Hadiah anu pangsaéna pikeun ulang taun usum panas ieu

kado ulang taun

Gagasan anu hadé pikeun dilakukeun kado anu unik nyaéta milih pakéan atanapi produk anu dipersonalisasi. Saenyana, barudak urang kalibet dina kado ulang taun pikeun babaturanana, tiasa ngadamel sadayana atanapi sabagian cocooan sacara manual.


Usum panas datang sareng pesta ulang taun babaturan putra sareng putri urang sumping. Saatos kursus mikir ngeunaan ideu kado sareng nyobian janten aslina, urang sering sumping dina usum panas sareng sababaraha ideu sareng sakedik hoyong teraskeun ngabayangkeun naon anu kedah dipasihkeun. Tapi urang henteu kedah asa-asa, kumargi dinten ayeuna dina Internét aya seueur pilihan sareng kamungkinan nawiskeun hadiah aslina pribadi. Henteu langkung repot sumping di pésta sareng cocooan atanapi buku anu diulang, sabab urang bakal ngagaduhan objék unik dirancang hususna pikeun budak ulang taun atanapi gadis ulang taun.

Pilihan anu sok kasuksésan dijamin nyaéta mikeun kaos pribadi atanapi baju sanésna. Kaos baju sareng gambar anu didamel di kelas, topi nganggo nami budak lalaki atanapi awéwé di pésta éta, baju jas khusus upami orok ... Kemungkinan baju dipersonalisasi henteu aya tungtungna sareng sering nawiskeun hasilna anu matak héran. Ayeuna gampang sareng murah pikeun milarian halaman wéb anu ngahususkeun baju sareng ngirim langsung ka bumi urang.

Gagasan nalika mikir ngeunaan kado jenis ieu nyaéta ngalibetkeun barudak urang. Barina ogé, éta mangrupikeun hadiah kanggo réréncangan anjeun. Ieu bakal ngabina kreativitasna, nguatkeun silaturahim, sareng ngajantenkeun aranjeunna ngahargaan hadiah nalika nampi, sabab bakal terang yén ngadamel atanapi mésér éta butuh prosés. Urang bahkan tiasa ngadamel sadayana atanapi bagian tina kado sacara manual. Sanaos hasilna henteu sakumaha propésional, éta pasti bakal langkung émosional sareng pribadi. Tic-tac-toe didamel ku batu, sketsa karton atanapi kartu lukis tangan mangrupikeun hal-hal anu tiasa urang ngawangun salaku kulawarga.

Sareng penting barudak urang tong dikaitkeun kado sareng ulang taun ngan ukur kado matérial, sareng diajar ngahargaan ayana réréncangan na di pésta, detil manual atanapi gimna.

buku kado mojang

Di sisi séjén, pilihan séjén anu henteu gagal nyaéta buku-buku. Méré buku anu pinuh ku warna-warna cerah sareng carita anu luar biasa bakal matak resep barudak tapi ogé bakal ngadorong aranjeunna maca. Teu aya cara anu langkung saé pikeun maca tibatan nampi buku salaku hadiah ulang taun khusus, sabab anjeun bakal ngarep-ngarep ngaleupaskeunana. Upami aranjeunna anom pisan, urang tiasa milih carita anu dibarengan ku rékor kalayan lagu, sabab ieu bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung pikaresepeun sareng bakal ngembangkeun ceuli.

Akhirna, urang tiasa teras milih pikeun kaulinan tradisional atanapi kaulinan dewan, anu bakal ngajantenkeun murangkalih alit diajar tanpa disadari bari resep. Dinten ayeuna aya seueur toko khusus anu mana kami tiasa mendakan kaulinan tina sagala rupa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.