Kehamilan Anembryonic, naon maksadna?

Sugan anjeun kantos nguping istilah, "kakandungan anembryonic" tapi éta henteu saé teuing pikeun anjeun atanapi anjeun henteu terang naon anu saleresna. The kakandungan anembryonic éta masalah anu umum pisan di awéwé sareng gaduh perséntase luhur kaluron nalika kakandungan trimester kahiji.

Kakandungan anembryonic mangrupikeun ovum anu dibuahan sareng saatos ditanamkeun dina rahim, tumuh dina kantung kehamilan tapi tanpa ngembangkeun émbrion di jerona, janten tiasa kahartos yén kakandungan mimiti berkembang tapi teu aya jabang bayi.

Ultrasound kakandungan Anembryonic

Jenis kakandungan ieu éta disababkeun ku masalah kromosom pakait sareng endog atanapi spérma kualitas henteu hadé Aranjeunna ngahasilkeun inpormasi genetik anu goréng sareng éta henteu berkembang. Ieu tiasa didiagnosis ku ultrasound dina 7 minggu kakandungan, éta ogé tiasa dideteksi kumargi teu aya keteg jajantung dina ngupingkeun fétus.

Saatos kaleungitan kakandungan atanapi ngalakukeun curettage uterus, pikeun nyusun deui anjeun kedah ngantosan waktos na deui tiasa nyobian deui.

Entong sono detil anu kuring bakal ngajelaskeun langkung jéntré di handap sahingga anjeun tiasa langkung ngartos naon anu janten kakandungan embrio sareng naon perkawis éta.

Naon anu kakandungan anembryonic?

Kakandungan anembryonic mangrupikeun salah sahiji kaluron anu kajadian nalika endog anu dibuahan implan dina rahim tapi henteu ngembangkeun émbrion. Ogé kawanoh salaku leungitna émbrion atanapi cikal leungit.

Ieu tiasa lumangsung gancang-gancang anjeun bahkan henteu sadar yén anjeun hamil, anu sering aya dina trimester mimiti kakandungan. Kakandungan teu dihaja lumangsung nalika kakandungan réngsé dina 23 minggu kahiji.

Dina kaayaan anjeun reuneuh, ovum anu dibuahan taat kana témbok rahim sareng nalika sakitar 6 minggu kakandungan parantos kalangkung, cikal bakal aya. Ku zigot kitu, bentuk-bentuk kakandungan henteu berkembang. Éta sababna zigot ogé tiasa disebat kakandungan anembryonic.

Naon sabab kakandungan anembryonic?

Biasana kaluron atanapi kakandungan anembryonic biasana masalah sareng kromosom sareng struktur anu nyandak gén, panginten kusabab kualitas spérma atanapi endog anu henteu saé.

Éta ogé tiasa lumangsung kusabab ngabagi sél anu teu normal. Dina tiap hal awak ngeureunkeun kakandungan sabab ngakuan kalainan sareng terang yén éta moal tiasa dibawa kana istilah. Ampir dua per tilu tina kaluron anu dipikaterang disababkeun ku kalainan kromosom.

Penting pikeun anjeun pikeun terang yén anjeun henteu ngalakukeun nanaon pikeun nyababkeun keguguran atanapi kakandungan émbrionik sareng ampir pasti moal dicegah ku cara naon waé. Kanggo kaseueuran awéwé, zigot ngan sakali kajadian.

Upami saatos kaleungitan disangka kakandungan ieu atanapi ngalaman a curettage uterus anjeun hoyong nyandung deui, anjeun kedah ngantosan menstruasi anjeun balik (30 atanapi 40 dinten)

Tanda kakandungan embrio

tés kakandungan, normal atanapi anembryonic

Nalika anjeun kakandungan anembryonic, anjeun ngagaduhan tanda anu sami kakandungan. Nyaéta, upami anjeun nyandak tés reuneuh anjeun bakal gaduh hasil anu positip sareng anjeun ogé bakal kakurangan haid. Upami aya ayana zigot, kadar hormonalna tetep luhur, janten sanaos cikal bakal lirén ngembang sareng bahkan henteu aya, tés kakandungan tiasa teras-terasan positip sanaos kakandungan henteu badé dibawa kana istilah, komo upami kajantenan anjeun, anjeun masih tiasa ngaraos reuneuh.

Kumaha anjeun terang yén anjeun ngalaman kaluron?

Kalayan kakandungan anembryonic, awak anjeun kamungkinan bakal nampik éta nalika aya perhatosan yén aya anu salah, dina hartos ieu bakal ngeureunkeun kakandungan ngalangkungan kaluron. The Tanda keguguran tiasa sapertos:

  • Nyeri abominal
  • Spotting heunceut atanapi perdarahan
  • Mikir yén anjeun ngalaman jaman anu langkung seueur getih sareng langkung beurat tibatan biasana.

Upami anjeun ngagaduhan gejala ieu, anjeun panginten ngalaman kaluron, tapi henteu kedah sapertos kieu. Upami anjeun perhatoskeun anu béda dina awak anjeun, anjeun kedah angkat ka dokter pikeun mariksa anjeun sareng ngawartosan naon anu leres-leres kajantenan ka anjeun.

Diagnosa

Tiasa waé upami anjeun pikir anjeun parantos kakandungan normal, kanyataan yén anjeun didiagnosis kakandungan émbrionik bakal ngajadikeun anjeun ngarasa goréng jeung sedih, tapi pikir éta kanyataan yén éta kajadian ka anjeun sakali sanés hartosna éta bakal kajantenan ka anjeun salawasna.

Pikeun mendiagnosis yén anjeun ngagaduhan kakandungan anembryonic, aranjeunna kedah ngalakukeun ultrasound pikeun terang yén teu aya émbrion.

Naon kajadian saatos terang yén anjeun ngagaduhan kakandungan émbrionik?

Upami anjeun parantos nampi diagnosis kakandungan émbrionik, anjeun kedah ngobrol sareng dokter pikeun milarian naon anu kedah dilakukeun, anjeunna bakal ngajelaskeun sadaya léngkah anu kedah dituturkeun. Pikeun nyingkahan ngaliwatan prosedur operasi (pikeun ngalegaan cervix sareng ngaleungitkeun eusina) aya ubar sapertos misoprostol anu ngabantosan ngusir sadaya jaringan salami sababaraha dinten. Sanaos ubar ieu tiasa ngagaduhan efek samping sareng perdarahan.

Aya ogé pilihan sanésna, sareng éta aya awéwé anu resep nyerahkeun jinis prosedur médis pikeun kaluron sareng naon anu aranjeunna pikaresepkeun nyaéta ngantepkeun awakna ngatur sadayana sasarengan sareng alam. Sanaos ieu mangrupikeun kaputusan anu sangat pribadi, penting upami anjeun mutuskeun ngalaksanakeunana, anjeun nyarios ka dokter anjeun supados anjeunna tiasa nuturkeun deui sareng mariksa yén sadayana saé lancar sareng kaséhatan anjeun henteu rumit.

Dupi anjeun kantos ngalaman pangalaman kakandungan émbrionik? Dupi anjeun kersa ngajelaskeun kumaha pangalamanana? Naha éta pangalaman anu sesah atanapi naha anjeun mikir yén aborsi mangrupikeun aturan anu béda tanpa sadar éta kakandungan embrio?

Sakumaha anjeun ningali, alam manusa nyaéta wijaksana sareng upami ningali yén aya anu lepat dina awak awéwé nalika kakandungan mimiti tumuh, éta ngan saukur ngeureunkeun kakandungan supados henteu kalaksanakeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

456 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carolina Faundez cenahna

    Kuring béjakeun ka anjeun, kuring kakandungan embrio. Kuring ngalakukeun kasalahan ngalakukeun hubungan séks saminggu saatos karugian. Patarosan abdi: saminggu saatos, naha kuring tiasa hamil?

    1.    singa bikang cenahna

      Halo, nalika maca tulisan ieu, netelakeun sababaraha mamang tapi kuring gaduh anu sanés, kuring telat 18 dinten tanggal 2011 Méi 3, kuring nyandak tés getih pikeun ningali naha kuring hamil sareng kaluar positip, dinten anu sami kuring ngagaduhan colic anu kuat sareng nalika kuring angkat ka kamar mandi kuring sadar yén éta noda. Salaki kuring nyandak kuring ka dokter ti ruang gawat darurat sareng dokter kandungan ngabéjaan yén éta mangrupikeun ancaman aborsi sareng pikeun ngariksa éta anjeunna badé ngalakukeun ultrasound transvaginal, dokter ngawartosan yén teu aya orok di dinya anu ngan ukur kantung éta kosong sareng anjeun kedah ngalakukeun kuring A curettage ngintunkeun kuring misoprostol kanggo bumi sareng éta aya dina dua dinten kanggo ngalakukeun curettage.
      Saatos dua dinten kuring indit aranjeunna tumaros ka kuring sareng kuring parah pisan kuring ningali awéwé sanésna angkat siga henteu aya nanaon sareng aranjeunna ngantunkeun kuring dina panineungan sabab kuring diteken sareng masihan perdarahan anu beurat, tungtungna aranjeunna ngantunkeun kuring ka bumi.
      Indung kuring sareng dokter ngawartosan yén kuring henteu tiasa hubungan séks sareng salaki kuring yén kuring kedah ngantosan dua bulan kusabab rahim éta hipu pisan, sabab dinten-dinten ngaliwat kuring pusing, utah, sadayana ngajantenkeun kuring gering, kuring kedah janten handapeun pancuran ti waktos ka waktos saprak cai anu ngajaga kuring ogé, beuteung kuring tumuh sareng dituturkeun ku rasa teu raoseun, kuring nitah salaki kuring nyandak kuring ka dokter swasta kusabab aranjeunna parantos ngantepkeun naon-naon di kuring atanapi upami éta kuring gaduh tumor a.
      Nalika urang dugi ka dokter, kuring ngirim salaki kuring ka apoték pikeun mésér uji kakandungan sareng kaluar positip, dokter ngawartosan yén aranjeunna parantos ngalaksanakeun curettage tapi aranjeunna parantos ngantunkeun orok di kuring atanapi yén kuring sigana ngagaduhan dua orok sareng aranjeunna parantos ngaluarkeun kuring. hiji, salaki kuring pikasieuneun sabab kami henteu pernah kelamin sareng anjeunna henteu percanten.
      Aranjeunna ngirim kuring ultrasound sareng orok kaluar pindah sareng yuswa 4 bulan, aranjeunna ngalakukeun seueur tés pikeun ningali yén orok henteu dilahirkeun kalayan malformasi kusabab sagala anu aranjeunna lakukeun ka kuring, orok abdi lahir 34 minggu salaku hasil tina naon anu aranjeunna lakukeun ka kuring kusabab anjeunna total plasénta previa, kami duaan di perawatan intensif sababaraha dinten di ambang pati,
      Tapi Gusti hébat sareng orok abdi umur 3 taun 8 bulan sareng anjeunna henteu tiasa langkung séhat.
      Tapi atoh kuring masih gaduh seueur mamang ngeunaan naon anu kajantenan kuring.
      Kuring miharep anjeun resep carita kuring.

      1.    euweuh waktu cenahna

        Leonella; Naon carita anu saé, Gusti parantos masihan anjeun kado anu luar biasa sareng kuring ngabagjakeun anjeun kusabab tungtungna sadayana tétéla pisan. Hatur nuhun parantos nyarioskeunana, anjeun parantos ngajantenkeun kuring seuri ku bungah pisan, carita sapertos kieu henteu kadéngé unggal dinten. Kuring kakandungan anembryonic sataun satengah katukang sareng éta sesah pisan sabab kami ngarep pisan gaduh orok anu munggaran babarengan sareng salaki kuring, tilu dinten ka pengker kuring terang yén kami deui ngarepkeun orok sareng kuring ngarep-ngarep Poé ultrasound pikeun anjeunna. dokter ngawartosan yén sadayana henteu kunanaon sareng uqe tungtungna urang bakal janten kolot.

        1.    Ines cenahna

          Naon carita anu luar biasa ... .. Kuring ngadoa ka Allah pikeun mujijat anu sapertos kitu .... Kuring ngalaman IVF dina bulan April sareng dina ultrasound 8-minggu teu aya pamekaran atanapi denyut jantung ... .. dokter abdi masihan resep pikeun misoprostol sareng anjeunna ngantunkeun abdi ka bumi .... Kuring sieun pisan nempatkeun ubar di bumi sareng énjingna kuring angkat damel di tempat darurat ginekologi sareng ku ukuran embrio dokter mutuskeun masihan saminggu deui ... saminggu deui ngantosan sareng ngarepkeun….

    2.    aya traslavina cenahna

      Halo, nami abdi Ana, kuring bakal nyaritakeun yén kuring parantos ngalaman 2 kakandungan jadi kaping 1 normal, dokter ngajelaskeun ka kuring sareng kuring ngan ukur bersyukur ka Gusti kusabab barang na sampurna, éta masihan kuring katerangan anu sami anu aya aya dina halaman ieu. Sadayana pikeun serat saatos aranjeunna ngirimkeun misoprostol ka kuring, tapi kuring ngantosan kirang langkung 6 bulan sareng kuring nyobian deui sareng hal anu sami anu kajantenan kuring sareng waktos ieu kuring henteu ngémutan anu diucapkeun ku dokter, kuring henteu beristirahat Kuring nerapkeun pél sapeupeuting sareng énjingna kuring bobo sareng ngabersihkeun di bumi sadidinten, nalika kuring hadir dina kendali saatos gema dilakukeun, aranjeunna ngawartosan yén aborsi henteu lengkep sareng aranjeunna kedah ngalakukeun curettage atanapi anu sapertos kitu atanapi kirimkeun kuring pil misoprostol deui ps kuring mutuskeun pél éta kusabab kuring sieun saatos curettage yén kuring moal tiasa hamil deui sareng salaki kuring sareng kuring hoyong murangkalih, kuring hadir dina pamariksaan anu katilu sareng aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén sadayana henteu kunanaon tapi saprak mimiti ieu kuring nyeri pisan Ieu parantos aya dina beuteung kuring ti saprak 8 Oktober dugi ka ayeuna sareng kuring hariwang pisan kuring henteu terang naha kuring gaduh naon anu kedah ditingali tapi kuring kasieunan sabab beuki kuat nuhun kuring ngarepkeun jawaban

    3.    Natalia Ceballo cenahna

      Kuring ngalakukeun tés getih, éta positip. Kuring ngalakukeun ultrasound pikeun memverifikasi waktosna. Kusabab unggal bulan kuring gaduh période. Gema na henteu kaluar pisan. Ultrasound ngan ukur ngawartosan yén seueur getih dina rahim. 18 dinten ka pengker kuring ical. atanapi masa. sareng kuring kembung kembung.

  2.   Luz cenahna

    mmm Sigana mah henteu, ps tina naon anu kuring baca anjeun peryogi haid anjeun kajantenan deui sareng saatos éta anjeun tiasa hamil.

  3.   Luz cenahna

    Ayeuna patarosan kuring nyaéta:

    Abdi yuswa 22 taun, kuring resep pisan ngeunaan kakandungan munggaran kuring, tapi tétéla éta anembryonic, kuring seueur ragu naha ieu tiasa diulang deui, naha dokter kuring ngawartosan yén kuring kedah beristirahat satengah taun, nalika Kuring maca yén anjeun tiasa hamil deui saatos waktos urang balik saatos curettage, nyaéta, sakitar 30 atanapi 40 dinten….

    Abdi sieun pisan yén ieu kajantenan deui, bahkan kuring henteu tiasa ngémutan naon anu kajantenan kuring. AS

    Éta tiasa diulang deui, naha kuring tiasa ngagaduhan murangkalih?….

