Gagasan pikeun ngagaduhan kenangan éndah kakandungan

Bapa sareng indung ngawangun haté ku panangan dina beuteung anu hamil

Kakandungan mangrupikeun waktos anu teu tiasa hilap, sareng tiasa langkung deui, nalika aya sababaraha kenangan anu tiasa dijaga di juru bumi anu bénten-bénten.

Nalika uji kakandungan positip dipendakan, undur mundur pasti bakal dimimitian. Awéwé hamil mimiti ngarti yén bulan-bulan éta gancang sareng sadayana anu parantos dialaman mangrupikeun hal anu énggal anu ngajantenkeun anjeunna hoyong ngajaga kenangan unggal waktos. Hayu urang terang naon kamungkinan anu aya ayeuna pikeun pasangan tiasa émut panggung anu saé pikeun kahirupan.

Lestarikan kenangan kakandungan salamina

Ngantosan murangkalih mangrupikeun kabagjaan, éta henteu pasti. Poé-poé henteu kanyahoan sareng wangsit anu tetep. Kakandungan mangrupikeun waktos anu teu tiasa hilap, sareng tiasa janten langkung, iraha Aya seueur kenangan anu tiasa dirasakeun, ditinjau, dikotéktak, dibaca, dipidangkeun… Salaku tambahan kana perasaan émosi anu kuat di jero, éta tiasa dijaga salamina di juru bumi anu bénten-bénten.

Buku harian atanapi albeum pikeun catetan

Dina jurnal atanapi albeum anu dibagikeun, indung sareng bapa bisa nyerat ngeunaan parasaan sareng émosina anu datang unggal bulanna. Éta tiasa ngalebetkeun poto beuteung, gambar babarengan ngungkabkeun kaayaan bagja aranjeunna ... Duanana tiasa nyarios dina jalma anu munggaran, khususna indung tiasa nyarioskeun kaayaan fisikna, teu ngarareunah, sieun, prihatin, saraf ... éta bakal pikaresepeun tangtukeun dinten aranjeunna terang jinisna orok atanapi nalika aranjeunna mutuskeun namina. Éta tiasa lengkep pisan upami anjeun nambihan poto hiasan kamar, set baju heula, cocooan ...

Foto mitoha

Bulan ku bulan anjeun tiasa ngagambarkeun kamajuan sareng ningkatna ukuran beuteung indung. Bakal pikaresepeun pikeun émut kumaha ujug-ujug naon anu sanés beuteung mimiti bentuk sareng janten beuteung ageung sareng éndah. Skénario tiasa béda, dinamis sareng pikaresepeun. Bahkan poto terakhir tiasa di rumah sakit, saatos sateuacan ngalahirkeun.

Éta ogé tiasa poto dina setting anu sami sareng baju anu sami pikeun langkung ngaapresiasi parobihan fisik anu aya dina indung. Aya seueur kamungkinan nalika nyandak poto beuteung éta reuneuh. Sababaraha ideu nyaéta, tambahkeun sababaraha frasa latar dina gambar, sareng pasangan atanapi anggota kulawarga, dina warna hideung bodas…

Sési poto Prenatal

pasangan ngantosan photoshoot bersalin

Bapa sareng indung tiasa nyéépkeun sakedap seuri, ngawakilan dirangkul dina sési poto mitoha, ngusapan beuteung, nunjukkeun kaasih aranjeunna ...

Naha henteu ngayakinkeun pasangan sareng nyandak gambar sababaraha dinten saatos ngalahirkeun? Dina waktos éta nalika beuteung katingalina langkung saé sareng bentukna sampurna pikeun digambarkeun. Nalika seueur sepuh ngabayangkeun gambar anu penting éta aranjeunna mimiti ngartos naon anu bakal datang sareng mikirkeun snapshot salajengna nalika beuteung éta parantos janten orok anu sajati.

