Gagasan pikeun ngagungkeun Hawa Taun Anyar sareng kulawarga

akhir taun sareng kulawarga

Kanggo kaseueuran jalma, Malam Taun Anyar sinonim sareng pihak makro, makan malam gala sareng manik. Tapi Nalika anjeun ngagaduhan murangkalih, prioritasna robih sareng wengi debauchery masihan jinis perayaan anu sanés anu langkung sepi, tapi henteu kirang pikaresepeun pikeun éta. Kusabab, hayu urang henteu ngabobodo diri urang sorangan, janten indung / bapa ngarobah anjeun pisan! Tapi éta henteu hartosna yén urang moal tiasa ngarayakeun sareng ngarayakeun. Nyatana, perayaan sareng murangkalih mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun pulih deui sihir anu ngurilingan budak leutik sareng seuseueurna urang kaleungitan nalika urang déwasa.

Upami aya wengi anu nyayogikeun perayaan sareng perayaan, éta mangrupikeun Hawa Taun Anyar. Tawaran rencana pikeun nyéépkeun akhir taun sareng kulawarga beuki ningkat. Ti tuang siang di réstoran atanapi hotél, musikal, pésta di taman téma atanapi di tengah alam. Aya seueur cara pikeun ngaalamanana, tapi naha anjeun mutuskeun cicing di bumi atanapi kaluar ngagungkeun éta, Hawa Taun Anyar sareng murangkalih anjeun bakal nyayogikeun anjeun momen anu unik sareng khusus. 

Gagasan pikeun ngagungkeun Hawa Taun Anyar sareng kulawarga

Taun énggal di bumi

Nyéépkeun malam taun anyar di bumi henteu kedah sinonim sareng bosen. Nyatana, tiasa seueur pikaresepeun. Anjeun ngan peryogi sakedik imajinasi sareng kahoyong kanggo senang. Salaku tambahan, upami urang ngantep barudak ilubiung dina persiapan, pikagumbiraeun sareng senang dijamin.

Dinner

Hidangan Natal kulawarga

Dinner mangrupikeun salah sahiji elemen anu paling penting dina Taun Anyar Hawa. Tapi tong hariwang, nyiapkeun tuangeun pikeun nyocogkeun kana kasempetan henteu kedah rumit sareng setrés. Poho ngeunaan protokol sareng jantenkeun kagiatan anu pikaresepeun, dimana barudak anjeun nempatkeun sentuhan kreatif. Hasilna pastina raoseun sareng asli.

Anjeun tiasa milih antara sadaya ménu sareng nyiapkeun babarengan. Éta tiasa mangrupikeun hal anu anjeun henteu tuang rutin atanapi anu anjeun resep pisan sareng hoyong janten tradisi pikeun wengi ayeuna. Anjeun tiasa ogé nyiapkeun tuang saderhana saderhana dumasar kana selera atanapi fondue. Barudak bakal resep tiasa milih tina piring anu sanés.

Upami kulawarga atanapi réréncangan sumping, anjeun tiasa nyarankeun yén aranjeunna nyandak piring nyalira atanapi resep ti nagara sanés kanggo tuangeun anu seueur pisan sareng internasional. ATAWA anjeun tiasa nyiapkeun wengi téma, Pakéan sareng masak hal anu khusus anu aya hubunganana sareng téma anu anjeun pilih.

Pikeun nyederhanakeun sakedik, tibatan linggih tuangeun méja, anjeun tiasa ngatur dahar peuting parasmanan, anu masing-masing nyandak naon anu dipikahoyong sareng murangkalih tiasa gerak kalayan bébas.

Pikeun roti bakar anjeun tiasa nyiapkeun inuman khusus kanggo murangkalih. Coklat panas, jus, atanapi inuman karbonat non-alkohol. Entong hilap gaduh daptar Cangkir sami sareng anu tos déwasa sahingga anu alit sina istimewa.