  4.   Lucy cenahna

    Halo Luz, Halo Carolina, hatur nuhun pisan parantos maca MadresHoy.com
    Kuring béjakeun yén saatos curettage anjeun kedah ngantosan antara 30 sareng 50 dinten kanggo hubungan séks deui. Ieu henteu hartosna anjeun henteu hamil, sanaos cita-cita na nyaéta ngantosan ti 6 bulan dugi ka 1 taun awak urang "nampung" sareng tiasa ngainkubasi orok deui.
    Anu nyababkeun kakandungan émbrionik biasana kajadian di ibu-ibu énggal teu acan dipikaterang sareng upami anjeun tiasa ngagaduhan murangkalih deui, anjeun kedah nyandak tindakan pancegahan anu kuring parantos bébéja. Nya kitu ogé, upami anjeun milarian hamil deui, kuring nyarankeun anjeun konsultasi sareng dokter kandungan, janten anjeunna bakal masihan naséhat anu langkung saé.
    Salam sareng teraskeun maca MadresHoy.com!

  5.   Mary cenahna

    Abdi kakandungan sapertos kieu tapi kuring henteu hoyong curettage. Abdi ngantosan dugi ka aborsi spontan. Sabaraha lami kuring ngantosan? aya anu terang?

  6.   Lucy cenahna

    Halo Mary,
    Ngantosan tiasa nyandak sababaraha résiko. Upami anjeun dikawasa ku gynecologist anjeun moal aya masalah. Guguguran tiasa lumangsung iraha waé, éta gumantung kana sabaraha lami nyandak awak pikeun ngusirna sareng waktosna beda-beda numutkeun jalma. Anjeun henteu tiasa ngantosan lami-lami teuing, sabab éta tiasa goréng pikeun anjeun. Salawasna unggal léngkah anjeun atanapi unggal kaputusan, ogé kirimkeun ka dokter anjeun.
    Salam sareng teraskeun maca MadresHoy.com

    1.    ZENA cenahna

      Mary, kuring yuswa 26 taun sareng kuring ogé ngalaman naon anu kajantenan ka anjeun, ngan éta kuring ngantosan ampir sabulan pikeun aborsi spontan lumangsung, sareng sia-sia yén dagoan kaserang kuring sareng aranjeunna salawasna ngalakukeun curettage Kami kalayan pangobatan sareng dina pamulihan yén pikeun Leres éta nyeri pisan, tong ngantosan langkung lami, angkat ka puskesmas anjeun sareng jalankeun kurungan rahim dina waktosna henteu rumit Kuring ngagaduhan kakandungan anembryonic 12 minggu sareng kuring ngantosan mujijat tapi henteu seueur tuah kajantenan Gusti ngabantosan anjeun

  7.   Cahaya Ma cenahna

    Abdi nembé kakandungan émbrionik, dokter kandungan kuring masihan kuring saeutik pél pikeun ngusir kantung sareng ngan ukur dinten anu mimiti kuring kaleungitan anu jelas. Butuh lima dinten kalayan ngan perhatoskeun bintik-bintik sakedik, naha normal ieu? Di sisi anu sanésna, dina ultrasound transvaginal aranjeunna mendakan hal anu aranjeunna ngawartoskeun ka kuring tiasa janten urat varikosa dina lawang tabung fallopian kénca. Kusabab aranjeunna ngadeteksi detak jantung 82 ketukan per menit, naha mungkin ieu? atanapi naon deui anu tiasa na? Komplikasi naon anu tiasa dilakukeun pikeun kaséhatan kuring? aya pangubaran? biasa ??

  8.   Margarita cenahna

    Halo, tilu dinten ka pengker kuring ngagaduhan curettage, kumargi kakandungan kuring ngandung émbrionik. patarosan abdi naha ieu tiasa mangaruhan kuring teu tiasa hamil deui?; Kumaha upami hamil deui tiasa janten kakandungan embrio anu sanés?

  9.   gisela cenahna

    Halo ka kuring, kakandungan anembryonic ogé kajantenan kuring, éta kakandungan munggaran kuring sareng nyalira dipikahoyong sareng dipilarian, dokter kandungan nampi ubar sareng anjeunna ngawartosan yén kuring kedah ngantosan opat bulan pikeun nyobaan deui, henteu ngabahayakeun kuring cicing deui nyandung

    1.    DEISY DAVILA cenahna

      HELLO NAMA JEUNG SÉTÉNYA AMY OG KANGGO DITANGGALKEUN KITU PADA 7 APRIL 2011 AKU MIMPUL NANGTANG ASLIK FOLIK. JEUNG AYEUNA GEUS 5 BULAN JEUNG BUDAK JEUNG SANGATNA, PERCAYA KA TUHAN.

  10.   Giancarla cenahna

    Saminggu katukang kuring terang yén kuring kakandungan anembryonic sareng kuring ngaraos kuciwa pisan sareng sedih kuring masih pisan depresi kuring teuing bungah ngeunaan kabogoh, urang duanana ngalaman waktos anu henteu hadé, sanaos umur kuring yuswa nembé 18 taun kahareupna bakal mangaruhan kuring atanapi Kumaha upami kajadian deui ka kuring?

  11.   LENNIS MILENA RIBON CHAIN cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah, kuring hamil sareng orok kadua kuring sareng tétéla janten kakandungan anembryonic, dokter diresepkeun sababaraha pél sareng ku bantosan ieu kuring ngusir kantung kehamilan sareng aranjeunna masihan kuring ultrasound intravaginal sareng alhamdulillah sadayana janten saé, kuring hubungan seksual sareng salaki kuring saminggu saatosna, patarosan kuring nyaéta période kuring henteu datang saprak ieu salami dua bulan, naha normal? Sareng ogé aya kamungkinan kuring tiasa hamil sanaos waktosna henteu dugi? Kuring ngabagjakeun anjeun pikeun rohangan ieu anjeun kedah ngabimbing ibu-ibu sapertos kami anu ngalangkungan momen-momen anu traumatis ieu. Kuring miharep gaduh jawaban gancang-gancang. Hatur nuhun.

  12.   Kalra cenahna

    Hai Mary, kuring ngalaman kakandungan anu sami 2 bulan ka pengker sareng kuring henteu hoyong curettage ogé sareng dokter abdi hoyong ngantosan kaluron sareng ti tanggal kuring didiagnosa, ngan ukur 8 dinten kalangkung

  13.   Kalra cenahna

    Saatos kakandungan émbrionik, sabaraha lami anjeun kedah ngantosan nyandung deui? Kuring parantos gaduh curettage uterus salami dua bulan sareng kuring parantos nginum pil salami sasasih, naha ieu tiasa mangaruhan kuring?

  14.   Claudia cenahna

    Halo, ampir dua bulan ka pengker kuring kakandungan, kuring parantos gaduh anak awéwé umur 11 taun sareng kuring nolak kuring mutuskeun ngagaduhan anu sanés, kuring bagja pisan tapi éta kajantenan, dokter nyarankeun kuring ngantosan 6 bulan, Teu sangka éta ngan ukur kajantenan kuring tapi ayeuna kuring ningali yén éta umum di seueur awéwé. Kuring masih sieun éta bakal kajantenan dina waktos sanés anu aranjeunna nyarankeun kuring Hatur nuhun

  15.   Lucy cenahna

    halo nami abdi lucia,
    sapertos batur, kuring kakandungan anembryonic,
    Kuring ngarasa sedih pisan kumargi éta mangrupikeun anak kahiji pikeun urang duaan salaku pasangan.
    Kuring gaduh mamang kumargi kuring nyandak seueur Pél kontraséptif, maka anu sanésna pikeun ngahindaran nambihan beurat badan sareng di sisi anu sanésna, pasangan kuring kaserang kanker usus besar, anjeunna ngalaman kemoterapi pikeun waktos anu lami sareng ayeuna dikontrol sareng ogé akibat tina hasil tés.
    Éta bakal micu dina kaayaan kuring, kuring tiasa ngagaduhan orok engké, kuring kedah ngendalikeun diri, tingali naha gén kuring cocog sareng na.
    Abdi sieun sareng henteu terang naon anu kedah dilakukeun
    Hatur nuhun sateuacana pikeun masihan kuring kasempetan pikeun nganyatakeun diri, kuring bakal ngahargaan bisa ngagaduhan jawaban anjeun. Sateuacanna hatur nuhun pisan ..

  16.   seredek cenahna

    Halo, kuring hamil 6 minggu sareng kamandang munggaran kuring aya dina 5 minggu dimana cikal teu dititénan, aranjeunna ngawartosan yén kuring ngagaduhan anu sanés saatos 7 minggu kakandungan, kuring pertama kalina sareng kuring sieun éta mangrupikeun cikal. Patarosan abdi upami normal yén cikal bakal teu katingali dina 5 minggu? da parantos seueur alesan na kuring ngantosan waleran anjeun sabab kuring teu sabar ngantosan ciuman

    1.    tingali cenahna

      Upami orok anjeun gajih normal dina 5 minggu éta mangrupikeun titik dina eko jaga sareng ulah hariwang kuring sareng kakandungan ieu tanpa embrio ayeuna kuring parantos kaleungitan kakandungan deui sakitar 6 taun ka pengker sareng saatos perawatan tetep sareng di dieu kuring ngantosan kaleungitannana tanpa kecap hancur tapi hei urang kudu tetep bajoang urang hoyong gaduh kulawarga. Ati-ati sareng normal yén éta henteu katingali dina 7 minggu upami éta kedah ditingali enya atanapi leres. luckyeeeeeeeeeeeeeeeee.

      1.    Ruth Mora cenahna

        halo .vero. sabab anjeun anu pang anyarna anu ieu kajantenan ka anjeun, kuring hoyong anjeun carioskeun kumaha ieu kajantenan upami anjeun hamil deui. kumargi dinten kemis kamari kuring ngagaduhan curettage kuring kakandungan anembryonic. sanaos kuring ngagaduhan dua nepi murangkalih kuring bungah pisan ngeunaan ieu Hiji-hijina konsol kuring nyaéta waktos ngalirkeun sareng kuring tiasa hamil deui.

  17.   ARCELIS GONZALEZ cenahna

    HELLO NAMI JEUNG ARCELIS DINA Sateuacanna kuring rumaos parah pisan nalika DR. Anjeunna masihan kuring yén News PENSE pikeun momen anu kuring teu tiasa ngagaduhan orok tapi kuring ngagaduhan halaman ieu sareng kuring sadar yén kuring sanés ngan hiji-hijina sanaos dokter kuring ngawartosan kuring ieu kajadian ka saha waé, kuring karasa saeutik. Langkung saé anjeun kedah ngantosan perkawis 4 bulan kanggo ningali naon anu lumangsung ngan ukur naroskeun Gusti pikeun ngabantosan kami ……… NGASILAN salam kanggo sadayana anu nganjang ka halaman ieu.

  18.   seredek cenahna

    Halo, sadayana, kuring umur 18 taun, kuring bakal yuswa sabulan nalika kuring curettage sabab aranjeunna ngawartosan kuring kakandungan anembryonic kuring ampir maot nalika dokter ngawartosan yén kuring henteu ngartos naon anu lumangsung kuring henteu pernah ngira yén ieu bakal kajantenan kuring Untung, kuring ngagaduhan dukungan ti pasangan kuring sareng kuring rumaos langkung tenang. Mugi ieu henteu kajantenan deui sabab éta anu takwa kuring.

  19.   tamba Elizabeth pandia cenahna

    Halo, nami abdi Eli sareng kuring hoyong hatur nuhun parantos masihan kuring kasempetan kanggo nyerat masalah kuring, saleresna kuring nyebatkeun yén kuring ngagaduhan kakandungan embrio sareng kuring hariwang pisan ngeunaan ke3 ieu kadua kalina kuring hamil sareng duanana kali aranjeunna parantos embryosed Kuring gaduh 2 bulan kamandang munggaran kuring 6 taun ka pengker sareng kuring salempang pisan hariwang yén kuring henteu hoyong curettage sabab kuring gaduh pangalaman munggaran sareng éta pikareueuseun sareng abdi hoyong terang4 upami kuring gaduh pilihan sanésna kuring leres-leres hanjelu sareng hariwang nuhun pikeun sadayana sareng salam anu sami Kanggo sadayana awéwé anu dina kasus anu sami, hatur nuhun

    1.    Gloria cenahna

      Halo, kuring ngagaduhan orok prématur tapi anjeunna pupus dina 3 bulan kalahiran, 6 bulan engké kuring kakandungan tanpa embrio sareng aranjeunna ngajantenkeun kuring curettage, 3 taun ka hareup deui kakandungan anembryonic sareng aranjeunna ngajantenkeun kuring SMA anu nyeri pisan saprak aranjeunna ngabersihan rahim kanggo nyeuseup saatos ngusir produkna, prosedur anu nyeri ieu dilakukeun sateuacan ngahontal 3 bulan kandungan. 6 taun parantos kalangkung ti saprak ieu sareng kuring henteu acan tiasa hamil deui, sareng kusabab umur kuring sigana moal hamil deui.

      1.    Ruth cenahna

        Ayeuna kuring ningali yén anjeun anu paling anyar anu kajantenan ieu, kuring gaduh dua murangkalih, salah sahiji ti 17 sareng hiji deui ti 15, kuring kakandungan kakandungan anembryonic, kuring henteu ngarencanakeun éta tapi kuring hoyong éta saprak kuring sadar yén kuring hamil. . Conzuela nyaéta mikir yén kuring hamil deui. Nya, kuring umurna 39 taun, abdi hoyong nyobian sababaraha bulan kanggo ningali naha Gusti hoyong. Koméntar anjeun bakal ngabantosan kuring

  20.   ANA ALVAREZ cenahna

    Héi sadayana, sakitar sabulan katukang kuring ngalaman curettage saprak kuring kakandungan anembryonic, éta mimitina, sareng anjeun bakal ngabayangkeun anu dipikahoyong pisan atanapi kuring gaduh mamang yén hal anu sami bakal kajantenan kuring deui dina 4 April, kuring angkat ka gynecologist tapi patarosan ageung abdi naha kuring henteu datang haid upami kuring ampir ampir sabulan ????? aya anu terang !! Patarosan anu sanésna aya anu ningali upami anjeun hubungan sareng kondom? Eske Abdi parantos hasil sareng kuring sieun aya kajadian anu bakal kahareup

  21.   ALEXI SOCARRA cenahna

    Halo, kuring umur 41 taun, sareng kuring parantos tilu kakandungan, anu pangheulana, orok maot dina jero daging dina 5 bulan, anu kadua, maot dina jero awak numutkeun TOXOPLASMA TINGGI, KETIGA NINGGALKEUN KANDUNGAN 9 MINGGU JEUNG 6 DINI, PISAN PISAN KITU, Kusabab Abdi hoyong gaduh orok, kuring henteu hoyong cicing nyalira, salaki kuring parantos gaduh barudak, ayeuna kuring sieun nyandung, sabab kuring henteu hoyong. BISA DITANGGUL DEUI, NAON SARAN KA SIA?

  22.   Laura cenahna

    Hai kumaha kabarna. Abdi yuswa 28 taun sareng kuring dina kaayaan anu sami kuring ngaraos parah. sareng sedih pisan sabab éta orok kadua, butuh 8 taun kanggo ngagaduhan anu sanés sareng ayeuna kuring yuswa 9 minggu sareng teu aya cikal, kuring sieun yén aranjeunna bakal ngalakukeun curettage. 2 taun ka pengker aranjeunna ngajantenkeun kuring hiji, sabab orok abdi maot dina jero beuteung kuring. Alos 3 bulan kanggo karugian anu ageung pisan anu janten indung kuring, mamang kuring nyaéta kuring kedah ngalakukeun curettage atanapi kuring kedah ngantosan dugi ka kantun kantung sareng konsékuansi naon anu tiasa dipibanda. Kuring hatur nuhun sareng ngadorong anjeun budak awéwé anu aya dina kaayaan sapertos kieu.

