Kagiatan pikeun berpungsi dina wirahma di barudak

Kagiatan pikeun berpungsi dina wirahma di barudak

Tanpa ragu, musik mangrupa salah sahiji sumber sampurna pikeun ngaronjatkeun kreativitas barudak. Tapi teu ngan éta, tapi ogé éta bakal ngidinan Anjeun pikeun ngamekarkeun sagala abilities Anjeun. Janten terang ieu, éta kedah janten bagian dasar tina diajar. Ku kituna kami bakal ninggalkeun anjeun kalawan runtuyan kagiatan pikeun migawé wirahma di barudak.

Kusabab aranjeunna dina beuteung urang, éta sasaena nempatkeun musik dina aranjeunna. Salaku éta salah sahiji pakarang pangkuatna, dina watesan ngembangkeun tapi ogé salaku perlakuan terapi. Ku kituna, whichever cara anjeun nempo eta, musik boga kaunggulan sajajalan nu urang kudu tumut kana akun tur ku kituna nerapkeun eta berkat kagiatan pikeun berpungsi dina wirahma di barudak jeung di taun engké.

Tiru sora jeung larapkeun dina carita

Salah sahiji kagiatan pikeun ngagarap wirahma di barudak nyaéta kieu. sabab urang bisa ngamimitian nyieun nu leutik niru-niru sora nu tangtu: bisa ngucapkeun aksara atawa sora onomatopoeia kaasup kana carita. Ku cara kieu, aranjeunna mimiti niru naon anu anjeun nyarioskeun ka aranjeunna, ngajantenkeun bacaan langkung narik sareng dina waktos anu sami didamel wirahma, aranjeunna ogé ngembangkeun konsentrasina. Ieu mangrupikeun salah sahiji cara anu paling ngahibur pikeun ngaraosan diri anjeun di kelas!

Kaulinan 'Simon Says'

Ieu kaulinan téh alus nu bisa adaptasi jeung kabutuhan Anjeun. Ku alatan éta, lamun laju nu urang pilari, Simón ogé bakal senang pikeun mantuan kami. Sakumaha anjeun terang, kaulinan dimimitian ku kecap-kecap sihir nyaéta: 'Simón nyebutkeun' sarta sanggeus éta anjeun bisa nyieun noise boh ku sungut atawa ku alat nu Anjeun gaduh caket dieu ku kituna barudak leutik ngulang deui.. Anjeun tiasa ngagabung sareng tindakan sanés sapertos sapuan atanapi paréntah gerakan supados langkung pikaresepeun sareng murangkalih ngembangkeun ingetanana. Di dieu éta imajinasi nu datang kana antrian!

Kagiatan pikeun berpungsi dina wirahma di barudak: lagu kalawan koreografi

Pilihan séjén anu aranjeunna bakal resep nyaéta lagu-lagu kalayan koreografi. Éta sanés yén urang badé nempatkeun salah sahiji anu ayeuna sareng pajeulit, tapi pikeun anu alit aya seueur anu tiasa didamel. Anjeun tiasa ngulang sababaraha gerakan dina lagu anu pondok atawa, bet dina lagu barudak dawam. Nyieun bunderan, dulur nyekel leungeun, muterkeun lagu latar jeung luncat atawa crouching dina waktu nu tangtu, Sok pilihan séjén pikeun barudak pikeun ngaronjatkeun konsentrasi, koordinasi motor jeung ngarasakeun musik jeung kaulinan sacara umum.

maén alat musik

Aya salawasna alat musik diadaptasi pikeun sagala umur. Kituna, hal anu penting pikeun adaptasi jeung eta lajeng, deui ngarasakeun musik nu aranjeunna ninggalkeun urang. Salaku conto, kendang atawa rebana diantara nu pangbasajanna, kitu ogé gitar barudak, tangtosna. Urang tiasa nyetél wirahma sareng ngantosan aranjeunna nuturkeunana. Anjeun bakal manggihan yén unggal jalma boga gagasan sorangan. Janten, ngabentuk band sareng sadayana mangrupikeun jaminan pikeun gaduh waktos anu saé.

kaulinan musik

Ngagambar gambar bari ngadengekeun musik

Ieu mangrupikeun cara anu sanés yén aranjeunna tiasa nangkep naon anu diasongkeun ku wirahma ka aranjeunna. Ku kituna nanaon kawas hayu aranjeunna ngadangukeun lagu sareng dina waktos anu sami aranjeunna tiasa nangkep dina gambar naon waé anu dipikahoyong atanapi anu disarankeun ku lagu éta pikeun aranjeunna.. Pasti anjeun bakal reuwas ku bédana dina kelir komo bentuk nu silih tarik. Salaku tambahan, anjeun salawasna tiasa maénkeun dua lagu anu béda, nyaéta, gaduh wirahma anu béda sareng ngagambar gambar tina masing-masing. Kreativitas anjeun dina kertas moal aya watesna!

Karaoke

Urang kudu ngatur sangkan bisa méré prominence ka karaoke. Kusabab éta kagiatan séjén pikeun ngagarap wirahma di barudak. Kuring yakin aranjeunna bakal resep sareng ayeuna, anjeun tiasa kéngingkeun mikropon sareng layar komputer dimana anjeun tiasa ningali lagu karaoke. Tangtu éta hal basajan tur anu bakal masihan aranjeunna loba muter !


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.