Hubungan, urang ngajawab patarosan anu paling sering

babaturan séks glances

Kelamin mangrupikeun cara anu pikaresepeun, séhat, émosional sareng raket pisan pikeun ngahijikeun dua urang atanapi langkung. Nalika anjeun ngamimitian hubungan séks, éta umum pikeun loba mamang timbul, khususna pikeun awéwé kusabab sieun hamil kusabab gaduh prakték séksual goréng atanapi parantos hubungan seksual tanpa jinis panyalindungan.

Hal kahiji anu kedah anjeun jelaskeun nyaéta upami anjeun hoyong gaduh séks sareng nyingkahan kakandungan, anjeun kedah nganggo kontrasépsi. Dinten, dina tulisan dinten ieu kuring hoyong ngajawab anjeun sababaraha hal mamangna paling sering anu anjeun tiasa nyanghareupan nalika kelamin. Upami dina akhir maca tulisan ieu anjeun langkung seueur patarosan, tong hariwang sareng tinggalkeun koméntar anjeun ku patarosan anjeun.

Naha mungkin hamil nalika kelamin tanpa kondom tapi éjakulasi di luar heunceut?

kondom

Résiko reuneuh ku "malik" anu terkenal atanapi ngahasilkeun éjakulasi di luar heunceut rendah tapi kusabab precum kakandungan tiasa sampurna lumangsungsabab cairan ieu ogé ngandung spérma. Upami aya penetrasi kana heunceut tapi éjakulasi parantos aya diluarna, panginten aya résiko kakandungan.

Ogé, tetep diémutan yén ngalaksanakeun séks anu teu dijagaan tiasa nyababkeun anjeun kéngingkeun STD (Panyakit Sacara seksual) langkung saé anjeun nganggo cara kontraséptif panghalang upami jalmi anu anjeun hubungan séks sanés pasangan anjeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Naha kuring tiasa hamil sareng precum?

Naha mangrupakeun ide anu saé nganggo dua kondom dina waktos anu sami pikeun nyingkahan kakandungan?

Leres pisan. Ngagunakeun dua kondom dina waktos anu sasarengan anjeun moal langkung aman pikeun nyingkahan kakandungan sabab nalika hiji kondom ngagosok ngalawan anu sejen aya kamungkinan janten résiko putus, janten ngagunakeun duaan dina waktos anu sami mangrupikeun pemborosan artos sareng tiasa ogé mangrupakeun ide anu parah pisan. Jauh langkung aman ngagunakeun kondom kualitas tibatan dua dina waktos anu sasarengan.

Naha aya kajadian upami nganggo kondom anu kadaluwarsa?

Upami anjeun nganggo kondom kadaluarsana sareng éta henteu acan rusak, épéktipitasna sami sareng anu henteu peupeus normal tanpa kadaluarsa. Tapi nganggo kondom kadaluwarsa hartosna anjeun nempatkeun résiko sabab bakal ngagaduhan leuwih gampang pegatna nalika hubungan séks.

Upami anjeun muka kondom anu kadaluarsana sareng henteu rusak sareng teu aya jinis cacad, ogé garing teuing, teu kedah aya masalah tapi kuring mamatahan anjeun nganggo kondom kualitas anu hadé supados henteu kejutan.

Naha anjeun tiasa reuneuh upami anjeun ngagosok kana pasangan sareng baju jero anjeun?

Teu aya kasempetan sababaraha anu anjeun tiasa reuneuh upami aya gesekan tapi anjeun duaan nganggo baju anjeun. Sanaos pasangan anjeun éjakulasi di luar heunceut anjeun saatos ngagosok anjeun tapi anjeun henteu ngaluarkeun baju jero anjeun atanapi nembus kana heunceut anjeun, maka teu aya résiko kakandungan.

Naha masturbasi seueur parah?

Salami masturbasi henteu ngartos sadayana kahirupan séks anjeun henteu masalah anu anjeun masturbasi kumargi éta sanés hal anu goréng pisan. Anjeun kedah tumut kana naon kagiatan anjeun nalika anjeun masturbasi:Naha éta lamunan dina émutan anjeun? Naha anjeun langkung resep nganggo porno pikeun masturbasi daripada hubungan seksual sareng pasangan anjeun? Sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapoé onani? Naha masturbasi mangaruhan hubungan anjeun sareng pasangan anjeun? Upami anjeun ngajawab jawaban anjeun henteu pantes, anjeun bakal mimiti sadar yén enya, mungkin éta ngagaduhan masalah sareng onani.

Dupi abdi tiasa hamil sareng precum?

Leres, anjeun tiasa hamil ku éta precum. Sateuacan lalaki éjakulasi, anjeunna tiasa ngaluarkeun cairan anu jelas; precum, nyaéta cairan pelumas anu bocor tina sirit sateuacan sareng nalika hubungan seksual). Cairan ieu ngandung spérma janten anjeun tiasa hamil sampurna.

Upami pasangan anjeun nembus anjeun tanpa kondom, sanaos anjeunna henteu éjakulasi dina jero heunceut sareng éjakulasi di luar (tibalik) atanapi nempatkeun kondom "nalika anjeunna kénca sakedik", anjeun tiasa hamil ku prédum. Pilihan anu pangsaéna nyaéta nempatkeun kondom sateuacan nembus.

Naha kuring tiasa reuneuh ku "peralatan mundur"?

The "gear balikkeun" atanapi "coitus interruptus" anu kawéntar (gangguan hubungan) nyaéta nalika lalaki éta narik sirit na sateuacan éjakulasi kana heunceut tapi henteu ngagaduhan kondom, ogé awéwé henteu nganggo jinis kontraséptif oral atanapi jinis kontraséptif anu sanés.

Tapi sakumaha anu kuring sebatkeun dina patarosan sateuacanna, awéwé tiasa hamil ku precum dimana spérma aya. Ngan sakedik dina heunceut cekap pikeun awéwé pikeun hamil.

Hubungan pasangan

Hubungan pasangan

Naha kuring tiasa hamil saminggu sateuacan haid kuring?

Aya awéwé anu mikir yén langkung caket kana waktos nurunkeun jaman, kurang kamungkinan aya awéwé janten hamil. Ieu kajantenan sabab seueur jalma nganggap yén awéwé kalayan période na henteu tiasa hamil, tapi ieu henteu leres.

Ovulasi awéwé tiasa bénten-bénten ti sasih ka bulan, bahkan di awéwé anu condong ngagaduhan periode anu langkung teratur. Dina momen anu awéwé kaleungitan jaman na, indung telur ngaleupaskeun ovum anu ngamimitian perjalanan na ngaliwatan tabung fallopian sareng biasana antara dinten 14 sareng 21 siklus awéwé éta subur, tapi upami ditunda tiasa lebet dina panungtung saminggu sateuacan waktosna turun sareng tiasa dibuahan. Janten dina hal ieu, enya anjeun tiasa hamil.

Hal pangalusna anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta hubungan séks sareng panangtayungan atanapi kondom upami anjeun henteu hoyong hamil. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngitung siklus ovulasi anjeun pikeun terang dinten mana anjeun paling subur dina sabulan.

Naha kuring tiasa hamil upami kabogoh kuring éjakulasi dina jero kuring nalika ngalaman haid?

Ampir sapertos dina titik samemehna, aya jalma anu mikir yén upami awéwé ngagaduhan masa dirina anjeunna moal tiasa hamil sareng ieu sanés masalahna. Ovum anu ngaleupaskeun heunceut dina bentuk aturan henteu dibuahan, tapi aya ovum anu sanés dina jero awéwé anu parantos ngamimitian jalan cicing dina rahim.

Dina kasus aya hubungan séks sareng ovum nyaéta dimana kedahna (dina rahim), éta tiasa dibuahan sahingga tiasa aya kakandungan. Sperma tiasa hirup antara 3 sareng 5 dinten di jero awak awéwé, sareng upami dina jangka waktu ieu endog siap dibuahan, kakandungan bakal kajadian.

Naha kuring nganggo kontrol kalahiran pikeun nyingkahan kakandungan?

Hubungan pasangan

Leres! Dina jawaban na jelas, naha anjeun jaga sareng metode kontrasépsi dina hubungan seksual anjeun atanapi upami anjeun henteu hoyong hamil ... kantun teu hubungan séks. Tapi naon cara pangaturan kalahiran anu pangsaéna pikeun anjeun? Anjeun kedah milarian padika anu ngajantenkeun anjeun betah.

Sababaraha awéwé milih pil KB, anu sanés resep kondom, anu sanés kondom ku spérmisida janten langkung aman ... Tapi anu idéal nyaéta anjeun angkat ka dokter kandungan anjeun sareng anjeun tiasa nganilai gaya hirup anjeun, kabutuhan anjeun sareng naon anu anjeun pikahoyong. Janten saatos diajar kasus khusus anjeun, dokter anjeun bakal tiasa nyaritakeun metode kontrasépsi anu pangsaéna pikeun anjeun, sapertos tambalan, cincin, pil atanapi upami langkung saé teraskeun kondom.

Émut yén upami anjeun mutuskeun nyandak kontraséptif oral atanapi hormonal, mimitina anjeun kedah nganggo kondom dugi ka awak anjeun terbiasa sareng hormon éta saleresna mangrupikeun cara anu épéktip.

Dupi abdi tiasa nyandak énjing saatos pil iraha kuring hoyong?

Candak énjing saatos pil anjeun tiasa ngalakukeun upami anjeun kantos ngalaman pikasieuneun, tapi tong dibiasakeun ngalakukeunana, sabab salian ti teu tanggung jawab ka pihak anjeun sareng pasangan anjeun, énjing-énjing saatos pél anu dicandak, kirang pangaruhna dina awak anjeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha hamil nalika ngeureunkeun kontraséptip?

Upami kuring nyeuseuh heunceut abdi pas hubungan séks, naha kuring tiasa nyegah kakandungan sanajan kuring éjakulasi dina jero heunceut?

Henteu henteu sareng henteu! Ieu éta mitos Sareng upami anjeun ngumbah heunceut anjeun saatos hubungan séks, anjeun masih tiasa hamil. Perkara teu sabaraha kali anjeun nyeuseuh, spérma mangrupikeun perenang anu saé anu ngagaduhan hiji tujuan pikeun minuhan: ngahontal serviks sareng angkat kana rahim pikeun ngabuahan endog. Upami anjeun ngalaksanakeun hubungan séks tanpa metoda kontraséptif, salian ti kakeunaan Panyakit Anu Disebarkeun Sacara Seksual, anjeun tiasa hamil sareng nyeuseuh ... éta pasti sanés metode kontrasépsi.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tanda yén anjeun panginten hamil

Upami anjeun hoyong nyingkahan kakandungan anu teu dihoyongkeun, langkung saé ulah latihan penetrasi dijaga pikeun nyingkahan kesel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

910 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus cenahna

    Naon kamungkinan kakandungan cairan pra-mani?
    Upami aya, cara pikeun nyegah éta kusabab hubungan parantos dijantenkeun? Mugi waleran hatur nuhun gracias

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Kasempetan na handap sareng hiji-hijina cara pikeun nyegah kakandungan saatos anjeun ngagaduhan hubungan nyaéta sareng énjing saatos pél.

      Wasalam

      1.    ana cenahna

        Kumaha upami kuring gaduh gesekan sareng kabogoh tanpa baju duanana dina 3 Méi kuring henteu nembus ngan ukur gesekan tapi pikeun pencegahan kuring nyandak pil dinten énjing waktos abdi kedahna sumping dina 15 Méi kuring telat 5 dinten sareng kuring rada sieun babi nunka parantos nyangsang kuring pisan ieu normal ?? kanggo pil ?? oo naha kuring bakal reuneuh?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Teu kedah nyandak pél, teu aya kasempetan hamil. Anjeun kedah konsultasi sareng dokter sateuacan nyandak naon-naon sabab tiasa ngarugikeun kasihatan anjeun, reureuh pasti mangrupikeun pél, tapi upami anjeun ningali éta henteu dugi sababaraha dinten, angkat ka dokter pikeun mastikeun yén sadayana badé lumangsung muhun

          1.    ana cenahna

            Sabaraha dinten kuring kedah ngantosan badé ka dokter? Naha bakal aya kabutuhan pikeun ngalakukeun tés reuneuh ??? Abdi rada teu tenang, hehe


          2.    Aisyah Santiago cenahna

            Upami dokter ningali perlu, anjeunna tiasa ngalakukeun tés kakandungan, tapi éta bakal kaluar négatip, anjeun moal hamil nalika ngan ukur ngagosok. Anu bakal aranjeunna bejakeun ka anjeun nyaéta pikeun waktos sanésna anjeun konsultasi sareng dokter sateuacan nyandak naon-naon sabab bisi anjeun TEU perlu nyandak pél, hiji-hijina hal anu anjeun pikagaduh nyaéta ngarusak kaséhatan anjeun sareng dinten éta leres-leres perlu nyandak éta, henteu éta bakal pangaruh. Upami anjeun parantos telat 5 dinten, kuring bakal ngantosan 4-5 dinten deui sareng upami henteu sumping kuring bakal angkat ka dokter, tapi upami anjeun resep anjeun tiasa langkung tiheula.


          3.    Mary cenahna

            Halo 4 bulan ka pengker kuring gaduh baju jero baju jero ogé kuring ngan ukur ngagaduhan baju jero, calana pondok ténis sareng baju jero na salaku sayuran, ngagosok anjeunna nyarios yén anjeunna henteu éjakulasi tapi kuring ngarasa baseuh éta kusabab kuring dina salah sahiji dinten kuring subur saatos gesekan éta haid kuring datang tanpa reureuh tapi ku saeutik aliranna éta beureum sareng ku gumpalan tapi henteu seueur pisan mungkin kuring hamil? ahh abdi hilap kuring nyandak salah sahiji dua tablet dinten pos kusabab anu hiji deui leungit pikeun fa ngabantuan kuring


          4.    Aisyah Santiago cenahna

            Anjeun henteu kedah nyandak énjing saatos nginum obatAnjeun kedah ati-ati sareng éta, nyandak éta henteu perlu mangaruhan kaséhatan anjeun sareng anjeun ogé résiko éta moal pangaruh dina kasempetan sanés anu diperyogikeun. Anjeun moal tiasa hamil ku baju ...


          5.    Nadia Iltzen Bautista Lara cenahna

            halo
            Abdi sareng kabogoh pernah hubungan 2 dinten ka pengker, kami nganggo kondom sareng anjeunna lebet ka kuring, kuring henteu sadar nalika mani sakedik sumebar sareng kami ogé diverifikasi yén kondom na henteu rusak. Kuring henteu nginum pil dinten énjingna tapi masa abdi diperkirakeun ti tanggal 1 Désémber, kuring ogé ngaraos nyeri sakedik dina beuteung kuring (dina kasus kuring sateuacan haid saminggu sateuacan kuring nyeri ringan dina beuteung sareng nyababkeun Dinten sumping , nyeri beuki parah) naha bakal disarankeun kuring nginum pil atanapi ngantosan waktos abdi sumping ???


          6.    Nancy cenahna

            halo
            Kuring henteu teratur, teu datang ka kuring salami 2 bulan tapi sok sapertos kitu.
            Kamari kuring nembus. (TEU NIKMATI). sareng kabogoh kuring, tapi pas anjeunna nempatkeun, kuring angkat kusabab sieun. BISA KAMI NGandung?


        2.    Andy cenahna

          Halo, naha cairan pra-mani sareng éjakulasi gaduh kasempetan anu sami pikeun nyababkeun jalma hamil, atanapi pélna kurang efektif upami anjeun éjakulasi di jero?

        3.    Tabi cenahna

          Kuring gaduh patarosan, kabogoh kuring sareng kuring nyemprot sareng dina hiji waktos anjeunna némpél sirit sareng ngalebetkeun ramo kana sungut kuring teras ka klitoris kuring tanpa leres-leres lebetkeun kana heunceut, naha aya résiko kakandungan? Ieu kajantenan dina dinten 11 siklus kuring

      2.    Amalia cenahna

        Hai, kuring kantos hubungan sareng kabogoh sareng upami aya penetrasi sapertos 2 detik tapi kuring henteu éjakulasi di jero. Poé isukna kuring nginum pél énjing saatos kuring nganggo baju jero anu sami anu kuring kantos kelamin. naha aya résiko nyandung?

      3.    malaikat cenahna

        Hai, kuring gaduh patarosan, kabogoh kuring sareng kuring ngan ukur gaduh séks oral: anjeunna tumaros ka kuring heula tapi kuring bahkan tiasa mastikeun yén pra-cum sakedik sabab kuring ogé henteu sumping sareng éta salami 2 atanapi 3 menit, saatos kuring ngalakukeun éta, kami dicium nyandak urang ngeunaan 2 atanapi 3 menit sami sareng saatos anjeunna dicium kuring kuring masihan anjeunna oral sex. PERTANYAAN JEUNG BISI PRÉSÉNAL FLUID BISA NGALÉSÉNG SALIVA JEUNG KITU LAMUN BISA NGABANDUNG LAMUN SÉJÉN LÉSÉNYA TAPI JEUNG HANÉNA NGARÉPÉNÉNÉNNYA BASA JEUNG NYAÉÉNA 4 HARI JEUNG Dinten Éta tanggal ka-5 na kuring tiasa hamil. Ku cara kitu, teu aya ogé Rosario anu nyeratna, teu aya anu ngan ukur seks oral.

      4.    javiera cenahna

        Bantosan plis kuring kaleungitan keperawanan dina 19 Juli .. sareng kami henteu nganggo kondom tapi anjeunna henteu éjakulasi di jero .. anjeunna diteukteukan. Saatos waktos éta, saminggu ngalangkung sareng kuring ngagaduhan pee sareng nyeri sareng getihan. Nyaéta aya résiko kakandungan?

        1.    Paola cenahna

          Halo, kuring kantos hubungan sareng kabogoh tanpa panyalindungan, anjeunna ngaluarkeun pra-cum sateuacan lebet sareng anjeunna ngan ukur 2 menit di jero, ogé kuring henteu éjakulasi, naha kuring tiasa hamil?

      5.    haviii cenahna

        Bantosan abdi plis kuring kaleungitan darajat kuring dina tanggal 19 Juli sareng éta tanpa kondom sareng éta tahan 3 menit atanapi kirang tapi anjeunna henteu éjakulasi ... di jero .. sareng kuring méakkeun saminggu sareng kuring pipis sareng nyeri sareng kuring getihan didinya mangrupikeun résiko kakandungan plis bantosan kuring umur kuring 16 taun ..

      6.    roberto cenahna

        Halo, saminggu katukang, kabogoh kuring sareng kuring saling noél baju jero. Kuring noda sakedik dina petinju kuring sareng anjeunna nyeepkeun sirit kuring sareng saatos 10 mnt anjeunna nempatkeun ramo na, naha aya kamungkinan kakandungan? ngabales gancang !!!

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Henteu, anjeun moal hamil nalika teu aya penetrasi.

      7.    Jhon cenahna

        Halo, kuring gaduh patarosan. Tétéla kuring kantos hubungan sareng pasangan kuring sapoé saatos haidna réngsé sareng kamungkinan hamil. Sareng anu sanésna kuring parantos kelamin sadinten sateuacan période na sumping sareng tungtungna kuring hubungan sareng kondom, tapi nalika anjeunna réngsé kuring merhatikeun yén aya cairan bodas di luar tanpa kondom rusak sareng anu sanésna nyaéta kabogoh kuring nyandak suntikan bulan sareng masa na henteu terang iraha bakal sumping, aya kamungkinan kakandungan, hatur nuhun, éta bakal ngabantosan pisan.

      8.    Carlos Gonzalez cenahna

        saé pisan kuring ngagaduhan hubungan séks sareng kabogoh kuring tapi ngalangkungan anus tapi kuring kaluar ti anjeunna sareng lumpat sakedik arah heunceut teras abdi nempatkeun ramo kuring tiasa hamil?

      9.    Carla cenahna

        Halo, kuring parantos hubungan séks sareng kabogoh, abdi nganggo pil KB sacara leres. Kanyataanna nyaéta anjeunna nyelapkeun sirit na sababaraha kali tanpa kondom tapi henteu éjakulasi di jero, naha aya kamungkinan kakandungan? Abdi peryogi terang

    2.    Guille cenahna

      Sirit pasangan kuring nyeri nalika urang ngalakukeun hubungan séks tanpa kondom, tapi nalika urang ngalakukeun éta DENGAN, éta henteu ngaraheutkeun pisan. Kanggo naon ieu?

      1.    Maria Jose Roldan cenahna

        Halo, abdi kedah angkat ka dokter. Salam!

    3.    Alexander Falcon cenahna

      Dinten ieu kuring hubungan sareng pasangan kuring sareng dina hiji waktos kondom éta rusak tapi anjeunna henteu putus sareng cairan bodas kaluar sareng saatos abdi teras-terasan teras anjeunna ngabantosan !!!

    4.    María cenahna

      Wilujeng énjing, hapunten abdi, punten kuring hoyong anjeun netelakeun salah sahiji mamang kuring, sabab kaleresan kuring mikir pisan.
      Naha aya kakandungan upami kabogoh kuring nyikat sirit dina imbit abdi? Teu pernah aya penetrasi heunceut, nyatana kuring parawan, tapi anjeunna nyikat sirit dina imbit kuring sababaraha menit sareng kuring sieun yén anjeunna parantos ngaleupaskeun precum sareng parantos dugi ka lebet heunceut kuring, nyababkeun kakandungan. Kuring henteu teratur sareng kuring telat 9 dinten, kuring henteu terang naha éta saraf atanapi kuring leres-leres hamil. Abdi ageung pisan upami anjeun tiasa ngajawab kuring gancang-gancang, kuring seueur prihatin, kuring henteu hoyong orok dina umur kuring 🙁

  2.   Mary cenahna

    Kuring kantos hubungan sotéh wengi, ku gangguan anjeunna ngenalkeun sirit kana heunceut kuring tanpa kondom sareng dina waktos 2 detik anjeunna ngaluarkeunana pikeun masang kondom ... naha aya kamungkinan kakandungan? Abdi dina dinten anu subur!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Maria,

      Kemungkinanna minimal sareng langkung ngémutan yén éta ngan sakedap. Upami éta kuring, kaleresan kuring moal ngalakukeun nanaon tentang éta, tapi upami anjeun ningali yén anjeun ngarasa teu aman pisan sareng henteu hoyong gaduh orok, anjeun tiasa nganggo énjing saatos pil.

      Wasalam

      1.    lala cenahna

        Upami aya budak lalaki di luhur kuring, calana na rada baseuh, kuring nuju dina umur 8 kuring sareng karasa asor na dina jero pingping kuring caket heunceut abdi tapi kuring gaduh calana pondok sareng baju jero sareng kotex. reuneuh?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Anjeun moal tiasa hamil ku baju.

    2.    sebatian cenahna

      Halo, kabogoh kuring némpél sirit ku pananganna teras anjeunna henteu terang naha anjeunna meresihan tanganna tapi anjeunna henteu nembus éta upami kuring nyubuk sareng némpél heunceutna tapi kuring némpél ku baju janten upami anjeunna kasieunan kusabab anjeunna underweight , naon anu kajantenan atanapi henteu ???

  3.   Jose cenahna

    Tingali kuring hubungan sareng baju jero tapi kuring henteu éjakulasi, tapi upami cairan pra-cum tiasa kakasih kuring hamil?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Jose,

      Teu aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan pakean.

      Wasalam

      1.    jhoana cenahna

        Tapi upami kuring gaduh baju jero sareng anjeunna henteu, naha aya kamungkinan kakandungan?

        1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

          Upami teu aya penetrasi, moal aya kakandungan, langkung-langkung ngalangkungan pakean.

      2.    liliana ayala cenahna

        Halo, nami abdi Liliana, kuring yuswa 36 taun, kuring henteu ngagaduhan murangkalih, kuring gaduh pasangan, urang ngalakukeun hubungan séks dina dinten anu période kuring tanpa panangtayungan musna, aya résiko kuring hamil. henteu sabab anjeunna gaduh jumlah spérma anu handap, anjeunna yuswa 43 taun. Abdi peryogi jawaban kuring tiasa hamil, éta sanés kahoyong abdi gaduh murangkalih sabab upami kitu maka kuring masih gaduh waktos kanggo nginum énjing saatos pil

        1.    Macarena cenahna

          Halo Liliana, dina dinten panungtung menstruasi, résiko langkung handap tibatan nalika ovulasi, tapi masih aya résiko. Cara anu pangsaéna pikeun nyingkahan kakandungan nyaéta ngagunakeun kontrasépsi. Sing salamet.

  4.   Daniela cenahna

    Halo, abdi sareng kabogoh sareng sirit na terus-terusan pink heunceut abdi, tapi teu pernah aya penetrasi!, Abdi parawan tapi kuring gaduh seueur ragu upami ku precum kuring tiasa hamil dina kaayaan sapertos kieu anu kuring nempatkeun ukur pink heunceut abdi, bantosan abdi punten !! sareng hatur nuhun !.

  5.   angie cenahna

    Hai fjt kuring gaduh seueur patarosan hehehe ... tapi fjt kuring hoyong terang naon anu lumangsung nalika awéwé éta bungah sareng lalaki ogé, hartosna abdi gaduh precum, sareng anjeunna némpél anggota na tapi henteu ngenalkeunana, tapi ngan ngenalkeun ramo na Kalayan precum, naha aya résiko kakandungan?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Angie,

      Henteu aya résiko kakandungan ku cara kieu, tapi tetep bakal saé pikeun ngabersihan jari-jari anjeun sateuacan dilebetkeun ... Entong cukup sial pikeun mendakan spérma anu palinter.

      Wasalam

      1.    yennifer cenahna

        Halo!
        Hiji mamang nyaéta kuring ngagaduhan hal anu intim sareng kabogoh kuring hiji dinten saatos masa kuring réngsé, tapi henteu aya penetrasi, tapi kuring némpél anggota na sareng némpél sababaraha mani na, ngabersihkeun éta, nyéépkeun waktos bari teras kuring angkat ka kamar mandi sareng keuna heunceut abdi anu tiasa nyababkeun anjeun hamil?

        1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

          pantun,

          Tong hariwang, teu aya kasempetan kakandungan ngalangkungan éta.

          Wasalam

      2.    tempat cenahna

        Halo ngeunaan patarosan Angiee anu aya kajadian anu sami sareng kuring, pikeun "kabogoh kuring" teu kahaja mani anu aya dina kondom murag ka anjeunna, anjeunna angkat ka kamar mandi tapi nyeuseuh nyalira, saatos éta sakitar 5 menit kalangkung anjeunna balik sareng kuring noél. . Naha aya kamungkinan kuring tiasa hamil?

      3.    panonpoe cenahna

        Tingali, kuring sareng réréncangan diajar, urang mimiti silih sambung, ujug-ujug kuring ngalakukeun hubungan séks lisan sareng kuring murag kana leungeun kuring teras kuring angkat ka kamar mandi pikeun ngabersihkeun diri ku cai saatos 20 menit kuring ngalebetkeun ramo kana heunceutna. Aya sababaraha résiko kakandungan, nyaéta 3 bulan ka pengker sareng 2 bulan kahiji sumping dina tanggal anjeun tapi anu katilu nyaéta 3 dinten telat, anjeun panginten hamil

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Henteu, anjeun moal hamil nalika teu acan aya penetrasi, upami anjeun, éta bakal kusabab anjeun parantos séks penetrasi dina waktos anu sanés.

          1.    nata cenahna

            halo halo! Kuring boga mamang ... urang ngalakukeun hubungan séks sareng kabogoh kuring sareng anjeunna mencét sirit na kana celah kuring dina buntut sareng kondomna rusak sareng sadayana aya anu ngocor, tapi éta henteu di jero, tapi mani naheur tina heunceut abdi .. . Dinten ieu, saatos 2 dinten, kuring parantos ngompol seueur sareng aya kram dina beuteung, kuring ogé ngusir cairan kopi anu jelas pisan ... naha aya résiko kakandungan? hatur nuhun!


    2.    ingrid cenahna

      am puisi io Kuring ngagaduhan hubungan dina 3 Juni sareng dina dinten-dinten kuring anjeunna ngosongkeun diri dina jero kuring naha kuring tiasa hamil ??? Abdi peryogi pisan terang

      1.    Aisyah Santiago cenahna

        Leres, anjeun tiasa nyandung.