  23.   Daisy cenahna

    Halo!!! Kamari kuring ngalaman curettage ti saprak reuneuh, beurat dina kasus anu sami tanpa orok, kaleresan éta ngadukung kuring pisan tapi éta parantos kajantenan sareng ayeuna kuring ngan kedah ngantosan kumaha kajadian engké kuring ngarepkeun janten hamil sareng kuring miharep éta normal. Hiji-hijina hal anu ngagaduhan kuring kaluar tina loop nyaéta aranjeunna ngeusi batre kuring pikeun curettage, kuring ngabayangkeun yén ku teu tiasa neraskeun éta bakal biaya anu murah aranjeunna ngeusi kuring $ 5,500 peso

  24.   ALEXANDRA cenahna

    Halo, 3 minggu ka tukang kuring didiagnosis kakandungan anenbriated .. anjeunna resep pil dina dosis munggaran ngan ukur getih dina dosis kadua kuring junun ngusir kantung Éta pangalaman anu pikaresepeun pisan tapi bahkan aranjeunna ngajantenkeun kuring curettage sabab aya sésa-sésa. . Kuring mamatahan aranjeunna janten curettage sareng henteu ngaliwatan panyiksaan pél .. sapertos sadayana hoyong hamil ... tapi kuring sieun éta bakal kajantenan deui .. éta sababna kuring hoyong ka ahli .. ,, Upami aya anu terang tempat anu saé hatur nuhun

  25.   grehas cenahna

    Kuring kakandungan embrio dina bulan Désémber 2008, saatos éta dina Januari aranjeunna mendakan kista folikuler, patarosan kuring naha kuring tiasa hamil?

    Kuring ogé hoyong hatur nuhun kanggo réspon sareng saran anjeun dina waktos anu tepat.

  26.   catalina cenahna

    Kuring didiagnosis kakandungan anembryonic, saminggu kuring pendarahan beurat ku kram sareng getih anu kuat pisan salami 3 dinten seueur sareng diusir sakitar 15 gumpalan per dinten, éta ngandung hartos kaluron sareng kuring henteu ngagaduhan kantung kehamilan di jero, atanapi kuring kudu ngalakukeun curettage?

  27.   sam cenahna

    Halo
    Kuring hoyong terang kumaha rasana nalika anjeun ngalaman aborsi spontan, naha kusabab diusir alami endog émbrionik atanapi anu sanés.
    Tétéla kuring ngusir sababaraha jenis massa bodas, kuring henteu terang kumaha nerangkeunana ogé, tapi katingalina siga anu sapertos kantung kehamilan. Naha aya anu terang naon warna na? .. éta bodas .. sareng kuring nembé réngsé haid disamping pengusiran ieu ..
    Kuring ogé nyandak kontrol kalahiran, mmm
    Upami aya anu tiasa nulungan kuring, kuring hatur nuhun tina jero haté kuring!
    (L)

  28.   miluska cenahna

    Halo, sapertos anjeun, kuring ngalaman seueur pisan sareng prustasi anu ngerakeun sareng kuring asa parah pisan sareng ayeuna kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng abdi hoyong gaduh orok, ngan kadang kuring parah pisan sareng kuring mimiti nangis henteu gaduh orok

  29.   miracles cenahna

    Nya, sakitar sakedik langkung ti sabulan ka pengker kuring ngagaduhan masalah anu sami ngagaduhan orok anembryonic nalika aranjeunna ngawartosan yén kuring sieun kusabab kuring mikir yén dina hiji cara atanapi cara anu sanésna tanpa sadar, kuring ngeureunkeun kahirupan anu disangka ku orok dinten ayeuna kuring yuswa 19 taun tapi tetep nangis sareng sadayana sabab panginten kuring gaduh anjeunna tapi alhamdulillah éta sanés kusabab pasangan kuring ninggalkeun kuring nalika anjeunna terang yén kuring hamil sareng anjeunna sareng anjeunna milarian gadis sanés tapi hey éta henteu aya hubunganana deui kusabab kuring raoseun sareng alhamdulillah…. ! sabab ayeuna kuring aya di sisi kuring hiji tipe lalaki anu aya sareng kuring dinten aranjeunna kedah ngalakukeun curettage Kuring sieun pisan sabab kuring nyangka yén bakal aya kajadian kuring tapi budak awéwé lamun sababaraha anjeun hoyong ngalakukeun ieu sepi éta teu nanaon pikeun nulis ngeunaan bumi sabab ngan ukur nyeri Ngan sakedik deui, tong ngantosan ampir 1 sasih kanggo tiasa ngalaksanakeunnana sabab bakal nyeri punggung anu pikasieuneun dina tulang tonggong ku kontraksi janten budak awéwé henteu kunyuk…! jaga pisan .. !! AMAG

  30.   Giselle cenahna

    HALO. DUA BULAN SAKADEU AING NGALENGKUTAN JEUNG KURING DIPÉRÉRÉRASI LEGRATE SÉSA SÉÉNÉSA NGÉBÉRÉKÉN BAGIAN KURUNG. Abdi hoyong ngandung deui, tapi kuring sieun balik ngaliwatan hal anu sarua deui. Ngan ukur perlakuan anu dipasihkeun ku GYNECOLOGIST kuring ieu asam folik pikeun salaki kuring sareng pikeun kuring. AYEUNA MAH NGADIEU MASALAH JEUNG MENTRUASI, SAKI SANGGUNG SAJAKNA ABORI SAYA TEU AYA MINGGU JEUNG SÉÉÉN AYA BARI JEUNG PEMAHAMAN TEU TEU BIASA. AING PISAN PISAN Sateuacan ABORI JEUNG AYEUNA TEU NYAHO NU JADI.

  31.   Deera munera cenahna

    Halo Kuring umur 23 taun sareng kuring parantos ngalaman 3 kakandungan anembryonic, sareng kuring parantos ngantosan 5 dugi 8 sasih kanggo akur deui.
    Dina ultrasound terakhir kuring aranjeunna ngawartosan yén kuring ngagaduhan ovarium polikistikstik, éta tiasa janten hal ieu nyegah kakandungan kuring tina berkembang.
    Salaki kuring gaduh anak sareng awéwé sanés, ieu hartosna yén kuring anu ngagaduhan masalah? atanapi tiasa ogé duanana ???

  32.   ma fernanda cenahna

    Hai budak awéwé !! nami abdi fernanda, kuring yuswa 18 taun sareng ogé resep anjeun kuring kakandungan anembryonic sareng kuring ngalaman kaluron sareng aranjeunna ngalaksanakeun curettage ... éta kakandungan munggaran kuring, sareng saleresna kuring ngalangkungan momen anu pohara frustasi sareng sedih. . Kuring parantos milarian anu nyababkeun masalah ieu tapi kuring henteu acan aya kacindekan anu jelas .. kuring sieun pisan éta bakal ngulang deui. = (

    salaki kuring ngagaduhan jinis getih négatip anu sesah pisan, salah sahiji anu jarang ... sareng kuring ngagaduhan anu umum sareng positip. Anjeun henteu kedah ningali jinis getih pasangan kuring .. ?? ... kumargi urang gaduh tanda anu béda ..

    ahli gynecologist nyebutkeun 90% kamungkinan yén éta disababkeun ku kasalahan kromosom.

    Ayeuna urang kedah ngantosan 6 bulan kanggo nyandung deui .. sareng angkat ka dokter kandungan kanggo pangobatan sareng nyiapkeun diri pikeun janten kolot .. !!

    Urang sadayana anu ngalangkungan ieu kedah kuat .. sareng mikir positip .. éta sanés masalah ageung sareng di sana urang kedah ngalih .. !!

    salam!

    1.    jimena cenahna

      Hai Fernanda! Nami abdi Jimena sareng kuring yuswa 26 taun, kuring ogé ngalaman kaayaan sareng sapertos anjeun sadayana kuring sedih pisan kusabab kuring ngantosan orok ku seueur karep sareng seueur ilusi tapi kajadian kuring buka chekar sareng aranjeunna ngawartosan yén kuring kakandungan anembryonic ka kuring 10 minggu kehamilan mangrupikeun hal anu pikaresepeun pro nimodo kami ngan ukur hoyong masihan seueur kahoyong sareng kuring ngantosan kuring ngantosan tanggal kalulusan kuring. sadayana sareng aya k janten kuat….!

  33.   Laura cenahna

    Hello sadayana! Éta mangrupikeun entri munggaran kuring dina blog ieu. Abdi yuswa 21 taun sareng Senén kamari, 22 Juni, kuring angkat ka dokter pikeun nyandak tés reuneuh anu positip. Sareng kamari kuring angkat deui parantos ultrasound. Dina gambar anjeun ngan ukur tiasa ningali kantung kehamilan, anu dokter sesah dipilari; Numutkeun ka anjeunna, kuring moal aya anu ngaapresiasi di jerona. Abdi hamil 6 minggu, dina titik ieu kumaha kamungkinan kakandungan kuring janten érotis?

  34.   Andrea cenahna

    Halo Laura .. Kuring béjakeun yén dina 6 minggu émbrion masih biasana henteu katingali .. antosan hiji dugi ka dua minggu teras ngalakukeun kamandang deui .. sareng tenang .. iman ..

  35.   leres cenahna

    Nya, mimitina kuring resep terang ngeunaan topik ieu, kusabab kuring hirup éta kuring ngagaduhan 2 kakandungan, hiji dina cikal, sareng aborsi spontan anu sanés, gambar kumaha rasana, ayeuna kuring hoyong nyobian tapi kuring sieun, pasangan kuring sareng Kuring badé mariksa naha DIA atanapi kuring aya masalah sareng Gusti hoyong anjeunna masihan berkah anu kuring pikahoyong sareng sadaya jalma anu nyerat mamang sareng takwa kuring ngartos aranjeunna, punten wartosan kuring ngeunaan masalah ieu kusabab sakumaha ceuk sawatara anu matak hanjelu pikeun mikir yén anjeun moal tiasa nyandung yén awak anjeun henteu cocog ok ogé hatur nuhun pisan

  36.   mareida perez cenahna

    Abdi yuswa 27 taun di 18 Kuring kakandungan munggaran kuring dina cikal na dina 22 kuring kakandungan séhat kuring sareng dinten ayeuna di 27 kuring kakandungan kadua dina cikal kuring hoyong terang kunaon éta terus-terusan kuring sieun kakandungan kaopat kuring

  37.   Maria Cristina cenahna

    Halo, kuring hoyong terang naha kuring tiasa hubungan seksual sateuacan 30 atanapi 40 dinten saatos ngalakukeun curettage uterus pikeun kakandungan anu disinergén.
    Sareng kumaha upami kuring gaduh sateuacan éta.
    Hatur nuhun, kuring ngarepkeun réspon anu gancang ...

  38.   Marita cenahna

    halo
    KAMUNGKUTAN ANENEBRIONASI, ETA EMBRYO, TEU TEU NGADALAK, TEU NINGALI DALAM ULTRASOUND, TEU TEU KALIJALAH TI 7 KA 10 MINGGU, DOKTOR NYAOSKEUN KA JEUNG KUDU BISA JEUNG VIRUS, NGALAKSIKAN UJI COPLE TORCH, NGADILIKAN CUPLE PORK FOLIC ACID 3 (0.4 BULAN Sateuacan FOLIVITAL 2 MG JEUNG FERRANINE FOL) Éta anu ceuk kuring ka kuring kuring ngagaduhan XNUMX kakandungan Janten sareng DOKTOR anu terakhir ieu nyarankeun kuring ka VITAMINS AND THE TROR SPRAY, Punten upami aya anu terang perkawis naon sababna. Pikeun nuturkeun naon anu nyababkeun éta, mangga koméntar yén dokter anjeun ngawartosan anjeun, ieu email kuring bisi anjeun terang ngeunaan hal, mlopezz1605@yahoo.com.mxUpami kuring kasuksésan, kuring bakal koméntar ka anjeun kalayan resep anu hébat Hatur nuhun pisan sareng muga-muga Gusti Allah mberkahan ka Sadayana, Anjeunna terang kunaon anjeunna ngalakukeun hal.

  39.   karolina cenahna

    Halo !! Abdi badé nyarioskeun naon anu kajantenan kuring
    Numutkeun ka poé mimiti kuring jaman pamungkas kuring éta dina 8 Méi sareng kumargi kuring yuswa 9 minggu ayeuna kuring gaduh ultrasound munggaran kuring sareng ngan kantung manajerial anu katingali sareng dokter nyarios yén henteu aya anu katingali tapi anu leutik pisan kuring cicing di California. Dokter henteu terang pisan kumaha ngajelaskeun kuring frustasi pisan, sedih pisan kakandungan kadua kuring sareng anu munggaran sadayana jalan pisan kuring henteu terang naha éta kakandungan anembrinic kuring hoyong mikir yén kuring henteu tapi kuring gaduh seueur mamang kuring ngagaduhan kamandang anu sanés dina 2 minggu deui sareng aranjeunna ngintunkeun kuring ngalakukeun tés getih pikeun terang jinis getih kuring sareng sababaraha hormon, dokter ngawartosan kuring yén upami hormon naék atanapi anu sapertos orok na tuwuh tapi upami aranjeunna anu handap maka henteu, kuring henteu terang naon anu kuring pikirkeun, kuring bungah pisan sareng kuring hoyong orok berkembang, kuring ogé komo bingung kusabab kuring ngagaduhan hubungan sapertos akhir Mei sareng Juni Juni dinten ka-8 nyaéta dinten anu waktos abdi sumping, janten meureun kuring gaduh sababaraha minggu kirang sareng éta naha kuring henteu acan Anjeun ningali orok, kuring ngarep-ngarep kitu sareng Nya, ngan ukur gaduh dorongan pikeun sadaya awéwé anu kajantenan ka aranjeunna, dokter naroskeun kumaha parasaan kuring sareng kuring saé pisan kuring henteu acan pendarahan, atanapi naon waé hal éta kuring ngan ngarep-ngarep 2 minggu ieu anu tinggaleun lulus gancang sareng kuring tiasa ningali sorangan orok !!! hatur nuhun sareng wilujeung sadayana !!

    1.    NGL cenahna

      Halo Karolina, kuring dina kaayaan anu sami sareng anjeun sareng kuring sangsara pisan, naha anjeun tiasa nyarios kumaha kakandungan anjeun teraskeun? hatur nuhun sareng salam, mugia sing salamet

    2.    jasna cenahna

      Halo Karolina, kuring terang yén tilu taun ka pengker tina koméntar anjeun tapi kuring ngalaman hal anu sami, kuring parantos 8 minggu sareng teu aya anu émbran tiasa ditingali dokter ngawartosan kuring janten minggu payun anu paling dipikaresep aranjeunna bakal ngalakukeun curettage sareng yén éta ngagaduhan kuring parah pisan

  40.   Iliana de Linares El Tocuyo Lara State cenahna

    Abdi ogé curettage, tapi hoyong pisan putra salaki, hoyong reuneuh deui, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  41.   Karen Mujica cenahna

    Halo, kuring hamil tujuh minggu sareng orok kuring henteu katingali, ngan ukur karung anu aya, dokter ngawartosan yén kuring kedah ngantosan saminggu deui sabab tiasa disumputkeun kuring bungah pisan sareng ngan ukur mikir yén kuring tiasa kaleungitan ngajadikeun kuring depresi pisan kuring ngan ukur hoyong terang aya harepan anu leres éta bakal katingali

    1.    Kenalkeun nami anjeun ... cenahna

      Hormat sadayana abdi gaduh budak awéwé umur 11 taun umur 11 taun kanggo aca sareng kuring ngagaduhan 2 kehamilan antropis mimiti approk. 3 ATAWA 4 TAUN SUDAH KADUA JADI DEC 23. 2011 KABENERAN AING TEU NYAHO ANU MASALAH ANU NYIEUNKEUN MASALAH INI, OBIOUSNA KUDU NYIEUN PERMULAAN DINA 2 KAMIAHAN DINA 1ST. Éta ngan ukur OFF Tapi anu Kadua Diuji Éta Pisan Sedih Nyimpen Éta Dina Realitas Teu aya EMBRYO, Tapi pikeun FATAL SERIUS kuring anu masihan EMBRYO sareng bakal ngaluarkeunna, upami kuring sedih kusabab kuring henteu terang upami kuring henteu tiasa ngagaduhan barudak Abdi ngahaturkeun nuhun ka Gusti yén upami kuring hoyong, Anjeunna masihan kuring budak awéwé, tapi upami kuring hoyong masihan adi ka budak awéwé kuring. Ayeuna kuring badé kommentasi mata dina dua kapal. Tabung sistem anu sami anu paling gampang '? Nya éta dina dua waktos kuring mimiti ngirangan aliran COKLAT, kuring hoyong nganggap yén ieu mangrupikeun gejala tina kakandungan anu analis.

