Gagasan pikeun mikaresep pantai sareng murangkalih anjeun

Kaulinan di pantai

Usum panas aya di dieu sareng éta kasempetan pikeun nyéépkeun waktos lami dina ker. Salah sahiji tujuan anu dipikaresep nalika liburan usum panas biasana pantai. Barudak resep sareng, upami anjeun cukup untung pikeun nyéépkeun sababaraha dinten di basisir, sadaya jelema bakal senang.

Tangtosna, anjeun kedah siap-jaga ngajaga budak leutik pikeun ngahibur, sabab, sanaos aranjeunna resep mandi sareng maén sareng keusik, aranjeunna sigana bakal robih kagiatanana. Ku alatan éta, dinten ieu kuring mawa anjeun pilihan kagiatan anu pikaresepeun pisan pikeun anjeun resep di pantai sareng murangkalih anjeun. Naha anjeun siap maén?

Gagasan pikeun mikaresep pantai sareng murangkalih anjeun

Pantai éta sorangan nawiskeun jam-waktos pikaresepeun ngan ukur ngojay, ngawangun istana keusik atanapi maén bal. Tapi salian ti kagiatan ieu, cai sareng keusik nawiskeun kami seueur kasempetan pikeun ulin sareng senang henteu kedah nyéépkeun artos atanapi mésér naon waé anu istimewa.

Ngudag harta

Anjeun tiasa nyumputkeun objék dina keusik, antara batu atanapi dimana waé anjeun tiasa mikir sareng maén pikeun mendakanana, nuturkeun séri pitunjuk. Penting pisan anjeun ngahartikeun daérah anu tujuanana pikeun nyegah barudak tina leungit, ngalaan diri kana bahaya atanapi ngaganggu jalma séjén.

Olahraga pantai

ngararasakeun pantai salaku kulawarga

Entong hilap nempatkeun dina koper anjeun sababaraha bal sareng sababaraha dayung. Maén olahraga sapertos voli, maén ténis dayung atanapi sepak bola, bahkan langkung pikaresepeun nalika éta dilakukeun di pantai. Anjeun tiasa ngalakukeunana dina keusik atanapi dina cai janten langkung tiis.

Nguburkeun diri dina keusik

Palasik anu henteu pernah gagal. murangkalih bakal resep nyodok liang anu ageung, ngorondang ka jero sareng mahluk dikubur ku tumpukan pasir ngan ukur sirahna kaluar. 

Pictary dina keusik

Anjeun tiasa ngalakukeun gambar dina keusik pikeun sésa pamaén pikeun nebak perkawis naon. Kuring yakin anjeun gaduh waktos anu super pikaresepeun salian ti kreatif pisan.

Tic-tac-toe

Maénkeun tic-tac-toe di pantai gampang pisan. Anjeun kedah waé gambar papan dina keusik sareng candak batu atanapi cangkang sakumaha ubin. 

Maénkeun boling

ideu pikeun mikaresep pantai

Anjeun teu kedah main boling pikeun mikaresep kaulinan anu pikaresepeun ieu. Anjeun ngan ukur kedah ngeusian sababaraha botol plastik kalayan keusik, bal sareng gambar jalurna dina keusik. Pikeun anjeun buka némbak sareng nyobian ngetok pin.

Eusian ember cai ku panangan anjeun

Pikeun pertandingan ieu urang peryogi sababaraha batu anu bakal urang tempatkeun dina jarak tilu atanapi opat méter. Kaulinanna kira-kira nyekel cai ku panangan anjeun di basisir teras lumpat kana ember kanggo ngeusianana.

Wisata pikeun terang pantai

Perjalanan kapal diatur dina seueur pantai pikeun ningali cetacean sareng mendakan daérah anu caket. Tapi upami anjeun langkung resep angkat nyalira, leumpang sapanjang pantai tiasa ngeuyeuban. Anjeun tiasa nyandak kasempetan pikeun ngobrol sareng murangkalih ngeunaan ékosistem laut sareng basisir, ngajarkeun aranjeunna sababaraha jinis cangkang, pepelakan sareng, gumantung kana daérahna, sababaraha sato. Sababaraha pantai perenahna di rohangan alam sareng bukit pasir, leuweung pinus atanapi gawir dimana anjeun tiasa jalan-jalan atanapi jalan interpretasi. Tangtosna, cobian ngarobih lingkungan sakedik mungkin ku henteu ngumpulkeun cangkang, ganggang atanapi sato laut.

Ngawangun ténda

Pikeun ngadamel kemah samentawis Anjeun ngan ukur peryogi sababaraha iteuk, anduk, sarung sareng naon waé anu tiasa dipikirkeun pikeun ngajantenkeun toko anjeun langkung ramah. Pasti jalma leutik resep gaduh panyumputan pantai diwangun ku nyalira.

Ngadamel patung keusik

Ngarasakeun pantai sareng murangkalih

Keusik masihan seueur kaulinan. Anjeun tiasa ngantep imajinasi anjeun ngapung sareng nyiptakeun naon waé anu anjeun tiasa pikirkeun. Anjeun malah tiasa ngadamel varian tina pictionary na coba tebak naon anu dipahatkeun ku seniman sanésna. 

Maén dapur

Pantai tiasa dijantenkeun réstoran mewah. Pasti ku sababaraha cangkang, rumput laut, batu jeung keusik, barudak anjeun bakal kaget anjeun ku kaahlian kuliner anu saé. 

Ngadamel sirkuit saluran cai

Anjeun tiasa ngawangun di basisir sareng sirkuit terusan anu ngeusi nalika pasang pasang. Dina tungtung sirkuit anjeun tiasa ngawangun kolam renang anu bakal ngeusi cai sahingga anjeun tiasa mandi anu saé.

Ngajajah dasar laut

Entong hilap ngepak sababaraha kacamata diving pikeun ngajajah dasar laut. Pasti yén pikeun barudak éta mangrupikeun pangalaman anu teu hilap pikeun terang laut ti jero sareng resep ningali lauk ngojay, keuyeup alit, cangkang sareng rumput laut.

Tingali surup di pantai

Panonpoé Tilelep salawasna geulis, tapi di pantai aranjeunna langkung. Y naon cara anu langkung saé pikeun ngeureunkeun dinten kulawarga anu saé yén ningali panonpoé turun di cakrawala?

Kuring miharep anjeun resep usulan ieu pikeun resep pantai sareng murangkalih anjeun. Pasti anjeun tiasa mikir deui seueur deui, anjeun ngan ukur kedah ngantep imajinasi anjeun ngapung sareng nikmati waktos kulawarga.

Ngarasakeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.