Infusions nalika kakandungan, anjeun tiasa nyandak éta?

Infusions nalika kakandungan

Upami anjeun gairah ngeunaan infusions sareng anjeun hamil, anjeun kedah terang yén éta aya seueur jinis anu henteu disarankeun nalika kakandungan. Aya alesan anu béda naha seueur anu infusions anu paling sering dikonsumsi, dikontéksikeun pikeun ibu hamil. Anjeun parantos terang yén kafein tiasa ngabahayakeun pisan pikeun orok anjeun sareng zat ieu aya dina seueur téh.

Tapi salian ti kafein, jinis inuman herbal ieu aranjeunna tiasa bahaya pikeun ngembangkeun kakandungan anjeun. Nanging, seueur infus anu sanés anu cocog sareng kaayaan ieu sareng dina kaayaan éta anjeun tiasa nyéépkeunana sacara normal. Janten tong hariwang upami anjeun konsumen biasa tina téh hérbal, anjeun pasti bakal mendakan anu anjeun resep sareng anu cocog sareng kaayaan anjeun dina sababaraha bulan ka payun.

Infusions anu henteu dianjurkeun nalika kakandungan

Infusions nalika kakandungan

Sagala infus anu ngandung kafein atanapi téine sabab sering disebat, éta henteu cocog pikeun ibu hamil. Nanging, unggal kakandungan bénten sareng unggal awéwé ngagaduhan kabutuhan anu béda, janten anjeun kedah konsultasi sareng dokter anu nuturkeun kakandungan anjeun pikeun mastikeun produk mana anu anjeun tiasa nyandak sareng anu mana anu anjeun henteu tiasa. Ogé, anjeun kedah ulah ngahakan infusions ieu sanés nalika anjeun hamil:

  • Valerian: Tutuwuhan ieu seueur dianggo dina format anu béda pikeun nenangkeun saraf sareng kaayaan hariwang, salian ti ngamajukeun bobo. Sanaos sigana henteu ngabahayakeun, nalika kakandungan tiasa ngalambatkeun detak jantung fétus sareng ieu rada bahaya.
  • Infusion root licorice: Bahaya sabab tiasa nyababkeun kontraksi na ngabalukarkeun tanaga gawé dini, bahkan keguguran. Ogé, éta tiasa ningkatkeun tingkat jantung anjeun sareng nyababkeun tekanan darah ningkat.
  • Ginkgo biloba: Infus ieu négatip tiasa mangaruhan fungsi sababaraha organ fétus, utamina jantungna.
  • Infus Rhubarb: Tiasa ngahasilkeun kontraksi dina rahim sareng nyababkeun padamelan prématur atanapi dina kasus anu paling parah, aborsi spontan.

Infusions anu tiasa anjeun nyandak nalika kakandungan

Infus jahé

sanajan ieu téh hérbal henteu bahaya dina prinsipna sareng anjeun tiasa nyandak éta nalika anjeun reuneuh, henteu ngaraos konsultasi sareng dokter. Tiasa waé anjeun ngagaduhan patologi sateuacanna anu teu cocog sareng infusions.

  • Chamomile: Infus tina chamomile parantos dianggo mangabad-abad pikeun sipat anti radangna. Éta bakal ngabantosan pencernaan anjeun sareng tenang beuteung ngarareunah has kakandungan.
  • Rooibos téh: Infus Ieu sampurna pikeun anjeun upami anjeun resep inuman sareng susu atanapi inuman sayuran. Sanaos disebat téa, éta henteu ngandung téine sareng ku sabab kitu éta sampurna pikeun ibu hamil.
  • Panyusutan jahe: Akar jahé disarankeun pisan pikeun saha waé, pasipatanana seueur sareng seueur manpaatna. Dina kasus ibu hamil, infus jahé mantuan ngirangan ngarareunah khas kakandungan. Salaku tambahan, éta bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun pertahanan sacara alami sareng ieu bakal ngabantosan anjeun nyegah pilek sareng panyakit umum.
  • Téh buah prambus: Pilihan anu saé sabab ngandung sajumlah ageung vitamin, mineral sareng antioksidan, penting pisan pikeun fungsi awak anu leres. Aranjeunna bakal ngabantosan anjeun nyiapkeun awak kanggo waktos pangiriman.
  • Nettle tea: Deui infus anu disarankeun pisan pikeun seueur pasipatan sareng manpaatna. Sanaos raos na langkung raoseun, kitu éta sanés kanggo sadayanas.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya infusions pikeun sadaya rasa na anjeun tiasa nyandak éta nalika kakandungan anjeun salami anjeun ati-ati kalayan zat anu anjeun konsumsi. Émut pikeun ningali ati-ati kana bahan olahanana, sabab éta tiasa ngandung sababaraha pepelakan anu henteu disarankeun nalika kakandungan. Bisi wae, anjeun henteu kedah nyandak langkung ti tilu infusions sadinten. Ngonsumsi produk ieu sacara moderat sareng anjeun bakal ngaraosan seueur manpaat tambahan, salian ti ngabantosan anjeun ngajaga hidrasi anu saé.

Sareng nalika ragu, konsultasi sareng dokter anjeun pikeun mariksa yén anjeun tiasa nyandak infusions tanpa ngajalankeun résiko nanaon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.