Kaca ngawarnaan Natal

gambar natal

Nalika Natal sumping urang sadayana resep pisan ngararasakeun liburan sareng waktos sareng murangkalih di bumi. Hal sanés anu urang sadayana resep sareng anu urang henteu tiasa nolak nyaéta ngahias bumi pikeun ngahargaan liburan ieu kalayan hiasan Natal, sapertos tangkal Natal, bintang, salju buatan, Portal de Belén sareng sadayana anu anjeun badé nempatkeun di bumi anjeun pikeun Natal. sumanget pikeun aya dina kahirupan urang.

Tapi salian ti ngahias bumi ku hiasan Natal, anu leres-leres éndah dilakukeun pikeun Natal nyaéta ngahias bumi ku gambar anu diwarnaan ku barudak urang. Dina waktos ayeuna, kagiatan has anu dipikacinta ku sepuh boh murangkalih nyaéta ngawarnaan gambar Natal. Barudak resep ngagambar, ngawarnaan sareng motong gambar-gambar anu aranjeunna dicét pikeun nempel dina kartu warna atanapi nambihan hérang atanapi pondok pikeun nyiptakeun pangaruh salju, pilihan na henteu aya tungtungna!

Kaca ngawarnaan Natal dina waktos Natal éta mangrupakeun ide anu saé pikeun wilujeng waktos sareng murangkalih anjeun, sahingga engké tiasa ngahias bumi ku karya seni barudak alit anjeun. Tapi upami anjeun henteu terang kumaha milarian gambar Natal anu saé online, tong hariwang sabab di handap ieu kuring bakal ngantepkeun pilihan gambar Natal anu paling hadé pikeun diwarnaan ku barudak anjeun nalika Natal, anjeun kedah nyetak sareng éta pisan!

Tulisan anu aya hubunganana:
Jelaskeun ka barudak arti Natal

Gambar Santa Nöel

Santa Klaus

Papa Nöel, Santa Claus, Saint Nicholas… mangrupikeun sababaraha nami anu karakter Natal dikenal sacara universal. Mitos ayeuna nyarioskeun éta Santa Nöel cicing di Kutub Kalér dibarengan ku Ibu Claus sareng sajumlah réfal Natal anu ngabantosan anjeunna ngadamel cocooan sareng hadiah sanés anu dipundut ku barudak ngalangkungan serat.

Tapi asal Santa Claus aya dina tabel pikeun diskusi, tapi tina bidang Kristen sareng ti kelompok nasionalis, tiasa dipercaya yén éta mangrupikeun produk komersial dina jasa konsumsi.

Ieu mangrupikeun a galéri gambar hébat sahingga anjeun tiasa nyetak gambar luar biasa tina Santa Nöel sahingga anjeun tiasa cet ku barudak sareng ngahias bumi anjeun.

Babaturan Santa

Santa Claus ogé parantos janten simbol dina budaya urang nalika Natal, janten anjeun moal sono ka halaman ngawarnaan Natal anu aya hubunganana sareng Santa Claus, goblog, Ibu Claus, hadiah, reindeer, jst.

 

Gambar kulawarga

Gambar kulawarga ogé mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngawarnaan nalika Natal, sabab éta ngingetan kumaha pentingna kulawarga sapanjang taun sanés ngan ukur dina tanggal khusus. A) Leres barudak bakal mimiti ngarti pentingna beungkeutan kulawarga sareng sagala rupa anu diperyogikeun.

Gambar tangkal

Tangtosna, nalika Natal dugi, naon anu anjeun moal sono nyaéta Gambar pikeun cet tangkal, firs, pinus sareng naon waé anu aya hubunganana sareng Natal pikeun anjeun sareng kulawarga. Tangkal mangrupikeun tradisi anu urang sadayana resep nempatkeun di bumi sareng tangkal cemara Natal. Sababaraha bakal ngahias tangkal Natal palastik, anu sanés bakal ngalaksanakeunana ku tangkal anu saleresna (hal anu kuring ukur nyarankeun lamun salami taun ieu tangkal bakal nampi perawatan anu diperyogikeun pikeun salamet sakumaha pantes), sareng anu sanésna bakal langkung milih dianggo stiker atanapi vinyl hiasan tiasa ngagaduhan bumi dihias ku tangkal Natal (utamina jalma-jalma anu cicing di bumi alit pisan).