  6.   angie cenahna

    Hatur nuhun 😀 sareng ku gangguan anu sanés, saran naon anu anjeun pasihkeun ka kuring nalika saha waé anu hoyong gaduh hubungan anu aman 100%, sareng tanpa hariwang? = S = S .... Abdi bakal ngucap sukur pisan ka anjeun 🙂 🙂

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Angie,

      Pikeun ngagaduhan kelamin anu aman 100%, langkung saé ngagabungkeun kondom sareng sababaraha cara sanés, sapertos pil. Sanaos ku kondom nyalira (saé ogé) anjeun tiasa tenang.

      Wasalam

  7.   Rosario cenahna

    aya sababaraha kamungkinan hamil upami kuring hubungan sareng kondom, sareng kabogoh kuring henteu éjakulasi di jero, tapi di luar. Kuring bakal pisan bersyukur pikeun jawaban.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Rosario,

      Tong hariwang, ku ngagunakeun kondom anjeun dijaga tina kakandungan sareng panyakit anu teu dihoyongkeun; )

      Wasalam

  8.   belen cenahna

    Bantosan kuring, naon anu lumangsung nyaéta kuring salingkuh sareng kabogoh tapi kuring nganggo baju jero sareng anjeunna henteu sareng dina waktos éta kuring rumaos baju jero kuring baseuh, aya kamungkinan kedar hamil

  9.   luis cenahna

    halo Abdi gugup pisan kuring sareng kabogoh kuring nganggo sabuk tapi kuring nganggo calana jero sareng anjeunna tanpa baju jero kuring sumping dina panties kuring aya résiko hamil nalika ngajawab kuring pisan kuring gugup

  10.   Carla cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan hubungan sareng baju, kami duaan nganggo baju jero, upami aya cukup mawar antara sirit sareng heunceutna, kuring parawan sareng anjeunna ogé murni, masalahna nyaéta kuring sadar yén baju jero kuring baseuh sareng na ogé , Tapi henteu dipikaterang upami éta yén anjeunna bakal éjakulasi atanapi anjeunna bakal miceun cairan pra-terminal upami éta kasus, naha mungkin anjeunna hamil? , Abdi peryogi bantosan punten, hatur nuhun (:

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Carla,

      Tong hariwang, teu aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan pakean.

      Wasalam

  11.   ss4goku cenahna

    Hatur nuhun pisan kanggo postingan ieu parantos ngabdi pisan ka kuring
    Janten (haha, saolah-olah kuring henteu terang perkawis éta, tangtosna) upami anjeunna henteu gaduh nanaon sareng kuring ngagaduhan sababaraha jeans sareng urang nyikat alat kelamin kami, teu aya kamungkinan kakandungan? Kami duanana baseuh pisan sareng anjeun tiasa ngaraos kalembaban kuring ngalangkungan calana
    salam!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Yakin, moal aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan pakean.

      Wasalam

  12.   ?? cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring ngagaduhan hubungan séks sareng kabogoh kuring dua kali, duanana kali kami nganggo kondom sareng éta henteu peupeus atanapi naon, kuring henteu asup ka jero dirina, tapi akhir-akhir ieu payu na nyeri, sareng anjeunna ngalaman seueul, anjeunna henteu acan acan keuna période na Naha anjeun tiasa hamil? Nyaan kuring henteu nyangka tapi anjeun tiasa ngabimbing kuring kusabab kuring rada hariwang

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Upami anjeun nganggo kondom sareng éta pasti henteu rusak, anjeun teu kedah hariwang.

      Wasalam

  13.   Saul cenahna

    Kuring nyeuseuh sirit pikeun cairan sateuacan éjakulasi, tapi teu aya penetrasi sareng kabogoh kuring kusabab nyeri. tiasa janten enbarazda?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Upami teu aya penetrasi anjeun teu kedah hariwang, tapi émut yén meresihan precum henteu aya gunana sabab salami hubungan anjeun teras-terasan ngusir langkung tanpa sadar.

      Wasalam

  14.   Ema cenahna

    halo, kuring ragu…. Kuring kaleungitan darajat kuring sareng kabogoh, saminggu ka tukang, sareng anjeunna mimiti nembus kuring tanpa kondom, ngan sakedap, teras kuring nempatkeunana sareng réngsé dina diri kuring ... Abdi dina dinten ka-6 dina période kuring…. 2 dinten saterasna kami hubungan seksual deui tapi tanpa kondom sareng anjeunna tungtungna kaluar ti kuring ... naha aya kasempetan yén anjeunna hamil? bantosan abdi, abdi hariwang.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Leres, aya kamungkinan kusabab precum na.

      Wasalam

  15.   hélem cenahna

    pantun,
    Kuring gaduh patarosan, dinten anu sanés kuring parantos séks sareng kabogoh, sateuacan kalakuan éta aya sabuk sareng anjeunna nyandak pre-cum, nalika anjeunna nempatkeun kondom, anjeunna nempatkeun éta dina jalan anu sanés maka anjeunna ngeusian tip tina kondom sakedik, teras anjeunna ngancik deui teras nahan kana heunceut abdi. Kamungkinan naon waé anu aya? sareng kumaha terang upami kuring aya di jaman subur kuring upami periode terakhir kuring nyaéta minggu 24 Oktober 2011 Nuhun kuring asa pisan!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Saur kuring henteu aya anu kajantenan sabab jumlahna minimal, numutkeun kuring henteu perlu hariwang tapi upami anjeun gaduh mamang anjeun tiasa konsultasi sareng dokter kandungan. Ngeunaan dinten subur anjeun, sajaba ti terang tanggal haid terakhir anjeun, anjeun ogé kedah terang sabaraha dinten siklus anjeun (nyaéta, sumping unggal 28 dinten, unggal 29, jst).

      Wasalam

  16.   Joni cenahna

    Dinten ieu kuring gaduh mawar sareng chika abdi tapi ngalangkungan baju kuring éjakulasi sareng anjeunna baseuh tapi sadayana nganggo baju, teras kuring némpél sirit, sareng kuring nyeuseuh leungeun kuring henteu terang upami kuring nyeuseuh kalayan saé saatos 1 menit kuring némpél heunceut na tiasa hamil sapertos kieu ?????????

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Tong hariwang, teu aya kasempetan kakandungan sapertos kieu.

      Wasalam

  17.   angger-angger cenahna

    Kamari kuring gaduh mawar sareng kabogoh (bagian kelamin), tapi nganggo baju (baju jero (duanana) sareng calana (duanana)) kuring nginum cairan, ogé kuring nganggo pelindung sadidinten sahingga pelindungna sadayana baseuh, kuring hoyong terang upami aya résiko kakandungan, sabab kuring rada hariwang.
    hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Tong hariwang, teu aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan pakean.

      Wasalam

      1.    angger-angger cenahna

        Hatur nuhun pisan, anjeun nyandak beban tina kuring.

        1.    Bahian cenahna

          Halo, patarosan kuring gaduh hubungan séks sareng pasangan kuring sareng kondomna kaluar teras anjeunna pasang deui sareng anjeunna éjakulasi tapi kuring henteu cukup nempatkeun éta sareng urang teraskeun sareng séks kuring tiasa hamil sapertos kitu

      2.    Alexa cenahna

        Halo, naha kuring tiasa hamil upami kabogoh nempatkeun sirit ka kuring, anjeun ngan ukur gaduh kondom?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Upami anjeun nganggo kondom leres teu kedah hariwang.

          1.    alexa cenahna

            Halo, dinten ieu kuring parantos hubungan sareng kabogoh sareng anjeunna nembus kuring ngan ukur 4 kali nganggo kondom teras urang nyobian ningali naha éta rusak sareng kuring henteu ningali nanaon anu aneh cai na henteu kaluar, nyaéta, éta dina kaayaan anu saé tapi kuring sieun pisan. Bantosan punten


          2.    Aisyah Santiago cenahna

            Upami anjeun nganggo éta sepanjang waktos sareng éta henteu rusak anjeun teu kedah hariwang.


          3.    alexa cenahna

            Hatur nuhun pisan pikeun nyingkirkeun kuring tina ragu. Sareng upami anjeun anggo sateuacan nembus. Teu aya kontak tanpa kondom


  18.   jhoana cenahna

    Kamari kuring gaduh mawar sareng kabogoh kuring sareng kuring gaduh calana sareng kabogoh noo, anjeunna parantos gaduh cairan pra-mani sareng kuring pelincir, tapi teu pernah aya penetrasi, naha tiasa aya kakandungan ???
    sareng upami kuring nyandak dinten pos?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Tong hariwang, teu aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan pakean. Henteu perlu nyandak énjing saatos pil.

      Wasalam

  19.   Mike cenahna

    ombak! nyaéta kuring gaduh patarosan sareng kuring hariwang.
    nyaéta yén kuring ngagaduhan hal anu intim sareng kabogoh kuring, kami duaan cicing dina baju jero, teras anjeunna némpél anggota kuring sareng némpél sababaraha pre-cum atanapi saur éta mani, saatos anjeunna angkat ka kamar mandi sareng némpél heunceutna anu tiasa nyababkeun éta tetep hamil?
    Punten bantosan abdi

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Tong hariwang, teu aya kamungkinan kakandungan ku cara kitu.

      Wasalam

  20.   Didi cenahna

    Halo Abdi yuswa 20 taun saminggu katukang kuring kaleungitan parawan, kuring kantos hubungan sareng kabogoh sababaraha dinten ka pengker tanpa panangtayungan, anjeunna henteu éjakulasi di jero kuring; atanapi di luar, tapi pikeun pencegahan kuring nyandak pil "Plan B" (Pil dinten saatos)
    Kumaha kamungkinan kuring kakandungan anu teu dihoyongkeun ku cairan pra-mani anjeun ???
    Bantosan kuring sareng pasihan waleran anjeun punten, hatur nuhun pisan !!!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Upami anjeun parantos nginum pél, anjeun henteu kedah hariwang, tapi émut pikeun salawasna nganggo panyalindungan kusabab langkung seueur nginum pil énjing-énjing, pangaruh na henteu langkung.

      Wasalam

      1.    Didi cenahna

        Hatur nuhun pisan 🙂
        Ayeuna kuring gaduh patarosan sanés, punten kanggo seueur kasulitan, naha normal yén kuring gaduh panundaan menstruasi nalika ngamimitian kahirupan séks sareng nganggo pil ieu ???
        Mangsa kuring parantos pas waktuna salami 3 bulan ka tukang.
        Kuring gaduh hubungan séks 5 dinten sateuacan jaman kuring sareng nalika kuring bébéja yén kuring nyandak dinten pos.
        Naha normal yén haid kuring ditunda ???
        Kuring ngahargaan réspon anjeun sareng / atanapi koméntar.
        Gusti t bndiga !!!

        1.    Didi cenahna

          Sareng sakumaha anu kuring parantos béjakeun ka anjeun, lalaki kuring henteu tungtung boh di jero atanapi di luar kuring 🙂

          1.    Didi cenahna

            Nya, kuring bagja pisan, kuring henteu nampi waleran tapi alhamdulillah waktos abdi sumping ...
            Henteu aya anu kajantenan, tapi kusabab sadayana disebatkeun ieu, sumping ka kuring 8 dinten engké tibatan normal, kuring miharep kasus / kasaksian kuring bakal ngabantosan anjeun ku naon-naon.
            Senang Taun Anyar.
            Bndicions !!!


  21.   Miley! cenahna

    Punten .. Kuring gaduh patarosan: / Abdi telat saminggu .. tapi teu aya éjakulasi dina diri kuring, pasangan kuring ngajaga perlindungan saatos waktos. Naha éta hartosna yén kuring hamil ku ngan ukur precum? Kuring sangsara pisan, kuring ngantosan jawaban, hatur nuhun

  22.   bereRJ cenahna

    Halo, patarosan abdi ... dina 2 Nopémber 2011 anjeun ningali hubungan, kami nganggo kondom, éta henteu rusak atanapi naon sapertos kitu, upami kuring nyandak pil dinten énjing. Abdi gaduh masa normal, tanpa masalah nyaéta tanggal 15 Nopémber. Kuring gaduh hubungan séks deui tapi tanggal 24 kami nganggo kondom sareng éta henteu putus, teu aya masalah dina Méi ... waktos abdi handapeun 13 Désémber. Patarosan abdi, kuring salingkuh deui tapi dina dinten kaopat tina haid kuring, nyaéta, dina tanggal 16 Désémber, kondom éta rusak, kami sieun sareng kami henteu neraskeun hubungan, aya sababaraha résiko kakandungan kusabab precum éta anjeunna parantos miceun sareng kuring dina dinten kaopat periode ??? Teu aya résiko nginum pil deui énjing ??? Sareng upami kuring tiasa nyandak deui, henteu aya kajadian upami kuring nyandak antibiotik? punten jawab kuring !!!! (:

  23.   saira cenahna

    Halo……
    Kuring parantos gaduh hubungan sareng kabogoh salami sasasih ...
    Nyaho yén pre-cum tiasa nyababkeun kuring hamil, kami nganggo kondom, anjeunna éjakulasi di jero kuring nganggo kondom tapi pikeun ngabéréskeun anjeunna parantos nembus kuring sareng sirit, anggap bersih, sabab anjeunna nyeuseuh nyalira, anjeunna nyarios yén lalaki ngarasa lamun aranjeunna ngusir pra-mani sareng éjakulasi sareng numutkeun Sanes hiji ogé anu sanésna parantos kajantenan di jero kuring tapi kuring hariwang upami masih aya kamungkinan kakandungan ... Kuring ngahargaan jawaban anjeun

  24.   Mary cenahna

    Abdi gaduh patarosan .. Kuring kantos hubungan sareng kabogoh, tapi anjeunna tungtungna di buntut sareng dina heunceut abdi tiasa hamil?

  25.   Rosemary cenahna

    Alus wengi:

    Kuring salawasna konsultasi halaman anjeun sabab sigana super saé pikeun kuring.

    Kuring gaduh konsultasi sakitar 25 dinten kapengker kuring nganggo pél énjingna sareng kuring henteu ngagaduhan masalah waktos abdi sumping sareng sadayana henteu kunanaon.
    Dinten ayeuna kuring hubungan sareng kabogoh kuring tapi anjeunna henteu hoyong nganggo kondom kusabab anjeunna nyarios yén éta henteu sami, anjeunna ngawartosan yén kuring tiasa nginum pil dinten énjing, kuring ngupingkeun anjeunna.
    Tapi kumaha pangaruhna? Kuring nyandak dua sabab éta cara apoték ngirimkeun ka anjeun. Naha henteu kedah nginum pil deui? Pamakéan na dugi ka kuantitas?

    Di sisi anu sanésna, éta masih nyeri nalika kuring hubungan séks siga aya anu rusak, tapi kuring henteu ngaraos teuing pikaresepeun, dinten ayeuna anjeunna ngalakukeun hal anu khusus yén upami kuring resep anjeunna anjeunna masihan kuring nembus ku ramo na di dinya kuring ngarasa yén anjeunna ngaraos resep tapi nalika nempatkeun sirit na kuring henteu raos teuing, naha éta?
    Kuring ngantosan réspon anjeun hatur nuhun pisan.

  26.   Marianella cenahna

    Kuring mairan: haid kuring dugi ka 7 Désémber sareng salami 5 dinten sapertos biasa, éta lengkep dihapus dina 11 Désémber
    Tanggal 17 Désémber, kuring gaduh hubungan séks sareng pasangan kuring, aya penetrasi kalayan panyalindungan tapi aya silih onani, ku sabab éta kami keuna, kuring nalungtik diantara réréncangan kuring sareng aranjeunna ngawartosan yén éta bahaya pisan pikeun ngalakukeun éta, kusabab alesan ieu kuring nyandak pil darurat Dina Senén, 19 Désémber (kuring nyandak éta kusabab aranjeunna leres-leres sieuneun kuring) saatos éta, dina tanggal 20 Désémber kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring deui tapi dina hal ieu kami henteu saling némpél naon anu lumangsung nyaéta anjeunna ngajantenkeun simulasi kuring tina hubungan séks Anjeunna taranjang sareng kuring gaduh calana jero, kuring hariwang sabab nalika kuring nyandak baju jero kuring baseuh teuing sareng aranjeunna nyarios ka kuring yén precum ogé ngandung spérma, saatos ngalakukeun éta anjeunna nganggo kondom sareng kami ngalakukeun éta sareng panyalindungan

    Dina waktos henteu aya penetrasi tanpa panyalindungan sareng sajabi ti éta anjeunna henteu kaluar ti kuring, nalika aya penetrasi anjeunna tungtungna asup tapi anjeunna ngagaduhan kondom

    patarosan abdi naha aya résiko kakandungan? Kusabab precum, sabab cenah éta dina waktosna sirit nyentuh baju jero kuring sareng numutkeun itungan kuring nalika urang hubungan seksual, kuring aya di jaman subur kuring

    naha kuring kedah hariwang pisan? Sareng iraha kuring tiasa nyandak tés kakandungan sahingga masihan kuring hasil anu dipercaya?

    Catetan: nalika kuring nyandak post-day (dosis dosis) waktos abdi henteu ngumbara dugi ka ayeuna kuring ngan ukur ngalaman colic colic sakitar saminggu, dinten ayeuna urang tanggal 27 Désémber. Naha periode kuring turun normal? Hiji-hijina hal anu ngajantenkeun kuring nyaéta debit konéng kalayan bau anu bau, naha éta inféksi?

    Punten pasihan waleran kuring sabab kuring hariwang teuing sareng kuring henteu terang saha anu kedah ditingali pikeun mamang kuring tiasa direngsekeun

    Gracias

  27.   kariana cenahna

    Halo, kuring ragu yén naon anu lumangsung nyaéta kuring hariwang sabab éta kuring maca yén aya perdarahan implantasi anu tiasa bingung sareng datangna haid sareng anu matak pikahariwangeun kuring nyaéta gaduh siklus anu henteu teratur anu panginten yén Éta kedah sumping antara tanggal 1 sareng 6 Januari! tapi éta sumping tanggal 31 Désémber tapi éta ngan ukur lumangsung 2 dinten sareng kuring potongan tapi pendarahanna seueur !!!! Abdi hoyong terang upami perdarahan implantasi datangna seueur pisan!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Henteu, perdarahan implantasi terang pisan.

  28.   eliza cenahna

    patarosan naha aya penetrasi sareng sadayana ..
    tapi énjingna kuring nyandak énjing saatos pil, dinten sonten kuring kaluarna hégar anu ahéng
    Kuring hariwang naha mungkin hamil nalika nginum pél
    Punten jawab kuring, kuring anyar kana hal ieu sareng kuring hariwang pisan

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami anjeun nginum pél dina waktosna anjeun henteu kedah hariwang, tapi émut yén langkung-langkung anjeun nginum, kirang pangaruhna 😉

      1.    eliza cenahna

        Kuring nyandak éta dinten énjingna tapi dosis anu kadua dicandak sajam engké.

        1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

          Éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah konsultasi sareng dokter kandungan. Untung!

  29.   Augustinus cenahna

    Halo ibu-ibu dinten ayeuna, kuring sareng kabogoh sareng urang némpél, kuring némpél anggotana sareng saatos sakitar 5 menit kuring angkat ka kamar mandi sareng ngahaja némpél panties kuring, sanés heunceut abdi, naha mungkin kuring hamil? Éta mangrupikeun patarosan anu konyol, tapi ku naroskeun anjeun diajar. Abdi ngantosan waleranna.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Henteu aya patarosan anu konyol, sakumaha anjeun nyarios, ku naros ka hiji jalma pikeun diajar 😉 Ngeunaan pamundut anjeun anjeun henteu kedah hariwang, upami teu aya penetrasi, kakandungan moal mungkin.

  30.   Karen cenahna

    Halo, punten, naon kamungkinan hamil upami kuring ngagaduhan ikat sareng kabogoh, anjeunna nyikat heunceut abdi, tapi anjeunna henteu éjakulasi caket éta, teras kuring ningali kalénderan menstruasi kuring sareng sadar yén kuring paling subur. dinten, kanggo punten wartoskeun ka kuring !!! Sieun pisan !!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ku ngagosok.

  31.   Karla cenahna

    Dinten Salasa kuring salempang sareng kabogoh kuring sareng kondom na rusak, tapi dinten Rebo énjing kami parantos séks sareng kondom éta rusak deui janten kami badé mésér pil b pil sareng kuring nyandak ... Patarosan abdi naha kuring tiasa tetep hamil kusabab anjeunna sumping ka kuring dua kali dina dua dinten anu béda Salasa sareng Rebo tapi kuring nginum pil dina waktos 72 jam ... punten bantosan abdi? Naha kuring kedah nginum dua pél atanapi hiji cukup pikeun duanana waktos?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Kalayan kasar tapi anjeun kedahna ningali naha éta gampang peupeus sahingga ulah aya pil deui, tetep émut yén langkung-langkung anjeun nginum éta, pangaruh na henteu langkung. Tingali tanggal kadaluwarsa dina kondom, nalika éta kadaluwarsa aranjeunna gampang pegat sareng émut nempatkeun ukur hiji. Seueur pasangan nempatkeun dua sakaligus mikir yén éta bakal langkung aman ku cara kieu, tapi nyatana aranjeunna tibalik, ngagosok hiji kondom ka anu sanés ngajantenkeun aranjeunna gampang pegat.

  32.   Arthur cenahna

    Halo punten ngabantosan kuring kamari kuring ngagaduhan kembang ros sareng heunceut kabogoh kuring tapi anjeunna nganggo baju jero sareng kuring henteu sareng bahkan henteu éjakulasi kuring ngan ukur nyéépkeun precum sareng anjeunna lubricated saatos anjeunna angkat ka kamar mandi sareng ngabersihkeun dirina aya kamungkinan yén anjeunna hamil yén cairanana parantos dikenalkeun langkung nalika ngabersihkeun sareng upami anjeun nyandak pél? anjeunna yuswa 16

    1.    deadmenrique cenahna

      Hai! Patarosan kuring ieu, kabogoh sareng kuring nganggo lambaran tibatan kondom, tapi kuring henteu éjakulasi tapi ngan ukur precum anu aya, anjeunna baseuh pisan sareng kuring kantos maca dimana-mana tapi teu aya anu masihan jawaban, kuring parantos ningali. anu anjeun lakukeun. Aranjeunna ngajawab patarosan, kuring ngarepkeun aranjeunna tiasa ngabantosan kuring, kuring bakal ngahargaan pisan aranjeunna. salam sareng padamelan hébat.

      1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

        Cairanna tiasa nembus lambaran kalayan gampang, anu kuring ogé anggap henteu kentel pisan sabab upami henteu penetrasi kedahna sesah, ampir tanpa sensasi pikeun anjeun sareng teu ngarareunah kanggo anjeunna ... Hal pangsaéna anu tiasa anjeun lakukeun nyaéta konsultasi ka dokter kandungan bisi Anjeunna nyarankeun isuk-isuk saatos pil atanapi henteu (anjeun masih dina waktosna) sareng émut yén ku kondom sadayana bakal langkung gampil, aman sareng langkung pikaresepeun tibatan ku lambaranana.

    2.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan pakean.

      1.    Mary cenahna

        Nya, naon anu lumangsung nyaéta kabogoh sareng kuring, ogé, kuring henteu terang naon anu kedah disebatna, éta dimimitian nalika urang aya di ranjang sareng, ogé, kami caket pisan kana alat kelamin kami tapi kuring gaduh calana pondok sareng baju jero, kuring bakal resep terang naha kuring tiasa hamil. pondok !! Sieun pisan !!! sareng éta baseuh pisan !!! Abdi ngantosan waleran anjeun punten

  33.   jelas cenahna

    halo kuring yakin yén hiji poé, Jumaah 30, haid kuring sumping tapi kuring parantos ngarencanakeun yén éta bakal sumping dina 28 atanapi 6 Januari tapi ngan ukur 2 dinten, éta terang-seueur & teras enteng tapi ogé datang gumpalan (kuring gaduh siklus henteu teratur) tapi kuring kantos maca ngeunaan perdarahan implantasi, naha perdarahan ieu janten implantasi?
    Gracias

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Éta tiasa sanaos biasana lieur sareng jaman nyalira. Pendarahan implantasi biasana hampang pisan, sakapeung mah henteu dianggap getih, tapi salaku pangaluaran rada pink sareng gumpalan narik perhatian kuring, biasana henteu muncul dina jenis pendarahan ieu. Tina naon anu anjeun carioskeun, kuring bakal nyarios yén bulan ieu periode anjeun datang rada béda, tapi kuring henteu tiasa masihan anjeun jawaban anu pasti. Upami anjeun hoyong mastikeun anjeun tiasa nyandak tés 😉

  34.   Mary cenahna

    Halo, 2 minggu ka tukang kuring gaduh hubungan séks, aya sababaraha gesekan tanpa baju ... tapi nalika nembus upami urang nganggo kondom sareng henteu putus atanapi nanaon sapertos kitu, kuring kalem, ngan ayeuna kuring telat 3 dinten sareng kuring henteu terang naha kuring ngagaduhan kamungkinan janten reuneuh? Sabaraha dinten kuring tiasa nyandak tés reuneuh sahingga tiasa dipercaya?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami anjeun nganggo kondom sareng henteu putus, anjeun tiasa yakin, anjeun masih tiasa nyandak tes saatos 15 dinten (ngetang tina rasio «résiko»).

  35.   geo cenahna

    Upami precum kaluar sareng kuring nyandak na dina sababaraha detik saatos dicabut ku panangan abdi, abdi lebetkeun sirit kuring kana heunceut, naha kuring tiasa hamil? atanapi naha kuring kedah ngantosan sakedik kanggo garing atanapi naon?

  36.   mario cenahna

    Halo, hiji patarosan, kabogoh kuring sareng kuring parantos ngayakeun hubungan séks sareng kuring sering nganggo kondom, tapi sateuacan urang ngamimitian, urang nyikat alat kelamin ku baju jero sareng kuring tinggal sieun yén anjeunna tiasa hamil. Naon kamungkinan ???? Punten wartoskeun upami sadayana paranoia kuring

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan kusabab gesekan, sareng langkung-langkung teuing upami teu nganggo baju. Anjeun tiasa tenang 😉

  37.   John cenahna

    Nya, kuring hariwang ngeunaan kaayaan éta, sareng kabogoh kuring kami mimiti gaduh kaulinan séks, urang ngalakukeun gerakan penetrasi tapi éta henteu nembus tapi langkung nyorong sirit kuring kana heunceutna, kusabab kami duanana nganggo baju jero, anjeunna aya di salah sahiji dirina dinten anu subur, tapi kuring henteu pernah éjakulasi, tapi upami kuring gaduh sakedik pre-cum, kuring hoyong terang naha cairanana tiasa nembus baju jero kuring sareng kabogoh kuring, sareng nyababkeun kakandungan? Maksudna, naha cairan éta tiasa épéktip pikeun ngalirkeun baju jero duanana ????

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan pakean.

  38.   John cenahna

    Abdi hoyong upami anjeun tiasa nambihan waleran sakedik deui ... sanaos aya anu nyurung sareng kami parantos baseuh (kalayan baju jero sareng tanpa éjakulasi) sareng anjeunna dina salah sahiji dinten anu subur ... teu aya kamungkinan? 5 dinten kamari kuring kedah sumping sareng teu aya kajadian ...

  39.   John cenahna

    Abdi hoyong upami anjeun tiasa mendakan sakedik waleran ... sanaos aya anu nyurung sareng kami parantos baseuh (kalayan baju jero sareng tanpa éjakulasi) sareng anjeunna dina salah sahiji dinten anu subur ... teu aya kamungkinan? 5 dinten kamari anjeunna kedah sumping sareng teu aya kajadian ...

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Ngaliwatan papakéan mustahil sareng langkung jarang upami teu aya éjakulasi, bahkan upami gesekan éta tanpa baju (ngan ukur gesekan) moal aya kamungkinan kakandungan.

  40.   John cenahna

    Masalahna éta kajantenan 10 dinten ti saprak anjeunna kedah ngirangan masa na sareng teu aya kajadian .... Anjeunna hariwang pisan tapi henteu hoyong tés getih dilakukeun ... anu dilakukeun nyaéta uji kakandungan di bumi ( evatest) 2 kali sareng kaluar négatip dua kali ... anu paling leres dipercaya ?? naha bakal lami pisan ngaunduh ???

