Gagasan kado pikeun ibu hamil

Hadiah pikeun ibu hamil

Upami anjeun ngagaduhan anggota kulawarga atanapi réncang anu hamil, anjeun panginten ngémutan naon anu kedah dipasihkeun, kusabab anjeunna badé ngalakukeun orok pancuran atanapi ngan saukur kusabab anjeun hoyong nyandak kado dina dinten kalahiran orok na. Hayu urang tingali sababaraha ideu anu tiasa ngabantosan anjeun milih anu saé.

Janten ibu anu saé pisan, tapi ogé ngagaduhan momen sesah anu janten langkung parah ku kakurangan waktos. Kahayang pikeun ngahaturanan sakedik waktos ka diri nyalira, parobihan hirup anu dibutuhkeun ku orok, sareng sajabana tiasa ngajantenkeun indung setrés, utamina upami éta munggaran sareng sagala rupa anu datang ka anjeunna anyar. Kusabab kitu, kado anu saé tiasa janten hiji dinten dina spa, un masagia pedikur… Upami tiasa ku pilihan pikeun anjeunna milih tanggal supados anjeunna tiasa milih waktos anu paling pas pikeun anjeun. Upami henteu mungkin, disarankeun tanggal éta nalika kakandungan, sabab saentas orokna sumping, mungkin anjeunna henteu tiasa kaluar waktos na tungtungna na leungiteun éta.

Detil sanés anu anjeun tiasa dorong anjeunna pikeun ngamajukeun dirina nyaéta ku masihan anjeunna seuseungiana crema, sababaraha uyah mandi. Pilihan karesep kuring dina hal ieu nyaéta nyiapkeun sakedik karinjang anu ngagaduhan sakedik perkawis: gél mandi, parfum, krim, sabun sabun. Anjeun bakal ningali kumaha anjeunna resep mendakan seueur detail alit anu pinuh ku bau anu saé.

Nalika beuteung mimiti tumuh dina reuneuh perlu dilakukeun parobihan dina kostum. Anjeun tiasa masihan anjeunna voucher di toko anu dipikaresepna, éta pasti bakal mangpaat pisan.

Upami anjeun resep teh bacaan anjeun tiasa masihan anjeunna sababaraha buku mitoha ku anjeun tiasa ngahibur sareng diajar dina waktos anu sami. Kado anu asli pisan tiasa janten diary kakandungan didamel ku anjeun, dimana anjeunna tiasa nyerat kenangan pangsaéna dina tahap ieu hirupna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juli cenahna

    Urutna henteu goréng, tapi énjingna hoyong langkung ...
    Aranjeunna parantos masihan kami doppler janin pikeun ngadangukeun keteg jajantung orok sateuacan ngalahir. Mimitina sigana rada aneh, tapi saatosna kami henteu liren nganggo éta sareng ngarékam sadayana dina komputer. Maka kami parantos ngintunkeun kulawarga sareng réréncangan urang sora anu alit. Detil alat dijelaskeun langkung saé dina halaman wéb medikramer.com; Nalika orok langkung sepuh anjeunna bakal ngagaduhan mémori -ngrekam "PRE" anu saé. Kuring mairan ngeunaan éta sabab sigana kuring paling asli sareng hal anu kuring henteu pernah panginten masihan salaku kado.