Tapi kumaha saur anjeun ngahias bumi anjeun nganggo gambar Natal tina tangkal anu diwarnaan ku barudak anjeun? Éta bakal janten cara anu saé pikeun ngahias bumi anjeun kira-kira waktos ieu sareng ogé murangkalih anjeun bakal raoseun pisan sabab anjeun bakal ngalaksanakeunana ku gambar berwarna nyalira.

Bentang Poto

Tulisan anu aya hubunganana:
7 kulawarga ngarencanakeun pikeun ngalakukeun dina Natal

Bentang némbak mangrupikeun simbol anu penting tina tanggal penting sapertos Natal. Salaku tambahan, urang sadayana resep kana perlambangna sabab, saha anu henteu ngajar budak pikeun ngahajakeun upami anjeunna ningali bintang némbak di langit? Saolah-olah éta henteu cekap, sajarah nyarios yén éta mangrupikeun bintang anu Anjeunna bertindak salaku pituduh pikeun Majusi Wétan nepi ka bisa nepi ka Portal Betlehem pikeun narima orok Yesus. Mangrupikeun ideu anu saé pikeun ngawarnaan gambar ieu pikeun ngahias bumi urang dina Natal!

Bal natal, permén iteuk ...

Aya ogé gambar Natal anu sanés anu pilihan anu hadé pikeun gambarna pikeun warna, hartosna naon gambar anu aya hubunganana sareng hiasan Natal, sapertos bal natal, permén nempel, éta Kaos kaki Natal ngagantung dina liang haseup… Éta sadayana pilihan anu saé supados murangkalih tiasa milih anu paling dipikaresep ku aranjeunna sahingga ngawarnaan pikeun ngahias bumi anjeun, atanapi kelas di sakola atanapi kantor anjeun pikeun tiasa émut anak anjeun unggal dinten dina tanggal-tanggal khusus ieu.

Kartu Natal

Naon Natal tanpa sababaraha kartu anu tiasa kado pikeun jalma anu dipikacinta sareng ka sadayana jalmi-jalmi anu leres-leres silih pikanyaah sareng silih pikahoyong salami sataun salami? Kartu Natal penting pisan pikeun jalma-jalma sabab éta aranjeunna nepikeun seueur kahoyong anu saé antara sababaraha urang sareng anu sanés.

Éta sababna anjeun kedah milarian anu hadé pikeun milari kartu anu sampurna pikeun sadayana anu dipikacinta ku urang dipikacinta. Tapi tangtosna, cara anu langkung saé tibatan ngarepkeun Natal anu senang tibatan sareng kartu anu diwarnaan ku barudak urang? Éta mangrupikeun kartu anu leres-leres resep sabab ngaraos langkung caket tibatan kartu pos anu parantos dirarancang. Janten tong sono kana galéri ieu ogé ku sabab anjeun bakal resep nyitak supados murangkalih tiasa ngawarnaan sareng anu dipikacinta tiasa pikaresepeun.

Tapi émut yén ngadamel kartu Natal pikeun warna langkung séntiméntal sareng jalma anu nampi kartu bakal langkung resep tibatan anjeun ngan ukur hariwang ngagaleuh éta kartu. Ngawarnaan sapertos ngirim kartu kalayan raos sakedik deui, leres?

Anu mana ti sadaya galeri gambar ieu anjeun resep langkung nyetak sareng warna? Naha saur anjeun éta bakal katingali saé dina hiasan bumi anjeun? Naha saur anjeun gambar khusus parantos leungit?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.