  42.   kellen cenahna

    Salam ka dulur kuring nyaritakeun naon anu lumangsung ka kuring kuring hamil sareng jam 4 minggu aranjeunna ngajantenkeun kuring ECHO anu aranjeunna nyarios ka kuring anu ngan ukur ningali kantong tapi éta normal sabab orokna leutik pisan, éta ogé ngalaksanakeun uji coba BETA JEUNG ORMONAS NINGKAT JEUNG HASILNA POSITIF …… .. AYEUNA KURING 6 MINGGU JEUNG DINA LAKONAN ECHO LAIN TETAPI BAYI MASIH HENTEU GAMPANG HANJANG GAMPANG OGÉ SÉSA NGALAKUKEUN UJI DARAH JEUNG DOKTOR NGOMONGKEUN JEUNG BATUS …… Tapi kuring teu ngagaduhan SIMPIT BURUK ATAWA NGADURUNG…. AING PISAN PISAN ANJEUN BAKAL DITANGGALKEUN KA ANJEUN KAMI HAMIL. JAUH NANYA Ménta TUHAN Pikeun Mantuan Kuring sareng Ngalakukeun KersaNa ……. Upami aya anu hoyong masihan pendapat kuring, punten DEMELA kuring peryogi sora-sora kapercayaan.

  43.   BINTANG cenahna

    Halo, sabaraha kuring kakandungan anu kadua dina émbrion atanapi ditéwak sakumaha anu disebatna, mimitina aranjeunna ngalakukeun curettage anu kajadian dina bulan Nopémber taun kamari sareng ayeuna kajantenan deui sareng aranjeunna masihan kuring pil kanggo ngusir kantung sabab aranjeunna henteu tiasa ngalakukeun curettage anu sanés pikeun waktos anu pondok antara hiji sareng anu sanésna sareng beuheung rahim tiasa cilaka, 2 dinten ka pengker kuring ngusir kantung anu pikareueuseun kuring tiasa ngajamin anjeun, ayeuna dokter ngawartosan kuring kedah ngantosan bari sareng ngamimitian ngalakukeun sababaraha tés getih pikeun milarian naon masalahna, kuring heran aya anu kajantenan ngagaduhan 2 kakandungan tina jinis ieu? KUMAHA SANGSA NGANGGO JEUNG JEUNG KITU BISA SUKSES JADI RÉNA, kuring butuh sababaraha jawaban ti ayeuna nuhun

  44.   Martha cenahna

    Héi sadayana, sigana ieu langkung kumat tibatan anu kuring bayangkeun, dina dalapan minggu kakandungan dokter kandungan kuring ngadeteksi kakandungan anembryonic kuring, kami nangis pisan sareng salaki kuring, éta mangrupikeun kahiji kalina kuring hamil, dinten ieu kuring ninggalkeun klinik sareng aranjeunna ngajantenkeun kuring curettage saatos nempatkeun pél nyababkeun kantung kaluar. Kuring kalem sareng gaduh katengtreman, kuring hoyong aranjeunna ogé ngagaduhan, ilusi maot, éta leres, tapi perjanjian kuring nyaéta orok kuring henteu maot kusabab anjeunna henteu pernah maot. Gusti terang kunaon, kuring miharep kalayan iman pisan yén anjeunna masihan kuring kaistiméwaan janten indung.
    Salam kanggo sadayana sareng seueur kakuatan.

    1.    Maria Jose cenahna

      Martha, anjeun leres, ilusi éta maot ... sanaos leres ogé orok henteu maot, sesah pisan pikeun méréskeun kaayaan sareng hal anu paling parah nyaéta anu sanés henteu ngartos éta, sabab upami anjeun terang anjeun anu hamil éta ngarobih kahirupan anjeun; sareng hésé pisan pikeun sababaraha urang pikeun nampi éta, dina kasus kuring sahenteuna hésé pikeun kuring pikeun nganggap yén kuring hamil (pikeun propésional, ékonomi, kusabab kuring ngora, jst ...) sareng saatos meunang biasa ideu, meunang bungah; sareng akhirna terang yén anjeun moal janten ibu, sesah ... Dukungan anu dipikacinta penting supados kaayaan henteu mangaruhan anjeun sacara psikologis.

      Dina kasus kuring, kuring ngalaman kakandungan jenis ieu, éta mangrupikeun hal anu nembé pisan, akhirna kuring réngsé dina aborsi spontan sareng untungna kusabab kasieunan kuring, henteu perlu ngalakukeun curettage sabab dina aborsi sadayana kaluar sacara alami.

      Anjeun kedah iman yén henteu ngan kusabab éta kajantenan anjeun sanés hartosna anjeun moal tiasa janten indung. Kuring yakin yén kahirupan masihan kuring kasempetan sanés supados kuring tiasa langkung hadé ngarencanakeun hirup kuring sareng dina waktosna masihan orok abdi kahirupan anu pantes, disiapkeun pikeun narima éta. Tapi sanaos kitu, perlu hirup tanding ... Kuring aya dina prosés éta

  45.   letty cenahna

    Kuring kakandungan anembrinic tapi aranjeunna kauninga kuring kalayan wates sareng bentuk henteu teratur dina kantung kehamilan anu tiasa janten hal anu serius

  46.   gleny Fajardo cenahna

    Nami abdi Gleny Abdi ngagaduhan curettage dina Méi 2009, kuring yuswa 8 minggu, kaleresan urang sedih pisan, salaki kuring sareng kuring, nalika aranjeunna nyarios yén kakandungan kuring ngagaduhan masalah, kuring hoyong maot, tapi Gusti masihan urang kakuatan sareng anjeunna terang kunaon sadayana kajadian, Anjeunna ngan ukur masihan naon anu ngahijikeun urang supados urang sadayana anu ngalangkungan ieu kedah iman yén Gusti éta asih. sareng hayu urang buka awéwé sanés urang ti sanimemos.my email téh gleny832009@hotmail.com

  47.   Marcela cenahna

    HELLO SADAYANA
    Letty, tong hariwang, pastina kantung kehamilan anjeun parantos nyiapkeun aborsi, sabab kumargi teu aya orok, éta ruksak, kuring parantos ngalaman dua kakandungan anembryonic, kaleresan nganyenyeri pisan, tapi upami anjeun nalungtik langkung seueur anjeun bakal sadar Éta ieu normal pisan pikeun awéwé rata-rata éta lumangsung 3 kali, sareng tétéla anu janten panyabab utama nyaéta salah sahiji ti dua, boh endog atanapi spérma henteu ngagaduhan% kromosom lengkep pikeun ngagedékeun embrio ieu henteu serius tapi éta tiasa dirawat, Anjeun ogé kedah konsultasi heula sareng dokter kandungan anjeun sareng anjeunna bakal ngawartosan anjeun upami ieu kasus anjeun atanapi éta ngan saukur anyar, anu disebut ogé éta.

  48.   mcka cenahna

    Halo, kuring ogé kakandungan anembionic, sareng anu leres kuring bungah pisan ngeunaan orok anu munggaran! Kuring ngagaduhan curettage sareng untungna kuring henteu damang sacara fisik tapi ayeuna mangaruhan kuring sacara moral !! Kuring ngarasa sedih sareng henteu hoyong naon-naon, naon anu kuring lakukeun? sabab salaki kuring hoyong kuring nempatkeun batréna tapi kuring henteu hoyong nanaon !!!!!!

    1.    Franklove cenahna

      Halo, nami abdi Francis upami kuring terang yén urang ngalaman waktos anu sesah tapi urang kedah pernah kaleungitan harepan ka Gusti dua bulan ka pengker kuring kaleungitan sareng ayeuna tétéla kuring ngagaduhan kakandungan anembiotik anu sanés janten aranjeunna kedah ngalakukeun curettage I kuring sedih tapi muga-muga ka Gusti Allah parantos sataun lilana sareng janten reuneuh deui kuring miharep henteu kaleungitan iman sahingga nalika kuring damel sareng murangkalih anu janten anu ngabantosan kuring ngarasa tengtrem sareng cinta sareng henteu kantos kaleungitan iman seueur salam ka sadayana sareng Gusti mberkahi anjeun.

  49.   Betty cenahna

    Halo: Abdi yuswa 25 taun sareng kuring kakandungan anembryonic, kuring parantos yuswa 8 minggu sareng aranjeunna kedah ngalakukeun curettage kanggo éta sareng tepatna Ari Bapa kuring ngarasa goréng kusabab kuring ngarepkeun éta, hésé ngalangkungan hal sapertos kitu tapi ayeuna kuring langkung tenang tapi upami kuring sieun pisan éta bakal kajadian deui

  50.   valeska ruiz cenahna

    Halo. Abdi yuswa 29 taun sareng 2 minggu ka pengker kuring kakandungan kusabab kakandungan anembryonic, éta anu kadua dina 8 bulan sareng kaleungitan katilu kakandungan 4 kuring ngan ukur parantos kéngingkeun orok anu ayeuna yuswa 1 taun ... Kuring ngarasa frustasi sareng hanjelu pisan sabab kuring henteu terang kunaon urang henteu tiasa gaduh deui orok ... naha kuring kedah ngalakukeun panguburan kasuburan ??? Sabaraha lami kuring kedah ngantosan nyobian deui .. kaleresan rumit pisan kumargi kuring rencana nyobian hiji waktos deui sareng upami tétéla henteu goréng deui kuring bakal mikirkeun pangobatan anu sanés sapertos di vitro .... hatur nuhun .. valeska

  51.   Diana cenahna

    salam salam nami abdi diana abdi kakandungan anembryonic umur kuring tujuh minggu nalika aranjeunna mendakan éta kuring ngagaduhan curettage Abdi parantos nyandak dua bulan éta tapi kuring sieun pisan hamil sareng abdi bakal ngaliwat hal anu sami ngawartoskeun kuring yén henteu sadayana tiasa sami tapi kuring bungah pisan, sanaos kuring henteu kaleungitan nanaon, éta nyeri pisan pikeun kuring sareng pasangan kuring. Aranjeunna nyarios aranjeunna nyarankeun kuring hamil sahenteuna 6 bulan dugi ka 1 taun tapi kuring maca yén anjeun tiasa nyobian saatos 30 atanapi 40 dinten saatos haid munggaran anjeun. Patarosan kuring, naha kuring tiasa nyobian deui?

  52.   lily liar cenahna

    Halo, salam kuring, kuring ogé nembé ngalangkungan curettage anu aranjeunna lakukeun ka kuring lima belas dinten ka pengker, sapertos sadayana, kuring sedih pisan tapi Gusti terang tujuanana sareng kuring ngadorong anjeun upami éta henteu kabuka dina ieu salajengna , Kuring bakal ngantunkeun email kuring upami anjeun hoyong ngabagi pangalaman dina hal éta azucena1704p@hotmail.com

  53.   Juliet Prieto cenahna

    Hai muhun, kuring umur 17 taun sareng tés getih kaluar positip sareng kabogoh kuring kami pikir nyanghareup ka sadayana, kami henteu paduli nanaon upami orok kami saé, dunya datang ka kuring nalika kulawarga kuring terang sareng dinten normal Nalika sadaya jalma bungah ngeunaan orok kuring, kuring mimiti getihan, aranjeunna ngalakukeun ultrasound sareng ngan ukur kantung anu kabentuk, aranjeunna ngalakukeun curettage sareng kuring masih teu acan pulih tina nyeri ieu, kuring henteu tiasa ngatasi éta sareng kuring peryogi kauninga naha kuring tiasa hamil deui.

  54.   Lucy cenahna

    Halo Julieth, kumaha damang? Hapunten pisan kanggo waktos anu anjeun alami, éta sanés kaayaan anu saé pisan, tapi anjeun anom pisan sareng anjeun tiasa hamil sababaraha kali deui. Ieu mangrupikeun tautan pikeun anjeun pikeun neraskeun internalisasi diri: http://madreshoy.com/consejos/quedar-embarazada-despues-de-sufrir-un-aborto-espontaneo_2465.html
    Salam terus maca urang !!

  55.   Isabel cenahna

    Halo, tilu bulan ka pengker kuring ngalaman curettage, kuring ngalaman tilu kakandungan sareng dua anembryonates, kuring ngantosan sakitar dua taun janten hamil deui, tapi éta kajantenan deui, dokter kandungan ngintun kuring ngajalanan sababaraha tés, aranjeunna teu acan masihan kuring sadayana hasilna, tapi tina bagian anu parantos masihan kuring hasilna normal, kaleresan kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring hariwang sareng sieun yén kasus-kasus ieu bakal ngulang nyalira, sareng kuring henteu terang naon jinis perlakuan anu kedahna. dituturkeun pikeun kasus ieu, upami anjeun terang inpormasi kuring bakal ngahargaan pisan.

  56.   Gladys cenahna

    Halo …. 2 bulan ka pengker kuring kakandungan anembryonic, éta kakandungan munggaran kuring, kuring yuswa 39 taun, sareng kuring ngagaduhan ilusi anu luar biasa. Alhamdulillah kuring kaluar ogé tina curettage anu aranjeunna latihan pikeun kuring, sareng sanaos kuring ngalaman déprési anu gedé pisan, kuring parantos tiasa pulih sakedik. Pangrojong salaki kuring penting pisan. Dokter nyarios ka kami yén saatos 3 bulan urang tiasa nyobian deui. Kuring bagi pendapat mayoritas, aya seueur kasieun sareng kateupastian ngeunaan usaha deui. Kuring nyarankeun ka dokter pikeun ngamimitian sababaraha perlakuan kasuburan, tapi anjeunna mikir yén kanggo waktos ayeuna teu perlu, yén kuring dina kaayaan kaséhatan anu séhat sareng tiasa nyobian deui. Ayeuna kuring henteu deui ngaraos nyalira, sabab dina halaman ieu kuring kantos maca yén kuring henteu ngan ukur hiji anu ngalaman tina éta. Kuring yakin yén urang moal kaleungitan iman, sareng upami Gusti hoyong, anjeunna bakal ngintunkeun orok. Salam sareng wilujeung sadayana.

    1.    Mei cenahna

      Halo Gladys, ngawartosan naon anu lumangsung? Dupi anjeun ngagaduhan orok anjeun? Mudah-mudahan!! Kuring ngaliwat hal anu sami sareng kuring peryogi dorongan pikeun nyobaan deui di hareup sanaos kuring parantos 34 taun! Kuring miharep anjeun anu pangsaéna!

  57.   valeska G cenahna

    halo chikas !!! Kuring kakandungan anembryonic dua bulan ka pengker sareng éta sedih pisan kumargi kuring parantos ngalaman 3 karugian total… Abdi ngalaman depresi, tapi kuring ngagaduhan hiji orok umur satengah taun anu angkat sumanget abdi…. Dina 1 bulan satengah deui kuring bakal nyobian deui pikeun terakhir kalina ku cara normal sareng upami urang henteu ningali perlakuan kasuburan, kaleresan kuring sieun pisan kaleungitan deui…. Éta henteu gampang, tapi éta ngabantosan kuring pisan pikeun ningali yén kuring sanés ngan hiji-hijina sareng seueur urang anu ngalaman nyeri ieu,…. tapi nepi arwah chikas anu miharep mangrupikeun hal terakhir anu leungit !!!! sareng urang bakal nyobian dugi ka dianggo pikeun kami sareng kami ngagaduhan orok !!!! kabeneran jeung berkah !!!!! valedan24@hotmail.com

  58.   ROSIMAR ANASTACIA cenahna

    Kuring kakandungan émbrionik, tapi kuring ngan ukur berhasil mendakan yén teu aya sanés tapi rahim kuring nalika kuring milari dokter ka-5, anu naros ka kuring pikeun ultrasom anu kadua, sareng di sana anjeunna diverifikasi yén kuring kaleungitan orok kuring. Abdi hanjakal, kami ngimpikeun yén filhinho ieu ... kuring henteu terang kumaha agir.

