Kumaha carana ngajaga barudak dina méja nalika tuangeun Natal

Hidangan Natal kulawarga

Nalika liburan Natal datang bakal teras aya momen dahar peuting atanapi tuangeun dimana urang babarengan sareng sakulawarga. Kusabab éta tuang siang atanapi tuangeun anu khusus, normal yén anjeun resep yén sadayana jalma anu anjeun resep aya di méja ngaraosan tuangeun sareng sadayana, ngaraosan perusahaan sadayana. Tapi, ngajaga barudak dina méja sanés tugas anu gampang.

Waktos kulawarga penting pisan sapanjang taun, tapi khususna ogé nalika dahar beurang sareng tuangeun Natal, anu biasana urang bagikeun tabel sareng anu urang sono pisan salami sésana taun. Anjeun kedah ngurus waktos kulawarga anu berkualitas salami liburan.

Salila sésana taun, kulawarga biasana rada kabebanan ku jadwal anu ketat kusabab damel, kagiatan ékstrakulikuler, kurangna waktos sacara umum ... Kusabab kitu, pikeun seueur kulawarga waktos kualitasna minimal sabab urang sibuk teuing, urang sadayana. Sanaos seueur jalma kaduhung ieu sareng éta sababna aranjeunna milari waktos sareng jalma anu dipikacinta, urang hirup di dunya anu raoseun sareng sagala anu maksa urang ngalih tina situs éta sesah pikeun urang lakukeun. Hasilna, urang henteu ningali jalma anu dipikacinta sakumaha dipikahoyongna sareng urang bajoang nyéépkeun waktos kulawarga anu kualitas.

Tuang atanapi tuang sasarengan sacara rutin

Aya panilitian anu nunjukkeun yén kulawarga anu tuang babarengan nguntungkeun ku sababaraha cara sareng ieu kedah diperhatoskeun dina dahar beurang Natal atanapi tuang. Linggih kanggo ngabagi tuang ningkatkeun komunikasi sareng nguatkeun hubungan masarakat. Barudak anu sacara rutin resep tuang kulawarga sakitar méja bakal langkung saé di sakola sareng aranjeunna bakal condong nyandak kaputusan anu langkung saé, sanaos dina tekenan peer. Kabiasaan ieu bakal katingali di sakitar méja Natal, janten penting upami anjeun hoyong murangkalihna resep tuang kulawarga sakulawarga, anjeun tiasa biasa dahar babarengan unggal dinten, sanaos ngan ukur dina tuang siang atanapi tuangeun. Prioritaskeun waktos kulawarga éta tibatan anu sanés. 

Hidangan Natal kulawarga

Ogé, upami anjeun leres-leres ngusahakeun supaya barudak anjeun tuang salaku kulawarga, éta ogé bakal ngagaduhan kabiasaan nutrisi anu langkung saé nalika aranjeunna tumuh, boh dina nonoman boh dina kahirupan déwasa. Tapi tangtosna, panginten aya masalah. Upami anjeun tuang dina dipan atanapi masing-masing nyalira mangbulan-bulan bahkan mangtaun-taun, anjeun panginten henteu terang kumaha carana ngadamel kabiasaan ieu janten kanyataan, henteu ngan ukur dina dinten Natal, tapi ogé salami sésana taun.

Entong sono naséhat anu kami masihan anjeun di handap pikeun tiasa ngahontal éta. Émut yén ieu mangrupikeun tips anu anjeun henteu ngan ukur kedah nganggo dina Dinten Natal, tapi anjeun kedah ngalakukeun éta unggal dinten janten leres-leres janten kabiasaan.

Hayu aranjeunna mutuskeun

Pikeun ngajaga murangkalih barudak anjeun tuang siang atanapi tuang siang, ijinkeun aranjeunna milih naon anu kedah didahar atanapi tuangeun sahenteuna sakali atanapi dua kali saminggu. Dina Natal éta henteu kedah béda, éta ngamungkinkeun aranjeunna milih tuangeun atanapi tuang tuangeun supados aranjeunna rumaos kalebet sareng ogé rumaos aranjeunna bagian tina kaputusan sakumaha pentingna, milih ménu.