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami tésna négatip, éta tiasa ku dua alesan: naha anjeun henteu hamil atanapi masih kénéh mimiti pikeun tés masihan hasil anu dipercaya, sabab éta kedah dilakukeun sahenteuna 15 dinten saatos "hubungan curiga." Anjeun tiasa nyandak tés getih atanapi ngantosan saminggu deui sareng nyobian tés na deui.

  41.   Marianella cenahna

    Kuring mairan

    Tingali dina dinten 20 Désémber 2011 kuring nyandak dinten pos sareng kuring parantos tunduh 20 dinten nyaéta, aturan kuring kedah turun dina 3 Januari 2012 tapi dina 23 Januari, éta lumangsung 4 dinten anu normal sareng kuring henteu gaduh kram haid.

    Tanggal 10 Pébruari kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring sareng kondomna gagal deui, kusabab éta kaluar sareng anjeunna berhasil nembus sakali waé tanpa perlindungan sareng dina hiji waktos urang sadar yén kondomna parantos kaluar, janten kami lirén ngalakukeun éta, Jam 2 'Jam kuring nyandak dosis dosis postday deui sareng ayeuna patarosan abdi

    aya kamungkinan kakandungan? Nya, dina bulan Désémber kuring nyandak pos dinten sareng dina bulan Fébruari ogé?

  42.   Camila cenahna

    Hai! Kuring mendakan tempat ieu rada pikaresepeun. Bener nyaéta kuring ngagaduhan masalah anu kuring badé direngsekeun sareng kuring ngarepkeun anjeun tiasa ngabantosan kuring.
    Siklus terakhir kuring nyaéta tanggal 5 Pébruari, sareng kamari 14 Pébruari kuring hubungan seksual sareng kabogoh, janten kuring dina dinten ka-10 siklus kuring. Kami nyimpen "girdle" tapi nalika kuring kantos maca patarosan sateuacanna, teu kedah hariwang upami kuring keuna sirit kalayan precum sareng saatos abdi angkat ka kamar mandi pikeun meresihan heunceut abdi. Kami nganggo kondom pikeun nembus, anjeunna mastikeun yén éta henteu peupeus atanapi naon waé, nanging kuring kasieunan pisan, kuring niténan kamari, sateuacan ngalakukeun hubungan séks, kuring parantos transparan lendir serviks konéng, kandel, henteu sapertos bodas endog, sareng dinten ayeuna Abdi kagaringan heunceut. Naha kuring résiko hamil? Punten antosan waleran anjeun gancang-gancang, kuring leres-leres setrés sareng sadayana anu dipikahoyong nyaéta saha waé anu ngabantosan kuring pikeun méréskeun patarosan. Sateuacanna hatur nuhun pisan.

  43.   victoria cenahna

    alller Kuring gaduh sabuk sareng kabogoh kuring sareng anjeunna nyemprotkeun heunceut abdi seueur, janten kuring nyandak pondok sareng pss aiii kuring rumaos baseuh nalika kuring ngadeukeutan sirit na !!! pdo kedar hamil Abdi hariwang pisan !!

  44.   Julieta cenahna

    Kami ngusap taktak sareng kabogoh tanpa baju jero tapi henteu anjeunna henteu éjakulasi. Naha kuring aya résiko?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Teu aya résiko kakandungan kusabab gesekan, anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/aprendizaje/relaciones-respondemos-a-las-dudas-mas-frecuentes_5371.html

  45.   Alex cenahna

    Punten, kuring gaduh patarosan sareng bebeneran na, kuring miharep anjeun tiasa ngajawab kuring kaleresan, kuring parantos ningali sababaraha koméntar, tapi ogé, kuring ngarepkeun éta henteu tungtungna janten hal anu berulang sareng bodo, sababaraha dinten ka pengker kabogoh kuring sareng Kuring gaduh sababaraha pertandingan, teu pernah aya penetrasi sareng anjeunna henteu pernah kito el patanlon meskliya ,,, sareng ngan aya ciuman sareng sajabana sareng aya mawar di antara sirit sareng heunceutna tapi nganggo baju saatosna kuring perhatoskeun yén petinju kuring baseuh ti pra- mani, sanés mani ... sareng aya anu ngadorong tapi henteu tembus atanapi naon-naon pikeun anjeunna gaya ,,,, Abdi hariwang pisan sareng pss henteu tiasa kedar hamil atanapi sumuhun

    sateuacanna éjahan sareng halaman anu saé pisan nn

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Teu aya résiko kakandungan kusabab gesekan atanapi ngalangkungan pakean. Anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep dina tautan ieu: http://madreshoy.com/aprendizaje/relaciones-respondemos-a-las-dudas-mas-frecuentes_5371.html

  46.   Alex cenahna

    Oeeee HATUR NUHUN nuhun pisan sareng kuring gaduh cangcaya deui .... BENAR ANJEUNG ATAS AYEUN ATURAN · Dinten-dinten PANGERAN BENER JIEUNAN CINTA TANPA PERLINDUNGAN EH SANAJANA MAJU SPERME DI VAGINA ANDA TEU NGandung.

    Nuhun sateuacanna sareng kuring ngarepkeun anjeun tiasa ngajawab patarosan éta ... n_n

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Henteu masalah! Langkung saé dijauhkeun hubungan anu teu dijagaan sabab spérma tetep hirup dina heunceut salami 2-3 dinten sareng anjeun henteu kantos terang naha mungkin pikeun bulan éta période anjeun bakal datang mimiti sareng ovulate langkung lami tibatan anu kedahna atanapi anu sanés, bahkan salami periode anu anjeun gaduh kudu ati-ati 😉

  47.   ana cenahna

    Hai! Kuring gaduh mamang naon anu kajantenan nyaéta, kami gaduh pertandingan intim sareng kabogoh kuring tapi henteu pernah nembus atanapi mawar, tapi aya hiji waktos (dina bulan Désémber) yén kami ogé ngagaduhan pertandingan anu intim tapi kami duanana cicing dina baju jero kami tapi anjeunna henteu henteu némpél sirit na sareng heunceut kuring tapi kuring némpél sababaraha precum ku panangan abdi, saatos lami kuring angkat ka kamar mandi sareng némpél heunceut abdi, panginten éta ieu tiasa nyababkeun kakandungan, ogé antosan turunna sareng kuring turun ti Désémber 31 tapi ngan ukur dua dinten (pendarahan éta seueur, beureum sareng gumpalan) engké pikeun mastikeun yén kuring ngalakukeun tes kakandungan anu négatip, maka éta datang deui dina tanggal 27 Januari sareng lumangsung 4 dinten (pendarahan éta sapertos anu tiheula , beureum, loba pisan, ku gumpalan) tapi kabogoh kuring sareng kuring kantos gaduh pertandingan intim tapi sababaraha di antawisna nyimpen baju (pertandingan éta rada sering, henteu pira, dina akhir Januari sareng bagéan Pébruari) disangka anjeunna ngahutang ka kuring parantos aya dina kakawasaan kuring pikeun sababaraha dinten sareng sajauh ieu henteu Kuring turun (kuring gaduh siklus henteu teratur) sareng kuring nyandak tes kakandungan anu sanés sareng kaluar négatip. Rodrigan ngawartosan naon anu kajantenan, atanapi pasihan pendapat anjeun punten abdi pisan hariwang! mimitina, Nuhun…

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ku gesekan sareng langkung-langkung ngalangkungan pakean. Upami anjeun perhatoskeun yén masa anjeun henteu normal pisan, konsultasi ka dokter kandungan anjeun pikeun nalungtik anjeun, panginten anjeun ngagaduhan masalah hormonal.

  48.   Alex cenahna

    oeee Abdi gaduh patarosan sanes ... naha anjeun tiasa hamil ku oral seks? Kuring terang éta mangrupikeun patarosan anu bodo tapi aya sababaraha kasus éta tapi enya sareng pss sapertos setrés sareng sadayana anu pss langkung saé tina pendapat batur kalayan inpormasi anjeun bakal ningali tip sareng pss eh maca éta mustahil tapi kuring henteu terang anu saleresna D:

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Sakumaha anjeun nyarios, mustahil pikeun kakandungan lumangsung ngalangkungan séks oral, tetep émut yén sagalana tina sungut bakal ngalir kana burih sareng aya pencernaan, teu aya spérma anu bakal salamet tina prosés éta janten teu paduli upami aranjeunna ngawartosan yén éta kantos kajadian 😉

  49.   Alex cenahna

    awww hatur nuhun pisan n, n éta kuring anyar pikeun ieu sareng kanyataanna kami duaan boga pikiran teu gaduh murangkalih sareng pss inpormasi na sadayana sareng naon anu langkung saé dilakukeun sareng henteu kedah dilakukeun pikeun nyegah masalah pss nalika kakandungan sareng bilih nn hatur nuhun pisan n_n kuring bakal nyarankeun halaman na: D

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hatur nuhun! 😉

  50.   javiera cenahna

    Halo babaturan Ibu Ayeuna, Abdi peryogi bantosan anjeun anu ngadesek! .. Dinten ieu kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh sareng sapertos biasa, kami nganggo panyalindungan, kuring dina dinten panungtung haid abdi, nanging, anu kadua kalina, kabogoh kuring, nalika anjeunna ngaluarkeun kondom, ngabeungkeut cangreud sareng nyéépkeun mani sakedik , Anu murag kana suku kuring, caket pisan kana heunceut abdi. Abdi hoyong terang kumaha résiko kuring kakandungan anu henteu dihoyongkeun ... urang silih jaga silih sareng kanyataanna, anjeunna éjakulasi, tapi kacilakaan anu bodo dinten ieu mangrupikeun panyeri kuring, punten antosan waleran anjeun pas sabisa, abdi gaduh rujukan anu saé pikeun situs.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hebat pisan anjeun teras-terasan nganggo panyalindungan, ku cara éta anjeun tiasa aman sareng nyingkahan seueur masalah, mugia salamet! Ngeunaan pamundut anjeun, anjeun henteu kedah hariwang, perlu spérma lebet ku penetrasi, nalika aranjeunna murag kana samping teu aya kajadian 😉

  51.   Marisol cenahna

    Halo, tingali, kuring parantos séks sareng kabogoh kuring. Mimiti, kuring ngalebetkeun sirit na kana heunceut abdi tanpa kondom sareng nyimpenna sapertos kitu sakedap, teras anjeunna nganggo kondom. Naha anjeun pikir éta ku cairan tina pelumas tina sirit kuring tiasa hamil?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Éta mungkin! Kusabab kitu perlu ngagunakeun kondom sepanjang waktos 😉

  52.   cahaya cenahna

    halo ... aranjeunna bodo pisan ngeunaan ieu tapi kanyataanna kuring sanget pisan kuring kantos ngadeukeutan sareng kabogoh kuring tungtungna tanpa baju jero tapi anjeunna henteu ngagaduhan baju jero na anjeunna masih ngadeukeutan kuring hoyong nembus kuring anjeunna henteu suksés pz kuring menyakiti tapi urang perhatoskeun yén anjeunna miceun cairan pra-mani seueur teuing sareng kuring babarengan, éta lumangsung sakitar 30 detik janten langkung tenang. Abdi nginum pil darurat tapi kuring raos pisan seueul, nyeri sinus, nyeri beuteung kuring, kuring tiasa meunang reuneuh… Punten Bantosan.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Henteu mungkin hamil nalika teu aya penetrasi. Ati-ati ku pil darurat, éta kedah dianggo ngan ukur dina kasus anu leres-leres diperyogikeun, upami anjeun nyiksa anjeun résiko éta bakal lirén damel teras éta bakal janten nalika anjeun teu gaduh solusi bisi darurat ...

      1.    Antonio cenahna

        Kuring ngagaduhan anu sami. Kuring mandi sareng kabogoh kuring sareng kuring hoyong nembus anjeunna tapi kuring henteu tiasa ngalakukeun éta, tapi éta menyakiti anjeunna, tapi anjeunna nyeuseuh, tapi anjeunna nyeuseuh, naha mungkin anjeunna hamil bari henteu nembus? JAWAB KURING

  53.   Mar cenahna

    Kuring gaduh siklus 30 dinten, kuring éta di nomer tujuh sareng kuring ngagaduhan hubungan séks, kuring nyemprotkeun anjeunna teras anjeunna ka kuring, naon anu lumangsung nyaéta nalika anjeunna keuna sirit, teras anjeunna ngalebetkeun ramo na dina heunceut abdi, kuring hoyong terang naha cairan Pra-cum masih hirup dina ramo jalma atanapi spérma (tina cairan pra-mani) maot gancang? Abdi teu tiasa liren mikirkeun ieu ……. Naha anjeun pikir aya résiko kakandungan atanapi teu mungkin? Hatur nuhun pisan.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami teu aya penetrasi teu aya résiko kakandungan.

  54.   hernan cenahna

    Halo naon anu lumangsung nyaéta kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring tapi dina waktos ieu kuring kaluar sareng anjeunna sareng sami sareng kuring rumaos aya anu kaluar tina sirit siga anu mani tapi kuring henteu datang tapi kuring asa siga saatos Kuring kaluar ti anjeunna ngahariwangkeun kuring yén naon anu kuring rasakeun parantos mani, kuring siga anu dicandak kaluar tapi kuring henteu mikir alus, naon éta?

  55.   naimi cenahna

    Hai, kuring hariwang pisan, tadi wengi kuring mandi sareng kabogoh, jelas dua taranjang, mimiti keuna heunceut kuring sareng kitu kuring ninggalkeun anggotana saatos sababaraha waktos, ubo mawar kelamin sareng kelamin tapi anjeunna henteu ngenalkeun nanaon sareng Abdi sobat birgen tapi kuring dina dinten haid terakhir kuring tapi résiko enbaraso, kuring hariwang pisan!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Teu aya résiko kakandungan tanpa penetrasi.

  56.   Éster cenahna

    HALO, SENI VIRGIN ANU HANYA BATUNG SAKABAYAN JEUNG BUDAK KURING JEUNG SANGATNA PERHATOSAN JEUNG SANGKA PIKIR ENK JEUNG KUDU HUNTU AYA SABADU BULAN TUNGGAL, SADAYANA SANGKA KUNING NYAHOJI AKUN NGÉNGKEUN yén kuring moal handap. ... Nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ngan ukur ku gesekan, upami henteu datang dina sabulan anjeun tiasa henteu teratur teuing atanapi ngagaduhan masalah. Upami éta henteu sumping saatos sababaraha dinten, kuring nyarankeun anjeun angkat ka dokter pikeun mariksa yén sadayana saé lancar.

  57.   usum panas cenahna

    halaman anu saé pisan kéngingkeun seueur mamang.
    Anu kuring gaduh nyaéta upami anjeun kontak sareng anu nganggo baju dina Januari sareng Fébruari sareng Maret parantos lungsur. naha tiasa nyandung ????
    Abdi peryogi terang éta

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan baju, dina kasus naon waé masa anjeun turun dina bulan Fébruari sareng Maret, anjeun henteu kedah hariwang.

  58.   NIKLAUS cenahna

    PUNTEN BANTOSAN ABDI !!!
    Naon anu lumangsung nyaéta dinten Kemis kamari (dua dinten ka pengker) kuring gaduh buruan sareng kabogoh, duanana dina baju jero, anjeunna baseuh sareng kuring éjakulasi tapi sadayana ieu nganggo sagala rupa sareng baju. Dina waktos nyandakna ka bumi kami sadar yén anjeunna parantos ngaluarkeun getih sareng ayeuna anjeunna masih ngaraos nyeri, anjeunna nyarios yén aranjeunna hampang tapi kuring henteu terang naon anu tiasa kajantenan, punten jawab kuring
    Nuhun kana perhatosanna

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami anjeun bahkan henteu nganggo baju, anjeun moal kedah hariwang, panginten haid anjeun datang, upami henteu, buka dokter.

  59.   Eli cenahna

    Hai! Nya masalah kuring nyaéta kuring ngan ukur gaduh gesekan sareng kabogoh sareng kami duanana taranjang, upaya nembus kuring, nalika anjeunna ngalakukeun éta menyakiti pisan kuring sareng kuring ngalih sakaligus éta siga 30 detik, maka aya gesekan pikeun lami, anjeunna henteu pernah éjakulasi anjeunna ngan ukur perseminal cair, atoh kuring nyandak dinten-dinten kusabab kuring henteu ngaraos aman, kuring angkat ka dokter kandungan sareng anjeunna nalungtik kuring sareng ngawartosan yén anjeunna henteu ngumbah dara kuring janten teu aya " penetrasi ", saminggu saatos nginum pil getih Seolah-olah éta jaman kuring sareng rasana sapertos hiji, patarosan kuring nyaéta upami kuring parantos tiasa ngaluarkeun kakandungan, kuring angger pisan sareng siklus 31 dinten sareng kuring dina Maret 21, kuring nginum pil dina tanggal 22 tepatna 19 jam sareng kuring turun tanggal 27 Maret sareng ngalakukeun rekening langkung payun 5 dinten ti payun kuring ... Punten bantosan kuring, kuring aya anu hariwang.

  60.   osvaldo cenahna

    Halo, naon anu lumangsung nyaéta wengi tadi kabogoh kuring sareng kuring maénkeun poko sareng urang saling némpél, anjeunna sareng kuring parawan sareng dina pikagumbiraeun pikeun sababaraha menit kami nyobian herlo sareng kuring ngan nyelapkeun ujung sirit dina heunceutna kusabab éta nyeri sareng anjeunna henteu tiasa sareng kami angkat Upami anjeun nyobian ngalakukeunana, naha aya résiko hamil? Abdi émut yén urang henteu pernah ngaliwat ujung sirit sabab kumargi anjeunna parawan sareng nyeri pisan pikeun ngalakukeun éta .. naon anu tiasa urang lakukeun ???

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Entong hariwang, teu aya résiko, tapi émut nganggo kondom dina waktos anu payun sabab upami aya penetrasi anjeun tiasa nyababkeun anjeunna hamil.

  61.   fabiola cenahna

    Halo, tingali, dua dinten ka pengker abdi sareng truza sareng kabogoh kuring nganggo calana pondok sareng baju jero gaduh gesekan tapi kuring sadar yén calana na gaduh noda numutkeun jaman pra éjakulasi kuring sieun yén dina waktos mawar éta bakal kajadian . sakumaha anu kuring béjakeun yén kuring ukur sareng truza, naha kuring tiasa hamil?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ku gesekan sareng henteu ngalangkungan pakean.

  62.   mikaa cenahna

    Halo sadayana !! Kuring ngalakukeun tés kakandungan sareng saatos 5 mnt kuring dijarah sareng janten baseuh ku cai, kuring ningali jam 5 (mnt dsd yén kuring ngaluarkeun tina cikiih) sareng éta positip, naha aya kamungkinan éta gagal?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Jarang pikeun mendakan positip palsu sabab éta bakal kaluar positip nalika aya hormon kakandungan dina cikiih, tapi panginten nalika kontak sareng cai, éta panginten parantos gagal ... Teu dipikaresep tapi anjeun tiasa ngaleungitkeun mamang ku nyandak tés anu sanés.

  63.   alex cenahna

    awww salam deui sareng patarosan anu sanés… .lamun kuring merancap teras némpél anjeunna teras némpél kuring teras némpél dirina sorangan sareng aya cairan pra-heunceut atanapi mani dina ramo salah saurangna, naha résiko kakandungan ¿?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Henteu, spérma na paéh.

  64.   zaiden cenahna

    Ola Kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring sareng éta pertama kalina kuring henteu nembus sabab nyeri pisan tapi kami nyobaan anjeunna henteu sumping ogé kuring sareng énjingna kuring nyandak pil dinten énjing hiji sareng jam dua belas waktos sanés saatos 72 jam kuring sadar yén aranjeunna kadaluarsa pikeun waktos anu lami. Dua bulan. Naon kamungkinan kakandungan upami kuring aya di jaman subur kuring ... ogé nambihan yén kuring ngarasa yén kuring aya di jaman kuring tapi masih henteu handap, bantosan pliz

    1.    Aisyah zouhair cenahna

      Éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah konsultasi sareng dokter gancang-gancang sabab nginum pil anu kadaluwarsa panginten tiasa nyababkeun anjeun cilaka.

  65.   Pepe cenahna

    Kabogoh kuring sareng kuring henteu nganggo baju sareng kuring naékkeun heunceutna, nalika kuring ngarasa angkat, sareng anjeunna nyarios yén anjeunna nyampeurkeun dirina engké sareng rumaos baseuh, tapi sanés sanésna, yén anjeunna henteu ngaraos, sareng ogé kuring , Sareng kuring perhatoskeun sareng kuring henteu aya cairan, sateuacan éta urang gaduh oral oral, patarosan kuring nyaéta kuring anu bakal ngaleupaskeun cairan, naha kuring tiasa hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Tong hariwang, teu aya kamungkinan kakandungan tanpa penetrasi.

  66.   Adrian cenahna

    Halo, ogé yén kabogoh kuring sareng kuring babarengan teu aya penetrasi tapi anjeunna henteu deui nganggo petinju sareng anjeunna sumping dina heunceut abdi [dina lambey] sareng aya mawar konstan, naha kuring tiasa hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ku gesekan.

  67.   Maxi cenahna

    Hai, kuring gaduh mamang
    Anjeun tiasa nyababkeun budak awéwé hamil upami anjeun nyabak heunceutna ku ramo nganggo precum atanapi mani ....? Kuring netelakeun yén kajantenan dina 1 Maret sareng dua période biasa parantos sumping sapertos biasa ... naha leres upami anjeun haid anjeun moal hamil? … Patarosan anu sanésna, upami kuring ngenalkeun ramo na mani atanapi tos cum kana heunceutna, naha anjeunna tiasa hamil?
    hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ku jalan kitu kusabab spérma na maot, tapi anjeun kedah tetep ati-ati bisi aya anu calik salamet ...

      1.    Maxi cenahna

        Hatur nuhun, anjeunna parantos ngalaman dua waktos haid janten anjeunna henteu tiasa hamil ... naha leres?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Normalna enya, tapi aya awéwé anu bahkan nalika kakandungan gaduh pendarahan sakedik.

          1.    Maxi cenahna

            Upami kuring terang éta, aranjeunna panginten pendarahan tapi ieu anu sumping ka anjeunna normal sareng tahan 6 dinten sareng ngagaduhan ciri anu sami sareng anu sateuacanna, janten kuring kedah tetep tenang ...


  68.   Karla cenahna

    Halo
    Anjeun bakal ningali dinten ka pengker kuring gaduh gesekan sareng kabogoh, kuring nganggo calana jeans sareng sadayana, anjeunna henteu nganggo nanaon, kuring maca yén teu aya kamungkinan kakandungan ku cara éta, singgetna kuring turun normal, sareng masa kuring réngsé dua dinten ka pengker tapi ayeuna anjeunna onani & getih, naon sababna ieu? Naon hartosna, éta nyingsieunan kuring _S: éta henteu seueur, tapi upami aya, punten waler!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ku cara éta, getih anu anjeun gaduh pasti bakal sésa-sésa ti jaman anjeun.

      1.    Karla cenahna

        ok, tapi getih kusabab kuring dinyenyeri atanapi naha? jawab punten

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Aranjeunna ngan ukur bakal janten sésa-sésa jaman, teu langkung.

    2.    yerson chambi cenahna

      Wilujeng sonten . Patarosan abdi
      ? Kamari kuring hubungan seksual sareng haid na turun tanggal 7. Bulan ieu sareng parantos réngsé sareng urang cium ka 20 ieu sareng kuring henteu terang naha dinten-dinten ieu subur atanapi dinten éta kami cium sareng pasangan kuring. Sareng nalika kuring kaluar anu munggaran, antosan 7 menit lulus sareng cobian kaluar likido éta ku meres sirit. Tapi kuring tungtungna aya di jero. Kahariwang kuring nyaéta cairan pelumas ieu kaluar ka lalaki, éta bakal k ku éta parantos hamil. Sareng ogé meres sirit sareng niupan naha spérma bakal maot? Hatur nuhun

  69.   Joel cenahna

    Hai, dinten kamari kuring gaduh gesekan sareng kabogoh, kuring nganggo petinju sareng anjeunna teu gaduh nanaon tapi petinju kuring rada baseuh ku cairan. entong éjakulasi atanapi tembus. ngan ukur nyodorkeun kana lambey utama. aya kamungkinan yén anjeunna bakal hamil. anjeunna dina waktos subur na. punten jawab

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan pakean.

  70.   Margarita cenahna

    Halo, hapunten abdi, kuring hoyong terang upami aya résiko kakandungan upami anjeunna ngagaduhan petinju sareng calana jeans sareng kuring gaduh baju jero sareng calana (didamel tina lawon ipis), kuring aya di jaman anu subur, kuring parawan sareng anjeunna murni anjeunna aya di luhur kuring. Nya, hal éta nyaéta kuring parantos nalungtik sareng Naon anu kuring lakukeun nyaéta ngabingungkeun kuring kusabab sababaraha anu nyarios yén upami éta tiasa nembus baju sareng anu sanésna nolak éta pikeun langkung merhatoskeun, masa kuring nyaéta 9 dinten payun sareng éta henteu pernah kajadian ka kuring kumargi kuring rada teratur kuring ngahargaan waleran anjeun kumargi kuring hariwang pisan

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan pakean, sanaos ipis.

  71.   Alejandro cenahna

    Naha kabogoh kuring hamil? upami urang gaduh gesekan tapi selalu 2 nganggo baju total dina calana jeans sareng calana pondok, jeans kuring patri ku precum kuring.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Kakandungan ngalangkungan pakean henteu mungkin.

  72.   Tutsite aaa cenahna

    Abdi ngartos yén anjeun. Anjeunna bosen seueur patarosan, kuring terang yén kabodoan kuring henteu tiasa dihampura. Pokokna, patarosan kuring ieu nyaéta upami kabogoh kuring ngagaduhan petinju na sareng kuring nganggo calana sareng panties kuring sareng anjeunna némpél kuring di luhur baju kuring. Cair dina anjeun leungeun mungkin kuring bisa hamil sabab kuring ogé noél pantun kuring sareng nyobian nempatkeun ramo kuring ti tukangeun nyaéta dimungkinkeun éta sababna kuring tiasa hamil Kuring henteu pernah némpél heunceut kuring ngan ukur di luar baju kuring. Kuring bakal ngahargaan éta lamun anjeun tiasa bantosan kuring ngajawab patarosan kuring. Hatur nuhun sarébu sareng hapunten kabodoan kuring

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu mungkin hamil nalika nganggo pakean sareng ogé henteu nembus.

      1.    Tutsite aaa cenahna

        Hatur nuhun pisan tapi upami kuring rada baseuh, teu aya anu tiasa kajantenan, perlu disebatkeun yén anjeunna henteu pernah ngalebetkeun leungeun langsung kana heunceut abdi, anjeunna ngan ukur noél baju kuring, kuring janji kuring bakal diajar sacara tuntas pikeun ngahindarkeun jenis ieu kabingungan, anjeunna nyarankeun kuring halaman anu dipercaya dimana anjeunna tiasa ngawartosan kuring Nuhun pikeun sadayana

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Sanaos anjeun rada baseuh, upami teu aya penetrasi moal janten kakandungan.

          Anjeun tiasa ningali inpormasi anu aya hubunganana dina tautan ieu:
          Ngeunaan énjing saatos pil: http://madreshoy.com/aprendizaje/lo-que-debes-saber-sobre-la-pildora-del-dia-despues_5529.html
          Keraguan sering ngeunaan hubungan: http://madreshoy.com/aprendizaje/relaciones-respondemos-a-las-dudas-mas-frecuentes_5371.html
          Dina ngabalikeun salaku padika kontraséptip: http://madreshoy.com/uncategorized/el-coitus-interruptus-o-marcha-atras-%C2%BFes-seguro_3685.html

          1.    Tutsite aaa cenahna

            Dina hal ieu maka éta pil dinten saatos disarankeun? atanapi ngan ukur nalika aya penetrasi


          2.    Aisyah Santiago cenahna

            Ngan lamun aya anu nembus.


          3.    Tutsite aaa cenahna

            Halo, hiji patarosan, waktos abdi mimiti tanggal 2 Juni sareng dipungkas dina 8 Juni sareng tanggal 16 Juni ovarium kuring mimiti langkung nyeri di beulah katuhu nalika leumpang normal? Mustahil janten reuneuh nalika anjeun ngagaduhan période anjeun atanapi aya kamungkinan kakandungan anu ngagaduhan période 7 dinten. Kuring terang éta sora bodo tapi kuring ngarasa anéh = / Kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan kuring ngajawab patarosan kuring.


