Nalika nyandak orok ka daycare

Binih orok Binih orok

Naha aya waktos anu sampurna pikeun murangkalih ngamimitian sakola? Naha anjeunNalika nyandak orok ka daycare? Perdebatan kabuka pikeun saha waé kolot anyar anu mikirkeun murangkalihna nyéépkeun sababaraha jam jauh ti bumi sareng murangkalih anu sanés. Dina sababaraha kasus, éta mangrupikeun masalah kabutuhan kusabab tuntutan padamelan. Tapi aya ogé kaayaan kahirupan sanés anu timbul sareng maksa urang mikirkeun alternatif ieu.

Barudak urang mangrupikeun hal anu paling berharga anu urang gaduh sareng urang ngan hoyong anu pangsaéna pikeun aranjeunna. Naha daycare tiasa janten masalah pikeun orok? Résiko pikeun kaséhatan anjeun? Di jaman ayeuna, antara ngaji sareng padamelan, binihna ditepikeun salaku kaputusan wajib pikeun seueur kulawarga. Hirup salaku kanyataan kalayan kaunggulan sareng karugian mungkin gunana pikeun nyandak kaputusan anu pas.

Umur anu pangsaéna pikeun TK

Hésé terang iraha nyandak orok ka daycare. Dina pandangan heula, jawaban na moal pernah. Cara anu langkung saé pikeun orok sareng indungna salami taun-taun mimiti hirup. Tapi kanyataanana ieu sanés anu kajantenan di kulawarga ayeuna, kahirupan dinten ayeuna maksa kolot supados kaluar damel salami jam-jaman. Saha anu ngurus barudak harita?

Binih orok

Dugi ka sababaraha dasawarsa ka pengker, kulawarga mangrupikeun kulawarga, sareng nini-nini sareng paman parantos aya dina perawatan sareng perhatian budak leutik. Kanyataan ieu robih ku sababaraha alesan, kalebet kasenangan nini-nini anu ayeuna teras-terasan damel mangtaun-taun, nambihan kahoyong pribadi sareng kaayaan awak anu saé. Dina kontéks ieu, kaayaan kulawarga rumit sabab teu aya nini-nini deui anu cicing sareng murangkalih. Pusat daycare parantos janten kabutuhan prioritas pikeun seueur kulawarga.

Aya kolot anu masih kénéh hoyong ngurus budak leutikna, teu ngagaduhan pilihan sanés nyaéta nyandak aranjeunna ka daycare. Dina kasus anu sanés, tungtung cuti bersalin maksa kaputusan nyandak kaputusan sateuacan sateuacan waktos anu optimal. Naha anjeunNalika nyandak orok ka daycare tanpa ieu nuduhkeun résiko atanapi masalah?

Milih binih orok

Idéalna, orok kedah cicing di bumi salami mungkin, sahenteuna dugi ka taun mimiti hirup. Dugi ka waktos éta, orok rawan néwak virus sareng baktéri kusabab sistem imun na berkembang. Nalika prosés ieu teras teras sababaraha taun deui, ngajaga murangkalih di bumi salami sataun kahiji bakal nyegah teuing paparan.

Binih orok

Tapi sanaos ieu bakal janten kanyataan anu idéal, kaleresan aya seueur murangkalih anu ngiringan ngurus budak kalayan sababaraha bulan kahirupan. Anu penting dina hal-hal ieu nyaéta milih tempat anu dijaga leres, dimana perawatan sareng kabersihan janten prioritas. Barudak anom pisan sareng aranjeunna kedah ditutupan kabutuhanana kusabab henteu acan dikedalkeun sareng urang kedah tenang ngeunaan tempat dimana urang ngantunkeun murangkalih.

Al bawa orok ka binih Percanten ka lembaga penting sabab di dinya urang bakal ningalkeun anu paling penting di dunya. Perlu mastikeun yén orok di tuang nalika sareng saluyu, yén éta henteu tetep dina popok jorok sareng yén aranjeunna ngaganggu jam istirahat kalayan jam-jaman kaulinan sareng kagiatan rekreasi. Pilih tempat anu cerah sareng cerah, hindarkeun tempat anu poék kalayan saeutik sirkulasi sareng pembaruan hawa.

Tulisan anu aya hubunganana:
Nalika murangkalih angkat ti TK ka sakola

Penting pikeun naroskeun rujukan tempat éta sareng rerencangan sareng kenalan. Teu aya anu langkung saé tibatan pangalaman kolot sanés nalika ngeunaan milih binih orok. Salian ti lokasi fisikna, penting pisan pikeun milih binih anu ngagaduhan padamel anu pas, anu kasabaran sareng terang kumaha ngadorong kamekaran orok. Sakali deui, émut yén puseur daycare sanés gudang barudak. Sabalikna, aranjeunna kedah janten rohangan pangiringan anu janten pelengkap dina rutinitas orok, sahingga ngiringan dididik sareng ngembangkeun orok.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)