Tip sareng ideu pikeun sarapan nalika kakandungan

Sarapan nalika kakandungan El desayuno mangrupikeun tuangeun anu paling penting sadinten, langkung pikeun awéwé reuneuh… Coba pikeun milarian kasaimbangan antara anjeun ngidam sareng naon anu anjeun peryogikeun duanana anjeun sareng anjeunna Bebe.

El sarapan idéal Éta kedahna diwangun sapertos kieu:

  • Produk susu
  • Aya anu kedah diinum sapertos jus, susu ...
  • cereals
  • Sapotong buah atanapi smoothie buah anu saé kanggo nyandak siang

Tina skéma ieu anjeun tiasa ngarobih sarapan numutkeun kabutuhan anjeun. Seueur ahli nutrisi Aranjeunna mamatahan nyandak roti bakar has sareng mentega sareng macét. Sanaos aya usaha pikeun nuduh panci salaku salah sahiji sumber utami tina gain beurat, éta saurang tuangeun séhat sareng saimbang anu tiasa dicandak lirén sanajan dina reuneuh.

Sangkan tugas sarapan sadayana janten langkung gampang pikeun anjeun, kuring badé masihan anjeun sababaraha ide anu tiasa anjeun siapkeun. Pikeun ngahindarkeun monoton anjeun ogé tiasa ngadamel tuangeun lampu anu ngandung buah (apel runtuh, contona).

Kumaha waé ogé, ngupingkeun awak anjeun. Upami anjeun henteu raoseun tiasa tuang sadayana, sanaos henteu cekap, tong maksakeun diri. Di beurang anjeun tiasa gaduh anu enteng atanapi tuang langkung saé dina tuangeun salajengna. Hayu urang sareng ideu "menu" sarapan éta!

Émut: éta kafein éta henteu dianjurkeun nalika kakandungan. Upami anjeun kantos gaduh sagelas kopi atanapi téh kanggo sarapan (sareng susu, tangtosna), entong nginum seueur sadidinten.

Sarapan klasik

  • Susu sareng koko
  • Sahenteuna 2 potong roti sareng mentega atanapi senggol

Pikeun dinten tengah

  • Gelas jus buah (alami).

Sarapan gancang

  • Kopi atanapi téh
  • Cookie séréal (aya ku coklat, buah, sareng muesli ... Anu anjeun paling resep)
  • A buah yogurt

Pikeun dinten tengah

  • 2 buah persik atanapi 1 apel

Sarapan gourmet

  • Kopi atanapi téh
  • Sapotong kueh / kueh / kueh bolu

Pikeun dinten tengah

  • 2 jeruk

Sarapan khusus

  • Séréal sareng susu (langkung saé sareng potongan buah, naha seger atanapi garing)
  • Jus jeruk anyar diperes

Pikeun dinten tengah

  • Apel atanapi kéju bodas

Sareng anjeun, sarapan naon anu parantos anjeun pilih?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)