  73.   kaparigelan cenahna

    halo mugia sing séhat. Hiji patarosan, naon kamungkinan kakandungan upami petinju kuring baseuh sareng precum sareng kuring ngadorong labia majora sareng minora mojang kuring, anjeunna ogé beueus sareng tanpa baju jero. henteu pernah nembus atanapi éjakulasi. Kuring ngantosan balesan langsung anjeun. sareng hapunten kabodoan kuring.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ku cara kitu 😉

      1.    kaparigelan cenahna

        Rahmat anjeun ngaluarkeun kuring tina keraguan anu luar biasa, tanggung jawabna langkung saé tibatan momen anu pikaresepeun sareng akibatna, kuring tiasa tenang, abdi bogoh ka mojang kuring sareng ti ayeuna kuring bakal meta kalayan tanggung jawab anu langkung ageung. Kuring hatur nuhun pisan anu parantos masihan jawaban, jaga sareng hasil.

        1.    katherine lopez cenahna

          Anjeun ngagaduhan hubungan tapi istilah di jero tiasa janten anjeun janten reuneuh

  74.   ani12 cenahna

    Kuring gaduh patarosan, saatos nganggo post-day sareng pendarahan dua kali, naha kuring tiasa nolak kakandungan? Maksadna, kuring nyandak éta sateuacan 24 jam sareng getih dina 6 salami 5 dinten, teras jam 24 deui salami 4 satengah dinten, kuring tiasa sareng tenang? .... NUHUN JEUNG PANGHAMPURA Pikeun KAHIRUAN.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres, anjeun tiasa tenang, tapi émut henteu nyiksa pil ieu.

      1.    ani12 cenahna

        Nuhun :), kuring gaduh patarosan sanés salami hubungan, teu aya éjakulasi sareng ngan ukur usaha penetrasi, sésana mangrupikeun gesekan sareng ku ieu upami aya kamungkinan?. Ngitung yén kuring nganggo postday?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Teu aya kamungkinan kakandungan kusabab gesekan, teu perlu nginum pél dina hal ieu. Anjeun kedah konsultasi sareng dokter sateuacan nyandak nanaon sabab anjeun tiasa ngarugikeun kasihatan anjeun ku cara kieu.

          1.    ani12 cenahna

            Kuring terang yén kalayan gesekan teu aya kakandungan, tapi ku usaha penetrasi, leres, éta tip, éta sababna kuring nyandak, éta sieun pisan !! ... teras upami kuring parantos tiasa tenang?


          2.    Aisyah Santiago cenahna

            Upami éta ngan ukur tip na, anjeun tiasa tenang, tapi hindarkeun hal-hal ieu ti ayeuna upami aya pengawasan anu langkung parah 😉


  75.   Mary cenahna

    Abdi yuswa 27 taun sareng pasangan kuring 54 anjeunna ngagaduhan murangkalih sareng kuring henteu ngaroko seueur sareng teu gaduh murangkalih sareng kuring henteu acan kalibet. Abdi yuswa 8 taun sareng anjeunna anu bakal ngagaduhan masalah.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta gumantung, meureun anjeun henteu ngagaduhan masalah. Sakumaha lami anjeun nyobian nyandung? Hal normalna nyaéta nyandak dugi ka 12 bulan pasang tanpa masalah. Bisi waé, duanana kusabab umur sareng anjeuna, éta moal janten hal anu goréng pikeun indit ka dokter pikeun dipariksa. Kabeneran 😉

  76.   paty cenahna

    Anjeun bakal ningali kasus kuring anu anéh:
    Kuring nganggo calana pondok sareng baju jero, anjeunna ngojay, kami sapertos anu niron yén kami hubungan intim, kolor anu kuring pake rada cai, nalika kuring sadar sirit na parantos caket kana heunceut abdi, intina mah yén pondok kuring bangun saeutik dina hiji sisi sareng katuhu aya sirit na sareng kami ngusap teuing, éta parantos aya dina palangkangan, teu aya ti heunceut, patarosan kuring upami anjeunna ngaleupaskeun pre-cum, naha kuring tiasa hamil? Numutkeun ka kuring aya cukup ruang pikeun cairanna lebet kumargi kuring ngulang deui calana pondok kuring naék sakedik, sirit na nyikat kana suku kuring sareng caket pisan kana heunceut abdi tapi anu sanés, PERNAH! Kuring muka baju jero kuring ngan aya liang dina kolor kuring, anu aya di sisi katuhu (liang) sajaba ti baju jero kuring leutik pisan, naha aya résiko kakandungan sapertos kieu ??? Pofaa pangjurung kuring, & punten upami kuring ngulang hal anu sami unggal-unggal dina komentar kuring anu kuring henteu terang kumaha ngajelaskeun naon anu lumangsung, punten! bantosan (: hatur nuhun,

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan tina gesekan atanapi ngalangkungan pakean.

      1.    patéy cenahna

        Tapi naha anjeun henteu ngémutan yén baju jero sareng kolor kuring parantos naék pisan sahingga cairan preseminal bakal tumiba ka kuring? kusabab kuring leres-leres ngaraos, aya kontak langsung sirit sareng abdi!

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Mustahil hamil nalika henteu nembus anjeun.

  77.   Nati94 cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring nyandak post-day sareng saminggu saatos bulan, sabab kuring pikir éta mirip pisan, teras kira-kira 25 dinten ka hareup getih tapi éta béda-béda, naha cukup? ... Kuring parantos mutuskeun kaluar kakandungan?
    Kuring pohara lieur

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta normal, pél nyababkeun perdarahan sareng ieu mangrupikeun waktos anjeun biasana. Anjeun tiasa tenang ayeuna 😉

      1.    Nati94 cenahna

        Rahmat, tapi kuring masih gugup, janten henteu teratur nyandak éta ??… iraha kuring kedah ngantosan période salajengna, kuring henteu hoyong nyandak tapi kuring maén, naha anjeun pikir éta perlu ujian?. Naha kuring bakal reuneuh?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Henteu, anjeun henteu janten teu teratur, anu mimiti pendarahan disababkeun ku pél, anu kadua nyaéta période anjeun, anu biasana unggal bulan. Pikeun période salajengna anjeun kedah ngetang ti dinten mimiti anu terakhir anu anjeun kantos gaduh, sapertos biasa. Ngeunaan tés, henteu perlu, upami anjeun parantos nginum pil, anjeun moal résiko kakandungan.

          1.    Nati94 cenahna

            Hatur nuhun sacara serius, tapi tingali perdarahan anu munggaran super mirip sareng karugian kuring, tulang ku kolik sareng sadayana, anu kadua upami éta benten langkung benten, kuring henteu gaduh colic sareng ogé éta lumayan seueur tapi henteu sapertos biasa, janten kuring henteu terang, kumaha ngabimbing kuring, sareng ogé perdarahan tina pél nunjukkeun yén éta leres leres?
            PS: NYAHO AKAN SANGAT AKTIF TAPI SADAYANA PISAN PISAN DITINGKAT, BENER HATUR NUHUN!


  78.   Anyela cenahna

    Hai, 10 dinten kapengker kuring hubungan sareng kabogoh, éta pertama kalina sareng kami nganggo kondom. ayeuna kuring hariwang pisan kumargi waktos abdi henteu dugi…. Abdi hoyong terang naha ieu normal kusabab éta pertama kalina atanapi kuring tiasa hamil ????

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun nganggo kondomna ogé, anjeun moal hariwang, éta pasti janten saraf pikeun mikirkeun kamungkinan kakandungan. Bersantai sareng anjeun bakal ningali éta bakal énggal sumping 😉

  79.   éta cocog cenahna

    Halo, abdi hoyong terang naha kuring tiasa hamil saprak 4 dinten ka pengker kuring sareng kabogoh taranjang, anjeunna némpél heunceut abdi sareng sirit na ku cairan prejaculatory tapi anjeunna henteu pernah nembus, kuring nyiram tina baseuh tapi éta henteu kajadian saatos yén anjeunna sumping ka kuring sigana kuring di jaman subur kuring parantos maca seueur forum sareng aranjeunna nyarios yén lamun kuring tiasa hamil éta ngan ukur kanyataan yén cairan tina éta némpél kana panto heunceut kuring, kuring hoyong leupas tina mamang kumargi kuring henteu nyandak pil

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami éta henteu pernah nembus, anjeun moal kedah hariwang.

  80.   yoo cenahna

    Halo
    ni'mat kuring sieun pisan. Abdi sareng hiji jajaka, anjeunna parawan, intina nyaéta kuring masihan anjeunna séks oral tanpa panyalindungan, anu kuring terang, kuring henteu ngagaduhan tatu dina sungut, tapi kuring sieun yén anjeunna bakal ngalaman panyakit sareng anjeunna parantos ngainféksi kuring, tapi kuring ngira yén anjeunna parawan sareng henteu aya kajadian, tapi kumaha upami? naon anu anjeun pikirkeun? Punten, kuring ngaraos parah pisan sacara moral, kuring bébéja yén kuring sieun, sareng anjeunna ngawartoskeun ka kuring tapi kuring séhat sareng damang, abdi parawan janten teu tiasa, bahkan kuring heran hal anu sami atanapi naha kuring séhat kusabab anjeunna pernah ogé ngajadikeun kuring séks lisan, & kuring 100% séhat, tapi kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, saur anjeun kuring kamungkinan tiasa kaserang panyakit? Kuring maca sawaktos-waktos upami ngagaduhan panyakit, sirit bakal raoseun, tapi henteu sapertos kitu, éta henteu kantos raos, salain ti anu kajantenan ngan ukur 1 mnt atanapi kirang na jelas kolot kuring henteu terang, sareng Abdi teu gaduh artos kanggo ngalaksanakeun studi, BANTUAN! naon anu abdi kedah laksanakeun?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Teu nyangka kitu tapi upami anjeun tiasa nganggo kondom di waktos salajengna, anjeun tiasa mendakanana dina rasa 😉

      1.    yoo cenahna

        hatur nuhun!
        Hiji patarosan deui, kuring sami sareng kabogoh sareng kusabab kami gaduh gesekan sirit-heunceut, anjeunna henteu pernah ngaleupaskeun mani! Tapi kuring ngagaduhan cairan pra-mani, kuring maca yén teu aya kamungkinan kakandungan sapertos kitu, sareng anu leres mah kuring henteu ngalaman perocupations atanapi anu sapertos kitu, sareng kuring nembé sadar yén saminggu kamari kuring kedah turun? S: ayeuna abdi hariwang D: naha tiasa hamil? nuuncaa! Kuring nembus, kuring nembé cair S:

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Upami anjeunna henteu pernah nembus moal aya anu hariwang 😉

  81.   fabiola cenahna

    Kuring hariwang sabab kabogoh kuring nyelapkeun sirit na tapi sateuacan dilebetkeun, anjeunna ngabersihkeun pra-cum, teras anjeunna lebet dina salami dua detik, ngaluarkeunana teras diberesihan deui teras di lebetkeun deui. ngalakukeun ieu ngeunaan 3 kali. nyandak kaluar sareng beberesih. dina salah sahiji waktos aya gerakan. naha kuring kakandungan? Abdi dina dinten anu paling subur.
    Kuring ogé hoyong nambihan yén énjingna kuring ngaluarkeun getih saeutik teras kuring kéngingkeun massa anu poek siga anu badé badé ngawitan. Punten jawabkeun, kuring hariwang pisan, kuring henteu terang naha éta implantasi ngaluarkeun getih. Hatur nuhun sateuacana.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu, perdarahan implantasi lumangsung sakitar 1 minggu saatos pembuahan, sanaos anjeun ngagaduhan résiko kakandungan sabab nalika anjeunna aya di jero, cairan pra-mani terus kaluar, sanaos anjeunna henteu memperhatoskeunana.

  82.   rodolfo cenahna

    Halo, patarosan kuring nyaéta ... Kuring hubungan sareng kabogoh kuring, kuring henteu nembus anjeunna tapi kuring némpél sareng anjeunna ogé keuna sirit kuring. Sadaya ieu kajantenan nalika kuring nganggo baju (calana sareng baju jero) sareng anjeunna buligir (tina pingping ka handap hungkul). Tungtungna baseuh, upami kuring baseuh… Naha kabogoh tiasa hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu, teu aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan pakean sareng ogé henteu nembus.

  83.   mario cenahna

    Hiji patarosan, 2 minggu ka pengker kuring hubungan sareng kabogoh, kuring ngalebetkeun sirit dina heunceut sareng gancang ngaluarkeunana. Anjeunna nyarios ka kuring yén éta pasti turun dina 15 Méi sareng turun dugi ka ayeuna (21 Méi), anjeunna nyarios yén éta turun siga 2 bola beureum.
    Naha bakal aya masalah ???
    Punten upami anjeun tiasa ngabantosan abdi….

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta ngan ukur reureuh, tapi kudu ati-ati deui, anjeun tiasa nyandung.

  84.   Carlos cenahna

    Hai abdi gaduh patarosan

    Tanggal 19 Méi kuring sareng kabogoh. Henteu aya penetrasi atanapi naon-naon tapi kuring sieun yén anjeunna hamil (Kuring keuna heunceutna ku ramo kuring sareng kuring henteu terang naha anjeunna gaduh precum) Anjeunna ogé keuna sirit kuring sareng kuring henteu terang naha anjeunna keuna cairanana (anjeunna tiasa némpél heunceut na) sareng janten hamil.

    Kuring ngarepkeun waleran anjeun, hatur nuhun.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeun moal tiasa hamil sapertos kitu, anjeun tiasa istirahat gampang.

      1.    Carlos cenahna

        Hal anu kuring henteu netelakeun nyaéta yén kami némpél baju jero. Naha aya résiko sapertos kitu?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Teu aya résiko kakandungan ngalangkungan pakean.

  85.   maf cenahna

    Hoola, kuring gaduh patarosan, kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh, upaya nembus (ngan ukur tip), teras ngusapan, kami taranjang, kuring nyandak dinten-dinten ogé, kuring parantos ngaluarkeun getih 3 kali nalika kuring leungit, naha tiasa nyandung?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu diperyogikeun pikeun nyandak pél, upami henteu aya penetrasi teu aya résiko kakandungan. Ati-ati sareng énjing saatos pil, anjeun tiasa ngarugikeun kasihatan anjeun ku cara nyandak éta sareng henteu normal yén anjeun perdarahan pisan. Saran kuring nyaéta anjeun konsultasi sareng dokter pikeun mariksa yén sadayana saé lancar.

      1.    maf cenahna

        Hatur nuhun :), nyaéta anu kuring nyandak pil pikeun usaha penetrasi anu tanpa kondom teras anjeunna henteu pernah éjakulasi, sareng 3 kali kuring ngaluarkeun getih mangrupikeun waktosna tapi kuring henteu terang naha kuring tiasa hamil, saur anjeun?
        NUHUN BANTUAN :)

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Upami anjeun parantos nginum pil sareng ngagaduhan haid anjeun, anjeun henteu kedah hariwang, tapi pikeun anu salajengna, carioskeun sateuacanna, sabab upami henteu aya penetrasi henteu perlu nyandak nanaon sareng anjeun tiasa mangaruhan kaséhatan anjeun .

          1.    maf cenahna

            Nuhun kana bantosanana!! 🙂


  86.   hariwang cenahna

    bantosan punten! Kuring gaduh gesekan sareng kabogoh tanpa baju, kami duaan bungah pisan anu seueur cairan ti duanana, teras kabogoh kuring nganggo kondom sareng nyobian nembus kuring dina sababaraha waktos, patarosan abdi ... Piceun anu na , nyatana aranjeunna seueur cairan teras anjeunna bakal nyobian nembus kuring tapi nganggo kondom,
    Naha éta masihan kasempetan pikeun kakandungan, ngemutan yén kuring kedah lungsur dinten éta, sanaos kuring biasana rada henteu teratur?
    naha kuring kedah nyandak dinten pos?
    Mugi-mugi anjeun tiasa ngajawab kuring hatur nuhun: D

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami kondom éta dianggo leres anjeun henteu kedah hariwang, hubungan éta nyalira tiasa tunda waktos sakedik. Bersantai, anjeun bakal ningali kumaha datangna dina sababaraha dinten 😉

      1.    hariwang cenahna

        ooh 🙂 hatur nuhun pisan! : D.
        tina cairan éta ngajantenkeun kuring rada kesel. tapi hatur nuhun! 😀

  87.   an cenahna

    Halo, kamari kabogoh kuring sareng kuring ngayakeun hubungan séks tapi di salah sahiji anu anjeunna megatkeun kondom éta, tapi anjeunna sadar éta sareng ngaluarkeunana engké (kuring henteu éjakulasi kuring, tapi anjeunna badé nembus kuring), naon anu kuring lakukeun dina hal ieu? Abdi nyandak pil énjingna? naha kuring résiko kakandungan?
    CEPAT JAWAB !!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami teu aya penetrasi sateuacanna peupeus, anjeun moal kedah hariwang.

  88.   LCMS cenahna

    HELLO Sateuacan teu aya halaman anjeun siga anu pikaresepeun pisan ka kuring. Katingali kuring parantos hubungan sareng kabogoh kuring tapi nalika anjeunna nyobian pikeun némbak kuring, urang moal tiasa kusabab abdi ngagaduhan ieu langkah tanpa hubungan kuring ngan karasa titik asup tapi teras kaluar, éta jelas yén kuring henteu ngaruksak kuring. HYMEN (ITU KAHIJI KAMI). Ragu kuring upami kuring tiasa nyandung kusabab kuring ngarasa yén kuring bakal sakedik tapi kuring jelas éta kaluar kusabab kuring ngarasa nyeri. Punten walerna kuring teras aturanna henteu acan turun. HATUR NUHUN

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Teu aya résiko kakandungan tapi tetep ati-ati, dina sababaraha waktos éta tiasa nembus langkung teras anjeun bakal aya résiko.

  89.   iveette cenahna

    Halo. Dinten Minggu, 27 April, kuring nganggo sabuk sareng kabogoh, kami aya di ranjang kuring ngésang. Teu pernah aya Penetrasi, kami ngalakukeun sababaraha pose, anu ngahariwangkeun kuring, kusabab kami duanana baseuh pisan. Maka anjeunna masturbasi sareng anu leres ieu kuring henteu sadar naha anjeunna gaduh pra-mani atanapi mani dina ramo na tapi anjeunna ngarah kana heunceut anjeunna anjeunna henteu nempatkeun ramo na, anjeunna ngan ukur masagi tapi kuring baseuh pisan….

    Tanggal 20 Méi kuring turun kuring lirén turun dugi ka 23 ...
    Janten ieu kajantenan 4 dinten saatos masa abdi ...
    Abdi hariwang pisan !!!!!!!!
    Naha kuring tiasa hamil sapertos kieu?
    Punten jawab, abdi nyandak pil ?????

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu, entong nginum pél, teu diperyogikeun. Teu aya résiko kakandungan ku cara éta.

  90.   Linda cenahna

    Halo!!

    Halaman ieu ngajawab seueur masalah pikeun anjeun, kuring nyaritakeun yén 2 dinten ka pengker menstruasi kuring kuduna parantos lirén, kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh tapi duanana baju jero, janten saatos kuring ka kamar mandi kuring sadar yén éta najis getih sareng Kuring kuring rada sieun kusabab di anggap yén kuring henteu kedah kaluar deui, éta mungkin kusabab éta dinten munggaran kuring anu henteu turun deui, urang gaduh hubungan séks Abdi turun deui atanapi kusabab usaha selaput dara abdi rusak ??? Éta bakal ngabantosan pisan, aranjeunna bakal ngabimbing kuring sabab hariwang kuring kusabab kuring ngaraoskeun sababaraha kram dina beuteung sareng saatos 2 dinten kuring ngagaduhan sababaraha tetes getih

    tulungan abdi punteun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta normal, kadang-kadang aya sésa-sésa menstruasi anu engkéna kaluar dina bentuk aliran coklat, anu getihna sami tapi hayu urang sebutkeun salaku "sepuh" sareng éta sababna ngarobah warna. Ku ngalakukeun usaha hubungan, sésa-sésa éta parantos parantos kaluar.

      1.    Linda cenahna

        Hatur nuhun pisan, kuring langkung tenang
        🙂
        Wasalam

  91.   nganjang cenahna

    Abdi gaduh patarosan: / 1 minggu ka pengker kuring kantos hubungan sareng kabogoh! éjakulasi kaluar! tapi kuring sieun! sabab maksudna kuring ngaluarkeunana siga anu gancang pisan janten teu tungtungna di jero! Naha aya kamungkinan yén éta diusir saeutik ka kuring? TULUNG

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres, aya kamungkinan anjeun ngahaja ngabocorkeun naon-naon teras aya pre-cum, anu ogé tiasa nyababkeun kakandungan.

  92.   rosina cenahna

    halo xf bantosan abdi 1 dinten kamari kuring gaduh hubungan sareng kabogoh ,,,, abdi parawan .. anjeunna henteu nembus kuring, .. anjeunna henteu éjakulasi ogé ,, kami nganggo baju jero ogé kuring nganggo baju thong tapi nganggo pelindung sapopoé, dina waktos Dina waktos ieu kami nyandak interior sareng anjeunna sareng nganggo kondom, anjeunna henteu nembus atanapi naon-naon tapi kondom éta tergelincir sareng anjeunna cicing di luar heunceut kuring ogé henteu éjakulasi. Kami ngan ukur baseuh sigana mah tina cairan mani d duanana ..... sésana waktos éta gesekan ku baju…. sareng misah sareng pelindung sadidinten…. Naon kamungkinan anjeunna nyandung ,,, Abdi kedah énjing-énjing saatos pél ... .. atanapi sabaraha lami kuring ngantosan kanggo nyandak tés reuneuh ... naha getih atanapi bumi, .. bantosan kuring Abdi asa pisan kusabab éta mangrupikeun dinten anu paling subur kuring .... bantosan abdi punten kuring nuju pupus asa ... ..

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami teu aya penetrasi, anjeun moal ngagaduhan kasempetan kakandungan, teu kedah nyandak énjing saatos pél.

  93.   Anyela cenahna

    Kuring kantos hubungan sareng kabogoh sareng anjeunna éjakulasi di jero kuring. Abdi parantos nganggo pil kanggo ngarencanakeun 8 dinten. Éta disebutna minipil lemes. Naha aya résiko nyandung kusabab pondok tina panggunaan pél ieu? Punten bantosan abdi ……………… ..

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeun kedah indit ka dokter, aranjeunna panginten masih henteu bakal gaduh pangaruh sapertos aranjeunna kedah sareng anjeun tiasa hamil.

      1.    Anyela cenahna

        Sabaraha lami saatos hubungan kuring terang upami kuring hamil? Naha kuring kedah énjing énjing saatos pil? masalahna nyaéta kuring parantos nyandak éta 15 dinten ka pengker. Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun ………………… ??????

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Pél énjing-énjing moal ngalakukeun nanaon ka anjeun sareng henteu hadé pikeun nyiksa éta, upami anjeun nyiksa éta, bakal aya waktos anu henteu aya gunana pikeun nyandak éta sareng anjeun moal tiasa ngagunakeunana dina kasus darurat leres. Anjeun tiasa nyandak tés 15 dinten saatos hubungan, upami éta négatip sareng anjeun masih ragu, balikeun deui sababaraha dinten saatosna.

  94.   marcelo cenahna

    Nya, tingali, kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh, kami nganggo panyalindungan, tapi nalika kuring nempatkeun kondom éta, kuring perhatoskeun yén kamar di luar kondom diotor ku precum, bersihkeun ku panangan anjeun sareng ogé, naha aya résiko kakandungan ? Dinten terakhir na anu anjeunna turun nyaéta dinten Sabtu 2 sareng ieu dinten Rebo 6 aya sababaraha résiko, bantosan kuring

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Tong hariwang, moal aya kajadian, tapi tetep kudu ati-ati dina waktos salajengna.

  95.   KEMBANG cenahna

    good morning
    Ragu kuring ieu di handap kuring ngarepkeun anjeun tiasa ngabantosan abdi
    Ngeunaan Tiluan sareng sababaraha taun ka pengker kuring nyandak sababaraha pil anu kontraktip disebut NORDET salami 8 bulan langkung atanapi kirang saatos kuring lirén nguruskeunana sareng urang jaga diri sorangan sareng kaayaan, kira-kira sataun ka tukang urang mutuskeun yén urang hoyong dijalankeun. TEU NANGTU KURING Tanggal. 36-38 Dinten Langkung ATAWA KURANG JEUNG SABABNA JANGJANG PANJANG PS Pikeun kuring mah langkung atanapi kirang régulasi ti saprak dinten anu sami, bulan ieu sateuacan kuring sapertos sumping ka kuring dina 7 Mei Hungkul saatos 24 dinten ti anu terakhir tapi kajadian normal sahingga kuring ngadukung ngan ukur hiji parobihan, tapi dina tanggal 24 bulan anu sami kuring nurunkeun aliran sapertos kopi sapertos anu anjeun parantos turun, tapi dina sababaraha hal anu terakhir ampir. 6 Dinten Sareng Dinten Anu Terakhir kuring muragkeun COAGULITO LEUTIK DENGAN POKITA DARAH RÉPÉPÉP SELEPAS Aliran KOPI POKITO JEUNG DIPUTAS SADAYANA.
    Kuring henteu terang naha ngitung yén salaku aturan kuring, atanapi ngan ukur misadjuskt, atanapi aya kamungkinan kakandungan? SATU DETAIL NYAITU URANG TEU JEUNG KUMAHA JEUNG DIRI SADAYANA HAYANG HUBUNGAN JEUNG URANG LAKUKI LEUWIH ATAWA KURANG GAMPANG, TAPI TAPI TAUN AING TEU LOBA NGARAN.

    NAON ANU ANJEUN PIKIRKEUN? Abdi ageung hatur nuhun kana koméntar anjeun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Hal anu pangsaéna nyaéta anjeun duaan angkat ka dokter kusabab anjeun parantos milarian sataun, kedah diperiksa yén sadayana saé lancar sareng ogé anjeunna tiasa masihan naséhat anu cekap.

  96.   payu cenahna

    Nya, dina korsél sareng kabogoh kuring kami mimiti ngabobodo bagian kami tapi kuring aya dina petinju sareng anjeunna tanpa nanaon, tapi éta baseuh pisan, sareng kuring henteu ngaraos yén kuring éjakulasi tapi kuring gaduh keraguan ngeunaan pra- cairan mani, aya résiko kakandungan? da kuring henteu ngagaduhan penetrasi pikeun baju sareng upami aya éta minimal

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeun moal tiasa hamil ku pakean sareng tanpa penetrasi.

  97.   luis cenahna

    Saé dinten anu sanés kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh sanés penetrasi ubo iraha waé, ngan éta kami némpél sareng kuring gaduh sakedik pre-cum, teras kuring némpél heunceut kabogoh, naha kuring ngacungkeun jarian janten langkung spésifik, tuh anjeunna muka kamungkinan kakandungan?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeun moal hamil nalika teu aya penetrasi.

      1.    hccb cenahna

        Patarosanna nyaéta pasangan kuring sareng kuring gaduh éta gesekan murni sareng nalika némpél anjeunna getihan kami lirén di dinya tapi teu aya éjakulasi atanapi penetrasi Naha anjeun résiko hamil?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Anjeun moal hamil nalika teu aya penetrasi.

  98.   Yanina cenahna

    Hai, kuring mimiti hubungan séks sareng kabogoh kuring

    Kami ngalakukeun éta tanpa kondom, anjeunna nempatkeun ka kuring teras kuring gancang ngaluarkeunana sareng kuring tungtungna dina beuteung kuring. Naha kuring tiasa hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres, hal di jero anjeun panginten teu kahaja kabur, katambah aya prédum na.

      1.    Yanina cenahna

        Hiji patarosan deui naon ari sim kuring anu nuju kakandungan sabab kuring nembe gaduh leungit kuring henteu terang.

        TAPI JEUNGNA DITANJUTKAN DARAH DARAH TEU AYA
        JEUNG RASA DI JEUNG BEUTING JEUNG BOLA

        Éta Biasa ??

        TOY BENER nyandung ??

