Gagasan pikaresepeun pikeun ngumumkeun jenis kelamin orok

Kumaha cara ngumumkeun jinisna orok

Langkung seueur pasangan milari ideu anu pikaresepeun ngumumkeun ka kulawarga sareng babaturan jinis orok kahareup. Hiji kasempetan khusus pikeun ngiluan kulawarga sareng ngajantenkeun aranjeunna bagian tina prosés kakandungan ku sababaraha cara. Ngayakeun acara khusus dimana anjeun pendak sareng jalma anu anjeun resep, sareng kagetkeun aranjeunna ku terang idéntitas anggota anyar kulawarga.

Saatos anjeun bakal mendakan sababaraha ideu asli sareng pikaresepeun pikeun ngumumkeun kelamin orok hareup anjeun. Pasti di antara aranjeunna anjeun bakal mendakan ilham pikeun adaptasi sareng selera anjeun. Entong sono saran kami sareng tinggalkeun kami koméntar upami anjeun ngagaduhan ideu énggal atanapi upami anjeun nganggo salah sahiji.

Kumaha cara ngumumkeun jinisna orok

Ngahijikeun kulawarga supados sadayana terang yén anggota énggal bakal janten budak lalaki atanapi awéwé, éta bakal kasempetan khusus pikeun nguatkeun hubungan baraya. Jalma-jalma di sakuriling anjeun ngarepkeun pendak sareng orok sareng hirup dina rapat khusus dimana sadaya jelema mendakan kelamin, éta bakal nyiptakeun kenangan anu teu terlupakan pikeun sadayana.

Kalayan balon

Anjeun ngan ukur peryogi sababaraha balon sareng warna anu sanés, sateuacan anjeun ngepak, anjeun kedah eusianana ku confetti atanapi potongan kertas warna anu ngaidentipikasi kelamin orok. Sacara umum, pink dipaké pikeun budak awéwé sareng biru pikeun budak lalaki, tapi anjeun tiasa milih warna sanés sapertos lilac sareng héjo atanapi warna anu anjeun pikaresep. Nalika sadaya balon dieusi anjeun tiasa ngagaleuh ku ngadamel cangreud di luar.

Milarian balon kalayan warna hideung, ku cara ieu warna confetti moal transparan sareng kejutanana bakal otentik. Sakali sadaya tamu anjeun sumping, pasihan masing-masing balon sareng naros ka sadayana dina waktos anu sami. pop balon anjeun pikeun mendakan kejutanana.

Gagasan anu sanés pikeun iklan sareng balon anu rada gampang dilakukeun nyaéta milarian kotak karton ukuranana saé. Ngahiasna nganggo kertas bungkus supados langkung éndah, tapi cobi tong ngantep warna na nunjukkeun tanda-tanda naon anu disumputkeun di jero. Pilari sababaraha kertas anu dihias ku motif nétral sareng cara kitu sadayana bakal nempatkeun taruhanana. Di jero, anjeun tiasa nempatkeun sababaraha balon tina warna anu ngaidentipikasi kelamin orok, atanapi balon hélium ageung.

Tempatkeun busur anu béda dina luhur kotak, sahingga nalika anjeun masihan sinyal, sadaya tamu narik tali pikeun muka kotak. Kukituna balon bakal ngapung sareng sadayana tungtungna bakal tiasa ningali naha orok bakal janten budak lalaki atanapi awéwé.

Kaulinan pikeun mendakan jinis orok

Ngadamel Gymkhana

Upami anjeun ngagaduhan kebon atanapi rohangan luar, nyiptakeun gymkhana anu pikaresepeun pikeun kulawarga sareng réréncangan anjeun. Éta henteu kedah rumit teuing, anjeun ngan saukur kedah ngantunkeun 4 atanapi 5 pitunjuk. Dina éta anjeun tiasa tinggalkeun frasa tina carita barudak, bagéan lagu lullabies atanapi lagu kanggo murangkalih. Tanpa pitunjuk janten écés teuing ngeunaan jinis orok. Pikeun héran, anjeun tiasa ngantunkeun kotak atanapi keranjang anu disumputkeun anu ngandung bib atanapi bodysuit kalayan frasa layar sutra.

Kaulinan pikeun mendakan jinis orok

Kalayan piñata

Milarian piñata ageung sareng eusianana ku permén atanapi cocooan budak leutik atanapi budak awéwé. Anjeun tiasa ogé ngalebetkeun kipas alit upami ngalaksanakeun acara dina usum panas. Sadayana anu tiasa dipikirkeun sareng anu tiasa ngabantosan berita anu ditunggu-tunggu. Anggota kulawarga anjeun bakal senang maén sareng piñata sapertos barudak leutik. Milarian berita bakal pikaresepeun sareng pikaresepeun dina ukuran anu sami.

oge anjeun tiasa nganggo kotak karton ageung Sareng ngadamel piñata nyalira, éta bakal janten kasempetan anu idéal pikeun gaduh waktos anu senang sareng pasangan anjeun atanapi ku murangkalih upami anjeun ngagaduhan deui murangkalih.

Kue kalayan reuwas

Kueh dieusian strawberry

Upami anjeun gaduh panangan anu alus di dapur, anjeun tiasa nyiapkeun diri kuéh anu nyumputkeun kejutan séks di jero, dina bentuk warna. Gampang pisan pikeun nyiapkeun, anjeun ngan ukur peryogi kuéh bolu rasa alami sapertos jeruk nipis, krim dikocok sareng pewarnaan katuangan tina warna anu diperyogikeun. Potong jajan kana sababaraha lapisan sareng eusian krim na. Panutup sadayana jajan ogé ku krim atanapi coklat, sareng nalika anjeun motong jajan pikeun dinikmati salaku kulawarga anjeun bakal mendakan kejutanana.

Upami anjeun henteu hoyong masak anjeun tiasa nyiapkeun kanggo anjeun di toko roti caket dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.