Ka usum gugur euyeub!. Resep musiman pikeun sakumna kulawarga

Resep Ragrag

Mimiti gugur ngajak urang mésér buah sareng sayuran musiman anu énggal. Dulang pasar swalayan sareng penjual sayur diwarnaan ku warna-warna anu kadunyaan, jeruk sareng héjo, khas jaman ayeuna.  Ngamangpaatkeun produk anu ditawarkeun ku stasion ieu nyaéta cara anu pangsaéna pikeun ngagaduhan diet saimbang anu ngamungkinkeun urang nyanghareupan parobihan ku kaséhatan sareng énergi. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun urang pikeun ngahémat kana karanjang balanja.

Dada, suung, waluh, anggur, quinces, jeruk, aubergine sareng produk gugur anu sanés, ngamungkinkeun urang nyiapkeun piring euyeub tur warni anu bakal ngagumbirakeun lalangit anu paling nuntut. Kusabab kitu sareng, supados anjeun tiasa ngaraosan rasa gugur sareng murangkalih anjeun, dinten ieu kuring nyanggakeun resep musiman anu saderhana ieu.

Leek sareng supa quiche

Resep Ragrag

Quiché mangrupikeun resep anu biasana memikat barudak pikeun campuran rasa sareng kéju dilebur. Mangrupikeun salah sahiji masakan anu ngajantenkeun sayuran langkung gampang didahar.

  • Adonan angin ngahiliwir
  • 300 gram supa atanapi suung diiris
  • huevos 2
  • Bawang dibungkus julienne
  • 200 ml krim cair kanggo masak
  • 2 bawang daun, diiris
  • Kéju parut
  • Kubus ham Serrano
  • Minyak zaitun, uyah sareng cabé

Panaskan oven nepi ka 180º. Gajih cetakan ku mantega sareng tempatkeun adonan angin di dinya. Brown bawang dina panci kalayan minyak zaitun. Saatos sababaraha menit tambahkeun bawang bodas sareng tumis gigireun bawang. Nalika aranjeunna mimiti transparan, tambihan supa sareng asak salami lima menit deui. Sakali parantos siap, angkat panci tina panas sareng simpen saos.

Campur krim cair sareng endog dina mangkok sareng, sakali diteunggeulan, tambihan sayuran, aduk. Pikeun campuran dina adonan sareng taburkeun kéju sareng batu ham di luhur. Panggang salami 20 dugi 25 menit.

Hayam sareng anggur

Piring anu lengkep anu bakal ngeusian barudak anjeun énergi.

  • 4 pingping hayam henteu kulit
  • 1/2 kilo anggur
  • 1 bawang dicincang
  • 6 cengkéh tina bawang bodas
  • Rosemary, thyme, cabé hideung uyah
  • Walnut
  • Sup hayam
  • Minyak zaitun tambahan

Panas minyak dina panci sareng bijil pingping hayam. uyah sareng cabé aranjeunna tambahkeun 4 bawang bodas. Nalika hayam emas tambih bawang. Nalika éta lemes tambihan thyme, rosemary, cabé sareng satengah tina anggur.

Tumis sababaraha menit sareng tambahkeun kaldu hayam panas. Nutupan kasér sareng ngantep hayam masak sakitar 20 menit dina panas sedeng-handap. Saatos waktos ieu, tambahkeun sesa anggur sareng kacang anu dicincang.

Hurungkeun panas sahingga sababaraha kaldu ngejat. Nalika aya sakedik cair deui, tambahkeun 2 bawang bodas anu diiris sareng pasihan kanggo masak. Hayu nangtung 5 menit sareng ngalayananana.

Tuna ngeusi Eggplants

Resep Ragrag

Resep ieu pikeun terong dipanggang bakal raoseun pikeun barudak. Ieu ngeunah, bergizi sareng gampang nyiapkeun.

  • 4 aubergine
  • 1 bawang dicincang
  • Tuna kaléng
  • tomat goreng
  • Kéju parut
  • Minyak zaitun tambahan
  • Uyah sareng cabé
  • jinten taneuh
  • Rosemary, basil, atanapi oregano

Panaskan oven nepi ka 180º. Potong aubergines dina satengah sareng motong sababaraha diagonal tanpa némpél kana kulit. Pasangna kana loyang sareng usumna. Panggang aranjeunna salami 10 menit. Saatos waktos ieu misahkeun daging tina aubergines sareng rendang aranjeunna.

Dina wajan sareng minyak, tumis bawang bombay anu dicincang dina panas low. Nalika mimiti coklat tambihan terong, uyah, cabé hideung jinten.

Saatos sababaraha menit tambahkeun tuna anu lemes sareng tomat anu digoréng. Masak campuran sakitar sareng ngeusian aubergine. naburkeun kéju parut di luhur na gratin aranjeunna dugi emas.

Ham, kéju sareng roti bakar anjir

Snack saimbang sareng séhat anu gampang pisan disiapkeun.

  • Roti roti anu diiris
  • Serrano ham
  • Kéju embe
  • Rambut
  • Miel

Persiapanana éta moal tiasa saderhana. Anjeun ngan saukur kedah nempatkeun kéju, ham sareng buah ara dina irisan roti. Upami anjeun resep, anjeun tiasa nambihan girimis madu.

Éta tiasa didahar polos atanapi dipanggang hampang sahingga kéjuna ngalembereh.

Kentang manis

Resep Ragrag

Kentang amis ngagaduhan tékstur anu sami sareng kentang tapi ku raos anu rada amis. Barudak bogoh ka aranjeunna.

  • Jumlah ubi anu badé tuang

Celepkeun kentang kana mangkok cai sareng gosokkeun ku sikat kanggo miceun aya tilas taneuh. Prick aranjeunna ku garpu sareng nempatkeun aranjeunna dina oven, sateuacanna dipanaskeun dugi ka 180º, salami sajam atanapi langkung.

Hayu aranjeunna diuk dugi tiis saeutik. Éta tiasa didahar polos, dibumbui ku uyah sareng cabé, mayonnaise, saos kéju, atanapi yoghurt. Anjeun ogé tiasa nempatkeun éta salaku panganan cuci mulut anu ditaburan gula sareng kayu manis.

Persimmon anggang

Resep dumasar buah anu enak anu bakal pikaresepeun ngora sareng sepuh.

  • Persimon
  • Gula
  • Kayu manis

Cabut batang tina kesemek teras lebetkeun kana piring. Taburkeun sakedik gula. Panggang aranjeunna dina suhu 180º sakitar 20 menit. Saatos waktos ieu, candak aranjeunna kaluar tina oven, ngantep éta tiis sareng Sprinkle aranjeunna sareng kayu manis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.