  99.   Betty cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah anu kuring nyuntikkeun Depo-provera pikeun anu munggaran, tapi saatos 3 bulan kuring henteu nyimpen deui, kuring ngalaman hubungan séks ngalangkungan hubungan anu kaganggu sareng anjeunna éjakulasi di luar kuring sareng ngabersihkeun dirina, teras anjeunna nembus deui Naha aya résiko kuring hamil? Abdi parantos dua bulan telat sareng kuring ngan ukur ngagaduhan cairan coklat kandel tapi éta langka, mugia anjeun tiasa ngabantosan nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Sanggama kaganggu teu aman sareng kamungkinan panundaan ieu kusabab kakandungan. Candak tés sareng upami éta négatip négatip, buka dokter pikeun ningali naon anu kajantenan.

  100.   Betty cenahna

    Sareng kumaha aman tés na? ngan ngalakukeun hiji? Hatur nuhun kana waleran anjeun

  101.   luis cenahna

    tapi sanaos anjeunna parantos némpél bagina, némpél ku ramo Bulgaria saatos némpél cairan preseminal, teu aya kamungkinan?

  102.   rafa cenahna

    punten kuring gaduh keraguan upami ningali pasangan kuring némpél bagina ku ramo Bulgaria saurna saatos noél precum aya kamungkinan kakandungan?

  103.   Maria cenahna

    Halo! Kuring gaduh patarosan ageung, kuring ngalaman hubungan intim dina tanggal 13 jaman kuring sareng kusabab kuring biasa pisan (28 dinten), kami nganggo kondom sareng éjakulasi, tapi kami sadar yén éta rusak nalika énjingna (dinten 14 ti abdi période) Kuring nginum pil Postday sareng dosis ieu 12 jam engké, anéhna kuring henteu ngalaman perdarahan, sapertos jaman baheula kuring nginum pil ieu. Kuring parantos udakara saminggu, di sisi anu sanés sapertos ayeuna kuring ngalaman héd konéng sareng kandel, salian ti sensitipitas Dina dada sareng nyeri sapertos datangna haid, naha éta janten kakandungan? Atanapi éta ngan ukur pangaruh tina pél? nekenkeun yén masa hareup kuring kedah dugi ka saminggu. Punten kuring miharep anjeun ngajawab kuring éta bakal ngabantuan pisan! Hatur nuhun 🙂

  104.   Yanina cenahna

    Hiji patarosan deui naon ari sim kuring anu nuju kakandungan sabab kuring nembe gaduh leungit kuring henteu terang.
    TAPI JEUNGNA DITANJUTKAN DARAH DARAH TEU AYA
    JEUNG RASA DI JEUNG BEUTING JEUNG BOLA
    Éta Biasa ??
    TOY BENER nyandung ??

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anu diitung anjeun sanés gejala kakandungan, sanaos anjeun hamil anjeun moal ngaraoskeun gumpalan atanapi beuteung dina beuteung dugi ka sahenteuna 5-6 bulan kakandungan. Buka dokter pikeun ningali naon éta bola.

  105.   Sacon cenahna

    Aranjeunna tiasa ngabantosan kuring, kuring ngagaduhan hubungan tapi kuring henteu pernah nembus éta, éta ngan ukur di luar, ngan ukur ngagumbirakeun kuring, tapi mani kaluar tina kuring tina nyemprotkeun heunceutna. Abdi hoyong terang naha anjeunna tiasa hamil? punten bantosan kuring ku ngajawab kuring

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami teu aya penetrasi teu aya résiko kakandungan.

  106.   Isabel cenahna

    Alus Aisyah, kuring butuh anjeun ngajawab kuring gancang-gancang. Punten, dinten anu sanés kuring sareng kakasih kuring sareng kami duaan rada bungah ku kami baseuh pisan sareng anjeunna némpél bagina abdi ku cairan preseminal tapi kami henteu pisan yakin lamun kuring ngagaduhan atanapi henteu anu kuring hoyong terang nyaéta anu anjeun carioskeun yén henteu aya penetrasi teu aya résiko kakandungan, penetrasi na kedah sareng sirit atanapi tiasa ogé ku némpél bagina kuring yén kuring parantos ngagaduhan pre-cum sareng aya résiko kakandungan Kuring parantos nyaritakeun yén kami henteu yakin yén anjeunna ngagaduhan cairan dina ramo atanapi henteu, kuring ngantosan waleran anjeun ka Graciias

  107.   Eva cenahna

    Naha aya résiko kakandungan ku ngelek mani? Nuhun 🙂

  108.   Franco cenahna

    Hai kumaha damang? Kamari kuring sareng hiji mojang sareng kuring henteu tiasa nembus anjeunna (kuring henteu pernah ngalaman hubungan séks sareng teu aya jalanna), kuring naroskeun yén nalika kami nyobian, kondom kuring rusak, naha aya kamungkinan kakandungan? naha kuring kedah nginum énjing saatos pil? Kuring parantos parantos éjakulasi hal ti foreplay, naon anu kuring kedah lakukeun?

  109.   Amanda cenahna

    Abdi gaduh patarosan mangga jawab !!!

    Éta parantos sapertos 4 minggu ka pengker kuring hubungan sareng walker kuring nganggo kondom tapi éta kajantenan nalika anjeunna nembus kuring nalika kuring kaluar tina sirit kondomna kaluar sareng anjeunna asup ka jero heunceut kuring sareng kabogoh gancang nyandak kondom éta kuring teras anjeunna siga menari anjeunna ka anjeunna kuring ngaraos sapertos kieu di luhur anjeunna kuring ku kasalahan pink sirit na ari heunceut kuring henteu terang yén anjeunna parantos nyandak kondom !!!!!!! naha kuring hamil? Kuring ngarasa wad kuring rada gedé. Kuring henteu weruh naha kuring parantos tuang seueur anu ayeuna kuring tuang seueur atanapi éta kusabab kuring hamil?

  110.   miriam ramirez gomez cenahna

    Hai, kuring kantos hubungan sareng kabogoh kuring tanggal 10 Juni, urang ngalakukeun éta dua kali pertama kalina kuring nganggo kondom, sareng anu kadua hubungan intim diganggu, tapi énjingna kuring nyandak dinten-dinten éta. Tanggal 16 urang gaduh hubungan séks deui tapi nganggo kondom. Tanggal 18 kuring ngalaman pendarahan, mimiti coklat atanapi coklat, maka éta normal sareng seueur keram. Periode terakhir kuring nyaéta dina 26 Méi, kuring henteu biasa, tapi naha pangaruh pil atanapi aya implantasi ??? punten bantosan …….

  111.   david cenahna

    Halo, punten, kuring gaduh gesekan sareng caket caket. Maksadna, sigana mah ampir nembus kabogoh kuring sareng anjeunna sareng kuring nganggo baju jero, tapi tanpa disadari, petinju kuring baseuh ku cairan pra-terminal sareng éta terus pink baju na tapi ngan éta cairan pra-terminal éta. yén anjeunna kakandungan MANGGA bantosan abdi 🙁

    1.    Adrian cenahna

      tong hariwang teu aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan baju! 🙂

  112.   laurita cenahna

    Kalayan kabogoh kuring kami nyoba nembus heunceut kuring tanpa kondom sabab kuring parawan sahingga engké bakal langkung gampang, anjeunna nembus kuring sakitar 5 detik teras anjeunna ngaluarkeun siritna tapi kami yakin yén anjeunna tiasa hamil saprak urang nyobian sababaraha kali, anjeunna henteu baseuh atanapi naon tapi panginten aya kamungkinan punten jawab punten punten

  113.   raul misraim cenahna

    Nya, kuring gaduh hubungan séks sareng mojang awéwé éta tanggal 21 sareng tanggal 22 éta période na tapi ngan acuk na kuring nembus anjeunna sapertos 2 atanapi 3 detik sareng sapertos 3 jam engké anjeunna nyandak pil Amergecia, naha anjeunna tiasa hamil, punten ngabantosan

    1.    raul misraim cenahna

      punten waler kuring kuring rada sieun

      1.    patéy cenahna

        henteu upami anjeunna nyandak pil teu aya masalah

        1.    Raul cenahna

          Tapi upami anjeunna nyandak pil na éta tetep henteu turun sareng éta 6 dinten

  114.   Hai, Abdi Bata cenahna

    Halo, kuring hariwang, kuring ngalakukeun hubungan séks sareng kabogoh kuring sareng dina salah sahiji éta, sirit kuring kaluar sareng asup kana heunceutna, éta ngan ukur ujungna, sareng henteu lengkep, tapi kuring hariwang ngeunaan cairan mani sareng anjeunna aya dina dinten 22 jaman anjeun (Ieu saatos réngsé kaping 1)

  115.   Patih =) cenahna

    Halo, kuring sareng kabogoh sareng kuring teuing pelumas, intina nyaéta kuring nyobian nyandakna ti tukang, mimitina kuring nolak, teras kuring yakin tapi PERNAH! Abdi lebet, kuring ngan ukur nabrak anjeunna sareng ngagosok kana handapeun kuring, anjeunna teu ngagaduhan mani, tapi numutkeun kuring kuring tos aya émutan, saurna henteu, kuring sieun yén cairan ieu parantos leueur & parantos kontak sareng abdi heunceut S = sareng langkung kusabab kuring Éta pisan, lubricated pisan, naha kuring tiasa hamil? Pokokna, sareng éta ngan ukur sababaraha tetes precum, naha mungkin ieu? , BANTUAN KA! Abdi kedah kéngingkeun haji kamari, ieu kajantenan dinten ayeuna, kuring henteu teratur teuing, naha aya kamungkinan upami bakal ngirangan kuring? URGEEEE!

  116.   fredrick cenahna

    Kuring nyobian nembus kabogoh kuring tanpa kondom tapi kami henteu ngahontal naon-naon, kuring ngan ukur nempatkeun ujung sirit kuring handapeun biwir heunceutna sareng kuring ngan ukur lebet rohangan alit ngeunaan ukuran kuku jari indéksna (anjeunna ngagaduhan kuku pondok ). résiko hamil ti pre-seminal? ... teu aya penetrasi janten kuring ngan ukur nyobian lebet sakumaha anu kuring ngajelaskeun sateuacanna sareng éta ukuran tina kuku anjeun ... kuring henteu éjakulasi atanapi anu sapertos kitu sigana kuring ngan ukur gaduh cairan pra-mani ... ah terus manehna indit ka kamar mandi jeung ngijih ... aya résiko kuring kedah hariwang kuring?

  117.   Niki cenahna

    Hola
    Kuring ngagaduhan masalah, kuring nyandak pil dinten énjingna 2 kali sareng kuring ngalaman pendarahan salami 5 dinten sareng badé kaluar tina waktos abdi, waktos sakitar dua minggu turun sareng dina dinten kuring turun kuring turun normal dina dinten anu eren amora kagungan kuring k turun 17 Juni sareng kuring parantos 28 Abdi henteu terang naon anu lumangsung upami kuring ngalakukeun hubungan séks dinten ayeuna tapi kuring ngurus diri ku kondom sareng kuring henteu terang naon anu kajantenan kusabab fa
    nulungan

  118.   Tadeus cenahna

    Halo naon anu lumangsung nyaéta kuring gaduh hubungan séks dina dinten subur kuring ieu tanggal 8 Juni sareng kuring nyandak dinten pos dinten anu sami jam sapuluh wengi sareng jam dua belas anu sanés sareng ayeuna kuring gaduh reureuh sapuluh dinten kuring bakal hamil

  119.   ALEXANDRA cenahna

    OLA PEUTING ANJING ANJEUN ANU JADI ANJEUN ANU PERLU JEUNG SILAKU KANGGO KALUARKEUN KIEU SIEUN DIAWARI. Nalika milarian jawaban kanggo kagorengan kuring, kuring mendakan halaman ieu sareng dina kanyataan kuring ngarepkeun anjeun bakal ngabantosan kuring. Dinten AIER BOYFRIEND MY AND I BOOC ROCKS (GENITAL) JEUNG ANJEUN SÉTÉTÉTASI YANG DIPÉTÉTÉNÉNÉNÉÉÉÉ, JEUNG DINA SABTU I TÉH MASA PERIODI AKU MUNGSA NGandung ????????? Entong nyandak naon-naon perkawis 20 dinten kapengker aya hal anu katingali jelas tanpa jaman ayeuna sareng kuring nyandak pil poe payun.

  120.   Yanina cenahna

    HELLO KERIA NYIEUN KURUT
    Abdi gaduh sasih anu janten, Ovariasi abdi seueur anu nyatu sareng henteu handap naon-naon anu kuring henteu terang naha éta normal atanapi henteu?

    KERIA NYAHO LAMUN ANJEUN SIMPIS KAMI?

    Kusabab di bulan Mei kuring datang sareng bulan panungtungan henteu sareng bulan ieu Juli teu acan

    Kuring ngan ukur nyerang kuring pisan sareng kumaha kuring hoyong balik sareng panyawat kuring disakiti

  121.   Janeth cenahna

    Halo, abdi sareng kabogoh kuring dinten Minggu sareng anjeunna nempatkeun ujung sirit na ka kuring sareng ngawartosan yén éta henteu dilumasi ku nanaon, sanaos kuring ogé ngalakukeun dinten Sabtu éta dinten terakhir tina période kuring kusabab dinten anu sami kuring sareng abdi. Kabogoh mangrupikeun dinten anu munggaran saatos masa kuring kuring parawan naha anjeun tiasa nyarios ka kuring upami kuring tiasa hamil aaa ku margi kuring dina pangobatan sareng pil kontraséptip anu disebut radiance 20 sabab dokter resep aranjeunna sabab kuring henteu teratur sareng parantos atos nyandak aranjeunna salami sasasih tapi nalika kuring turun kuring henteu deui nuluykeun pangubaran tapi dina dinten Minggu wengi saatos kabogoh sareng kabogoh kuring nyandak pil sareng ayeuna kuring nyandak 3 sapoé ngawartosan naha aya kamungkinan kakandungan? ?? Kuring ngantosan waleran anjeun, hatur nuhun !!!!

  122.   Sandra cenahna

    Punten, kuring gaduh rosones sareng kabogoh, tapi PERNAH nembus nembus, ngan ukur gesekan, anjeunna nyarios yén anjeunna henteu pernah éjakulasi sareng gesekan .... Terus, kumaha anu anjeun pikahoyong, kuring meunang tés kakandungan sareng kaluar NEGATIF. tapi sanajan kitu kuring nginum pil énjing! Janten kuring henteu kedah hariwang, tapi kuring kedah ngantosan anjeunna anteng turun, leres!

  123.   kabodoan cenahna

    Halo, punten, éta k 15 dinten kapengker anjeun gaduh rocr sareng kabogoh kuring sareng bulan kuring datang ka kuring dina 1 Juli pz kuring henteu sumping preseminal caket bagian kelamin abdi Punten jawab, kuring prihatin pisan, hatur nuhun kana perhatosanna.

  124.   John jairo cenahna

    Kuring Kungsi Hubungan sareng Kabogoh Kuring Tapi Kuring Squirted Naha Aya Kasempetan Kuring Bakal Kakandungan?

  125.   Maicol cenahna

    Kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring tapi kuring henteu nganggo kondom nalika kuring rumaos badé sumping, kuring ngaluarkeunana sareng éjakulasi naon kamungkinan kakandungan anu tiasa dicandak tina patarosan anu ngadesek éta. Punten: S?

  126.   Roxana cenahna

    Halo .. Kuring gaduh patarosan, kuring kantos hubungan sareng kondom (kondom) saatos éjakulasi kuring nyandak kondom tapi teras kuring lebet tanpa nanaon, dimungkinkeun pikeun hamil upami kabogoh kuring nyarios yén anjeunna ngendalikeun nalika éta kedah réngsé. punten antosan waleran, hatur nuhun

  127.   gersang cenahna

    Kuring kantos hubungan sareng kabogoh kuring dinten Salasa sareng énjingna kuring nyandak pil pos-dinten sareng dinten Kemis kami sami sareng kuring nginum pél énjing-énjing sadayana kajantenan dina saminggu 2 kali anjeunna sumping aya kamungkinan naon waé tina kedar hamil

  128.   Myriam cenahna

    Halo, abdi sareng kabogoh sareng sirit na terus-terusan sikat sikat heureuy abdi, tapi henteu pernah nembus! Kuring parawan tapi kuring gaduh seueur ragu upami ku precum kuring tiasa hamil, kuring ogé ngagaduhan sakitar 4 bulan ti éta haid henteu sumping.
    Hatur nuhun!.

  129.   rocio cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki kuring, kami ngagaduhan hubungan anu teu dijaga 10 dinten saatos masa kuring, aya kamungkinan kakandungan.

  130.   Matthias cenahna

    Halo, sareng kabogoh kuring urang tetep ngagosok sareng kadua alat kelamin tapi nganggo baju jero, tanpa ngahontal éjakulasi nalika gesekan tapi engké nalika urang misahkeun, éjakulasi baju jero (teras kuring ngabersihkeun nganggo kertas wc), engké saatos dua jam Urang ngalakukeun deui, kumaha upami kuring némpél sapatu ku leungeun kuring sareng ngalebetkeun ramo kana heunceutna, anjeunna dina waktos subur dirina, kami hariwang pisan, punten antosan waleran na gancang-gancang, urang henteu terang naon anu kedah dilakukeun, naha pikeun Resort ka énjing saatos pil atanapi ngantosan haid. Hatur nuhun pisan sareng salam anu paling haneut, kami ngantosan réspon anjeun.

  131.   Omar valentin cenahna

    Oola mm ace 4 dinten kuring hubungan sareng kabogoh kuring pro dina waktosna aksi narekahan ondon pro parantos sepuh kaayaanna nyaéta kondon henteu dikosongkeun ngan ukur rusak pisan kuring hoyong terang upami aya kamungkinan ti kuring. kede kabogoh hamil xfavor upami anjeun terang ngawartosan abdi ngantosan waleran nuhun ..

  132.   Suzanne cenahna

    kabogoh kuring tos precum teras anjeunna némpél leungeun-Na sareng kuring keuna heunceut kuring tanpa nyelapkeun ramo. mungkin aya résiko kakandungan?

  133.   jalur cenahna

    Halo, kuring hoyong atanapi terang ngeunaan metode naon anu aman nyaéta kabogoh kuring sareng kuring hoyong ngalakukeunana tanpa kondom sareng kusabab pil glanique masihan kuring teu percanten kusabab aranjeunna nyarios yén anjeun tiasa janten subur anu aranjeunna nyarankeun kuring janten tanpa kondom

  134.   sebatian cenahna

    Hei tingali, kabogoh kuring keuna sirit kuring sareng teu aya anu kaluar sareng kuring henteu terang naha kuring nyeuseuh leungeun tapi teras anjeunna némpél heunceuk , nyaéta, kuring parantos nyerat anjeunna rébuan kali tapi nganggo baju sareng masalah anu sanés nyaéta anjeunna kasieunan sabab sapatu na sapertos bodas sareng kuring sami tapi henteu nembus yén upami kuring némpél sareng cair sapertos éta Dina baju porke abai patri calana sareng anjeunna ngumbah panangan, teu aya résiko?

  135.   Yesus cenahna

    15 dinten kapengker kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring éta anu munggaran sareng kuring ngalakukeun éta ngan énjingna kuring lirén turun, kuring henteu nganggo kondom menit kahiji saatos kuring parantos nganggo, aya résiko kakandungan

  136.   Jose cenahna

    Hai, kuring nembus kabogoh kuring tanpa perlindungan sakitar sapuluh atanapi dua puluh detik. Teras nganggo kondom, anjeunna tiasa nyandung

  137.   Nasaret cenahna

    Kuring henteu weruh naha anjeun tiasa nambihan kuring pikeun ngobrol sareng kuring, kuring ngarepkeun éta

  138.   luis cenahna

    Ibu-ibu dinten ayeuna kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring sareng kuring datang ka anjeunna sareng dianggap yén tanggal 20 anjeunna bakal ngamimitian masa na sareng anjeunna parantos telat 5 dinten tapi anjeunna bobo pisan sareng dinten anu kami lakukeun éta 8 Juli kuring hoyong terang upami anjeunna hamil kuring kedah terang

  139.   Josefa cenahna

    halo abdi jaga diri ku suntikan mesigyna bulanan tapi aranjeunna dirobih janten novafem tanggal 5 Juli kuring nyuntik dosis kadua novafem sareng dina 10 Juli kuring hubungan intim sareng kondom jalu ... .. saatos kuring éjakulasi kami ngantosan sakedap sareng kami dilanjutkeun sareng permainan seksual dimana aya anu ngagosok dina alat kelamin kuring pikeun sababaraha detik patarosan kuring nyaéta lamun kuring tiasa hamil ku kitu. Kuring parantos mendakan yén suntikan éta tiasa nyababkeun amenorrhea sareng kuring kasieunan sabab masa kuring henteu turun atanapi ngan ukur setrés. Mugi anjeun tiasa ngabantosan ... hatur nuhun pisan sareng sarébu pangapunten .....

  140.   marisol gonzalez cenahna

    Hola
    Tanggal 16 Juli kuring gaduh mawar sareng kabogoh, ngan ukur sapertos 20mnts.
    Precum kaluar sareng kuring dikotor ku éta tapi urang duaan kagungan
    baju jero, tiasa nyandung?

    Aturan kuring réngsé dina 15 Juli

    PS: Abdi sangsara pisan, abdi ngantosan waleran punten BANTUAN Kuring !!!!

    1.    marisol gonzalez cenahna

      sareng abdi parawan
      pliss BANTUAN MEEEEE!

  141.   javiera cenahna

    Plis heelp kuring kaleungitan virginifad abdi dina 19 Juli sareng parantos 1 bulan kuring henteu nyandak pil kontraséptif kuring sareng anjeunna henteu éjakulasi tapi upami kuring lebet .. tapi kami salami 3 menit sareng sajam kuring nyéépkeun 1 minggu sareng kuring pee sareng nyeri pisan sareng kuring ngaluarkeun getih sakedik bantosan

  142.   Pedro cenahna

    Halo, kabogoh kuring sareng kuring gaduh hubungan intim, anjeunna nganggo panties sareng kuring naék sirit dina heunceutna henteu aya nanaon (anjeunna nganggo panties) Kuring parantos ngalebetkeun ramo kana heunceutna sareng ayeuna anjeunna parantos tunduh 2 minggu, anjeunna henteu teratur Kuring ogé ngalakukeun lisan séks 2 kali sareng kuring ogé ngenalkeun ramo kana heunceut kuring kuring nyarios yén anjeunna ditunda x pikagumbiraeun tabung éta sareng kunaon anjeunna kasiksa pisan ku masalah kulawarga… .. tapi kuring henteu terang naon anu kedah dipikirkeun ps I parantos ngawartosan yén anjeunna bakal tenang sareng henteu.

  143.   Carolina cenahna

    Halo, kuring umur 17 taun. Kamari 26 kuring kaleungitan parawan sareng rerencangan sareng kuring gaduh sababaraha patarosan anu kuring butuh anjeun Punten jawab kuring ku hal-hal anu serius.
    1) Lebetkeun kana ragu, kuring henteu terang naha kuring masih parawan atanapi henteu.
    Pertanyaanna kieu, urang cicing sakedap pisan, sesah pikeun anjeunna tetep "eureun". Teras kuring ngaraos yakin yén anjeunna nempatkeun kana kuring, kusabab éta menyakiti kuring ... tapi ngan saeutik pisan. Sigana mah éta bahkan henteu 5 menit, lapisan anu langkung panjang, tapi pikeun kuring éta pondok. Saatos éta kuring angkat ka kamar mandi sareng sadar yén kuring ngaluarkeun getih, kumargi kuring henteu kedah nganggo tampon sareng dugi ka imah tabuh 1:30 atanapi langkung. Nalika kuring ngaluarkeunana, éta ngandung saeutik pisan getih, sareng kaluar salaku "benang kandel" getih atanapi sahenteuna kuring ningali éta, kuring jijik némpél na. Tapi dua detik saatos kuring angkat, éta mimiti getihan ku cara anu luar biasa. Teuing, nalika soré kuring lirén.
    2) Hayu urang nyarios yén anjeunna kagungan "sakedik" nempatkeunana, kuring henteu terang kumaha nyariosna. Patarosan na ... Naha ukuranana penting? Maksad abdi, naha éta kuring henteu acan leres-leres berkurang ..? Sabaraha lami urang kedah ngalakukeun hubungan séks pikeun lirén janten parawan? Kuring henteu kantos ngagaduhan pendidikan séks di sakola, ngan sakali ... tapi hiji-hijina anu aranjeunna ngajarkeun ka kami nyaéta nempatkeun lapisan dina cau. Leres, matak sedih !!
    Enjing ieu nalika kuring gugah, kuring panasaran teras némpél kuring, ningali naon anu kajantenan. Sareng nyeri, sareng éta ogé getihan, hartosna ... henteu seueur, sapertos nalika haid anjeun badé kaluar, coklat anu kaluar. Abdi hoyong terang upami waktos sanés kuring sareng budak lalaki kuring bakal ngaluarkeun getih, sareng upami kuring angkat tanpa lami-lami tanpa hubungan intim, éta bakal ditutup atanapi kuring bakal ngaluarkeun getih deui. Hatur nuhun Jeje

  144.   Charlotte cenahna

    Oh saliwatan, éta 9 dinten saatos haid kuring sumping. Sigana mah kuring teu aya ovulasi.

  145.   Charlotte cenahna

    Halo, éta kajantenan kuring yén kuring parantos ngalakukeun hubungan séks sareng kabogoh kuring 6 dinten ka pengker. Anjeunna parawan, mimitina anjeunna nembus kuring tanpa kondom kusabab cenah bakal rusak. Anjeunna tumaros 2 kali. Teras anjeunna nempatkeun kondom éta sareng urang gaduh séks normal, dina waktos anu sanés kondomna rusak, malahan kuring ngarobahna sapertos 2 atanapi 3 kali. Hiji dinten saterasna kuring ngaluarkeun getih saeutik (kuring henteu nyandak pil) sareng dinten anu sanés kuring henteu ngaraos nanaon, tapi ti saprak kamari (5 dinten sanggeusna) kuring mimiti ngarareunah, saolah-olah masa kuring badé sumping tapi teu nanaon. Beuteung kuring ngaganggu kuring pisan, kuring ngaraos aya anu ngagerakkeun di jero, kuring asa kembung, kuring leungiteun napsu sakedik sareng énjing-énjing kuring seueul. Abdi sieun pisan. Kuring henteu weruh naha seueul kusabab saraf kuring atanapi naon.
    Sadayana disumputkeun ti sepuh kuring, kuring henteu terang kumaha pikeun indit ka dokter, naon alesan kuring bakal masihan ka kolot kuring? Aranjeunna moal ngantep kuring kaluar. Serius kuring PISAN tapi PISAN sieun. Abdi peryogi bantosan 🙁

    1.    mery cenahna

      Halo Charlotte sareng kuring maca acara anjeun sareng kuring pikir éta mangrupikeun saraf kuring, hal anu sami kajadian ka kuring nalika kuring kaleungitan keperawanan sareng bédana yén kuring ngalakukeun éta ti mimiti ku kondom sareng kuring henteu nyandak pél bageur, sésana sami .. normalna nyaéta di antara naon anu mimiti anjeun irung dina sirah henteu liren mikir sareng upami kuring hamil? Kumaha kuring nyaritakeun kolot kuring? anjeun nyéépkeun sabulan anu goréng tapi anjeun mendakan yén logo éta sieun. nuhun, waktos sanés nalika anjeun béréskeun pastikeun kondom na henteu rusak 😉 janten anjeun nyandak beurat tina taktak anjeun

  146.   kristiannn cenahna

    Hollaa !! Esq Loq Kajadian Hubungan Tabung Esq tanggal 27 Juli Tapi Kami Henteu Ngurus Ngadamel Deui Saatos Q I Kulawarga Turun 3 Poé Sanggeusna Anjeunna Saur Kuring Q Mangrupikeun Disq 3 Dinten Omongan Tapi Kuring Henteu Nyaho Q ?? Maksad abdi, salaku anu nyarios yén kami dina dinten ka-3 tina dinten bisnis Disq 3 !! Janten urang ngagaduhan hubungan sareng kuring henteu lebet ?? Tapi = Dina Ngan Aber Kungsi Hubungan sareng Anjeunna Tanpa Q Aiga Dobre Anjeunna tiasa hamil !! Tapi = Aha Tanggal 12 Juli Anjeunna nyandak pil pos-dinten sareng aja tiasa nyandak deui !! Dina sasih anu sami, sakitar 2 satengah minggu parantos kalangkung !! Ngajawab plisssss

  147.   John Édison cenahna

    Kumaha upami kabogoh kuring sareng kuring hubungan intim hiji dinten sateuacan anjeunna ningali masa hubungan anjeun, anjeunna parantos tunduh dua dinten, naon résiko anjeunna hamil? Naha anjeun parantos terang naha anjeunna hamil?