  59.   ROBSY cenahna

    Hai! Kuring ngalaman curettage kamari kusabab kakandungan aneambronic, kuring sedih pisan kusabab éta kakandungan munggaran kuring, sareng kuring sieun hal anu sami bakal kajadian deui! patarosan abdi upami kuring ngahutang ieu kusabab salaki kuring umurna 25 taun sareng kuring yuswa 29 taun hatur nuhun kanggo waleran anjeun

  60.   Andrea cenahna

    Héi sadayana, kuring nyaritakeun yén kuring pisan depresi saprak saminggu ka tukang kuring ngalaman curettage, éta mangrupikeun kakandungan anembryonic kadua kuring, kuring bingung pisan kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun Kuring sieun pisan hamil deui sareng éta bakal diulang deui kanggo katilu kalina

  61.   zuri daray balan leyva cenahna

    Hai, Abdi yuswa 21 taun, biayana kuring sakitar 8 bulan kanggo hamil sareng nalika panginten kuring, héran kuring nyaéta kuring kakandungan embrio sareng kuring ngagaduhan curettage jam 8 minggu sataun katukang. sareng kuring teu ngurus diri salami 6 bulan sareng kuring teu acan aya di Barazada Abdi hoyong terang kunaon hatur nuhun, jawab kuring

  62.   Suzanne cenahna

    Halo, kuring sedih pisan kusabab kuring hamil 11.5 minggu anu kuring ngagaduhan kamandang kumargi kuring gaduh runtah, dina ieu aranjeunna ngawartosan yén kuring henteu ngagaduhan embrio x anu kuring kedah ngalakukeun curettage tapi ieu rumit x anu dipiboga ku aranjeunna pikeun ngalakukeun hysterectomy, Ayeuna kuring asa déprési pisan sabab kuring terang yén kuring moal kantos gaduh seueur murangkalih sareng sanaos kuring ngagaduhan dukungan ti salaki kuring sareng putra umur 4 taun kuring henteu liren asa goréng. Alhamdulillah gaduh kamungkinan murangkalih, tuang kalayan saé, nginum vitamin fol ferramine, latihan sareng tipung Zero seueur cai sareng aranjeunna bakal ningali yén éta bakal ngahontalna, upami kuring tiasa… ..

  63.   dania calaro cenahna

    Halo, kuring yuswa 19 taun sareng kuring kakandungan munggaran sareng éta anembryonic, abdi hoyong terang upami hal anu sami bakal kajadian upami nyandung deui

  64.   Valeria cenahna

    Abdi umur 21 taun, éta kakandungan munggaran kuring sareng kuring resep pisan ka orok abdi ... Aranjeunna mendakan kurangna émbrion dina 8 minggu sareng dina 10 minggu aranjeunna negeskeun yén éta kakandungan anembryonic ... Kuring kedah ngagaduhan curettage kusabab aranjeunna ngawartoskeun kuring aya komplikasi upami kuring ngantosan kaluron lumangsung ... Mangrupikeun pangalaman anu sesah pikeun terang yén orok kuring henteu aya, teras ngalangkungan trauma tina curettage ... kuring ngan ukur ngarepkeun ieu henteu moal kajadian deui ka kuring ...

  65.   adeline cenahna

    Kuring ogé ngagaduhan embrio hamil sareng hal anu paling parah nyaéta éta kembar sareng saurang ogé henteu kabentuk

  66.   sabit cenahna

    Halo, kuring bakal nyaritakeun yén hal anu sarua kajadian ka kuring opat bulan ka pengker tapi ayeuna kuring hariwang sabab bulan ieu kuring henteu ngalaman haid sareng kuring henteu terang naha kuring bakal hamil kuring sieun pisan hal anu sami tiasa kajadian ka kuring, abdi henteu terang naha kuring ngantosan atanapi nyandak naon, naon anu anjeun mamatahan kuring anjeun?

  67.   palmyra cenahna

    Kuring kakandungan émbrionik ampir sabulan katukang tapi patarosan kuring naha kuring tetep ngaluarkeun getih nalika ampir sabulan saatos curettage sareng patarosan kuring nyaéta nalika pendarahan bakal lirén sareng iraha waktos abdi bakal normal deui?

  68.   Jacky cenahna

    HALO!!! Parios halaman abdi hoyong dipiceun tina ragu-ragu Sateuacanna disanggakeun yén kuring nyandung tapi ECHO mimitina mah kaluarna ngan ukur karingcang sareng DR. Anjeunna nitah kuring kéngingkeun kakandungan tanpa BB, kuring tiasa nyandak pendapat anu sanés sareng anjeun parantos ngalaksanakeun studi Hormona sareng parantos kénging sakedik ku saeutik ... Ragu ageung anu kuring gaduhna nyaéta kuring ngalirkeun aliran kopi. Éta anu pangakhirna tina REAGLA abdi unggal waktos kuring angkat ka kamar mandi ATAWA kuring narékahan sareng kuring sieun naon anu kajantenan dina awak abdi DR abdi. Ayeuna nyarios yén urang ngantosan tapi kuring ngaraos yén ieu henteu normal ... Anjeunna nyarios yén éta tiasa langkung aneh, éta meureun aturan kuring tapi naha ieu mungkin !!!! ??? BANTUAN KA HIRUP TI RAGU ATAWA SADAYANA NERANGKEUN KANG !!!

  69.   rosana cenahna

    Halo !!!! Abdi Rosana sareng kuring kakandungan anembryonic, kuring dina minggu 10, dina minggu 8 kuring ngalaman ultrasound sareng kantung kehamilan kaluar tanpa embrio, dokter kuring nitah kuring ngantosan dugi ka minggu 9 pikeun ngalakukeun kamandang anu sanés .jeung sateuacan dugi ka minggu 9 kuring ngalaman karugian coklat teras perdarahan kuring ngalakukeun kamandang transvaginal sareng kuring masih ngan ukur kantung kehamilan, kuring nginum obat sorangan sareng sababaraha pil BASOFORTINA salami saminggu teras kuring ngalakukeun kamandang anu sanés pikeun ningali naha éta naha tamba. Kuring hoyong terang upami aya diantara anjeun anu ngalangkungan ieu kuring sieun kaserang inféksi. sanaos dokter ngawartosan yén kuring bakal ngusir sacara alami. kalayan pangobatan éta. Punten wartoskeun ngeunaan pangalaman aranjeunna. Hatur nuhun .

  70.   ARELY cenahna

    Halo! Abdi yuswa 34 taun sareng kuring hamil 12 minggu ku cikal. Éta kakandungan munggaran kuring, salaki, kulawarga, babaturan sareng kuring bungah pisan, tapi kuring indit konsultasi sareng héran aranjeunna ngawartosan yén aya teu aya orok, henteu kuring terang kumaha réaksi didinya, tapi sakumaha lami-lami kuring sedih unggal waktos, (kuring teu gaduh asuransi) énjing kuring bakal ngolah asuransi populér ambéh aranjeunna ngalakukeun studi anu saluyu atanapi curettage, ogé sadayana gumantung ka dokter, anu anjeunna nunjukkeun, pikeun Internét kuring mendakan yén éta kajantenan seueur awéwé, tapi kuring sieun kusabab kasempetan kuring hamil deui bakal ngaleungit, kuring ngarepkeun janten indung bakal janten kanyataan dina waktos anu payun pisan. Abdi sieun, tapi kuring kedah kuat sareng anjeun budak awéwé ngabantosan kuring pikeun henteu gaduhna, kusabab anjeun nyaritakeun pangalaman anjeun sareng di akhir poé éta mangrupikeun pangalaman anu pikaresepeun tapi éta bakal lulus.

    1.    mayte cenahna

      Hai Arely! Naon anu lumangsung dina kasus anjeun? Abdi yuswa 34 taun, éta kakandungan munggaran kuring sareng kuring ngalaman kaayaan anu sami, kuring ngarasa hanjakal.
      Naha anjeun hasil ngagaduhan orok anjeun? Abdi ngarep pisan! Peluk!

  71.   bentang cenahna

    Hola

    Abdi yuswa 20 taun sareng tanggal 18 Nopémber kuring ngalaman curettage kusabab kakandungan anembryonic, éta kakandungan munggaran kuring, tapi saatos dua minggu prakték ieu sareng sateuacan haid kuring datang deui kuring kantos hubungan intim, naon kasempetan anu kuring tiasa janten hamil sareng naon résiko kuring nyingkabkeun diri, kuring bakal resep nampi waleran enggal ……… .. hatur nuhun

  72.   PAOLA cenahna

    Héi Jacky, nalika kuring mariksa halaman kuring sadar naon anu kajantenan anjeun, sareng anu leres mah kuring mamatahan anjeun ulah ngantosan kaluron kajadian ka anjeun, kumargi hanjakalna teu aya orok sareng warna coklat anu anjeunna sebutkan nyaéta anjeun awak hoyong miceun éta, kuring nyarankeun anjeun ngalakukeun curettage kumargi hal anu sami kajantenan kuring sareng aranjeunna kedah ngalakukeun éta ... kusabab kuring ngalaman inféksi maka jaga sareng ajak diri! »» »

  73.   Teresa Torres Enciso cenahna

    Halo, abdi umur 41 taun, ngagaduhan kakandungan 2 anembryonic, anjeun henteu terang, kuring sangsara pisan, kuring ngagaduhan ilusi ngagaduhan putra, kuring angkat ka dokter pikeun ngalakukeun ujian tochs, alhamdulillah sadayana parantos muhun, kuring sieun ngalaman kaayaan anu sami deui, kuring hoyong terang Naon tés anu kuring kedah dilakukeun salain tina obor? Dokter kuring nitah kuring tetep nyobian, sabab upami kuring ngalakukeun studi genetik pikeun ieu aya henteu aya perlakuan anu kedah abdi lakukeun.

  74.   Angelica cenahna

    Halo, kuring nembé ngalangkungan kakandungan anu émbrionik sareng kuring bakal ngagaduhan curettage sareng anu leresna kuring hoyong reuneuh deui tapi kuring henteu hoyong ngaliwat hal anu sami deui, kusabab éta hal anu matak nyeri pisan.
    sajarah kuring sareng kakandungan parantos rada traumatis sabab ieu di handap
    Ayeuna kuring gaduh putra umur 10 taun anu lahir 8 bulan dibantuan ku kakuatan atanapi séndok, dina umur 6 taun kuring nyobian deui sareng nalika hamil 6 bulan orok abdi lahir ku buruh anu diinduksi kusabab plasénta parantos dewasa, dua taun lilana sareng deui kuring hamil sareng mangrupikeun anembryon anu aranjeunna latihan curettage disababkeun ku ubar anu dibéré ku dokter, maka taun salajengna éta ngahasilkeun kakandungan tapi waktos ieu mangrupikeun éptopis sareng saatos 15 bulan kuring janten reuneuh deui éta mangrupikeun cikal anu sanés kuring peryogi bantosan kanggo Punten, naon anu kuring lakukeun? Kuring parantos ngalaman perlakuan sareng dokter kandungan sareng sadayana henteu kunanaon, naon anu bakal kajadian ka kuring?

  75.   estefani cenahna

    Halo deui xfa Abdi hoyong naroskeun hal pikeun ningali lamun aya anu ngabantosan kuring kuring kedah terang upami aya cara teu karaos sapertos kuring ngarasa bungah dina kakandungan ieu sareng pasangan kuring tbm tapi kuring sieun éta bakal uih deui upami éta kajadian deui atanapi kumaha kuring tiasa ngabantosanna, punten bantosan kuring

  76.   estefani cenahna

    Kuring ngan ukur nyerat naroskeun ka aranjeunna pikeun xikas anu kajadian x ieu yén aranjeunna kuat lamun éta kakandungan kahiji aranjeunna Kuring ngantosan upami aranjeunna bakal janten kurungan atanapi henteu nyeri pisan éta kakandungan munggaran kuring sanajan pasangan kuring sareng kuring bungah pisan aranjeunna iman sareng kuidense muxo, orok mangrupikeun hal anu paling éndah anu tiasa dipiboga kuidense

  77.   ngarobah cenahna

    Abdi yuswa 33 taun sareng anak anu sampurna. Masalahna sumping nalika salaki kuring sareng kuring mutuskeun pikeun milarian lanceuk lalaki, kuring ngalaman dua kali ngagugurkeun anak, hiji sareng 8 minggu sareng anu sanésna ngagaduhan 9 taun, ayeuna kuring hamil deui tapi obsesi yén aya anu lepat henteu ninggali, sareng angkat ka tempat anu dibayar, dina tiori kuring 6-7 minggu tapi anjeunna parantos ngawartosan yén cikalna teu katingali, kuring kedah balik dina 1 minggu kuring henteu terang kusabab teu tiasa ngalakukeun kasus tina gejalana, kumargi kadang-kadang Sadar anjeun maénkeun trik dina diri anjeun, atoh kuring siap pikeun sagalana sareng kuring moal miceun anduk, upami éta kakandungan tanpa embrio, abdi moal tilelep, pikeun kulawarga kuring , Kuring bakal neraskeun teu aya gunana kaduhung kana hal anu urang teu aya hubunganana. Sanés kalepatan urang éta alam, janten bangun sareng cobian deui yén ieu kajantenan di kulawarga anu pangsaéna, anjeun bakal ningali kumaha gancangna urang pamer orok geulis

  78.   Lucia Medrano cenahna

    Halo, hiji-hijina hal anu kuring hoyong sareng punten nyaéta yén kuring ngaleungitkeun mamang ... Kuring indit ka ultrasound kuring dinten ayeuna kuring hamil 8 minggu sareng aranjeunna ningali sako kehamilan tapi aranjeunna henteu ningali émbrion. Wartoskeun ka kuring upami éta kakandungan anembryonic atanapi kuring bahkan tiasa ngantosan sababaraha minggu ningali cikalna, hatur nuhun!

  79.   yolibeth mendieta muñoz cenahna

    Putri abdi Yolibet yuswa 26 taun sareng anjeunna hamil sareng sareng 12 minggu anjeunna mimiti getihan pisan, anjeunna angkat ka dokter sareng maréntahkeun ultrasound, anu hasilna mangrupikeun éra anémbryonic, curettage dilakukeun kamari sareng sadayana lancar. Nya Ayeuna anjeun kedah nyingkahan cicing deui pikeun pulih tapi di kulawarga kuring 35 taun ka pengker bibi kuring ngagaduhan éta, éta bakal kaserang bakal aya studi duanana putri abdi sareng kabogoh na ngarah aranjeunna ngalaman waktos pisan goréng saprak aranjeunna gumbira sareng Orok kedah ujian, anjeunna ogé atanapi diajar sareng naon anu janten ok, salam

  80.   sylvan cenahna

    Héi sadayana !!! Abdi Silvana, kuring yuswa 25 taun sareng 5 bulan kapengker kuring kedah ngalaman kurungan pikeun tujuan anu sami yén sadayana, kuring ngarasa loba sedih, sieun dina waktos anu sami !!. Dinten ayeuna sadayana henteu kunanaon sareng abdi milarian deui anak anu pangpayunna ... ..
    Sanaos hanjelu, tong sieun upami anjeun kedah ngalakukeun curettage pikeun kuring, aranjeunna ngagaduhan kuring ampir sabulan satengah karugian, sareng pikeun kasihatan kuring kuring langkung resep curettage, éta henteu goréng sigana, aranjeunna maénkeun langkung ngalawan saraf anjeun tibatan anu sanés ... engke sadayana kajadian gancang, mudah-mudahan sadayana untung sareng ulah kaleungitan harepan, anu jarang diulang .. salam sareng wilujeng !!!!