Sakali tuang parantos réngsé, wengi na ngora sareng masihan seueur kagiatan kanggo senang-senang. Tangtosna, éta kedah diperhatoskeun yén di seueur kulawarga sababaraha generasi patepung, janten urang kedah milarian kagiatan anu resep barudak boh déwasa.

Kahayangna

taun anyar kulawarga

Salah sahiji hal anu tiasa dilakukeun babarengan saatos tuang tulis dina kertas anu saé naon-naon anu anjeun badé sirna tina kahirupan anjeun sareng dina kertas anu sanés nyerat resolusi pikeun taun anu dimimitian. Di tengah wengi, kertas anu teu dihoyongkeun diduruk dina pot atanapi dina hawu. Kertas anu dipikahoyong pikeun taun énggal, anjeun tiasa nyimpen éta dina taun payun.

Kapsul waktos

Pasihan unggal murangkalih kotak, lambaran warna, pensil warna atanapi spidol, gunting sareng elemen anu béda pikeun ngahias kotak. Teras taroskeun aranjeunna nyerat dina lambaran kertas anu dipikahoyongna pikeun taun énggal, kalayan saha aranjeunna parantos ngarayakeun Hawa Taun Anyar ieu, upami aranjeunna parantos diajar hal anu istimewa salami taun éta, nami réréncanganna, anu mangrupikeun kagiatan favoritna sareng anu mana anu aranjeunna henteu resep pisan…. Naon waé anu aranjeunna ngaidentipikasi sah. Ideu na nyaéta nempatkeun kertas dina kotak anu dihias teras disimpen dugi ka taun payun, nalika anjeun tiasa maca naon anu anjeun tulis sareng sadar kumaha aya hal-hal anu robih sareng anu sanés anu tetep henteu robih.

Partéi ni'mat kantong sareng hiasan DIY

Barudak bakal resep ngahias imah pikeun kasempetan éta nyalira sareng nyiapkeun pésta sorangan nguntungkeun kantong. Anjeun ngan butuh karton, kertas warna, lem, gunting, balon, hérang sareng naon waé anu tiasa dipikirkeun anu tiasa manpaat pikeun ngahias. Hasilna pasti spektakuler!

Peuting pilem

Nonton pilem tiasa janten salah sahiji kagiatan anu béda-béda dina wengi atanapi janten maraton pilem atanapi seri favorit anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun éta saatos tuang atanapi damel ngurilingan kagiatan ieu, Nyiapkeun anu saderhana, sapertos sabagian panyedap atanapi sandwich sareng popcorn. Anjeun ogé tiasa nempatkeun pidéo di bumi anu lami sareng émut waktos sanés.

Kaulinan dewan

dewan kaulinan tungtung taun

Salah sahiji klasik anu nyéépkeun wengi di Taun Anyar di buruan. Aya sababaraha rupa anu ageung dipilih, ti mimiti anyar dugi ka anu langkung tradisional sapertos trivia atanapi monopoli. Anu penting nyaéta sadayana gaduh waktos anu saé sareng ilubiung. Upami anjeun henteu hoyong ngahesekeun subjek teuing, anjeun tiasa nganggo klasik sapertos Parcheesi, soang atanapi bingo anu aturanana saderhana sareng cocog pikeun ampir sadaya umur. Pilihan sanésna nyaéta maénkeun kaulinan vidéo anu tiasa didaptarkeun ku sadayana kulawarga, boh dina tim atanapi nyalira.

Upami anjeun henteu ngagaduhan pertandingan, tong hariwang. Salamina anjeun tiasa ngagunakeun kaulinan saderhana anu henteu meryogikeun prasarana atanapi upami aranjeunna meryogikeunna, éta bahan anu gampang dipendakan di bumi mana waé. Anjeun tiasa nganggo jam randik, contona tina telepon sélulér, pikeun maénkeun nalika nyobian nebak pilem, sato atanapi naon waé anu anjeun tiasa pikirkeun. Kalayan ngan sacangkir kertas sareng pulpén, anjeun tiasa ngamaénkeun sajenis fiksi buatan sendiri dimana anjeun kedah nebak naon pamaén séjén anu ngagambar atanapi maénkeun hangman.

