Kagiatan spring pikeun 1 jeung 2 taun olds

kagiatan spring barudak 1 jeung 2 taun

Saeutik demi saeutik, urang geus ninggalkeun balik bulan usum tiis jeung hujan jeung mere jalan ka poé cerah, nyanyi manuk jeung penampilan kembang. Kalayan datangna cuaca anu saé, kamungkinan pikeun ngalakukeun kagiatan luar anu béda-béda sareng budak leutik ngalikeun. Dina pos ieu dinten ieu, urang bade mantuan Anjeun ngamangpaatkeun ieu soré cerah sarta Kami bakal nyarankeun sababaraha kagiatan spring pikeun murangkalih umur 1 sareng 2 taun.

Ngaliwatan pangalaman anu diwariskeun ka budak leutik salila mekarna kagiatan, dibantuan pikeun ngainternalisasi pangaweruh jeung diajarna leuwih langgeng. Aranjeunna gaduh kamungkinan ékspérimén sareng nyiptakeun sajumlah kreatifitas sacara mandiri.

Kagiatan spring pikeun 1 jeung 2 taun olds

Upami budak leutik anjeun aya dina rentang umur ieu, kagiatan ieu anu bakal urang sebutkeun di handap ieu cocog pikeun aranjeunna. Aranjeunna teu ukur bisa boga senang, tapi Aranjeunna bakal ngembangkeun indra indrawi, imajinasi sareng gerakanna.

Cat kembang ku iteuk

cet ku iteuk

https://www.pinterest.es/

Kagiatan anu dipikaresep ku budak leutik, dimana anjeun ngan ukur peryogi temperas, sababaraha swab katun sareng témplat kalayan gambar kembang anu paling anjeun resep. Citakan ieu kedah kosong. Éta tiasa janten kembang atanapi gambar naon waé anu dipikahoyong ku murangkalih.

Ieu mangrupakeun aktivitas kreatif, nu barudak bakal ngamekarkeun sagala imajinasi maranéhanana sarta ogé kudu pisan kentel, Kusabab merlukeun kontrol hébat teu ninggalkeun wewengkon ngawarnaan. Kalayan iteuk, aranjeunna bakal milih warna sareng ngawarnaan bagian anu dipilih sareng aranjeunna, masihan kahirupan pikeun karyana.

bibit tutuwuhan

sikina

Anak naon anu henteu resep kana kontak sareng bumi sareng ogé melak siki sorangan?. Urang sadayana nalika urang alit, atanapi henteu seueur, pasti urang parantos melak sababaraha siki lentil, samangka atanapi ngagaleuh di rumah kaca.

Sangkan budak leutik ogé ngarasakeun kagiatan ieu, Anjeun ngan bakal butuh pot leutik, siki jeung katun. Hambalan munggaran nyaéta soak kapas ku cai jeung nempatkeun siki. Nalika sababaraha waktos pas sareng siki parantos ngagaduhan batang sareng akar, waktosna pikeun cangkok kana pot tanpa katun.

Kagiatan ieu teu ngan bakal ngajarkeun anak ningali kumaha tumuwuh tutuwuhan jeung miara lingkungan, tapi ogé Éta masihan aranjeunna rasa tanggung jawab sabab aranjeunna anu tanggung jawab pikeun perawatanna.

penjelajah warna

sawah karanjang gadis

Dina usum semi, unsur alam dicirikeun ku masihan urang hiji ledakan tina kelir béda. Anu terakhir, ledakan warna, nyaéta anu bakal ngabantosan urang ngalaksanakeun kagiatan di handap ieu sareng budak leutik.

Barudak kudu ngumpulkeun elemen béda jeung kelir béda yén spring nawarkeun kami. Nalika aranjeunna gaduh sadayana, kalayan bantosan sawawa, aranjeunna kedah nempelkeun kana kardus warna anu sami sareng ngadamel kolase pribadi.

Lukisan kembang garing

kembang garing

Unggal budak resep nyokot kembang ti taman atawa sawah, boh nu konéng, beureum atawa warna séjén. Ieu naon karajinan salajengna ngeunaan. kumpulkeun kembang liar béda jeung ngantep eta garing dina wadahna di panonpoé.

Lamun kembang geus garing, hiji sawawa on a kardus kudu nyebarkeun lem atawa lem nempatkeun kembang saeutik-saeutik kalayan bantuan anak. Aranjeunna tiasa nempatkeun aranjeunna dina cara anu dipikahoyong, masihan gratis pikeun kreativitasna.

kembang ku ramo

kembang ku ramo

https://www.pinterest.es/

Leuwih ti hiji anjeun bakal drool lamun ningali barudak anjeun nyieun kembang sorangan kalawan ramo maranéhanana. Kalayan kagiatan ieu, nu leutik bakal ngajalajah kumaha éta ngalukis ku ramo. Hasilna bakal luar biasa sareng anjeun bakal mendakan yén anjeun gaduh seniman sakedik di bumi.

Pikeun ngadamel kembang ieu, anjeun peryogi kardus bodas atanapi lambar kertas sareng temperas khusus pikeun ramo. Urang ngingetan yén sagalana kudu dipigawé dina pangawasan sawawa tur kalawan bahan diadaptasi pikeun leuwih leutik.

Kagiatan ieu bakal nulungan barudak leutik di imah pikeun neuleuman, diajar jeung senang. Entong ragu pikeun ngaraosan kréatipitas budak leutik anjeun sareng muji aranjeunna pikeun hasilna. Upami anjeun ngalakukeun kagiatan naon waé anu aya hubunganana sareng topik ieu di bumi, tong ragu ninggalkeun kami koméntar sareng bagikeun ka pangguna anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.