Gagasan pikeun nampilkeun buah anggur anu untung dina Hawa Taun Anyar

Anggur Taun Anyar urang

Ngan aya sababaraha jam deui kanggo pamitan taun ayeuna sareng wilujeng sumping dina taun énggal, tuang teh anggur untung tradisional, sedengkeun dua belas chime disada.

Upami anjeun badé ngarayakeun Hawa Taun Anyar di bumi, anjeun panginten parantos tuang parantos diatur. Tapi, Naha anjeun atos mikir kumaha anjeun badé nampilkeun anggur?. Meureun taun ieu anjeun hoyong ngalayanan aranjeunna béda. Kusabab kitu, kami ngajukeun sababaraha ideu anu asli sareng saderhana yén murangkalih anjeun tiasa ngabantosan anjeun sareng ngaraos yén aranjeunna kolaborasi dina tugas anu penting sakumaha nyiapkeun buah anggur anu untung.

Dulang ku tutup daur ulang

Gagasan pikeun anggur Hawa Taun Anyar

Sumber: www.facilisimo.com

Bahan:

  • 12 tutup botol per jalma
  • Emas, pérak atanapi héjo cet cet emas
  • Bedil lem
  • karét eva hideung héjo

Lem colokkeun sareng silikon anu masihan bentuk klaster. Sakali ngagabung, nempatkeun kana karét eva hideung, gambar garis na motong. Dina karét eva héjo, gambarkeun jinis buntut sareng lebetkeun kana anu hideung.

Cét tutupna ku semprot cet logam sareng, upami garing, gabung kana pangkalan karét eva.

Anjeun parantos ngagaduhan daptar baki didaur ulang aslina. Éta ngan ukur tetep nempatkeun anggur dina Hawa Taun Anyar.

Cacing dina tusuk sate apel

Gagasan pikeun anggur Hawa Taun Anyar

Sumber: Nikmat Mayte

Anjeun peryogi:

  • 12 anggur sareng apel per jalma
  • Tongkat sate
  • Huntu
  • Kiripik coklat
  • Miel

Pacit apel ku batang tusuk sate teras lebetkeun anggur dina dua tungtung. Di sisi anjeun milih buntut, nempatkeun tusuk gigi nganggo anggur nyanghareup ka handap. Pikeun tungtung anu dipilih pikeun sirah, anggo odol teras lebetkeun dua buah anggur nyanghareup ka luhur. Dina témpé anggur anu terakhir, sareng madu, sababaraha chip coklat janten panon.

Bouquets tina anggur

Anggur Taun Anyar urang

Tingali kumaha endahna presentasi ieu sareng kumaha saderhana éta. Anu anjeun peryogikeun nyaéta beberesih pipa warna cerah, 12 anggur per buket, sareng pita warna.

Tusukkeun 12 buah anggur dina beberesih pipa sareng gabung sareng pita éta ngabentuk buket. 

Landak anggur

Gagasan pikeun nampilkeun anggur dina akhir taun

Sumber: www.exploranatura.com

Yakin éta Landak ramah ieu bakal bogoh ka barudak anjeun. Pikeun ngalakukeun éta anjeun kedah:

  • Pir
  • Huntu
  • zaitun hideung
  • Cengkéh

Cabut gagang tina pir sareng mesék mimitian di bagian anu paling sempit sareng sakitar satengahna. Daérah ieu bakal nyanghareupan landak.

Teundeun unggal anggur dina tusuk gigi sareng tancebkeun kana buah pir dina jajaran sareng merata mungkin.

Motong sapotong zaitun hideung sambel kana ujung pir kanggo ngadamel irung. Pikeun béréskeun, pasang céngék dina landak landak supados soca na calik! Ayeuna urang ngan ukur kedah mikaresep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.