Gagasan pikeun ngatur pésta barudak sareng ksatria

Gagasan pikeun ngatur pésta barudak sareng ksatria

Téma tina ksatria sareng putri Hal ieu biasa di carita sareng pilem barudak, ogé dina hiasan kamar sareng tempat kaulinan. Naha henteu ngalih ka a pesta barudak?

Dinten ieu kami nyaritakeun sababaraha ide pikeun ngatur pésta murangkalih ksatria sareng putri supados henteu aya anu leungit.

Kostumna

Anjeun tiasa mendakan kostum ksatria sareng putri di toko mainan atanapi online. Anjeun tiasa ogé ngadamel éta di bumi. Terlebih deui, murangkalih tiasa nyiptakeun vérsi putri atanapi kostum ksatria nyalira nganggo naon waé anu dipasihkeun.

Kaulinan na

Pikeun pésta anu bertema janten suksés, penting pisan aya kaulinan anu disetél dina téma anu sami. Dina hal ieu, tiasa aya lomba relay pikeun pasangan (ksatria sareng putri), pertandingan sareng dua tim (ksatria ngalawan putri) bahkan kalebet karakter sanésna, sapertos kuda, halaman, komodo, tukang sihir, awéwé, guyonan, jst.

Penting pikeun henteu ngadorong pamaén séksis, sareng éta henteu salawasna aranjeunna, para putri, anu dina bahaya sareng kedah disalametkeun, contona.

Tatahar

Sumber anu sanés tiasa dianggo pikeun setting. Anjeun tiasa ngadamel kastil tina kardus atanapi bahan sanésna, ngagantung piñata dina bentuk naga (sareng nyiptakeun gim anu diwangun ku "ngéléhkeun naga jahat"), ngahias méja snack kalayan motif abad pertengahan, sareng sajabina.

Barudak ogé tiasa ilubiung dina suhunan, ngadamel karajinan ngahias, nyiptakeun pedang karton sareng taméng, ngadamel artos atanapi ngadamel kostum.

Jajanan abad pertengahan

Henteu diperyogikeun ngadamel naon-naon jinis tuangeun khusus, tapi pikaresepeun pisan pikeun ngawangun sandwic sareng pembuka selera, nyiptakeun nami asakan sareng inuman sareng nyiptakeun ramuan penyembuhan (campuran jus, contona) pikeun ngubaran tatu sareng ngaleungitkeun nyeri tina ragrag anu pasti bakal kajadian.

 

 

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.