Iraha bade ngawitan nganggo gendongan orok

Iraha bade ngawitan nganggo gendongan orok

Pungsi pamawa orok luar biasa. Tiasa mawa orok anjeun praktis ti lahir sareng ngajantenkeun kahirupan langkung ngabagéakeun boh pikeun budak leutik sareng pikeun jalma anu ngalaksanakeunana. Upami patarosan anjeun terang iraha ngamimitian nganggo pamawa orok, ieu kami netelakeun nalika anjeun tiasa nganggo aranjeunna sareng naon kauntunganana.

Ransel pikeun mawa orok terus janten tren sareng seueur dianggo, langkung seueur. Aranjeunna aya saprak kantong taktak, backpacks hareup jeung backpacks. Urang terang kumaha gampangna ngangkut orok sareng fungsionalitas anu disayogikeun, tapi kedah dipikanyaho yén aya ibu-ibu anu kakurangan tina a tonggong rada nyeri sareng lemah, utamana pikeun mawa orok nalika kakandungan jeung dimana otot na rileks. Lantaran kitu, éta sanés hal anu fungsional pikeun sadayana, sanaos salaku aturan umum éta.

Dina umur naon pamakéan gendongan orok diwenangkeun?

Aya ransel anu parantos diadopsi ku kasalametan sareng kanyamanan orok ti lahir, biasana kalayan a beurat minimum 3,5 kg. Dina tahap kahiji ieu orok geus aya bursa afektif antara dua jalma, orok bakal napel dina awak jalma ngarasa yen kaamanan, kanyamanan sarta kahaneutan.

Iraha bade ngawitan nganggo gendongan orok

Disarankeun make backpacks nu sasuai jeung posisi alus orok urang, dimana sirah anjeun teu kudu neglected. Ieu kudu disadiakeun kalawan ransel nu ngarojong sirah na beuheung na ngajaga tina gerakan dadakan. Kituna, hal anu penting pikeun niténan yén ransel meets sagala disatujuan desain jeung manufaktur kadali kitu orok teu sangsara ku sikep goréng.

Orok orok atawa scarves elastis atawa lawon anu sampurna pikeun tahap kahiji, nyaeta, ti kalahiran. Nyanggakeun orok felly, ampir sarua jeung nalika dina beuteung. Penanganan na tiasa pajeujeut dina mimitina, tapi saatosna bakal gampang adaptasi sareng raos pisan pikeun orok sareng indungna, sareng tanpa maksakeun posisina.

Ti 3 bulan orok geus acquires leuwih kakuatan dina otot-ototna, boh dina tulang tonggong boh dina tonggong sirahna. Teras anjeun tiasa teraskeun kana jinisna backpacks hareup jeung dimana hiji saeutik bisa visualize luar pikeun ngaronjatkeun rasa panasaran maranéhanana.

Iraha bade ngawitan nganggo gendongan orok

Pek hareup jeung tukang

Backpacks hareup dirancang pikeun bulan mimiti kahirupan, umumna dugi ka 6 atanapi 7 bulan, kumargi beuratna masih tiasa disangga payuneun. Anjeun kedah ngahindarkeun sagala kamungkinan anu dianggap di toko pikeun nyayogikeun kanyamanan orok ogé jalma anu mawa éta. kudu panalungtikan sarta kontras sakabeh model ransel jeung lamun bisa nyadiakeun sagala tahapan évolusionér bulan ka bulan, ti mimiti lahir nepi ka ngahontal leuwih atawa kurang satengah taun.

Ti satengah taun atanapi 7 bulan ka hareup disarankeun nganggo ransel tukang, saprak beurat kahontal bisa hadé didukung dina tonggong. Bisi anjeun teu nyaho, backpacks ieu dilengkepan unggulan, komo nyieun gaya hirup sedentary di gunung. Sababaraha nganggo kere sareng anu sanésna kalebet roda supados tiasa dibawa salaku kareta. Loba backpacks ieu hadir kalawan kaunggulan nu bisa mawa orok anjeun di hareup.

Iraha bade ngawitan nganggo gendongan orok

Anjeun oge gaduh pamawa orok évolusionér, Dimana maranéhna bisa disaluyukeun jeung tumuwuhna orok anjeun sarta bisa dirobah dina lebar tur jangkungna maranéhanana. Éta idéal pikeun ngangkut orok ti bulan kahiji sarta nepi ka 1, 2, 3 komo 4 taun.

Ulah poho yén lamun bade nganggo ransel ieu pisan, ulah poho yén éta boga a bahan alus dina komposisi na, tahan sarta lawon duanana seger atawa kalayan asesoris keur tiis. The closures kudu tahan sarta gampang pikeun nyocogkeun, dimana dina waktu euweuh maranéhna bisa datang leupas dina kaayaan naon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)