Nalika ngagunakeun pompa payudara

Nalika ngagunakeun pompa payudara

Nalika indung pikeun sababaraha kaayaan perlu ngaluarkeun susu tina breasts Anjeun Salila breastfeeding, anjeun boga pilihan ngagunakeun pompa payudara. Upami aya mamang ngeunaan iraha sareng kumaha ngagunakeun pompa payudara, di dieu urang netelakeun sadaya mamang pikeun operasi anu leres.

Aya sababaraha alesan nu bisa ngakibatkeun hiji jalma ngagunakeun alat basajan tur serbaguna ieu. Alat-alat ieu ngagaduhan kasalametan, sabab parantos dilengkepan sareng diatur kalayan bantosan ti Administrasi Pangan sareng Narkoba Amérika Sarikat (FDA).

Iraha nganggo pompa payudara?

Ieu bisa dipaké ti mimiti breastfeeding komo lamun orok karek lahir jeung butuh dahareun. indungna bisa ngahasilkeun loba susu, ngabalukarkeun engorgement tina breasts jeung kedah nganyatakeun éta susu jeung hayang nyalametkeun. Di sisi séjén, bisa jadi orok prématur teuing jeung naluri nyusuna can asak nepi ka bisa nyoco ngaliwatan payu. Pompa payudara bakal nimba susu anu diperlukeun pikeun bisa dikaluarkeun ngaliwatan botol.

Sakali susu dikedalkeun, éta tiasa disimpen dina kantong freezer leutik atanapi dina wadah anu tiasa disimpen dina kulkas. Ku cara kieu eta bakal on leungeun keur nalika orok diperlukeun atawa nungtut. Ulah hilap yén langkung seueur payudara dikosongkeun, langkung seueur susu anu bakal diproduksi dina payudara.

Nalika ngagunakeun pompa payudara

Kaayaan dimana pompa payudara dianggo

Aya sababaraha alesan anu tiasa nyababkeun panggunaan pompa payudara. Teu perlu ngagunakeun éta kaluar tina kawajiban, tapi sagemblengna fungsional pikeun loba kaayaan nu bisa contemplated jeung mana perlu. Pamakéan pompa payudara praktis pisan pikeun kasus-kasus penting, dimana nyeuseup bakal dilaksanakeun sareng teras dikaluarkeun nganggo botol.

  • lamun orok dini atanapi gaduh sababaraha jenis deformasi dina palate. Kanyataan yén hiji saeutik lahir prematurely meureun teu kuat pikeun nganyatakeun ASI atanapi henteu terang kumaha ngalakukeunana. Dina cara nu sarua urang bisa datang di sakuliah babies anu geus dilahirkeun ku palate cacad atawa malformasi dina frenulum, Éta sababna teu gaduh mékanisme anu cekap pikeun tiasa nyedot susu.
  • Nipples inverted atanapi elongated. Ieu mangrupikeun masalah sanés nalika ibu-ibu hoyong masihan ASI sorangan sareng teu tiasa kusabab nipples na masalah fisik. Kalayan pompa payudara anjeun tiasa ngabéréskeun masalah ieu.
  • susu kaleuwihan. Kemunduran ieu henteu biasana kajadian, tapi aya ibu-ibu anu kusabab sababaraha alesan gaduh ASI anu kaleuwihan. Lamun Anjeun mikir yén anak teu ngosongkeun breasts salila dahar, Anjeun salawasna bisa ekstrak saeutik saméméh nyokot. Tong hariwang sabab susu anu pangsaéna aya di tungtung unggal tuang. Atawa lamun resep, Anjeun bisa ngosongkeun salah sahiji breasts nu teu acan keuna, atawa duanana, ku kituna euweuh nyeri atawa dreaded mastitis. Engké ieu susu bisa disimpen.
Nalika ngagunakeun pompa payudara

Pompa payudara listrik sareng manual

  • Incorporation kana dunya gawé. Nalika indungna kedah uih deui damel sareng hoyong neraskeun nyoco orokna, pompa payudara mangrupikeun pilihan anu saé pikeun masihan orok susu nalika anjeunna jauh.
  • Nginum obat. Nalika ibu kedah nyandak sababaraha ubar dina waktos anu khusus sareng anjeun henteu hoyong éta ngaganggu waktos sareng nyandak orok. Ku cara kieu anjeun tiasa masihan inuman anjeun dina waktos éta, kalayan susu anu kami simpen sareng sasari ku alat.

Kumaha ngagunakeun pompa payudara

Sateuacan neraskeun ékstraksi urang kedah boga leungeun bersih. Dina kasus payudara atanapi nipples, aranjeunna sigana parantos bersih, tapi upami aya sababaraha jinis krim anu parantos dianggo atanapi upami anjeun kesang kaleuleuwihan, éta bakal diperyogikeun. ngumbah aranjeunna kalayan cai saeutik jeung hawa garing atawa patted ku anduk.

Aya dua jinis pompa payudara, listrik sareng manual. Boh ngagunakeun a cangkir pompa payudara pikeun ékstraksi. Kami ngagantelkeun cangkir ku bentukna dina dada sareng kami bakal nganggo uas sacara manual atanapi ngaktipkeun pompa payudara listrik.

Sadaya susu anu dikedalkeun tiasa nyimpen dina wadahna atawa kantong individu pikeun bisa beku. Henteu kedah hilap yén sateuacan masihan orok botol susu anu diperhatoskeun, éta kedah dipanaskeun dina a botol warmer atawa mandi cai. Saatos nganggo pompa payudara, bagian-bagianna kedah dibersihkeun sareng disterilisasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)