  81.   SAILING ORELLANA cenahna

    Halo, kuring kakandungan embrio sareng saatos 16 bulan kuring reuneuh deui tapi kuring sieun éta bakal kajantenan deui, nalika kakandungan émbrionis kuring henteu ngaraos réaksi reuneuh sabab ayeuna kuring ngalakukeun.
    Dupi anjeun ngawartosan upami tiasa, kuring ngalangkungan kakandungan deui.

  82.   Angelica Ferrari cenahna

    Halo Abdi umur 21 taun sareng ayeuna kuring kakandungan anembryonic
    Tapi nalika umur kuring 19, kuring ogé ngalaman sapertos dokter nyarios ka kuring yén jenis kakandungan ieu tiasa diulang tapi patarosan kuring naha engké kuring bakal tiasa kakandungan normal?
    Kuring ogé maca inpormasi sareng aranjeunna nyarios ka kuring yén ieu tiasa janten alesan yén salah sahiji kolot anu ngonsumsi zat kimia sareng kabogoh kuring nginum obat-obatan, naha ieu janten alesan yén dua kakandungan kuring sapertos kieu?

  83.   Mary cenahna

    Halo, kuring umur 30 taun sareng kuring gaduh putra umur 8 taun saatos anjeunna gaduh 3 kakandungan anembryonated dinten ayeuna kuring ngantosan kamandang anu sanés pikeun ngalakukeun curettage Kuring parantos bébéja yén éta panginten anu teu cocog sareng éta ngeunaan salaki kuring éta pencét kuring pisan Ngahartoskeun ieu ti 3 urang bungah pisan, tapi hé ... Gusti terang kumaha anjeunna ngalakukeun hal-hal sareng kunaon. Sieun ngaliwat hal anu sami deui leres-leres pikareueuseun sabab dina unggal waktos kalayan teu aman ieu tapi budak awéwé payun sareng nasib sadayana.

  84.   Mary cenahna

    Abdi hoyong terang naon sabab-sabab sanésna kakandungan anémbryonic ieu aya hubunganana sareng, naha aya kasus sapertos kieu sareng naon deui konsékuansi anu tiasa dilakukeun?

  85.   yuliet cenahna

    tapi nalika kakandungan anembryonic diulang langkung ti tilu kali, maka bakal mungkin janten nyandung ????

  86.   maqui cenahna

    Hai, kuring umurna 38 taun sareng kakandungan cikal, curettage kuring saminggu katukang, kuring tenang kusabab henteu kunanaon, aranjeunna ngajelaskeun yén kuring henteu aya orok, kuring ngartos yén kuring henteu kedah hariwang. , alhamdulillah, kuring gaduh deui 2 murangkalih.

  87.   Yvonne Hernandez cenahna

    Abdi gaduh dua murangkalih anu geulis, éta kakandungan sampurna normal tapi saminggu ka tukang kuring ngalaman kurungan pikeun kakandungan anembryonic, éta sedih tapi kuring terang teu aya orok sareng kamungkinan kakandungan normal langkung luhur

  88.   TAMARA cenahna

    Halo, salam kuring nembé yuswa 30 taun Kuring milari inpormasi ngeunaan kakandungan anembryonic sareng kuring mendakan halaman anu saé ieu dimana kuring tiasa masihan orientasi diri sakedik langkung saé ngeunaan hartos ieu sareng kuring ogé mendakan dukungan nyata terang yén kuring henteu acan ngan ukur hiji anu ngalaman kuring henteu nyalira ... nembé dua minggu ka tukang kuring kakandungan katilu kalayan embrio, pikeun kuring sareng salaki ieu parantos janten hal anu matak pikasieuneun sareng nguciwakeun kumargi kami hoyong pisan ngagaduhan orok kami sanaos kuring ngagaduhan dua budak lalaki ti perkawinan kuring baheula sareng anjeunna ngagaduhan hiji. Abdi hoyong pisan terang kunaon ieu kajantenan sareng nguping ti anu parantos kakandungan normal saatos ieu, kuring sieun pisan kuring mikir yén meureun éta henteu aya kasaluyuan antara spérma salaki kuring sareng endog kuring, sareng panginten kami tiasa pernah gaduh orok urang sorangan ... PF bantosan abdi

  89.   yudi rodriguez cenahna

    halo sadayana ps kuring sedih pisan terang yén dina awak kuring ngan ukur satengah sachet dikembangkeun tanpa embrio sareng ps dokter abdi nyarios yén awak kuring ngusir éta ngan upami henteu keuna ku narkoba .. kuring ngarasa sedih ... leres henteu terang ngeunaan Ujug-ujug kuring pikir anjeunna henteu ngantep dirina ditingali Kuring terang naon anu bakal dipikir bakal sami sareng orok munggaran kuring yuswa 22 ... naon anu kuring lakukeun?

  90.   julieth pamela bernal cenahna

    Halo, kuring yuswa 18 taun, kuring kakandungan anu anyar embryo sareng kuring henteu acan tiasa ngungkulanana, naon anu kuring lakukeun nyaéta lima bulan ti saprak éta sareng kuring masih aya dina sirah kuring yén kuring ngagaduhan orok ka. Naon Naha kuring? Kuring gaduh psikolog sareng anjeunna ngabantosan kuring tapi kuring hoyong orok sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, bantosan abdi. Sareng hatur nuhun parantos masihan kami rohangan pikeun nganyatakeun diri….

  91.   nayeli cenahna

    Patarosan abdi upami éta tiasa kajantenan kuring pikeun katilu kalina ngagaduhan kakandungan anembryonic kumargi kajantenan kuring anu kadua kalina, ayeuna kuring parantos maca yén panyababna panginten éta ovum atanapi spérma tiasa gaduh kualitas rendah di sana patarosan kuring nyaéta naon studi anu tiasa anjeun naros ka kuring upami aranjeunna leres-leres ngagaduhan kualitas anu handap.

  92.   Patricia cenahna

    Halo, nami abdi Patricia, saatos sataun satengah milarian orok sareng salaki kuring kakandungan anembryonic, aranjeunna kedah ngalakukeun curettage di akhir Séptémber, saatos haid munggaran kuring, gyne nyarios yén kami tiasa ningali deui, janten Kami masih milarian, kumargi kuring masih teu ngahontal kakandungan ... tapi kuring henteu nurunkeun panangan sareng abdi percanten ka Gusti yén anjeunna bakal ngintunkeun ka kuring !! ... ..

  93.   Patricia cenahna

    Halo Neyeli, kuring nyaritakeun yén salaki kuring dikirim pikeun nyandak spérma spérma sareng budaya spérma, konsultasi ka gyne anjeun, sareng aranjeunna masihan kuring metformin anu ngabantosan kuring langkung ovulate, sabab kuring gaduh kista dina ovarium.

  94.   sol cenahna

    Hai, kumaha damang? Kuring ogé parantos kakandungan, nyerina pisan upami kuring nyarios sabab éta orok ka-1 kuring sareng diantosan ku pasangan kuring sareng kuring. Abdi ngagaduhan curettage 1 taun ka pengker, aranjeunna ngintun kuring pikeun ngurus kuring sareng mezigyna, suntikan salami sasasih, kuring ngan ukur ngurus kuring 6 bulan sareng ti dinya kuring pilari hamil sareng kuring masih henteu kéngingkeun kuring sieun pisan kuring henteu terang upami aya anu mangaruhan organisasi kuring, kuring henteu terang Upami kuring tiasa hamil atanapi naon sababna kuring masih teu kaluar. hatur nuhun

  95.   Maryanna cenahna

    Halo Julieth, kuring sami sareng anjeun ... umur kuring 22 taun sareng éta kakandungan munggaran kuring, salaki kuring sareng kuring bungah tapi éta kakandungan tanpa émbran, anjeunna gancang-gancang nembalan sanaos anjeunna masih kasieunan tina nyobian gaduh orok deui sareng hal anu paling parah nyaéta sobat kuring ogé hamil sareng anjeunna yuswa ngan dua minggu sareng unggal kuring ningali anjeunna nganggo beuteung umur 5 bulan kuring leres-leres hoyong nangis. Sigana mah ieu mustahil pikeun diungkulan, kuring bakal teras-terasan mikiran murangkalih anu kuring kagungan

  96.   lu cenahna

    Naha aya kamungkinan yén nalika kuring ngalakukeun ultrasound éta émbrion henteu némbongan didinya sareng panginten saatos minggu parantos asak sareng kabentuk?

  97.   Maria cenahna

    Halo sadayana, kuring numutkeun akun anu hamil 7 minggu, kamari kuring ngagaduhan kamandang anu munggaran sareng kaluar dina kantong kehamilan anu kosong, kuring sedih pisan, dokter nitah kuring balik deui dina 5 dinten kanggo ningali naha urang ningali orok. Anjeunna anak katilu kuring sareng dua orok kuring anu sanés ieu henteu kajantenan kuring, kuring ningali aranjeunna sareng nguping haté sakedik na tina ultrasound munggaran. Mudah-mudahan dina 5 dinten orok kuring bakal katingali, sabab kuring gaduh ilusi anu hébat, mimitina kuring kaget janten hamil deui, tapi dua dinten sanggeusna kuring parantos bogoh ka ideu ngagaduhan orok anu sanés.
    Hoyong kuring nasib!

  98.   Ana cenahna

    Halo, kuring milari inpormasi ngeunaan awéwé hamil anu dikandung, tétéla sabulan ka pengker aranjeunna mendakan yén dina ultrasound, kuring resep pisan ngagaduhan orok deui, Dr ngawartoskeun yén éta sapertos gaduh endog sakedik tanpa hayam di jero beuteung kuring, tapi Anjeunna henteu masihan kuring panjelasan anu langkung lengkep, anjeunna ngawartosan yén anjeunna bakal ngusir anjeunna nyalira, tapi sakitar tilu bulan parantos kalangkung sareng teu aya anu kajantenan.
    Abdi kasieunan sabab hirup kuring terus tumuh sareng kuring ngaraos gejala anu sami nalika kakandungan

  99.   Paula cenahna

    Halo Maria sareng Lu ... ti ayeuna kuring ngarepkeun anjeun kabeneran, kalayan ieu kuring henteu hoyong ngagumbirakeun anjeun kusabab éta tiasa langkung parah ... Kuring bébéja yén nalika kakandungan munggaran kuring hal anu sami kajadian ka kuring tapi Kuring hamil 8 minggu sareng duka kuring ogé Tina sadayana éta gedé pisan terang yén kuring henteu ngagaduhan émbrion ... tapi duanana dokter sareng kuring mutuskeun ngantosan henteu 5 dinten tapi 2 minggu kanggo kamandang salajengna sareng kuring ngawartosan anjeun yén orok kuring henteu némbongan dugi ka minggu nomer 11 sareng ngalangkungan gema Xq transvaginal kalayan gema beuteung masih teu katingali ... dinten ayeuna orok abdi gaduh 7 bulan sareng awéwé anu geulis ... mugia ieu kasus anjeun, sanésna tong hariwang Gusti terang kumaha anjeunna ngalakukeun hal ... BERuntung

  100.   Yaya cenahna

    Halo, kuring gaduh dua budak ti perkawinan munggaran kuring, hiji 15 sareng 6 deui, kuring ayeuna umur 35 taun sareng kuring gaduh pasangan anu sanés dina bulan Agustus kuring kakandungan 7 minggu tanpa embrio, sareng saatos 4 bulan kuring hamil deui sareng kakandungan anu sanésna sami. Sarua tapi 9 minggu ieu tanpa keteg jajantung, kuring sedih pisan kuring ngarasa yén kuring henteu tiasa ngungkulanana, sesah pisan sareng anu panghadéna nyaéta kuring mangaruhan hubungan kuring sareng pasangan kuring kusabab anjeunna nyarios yén kami henteu nyobian deui sabab éta mangrupikeun hal anu pikaresepeun pisan saatos seueur ilusi .. bejakeun ka kuring upami aya jalma saatos sababaraha usaha parantos tiasa nyandung budak. Punten.
    salam gusti nuhun sadayana

  101.   MARIELA cenahna

    Halo, di 2004 kuring ngalaman kakandungan embrio bakal janten anu munggaran, kuring henteu kantos nginum pil KB, pas kuring ngagaduhan ok ti dokter kandungan kuring urang mimitian milarian deui dugi ka ayeuna urang henteu kantos tiasa kedar hamil, aranjeunna mendakan tinggi prolaktin aranjeunna nginum obat kuring aranjeunna ayeuna nurunkeun pangobatan kuring gaduh 170 tapi aranjeunna ngawartosan yén éta sanés halangan pikeun cicing, panilitian ngawartosan yén lamun kuring ovulate sareng spérmogram salaki kuring masihan saé, panilitian sanés nunjukkeun yén anjeunna ngagaduhan satengah varicoccele tapi ahli urologi henteu nganggap operasi atanapi teu mungkin urang cicing. Naon anu kuring kedah lakukeun nyaéta studi anu pikeun ningali naha tabung kuring perméabel, kuring henteu terang tapi éta lami-lami milari deui sakumaha tiasa!

  102.   LIZ cenahna

    Héi babaturan, kusabab kuring ngagaduhan dua orok ti bagéan caesar, anu pang anyarna dina bulan Désémber ... Abdi telat, kuring ngalakukeun tes bumi sareng kaluar positip ... teras kuring ngalakukeun tes getih sareng éta positip dina 5 minggu ka tukang 2 dinten ka pengker aranjeunna ngadamel kamandang sareng kantung kehamilan dititénan 6 minggu tapi tanpa embrio sareng aranjeunna nempatkeun kuring dina tafsir yén éta tiasa janten kakandungan anembryonic ... aranjeunna bakal ngadamel gema dina 2 minggu deui sareng kuring ngarepkeun kersaning Gusti parantos beres ... anjeun ningali kuring parantos gumbira sareng kuring dina tahap sesah ngantosan sareng kateupastian tapi upami janten anembryonic maka Gusti parantos ngutus kuring dua murangkalih anu saé sareng anu katilu bakal résiko pisan kusabab ka bagian sesar kuring sareng antésédis kuring karusuhan kahariwang sareng déprési postpartum sareng upami aranjeunna kamandang sareng lamun cikal bakal katingali maka kuring ogé bakal bagja pisan sabab orok berkah ti Gusti komo upami éta Kaisarea sareng anu katilu kusabab kuring iman yén sadayana bakal saé ... samentawis ngantosan maka kuring bakal nyaritakeun naon anu kajantenan kuring .. Kuring kaleresan sanaos kumaha résikoMangrupikeun anu katilu, kuring ngantosan orokna ditingali .. sabab Gusti ngutus aranjeunna pikeun naon.

  103.   maribel cenahna

    Halo, kuring yuswa 32 taun sareng persis 2 taun ka pengker (31 Maret) kuring ngalaman curettage kusabab kuring hamil sareng ngagaduhan endog émbrionik. Nalika kuring angkat ka dokter kandungan pikeun konsultasi sareng anjeunna ngalakukeun kamandang sareng anjeunna ngawartosan, Ibu, kuring kedah ngalakukeun kamandang deui sakitar 15 dinten. Kuring naros ka anjeunna kunaon? sareng anjeunna ngajelaskeun ka kuring sareng ngawartosan yén anjeunna henteu niténan fétus sareng kantung éta henteu teratur pisan. Kuring balik saatos 15 dinten ka gema anyar kuring sareng anjeunna sumping deui sareng ningali kuring sareng memang teu aya émbrion. Teras cenah éta endog émbrionik. Naon deui, kuring ngaluarkeun getih tina heunceut sakedik warna coklat poék sareng éta produk tina endog anembryonic. Kuring ngalaman curettage, kuring ngurus diri sorangan, kuring henteu ngarencanakeun deui sareng naon-naon dugi ka kuring reureuh sareng tanggal 13 Januari 2010 kuring nyandak tes getih sareng kaluar positip ayeuna kuring hamil 14 minggu sareng kuring nginumna nyaéta nuhun alhamdulillah.

