Kagiatan pikeun ngaraosan gugur sareng kulawarga

Kegiatan gugur

Gugur mangrupikeun usum sareng seueur kamungkinan pikeun kagiatan kulawarga. Alam patri dina warna oranyeu sareng coklat, suharna kirang panas sareng cahaya anu nyinaran lingkungan nawiskeun ka urang perasaan anu romantis pisan.

Dina musim ieu, alam nawiskeun seueur rinci anu héran. Urang tiasa nyandak kauntungan tina ragrag daun, bentukna anu béda, ukuran sareng warna, buah musiman atanapi hujan sahingga barudak diajar bari maén sareng ékspérimén. 

Kagiatan pikeun ngaraosan gugur sareng kulawarga

Kagiatan pikeun ngaraosan gugur sareng kulawarga

Leumpang ngalangkungan padesaan

Dina usum gugur, alam nawiskeun sababaraha warna magis. Ochres, héjo sareng jeruk dicampur. Daunna mimiti murag sareng bentangna robih ti minggu ka minggu. Candak kasempetan kanggo ngajelaskeun ka murangkalih anjeun siklus musiman, naha bentangna robih. Ngarasakeun piknik di luar atanapi ngan ukur jalan-jalan.

Kumpulkeun daun garing

Jalan-jalan ngalangkungan padesaan, kota atanapi jalan balik ti sakola, tiasa janten kasempetan anu saé pikeun kumpulkeun daun tina tipena béda, tingali tangkal mana aranjeunna ngagaduhan, bédana di antara aranjeunna. Sakali di bumi anjeun tiasa ngagolongkeun daun ku bentuk, warna atanapi ukuran. Anjeun tiasa ogé ngalakukeun sababaraha karajinan sareng aranjeunna.

Kumpulkeun buah-buahan

Kegiatan gugur

Usum gugur mangrupikeun waktos kanggo kastanye, kenari sareng kacang pinus. Candak kasempetan pikeun angkat ka padesaan sareng milari tangkal pinus, kastanye atanapi kenari. Mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun mendakan dimana buahna asalna, sareng pikeun ngaidentipikasi tangkal ti mana asalna.

Ngarasakeun hujan, leutak sareng puddles

Dina usum gugur, sanaos hujan, masih kénéh ngahasilkeun hawa pikaresepeun pikeun ka luar. Nyiapkeun anak anjeun ku sadayana anu diperyogikeun sareng ngantepkeun anjeunna ngaraosan pangalaman maén dina hujan, leutak sareng puddles.

Ngadamel juru gugur atanapi méja

Di sababaraha tempat umum di bumi anjeun tiasa nempatkeun harta karun anu dikumpulkeun, bahan didaktis, buku, gambar atanapi naon waé anu anjeun pikir tiasa dianggo. bantosan barudak pikeun nempatkeun diri sareng ngartos usum dimana urang aya.  

Resep masak sareng tuangeun musiman

Gugur nawiskeun seueur katuangan kanggo nyiapkeun nikmat resep musiman. Anjeun tiasa mimitian ku angkat ka pasar sareng ngajar murangkalih anu mana buahna sareng sayuran anu khas dina musim ieu. Anjeun tiasa ogé ngamangpaatkeun buah-buahan anu anjeun kumpulkeun tina jalan nagara anjeun. Barudak bakal resep janten pamilon dina nyiapkeun tuang kulawarga. 

Ngagungkeun festival tradisional

Dina usum gugur aya seueur pihak sareng tradisi pikeun ngagungkeun. Tungtung panén, kastanye, samhain atanapi Lebaran. Anjeun tiasa milih anu paling anjeun resep sareng nyiapkeun hiasan, tuangeun khas atanapi kostum numutkeun masing-masing.

Moro harta karun

Ideu na nyaéta pikeun ngahasilkeun daptar harta karun anu tiasa dipendakan di tengah-tengah alam, masihan kabébasan budak pikeun gerak sahingga janten jalma anu mendakan masing-masing hal anu kedah dipilari. Ku cara kieu anjeun bakal ngadorong anjeunna pikeun noél, ngambeu, ékspérimén, ngaidentipikasi sareng ngasah akalna.

Karajinan

Gambar warna anu aya hubunganana sareng musim, nganggo khasanah anu dipendakan pikeun nyiptakeun karya seni atanapi ngahias bumi sareng aranjeunna, nyiptakeun karangan daun sareng buah, ngahias jandéla. Kemungkinan saloba anu didikatkeun imajinasi anjeun. 

Kuring miharep éta ku kompilasi ideu leutik ieu anjeun ngagaduhan anu ngamimitian. Pasti anjeun tiasa mikir deui seueur deui. Anu penting nyaéta anjeun resep usum gugur sareng kulawarga anjeun sareng nguntungkeun dina usum khusus ieu. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.