Duanana, bapa sareng indung, tiasa senang seuri, posing dirangkul, ngusapan beuteung, nunjukkeun kaasihna ... Upami bapak isin, poto tiasa dipoto tanpa nunjukkeun raut wajah sareng anu nembak utami nyaéta beuteung, dina setting luar ruangan, dina sepia atanapi hideung bodas ... Éta bakal janten pamandangan anu teu tiasa diulang deui.

Idéalna, fotografer gaduh papakéan anu pikaresepeun, sareng sajabi ti éta pasangan éta jawab mawa baju atanapi parabot anu tangtu Éta aranjeunna ngaidentipikasi aranjeunna atanapi sareng anu hoyong ngiringan, tanpa ngémutan kakait kana beuteung dina pesawat. Dua bikers sareng beuteung anu nyimulasikeun helm, di sawah sareng beuteung siga karinjang anu pinuh ku kembang ... Albeum bakal janten kenangan permanén sareng murangkalih bakal resep ningali kumaha indungna nyandak anjeunna ka jero.

Ultrasounds

Henteu disarankan pikeun nyalahgunakeun ultrasounds anu dipesen ti perusahaan swasta, di luar anu wajib dina kasihatan. Nanging, gaduh sababaraha jalma anu langkung sepuh dina kertas tibatan anu dibéré ku dokter (sanaos aranjeunna masihan kana DVD), ngamungkinkeun anjeun ningali perkembangan orok sareng gaduh mémori anu saé. Gambarna tiasa dipiguraan pikeun ngahias bumi, ngajantenkeun ucapan salamet, ngareuwaskeun kulawarga upami aranjeunna masih teu sadar kana berita atanapi dicitak dina barang kado sapertos cangkir, bantal, gantungan konci...

Poto evolusi tummy

Aya aplikasi pikeun ibu hamil anu ngingetan anjeun nyandak poto beuteung bulanan salami 9 bulan kakandungan ku cara kronologis sareng tanggalna diwangun-di. Upami anjeun henteu ngagaduhan aplikasi, éta saderhana nyungkeun pasangan anjeun atanapi anggota kulawarga pikeun nyandak poto nalika dina profil. Baju sareng pamandanganna tiasa bénten atanapi sami, warnana hideung hideung bodas atanapi sepia, gumantung kana karesep awéwé hamil.

Kapang beuteung

Mangrupikeun salah sahiji ideu pangéling-éling ayeuna. Ngadamel, atanapi parantos anjeun damel, plester atanapi cetakan tummy papier-mâché sareng simpen salaku barang hiasan sakali parantos garing. Tiasa digantungkeun dina habitación ti kolot atanapi orok saatos ngalukis sareng ngahias éta kana rasa saréréa. Tanpa ragu éta mangrupikeun unsur anu unik sareng teu pikaresepeun. Jalma anu paling dipikacinta tiasa nandatanganan éta sareng kalebet dédikasi.

Cét beuteung

Mangrupikeun ideu anu hadé pikeun ngawétkeun mémori artistik sareng sakaligus mémori simbolis, utamina upami desain anu didamel ku bapak atanapi indung dipénta. Biasana desain biasana ngagambarkeun orok kahareup maka terserah ka kolot supaya imajinasi sareng intuisi na hiber. Pikeun kolot anu resep ilubiung aktip nalika kakandungan, henteu ngagaduhan komplek, atanapi ngagaduhan kado pikeun kasenian, aranjeunna sacara pribadi ngadorong diri pikeun diabadikan skétsa dina beuteung pamajikanana.

Batang kenangan

Kolot tiasa nyimpen sadayana: tés kakandungan, poto sareng ultrasounds, baju mitoha, booty sareng bodysuit munggaran anu bakal di anggo orok nalika kaluar ti rumah sakit ... Indung ngarobih sadayana, sabab éta bakal disimpen dina mémori salami hirup, éta bakal janten salah sahiji tahap anu paling jero sareng signifikan tina kahirupan maranéhanana. Hal anu bakal nandaan sareng ngahijikeun aranjeunna salawasna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.