  104.   LUCY cenahna

    Halo babaturan, kuring ogé kakandungan anembryonic sareng 15 dinten ka pengker kuring ngagaduhan curettage sareng kuring badé ngancik 13 minggu kumargi berita na nyababkeun kuring parah pisan, panginten moal tahan, kuring nangis pisan sareng ngaraos kosong kalayan seueur kanyeri sareng amarah sareng hal anu paling parah nyaéta kuring bungah pisan kusabab putra munggaran kuring umur 14 taun. Tapi alhamdulillah kuring sanggup maju sareng maca sadaya koméntar anjeun kuring sadar yén ieu sering pisan tapi anjeun kedah maju kalayan do'a sareng pitulung Gusti.

  105.   marian cenahna

    Halo, kuring kakandungan dina kaayaan sapertos kitu, kuring ngalaman waktos anu parah pisan, éta awon pisan kusabab anjeun bungah teras kaleungitan sadayana. Éta awon, budak awéwé ngalakukeun cek dina waktosna.

  106.   Ada cenahna

    Patarosan abdi upami kakandungan anembryonic kedahna kedah ditungtungan dina curettage uterus atanapi aspirasi, sabab kuring mikir yén lamun orok henteu berkembang, éta bakal kedah ditungtungan ku aborsi spontan, atanapi komplikasi naon anu aya, kuring 8 minggu lami, henteu Kuring teu ngarareunah atanapi perdarahan, sareng dina 5 minggu sareng 7 minggu ultrasound, éta kaluar salaku kakandungan anembryonic, sareng kuring disarankeun curettage uterus, sareng kuring ngan ukur hoyong ngantosan kaluron upami leres.

  107.   TULUNG cenahna

    Halo, kuring parantos kakandungan anu disangka sami atanapi molar, jigana aranjeunna ngaluarkeun molar sabab henteu ngalakukeun perlakuan naon-naon, tapi kurvaase anu aranjeunna lakukeun nyaéta HORRIBLE, kuring trauma sareng insya Allah henteu mangaruhan kuring pisan, kasalahan kuring ogé hubungan seksual sareng minggu kadua sareng dugi ka ayeuna période kuring henteu acan sumping, dina hiji waktos kuring ngaraos parah pisan beuteung kuring ngabareuhan sareng ovarium kuring nyeri pisan, kuring ngagaduhan scan ultrasound sareng kuring ngagaduhan peradangan ovarium, ceuk dokter kuring anu haid kuring tapi dugi ka ayeuna teu aya écés sanajan kuring ngalakukeun tés getih sareng kaluar négatip, éta parantos langkung ti dua bulan sareng kuring hariwang pisan kusabab période kuring henteu datang ????? bantosan kuring, Kuring kasieunan, kuring sieun aya kerén sareng panginten dokter henteu ngawartosan kuring

  108.   LUISA FERNANDA cenahna

    Halo, kuring nembé kakandungan anembryonic sareng 1 taun ka pengker kuring ogé kaleungitan kakandungan tapi anu ieu ngagaduhan embrio sareng éta kaluron dina 10 minggu, dina waktos anu sami kuring ngalaman anu hiji ieu, kuring sieun pisan teu tiasa pikeun ngagaduhan murangkalih kuring, kolot kuring mimiti cousins ​​Abdi hoyong terang upami masalah kuring aya hubunganana sareng éta kusabab aranjeunna ngadamel kuring koméntar sareng naon jinis perlakuan anu kuring tiasa ngamimitian. Hatur nuhun kana kerjasama anjeun.

  109.   jero cenahna

    Ultrasound ka-1 anu dikirimkeun ku dokter kandungan kuring kaluar yén kuring ngan ukur ngagaduhan kantung kehamilan sareng teu aya embrio, anu leres mah, kuring sedih pisan sareng éta ngaheureuykeun kuring teras di ultrasound ka 2 kuring parantos 6 minggu 5 dinten na di dinya éta henteu cikal sareng kantung kehamilan kuring henteu teratur janten dokter kandungan kuring Anjeunna ngajelaskeun sareng ngawartoskeun kuring yén kuring kedah ngagaduhan curettage tapi kuring henteu sumping pikeun dinten anu dijadwalkeun kusabab kuring payun kuring sorangan kuring mimiti ngaluarkeun getih heula éta datang ka kuring sapertos quacks maka nyeri anu paling kuat nyaéta nalika kuring mimiti turun getih sareng hiji hal anu anéh anu kuring ngajar gynecologist kuring sareng anjeunna ngawartosan yén anjeun ngaleutkeun jaringan tina kantung, henteu perlu pil anu aranjeunna badé nempatkeun kuring pikeun ngalegaan ... aranjeunna pendarahan sareng anjeunna nitah kuring jaga diri salami 6 bulan sareng wangsul kanggo ngubaran abdi sareng engké tiasa ngagaduhan orok. Panginten éta ngan hiji-hijina, éta mangrupikeun pangalaman ka 1 kuring. Teu sangka kuring henteu kantos ngagaduhan murangkalih, tapi upami anjeun tiasa, sanaos peryogi waktos, tapi upami anjeun tiasa, éta ngan ukur iman sareng nuturkeun perlakuan .. . wilujeng ka sadayana rerencangan ... Gusti terang naha anjeunna ngalakukeun hal-hal ... ngagaduhan iman anu ageung dina melyta

  110.   ARLY cenahna

    Halo sadayana budak awéwé anu nyerat, kuring nyaritakeun yén sakitar opat bulan ka pengker kuring dideteksi kakandungan anembryonic sareng kuring pendarahan sareng nalika kuring ngusir éta sareng kuring ngagaduhan kantung kehamilan kosong sareng ayeuna kuring hamil 9 minggu, éta hiji kaajaiban ti Gusti

  111.   Ney cenahna

    Nya kasus kuring rada jarang kuring gaduh putra 10 tapi saatos gaduh anjeunna kuring hoyong langkung seueur murangkalih sareng kakandungan molar sareng dua kakandungan anembryonic, kuring hoyong terang panyababna, urang hoyong pisan orok sanés

  112.   Mariana cenahna

    Halo, kuring sumping ka halaman ieu kusabab adi ipar kuring kakandungan embrio sareng kuring hoyong ngartos éta janten kuring tiasa ngabantosan anjeunna. Tapi seueur inpormasi sareng kasus anu bénten masihan kuring sieun kusabab kuring aya pasangan sareng kami hoyong gaduh murangkalih. Tapi kuring yuswa 29 taun sareng kuring masih kedah ngantosan 2 taun deui pikeun alesan anu sanés. Patarosan na ... umur sareng janten pertama kalina tiasa janten cukang lantaran ageung kamungkinan gaduh kakandungan sapertos kieu? naha aya anu tiasa dilakukeun pikeun nyegah ieu atanapi ningkatkeun persiapan ibu-ibu?

  113.   Carmen cenahna

    Kuring umur 40 taun kuring kedah hirup sareng masalah ieu, dr ngawartoskeun kuring yén kuring kedah ngantosan pendarahan datang ngan ukur curettage tapi kuring henteu naros ka anjeunna naha kuring tiasa inféksi dugi ieu kajantenan? Punten, Kuring bakal ngantosan waleran anjeun pas, hatur nuhun.

  114.   Amanda macuart cenahna

    Halo, nami abdi Amanda, abdi ti Vénézuéla, kuring ngagaduhan orok umur 3 taun anu geulis, salaku kejutan kuring terang yén kuring hamil dina Januari taun ayeuna, anu kaget kuring sabab kuring nganggo konsep lisan, kuring indit ka dokter kandungan sareng anjeunna ngantepkeun kuring teu ngagaduhan masalah kuring reuneuh dalapan minggu nalika kakandungan sareng anjeunna ngawartosan yén sadayana henteu kunanaon ... dina dua satengah bulan kuring teu puas ku konsultasi na sareng mutuskeun angkat ka dokter anu sanés , anu ngagaduhan tilu bulan kakandungan nangtoskeun kakandungan anembryonic kuring anu mangaruhan kuring pisan kusabab kuring henteu ngarepkeun anjeunna, kuring ngagaduhan beuteung sareng sadaya gejala, anjeunna ngawartosan yén ieu kusabab hiji hal psikologis sareng kakandungan anembryonic kajadian ka seueur awéwé tapi éta didétéksi jauh sateuacan maju langkung sakumaha anu kajantenan kuring, éta bakal nganggo konsumsi kontraséptip ngagaduhan hal anu katingali? Sareng naon kamungkinan éta kajantenan deui?

    1.    Teresa Gomez cenahna

      Meureun éta kahoyongan ngagaduhan orok anu sanés. Anjeun parantos hamil deui, anjeun parantos yuswa 8 bulan, dina bulan Nopémber anjeun bakal ngagaduhan murangkalih anu sanés, saleresna, sadayana lancar pikeun anjeun, mojang.

  115.   arian cenahna

    Halo, kuring nembé ngalangkungan kaayaan alam ieu, kuring ngagaduhan kakandungan anémbryonic, percanten ka kuring yén éta kaayaan anu nyeri pisan kumargi sanaos teu aya orok anjeun hamil sareng anjeun nempatkeun sadaya ilusi anjeun dina kahirupan anyar, éta nembé pisan saprak curettage nyaéta Aranjeunna tumaros dina 14/05/2010 sareng kuring terang éta bakal hésé pisan pikeun kuring pulih tina ieu, pikeun ayeuna kuring sieun pikeun nyobaan deui tapi éta normal, kuring parantos maca ngeunaan kakandungan émbrionik sareng éta kajadian umumna, ayeuna kuring ngan ukur tiasa nyarios ka jalma-jalma anu Éta kajantenan, yén anjeun ulah asa-asa atanapi mungkir ka Gusti ngeunaan ieu kumargi anjeunna terang kunaon anjeunna ngalakukeun hal-hal sanaos sakapeung urang henteu nampi éta, anjeunna henteu lepat, kuring kirimkeun anjeun rangkulan sareng Gusti ngaberkahan anjeun sareng sing gancang anjeun gaduh éta dina panangan anjeun anu aranjeunna hoyong pisan.

  116.   yeuh cenahna

    Kuring ogé ngalaman pangalaman anu henteu pikaresepeun éta, alhamdulillah, kuring ngagaduhan dua murangkalih anu geulis, sareng anu katilu kakandungan nyaéta anu anebrionado. Ya Allah terang kunaon anjeunna ngalakukeun hal-hal, kuring katinggaleun seueur mamang tapi ku sagala hal anu kuring baca sareng jelaskeun dina waktos aranjeunna ngawartosan, kuring henteu ngartos nanaon, bahkan kuring henteu hoyong keuna ku dokter. Pikeun sadaya jalma anu kajantenan yén Gusti masihan résin kuat sareng traumatis bahkan kuring pikir éta kajantenan kuring ti Nestecia sareng kuring masih gaduh akibat tina éta hatur nuhun kanggo halaman ieu éta pisan inpormasi

  117.   Franchesca Perez cenahna

    Anjeun ngalaman aborsi anembryonic 2 satengah bulan ka pengker, kuring henteu nampi naon anu kuring lakukeun atanapi candak

  118.   MARGOT GUTIERREZ cenahna

    Halo:
    Kuring ogé ngalaman masalah anu sami dina 18 April, kuring kakandungan anembryonic sareng kuring masih ngaraos parah émut salami kakandungan, sareng ngantosan kantung kehamilan diusir sacara alami sareng momen curettage. sareng engké kusabab kuring henteu ngagaduhan dinten sésana kusabab kuring damel sareng ayeuna kuring ragu sabab kuring ngagaduhan hubungan dina 20 dinten kusabab keukeuh tina pasangan kuring perhatian kuring nyaéta lamun rahim kuring parantos cukup pikeun hubungan sabab kuring ngarasa goréng kalayan sagala anu kajantenan kuring sareng pasangan kuring henteu ngahargaan kuring salaku awéwé (padamelan kuring diwangun ku ngangkat atanapi ngalakukeun seueur usaha). Hatur nuhun.

  119.   merati cenahna

    Halo!!! Abdi yuswa 23 taun sabab sapertos anjeun sadayana kakandungan anembryonic, nalika anjeun nyarios vdd dinten Jumaah ieu aranjeunna ngan ukur bakal ngalakukeun curettage I yuswa 7 minggu sareng milarian terang yén teu aya orok anu neken, éta ngahibur kuring pikeun terang yén kuring henteu ngan ukur hiji sareng masalah ieu, Anu nyingsieunan kuring nyaéta maca yén langkung seueur anjeun parantos ngalaman dugi ka 3 kakandungan tina jinis éta. Naha aya diantara anjeun anu parantos ngalaman 3 kakandungan anu sifatna sareng hamil dina kaopat? Abdi pundung pisan, abdi henteu hoyong hal anu sami kajantenan deui.

  120.   Judith cenahna

    Kuring kakandungan anembryonic sareng asa pikareueuseun kusabab kuring yuswa 17 taun sareng éta kuring nikah dina 16 taun ogé, numutkeun kuring hamil tapi éta henteu sapertos yuswa 9 minggu sareng kuring mimiti ngatur ogé Kuring sieun pisan ti ditu kami angkat ka rumah sakit sareng aranjeunna ngaku kuring dinten Sabtu sareng aranjeunna ngaleupaskeun kuring dina dinten Minggu kami dugi ka imah kuring kuring bobo salami 3 jam kuring mampir ka kamar mandi sareng kuring sadar yén deui kuring badé turun

  121.   Gabriela cenahna

    Halo, kuring, sapertos sadayana, kakandungan tiis, kuring ngaraos sedih pisan sabab kuring sareng kabogoh bungah pisan sanaos kami yuswa 22 taun, atas rekomendasi dokter kandungan kuring ngalakukeun curettage, ayeuna kuring sieun éta bakal kajantenan deui kuring moal sanggup nahan anak, naha aya naon anu kuring tiasa lakukeun supaya henteu kajantenan deui?

  122.   macarena cenahna

    Halo, kuring masih terang taun kamari di April yén kuring ngagaduhan endog émbrionik
    sareng kede super sedih kumargi éta kakandungan munggaran kuring
    Ayeuna sataun parantos kalangkung, kuring hamil, kuring gaduh 5 minggu sareng dugi
    Dina waktos ayeuna sadayana henteu kunanaon tapi kuring kedah ngalakukeun kamandang anu sanés pikeun mastikeun
    Abdi sadayana sieun pisan tapi ku iman kuring ngarepkeun hal anu sami henteu kajantenan ... xao

  123.   katiisan chacon cenahna

    Anjeun terang kuring ngagaduhan endog émbrionik sareng kuring parantos ngaladénkeun 5 sasih dina beuteung kuring sareng kuring parantos angkat ka rumah sakit tilu kali sareng aranjeunna henteu ngalakukeun curettage sabab aranjeunna ngawartosan yén kuring kedah dilebarkeun pikeun ngalakukeun éta, alam éta nyaéta wijaksana sareng yén iraha waé kuring ngusir anjeunna, aranjeunna nyarios ka kuring yén dina bulan katilu atanapi anjeunna bakal ngusir sareng teu aya anu kajantenan, naha anjeun ngagaduhan komplikasi? Saprak harita kuring getihan dina bentuk sampel hungkul, maksadna saeutik pisan, tapi dina kanyataanana kuring rumit pisan sabulan sareng kuring teu acan tiasa bérés ku carita ieu

  124.   Carolina Gualtero cenahna

    Hola
    Lima dinten ka pengker nalika kuring ngalaman ultrasound transvajinal aranjeunna ngawartosan yén kuring kakandungan anenbriated, éta sesah saprak 9 bulan ka pengker kuring ngagaduhan pendekatan spontan sareng naon anu kuring paling pikahoyong janten indung. Kuring parantos ngalaman curettage, sareng Abdi nuju uih di bumi; Tapi kuring hoyong terang sabaraha lami kuring tiasa hamil deui, naon anu kuring kedah lakukeun supados hal anu sedih sareng sesah ieu henteu kajantenan deui, ngan kuring kedah nalungtik nyalira atanapi pun bojo ogé. Hatur nuhun parantos ngupingkeun kami sareng dina cara ngabantosan urang ku nyeri indung kami.

