Iraha ngalakukeun DNI ka orok

Di Spanyol henteu wajib nyandak DNI ti barudak dugi ka umur 14 taun, tapi upami anjeun kersa, Anjeun tiasa masihan anak anjeun Dokumén Identitas Nasional kumargi orok. Anjeun panginten peryogi pikeun masalah anu tangtu sapertos ngumbara, boh di Éropa atanapi ka luar negeri, sanaos dina kasus anu terakhir, salian ti DNI, anjeun kedah nyungkeun dikaluarkeun paspor pikeun anak anjeun.

Sarat pikeun ngadamel DNI ka orok

Upami anjeun hoyong masihan orok anjeun DNI, anjeun kedah nuturkeun léngkah salajengna:

  • Anjeun mimitina kedah nyungkeun janjiProsedur ieu tiasa dilakukeun ngalangkungan halaman wéb anu cocog atanapi ku nelepon nomer telepon anu disayogikeun pikeunna.
  • Dina dinten pasini anjeun kedah angkat sareng orok anjeun sareng sadaya dokuméntasi anu diperyogikeun pikeun nyungkeun dikaluarkeun DNI ka orok.
  • Anjeun ogé kedah mayar biaya pikeun ngaluarkeun Dokumén Identitas Nasional anu munggaran, anu ayeuna 12 euro. Bisi aya kulawarga ageung, anjeun bakal dibébaskeun tina mayar biaya 12 euro kanggo KTP munggaran orok anjeun.

Salaku tambahan pikeun biaya anu saluyu, anjeun kedah kirimkeun dokuméntasi ieu:

  • Hiji poto warna dina raray ti orok, éta kedahna gambar anu jelas. Orok henteu tiasa nganggo topi atanapi aksésori anu sanés anu nyegah idéntifikasi anu leres.
  • Akte kalahiran literal, anu dipénta di Pendaptaran Sipil. Dokumén ieu kedah dikaluarkeun paling 6 bulan sateuacanna janten valid.
  • Sértipikat pendaptaran, anu dina hal ieu periode validitas kirang ti 3 bulan.
  • Buku kulawarga

Éta ogé perlu éta kolotna ngabuktikeun idéntitasna nalika nyungkeun ékspédisi tina DNI ka orok. Janten anjeun kedah nyandak salian ti Dokumén Identitas Nasional anjeun sorangan, buku kulawarga pikeun ngabuktikeun yén anjeun bapa, indung atanapi wali légal anak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)