Hiasan barudak: nyiptakeun sudut bacaan anu pikaresepeun

Hiji indung sareng murangkalih dina sudut bacaan

Dina sababaraha kasempetan urang parantos nyarioskeun pentingna nimbulkeun watek maca ka barudak. Budak leutik ngahubungkeun buku sareng PR, sabab éta hésé pikeun aranjeunna ningali maca salaku pikaresepeun. Kusabab kitu, bapa sareng ibu, urang kedah ngadorong maca pikeun senang-senang. Aya seueur cara ngajantenkeun maca pikaresepeun, gaduh rohangan anu selalu disusun penting.

Nyiptakeun sudut bacaan khusus pikeun murangkalih tiasa janten ide anu saé, anjeun ngan ukur kedah milari rohangan alit kanggo éta. Kamar anjeun tiasa janten tempat anu saé, janten anjeun tiasa gaduh waktos maca anu pikaresepeun upami anjeun hoyong. Leres, sajabina, nyiptakeun rutin maca unggal wengi, keur di kamar anjeun sorangan sareng di daérah anu raoseun bakal sampurna.

Kumaha cara ngadamel sudut bacaan barudak

Sudut bacaan barudak

Henteu perlu pikeun rohangan anu ageung atanapi kamar anu misah pikeun ngadamel sudut bacaan, ngamangpaatkeun sudut mana waé anu tiasa anjeun pasang sababaraha hal. Ruangan anu pangsaéna nyaéta kamar tidur barudak, tapi upami anjeun resep, anjeun ogé tiasa ngalaksanakeunnana di rohangan utama. Patarosanna nya éta rohangan anu khusus kanggo maca, dimana sagala hal anu aya di sakuriling anjeun nyebut kabiasaan anu saé ieu.

Anjeun peryogi ruang dimana barudak tiasa linggih sareng maca, anjeun tiasa nempatkeun karpét anu lemes pisan atanapi sofa alit dina lantai. Anjeun ogé tiasa ngadamel diri futon leutik kalayan palét kai. Anjeun tiasa nganggo elemen bumi anjeun anu henteu dianggo deui sareng anjeun badé dianggo deui, sapertos bantal atanapi bantal. Mésér sababaraha corak corak corak, upami anjeun gaduh katerampilan ngaput, anjeun tiasa ngadamel nyalira.

Ogé bakal ngalayanan kasur anu henteu anjeun anggo deuiUpami anjeun tetep nyimpen hiji kanggo imbit, éta tiasa sampurna. Éta bakal nyandak sakedik ruang sareng anjeun ngan ukur kedah nempatkeun simbut ipis dina luhur. Anu anjeun kedah baca nyaéta rohangan anu nyaman sareng lampu anu saé.

Terang kamarna

Sudut bacaan

Pentingna rohangan éta gaduh lampu anu saé, janten, upami kamarna teu gaduh cahaya alami anu cekap, pastikeun pikeun nempatkeun bintik-bintik cahaya. Lampu konéng henteu cocog pisan pikeun dibaca, sabab éta tiasa nyababkeun langkung galur panon. Ku alatan éta, langkung saé nganggo lampu anu hérang sabab langkung mirip lampu alam. Anjeun tiasa milarian lampu khusus anu ngaluarkeun lampu bodas atanapi biru, anjeun tiasa mendakannana salaku cahaya siang.

Rak pikeun buku

Rak buku

Anjeun ogé kedah nempatkeun sababaraha rak atanapi rak tempat nempatkeun buku-bukuna. Ku cara kieu aranjeunna bakal salawasna katingali sareng bakal pikaresepeun pikeun barudak. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngajarkeun aranjeunna supaya buku-bukuna tetep teratur, upami éta rak-rak aya dina ujung jari.

Di pasar anjeun tiasa mendakan rak pikeun nempatkeun rempah-rempah, éta idéal pikeun panggunaan ieu kusabab éta alit sareng gaduh palang panengah anu bakal nyegah buku murag. Éta ogé ekonomis pisan, anu penting, saprak anjeun bakal kedah sababaraha rak nalika murangkalih ngalegaan buku kumpulanana. Pikeun masihan sentuhan aslina, anjeun tiasa ngahias cet akrilik atanapi nutupan lawon.

Ngahias kamar

Pikeun ngajantenkeun sudut bacaan langkung saé, anjeun tiasa nambihan hiasan. Upami anjeun resep cet, anjeun tiasa ngadamel gambar ageung dina témbok, tangkal ageung contona bakal katingali saé. Dahan tangkal tiasa janten rak tempat nempatkeun buku-bukuna.

Sudut bacaan barudak

Anjeun tiasa ogé nambihan karakter ti jaman budak, sapertos Peter Pan atanapi Little Prince. Ieu, sapertos anu sanésna, mangrupikeun karakter anu henteu pernah kaluar tina gaya sareng nyarioskeun carita gaib anu kedah dipikaterang ku sadayana barudak. Upami anjeun henteu hoyong kokotor témbok atanapi anjeun henteu gaduh tangan anu alus ku cet, ngaganti sababaraha vinyl. Di toko hiasan atanapi dina Internét, anjeun tiasa mendakan vinyl hiasan tina seueur bentuk sareng ukuran. Aranjeunna bahkan tiasa ngajantenkeun nyalira, upami anjeun teu tiasa mendakan naon anu dipilari.

Pilihanna henteu aya tungtungna pikeun nyiptakeun sudut bacaan barudak. Anjeun bakal resep prosés na barudak bakal nyéépkeun waktos maca sareng ngararasakeun sarébu petualangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)