Gagasan pésta Pajama, aranjeunna bakal senang!

pésta tuangeun pizza

Biasana panginten pesta piyama ngan ukur hiji hal awéwé, tapi teu aya anu jauh tina bebeneran, budak ogé resep babarengan nginep dina unggal babaturan. Sanaos leres yén di budak awéwé éta sering kajadian tibatan di budak lalaki, éta sanés hal anu éksklusif pikeun génder.oy duanana awéwé sareng budak lalaki tiasa ngaraosan pangalaman ieu dina mikaresep pésta piyama anu dikurilingan ku babaturan.

Budak lalaki sareng budak awéwé resep pisan ngalaman bobo sareng babaturanana. Leres anu paling umum nyaéta ngan ukur budak awéwé anu bobo di imah babaturanana sareng ngan budak anu bobo di imah baturna ... Jarang kajadian pésta pajama dicampur, sanaos sakedik-sakedik aranjeunna ningali langkung.

Pésta pajama

Mungkin putra / putri anjeun hoyong pésta piyama pikeun ngarayakeun ulang taun na, atanapi ngan ukur akur sareng babaturan. Anjeun tiasa nawiskeun kagiatan anu pikaresepeun pikeun ngajantenkeun aranjeunna sibuk, bagja sareng aman salami aranjeunna di bumi bobo sareng bersantai.

pésta kendor budak awéwé

Pesta kendor mangrupikeun cara anu saé pikeun ngagungkeun acara khusus sareng ngiringan babaturan sakedik deui. Mangrupikeun tradisi anu diaku budak lalaki sareng khususna budak awéwé sabab tiasa nerapkeun kamandirianna, ningkatkeun hubungan antar-pribadi sareng tumuh ngalangkungan kagiatan sosial. Penting pikeun terang yén umur anu pas pikeun budak lalaki sareng awéwé pikeun ngamimitian kagiatan ieu ti 9 atanapi 10 taun ... sanaos Éta bakal gumantung kana tingkat déwasa sareng kapercayaan kolotna naha aranjeunna ngantep éta ngalakukeun atanapi ngahadiran jenis acara ieu sateuacan atanapi saatos.

Ideu pésta pajama

  • Ngadamel siang. Ngadamel tuangeun nyalira tiasa pikaresepeun, tibatan naroskeun ka anjeun tiasa ngadamel pizza kalayan seueur bantosan. Atanapi ngadamel és krim, leueur, atanapi sandwic kanggo sadayana. Anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun bahanna supados murangkalih anjeun sareng réréncanganna tiasa nyiapkeun camilan atanapi tuangeun nyalira.
  • Ngadamel mémori. Éta ogé tiasa ngalakukeun hiji proyék babarengan, ngalakukeun hal-hal dina pésta piyama, sapertos ngadamel souvenir jinis karajinan. Anjeun tiasa ogé ngadamel pidéo alit ku hénpon atanapi foto salaku kenang-kenangan anu teras tiasa dicitak sahingga unggal pamiarsa gaduh ingetan nyalira.

coed slumber pihak

  • Pikeun budak awéwé. Seueur budak awéwé resep mikaresep kaéndahan, tapi tanpa nyababkeun toksik atanapi nyababkeun masalah émosional, éta tiasa dinikmati sakumaha pikaresepeun. Aranjeunna tiasa ngagaduhan pijet anu gampang, cet kuku, ngadamel gaya rambut ... Anjeun bahkan tiasa ngajantenkeun ibu-ibu janten pikaresepeun upami anjeun nyandak poto sateuacan sési kageulisan sareng saatos nganggo resutlado.
  • Rupa-rupa pilihan. Éta ogé tiasa ngalakukeun anu saderhana sapertos ngadamel uyah mandi, serat aroma, atanapi gelang silaturahim. Éta ogé tiasa ngadamel tuangeun kanggo tuangeun sareng ngadamel muffin kalayan hiasan anu pikaresepeun. Sadayana tiasa nyobian, sareng panginten aya kompetisi pikeun tempat kahiji, kadua, sareng katilu, dimana hadiah pita dipasihkeun ka para juara.
  • Kontes Bakat. Upami anjeun resep ideu kontes leutik anu pikaresepeun, anjeun ogé tiasa gaduh acara bakat dimana sadaya budak awéwé / budak lalaki nunjukkeun naon anu bisa dilakukeun ku aranjeunna. Ogé, anu henteu hoyong ilubiung tiasa janten hakim. Masihan hadiah ka sadaya pamilon, sapertos "vokalis pangsaéna" sareng "penari anu paling berbakat". Nyayogikeun panggung, prop, mikropon, sareng ideu supados sadayana tiasa ngamimitian.

