Gagasan pikeun mapag Taun Anyar anu pikaresepeun

Kulawarga nyéépkeun Hawa Taun Anyar di nagara sanés.

Dinten ayeuna aya seueur rencana, tanpa kedah cicing di bumi di hareupeun tipi, anu tiasa dilakukeun dina wengi taun anyar sareng pamitan taun ku cara anu béda sareng pikaresepeun.

Hawa Taun Anyar mangrupikeun wengi terakhir dina sataun sareng masing-masing jalma tiasa mutuskeun kumaha ngagungkeunana, di tempat anu aranjeunna paling resep sareng jalma anu paling penting pikeun aranjeunna. Hayu urang terang sababaraha ideu pikeun ngajantenkeun wengi éta khusus sareng henteu hilap.

Wengi Taun Anyar

Nalika nyarioskeun perkawis wengi taun anyar, dipikaterang yén éta mangrupikeun wengi terakhir taun. Di Spanyol, disada tina dua belas lonceng sering disarengan ku tuang dua belas anggur. Nanging, ayeuna seueur rencana, tanpa kedah cicing di bumi payuneun tivi, anu tiasa dilakukeun wengi éta sareng pamit ka taun ayeuna ku cara anu béda sareng pikaresepeun.

Salaku aturan naon anu ampir sadayana anu lakukeun dina tuangeun dina wengi Taun Anyar nyaéta nuturkeun sababaraha ritual. Sababaraha ritual nyaéta: maké baju jero beureum, ganti baju sacara elegan, menari, nembang sareng senang. Ieu tiasa dilakukeun di bumi, angkat ka pésta, atanapi nganjang ka kota sanés di perusahaan anu saé. Konci pikeun 31 Désémber nyaéta lamun éta parantos diputuskeun pikeun ngagungkeun acara ieu, éta kedah janten hal anu béda anu pinuh ku émosina.

Gagasan pikeun senang-senang dina wengi taun énggal

Nyéwa bumi désa

Ngumpulkeun sababaraha babaturan atanapi kulawarga sareng badé nyéépkeun Taun Anyar di bumi padésan, ngambekan hawa seger sareng ngaleupaskeun tina raména kota anu pikabitaeun. Pésta bakal aya di jero imah, di lapangan, sareng tuangeun santai, pertandingan, jogét sareng kagiatan sababaraha. Nyéépkeun magrib dina haneutkeun hawu mangrupikeun salah sahiji rencana anu paling pikaresepeun anu aya pikeun liburan ieu.

Buka téater

Budaya mangrupikeun luang, diajar, kanikmatan sareng nyumbang kana interior anu nampi. Nyéépkeun wengi khusus éta dina nonton pagelaran téater di perusahaan pasangan, sobat atanapi anggota kulawarga anjeun mangrupikeun ideu anu pikaresepeun anu luar biasa. Mimitian taun di bioskop mangrupikeun salah sahiji ideu anu pangsaéna.

Janten tamu pésta makro

Sanaos éta anu paling umum, sababaraha ayaan anu cukup diondang kana acara anu langkung ageung dimana aranjeunna tiasa tuang dina prasmanan terbuka, inuman sareng bar terbuka sareng jogét sareng nyanyi dugi ka énjing-énjing. Dina sababaraha partai makro ieu aya grup musik anu disewa atanapi dj anu bakal ngahirupkeun waktos ayeuna.

Kabin dina salju

Kabin dina salju pikeun pendak sareng rerencangan sareng ngarénghap Hawa Taun Anyar.

Salah sahiji ideu pikeun Hawa Taun Anyar nyaéta nyéépkeunana dina kahaneutan kabin dina salju sareng énjingna pikeun tiasa main-main.

Méakkeun Hawa Taun Anyar di salju Mangrupikeun kagiatan anu paling romantis sareng numutkeun waktos. Éta rencana anu saé pikeun hirup dina wengi anu ajaib éta sareng jalma anu dipikacinta terlindung dina kahaneutan kabin. Anjeun tiasa ogé ski énjing énjing sareng ngagaduhan anu haneut kanggo sarapan.

Anggur dina limusin

Hususna pikeun anu bungsu, pilihan ngagaduhan anggur dina limosin sareng sakumpulan babaturan bari ngupingkeun pikaresepeun. musik sareng inuman sampanye. Hargana terjangkau, langkung-langkung upami kelompokna henteu sakedik. Nya kitu, anjeun tiasa ngalangkungan jalan-jalan di tempat éta sareng anjeun tiasa ngaraosan suasana anu bercahya sareng Natal.

Bersantai di spa

Rengse sataun ku cara anu ngahibur sareng sayah mangrupikeun rencana anu pikaresepeun. Kalayan ieu kami ucapkeun wilujeung tekenan sareng anjeun nyanghareupan taun énggal kalayan kakuatan fisik sareng méntal sareng seuri.

Inuman anggur di kota anu sanés

iinditan Di luar komunitas otonom atanapi nagara éta sorangan aya rencana séjén anu parantos kasohor. New York, salaku conto, mangrupikeun kota anu paling disarankeun sareng didatangan dina jaman Santa Claus. Hal anu pikaresep pikeun konsumén nyaéta buku hiber sateuacanna supados henteu sangsara pisan dina pangeluaran. Kalayan ieu, urang tiasa ngaleupaskeun diri tina hajatan anu khas sareng lebet hajatan lokal.

Didatangan nagara anu gaduh pasar Natal anu kasohor

Sababaraha nagara sapertos Jérman atanapi Brussel nawiskeun adegan Natal anu bucolic sareng teu kaéléhkeun, pinuh ku obyék sareng perhiasan hiasan, musik, cahaya ..., Di pasar terkenal ieu, anjeun bahkan tiasa ngagaduhan tuangeun sareng inuman sareng ngaraosan kabagjaan anu liwat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.