Hiasan kamar orok asli

Kamar orok parantos mekar pisan kana waktosna. Hiasan kamar orok parantos naék tina warna biru klasik sareng pink jaman baheula, nepi ka évolusi pikeun pigmén leuwih nétral kiwari. Nada nétral ieu gaduh pangaruh anu tenang atanapi santai, sareng gampang dijaga tanpa kedah ngahias deui unggal sababaraha taun, sabab henteu kaluar tina gaya. Sarua pikeun jati, anjeun kedah investasi dina jati anu tiasa teras dianggo nalika budak lalaki atanapi awéwé langkung ageung.

Kami bakal ningali sababaraha ide pikeun ngahias kamar orok anu tiasa janten pituduh pikeun kolot anu énggal sareng henteu énggal. Anu mimiti, tong hilap tambahkeun detil pribadi sareng pribadi supados rohangan anyar di bumi anjeun unik sapertos kahirupan anyar anu anjeun badé ngamimitian.

Kumaha carana abdi tiasa ngahias kamar orok urang?

Kamar orok

Mimiti milih tékstil pikeun ngamimitian ngahias

Bisa jadi pikabitaeun pikeun ngamimitian mikir hiasanna tina tembok atawa naon ranjang orok Anjeun bade mésér, tapi bener sumbu utama sadaya hiasan kamar nyaéta lawon na. Upami anjeun katarik lawon, tiasa sesah adaptasi ka kamar anjeun upami anjeun parantos nyandak kaputusan sateuacana. Ku sabab kitu, kami mamatahan anjeun mimiti milih susunan cadar, tipe curtains, cushions, jeung sajabana, saméméh aub dina sesa elemen hiasan.

Lawon maénkeun peran anu penting dina kamar orok anjeun sabab di kamar éta anjeun bakal salawasna ngagaduhan korsi atanapi sofa pikeun nyusu atanapi ngan saukur istirahat sareng putra atanapi putri anjeun dina panangan anjeun. Korsi atanapi korsi ieu kedah di kamar alit anjeun. Ieu ngandung harti yén bakal aya sahanteuna hiji sapotong upholstered sizable tina jati di rohangan, nu bareng jeung curtains na parabot keur sare, ngajadikeun tékstil unsur sentral tina hiasan. Ti elemen ieu bakal datangna palette warna utama.

Nalika milih lawon, hal utama anu anjeun kedah milarian nyaéta aranjeunna gaduh nyerep anu saé, sabab orok tiasa utah, atanapi aranjeunna tiasa bocor dina popok. Ku kituna, Pilih lawon anu nyerep sareng ogé gampang dikumbah tanpa kaleungitan penampilan anu saé dina sababaraha cucian. Ideally, kudu lemes mun kabaran ulah chafing, sarta pintonan. Nyaéta, campuran katun sareng linen dina nuansa pastel tiasa paling pas.

kamar barudak 2

Pikirkeun téma pikeun ngahias kamar orok kuring

nu gagasan hiasan pikeun kamar orok urang aranjeunna biasana revolves sabudeureun téma barudak sentral, nu biasana revolves sabudeureun sato. Dinosaurus, unicorns, Safari atanapi barnyard tema, atawa sato husus. Sasatoan ngahibur sareng nyumponan imajinasi orok, sareng nalika aranjeunna tumbuh aranjeunna ogé bakal janten alat pikeun nyarioskeun carita sareng maén sareng aranjeunna. Tapi anjeun ogé tiasa milih nagara, maritim, tema flora anu rupa-rupa ... Rasa karesep anjeun anu anjeun hoyong kirimkeun ka orok.

Kami henteu hartosna yén anjeun kedah wallpaper témbok sareng motif anu dipilih, ngagaleuh baju pikeun ranjang orok, karpét sareng asesoris sanésna sadayana sami. Ieu formulir kacida variegated pisan umum, tapi Upami anjeun ngirangan elemen hiasan, lingkungan bakal karasa langkung saimbang, kirang flashy sareng langkung elegan.

Téma ngulang séjén biasana museurkeun kana warna atanapi motif hiasan tina desain khusus, cocog sareng sesa kamar di bumi. Kamar anu dipuseurkeun kana warna pastel, atanapi nganggo unsur inspirasi geometri atanapi wates artistik ogé bakal masihan karakter khusus. ka kamar budak leutik anjeun.

kamar barudak 2

Pentingna kanyamanan pikeun ngahias kamar orok kuring

Kanyamanan penting pisan pikeun kamar bayi, sareng kedah diperhatoskeun nalika mikir ngeunaan decor kamar orok. Ibu condong difokuskeun ranjang orok, nu undoubtedly sapotong pangpentingna jati di rohangan. Tapi orok anjeun teu hijina jalma anu bakal ngagunakeun kamar éta sapopoé. Kanyamanan penting pisan, tapi anjeun kedah ningali jinis kanyamanan anu béda ti sateuacan anjeun janten indung. Korsi di kamar orok kedah nyayogikeun anjeun lemes sareng dukungan anu nyukupan, sabab upami anjeun nyusuan anjeun bakal nyéépkeun sababaraha jam sapeuting linggih di dinya. Korsi goyang antik tiasa gaduh pesona visualna, tapi tiasa waé henteu praktis sareng nyaman sakumaha anu anjeun peryogikeun.

Faktor kanyamanan anu sanés nyaéta pesenan. Orok datangna kalayan sagala jinis paraphernalia anu menta disimpen di tempat anu leres. Aya ranjang orok sareng laci dimana anjeun tiasa nyimpen sareng nyimpen baju, boh tina ranjang orok sareng orok. Nempatan rohangan anu sayogi kalayan laci sareng rak anu ngamungkinkeun anjeun gaduh barang caket tapi teratur. Ruang anu bersih tina akumulasi cocooan atanapi baju mangrupikeun rohangan anu langkung saé..

Nalika milih jati, pikirkeun yén desainna ogé penting. Desain kalayan arches, kurva lemes, sarta potongan rada kerung bakal ngabantu sangkan kamar ngarasa leuwih badag. tina naon éta. Desain ieu ogé bakal ngahindarkeun résiko anu teu dipikabutuh nalika orok mimiti ngaléngkah kalayan otonomi anu langkung ageung, sabab éta bakal langkung bahaya upami aya kamungkinan ragrag tibatan jati kalayan garis lempeng.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)