Jantenkeun langkung saderhana

  • Kaulinan tina salawasna. Kadang-kadang ngajaga hal tradisional tiasa paling saderhana sareng paling pikaresepeun upami budak lalaki sareng budak awéwé gaduh kapribadian anu tenang. Kalayan nyarios yén, kaulinan dewan sareng kagiatan anu sami teras-teras dibantah ku tweens sareng nonoman. Nawiskeun sababaraha pilihan, sapertos Twister sareng Jenga, atanapi gaduh sadayana anu nyusun aturan pikeun gimna nyalira.
  • Pilem Pilem ogé kagiatan anu pikaresepeun pikeun budak awéwé dina sagala umur. Pilih hiji topik, sapertos komedi atanapi horor, sareng nyayogikeun tilu atanapi opat pilem anu aya hubunganana sareng topik. Anjeun ogé tiasa nawiskeun panganteur supados sadayana tiasa nyandak kamar mandi istirahat, ngadamel langkung popcorn, atanapi gaduh snack anu sanés.
  • Ngadamel benteng. Anjeun henteu lami teuing pikeun nyiptakeun benteng. Sateuacan atanapi saatos pilem anjeun, anjeun tiasa nganggo simbut sareng sepré pikeun nyiptakeun rohangan aman anjeun nyalira. Éta tiasa ngajantenkeun pasanggiri alit sareng dua kelompok pikeun anu pangsaéna atanapi anu paling kuat.

Ka luar

Upami anjeun ningali yén budak lalaki atanapi awéwé ngarasa kakonci teuing, Anjeun tiasa angkat ka pizzeria mésér tuang, ka bioskop atanapi ka boling sateuacan tuang. Saatos nyéépkeun sababaraha jam di luar, maka anjeun tiasa balik ka imah pikeun tuang, tuang tuangeun, sareng ngaraosan pangpanjangna anu langkung sepi.

Upami anjeun ngagaduhan kebon bumi, kebon, atanapi anu sapertos kitu, anjeun panginten nganggap liang seuneu di buruan tukang anjeun. Aranjeunna tiasa ngadamel lemes sareng nyarioskeun carita hantu dugi ka waktos ranjang. Anjeun tiasa ogé masang ténda sareng sina sadayana bobo di luar nganggo senter, simbut, sareng kantong saré.

saré dina ranjang

Mindahkeun awak

Upami budak lalaki sareng budak awéwé kedah ngalih sakedik deui, moro pemulung anu teu épéktip tiasa dilakukeun di kebon atanapi di jero imah (tapi henteu kedah lebet ka daérah swasta di bumi). Sadayana tiasa disayogikeun daptar hal-hal anu kedah dipilarian, sareng ngantepkeun aranjeunna angkat masing-masing atanapi di tim pikeun mendakan objékna. Saha anu mendakan aranjeunna mimiti tiasa janten anu mimiti milih salah sahiji kagiatan magrib, sapertos milih topping pizza, pilihan pilem, atanapi kagiatan karajinan.

Anjeun tiasa ogé ngalungkeun pésta jogét leutik ku cara nyetél kamar, nambihan musik, sareng meureumkeun lampu. Anjeun tiasa ngagunakeun asesoris anu pikaresepeun sapertos bola disko sareng lampu warna anu kedip-kedip kanggo nambihan suasana. Upami anjeun tiasa, host kontes limbo kanggo tamu. Alternatipna, anjeun tiasa maénkeun sababaraha korsi musik. Ukur kumpulkeun korsi, sababaraha musik, sareng tingali saha anu ngaliwat.

Sareng sateuacan bobo ...

Sateuacan bobo, anjeun tiasa ngeureunkeun wengi ku permainan "saha kuring". Di buruan, unggal mojang nyerat lima perkara anu dipikaresep sareng henteu resep dina lambar kertas. Tungtungna, sadayana nempatkeun daptarna dina karinjang sareng silih gentos maca salah sahiji tina daptar. Sadayana tiasa nebak saha anu nyerat naon sareng nyarioskeun karesepna sareng naon anu aranjeunna henteu resep, ngamungkinkeun aranjeunna langkung caket sateuacan bobo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.