Nuhun Ibu

Hari Ibu

Hatur nuhun ibu sabab tanpa anjeun hirup moal aya, kusabab hoyong pisan kami yén anjeun sanggup nyerah impian anjeun pikeun milari kami, ngagaduhan kami sareng ngurus kami, poho ngeunaan diri anjeun ngan ukur mikirkeun murangkalih anjeun.

Kahirupan pondok teuing pikeun tiasa ngahaturkeun nuhun kana sadaya anu anjeun laksanakeun pikeun kami. Henteu cekap kecap di dunya pikeun nampi padamelan sareng pangorbanan anjeun. Kusabab saprak urang sumping, anjeun sisihkan jalma anjeun bakti diri ka barudak anjeun.

Surat Poé Indung

Kami hatur nuhun ibu anu parantos masihan anu pangsaéna pikeun anjeun, pikeun cicing waé nalika urang gering. Pikeun ngeureunkeun mésér barang-barang kanggo anjeun, kanggo mésér éta ti kami. Pikeun ngahémat unggal peseta anu nyésa kanggo ngagaleuh karep anu urang tiasa gaduh.

Hatur nuhun ibu kanggo kaasih sareng kaasih anjeun anu teu aya saratna, pikeun seuri ku nuhun urang sanaos aranjeunna henteu lucu, sareng nangis sareng kami nalika kami sedih.

Sadaya pangorbanan anjeun pantes, sabab anjeun ngajantenkeun murangkalih anjeun janten jalma anu ngagaduhan haté anu saé. Kusabab anjeun impregnated hakekat anjeun dina masing-masing komo saatos mangtaun-taun kami ngahormat anjeun kalayan bakti. Kusabab indung ngan aya hiji sareng anjeun anu pangsaéna pikeun murangkalih anjeun.

Hatur nuhun ibu dinten ayeuna sareng salawasna

Urang kedah langkung sering émut nyarios hatur nuhun ibu, sabab hiji poe waktos parantos entos sareng urang moal tiasa ningali deui kana raheut anjeun sareng nyaritakeun kumaha urang bogoh ka anjeun.

Sanaos anjeun sok aya sanaos kami moal tiasa ningali deui. Anjeun teras-terasan ngurus kami sareng ngabimbing kami di jalan, hapunten, Kami terang yén anjeun ningali sareng mariksa yén sadayana henteu kunanaonNgan sapertos anjeun nalika anjeun di dieu

Hatur nuhun ibu kanggo ngajarkeun urang janten ibu, sabab inohong anjeun anu urang coba tiru pikeun ngadidik barudak urang. Di anjeun kami ningali diri urang salaku refleksi tina naon anu urang hoyong janten. Mudah-mudahan kami mangrupikeun bagian tina saha anjeun, sahingga barudak urang ngahargaan kami dina cara anu sami sareng ngahargaan anjeun.

Ibu anjeun abadi, sanaos anjeun henteu deui anjeun sok aya, dina hajatan sareng paguneman kulawarga urang. Dina paménta jempé kami pikeun anjeun pikeun nangtayungan kami sareng ngurus anak incu anjeun. Anjeun moal leungit sabab anjeun masih tali anu ngabeungkeut kulawarga ieu.

Dinten ieu kuring hatur nuhun ibu ku ieu Surat Poé Indung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.