  148.   Michelle cenahna

    Salam kuring peryogi ngabantosan pisan kuring bingung kuring kaleungitan karohanian abdi dina dinten 18 dinten sareng kabogoh babaturan kuring di jero kuring saatos urang ngagaduhan hubungan dina dinten sabtu 21 senen 23 sareng dinten rabu 25 teras dinten ieu kuring henteu resep pisan kuring nganuhunkeun pisan Kuring datang pisan PERI PERO 27 WARNA WARNA BEureum pisan cair sareng sareng baju beureum anu dicandak ka kopi Abdi écis pisan kuring parantos ngabasmi dinten-dinten ieu sareng jahitan dina burih sareng pusing sareng hoyong nganjang kuring ngaraos gagap kuring ngabuktoskeun perna kuring DILANGKIT KANAN 4 HARI. Naha kuring tiasa nyandung ??? TULUNGAN ABDI PUNTEUN

  149.   Michelle cenahna

    halo

  150.   Alejandro cenahna

    Halo, naon anu lumangsung nyaéta kuring hariwang pisan, sobat dalit kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogohna dina sababaraha waktos saatos siklus haidna sareng éjakulasi di jero dirina, sababaraha dinten sanggeusna anjeunna sareng kuring parantos hubungan intim tapi kami nganggo kondom sareng kuring henteu sanggup éjakulasi, ayeuna anjeunna hamil sareng kuring yakin yén orok ieu tiasa janten milik kuring
    Kumaha kuring tiasa kaluar tina mamang ieu?

    1.    John cenahna

      adi ntp lamun éjakulasi di jero dirina orok anu ngantosan ti kabogoh kondom anjeun anggo (sigana mah anjeun ngagunakeunana leres) saleresna aya kamungkinan yén orok éta milik anjeun kecuali spérma na teuing lambat sareng tos maot sabab aranjeunna henteu tiasa dianggo ... sareng kuring masihan anjeun sobat nasihat ???? Vdd yén mojang éta henteu pantes atanapi ngahargaan hubungan anu anjeunna sareng anjeunna henteu bobo deui ... ngan ukur perawat sareng hubungan sanés kaulinan, salam!

    2.    Aisyah Santiago cenahna

      Paling dipikaresep éta ti kabogohna, kusabab anjeunna éjakulasi di jero sareng anjeun henteu éjakulasi, anjeun ogé nganggo kondom. Nyaéta, kasempetan yén orok téh milik anjeun sacara praktis henteu, tapi upami anjeun hoyong terang langkung pasti hiji-hijina cara pikeun ngalaksanakeun tés paternity.

  151.   PANTER HIDEUNG cenahna

    Ayeuna urang cinta sareng kabogoh kuring tanpa nganggo kondom tapi kuring tungtungna di luar kuring pikir teu aya résiko tapi mamang abdi nyaéta saatos urang duaan réngsé urang ngantep jam 6 atanapi 7 menit saatos urang ngamimitian deui sirit kuring parantos garing tapi tapi kuring henteu meresihan nyalira kuring panasaran naha aya masalah yén anjeunna parantos hamil ... SAYA BISA HATUR NUHUN SANGATNA BANTUAN ANJEUN sabab kuring leres-leres meryogikeunna ... hatur nuhun :(

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Sanajan anjeun kaluar, aya résiko kakandungan tina precum.

  152.   Luciana Adru Martinez cenahna

    Patarosan na nyaéta kieu: 15/11/2011 mangrupikeun haid terakhir kuring, kuring hubungan sareng kabogoh tanggal 24/11/2011 wengi sareng dina 02/12/2011 wengi kalayan penetrasi sareng milarian kakandungan tapi dinten 27 subuh abdi sareng rerencangan sareng aya gesekan, teu aya tembus !!!
    Jelas kuring hamil, rék ngalahirkeun sareng kuring kaliru kusabab kuring ragu saha éta!
    Tanggal haid terakhir 15/11/2011 kalayan penetrasi tanggal 24/11/2011 sareng 02/12/2011 sareng tanpa penetrasi dina 27/11/2011, dinten naon kuring hamil?
    Abdi bingung, punten abdi peryogi bantosan !!!
    hatur nuhun

    1.    Luciana Adru Martinez cenahna

      Abdi peryogi jawaban!
      hatur nuhun

    2.    Aisyah Santiago cenahna

      Tanpa penetrasi anjeun moal hamil tapi orok bakal kabogoh anjeun.

  153.   Stephanie cenahna

    Kamari Kuring Ngagaduhan Hubungan sareng Kabogoh, Sareng Nganggo Kondom, Kuring Salempang Salempang Kusabab, Saur Éta Tuang Dina Sévannah, Naha Kamungkinan Kakandungan?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun nganggo kondomna ogé, anjeun henteu kedah hariwang. Hal anu nganggo lambaranana tiasa janten debit anjeun, upami éta tina kondom, anjeun kedahna ningali naha éta rusak atanapi anu sanés ...

      1.    Stephanie cenahna

        Henteu, éta henteu pegat sabab harita anjeunna ngahubungkeun kana naon-naon sareng kuring ningali mani di jero, tapi kuring nyarios sieun kusabab nalika kuring najongna, sigana éta tumpah dina lambaran, janten nyeri beuteung normal pikeun anu munggaran kuring ?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Upami éta tumpah kana lambaran nalika anjeun nyandakna anjeun teu kedah hariwang, éta keuna lambar, sanés anjeun. Upami éta pertama kalina, normal beuteung anjeun nyeri.

          1.    Stephanie cenahna

            Hatur nuhun pisan Anu Ngaluhkeun Kuring Saeutik 😀 Halaman Ieu Ngalayanan Kuring Sakitu Hatur Nuhun.


  154.   mery cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring dinten saatos réngsé waktos abdi. Anjeunna lumpat kaluar kuring. Kuring parantos nginum pil KB pikeun 4 bulan, kamungkinan janten hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeun gaduh sakedik kasempetan tapi tetep éta henteu goréng pikeun ati-ati, pil na henteu 100% dipercaya.

  155.   Jessica cenahna

    Hai, kuring gaduh patarosan ageung, kuring parantos ngalakukeun hubungan séks dua dinten sateuacan haid kuring, tanggal 8 Nopémber. Tapi kuring nyandak pos sareng kuring kedah nurunkeun 10, 5 dinten telat kuring ngalakukeun tés getih (15 Nov) sareng kaluar négatip, naha tés ieu dipercaya? Naha éta pél tiasa ngarobih haid kuring? ahh sareng alusna kusabab gagabah kuring kantos hubungan séks tanggal 15 Nov. Sareng dina tanggal 22 Nopémber kuring nembe ngagaduhan haid tapi kuring tuang getihan implantasi. Abdi hoyong terang dina waktos dimana konsepsi lumangsung? Sateuacan ngalakukeun tés getih tulang sateuacan 15 Nopémber atanapi saatos tanggal ieu? upami aya pembuahan anu dimungkinkeun?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Terang persis sapertos kumaha perdarahan implantasi? Langkung ti pendarahan éta nyaéta aliran, nyaéta, éta jarang tiasa kacau sareng hiji mangsa. Tés getih panginten henteu aman sabab anjeun parantos ngalakukeunana mimiti sareng dinten anu leres tina konsepsi henteu tiasa dipikaterang.

      1.    Jessica cenahna

        numutkeun naon anu kuring pendakan .. pendarahan implantasi coklat sareng langka sareng tahan sakitar 2 dinten? éta leres?? sareng milikna coklat, teras aya seueur getih sareng warna menstruasi (tulang beureum), éta patarosan kuring, kuring gaduh siklus 28 dinten sareng dianggap yén kuring henteu dina dinten anu subur .. Kuring ngan ukur hoyong terang upami éta aya kasempetan hamil nalika 15 Nov.

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Éta yén anjeun moal terang dinten anu leres tina pembuahan, bahkan dokter moal tiasa nyebatkeun anjeun ... Pokokna, naha anjeun meunang tanggal anu salah atanapi anjeun parantos terang naha anjeun hamil atanapi henteu. Ti Nopémber dugi ka ayeuna ... Orok anjeun kedahna parantos lahir!

          1.    Jessica cenahna

            muhun .. hatur nuhun pisan ... punten keukeuh pisan, sareng halaman na indah .. :) seueur ngabantosan sareng éta saé pisan, hatur nuhun


          2.    tukangeun cenahna

            Kuring yakin kuring hubungan sareng kabogoh sareng urang ogé henteu paduli upami aya penetrasi tapi teu aya éjakulasi sareng saatos sababaraha menit urang ngalakukeun deui sareng anjeunna nyarios yén anjeunna capé pisan, anjeunna ngantuk pisan sanaos sok kajadian sapertos kieu ayeuna anjeunna nyarios yén anjeunna langkung ngantor tapi Anjeunna henteu ngagaduhan gejala anu sanés. Abdi hoyong terang naha anjeunna hamil atanapi henteu?


  156.   Yanina cenahna

    Naha kuring tiasa hamil hiji atanapi dua dinten sateuacan dinten subur kuring sumping?

    Éta sumping ka kuring dina 10 Juli sareng réngsé dina tanggal 18 dina bulan anu sami, teras dina tanggal 20 kuring hubungan sareng kabogoh kuring sareng anjeunna tungtungna di jero, naha kuring tiasa hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun tiasa hamil, émut yén spérma tetep hirup salami sababaraha dinten di jero heunceut.

      1.    Yanina cenahna

        Sabaraha dinten langkung atanapi kirang aranjeunna tiasa hirup di jero?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          3 sakitar, tapi ngendalikeun dinten anu subur henteu gampang sareng anjeun ogé tiasa lepat, utamina upami nganggo kalkulator anu anjeun mendakan online. Kanggo terang dinten anu leres tina ovulasi anjeun kedah nyandak suhunya salami sasasih, nyeratna sareng ngadamel grafik kanggo ningali dimana puncakna muncul, tetep éta henteu pasti 100%.

  157.   Sara cenahna

    dinten anu sanés kuring sareng kabogoh didudukkeun anjeunna nalika anjeunna ngantunkeun kondon anjeunna ngawartosan yén anjeunna baseuh di luar rada handap sareng kuring sieun hamil ... pregnant

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Meureun baseuh éta aliran anjeun, sanaos teu aya anu tiasa anjeun laksanakeun, ngan ati-ati pikeun anu salajengna.

  158.   Laura cenahna

    Punten waler kuring, ngan ukur supados kuring teu ragu yaaa! Kuring gaduh gesekan, aranjeunna kabogoh kuring, anu 2 tanpa baju tapi kuring henteu pernah nembus, éta ngan ukur gesekan, anjeunna nyarios yén kuring henteu ngaleupaskeun cairan, tapi sanaos hiji dinten kuring ngagaduhan ragu teras kuring naros ka kabogoh kuring sareng anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén anjeunna henteu kantos ngaleupaskeun cairan sareng gesekan, Anu ngaleupaskeun éta kuring, tapi pikeun ngeureunkeun hal-hal kuring dipasihan tes kakandungan sareng jelas éta négatip, sareng kuring nginum pil dinten énjingna tapi tés kakandungan dilakukeun 3 dinten saatos kuring éta ragu sareng Éta kaluar négatip sanajan kuring nyandak pél teras kuring turun kira-kira saminggu atanapi 5 dinten saatos dicandak saatos période kuring réngsé, kuring ngalakukeun deui 2 dinten saatos uji kakandungan sareng kaluar négatip sareng 1 minggu ka hareup kuring kuring ngalakukeun deui teras deui DEUI kaluar négatip! Maksadna, kuring henteu kedah hariwang ngeunaan naon-naon, sabab aranjeunna nyarios yén kedah aya penetrasi pikeun hamil! Punten walon kuring sabab sanaos éta kuring masih kénéh teu raoseun pisan

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Mimiti kuring kedah ngawartosan éta tong nyandak énjing saatos pil deui tanpa konsultasi heula ka dokter, anjeun ngarusak kaséhatan anjeun pisan, teu aya résiko kakandungan, tanpa penetrasi anjeun moal hamil. Sareng émut hiji hal, mustahil pikeun kabogoh anjeun ngendalikeun aliran cairan sareng anjeunna henteu tiasa dibédakeun tina aliran anjeun, ieu kuring béjakeun upami anjeun nembus hiji dinten, anjeun terang éta éta bakal salawasna kaluar cair tapi anjeunna henteu sadar éta kusabab anjeunna henteu linggih sareng éta moal aya kasaéan pikeun ngabersihkeun heula, sabab salami hubungan éta anjeunna teras-terasan kaluar deui.

  159.   graciela cenahna

    Halo hiji patarosan !! Kuring pernah ngalakukeun sababaraha kali hubungan sareng kabogoh tanpa kondom, anjeunna henteu pernah cicing di jero kuring sareng kuring nginum pil KB. Naha aya kasempetan hamil, kuring hariwang

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu disangka kusabab anjeun nyandak pél, tapi éta 99% dipercaya (upami anjeun leres-leres nyandak éta).

  160.   Laura cenahna

    Hatur nuhun pisan, saleresna, anjeun parantos ngirangan beurat tina taktak kuring, halaman anjeun seueur teuing bapak, (: maka teu aya résiko kusabab teu aya penetrasi, janten perpanjangan anu kuring bawa dinten-dinten ieu pikeun anu pohara bénten ti éta !! Hatur nuhun pisan jalma anu saé anjeun (:

  161.   Marisol cenahna

    Hai! Kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh, kami henteu nganggo panyalindungan, éjakulasi di jero kuring, kuring ngagaduhan 7 dinten ti saprak haid kuring datang, sareng sataun katukang kuring nyandak énjing saatos pél sababaraha kali sareng sabulan sateuacan ieu kajantenan kuring ogé nyandak éta . Naha aya kamungkinan kakandungan?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres, anjeun ngagaduhan kamungkinan kakandungan. Saatos nginum pél énjing-énjing dina acara anu sanés henteu ngirangan kasempetan anjeun kakandungan, sanaos anjeun kedah ati-ati ku éta sabab tiasa ngarugikeun kasihatan anjeun upami anjeun nyiksa éta sareng épékna ngirangan langkung seueur saatosna, nyaéta katilu kalina. anu anjeun candak éta henteu épéktip anu munggaran.

  162.   ????? cenahna

    Konsultasi, kamari kuring gaduh hubungan intim sareng anjeunna tungtungna aya di jero kuring, saatos 20 menit anjeunna nempatkeun kondom sareng nembus heunceut abdi di dinya dubur abdi teras heunceut deui, aya kamungkinan hamil sareng mani yén anjeunna ngan dina jero kuring taun 20 menit sateuacan? hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Sanés panginten, tapi henteu ngaraos ati-ati dina waktos sanésna, upami waé. Ogé, bolak anus sareng heunceut tiasa nyababkeun inféksi heunceut.

  163.   Daniel cenahna

    Jigana halaman anjeun saé pisan ...

  164.   Daniel cenahna

    Kuring gaduh patarosan tapi mamangna ngabunuh kuring. Sabtu kamari, 4 Agustus, kuring salingkuh sareng kabogoh, kuring henteu nembus anjeunna, langkung-langkung éjakulasi di jero dirina, kuring tapi di luar dirina.
    teras kuring ngusap sadayana éjakulasi nganggo kertas sareng kabogoh kuring naroskeun ka kuring pikeun sababaraha kertas sareng kuring mikeunana, teras anjeunna ngusap dirina ka handap. Abdi henteu terang naha kuring tiasa hamil?
    ay résiko kakandungan?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu aya résiko kakandungan sabab dianggap yén sadaya spérma bakal parantos maot kusabab aya di lingkungan anu henteu cocog pikeun aranjeunna, tapi hindarkeun hal-hal ieu pikeun sababaraha kali ka hareup, upami waé.

      1.    Daniel cenahna

        tapi ogé sigana yén tanpa penetrasi anjeun moal ningali kakandungan, leres? Sareng pisah kusabab anjeunna ngagaduhan 9 dinten kanggo ngeureunkeun waktos na sareng naon anu anjeunna anggap yén kasempetan kakandungan dimimitian dina 14 dinten, henteu?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Kasempetan kakandungan sepanjang waktos, henteu sadayana awéwé ovulate ngan dina 14 dinten, masing-masing ngagaduhan wirahma nyalira. Upami teu aya penetrasi, anjeun moal hamil, tapi hilap téori yén anjeun henteu subur dugi 14 dinten saatos haid anjeun sabab anjeun tiasa ngalakukeun kasalahan ageung.

  165.   Sofi cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring angkat sareng limalas dinten perjalanan sareng kuring parantos ngonsumsi pél kontraséptif tapi pikeun perjalanan éta kuring henteu nyandak éta, sareng kuring kedah sumping pas angkat, maksadna 6 Juli sareng sumping ka kuring, teras kuring sumping dina Juli 20. Juli sareng kuring henteu nginum deui pél kumargi kuring kedah sumping kaping 6, tanggal 22 kuring sareng kabogoh sareng kondom na rusak tapi anjeunna henteu merhatoskeun kuring nginum kaluar sareng numutkeun anjeunna henteu aya anu lebet ka kuring, tapi kuring parantos telat 3 dinten sareng kuring asa, naha kuring tiasa hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta tiasa, tapi ngan ukur tés anu tiasa masihan anjeun waleran anu pasti.

  166.   amelia cenahna

    Hello Goodnight ..
    kabogoh kuring sareng kuring gaduh gesekan anu kuat tanpa baju .. anjeunna ngagaduhan sirit caket pisan kana heunceut abdi tapi anjeunna henteu dilebetkeun .. saatos éta kuring mendakan dina bikini kuring noda getih coklat poék sareng sakumpulan getih beureum beureum .. anu hartosna kitu ..? aya résiko kakandungan ?? Tulung! hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami teu aya penetrasi anjeun moal hamil.

  167.   Ron cenahna

    Halo wilujeng wengi
    Kabogoh kuring sareng kuring ngalaman gesekan tanpa baju ... tapi teras kuring nyelapkeun sirit kuring sakedik kana heunceutna tapi kuring henteu éjakulasi, naha aya résiko?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami aya penetrasi, leres.

  168.   Andrea cenahna

    Halo, konsultan, tadi wengi kuring sareng kabogoh sareng aya gesekan antara heunceut sareng penis na tapi henteu langkung ti 5 detik, kami henteu nganggo baju sareng teu aya éjakulasi iraha waé. Naha aya résiko nyandung?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun henteu ngalaman penetrasi, anjeun moal hamil.

  169.   Lucy cenahna

    BISA Anjeun ngajawab kuring punten! Abdi gaduh mawar sareng kabogoh tapi henteu pernah éjakulasi caket heunceut abdi atanapi dina heunceut abdi! Aya sababaraha résiko, kuring kéngingkeun tes kakandungan sakitar 3 kali sareng aranjeunna kaluar négatip sareng nalika kuring kéngingkeun tés anu munggaran, kuring nyandak pil post-day sareng kuring turun dina saminggu, masa kuring biasana sekitar 6 atanapi 5 dinten ! Tangtosna kuring henteu ngagaduhan tés reuneuh sakaligus saatos mawar, sakitar 3 dinten kalangkung sareng kuring ngalaksanakeunana sakitar 4 dinten sareng kuring ngalakukeun deui teras saminggu atanapi langkung sareng kuring ngalaksanakeun deui, kusabab kuring sieun pisan, tapi naha anjeun tiasa netelakeun patarosan upami henteu nembus sareng éjakulasi di jero, naha leres henteu aya résiko kakandungan? Tapi éta kuring nyangking seueur kanyeri dina dadakan tapi ampir bakal turun deui sapertos sakitar 4 dinten anu normal (: hatur nuhun pisan, kuring ngantosan waleran anjeun (:

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeun moal hamil nalika teu aya penetrasi. Sateuacan nyandak pél anjeun kedah konsultasi sareng dokter, anjeun sama sekali ngarusak kaséhatan anjeun, sabab teu aya résiko. Émut yén langkung-langkung anjeun nyandakna, pangaruhna kirang, janten kamungkinan dina hiji dinten anjeun leres-leres meryogikeunana sareng moal aya pangaruhna ... Salawasna konsultasi ka dokter heula.

  170.   Anonimo cenahna

    Konsultasi, kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring tapi sateuacan mani bocor, kuring ngaluarkeunana sareng éjakulasi di luar, naha aya résiko isin?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Sumuhun.

  171.   AAAA cenahna

    Hiji patarosan: $ Kuring kantos hubungan sareng kabogoh henteu nembus teuing ujung tulang tapi henteu éjakulasi di jero dirina? Abdi sakarat 🙁 Naha aya résiko kakandungan? : '(

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami aya penetrasi, sanaos anjeun henteu éjakulasi di jero, aya résiko kakandungan.

  172.   sagala cenahna

    Abdi ngagaduhan hubunganZZ kn zhavo abdi kual ztaba n mizZ diazZ suburilezZ tanggal kuring terakhir rewla nyaéta Juli l27 pro no m di kuenta k el kondon kagungan liang alit k kamungkinan ai d kakandungan

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Lumayan, émut yén kalolobaan kakandungan anu teu dihoyongkeun lumangsung kusabab kasalahan tina jenis ieu. Taroskeun ka dokter, panginten anjeun masih ngagaduhan waktos kanggo pél énjing-énjing (tong nginum nyalira).

  173.   Andrea cenahna

    Abdi gaduh mamang ..
    Abdi gaduh haid sareng kamari parantos réngsé ..
    sareng dinten ieu kuring kantos hubungan sareng kabogoh sareng urang nganggo kondom tapi kondomna najis ku getih ..
    Tapi ieu mangrupikeun katilu kalina urang ngalakukeun hubungan séks, sareng mimiti kami ngalakukeun éta, éta henteu getihan atanapi nyeri pisan, éta kusabab masa kuring anu leres-leres henteu réngsé, atanapi kusabab selaput dara henteu rusak. aya résiko kakandungan? Kami nganggo kondom sareng kuring henteu éjakulasi ti kuring

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun nganggo kondom, anjeun teu kedah hariwang, éta pasti bakal tetep tina jaman anjeun.

  174.   Adrian cenahna

    Halo, kuring gaduh perhatian anu hébat! … Sabulan ka pengker kuring sareng kabogoh mandi babarengan nganggo baju jero, kami seueur gesekan, seueur teuing anu kuring bakal nyarios. Anjeunna ngalaman haid na saminggu saatos kajadian, ngan ukur hiji dinten sumping sareng dugi ka ayeuna haid na teu acan dugi! Kami hariwang teuing, naon kamungkinan yén anjeunna hamil? punten antosan waleran anjeun: leres

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu aya kamungkinan kakandungan, anjeun moal hamil ku baju anjeun sareng tanpa nembus, sanaos anjeun dina bak mandi. Upami éta henteu acan dugi ka anjeun, anjeun kedah angkat ka dokter kumargi anjeun ngagaduhan gangguan hormon atanapi masalah sanés.

  175.   Alberto cenahna

    Nya kuring bakal béjakeun ka anjeun, 2 minggu ka tukang, 6 Agustus, kuring kantos hubungan sareng kabogoh tapi urang ngurus diri. Kuring nganggo kondom leres, sareng sateuacan éjakulasi kuring nyandak sirit sareng saatos 10 detik kuring éjakulasi, parantos kaluar ti anjeunna, Kabogoh kuring sieun pisan kusabab siklus na anu sateuacanna ngabawah 16 Juli, dinten ieu kami tanggal 16 Agustus sareng anjeunna henteu acan turun, anjeunna panginten hamil, perlu dicarioskeun yén anu kadua kalina urang tuh kondom manehna rada kaluar tempat kuring nyangka yén 1 cm di handap tempat kuring nempatkeun éta .. tapi bahkan sateuacan ecayular kuring ngaluarkeun sirit, sareng saatos 10 detik atanapi langkung kuring éjakulasi ..

    ps kami ngariksa kondom sareng teu aya anu rusak, sabab dina akhir nalika urang ngalakukeun hubungan séks kami ngeusianana ku cai pikeun mastikeun yén henteu aya kondom, sareng teu aya ti dua anu rusak.

  176.   Rodrigo cenahna

    Wilujeng sonten!
    Kuring bakal ngajantenkeun kasus kuring sakumaha jelas-gancangna: Kami parantos ngalaman gesekan sareng kabogoh, ieu nya nganggo baju jero, popok sareng sapatu, kuring teu nanaon. Kuring parantos maca sareng nalungtik seueur koméntar ngeunaan precum, tapi kuring masih seueur ragu. Naha mungkin pikeun kakandungan lumangsung dina kaayaan sapertos kieu? (Kuring netelakeun: Teu aya éjakulasi nalika anjeunna). Dina kasempetan anu kapencil, urang ngagaduhan gesekan tina tipeu anu sami sareng kuring nyaluyukeun anggota kuring, teras kuring ngusap tangan kana kaén ka garingna sareng saatos 5 menit kuring ngusapan ku ramo (anjeun terang) Naha mungkin aya bisi éta? Anjeunna sababaraha dinten katukang, tapi ogé henteu teratur. Mamang mimiti netep, mantuan!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeun moal hamil nalika teu acan aya penetrasi.

      1.    Rodrigo cenahna

        Sareng dina kasus nembus ku ramo kuring, sanés? (Hapunten, tapi kuring langkung resep naroskeun rébuan kali sareng ngaleungitkeun mamang. Hatur nuhun)

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Henteu, anjeun moal tiasa hamil ku ramo ...

  177.   liza cenahna

    Halo! .. tanggal 30 Juli kuring gaduh gesekan sareng kabogoh ... tapi anjeunna henteu éjakulasi atanapi milih cairan naon waé, maka dina 2 Agustus periode normal kuring datang .. éta lumangsung sakitar saminggu .. aya kamungkinan parantos hamil ???… nembé kuring ieu kaserang flu.. muriang nyeri sareng kuring angkat ka dokter sareng heran naha anjeunna parantos hubungan intim..xke anjeunna badé masihan ubar anu kuat ... tapi dugi ka ayeuna teu aya nanaon anu kajantenan kuring ... aya kamungkinan? ?? .. saatos anjeunna ngawartosan yén kuring sangsara .. Abdi seueul, utah .. diaré .. napas bau ... Abdi peryogi jawaban, Abdi sieun pisan :(

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeun moal tiasa hamil kusabab gesekan, éta ngan ukur gesekan ... Penetrasi perlu pikeun kakandungan.

  178.   Mike cenahna

    Dinten ieu kuring parantos hubungan intim sareng kuring asup ka jero, tapi dinten anjeun dina kaayaan anjeun, naha anjeun tiasa hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres, spérma tetep hirup salami sababaraha dinten dina heunceut, sanaos peluangna handap pisan sabab anjeun kedah néwak ovulasi salajengna tapi ... Langkung ati-ati.

  179.   ladysophie cenahna

    Tingali, tétéla yén kamari kuring mimiti hubungan sareng kabogoh kuring munggaran sareng kuring nganggo kondom tapi anjeunna ngan ukur nyelapkeun tip, éta nyeri pisan, anjeunna henteu éjakulasi atanapi naon waé tapi kuring hariwang kusabab beuteung kuring nyeri pisan di handapeun ... Kuring boga résiko sanggeus hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu, upami anjeun nganggo kondom iraha waé anjeun teu kedah hariwang, nyeri éta normal pikeun anu munggaran sareng éta bakal nyeri deui dugi awak anjeun biasa, tetep émut yén éta mangrupikeun hal anu énggal.

  180.   Francisca cenahna

    Halo, muhun kuring hoyong naroskeun naha mungkin janten hamil upami kabogoh kuring ngalebetkeun sirit na dina viagina sareng anu lumangsung sakitar 3 atanapi 4 detik, kusabab éta nyusahkeun urang duaan, kuring henteu éjakulasi atanapi anu sapertos kitu. Nuhun abdi ngantosan jawaban (:

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Kasempetan na handap pisan tapi tetep henteu ngaraheutkeun pikeun nyegah tina kajantenan deui, upami waé.

