Jam biologis awéwé

jam biologis

Jadi madre Ieu mangrupikeun hal anu dipikahoyong ku unggal awéwé dina sababaraha waktos dina hirupna, ti 30-35 upami awéwé henteu acan kagungan turunan éta masih nalika anjeunna biasana mikirkeun janten indung atanapi henteu. Naha atanapi henteu urang ngagaduhan pasangan anu stabil, urang terang yén waktos mimiti kaliwat sareng urang kedah milih antara gaduh atanapi henteu katurunan.

Al timbul patarosan ieu ngahasilkeun konflik anu dibenerkeun dihasilkeun ku pamikiran sosial yén awéwé gancang atanapi engké kedah ngagaduhan turunan. Nyatana, nalika awéwé mutuskeun henteu ngagaduhan murangkalih, anjeunna biasana menerkeunana alesan saolah-olah anjeunna nyungkeun hapunten, anu sanés kedahna.  Aya hiji dinten nalika awéwé ngabayangkeun dirina salaku indung, anjeunna mimiti ningali reuneuh dimana-mana, urang ngaleos ningali orok anu sanés atanapi ujug-ujug urang ningali diri ningali baju atanapi majalah ti keibuan… Ieu anu disebat jam biologis. Awéwé parantos ngagaduhan peran anu béda ku janten indung atanapi pagawean Ngan di bumi, urang parantos ngagabung sareng dunya damel, urang diajar, urang janten mandiri ... sareng urang pisan ngahargaan stabilitas sateuacan mutuskeun janten ibu, padamelan, stabilitas émosional atanapi pasangan, ngagaduhan bumi ...

jam biologis

Dinten ieu teh umur media awéwé anu ngagaduhan budak yuswa antara 25 sareng 32 taun, anu terakhir mangrupikeun yuswa dimana kasuburan turun sareng résiko nalika kakandungan kusabab umur indung indung nambahan. Kusabab kanaékan résiko anu aya hubunganana sareng umur indung, penting pikeun terang yén seuseueurna orok dilahirkeun séhat.

Urang kedah henteu nyarios yén kamampuan ieu ngagaduhan murangkalih anu ngagaduhan awéwé sapertos anu saé pangalaman émosional, fisik sareng beungkeutan sareng éta ogé dasar anu penting pikeun mastikeun kesinambungan tina spésiés manusa. Tapi ieu keibuan éta henteu kedah a tujuan diperyogikeun tapi pilihan gratis pikeun unggal awéwé anu kedah masihan cinta sareng perawatan ka budak anu anjeunna bawa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.