Gagasan kaulinan pikeun Pancuran Orok (bagian I)

Sababaraha minggu ka pengker urang ngamimitian nyarioskeun tren anyar di pésta pikeun ngagungkeun akhir kakandungan. Di seueur nagara éta katelah Orok Pancuran; di nagara urang -kumaha di seueur batur- éta katelah Pesta popok.

Kami parantos nyarios ngeunaan naon anu Orok Pancén sareng léngkah-léngkah ngatur éta. Dinten ieu kami bakal nyarioskeun perkawis anu pikaresepeun pisan: kaulinan.

Kaulinan ieu aya hubunganana sareng kakandungan atanapi orok kahareup sareng anu bakal ngajantenkeun sadaya tamu anjeun sering seuri.

Salajengna urang bakal nampilkeun kaulinan anu paling klasik pikeun Pancuran Orok. Éta kaulinan anu gampang pisan, pikaresepeun sareng sakedik persiapan sateuacanna.

Kaulinan 1: "Kira ukuran beuteung"

Kumaha cara maénkeun kaulinan ieu: Salila mandi orok, pastikeun sadaya tamu calik dina bunderan sakitar indungna. Pédah indung nangtung. Teras, pasikeun gulung atanapi dua kertas toilet ka tamu sareng paréntah aranjeunna nyabut jumlah kertas anu saur aranjeunna bakal cocog sareng beuteung Ibu tina gulung. Teras, unggal tamu ngadeukeutan ka indung sareng nempatkeun ukuran kertas na kana beuteung na pikeun ningali saha anu ngagaduhan hal anu leres. Ukuran anu cocog pangsaéna tanpa aya serat atanapi panjang meunang pertandingan mandian orok ieu!

Variasi: Daripada ka indung pikeun ningali saha anu nebak hal anu leres anu kedah dilakukeun, anjeun tiasa kaget tamu ku maréntahkeun aranjeunna nyarios hiji hal ngeunaan ibu anu aranjeunna resep pikeun unggal kotak kertas wc anu anjeun tarik. Atanapi aranjeunna tiasa masihan tip tentang kumaha cara ngasuh orok pikeun tiap pigura. Paduli, jalma anu ngaluarkeun seueur kertas bakal nyarios seueur!

Kaulinan 2: "Babbling"

Kumaha Maén Kaulinan ieu: Nyitak salinan kartu ieu di handap pikeun masing-masing tamu. Salami pancuran orok, pasihan unggal tamu kartu tina buruan sareng pulpén atanapi patlot. Kecap-kecap dina kaulinan diacak-acak. Anjeun kedah ngatur hurup dugi ka éja kecap na leres. Unggal kecap ngeunaan "barang orok." Salaku conto: atgaer = ngorondang, atanapi lañpa = popok. Jalma anu mimiti ngarengsekeun sagala kecap anu meunang di buruan! Hadiah alit tiasa dipasihkeun ka juara.

Kartu munggaran anu kami nampilkeun ka anjeun di handap mangrupikeun conto tina kaulinan ieu. Anjeun tiasa ngaunduh sareng nyetak atanapi anjeun tiasa ngagunakeunana salaku conto. Kartu anu kadua nyaéta réspon kana kartu anu munggaran.

Kaulinan 3: «Memori Orok»

Persiapan pikeun kaulinan ieu: Sateuacan pancuran orok, mésér atanapi nginjeum 20-30 barang orok. Sateuacan pancuran orok dimimitian, pasang sadaya hal ieu kana baki.

Kumaha cara maénkeun kaulinan ieu: Salami pancuran orok, pasihan unggal jalma sapotong kertas sareng pulpén. Leumpang di sakitar kamar sareng baki sareng tunjukkeun masing-masing jalma kana baki. Hayu aranjeunna kedah ningali éta, teras nyumputkeun baki sareng ngawartosan ka sadayana pikeun nyerat sagala hal anu aranjeunna tiasa émut. Pasihan aranjeunna 4 atanapi 5 menit teras ngawartosan aranjeunna pikeun ngarengsekeun, teras bawa baki kalayan sagala hal. Candak unggal barang, hiji-hiji, sareng ngantep sadayana mariksa sabaraha hal anu aranjeunna émut. Tamu anu satuju pisan meunang!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.