  181.   Karen cenahna

    Hai! dua hal:
    anu kahiji nyaéta kabogoh kuring & kuring pura-pura ngalakukeun hubungan séks, kuring henteu gaduh nanaon, tapi anjeunna ngan ukur baju jero na. mungkin aya résiko kakandungan?
    anu kadua anjeunna masturbasi, tapi nalika kami sadar yén anjeunna gaduh getih dina ramo, henteu seueur tapi cukup pikeun nyingsieunan kuring jauh. naha ieu kajantenan? Anjeunna parantos nyemprot sateuacanna, tapi anjeunna henteu kantos gaduh getih dina ramo-ramo na. S: Kuring memang getihan tapi éta kusabab masa kuring atos akhir na ayeuna parantos langkung atanapi kirang saminggu, janten upami kuring prihatin, sajaba ti ieu dinten kuring ngaluarkeun getih, teu pira, sakedik pisan, tapi kaluar salaku aliran & aliran na kaluar coklat, kunaon? Éta henteu tiasa janten perdarahan implantasi kumargi urang henteu pernah ngalaman hubungan anu sapertos kitu, janten naha éta tetep kaluar atanapi ngopi, naha kusabab getih anu kaluar?
    bantosan punten, abdi hoyong terang,
    hatur nuhun
    aduh

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Kana patarosan anjeun anu munggaran, henteu, teu aya résiko kakandungan. Kadua, meureun éta sésa-sésa periode anjeun tapi upami anjeun tetep kaluar anu pangsaéna nyaéta angkat ka dokter.

      1.    Karen cenahna

        hatur nuhun pisan

  182.   Valentina cenahna

    Hai kumaha damang? Mamang abdi nyaéta période kuring sumping dina 25 Juli (Abdi henteu teratur, éta biasana datang dua dinten sateuacan, atanapi dua saatos) sareng tanggal 11 urang hubungan sareng kabogoh kuring (urang silih jaga). Dina hiji waktos, anjeunna ngaluarkeun kondom sareng aya gosok kana heunceut abdi, teras kondom anyar dilebetkeun sareng urang teraskeun. Minggu kamari, kuring ngalaman nyeri beuteung siga anu haid abdi badé sumping teu nanaon. Dada kuring sénsitip sareng kuring ngagaduhan bau anu raos. Dupi abdi bakal reuneuh? Atanapi éta ngan ukur hal psikologis kumargi kuring mikir pisan? Hatur nuhun pisan, salam!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta bakal janten hal psikologis, anjeun moal hamil nalika éta henteu nembus anjeun tanpa kondom.

  183.   iteuk cenahna

    Halo, kuring béjakeun ka anjeun, kami némpél sareng kabogoh kuring sareng mani sakedik murag tina heunceut, hartosna éta murag dina palangkangan, sareng kuring henteu yakin naha éta murag kana biwir, période terakhir kuring nyaéta dina bulan Juli 17 sareng urang aya dina 20 Agustus sareng kuring telat sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun
    hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Tong hariwang, upami teu acan nembus anjeun moal hamil.

  184.   Karla cenahna

    halo naon kajadian eske kuring gaduh mm sakumaha nyatakeun hubungan tapi kabogoh kuring ngan ukur nembus ujung na éta nyeri pisan sareng pz ... kuring mutuskeun henteu teraskeun sareng nalika kuring sadar éta ngaluarkeun getih sareng éta nuturkeun kuring ampir sadayana dinten kuring henteu terang naha éta kusabab éta Parawan, percanten yén aya kamungkinan hamil tapi kuring bakal ngahatur nuhun pisan pikeun jawaban anjeun kuring hariwang pisan kumargi kuring telat dinten

  185.   kota cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh kuring 3 dinten berturut-turut sareng salah sahiji dinten anu tiheula, tanpa sadar, ngan ujungna nembus dina jero kuring sababaraha detik tapi éta henteu réngsé di jero kuring sareng énjingna kuring ngaraos pusing sareng nyeri sirah sareng dsps sakedik tina 72 jam nginum pil dinten saatos kuring tiasa reuneuh? Punten, Abdi peryogi waleran anjeun, kuring sieun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Isuk saatos pél henteu kapaké saatos 72 jam, anjeun ogé kedah konsultasi sareng dokter sateuacan nyandak éta kusabab anjeun tiasa ngarusak kasihatan anjeun, émut ogé yén langkung anjeun nginumna, pangaruh na henteu langkung. Ngeunaan lieur, nyeri sirah, sareng sajabana, éta bakal disababkeun ku saraf sabab sanaos anjeun hamil anjeun tetep moal ngagaduhan gejala. Ayeuna anjeun ngan ukur kedah ngantosan sareng upami ningali waktos anjeun henteu dugi, tés.

  186.   suzanne cenahna

    Halo .. tingali anu saleresna .. kabogoh kuring sareng kuring .. urang ngalakukeun hubungan séks sareng ieu anu katilu kalina .. yén upami anjeunna nganggo kondom .. tapi kami ngalakukeun éta sapoé saatos haid kuring réngsé .. mungkin anu tiasa hamil bahkan nganggo kondom? (kondom)

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun nganggo kondomna ogé, anjeun moal kedah hariwang.

  187.   Romina cenahna

    Ngan hiji patarosan, anjeun ningali kembang ros sareng kabogoh kuring kira-kira 1 bulan kapengker saatos waktos kuring normal, nyaéta, mimitina kuring turun normal kirang langkung 5 dinten sareng dugi ka bulan payun kuring turun deui! Maksad abdi persis kuring turun dinten anu kuring kedah turun! Janten mustahil anjeunna hamil kusabab aranjeunna nyarios yén pikeun anjeun hamil anjeun kedah ngagaduhan penetrasi, leres? Nya patarosan anu sanés upami kuring teuing lubricated sareng anjeunna ngusap ramo, henteu aya anu tiasa kajantenan leres! Hatur nuhun pisan kana waleran anjeun, kuring terang yén patarosan kuring konyol pisan tapi ngan saukur panasaran. terus ku nanyakeun anjeun diajar

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeun moal hamil nalika teu aya penetrasi sareng teu aya kajadian upami anjeun lubricated pisan sareng anjeuna némpél ku ramo.

  188.   chiki cenahna

    Halo, hé, abdi hoyong terang kumaha épék kontraséptipna, kuring parantos nginum dua bulan ayeuna tapi kuring hariwang ngeunaan kakandungan

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami dicandak leres aranjeunna 99% dipercaya.

  189.   kurcaci cenahna

    Halo, kuring hubungan intim dina dinten 11 siklus kuring, tapi kalayan panangtayungan, naha kuring résiko hamil kusabab dinten anu subur?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun nganggo panyalindungan (leres dianggo) anjeun teu kedah hariwang.

  190.   Charlotte cenahna

    Hai, Abdi Charlotte. Kuring parantos kantos dipasang di dieu sateuacan & sigana mah aranjeunna ngajawab kuring. Abdi 14. Kajadian éta kuring ngalakukeun hubungan séks tanggal 21 Juli, dinten éta kuring ogé kaleungitan keperawanan. Kabogoh kuring nyarios yén anjeunna mimitina kedah nembus kuring tanpa kondom sabab upami anjeunna nganggo éta, nalika anjeunna nembus kuring, anjeunna bakal putus sareng selaput dara. Teras saatos getih anjeunna ngempelkeun kondom kusabab selaput dara parantos robih ... Éta patri saeutik dinten saatos tapi kuring terang éta normal ... Kuring hariwang yén 6 poé sanggeusna, éta noda kawas naon deui, & getih beureum., & henteu kandel ... Dinten éta kuring ogé mimiti ngaraos seueul & kuring asa ngambek. Kuring bébéja ka kabogoh kuring & cenah éta saraf kuring. Tapi sanaos kitu kuring masih ngaraos anéh 🙁 Tanggal 11 Agustus, période kuring sumping seueur nyeri, éta sedeng loba, salami 2 dinten & satengah & coklat. Mangsa kuring teras-terasan lumangsung antara 5-7 dinten, sigana henteu normal. Kuring bébéja ka kabogoh kuring & anjeunna ngawartoskeun kuring yén ieu ogé normal kusabab kuring parantos ngalakukeun hubungan séks & hormon kuring dirobah & awak kuring kedah biasa. Dinten ayeuna 26 & kuring masih keneh parah. 🙁 Abdi seueul, iraha waé, beuteung kuring ngaganggu kuring, sapertos masihan pin sareng jarum, sakapeung dada kuring nyeri. : ((Naha kuring tiasa hamil atanapi éta ngan ukur saraf kuring? Upami kuring hamil, pil naon anu tiasa dianggo pikeun ngagugurkeun? Abdi parantos parantos, ayeuna kumaha kuring ngabenerkeun éta? Kuring PISAN sieun pisan.: ((Kuring entong nguciwakeun kolot kuring, atanapi réréncangan abdi, atanapi saha waé! Kuring kantos janten conto dulur ti saprak alit, ayeuna kuring henteu tiasa kaluar sareng ieu !!: (((Bantosan kuring punten!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Sigana mah anjeun henteu hamil kusabab éta, kamungkinan aya tapi éta handap pisan. Éta bakal nasib anu teu hadé! Teu aya pil pikeun ngabantosan anjeun nyingkahan kakandungan dina titik ieu, sareng upami anjeun, moal aya anu tiasa dilakukeun. Kuring henteu terang dimana kabogoh anjeun nguping éta, tapi kondomna henteu putus sareng selaput dara. Milarian saé sateuacan ngalakukeun hubungan séks sareng nganggo panyalindungan sepanjang waktos. Upami anjeun parantos reuneuh, nasib anu maju sareng maju, sapertos anu parantos anjeun nyarioskeun, anjeun ngan ukur 14 taun, tapi upami anjeun parantos lami pikeun ngamimitian hubungan séks, anjeun ogé kedah ngaraosan sapertos kitu upami anjeun hamil 😉

  191.   Charlotte cenahna

    Oh, & kabogoh kuring henteu éjakulasi di jero kuring. Sanaos kuring terang yén precum tiasa nyababkeun kuring hamil ... & yén lalaki henteu sadar nalika aranjeunna ngusir éta tapi kabogoh kuring ngawartosan yén anjeunna yakin éta henteu kajantenan. 🙁 Bantosan abdi!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeunna henteu tiasa mastikeun éta henteu kajantenan, anjeunna henteu karaos.

  192.   Charlotte cenahna

    Ahhh & punten parantos ngintunkeun seueur pisan, tapi kuring ogé ngagaduhan bau bau & éta bahkan ngajadikeun kuring seueul sakapeung, & kuring ogé seueur ciduh dina sungut 🙁 éta ampir-ampiran kajadian nalika seueul .. Hapunten, kuring kuring nekat! 🙁

  193.   marten cenahna

    Sabulan ka pengker kuring kaleungitan parawan sareng kuring lakukeun ku kondom, saatos saminggu waktos abdi sumping sareng sadayana henteu kunanaon. Abdi dina sasih payun sareng teu acan datang ka kuring. Naha kuring tiasa reuneuh atanapi naha éta mangrupikeun tunda normal dina haid kuring?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta bakal reureuh tapi upami anjeun ningali yén waktosna lami teuing, angkat ka dokter, éta tiasa janten gangguan hormonal atanapi sapertos kitu.

  194.   regina cenahna

    muhun !! Kanyataanna nyaéta kuring gaduh mawar sareng kabogoh kuring henteu pernah éjakulasi caket heunceut abdi !! Maksadna, éta ukur gesekan, kuring henteu kantos lebet iraha waé! Maksad abdi, tina mawar, jaman kuring datang ka kuring 2 kali normal pertama kalina, awét 6 dinten. Maksadna, éta normal sabab éta sok nurunkeun kuring dina dinten-dinten éta sareng dinten-dinten anu terakhir pikeun kuring persis! Kuring parantos nyandak ujian kakandungan sakitar 4 kali dina sababaraha minggu anu béda sareng sadayana négatip, nyatana éta terakhir kali kuring ningali kabogoh anu pink ku ramo heunceut abdi tapi anjeunna henteu némpél cair ti anjeunna naha !!! Maksad abdi, kuring henteu gaduh kasempetan hamil

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeun moal tiasa hamil upami teu acan aya penetrasi.

  195.   Tasha cenahna

    Wilujeng siang! ... Nya, patarosan kuring kieu: Periode haid terakhir kuring nyaéta tanggal 19 Agustus, kuring angkat di Kemis, 23 Agustus (aranjeunna teras-terasan 5 dinten) sareng siklus haid abdi 30 dinten, dina bulan Agustus 26 Nyaéta, dina dinten ka 8 ti jaman kuring kuring kantos hubungan sareng salaki, tapi kami henteu sadar iraha kondomna kaluar, kami henteu mariksa naha éta parantos kaluar sakedap atanapi dina waktos éta anjeunna pensiunan, Patarosanna nyaéta kuring ningali sirit na tanpa kondom sareng kondom éta aya di jero kuring, sareng sakedap kuring ngaraos nyeri pisan dina heunceut abdi nalika kuring ngaluarkeun kondom, anjeunna henteu éjakulasi, tapi upami urang butuh waktos nembus, mamang abdi Naon kasempetan kuring kakandungan, kaleresan aya dina waktos ieu kuring moal hoyong janten….

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Abdi teu tiasa ngawartosan anjeun persis sabaraha, tapi anjeun gaduh kasempetan kusabab precum na.

  196.   fabi cenahna

    Hai! dinten kamari kuring kantos hubungan sareng kabogoh tanpa ngurus urang kuring tungtungna di jero kuring sareng ayeuna kuring ngalaman perdarahan coklat sakedik tapi masa abdi dimimitian dina 4 dinten kuring hoyong terang naon résiko hamil atanapi naon éta perdarahan hartosna? Hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Aya résiko hamil tapi debit coklat henteu nyarioskeun anjeun naon-naon, éta ngan ukur debit anu biasana muncul nalika waktosna caket sareng éta henteu nyarioskeun yén anjeun parantos hamil atanapi henteu, ogé bakal nyegah anjeun bisi anjeun kudu lumangsung.

  197.   Jorge cenahna

    Punten, sareng kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring, kuring henteu kantos iraha waé, tapi kuring kaluar, naon kamungkinan kakandungan?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami teu acan aya penetrasi, anjeun moal hamil.

  198.   ines cenahna

    ngan hiji patarosan kuring miharep anjeun tiasa ngajawab kuring !! Dinten ieu kuring kedah main-main sareng kabogoh, hartosna, urang ngalaman gesekan langkung henteu pernah nembus sabab urang duaan terang yén urang henteu kedah nembus, ogé kanyataanna nyaéta upami ngan aya gesekan tanpa baju teras nembus TAPI ku ramo, tiasa kakandungan timbul? Abdi TEU pernah éjakulasi caket heunceut abdi henteu pernah éjakulasi caket! Tapi patarosan kuring upami saatos ngagosok 5 mnt, anjeunna ngenalkeun ramo na, aya résiko kakandungan, sanaos anjeunna henteu kantos éjakulasi dina heunceut abdi atanapi caket éta? Kuring terang yén upami henteu nembus anjeun moal hamil tapi kumaha anjeun ragu? sareng, kuring resep pisan maca jawaban anjeun. ,, Hatur nuhun pisan kana waktos na (:

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Sakumaha anjeun nyarios, upami henteu nembus anjeun moal tiasa hamil sareng anjeun moal hamil nalika anjeun ngalebetkeun ramo, mani moal aya anu kaluar ...

  199.   ines cenahna

    Kuring kedah netelakeun yén nalika kuring éjakulasi anjeunna henteu kantos kontak sareng heunceut abdi deui

  200.   romi cenahna

    Halo, nami abdi Romina .. ayeuna kuring cicing di bs samentawis, tapi kuring ti Mendoza-Palmira. sareng kanyataanna nyaéta di dieu kuring teu aya anu konsultasi pikeun ayeuna. Patarosan abdi: Kuring hubungan sareng kabogoh (kuring nganggo kondom) kuring aya dua kali (kaduana anjeunna ngurus diri) tapi kusabab sieun sareng upami kuring nyandak pél saatosna sareng kuring tetep tenang kusabab sababaraha dinten engké waktos abdi sumping sareng kuring Éta lumangsung 3 atanapi 4 dinten teu langkung tanpa datang seueur. Anu takwa nyaéta yén pas éta angkat urang gaduh hubungan séks deui (panggunaan kondom ogé) sareng sabab datang ka kuring pikeun pél kirang langkung kuring ngitung tanggal periode salajengna kuring ... sareng hiji sumping 4 dinten sateuacan (langkung atanapi kirang) tapi éta henteu teuing sumping ka kuring sareng kuring rada hariwang sabab kuring ogé ngarasa nyeri sareng kuring rada ngabareuhan sapertos pelvis kuring. Naha aya kamungkinan kuring hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun nganggo kondom, teu perlu nginum pél, ku cara éta anjeun ngan ukur ngasilkeun kondom pikeun ngirangan pangaruh anjeun sareng ogé ngarusak kasihatan anjeun. Normal yén ayeuna masa anjeun rada benten sabab pélna ngarobih, saeutik demi saeutik bakal balik deui ka normal.

      1.    romi cenahna

        OKÉ, hatur nuhun pisan !. Sareng ngeunaan pembengkakan anu kuring nyarioskeun dina pelvis kuring? .. naha éta normal?… Kuring henteu terang kunaon tapi kawasna kadang kuring ragu sareng kuring ngagulung pisan kusabab sieun hamil.

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Éta bakal janten pangaruh tina pél atanapi naon waé anu aya hubunganna sabab anjeun henteu acan tiasa hamil lamun nganggo kondom ogé. Sapertos anu kuring béjakeun ka anjeun, henteu perlu nyandak pél na.

  201.   ines cenahna

    ngan ukur sual anu sanés tapi dina waktos rosones anjeun moal tiasa nyaring spérma, sanaos henteu éjakulasi caket heunceut, kusabab cairanana anu dileupaskeun nalika gumbira, sanés nalika éjakulasi, anu dikaluarkeun dina jumlah minimal sakumaha anu dipikahoyongna iraha-iraha Urang ngagaduhan roson, urang nyobian nyegah sirit na tina kontak di tempat némbonganna, patarosan kuring, ngan ku gesekan henteu spérma tiasa disusupkeun ngaliwatan cairan éta? Sareng patarosan anu sanés upami aya sesa cairan éta, henteu éjakulasi, upami sanés cairan sanésna sareng anjeunna nyelapkeun ramo na? Entong éjakulasi dina heunceut abdi henteu pernah .. éta mangrupikeun perhatian kuring yén upami anjeun tiasa nyaring spérma ... Kuring kantos nguping rumor yén aya budak awéwé anu masih hamil tanpa penetrasi! Anjeun henteu tiasa, anjeun kedah gaduh penetrasi sareng yén anjeunna éjakulasi di jero atanapi anjeunna éjakulasi caket pisan lawangna supados anjeun hamil, leres! tapi kuring gugup, abdi henteu terang naha kuring kedah nyandak éta pas dinten-dinten? Jawab kuring, ngawartosan upami kuring nyandak dinten pos upami spérma tiasa bocor ku cara kitu upami aya kamungkinan! Upami anjeun ngawartosan yén henteu aya kamungkinan éta bakal nyaring sapertos kitu, tangtosna kuring bakal ngadangukeun anjeun upami anjeun ngawartosan henteu nyandak ... Kuring ngan ukur panasaran kunaon éta henteu pernah nembus kuring sareng kusabab Abdi tenang tapi ujug-ujug kuring gugup, naha henteu kuring hoyong hamil !! HATUR NUHUN

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu diperyogikeun anjeun nyandak nanaon, upami anjeun ngalakukeun éta anjeun ngan ukur bakal kéngingkeun anu salajengna anu saleresna diperyogikeun bakal kirang épéktip sareng anjeun ogé bakal ngarusak kaséhatan anjeun. Upami anjeun tetep langkung tenang, candak, tapi percanten ka kuring, éta mangrupikeun kalepatan anu ageung sabab upami henteu aya penetrasi anjeun moal tiasa hamil, bahkan upami anjeunna éjakulasi ka anjeun.

  202.   ines cenahna

    Kuring moal nyandak éta sareng naon anu anjeun carioskeun, kuring tenang kusabab kuring henteu gugup tapi kuring gaduh mamang éta, kamari kuring gaduh mawar sareng kabogoh, kuring henteu pernah nembus, sareng tapi kuring maca yén anjeun tiasa hamil tanpa penetrasi terus kuring tinggaleun ragu. Maka kuring moal nyandak dinten pos sabab upami nyandak éta sabab éta ngan ukur bakal ngarobih menstruasi sareng hal-hal sapertos kitu, sareng jelas yén tanpa penetrasi henteu aya kajadian hatur nuhun pisan anjeun nyandak beurat ti kuring !!! Teras kuring gugup sabab nalika kuring maca yén kuring mimiti ngaraosan dina beuteung tapi saraf kuring éta sadayana anu kuring bayangkeun ... hatur nuhun pisan kana waleran anjeun sahingga anjeun henteu nyarankeun dinten pos (:

  203.   elvira cenahna

    halo sababaraha minggu ka pengker kuring sareng kabogoh sareng urang hoyong hubungan séks tapi kuring henteu hoyong janten kami ngan ukur gesekan tanpa baju jero ... tapi anjeunna henteu éjakulasi dina kuring, naha aya kamungkinan hamil? Punten jawabkeun, kuring bakal ngahargaan kana éta

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu, anjeun moal hamil nalika teu acan aya penetrasi.

  204.   andre cenahna

    halo ... abdi gaduh patarosan .. kuring tiasa hamil .. upami abdi hubungan intim .. mimitina kami nganggo kondom .. maka abdi angkat ... sareng kami tumaros .. tanpa kondom .. anjeunna ngawartosan kuring yén teu aya anu nyésa di jero kusabab anjeunna ngaraos .. teras ... cairan murag. Kuring henteu terang naha éta mani atanapi cairan éta .. tapi hal éta, éta murag di handapeun heunceut abdi .. Abdi tiasa hamil .. XFA RESPOND ..

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres, anjeun tiasa bosen ku precum éta anjeunna henteu ngaraosan nalika anjeunna kaluar, janten, malire nalika aranjeunna nyarios ka anjeun "Henteu aya anu nyésa" sabab anjeunna henteu tiasa terang.

  205.   Natalia cenahna

    Halo, tanggal 29 Agustus kabogoh kuring nembus kuring, tapi éta ngan 2 menit sareng urang gaduh baju sareng anjeunna henteu éjakulasi, kuring tiasa hamil ku cara kieu, kuring bakal ngahargaan pitulung kuring sieun pisan, sateuacana, hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami nembus enya, anjeun tiasa hamil.

  206.   javiera cenahna

    Upami kuring mandi sareng kabogoh, tanpa hubungan séks, tapi gaduh gesekan ... naha kuring tiasa hamil?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu, upami teu aya penetrasi anjeun moal hamil.

  207.   Ricardo cenahna

    Abdi gaduh mamang. Kabogoh Abdi Teu Teratur. Istilah Terakhir Nya Tanggal 10 Juni. Kira-kira 16 Juni, urang ngagaduhan Genital Rubs me With Underwear sareng anjeunna nganggo calana pondok, tapi lega sareng baju jero anu ipis pisan. Kami simulasi séks sareng baju jero, teu aya penetrasi, henteu aya hubungan langsung tanpa baju, atanapi langsung keuna kana heunceutna. Baju jero kuring dina tungtung gosok éta garing sareng éta kaayaan anu henteu raoseun kusabab kumaha ketatna. Dinten sateuacan abdi parantos masturbasi sareng baju jero anu sami, tapi kuring henteu sumping baju jero kuring atanapi anu sapertos éta saprak kuring kaluar tina baju jero kuring. Éta bersih, sareng éta naha kuring nganggo énjingna. Meureun sababaraha résidu tiasa tetep hirup sareng salamet? Kuring salawasna garing kalayan baju jero kuring sareng henteu éjakulasi atanapi naon waé anu aya di gigireunana. Kami Parawan sareng ieu kajantenan pikeun kahiji kalina sareng kami duanana sieun kumargi anjeunna telat 21 dinten telat kumargi anjeunna henteu teratur. Anjeunna henteu hoyong nyandak tes atanapi angkat ka dokter kandungan kusabab sieun ... Naha anjeunna tiasa hamil? Atanapi naha ieu ... Parobihan hormonal, gugup?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      21 dinten telat, anjeun kedah angkat ka dokter ayeuna, kusabab éta sanés janten teu teratur deui, tapi pikeun aya masalah. Ngeunaan kamungkinan kakandungan: Éta mungkin Yén manehna hamil kusabab teu acan aya panerapan, éta ngan ukur gesekan sareng anjeun gaduh baju, mani ulah nembus papakean... Komo upami anjeun nyésa ti dinten sateuacanna, aranjeunna bakal parantos maot na tanpa penetrasi kakandungan teu mungkin. Upami anjeunna hamil, éta bakal kanggo waktos anu sanés, tapi ku ieu mustahil anjeunna parantos hamil.

      1.    Ricardo cenahna

        Hatur nuhun, henteu janten masalah yén gesekan éta kuat, dina kaayaan anu kuring sebatkeun pikeun kakandungan? Naon sababna panundaan ieu tiasa lumangsung pikeun kahiji kalina, saatos bulan gesekan?

        Hatur nuhun sateuacana Aisyah Santiago. Hiji patarosan anjeun ahli kana hal éta, sexologist? Kuring panasaran sabab anjeun gaduh élmu anu jembar.

        1.    Ricardo cenahna

          Salaku tambahan, teu acan aya gejala kakandungan

        2.    Aisyah Santiago cenahna

          Henteu, sanaos gesekanna kuat, anjeun moal tiasa hamil. Abdi mangrupikeun Téknik dina Pendidikan Anak Usia Dini sareng dina gelar ieu kami ngagaduhan masalah kaséhatan sareng kakandungan. Hatur nuhun parantos percanten ka kami 😉

  208.   Ricardo cenahna

    Ogé, anjeunna nyarios yén anjeunna henteu pernah telat sapertos kieu ... sareng anjeunna ngantosan dugi ka 9 Séptémber. Ngantosan nyingsieunan kuring ... Kumaha saur anjeun ngeunaan kaayaan? Naha anjeun tiasa reuneuh?

  209.   BRUNETTE cenahna

    Halo, dinten ayeuna kuring mimiti hubungan séks sareng kabogoh kuring sareng anjeunna nembus kuring salami 5 detik tanpa perlindungan tapi teras kuring nyungkeun anjeunna nganggo kondom, anjeunna teraskeun, masalahna nyaéta kuring gaduh ovarium polikistik sareng kamari kamari kuring nyandak tablet anu terakhir tina kotak munggaran diane 35, éta nyaéta kuring nginum pil pangpayunna dalapan dinten saatos haid, kasieunan kuring janten hamil. Mangsa kuring henteu teratur sareng kuring ngarepkeun kamari. Patarosan na, naha kuring tiasa nyandak rencana b pikeun nyingkahan nyandung? kumargi kuring sieun yén jarawat anu kuring gaduh kusabab ovarium polikistik bakal ngarobih kuring.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah konsultasi sareng dokter. Entong ngalakukeun nyalira sabab anjeun tiasa ngarusak kasihatan anjeun sareng teras émut yén langkung-langkung anjeun nyandak éta, pangaruhna kirang kana anjeun.

  210.   kayli cenahna

    Kuring ngadesek, kuring parantos sareng 2 lalaki umur kuring 24 taun tapi anu munggaran kuring parawan sareng kuring henteu milih getih, sareng anu sanés ogé sanés. Tapi ayeuna kuring masturbasi sareng upami kuring milih getih, naha ieu kajantenan? bejakeun kuring hariwang.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Meureun anjeun parantos kajiret dina dinten-dinten anu caket kana waktos anjeun atanapi anjeun nganyenyeri diri ku naon-naon, ku kuku anjeun contona. Anjeun tiasa ogé masih gaduh sababaraha selaput dara sareng anjeun nyalira ngaleupaskeun.

