Iraha rék motong kuku orok

motong kuku orok

Iraha bade motong kuku orok nyaéta salah sahiji patarosan anu paling sering ditanyakeun ku sadaya kolot anyar. Perawatan sareng kabersihan orok nyababkeun seueur kabingungan, sabab éta jadi leutik nu sigana yén nanaon bisa menyakiti eta.

Ngajaga kuku-Na pondok tur dijaga ogé penting, lamun teu orok bisa scratch sarta menyakiti dirina. Pikeun motong kuku orok, parabot kudu dipaké khusus pikeun anu alit sahingga, anjeun bakal gaduh katenangan tina ngagunakeun bahan anu henteu bahaya pikeun kulit orok.

Motong kuku orok urang, iraha ngalakukeunana

Kuku bayi anu lemah pisan sareng napel pisan kana kulitna, janten disarankeun ngantosan sahenteuna tilu minggu pikeun ngahindarkeun karusakan nalika motongna. Nalika aranjeunna ngahontal umur kira-kira sabulan, anu hiji ngawitan janten langkung tahan na bisa dipotong kalawan resiko kirang ngaruksak kulit orok urang. Nepi ka harita, teu perlu nutupan leungeun leutikna pikeun nyegah manéhna menyakiti dirina.

Hadé pisan mun éta ninggalkeun leungeun Anjeun bébas ku kituna anjeun bisa manggihan eta tur mimitian ngarasakeun rasa touch. Sanajan aranjeunna rapuh tur motong leutik bisa dijieun, Aranjeunna moal langkung ngan ukur tatu deet anu hampang tanpa pentingna. Éta leuwih hade pikeun ngidinan scratching saméméh ngagunakeun sarung nu orok moal bisa ngarasakeun pelesir manggihan leungeun-Na.

Ku alatan éta, sual iraha bade motong kuku orok urang, jawaban bakal sanggeus kira bulan mimiti hirup. Nanging, unggal orok béda-béda sareng anjeun kedah perhatikeun anjeunna pikeun terang naon anu pangsaéna dina unggal kasus. Anu enya penting pisan nya éta orok salawasna boga leungeun bersih pisan, jadi sanajan anjeun bisa nyieun scratch a, anjeun moal ngajalankeun résiko inféksi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.