Bentang parantos lahir

Kegiatan sanés anu tiasa disampurnakeun iraha waé dina wengi nyaéta kagiatan anu masing-masing nunjukkeun bakat seni na. Nyanyi, nyaritakeun banyolan, tatarucingan, pagelaran wayang, carita atanapi carita pikasieuneun. Naon waé anu janten waktos anu saé sareng senang. Leres leres, tong hilap kana peran lengkep anjeun, kalayan baju, kostum, makeup sareng sadaya alat peraga anu diperyogikeun.

Sachets dibuka nalika wengi

Nyiapkeun sababaraha kantong leutik kalayan kejutan dibuka sapanjang wengi. Di éta anjeun tiasa nempatkeun manisan, detil alit. pakakas karajinan atanapi ideu kagiatan sapertos nonton pilem, maénkeun kaulinan, karaoke, jst.

Ngagungkeun taun énggal dina slot waktos anu sanés

Upami anjeun ngagaduhan murangkalih alit, sesah aranjeunna tetep hudang dugi tengah wengi. Pilihan anu saé nyaéta nampi Taun Anyar saluyu sareng tengah wengi di nagara sanés anu ngagungkeun sateuacanna sateuacan urang. Salaku tambahan, pikeun ngajantenkeun langkung pikaresepeun anjeun tiasa ngajantenkeun nagara anu urang raikan Taun Anyar, téma wengi. Salaku conto, upami nagara anu dipilih nyaéta Cina, urang bakal nyobian pakéan sapertos aranjeunna di dinya sareng nyiapkeun sababaraha tuangeun khasna.

Hawa Taun Anyar jauh ti bumi

akhir taun sareng kulawarga

Leres, sanaos sadayana usulan sateuacanna, anjeun masih resep ngagungkeun Hawa Taun Anyar jauh ti bumi, anjeun gaduh sababaraha rupa usulan.

Upami anjeun henteu resep nyiapkeun tuangeun atanapi pésta, sababaraha hotél sareng réstoran nawiskeun pésta Taun Anyar daérah sareng kagiatan khusus pikeun barudak. Sababaraha taman tema ogé ngagaduhan pésta Taun Anyar Hawa nyalira.

Kota sareng kota sering nawiskeun kagiatan khusus pikeun akhir taun. Anjeun tiasa, salaku conto, angkat ningali sababaraha musik atanapi maénkeun Abdi hoyong anjeun resep éta.

Salah sahiji rencana anu paling dipikaresep ku barudak boh déwasa nyaéta nyéépkeun Hawa Taun Anyar dina salju. Resor ski biasana ngagaduhan seueur kagiatan pikeun sakumna kulawarga. Naha anjeun ahli ski atanapi henteu, anjeun tiasa ngaraosan lamping anu diadaptasi kana tingkat anu béda, sléd, mobil kabel, daérah khusus pikeun murangkalih sareng suasana Natal. Pilihan sanésna, upami anjeun cukup untung ngagaduhan daérah salju di caket dieu, nyaéta nyéépkeun sadidinten nyalira sareng nikmati salju dina waktos anu anjeun pasihan.

Pilihan sanésna nyaéta ngagungkeun Hawa Taun Anyar di tengah alam, di sababaraha kémping, asrama atanapi padesaan. Seueur diantara aranjeunna biasana ngagaduhan kagiatan sareng detil khusus pikeun kaping ieu. Upami anjeun salah sahiji anu henteu hoyong tiis, pilihan anu pangsaéna nyaéta milih daérah basisir, dimana hawa, sanaos usum salju, langkung lemes.

Jalan anu mana waé, hal anu paling penting nyaéta tiasa ngaraosan dinten-dinten istiméwa ieu salaku kulawarga sareng ngajantenkeun aranjeunna hilap pikeun budak boh déwasa. Sareng anjeun, kumaha anjeun ngagungkeun Taun Anyar?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.