  211.   saeutik cenahna

    halo patarosan ..? Naon anu lumangsung nyaéta kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh, upami urang saling ngurus tapi wengi éta kami henteu nganggo kondom sareng dina waktos éjakulasi anjeunna nyarios yén anjeunna ngarasa anjeunna sanggup ngantunkeun kuring setitik spérma teras anjeunna gancang pensiunan ... .. patarosan kuring Éta henteu teratur pisan kuring tiasa hamil ku naon anu lumangsung….? Kuring ngantosan sareng aranjeunna ngajawab kuring nuhun.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Sanajan anjeun henteu teratur, upami anjeun henteu nganggo kondom anjeun tiasa hamil komo tanpa aya anu bocor sabab sateuacan mani aya precum, anu ogé ngandung spérma sareng anjeunna henteu ngaraos nalika kaluar.

  212.   Andrea cenahna

    Abdi hoyong naroskeun !! Upami kabogoh kuring sikat kuring sareng anggotana duaan tanpa baju, ngan ukur némpél, panginten aya résiko kuring bakal hamil

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu, upami teu aya penetrasi anjeun moal hamil

  213.   Ricardo cenahna

    Mamang deui.
    Naha awéwé anu saatos ngagosok anu kuring nyebatkeun baju jero tiasa 22 dinten telat kirang langkung kusabab henteu teratur? Kuring ogé ngagaduhan patarosan sanés, sanaos kuring henteu pernah éjakulasi kusabab baju jero kuring garing, tiasa precum atanapi mani saatos ngalirkeun baju jero kuring, sareng baju jero anu kawates? Sareng pamustunganana, pasangan anu latihan ngagosok tanpa baju, naha aranjeunna dina résiko kakandungan nalika éjakulasi atanapi nganggo cairan présidén? Pikeun nyandung anjeun ngan ukur peryogi penetrasi, atanapi aya cara anu sanés? Hapunten mamang kuring, nyaéta dina internét aranjeunna nyarios leres sareng henteu, yén jalma tiasa hamil dina baju jero upami éjakulasi, atanapi nganggo cairan presiminal.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami henteu aya penetrasi, anjeun moal tiasa hamilHenteu janten masalah naha aya baju atanapi henteu, mustahil. Upami anjeun telat 22 dinten, éta bakal akibat tina masalah anu kedah ditingali ku dokter sapertos gangguan hormonal atanapi sapertos kitu, sareng upami anjeunna hamil, pastikeun yén ku gesekan anjeunna ngalaman sareng anjeun teu acan margi ku cara éta teu aya kamungkinan kakandungan, sanaos anjeun éjakulasi.

  214.   Kitty cenahna

    2 dinten kapengker kuring kantos hubungan sareng mantan kabogoh sareng nembus ... anjeunna bungah, naha kuring tiasa hamil? Sabaraha dinten kuring kedah ngantosan tés bumi?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun henteu nganggo panyalindungan, leres, anjeun tiasa hamil. Anjeun tiasa nyandak tés 15 dinten saatos hubungan, upami éta négatip sareng anjeun masih ragu, balikeun deui sababaraha dinten saatosna.

      1.    Kitty cenahna

        Abdi henteu tiasa ngalakukeun tés sateuacanna?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          Salaku kakuatan, anjeun tiasa, tapi anjeun bakal négatip pasti sabab dina kasus kakandungan konsentrasi hormon masih handap teuing pikeun tés pikeun ngadeteksi éta. Éta sababna naha langkung saé saatos 15 dinten sareng upami éta négatip tapi anjeun masih gaduh mamang, balikeun deui dinten engké.

          1.    Kitty cenahna

            Hatur nuhun.


  215.   Juan cenahna

    Kuring gaduh patarosan, hayu urang tingali kuring nuju séks sareng kabogoh kuring (nganggo kondom) sareng sakitar waktos kuring éjakulasi, (kalayan kondom) sareng kumaha urang hoyong teraskeun, kuring nyandak éta kuring ngabersihan sirah sirit sareng nempatkeun kondom anu sanés, naha aya résiko anjeunna hamil? Nya éta kuring pisan para noico.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu, upami anjeun nganggo kondom sepanjang waktos, anjeun moal kedah hariwang.

      1.    Juan cenahna

        Hatur nuhun pisan :) Kuring terang éta mangrupikeun patarosan anu bodo tapi anu pasti, kuring sering nganggo kondom sareng kabogoh tapi ti waktos ka waktos kuring ragu, hatur nuhun pisan !! Abdi resep pisan halaman ieu!

  216.   Diana cenahna

    Halo!! Nuhun kana inpormasi na! Kamari sareng kabogoh kuring urang mimiti maénkeun, anjeunna nyabut sadaya bajuna, tapi kuring nyimpen baju jero kuring, urang mimiti ngalaman gesekan anu kuat sareng anjeunna éjakulasi baju jero kuring, naha kuring résiko hamil??. . sanaos bahan na ipis pisan?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeun tiasa maca jawaban pikeun patarosan anjeun dina tulisan anu anjeun koméntar: http://madreshoy.com/aprendizaje/relaciones-respondemos-a-las-dudas-mas-frecuentes_5371.html

  217.   Anna cenahna

    Saminggu kakandungan naha kuring tiasa gaduh gejala sareng anu mana?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Kalayan 1 minggu kakandungan anjeun moal memperhatoskeun gejala naon, sahenteuna aranjeunna biasana muncul saatos 6-7 minggu sareng aranjeunna janten kacapean, seueul, nyeri dina dada, jst.

  218.   Charles Adrian cenahna

    Hiji patarosan, upami kuring éjakulasi caket heunceut kabogoh, naha anjeunna tiasa hamil? Anjeunna aya 2 minggu ti éta.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Henteu, upami anjeun henteu nembus anjeun moal hamil nalika anjeun éjakulasi caket.

  219.   Juan Manuel cenahna

    Ningali dina halaman internét kuring sadar yén gejala kakandungan mirip pisan sareng sababaraha panyakit sanés, nyaéta, gejala umum, janten upami nempatkeunana, patarosan na kumaha kuring sadar nalika éta kakandungan nyata?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Kalayan tés.

  220.   Juli cenahna

    Halo, tingali, kuring hoyong terang naon-naon. Hayu urang ka apoték pikeun nyandakna. Nya, urang angkat ka apoték jam 10 wengi sareng urang angkat ka sadaya apoték sareng teu aya hiji sareng tungtungna urang kedah nyungkeun nya entong dikintun mendesak sareng énjingna kuring angkat ka apoték énjing-énjing sareng yebe sonten ka anjeunna. Sareng 5 dinten saatos kajadian éta, anjeunna mimiti getihan dua dinten sareng kuring sieun sareng kuring henteu terang kunaon akhir-akhir ieu anjeunna sapertos pusing, seueul, nyeri dina ovarium sareng pusing, anjeunna kaleungitan paningalna sareng kadang-kadang saé wanda Sareng waktos sanés sanés tapi kumaha waé ogé, upami anjeun tiasa nulungan kuring, naon anu terjadi ka kami? Hatur nuhun pisan pikeun anjeun anu ngabantosan kami.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta mangrupikeun pangaruh tina pél, saatos 3-4 dinten éta sok ngahasilkeun perdarahan sareng ngagaduhan seueur efek samping sapertos anu disebatkeun. Éta normal, éta bakal lulus, tapi émut yén pél ieu ngarusak kasihatan anjeun sareng nginum anu seueur teuing ngajadikeun éta kirang pangaruhna.

  221.   Jasmine cenahna

    HELLO I KASO SÉSA

    sareng kuring henteu acan tiasa hamil nalika kumaha ogé periode terakhir ieu jarang pisan kuring
    aturan lumangsung 5 dinten sareng anu terakhir lumangsung 2 sedeng seueur
    saatos sapoé pinuh0 henteu ngatur kuring ngagaduhan sesuatu0 babo0so0 sareng ro0saa so0o0 éta pisan poko0 sareng henteu bolvio ninggali éta bakal normal

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Hal anu paling disarankan nyaéta anjeun angkat ka dokter pikeun ningali kunaon ieu kajantenan ka anjeun.

  222.   Andrea cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh nalika anjeunna aya dina dinten mimiti haid kuring, dinten énjingna kuring nyandak pil dinten énjingna urang ngayakeun hubungan séks deui tapi kalayan préparatif, tapi kuring tetep nyandak dinten-dinten sareng dina dinten katilu abdi jaman dipotong ... jelaskeun kuring éta alatan ... naha kuring tiasa hamil

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Naha anjeun terang yén langkung seueur anu anjeun énjing-énjing saatos nginum obat, kirang pangaruhna ka anjeun? Tungtungna janten sapertos anjeun nyandak nanaon, anjeun ngan ukur ngarusak kasihatan anjeun. Mangsa anjeun bakal dipotong ku pangaruh pél, dina sababaraha dinten éta kedahna deui (3-5 dinten) sareng anu paling dipikaresep nyaéta période salajengna anjeun bakal sakedik dirobih.

  223.   Jose cenahna

    Hello.

    Sérma anu tetep dina saluran pénis saatos onani ngagaduhan kasempetan hamil nalika 8 jam?

    hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun henteu hubungan anu dijagaan, naha anjeun kantos ngalaman onani atanapi henteu, anjeun tiasa nyababkeun kakandungan sabab ogé aya prédum, anu terus diusir.

      1.    Jose cenahna

        Hei Aisyah, hatur nuhun parantos ngajawab kuring. Kaleresan kuring bogoh pisan ka kabogoh sareng engké kuring ngarepkeun gaduh anak sareng anjeunna ti ayeuna urang bakal silih jaga. Salam sareng kuring ngahargaan sadayana dukungan anu anjeun pasihkeun.

  224.   renata cenahna

    Abdi kantos ngalaman gesekan sareng kabogoh !! Maksad abdi urang polah saolah-olah urang ngalakukeun hubungan séks tanpa baju tapi henteu pernah éjakulasi dina heunceut abdi sareng kami henteu pernah nembus !!!! Tapi kuring kasieunan sabab aranjeunna nyarios yén aya cairan pra, yén éta kaluar sareng éta tiasa hamil? tapi iraha urang gaduh mawar urang nyobian henteu kontak langsung dina heunceut !! Maksad abdi, anjeunna henteu pernah éjakulasi di dinya sareng anjeunna henteu pernah nembus. naha tiasa aya résiko? ,,, sareng kuring ogé kasieunan sabab kuring maca koméntar di luhur anu nyatakeun yén meureun aya gejala dimana anjeun ngagaduhan panyakit umum, naha leres? Abdi kaserang flu !! tapi teras teu aya jalan anu kuring hamil?

    1.    Jose cenahna

      Upami aya kapercayaan, anjeun teu kedah masalah pikeun pamariksaan pikeun nyingkirkeun mamang upami salah sahiji anjeun ngagaduhan panyakit nular. Tapi tong hariwang, anjeun moal hamil. Mani peryogi kagancangan sareng suhu anu ditetepkeun, upami aya penetrasi maka anjeun moal hamil.

      Salam.

      1.    renata cenahna

        Hatur nuhun pisan !! Janten kuring ngaleungitkeun pilihan nyandung, kaleresan aya anu teu mungkin sabab kami henteu pernah nembus sareng henteu pernah éjakulasi caket heunceut kuring !!! Sareng flu, mangrupikeun hal anu sanés, kuring ngagaduhan sababaraha jalma di phallimia abdi anu kaserang flu janten panginten éta anu tiasa aranjeunna sumping! tapi hey maka kuring nolak kamungkinan kakandungan tnks !! anjeun nyandak beurat hiji ti kuring

    2.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami teu aya penetrasi anjeun moal hamil.

  225.   Anni cenahna

    Kasus kuring nyaéta sig. Kuring hariwang période kuring henteu turun. Kuring kedah sumping tanggal 1 Séptémber sareng mamang anu kuring gaduhna nyaéta kuring henteu terang naha kuring tiasa hamil kusabab 1 dinten. Sateuacan aya penetrasi tanpa kondom tapi éjakulasi di luar kuring sareng kami parantos aya dina 4 Séptémber sareng henteu aya anu leres-leres dugi ka kuring yén kuring hariwang pisan kusabab période kuring salawasna datang dina dinten mimiti unggal bulan sareng ayeuna henteu datang Punten bantosan abdi sangsara pisan

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Ngan ukur tés anu tiasa ngawartosan anjeun pasti naha anjeun hamil atanapi henteu.

      1.    Anni cenahna

        Hapunten anu kalangkung
        Sabaraha dinten kuring tiasa nyandak tés?

        1.    Aisyah Santiago cenahna

          15 dinten saatos hubungan "curiga", tés na bakal dipercaya. Upami anjeun négatip sareng anjeun masih gaduh mamang, antosan sababaraha dinten deui sareng ngalakukeun anu sanés.

  226.   Yoanna cenahna

    Upami haid mah angger waé, naha panginten waktos ieu dugi 5 dinten sateuacanna?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Kadang-kadang éta tiasa bénten-bénten tanpa alesan, sanaos setrés, sababaraha parobihan dina kahirupan anjeun, sababaraha ubar, sareng sajabana ogé tiasa mangaruhan jaman.

  227.   Maria mercedes cenahna

    halo abdi gaduh patarosan ... upami lalaki ngan ukur ngenalkeun tip na teu milih getih, awéwé éta masih parawan?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami parantos aya penetrasi, anjeunna henteu janten parawan deui, naha aya perdarahan atanapi henteu (seueur awéwé henteu getihan).

  228.   johanne cenahna

    Halo, kumaha kabarna? Kuring pernah hubungan sareng kabogoh tanpa kondom, tapi tungtungna, aya résiko hamil, nuhun ...

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres, precum ogé ngandung spérma sareng terus diusir sanaos anjeunna henteu sadar éta.

  229.   anna cenahna

    Hai! Naha kuring kedah nuturkeun ieu: dina dinten ka-20 tina période kuring kuring gaduh sababaraha tetes getih, dinten énjingna sareng énjingna kuring gaduh tapak getih anu rada leutik sareng ngan ukur nalika kuring ngabersihkeun diri saatos ngijih? saatos éta henteu aya kajadian. Mangsa kuring kedah dinten ayeuna tapi henteu nunjukkeun tanda kahirupan! Kuring henteu kantos hubungan sareng kabogoh, kami ngan ukur saling nyampur, tapi anjeunna nyemprotkeun kuring kalayan langkung kuat unggal dinten. Naha alatan cimata atanapi anu sami? naon sababna dina kasus kuring? Naha anjeun peryogi inpormasi tambihan pikeun ngajelaskeun kuring langkung rinci ngeunaan masalah kuring?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Éta mangrupikeun hal anu ngan ukur dokter anu tiasa ngajawab anjeun, upami période anjeun henteu dugi, éta mangrupikeun hal anu pangsaéna pikeun nalungtik anjeun sareng ngawartosan anjeun persis naon anu lumangsung.

      1.    anna cenahna

        Kuring ngahargaan jawaban anjeun, kuring bakal indit ka dokter pikeun ningali naon anu kajantenan kuring. Anéh pisan kumargi kuring kantos biasa. Meureun éta ogé mangaruhan kuring yén kuring parantos setrés ti damel. Salam

  230.   Shirley cenahna

    Kamari kuring munggaran kuring sareng kabogoh (éta tanpa perlindungan) tapi anjeunna henteu pernah éjakulasi! henteu di jero atanapi di luar ogé TEU! ... sirit na teras garing ... haid abdi kedah sumping ti dieu 5 dinten sareng kuring sieun hamil .... naha éta tiasa? …. ah kumargi kamari ovarium abdi nyeri sapertos nalika haid abdi badé sumping mangga bantosan !!!!!!!!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Siritna henteu teras garing, éta mustahil, precum teras-terasan diusir, bahkan upami anjeun ngabersihkeunana, éta bakal kaluar deui tanpa anjeunna perhatoskeun. Upami anjeun reuneuh anjeun masih henteu ngagaduhan gejala, éta bakal gancang teuing.

  231.   Ivan cenahna

    Kabogoh kuring sareng kuring ngayakeun hubungan séks sareng hiji dinten sanggeusna anjeuna ngalaman masa normal anu parantos sababaraha dinten telat, éta langkung ti sabulan katukang, ayeuna anjeunna telat 10 dinten sapertos masa na sateuacanna, naha anjeunna tiasa hamil ???

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami période anjeun parantos sumping sareng anjeun henteu ngagaduhan hubungan séks ti saprak éta anjeun moal tiasa hamil, éta ngan ukur reureuh kusabab alesan anu sanés.

      1.    Ivan cenahna

        Anjeunna henteu teratur dina waktosna tapi ayeuna anjeunna ngaraos waktos na sumping, tapi anjeunna nyarios yén éta ngan ukur tetes coklat, éta masih dinten kahiji, tapi naha éta tiasa mangaruhan yén anjeunna nyandak pél pikeun inféksi heunceut atanapi upami anjeunna hamil ???

        1.    Ivan | cenahna

          Nya ayeuna upami kuring henteu tenang terang naha anjeunna hamil atanapi henteu, sareng tétéla sakumaha anu kuring parantos nyarioskeun henteu teratur kuring ngagaduhan periode pikeun 26 Agustus tapi éta nyangsang ampir 11 dinten dinten anu mimiti sakumaha anu kuring nyarioskeun kuring ngaluarkeun getih coklat enteng teras pendarahan beureum normal, tapi ayeuna dina dinten katilu anjeunna ampir teu aya perdarahan, anjeunna tiasa hamil, sabab éta ampir gejala perdarahan implantasi, kumargi sakumaha ceuk kuring urang hubungan intim sareng sapoé engké periode normal dugi sabab anjeunna biasana ngalaman pendarahan sareng urang henteu ngagaduhan jinis pendekatan séks (nalika urang hubungan intim éta sakitar 20 atanapi 21 Juli) atanapi éta tiasa mangaruhan pil pikeun inféksi heunceut kusabab anjeunna nyandak dua dinten saatosna anjeunna parantos ngarencanakeun jaman, tulang sapertos tanggal 28 atanapi 29 Agustus teras teu asup akal pikeun kuring yén perdarahan dua kali upami éta perdarahan implantasi ... mugia anjeun tiasa ngabantosan abdi, hatur nuhun ...

  232.   Mary cenahna

    Saatos sabaraha dinten reureuh kuring kedah ngamimitian hariwang naha éta kakandungan ????
    Upami aya penetrasi tanpa kondom sareng anjeunna henteu éjakulasi di jero kuring tapi tina naon anu kuring terang precum ogé tiasa hamil ????

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres, precum ogé tiasa nyababkeun anjeun hamil. Waktos sateuacan anjeun kedah hariwang ngan gumantung ka anjeun, nyaéta, naha anjeun biasana henteu teratur? Sakumaha lami waktos anjeun nyangsang anjeun paling? Nalika anjeun ningali waktosna langkung lami tibatan biasana, anjeun tiasa hariwang.

      1.    Mary cenahna

        Nuhun Aisyah
        Aya dinten anu saé positip 🙂

        1.    anna cenahna

          Mary, naon koméntar anjeun "Aya dinten anu saé positif"? Naha éta hartosna anjeun nyandak tés sareng éta positip deui atanapi anjeun disimpen tina hamil? Ngawartosan kuring terang. Salam

  233.   mexico cenahna

    Halo, punten, punten ngahubungan kuring ku email, kuring peryogi seueur bantosan, abdi nonoman anu mega kasieun sareng kuring parah pisan ampir 4 bulan. (

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Hapunten tapi sanaos panjang, anjeun kedah ngawartosan didieu.

  234.   CAMILA cenahna

    Kuring sieun kakandungan kabogoh kuring tembus sababaraha kali tapi kuring henteu éjakulasi, kuring ngan ukur milih cairan anu ngadesek !!!!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Cairan ieu ogé ngandung spérma sareng hiji cukup pikeun reuneuh.

  235.   John cenahna

    oola Abdi gaduh patarosan kamari kuring gaduh mawar sareng pasangan kuring tanpa baju tapi nganggo kondom, kuring henteu nembus tapi engké kuring sadar yén kondo na rusak, naon kamungkinan kuring bakal hamil upami kuring tuang cairan preseminal ka dirina, salain ti kuring kuring haseum sirit abdi upami kondomna kaluar sareng kuring henteu ngaraos yén cairan aya anu kaluar, kuring ngarepkeun sareng anjeun tiasa ngajawab kuring

  236.   kurcaci cenahna

    Hai! Kuring ngalakukeun hubungan séks sareng panangtayungan dina dinten 11 siklus kuring (siklus 28 dinten) dina dinten 27 kusabab saraf kuring nyandak tes cikiih sareng éta négatip dina dinten 28 siklus kuring sumping sapertos anu diarepkeun tapi waktos ieu ngan ukur 3 dinten. Abdi hoyong terang naon résiko nalika hamil?

  237.   yeuh cenahna

    Halo. Abdi peryogi bantosan. Kuring ngamimitian pangobatan kontraséptif sareng parantos nyandak éta salami 10 dinten (dina waktos anu sami) nalika kuring ngagaduhan tali sareng kabogoh. Naon anu lumangsung nyaéta kami duanana taranjang sareng precum tumpah caket heunceut abdi, janten kuring mutuskeun nyandak pél postinor 2 énjingna. Kami parawan sareng anjeunna ogé tapi ti saprak dinten éta kuring hariwang pisan. naha anjeun tiasa hamil sapertos kieu?

  238.   yeuh cenahna

    ahh abdi hilap ... Kuring henteu getihan ku postinor tapi kuring getihan nalika kuring dina poé kaluar tina pil kontraséptif, nyaéta, sigana mah éta aturan normal. tapi kuring boga mamang sabab kuring henteu ngarti jadi tukang pos henteu ngarobah aturan kuring? sareng nalika aranjeunna nyarios éta sok ngarobih sababaraha cara ... saur kuring mah neurotik

  239.   Andrea cenahna

    Punten bantosan, kuring peryogi inpormasi ngeunaan ieu: Kuring gaduh dua mamang, anu mimitina normal yén éta nyeri pisan nalika kabogoh kuring nyoba nembus kuring nalika hubungan séks? nyaéta yén kami parantos nyobian tapi nyeri na kuat pisan sareng perasaan éta asa pisan sareng kami henteu acan ngalaksanakeunana, sareng kuring hoyong terang naha éta normal, atanapi éta kami ngalakukeun anu sanés atanapi panginten kuring ngagaduhan masalah? Sareng anu kadua upami aya kamungkinan hamil sabab éta, teu acan aya penetrasi sanaos kami parantos nyobian tapi tanpa perlindungan sareng teu aya éjakulasi ogé.

  240.   Karla cenahna

    Salam kuring tiasa hamil upami kabogoh kuring éjakulasi di luar kuring, angkat ka beberesih sareng urang teraskeun hubungan séks.

  241.   LOPESA cenahna

    Halo…. Kuring gaduh mamang sareng kuring gaduh gesekan nganggo baju jero sareng kabogoh kuring anu kuat. Kuring ngarasa yén kami baseuh teras anjeunna ngalebetkeun jari na dina bagian kuring ka hareup kuring sadar yén haid kuring turun, maksadna cairan coklat anu sumping ka anjeun ti mimiti Éta bakal tiasa hamil nalika éta kuring kedah ngaleungitkeun rasa hatur nuhun

  242.   Arly cenahna

    halo, nami abdi arly! Abdi sareng kabogoh babarengan babarengan tadi wengi, urang silih masihan rosones tapi kami duanana ngagaduhan baju! Abdi baseuh sareng anjeunna baseuh sareng saur kuring baseuh rok kuring, teras abdi angkat rok sareng ngagem baju jero, naha aya résiko kuring hamil nalika baseuh? Kuring ngantosan jawaban pikeun éta, kuring rada hariwang sareng kuring asa teu tenang

  243.   kembang cenahna

    Kuring nuluykeun perjalanan lulusan sareng ngagaduhan hubungan sareng budak lalaki, anjeunna ngurus dirina kalayan lestari sareng réngsé di luar, patarosan na aya naon anu lumangsung dina dinten ka-4 dina période kuring, kuring parantos teu aya, 1 minggu kalangkung sareng kuring sieun sabab basa kuring ka kamar mandi ngijih getih sakedik getih dina panties, naon éta?

  244.   BB cenahna

    Aranjeunna parantos nyebatkeun yén tanpa penetrasi sareng pakean teu aya kamungkinan kakandungan. Tapi kumaha upami kontak éta dina dinten anu subur sareng kami duanana baseuh pisan? Teu aya éjakulasi, tapi seueur kontak. 17 dinten parantos kalangkung, sareng 3 taun ka pengker kuring gaduh aliran coklat anu loba, sareng dugi ka ayeuna aliran anu sami tetep turun tapi ngan ukur sababaraha tetes, naon ieu? Naha aya résiko?

  245.   beureum cenahna

    Halo, kuring parantos séks sareng kabogoh tanpa nembus, kuring éjakulasi sareng ngabersihkeun diri, tapi sirit kuring masih baseuh. Nalika urang nangtung urang nyium duaan éta taranjang, kuring ngusap sirit kana heunceutna, nangtung. Naha aya kasempetan kakandungan?

    1.    beureum cenahna

      Abdi hilap nyebatkeun yén anjeunna aya di jaman subur na

  246.   ani cenahna

    Halo, 5 bulan kapengker kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh, anjeunna henteu tiasa nembus tapi kuring rada baseuh, dimungkinkeun pikeun janten hamil, ogé période abdi kirang, sateuacan payudara kuring nyeri sareng kuring ningkatkeun beurat sareng beuteung kuring pisan sieun.

  247.   fernanda cenahna

    Ngan ukur 2 patarosan anu gancang kuring ngarepkeun jawaban! 1.- Tanpa penetrasi, moal aya kakandungan? Sareng anu sanésna, upami anjeun gaduh gesekan salah sahiji dinten anu subur, naha tiasa kajadian sanaos henteu aya penetrasi atanapi éjakulasi caket heunceut? HATUR NUHUN (:

  248.   carla cenahna

    Halo kamari abdi sareng kabogoh abdi parawan aya ros tapi éjakulasi di luar heunceut tiasa hamil atanapi kuring henteu gugup

  249.   Tony cenahna

    Upami kabogoh abdi parawan sareng kami henteu nganggo baju jero sareng kuring ngusap vagina sareng ampir lebet, kuring ngan ukur rumaos lebetna, naha kuring tiasa hamil upami kuring gaduh precum?

  250.   Laura cenahna

    Abdi gaduh patarosan.
    Kuring kantos hubungan intim dina tanggal 18 Séptémber, kami henteu nganggo panyalindungan, tapi anjeunna henteu nyimpen Sperma na kana kantong kuring ka hiji sisi teras nyimpen deui di jero kuring tanpa meresihan dirina, tapi anjeunna nyarios yén anjeunna mikir yén saeutik lamun kuring asup terus tabuh 11 dinten kuring ngagaduhan suci sareng diduruk nalika kuring kiih tapi éta henteu ngaluarkeun getih beureum, éta sapertos pink sareng ti dinten éta kuring ngaraos nyeri dina panci ujug-ujug sareng dada kuring nyeri. Ayeuna kuring ngantosan waktos abdi dina tanggal 10 sareng kuring parantos telat 3 dinten tapi kuring nyeri siga anu badé sumping tapi henteu datang. Dupi abdi bakal reuneuh?

  251.   Daniel cenahna

    Kuring hubungan sareng pasangan kuring nganggo kondom sareng kuring éjakulasi di jero kondom, kuring ngaluarkeunana, mani tetep aya di jerona tapi teras kuring nembus deui anjeunna tanpa nanaon sakedap saatos henteu réngsé deui, teras kuring ngaluarkeunana, naha aya kamungkinan kakandungan? hatur nuhun

  252.   Laura cenahna

    kabogoh kuring sareng kuring babarengan tapi cairanana tetep dina baju jero kuring aya kamungkinan hamil

  253.   ANAGISEL cenahna

    nyandak pil postinor 2 unit dosis 3 kali dina sabulan, dina bulan Juli, di awal, tengah sareng akhir, masing-masing ngagaduhan aturan nyalira, bahkan alit. Terakhir waktos kuring ngagaduhan masa abdi dina 9 Agustus sareng ayeuna teu acan sumping, panginten tiasa henteu saimbangna hormon anu kuring lakukeun

  254.   Juan cenahna

    Kuring gaduh patarosan, hapunten anu nyusahkeun tapi kuring gaduh seueur mamang, tétéla kuring ngagaduhan hubungan sareng kabogoh nalika anjeunna ngalaman période na, éta pondok nalika anjeunna ngalakukeun, sabaraha dinten bakal lami kanggo nya balik? Naha normal pikeun dipotong?