Iraha ngagentos orok ka kamarna

Iraha ngagentos orok ka kamarna

Seueur kolot anu mutuskeun iraha budakna kedah bobo nyalira di kamar anjeun, tapi aranjeunna tetep henteu terang iraha ngagentos orok di kamar énggal na. Urang terang éta pikeun seueur éta mangrupikeun léngkah évolusi sareng éta nyababkeun beurat beurat, sabab urang henteu terang naha parobihan ieu tiasa nyababkeun seueur awakenings wengi.

Seueur usaha tungtungna henteu hasil nalika kolot mutuskeun ngarobih kamar anak na anak henteu narima éta. Kurangna bobo sareng panyiksaan sapopoé kaserang insomnia dipungkas ku seueur sepuh anu nyerah. dilakukeun sasarengan. Urang kedah nganalisis naha éta kajantenan sareng iraha waktuna pikeun ngarobih putra urang supados kajadian ieu henteu kajantenan.

Iraha kuring kedah ngagentos orok ka kamarna?

Tanpa ado salajengna nyaéta ragu hébat seueur sepuh, sabab pikeun sagala rupa kaayaan jeung ngeunaan kumaha kahirupan koléktif di bumi, seueur faktor bakal gumantung dina raraga nyiptakeun parobihan ieu. Nalika nyusu, beungkeut anu hébat diciptakeun pikeun orok sareng anu tiasa ngalambatkeun prosés ieu langkung seueur. Naha ieu kajantenan?

Kusabab antara indung sareng orok parantos diciptakeun kantétan sakedik sareng kagumantungan sapertos kieu ngajantenkeun ditarik deui beuki lila beuki lila. Biasana kajadian éta pikeun kanyamanan orok caket bobo sareng iraha pamenta dada ditawarkeun tanpa ado salajengna. Kanyataan ieu nyiptakeun kabiasaan rutin sareng ngajantenkeun caketna langkung gampang sareng henteu kedah ngalih ka ruangan anu sanés.

Iraha ngagentos orok ka kamarna

Tapi ieu ngan salah sahiji conto anu paling umum, sahenteuna nalika anjeun nganggap mindahkeun orok ka kamar anjeun sareng henteu terang iraha waktuna datang. Lantaran, co-bobo anu tiasa ngahontal panungtungan ti bulan ka taun, meureun komo lamun budak mutuskeun yén anjeunna kedah mandiri.

Aya data anu mastikeun éta orok moal ngaraos kantétan atanapi hariwang éta ku pisah sateuacan tujuh atanapi dalapan bulan. Gangguan ieu nyarios ka urang yén sateuacan umur éta nalika urang tiasa ngangkat langkung seueur solvensi sareng nyobian putra urang kamar ganti.

Mangrupikeun pendekatan anu pasti sareng éta janten bagian tina kolot sareng orok nyalira. Momen pikeun nyiptakeun rencana ieu aya hubunganana nalika, kusabab sababaraha kaayaan, kami yakin éta urang sadayana siap. Sanaos sigana henteu resep pikeun seueur sepuh, momen ieu henteu datang sabab kedah ko-bobo sareng tetep babarengan, kusabab aranjeunna resep. Éta mangrupikeun kanyataan anu lumangsung di seueur bumi sareng seueur kulawarga sering jempé, tapi éta nyata.

Kumaha ngabantosan orok urang bobo nyalira?

Aya sababaraha taktik sareng tutorial sangkan budak napel bobo nyalira. Éta kaputusan yén seueur sepuh anu badé kajantenan pikeun kahadéan sadayana sareng murangkalih gaduh kamandirian sorangan. Henteu dipikaterang pasti naha duanana ko-bobo atanapi ngajantenkeun budak bobo di kamarna nyalira mangrupikeun kajadian anu bersaing pikeun kapentingan sadayana. Masing-masing gaduh manpaat sareng kakurangannana masing-masing.

Iraha ngagentos orok ka kamarna

Upami murangkalih parantos langkung sepuh tiasa dijelaskeun yén parantos waktos kanggo tAbdi ngabobodo anjeunna bobo di kamarna. Sanés patarosan ngeunaan ngagunakeun kecap 'anjeun badé bobo nyalira' kumargi éta tiasa rada radikal, tapi leres asih ngabahas kaayaan anyar ieu.

Upami anjeun sieun bobo nyalira kusabab pisah atanapi kusabab aya gelap sadayana ieu tiasa ditenangan ku kecap-kecap anu saé. Perhatoskeun yén ngan aya pamisahan alit antara hiji rohangan sareng anu sanésna, tapi éta kolotna masih kénéh deukeut pisan. Upami aya kasieun gelap, lampu alit tiasa ditingalkeun di kamar. Sasatoan boneka atanapi cocooan perusahaan hébat ogé didamel karaos langkung dijaga.

Nalika murangkalih orok, ideu parobihan tiasa dianggo sareng pedoman sanés. Janten langkung alit parobihan tiasa langkung praktis. Mindahkeunana tiasa bertahap, ngagolérkeun anjeunna di kamar sakedik-sakedik sareng ngabijilkeun hapé kanggo susukan sareng sagala rupa anu aya di sakurilingna. Taktik leutik ieu, ku waktos sareng kasabaran anjeun tiasa nyiptakeun orok janten mandiri di kamar anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.