Hidangan Natal kulawarga

Sadaya ieu bakal ngajantenkeun aranjeunna ngarasa yén aranjeunna gaduh kontrol sareng tanggung jawab anu hébat, hal anu bakal nambahan sumanget sareng kahoyong anjeun pikeun ilubiung.

Ngadamel dinten anu bertema

Supados murangkalih anjeun ngaraos yén tuang salaku kulawarga mangrupikeun hal anu pikaresepeun, anjeun tiasa nyiptakeun sababaraha dinten. Ideu ieu ogé cocog pikeun sababaraha dinten sateuacan Natal, sabab ku cara ieu aranjeunna tiasa ngaraos motivasi pikeun tetep dina méja salami waktos tuang lumangsung.

Percanten atanapi henteu, barudak peryogi struktur sareng rutinitas kanggo ngaraos aman sareng percaya diri, sareng upami contona dinten Salasa 'Pizza Salasa', aranjeunna bakal terang yén dinten éta mangrupikeun Poé Pizza sareng éta bakal masihan aranjeunna kaamanan sareng pikagumbiraeun. Dina pengertian ieu, anjeun tiasa nyiptakeun tradisi nalika tuang siang atanapi tuangeun Natal Sareng unggal taun aya anu sapertosna, sapertos koktail udang, daging daging, sareng sajabana.

 

Pasihan aranjeunna tanggung jawab

Nalika ngeunaan masak, murangkalih anjeun henteu seueur di dapur ... Henteu janten masalah kumaha yuswa aranjeunna. Sadayana tiasa ngagaduhan tempat di dapur sareng murangkalih anjeun bakal ngarasa sugema sareng langkung motivasi upami anjeun masihan tanggel walerna di dapur. Éta tiasa nyetél méja, ngamuat mesin cuci piring, nyiapkeun piring sareng mantecados ... Sadayana tiasa ngalakukeun hiji hal.

Pikeun masihan tanggung jawab ka murangkalih anjeun, pikirkeun kumaha umur aranjeunna teras nyiapkeun naon anu bakal janten tanggung jawab anu bakal anjeun pasihan masing-masing. Barudak anjeun peryogi struktur, tapi ogé tanggung jawab.

Ngagaduhan rencana

Ngayakeun hal-hal anu penting penting supaya sadayana jalan anu saé atanapi upami henteu lancar, sahenteuna terang ka arah mana anu langkung saé pikeun dituju. Nalika murangkalih kalaparan aranjeunna kedah tuang sareng teu kurang ti ngalakukeun éta salaku kulawarga. Anjeun tiasa milih resep pikeun nyiptakeun anu henteu rumit teuing sareng dianggo upami diperyogikeun alat dapur anu ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang, sapertos robot dapur.

Upami anjeun mikir yén tuangeun tiasa langkung waktos tibatan diperyogikeun, salah sahiji cara pikeun ngajaga kulawarga dina méja nyaéta nempatkeun tuang sapertos sababaraha bahan pembuka. Sababaraha zaitun diadu, tomat dicincang ... Ieu mangrupikeun conto anu saé pikeun ngamimitian ngantosan kursus utama.

Hidangan Natal kulawarga

Janten optimis sareng gaduh sikep anu saé

Naon anu penting pisan pikeun ngajaga barudak anjeun dina méja nalika tuang atanapi tuang siang Natal, sareng dina sésana, nyaéta saluhureun paripolah sareng suasana anu anjeun ciptakeun. Salaku conto, anjeun tiasa nempatkeun musik di tukang, paguneman meriah atanapi maénkeun kaulinan lisan pikeun ngarasakeun suasana anu raos dina tuang siang kulawarga atanapi tuang.

Nalika tuang sareng kirang dina tuangeun Natal sanés waktos kanggo memar ku catetan atanapi kamar pabalatak. Waktosna kanggo kulawarga sareng terasrasakeun tuangeun sasarengan. Upami anjeun kedah ngaheureuyan, pilih waktos sanés, tapi entong pegatkeun beungkeutan méja kanggo tuang sasarengan. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.