Hiasan murangkalih: kumaha cara nyiptakeun pemimpi anu khusus

Panéwak ngimpi

Upami anjeun sumanget kana karajinan atanapi karajinan tangan, tiasa waé anjeun jawab sacara pribadi nyiptakeun detil anu ngahias kamar barudak anjeun.

Hiasan barudak ngagaduhan seueur kamungkinan, sareng éta ngajantenkeun sampurna pikeun saha waé anu resep kana DIY. Nalika anjeun ngadamel hal nyalira, hal anu anjeun tiasa gampil dipésér tapi langkung resep diciptakeun deui ku tangan, anjeun diganjar ku usaha.

Pikeun ngadamel karajinan, teu kedah gaduh imajinasi anu hébat, atanapi henteu janten desainer, atanapi gaduh artos anu saé. Untungna, dinten ayeuna urang gaduh internét sareng jaringan sosial, anu nyayogikeun kami sumber inspirasi anu teu tiasa habiskeun.

Hal éta pisan dina trend dinten ieu, aranjeunna anu nyekel impian. Anjeun tiasa mendakan éta parantos didamel, anjeun bahkan tiasa ngagaleuh éta ti jalma anu ngicalna khusus. Tapi anjeun ngagaduhan kamungkinan pikeun ngalakukeunana nyalira.

Sareng ku ngalakukeun éta nyalira, anjeun gaduh kauntungan pikeun tiasa ngalakukeun éta persis sakumaha anu anjeun pikahoyong. Kalayan warna karesep anjeun, kalayan kaén sareng hiasan anu ngaidéntifikasi anjeun. Kusabab tungtungna, nalika anjeun nyiptakeun diri, anjeun nempatkeun inti anjeun dina éta.

Intina éta ngaidéntifikasi anjeun, ngajantenkeun anjeun nalika batur ningali salah sahiji ciptaan anjeun, aranjeunna ningali anjeun di dinya. Di dinya anjeun ngagaduhan salah sahiji nyugemakeun buatan tangan, masihan kapribadian anjeun pikeun masing-masing hal anu anjeun laksanakeun. Upami éta ogé hiasan, anjeun kéngingkeun unggal juru bumi anjeun gaduh kapribadian nyalira.

Naon ari mimpi ngimpi?

Asal muasal impian balik deui ka suku India Amérika. Éta didamel dina cincin kai, anu disimpen dina wéb dina bentuk wéb lancah. Gelung ieu dihias ku bulu sareng objék sanés.

Numutkeun ka legenda, pemimpi ngimpina ngadamel impian goréng atanapi ngimpina ngaliwat bersih, sedengkeun anu saé kajebak dina éta sareng turun bulu aranjeunna ka jalma anu bobo handapeun.

Diy: kumaha cara nyiptakeun impian

  • Gelang kai tiasa dianggo salaku bordir, anjeun tiasa mendakannana dina haberdashery. Éta henteu kedah ageung pisan tapi upami anjeun émut yén upami éta leutik pisan bakal langkung sesah pikeun ninun jaring.
  • Pita atanapi lawon pikeun ngajajar gelang.
  • Pincang baju kai.
  • Benang lilin dina warna pilihan anjeun.
  • Béda objék pikeun ngahias, manik warna atanapi kai, bulu penting pisan pikeun hartos pemimpi, atanapi obyék anu anjeun hoyong lebetkeun.
  • Lem sareng gunting

Larapkeun sakedik lem dina kalang, kahiji dina bagian pikeun nempatkeun tungtung pita, tahan nganggo klip kai, sareng barisan sakabeh cincin ku pita, ketang oge supados teu aya lolongkrang. Balik nempatkeun lem kana cincin nalika anjeun nutupan éta, supados pita na napel saé.

Panyekel impian buatan tangan

Waktuna parantos sumping pikeun ninun wéb

Anyaman jaring sigana mah rada rumit, tapi nuturkeun léngkah anjeun bakal ningali yén éta langkung gampil tibatan sigana. Candak sakitar opat méter ti putra teras ngalipet dua. Iket kana kalang, éta bakal janten titik ti mana anjeun bakal ngagantung engké.

Tandaan 12 nunjuk kana ring, anu bakal dijantenkeun rujukan pikeun ngaja jaring. Buka anyaman wéb sareng nyieun knot dina unggal tanda Supados henteu roboh, upami anjeun badé nempatkeun manik-manik dina waktosna, waktosna pikeun nempatkeun hiji dina unggal cangreudna.

Dina babak anu salajengna, talikeun di tengah bagian dugi ka bentukna bunderan. Teras kumaha dugi ka aya bunderan alit di jero.

Upami anjeun parantos bérés wéb lancah, cangreudkeun sababaraha serat panjang di handapeun kalung pikeun ngagantungkeun bulu sareng ornamén anu anjeun hoyong lebetkeun. Cangreud deui dina luhurna ngagantung na.

Pikeun hiasan anjeun tiasa nempatkeun ruku warna, kaén, atanapi lawon naon waé anu anjeun hoyong daur ulang. Anjeun tiasa ngalebetkeun saloba hal anu anjeun pikahoyong.

Panaratas impian éta hiasan sampurna pikeun kamar barudak. Gantungkeun kana sirah tina ranjang barudak anjeun sareng jelaskeun legenda urang India Amérika.

Ngimpi indah


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.