  125.   loreto cenahna

    Halo saminggu kamari, nalika kuring yuswa 8 minggu, kuring ngalaman ultrasound kadua, sareng dokter ngawartosan yén kuring kakandungan embrio, kuring asa parah pisan sabab kuring bungah pisan.
    Patarosan kuring, minggu kamari ieu kuring ngaraos parah ku seueul sareng utah sareng seueur kacapean, mungkin ayeuna upami kuring gaduh ultrasound sanes, cikal bakal ditingali?, Kuring henteu hoyong ngalakukeun kerok kusabab sieun ngalakukeun kasalahan sareng ilusi yén ayeuna sadayana lancar. punten bantosan abdi !!!!,

  126.   Vanesa cenahna

    Halo .. saleresna mah, inpormasi anu kuring pénta sigana pikaresepeun pisan pikeun kuring, kaleresan kuring henteu terang perkawis naon dina kakandungan embrio. Salam. Vane

  127.   Diana cenahna

    Halo!! Mimiti kuring hoyong nyebatkeun yén kuring ngahampura pikeun sagala rupa anu kajantenan ka sadaya budak awéwé anu parantos kakandungan anembrinic, kuring ngabayangkeun aranjeunna ngalaman waktos anu parah, sareng kuring nyarios ngabayangkeun sabab kanyataanana sanés kuring anu parantos kajadian x sapertos kitu, tapi rada adi kuring anu dipikacinta, anjeunna ngalaman kakandungan sapertos kieu sababaraha bulan kapengker sareng kaleresan kalintang parah, ngeunaan sagala rupa sabab kira-kira genep bulan sateuacan anjeunna kaleungitan orok kahijina anu hanjakalna henteu berkembang saé , sareng lahir 7 bulan tapi Anjeunna lahir maot. Abdi hoyong aranjeunna sumebar nalika nyarioskeun masalah ieu kusabab kuring pikir sadaya awéwé anu ngalaman hal sapertos kieu gaduh seueur mamang ogé adi kuring anu dipikacinta. Hatur nuhun pikeun sadayana ….

  128.   Geraldine reyes cenahna

    Halo..!!! Nya kuring nyaritakeun yén 2 dinten ka pengker kuring terang yén kuring kakandungan embrio sareng anu kuring parah pisan, sanaos kuring parantos ngagaduhan orok anu saé kuring parantos ngalaman seueur ilusi sareng orok anu kadua, bahkan nami-nami na upami aya janten budak awéwé atanapi budak lalaki ... Éta kaayaan anu sesah sabab sanaos henteu aya orok anu kantos aya atanapi bakal aya, kuring parantos ngagaduhan ideu pikeun ngagaduhan dua orok kuring sareng kuring malah ngawartoskeun orok kuring yén anjeunna bakal ngagaduhan orok lanceuk ... Gusti ngan ukur terang kunaon manehna ngalakukeun hal-hal sareng iraha ngalaksanakeunana sareng sanaos hésé pikeun kuring nampi kaayaan éta, jauh kuring terang yén éta anu pangsaéna… Salam ka sadayana sareng kuring ngadorong Gusti pikeun terang kumaha pahala pikeun karugian ieu ...

  129.   geovanny herrera cenahna

    halo kuring terang sigana anéh lalaki maca ieu tapi kuring sieun naon anu lumangsung nyaéta kieu
    Pamajikan kuring kakandungan anembryonic 5 sababaraha bulan kapengker, aranjeunna ngalakukeun curettage sareng ayeuna anjeunna hamil deui sareng kuring hoyong terang sabaraha kamungkinan kakandungan jenis éta kedah kajantenan deui? Punten saha bantosan abdi!

  130.   noél cenahna

    Hai, abdi Noelia, yuswa 27 taun, kuring henteu pernah nyangka yén ieu bakal kajantenan kuring, kuring bungah pisan, kuring ngarasa yén dunya runtuh, sareng saminggu parantos kalangkung kuring curettage, Abdi masih kanyeri, aranjeunna kedah ngulang curettage dina kamandang, kuring kéngingkeun cairan anu ngahasilkeun nyeri pisan, soalna naha kuring tiasa ngagaduhan murangkalih

  131.   yeuh cenahna

    Halo ka anjeun sadayana, sapertos anjeun, kuring kakandungan anembryonic sareng kuring ngaraos parah pisan sabab éta kakandungan munggaran kuring sareng kuring henteu pernah ngabayangkeun yén ieu tiasa kajantenan kuring sareng dinten kuring didiagnosis kuring sering nangis sareng tungtungna kuring ditampi naon anu lumangsung Kusabab kaayaan anu pikaresepeun pisan pikeun kuring sareng ieu mangaruhan sadayana kulawarga kuring, kuring parantos konsultasi ka dokter kandungan sareng anjeunna ngawartosan kuring yén kuring tiasa hamil deui sareng kusabab kuring ngagaduhan curettage Kuring nyandak 5 asam folat mg yén dokter kandungan kuring dianjurkeun sareng kuring iman ka Gusti sareng kuring terang yén sadayana bakal lancar sareng kuring nyaritakeun sadaya awéwé anu parantos ngalaman kaayaan ieu pikeun iman sareng sering nyungkeun ka Gusti supados sadayana lancar.

  132.   jackeline cenahna

    Babaturan kuring anu umurna 16 taun hamil 5 minggu, numutkeun kana ultrasound transvaginal anu didamel, kantung kehamilan nyebatkeun éta, tapi teu acan aya embion ... Abdi hoyong terang kumaha kamungkinan yén éta mangrupikeun kalepatan dina diajar atanapi anu di henteu ngagaduhan orok

  133.   ale Sanchez cenahna

    kakandungan munggaran kuring éta anembryonic engké kuring ngagaduhan mojang sareng dina waktos anu terakhir kuring ngagaduhan anembryonic anu sanés dua bulan ka pengker anu kajantenan kuring hoyong terang kunaon éta kajadian atanapi naon anu kedah kuring lakukeun pikeun ngalakukeun pancegahan sateuacan hamil

  134.   Ruth cenahna

    Halo Abdi yuswa 29 taun, kasus abdi sapertos kieu:
    Abdi nyandak tés reuneuh sareng kaluar positip, énjingna kuring angkat ka Dokter sareng anjeunna nyarios yén kuring hamil 7 ka 8 minggu sareng anjeunna ngintun kuring kéngingkeun ultrasound, tapi henteu aya anu némbongan dina ieu, saolah-olah kuring henteu reuneuh, Asa asa ngarah kuring ngalaksanakeun tés reuneuh deui sareng positip deui, Dokter pikir éta anéh pisan sareng anjeunna ngutus kuring ngalakukeun tés kakandungan anu sanés tapi kualitatif, kuring nyandak hasil ka dokter sareng naon anu anjeunna béjakeun ka kuring yén aya 2 kamungkinan yén kuring ngalaman kakandungan embrio atanapi yén upami éta kakandungan normal tapi éta henteu berkembang saé, éta leutik pisan sareng éta naha éta henteu tiasa ditingali dina ultrasound, mamang sareng patarosan kuring nyaéta , naon akibatna atanapi orok orok kuring, upami éta henteu acan berkembang sareng alit pisan?

  135.   maria gonzales cenahna

    Dina Méi 2010, kuring ngalaman curettage kusabab kakandungan anembryonic, ampir 2 bulan saatos éta, kuring hoyong terang, naon kamungkinan hamil sareng sabaraha lami kuring kedah ngantosan?… Nyandung orok abdi ... .my salaki sareng kuring hoyong gaduh orok kadua salajengna… Kuring ngarasa sedih pisan, kusabab umur kuring ampir 4 bulan sareng orok kuring dipikahoyong pisan ...... punten bantosan abdi; Hatur nuhun sareng gusti mberkahi.

  136.   norida vaneesa bastidas mora cenahna

    Halo budak awéwé, kuring bakal nyaritakeun carita kuring dina bulan April, kuring janten hamil sareng orok tapi tétéla éta kakandungan anembryonic sareng aranjeunna kedah ngalakukeun kurungan dina 8 minggu, hartosna 50 dinten ka pengker sareng tétéla yén sababaraha dinten ka pengker kuring ngaraos aneh pisan ku seueur panas lieur anu matak lieur sareng peurih sakedik jero heunceut sababna dinten ayeuna kuring nganjang ka dokter sareng anjeunna ngawartosan yén éta tiasa jamur sareng ogé yén gejalana gejul pisan upami aranjeunna kakandungan, anjeunna ngirim kuring tes sareng kuring henteu nahan sareng kuring janten tuan tanah sareng masihan seueur positip, bayangkeun kejutan sareng kabagjaan kuring kuring terang aya anu aya dina diri kuring masihan ka kuring ayeuna anu matak pikahariwangeun kuring lamun kuring bakal ngagaduhan masalah pikeun henteu ngantosan langkung lami… carioskeun carita anjeun….

  137.   johanne cenahna

    Hai, abdi Johana, kuring yuswa 24 taun sareng kuring hamil énjing-énjing aranjeunna aranjeunna ngadamel ultrasound sareng tétéla kuring parantos kakandungan anérivionis kusabab aranjeunna ngintunkeun kuring sababaraha pél sareng aranjeunna badé ngalakukeun curettage.
    Anu ngajantenkeun kuring gering sareng sieun, kuring ngan ukur miharep yén sadayana tétéla ogé, kumargi di bumi abdi salaki sareng putra kuring umur 6 taun gumbira ngeunaan orok tapi aya hal-hal sareng urang moal tiasa ngarobihna.
    Hatur nuhun.

  138.   Claudia cenahna

    Halo, kuring parantos ngalaman dua kakandungan anembryonic, kuring henteu kantos ngalaman kista atanapi naon waé, pasangan kuring parantos ngagaduhan anak dina hubungan anu saacanna sareng organ internal kuring normal, patarosan kuring, naha kuring tiasa ngagaduhan anak? Upami kuring nyandung, naon kamungkinan éta bakal kajantenan deui ka kuring? ... hatur nuhun

  139.   ana cenahna

    Halo :
    Abdi umur 24 taun sareng kuring 21,
    Kuring kakandungan molar sareng dina 6 bulan anembryo, patarosan abdi naon masalah anu kuring gaduh? Kumaha upami kuring tiasa kakandungan anu saé? anu kuring kedah lakukeun?

  140.   Sandra cenahna

    Halo nami abdi Sandra dua puluh dinten ka pengker kuring curettage sabab kakandungan anembryonic, sateuacan éta kuring henteu terang yén kakandungan sapertos aya, kuring gaduh budak lalaki 9 taun na ieu bakal janten orok kadua kuring, abdi 34 Dina taun anu sami curettage, kuring dioperasikeun pikeun nyegah teu gaduh seueur murangkalih kusabab kaayaan kuring tiasa aya résiko, janten kuring nyandak kaputusan hésé henteu ngalaan diri langkung seueur sareng mikanyaah sareng miara anu kuring parantos gaduh, kuring ngarasa sedih pisan tapi Gusti terang naha anjeunna ngalakukeun hal-Na.

  141.   ema miranda cenahna

    Halo budak awéwé, kuring, sapertos anjeun, parantos kakandungan sareng mangrupikeun pangalaman anu matak sedih pisan kusabab hiji waktos anu bungah pisan yén sadayana aya dina kakandungan anjeun. Patarosan kuring: kuring umur 34 taun sareng sabaraha lami kuring kedah nyéépkeun tiasa hamil deui? "» »»

  142.   Fernanda cenahna

    Héi sadayana, kuring kakandungan embrio ... tapi kuring hamil deui dua bulan saatos curettage uterus ... Kuring sieun ngaliwat trauna curettage deui, kakandungan anembryonic tiasa kajantenan pikeun kadua kalina?. .. sabab tétéla kuring gaduh gejala anu sami. Hatur nuhun

  143.   Fernanda cenahna

    Hapunten pikeun éjahanana ...... Kuring rada gugup ... sarébu hampura

  144.   julieth pamela bernal cenahna

    Hai, abdi 18, patarosan abdi ayeuna nyaéta kuring henteu terang naha kuring hamil, tapi anjeunna parantos dua bulan sareng kuring henteu ngagaduhan masa sareng sieun pisan kuring henteu, tapi aranjeunna nyarios kuring mangrupikeun kakandungan cikal sareng kuring henteu hoyong éta kajantenan deui, tapi Anu paling kuring rasakeun tina gejalana nyaéta sababaraha nyeri vajitos sareng kuring parantos mantra pingsan. Naha éta kuring hamil atanapi kuring ngan gering ku hal anu bakal?

  145.   Laura cenahna

    Halo budak awéwé, kuring ogé kakandungan embrio anu sataun katukang sareng dua bulan ka pengker kuring ngagaduhan gelar. kaleresan kuring parantos nyobian nyandung sareng kuring henteu tiasa. Naon anu kuring kedah lakukeun pikeun nyandung?

  146.   TAPI cenahna

    HELLO saur sim kuring, sim kuring AKI, urang parantos kakandungan tapi anu nyababkeun seueur nyeri sapertos émosional sareng séntiméntal:

  147.   TAPI cenahna

    Punten tinggalkeun email kanggo terang saha anu kedah dipertimbangkeun, sabagian urang tiasa gaduh solusi 😉

  148.   Luisa cenahna

    Halo!! Nuhun kana inpormasi anu disayogikeun, ampir tilu bulan ka pengker kuring kakandungan anembryonic sareng ayeuna kuring hamil dua bulan. Abdi hoyong terang kumaha kamungkinan éta hal anu sami bakal kajadian deui?

  149.   Raquel cenahna

    Halo budak awéwé,

    Kuring gaduh pangalaman anu sami tina kakandungan anembryonic. Dina ultrasound aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén kuring henteu gaduh deg-degan, ngantosan saminggu kanggo pamariksaan salajengna: Kuring henteu gaduh waktos, unggal dinten kuring langkung ngaluarkeun getih dugi ka kaluar nyalira. Genep dinten sapertos kieu, sareng éta sadayana réngsé kamari saatos nyeri pikasieuneun. Kuring nyerat ieu ka anjeun nalika 24 jam teu acan.

    Tapi saatos maca sadaya koméntar ieu, kuring ngirimkeun pangalaman ieu ka anjeun supaya urang sadayana tiasa wanti sareng yakin: upami urang teraskeun sareng panyawat, saraf sareng histeris, anu urang lakukeun nyaéta ngalawan diri urang sorangan.

    Urang kedah mikirkeun paribasa awéwé ngalih kana taun anu dilahirkeun kusabab upami henteu, urang bakal gélo sahingga pasangan urang.

  150.   Raquel cenahna

    Ku jalan kitu, kecap-kecap anu dicarioskeun ku dokter kandungan ka kuring isuk-isuk di ruang gawat darurat saatos ningali ka kuring ngeunaan aborsi kirang langkung ieu: anjeun kaserang sésana dina saminggu, anjeun nyusun diri, anjeun ngantosan dua atanapi tilu aturan pikeun normalisasi, sareng taun payun abdi gaduh anjeun ngalahirkeun di dieu.

    Janten, tong pundung!

  151.   GEUSEL cenahna

    KUMAHA CARA KUMAHA NU KAMI AYA ANJEUN EMOSAS QE EMOS LULUS DENGAN SITUASI INI JEUNG SASA SAYA DIKENALIKAN JEUNG KASUS
    Abdi umur 24 taun sareng akhir Maret kuring indit sareng dokter kuring sareng kuring ngawartosan anjeunna yén kuring ngagaduhan sababaraha sindrom kakandungan sareng kuring ngagaduhan gelap sareng anjeunna nyarios yén éta henteu aya artina yén pangaruh kuring naha éta naha ASCOS sareng dipasihan Abdi pangobatan pikeun lieur sareng ngacowkeun kuring sareng nalika kuring parantos ngalaksanakeun sababaraha analisa getih ceuk kuring naon anu Dépékkeun ku DOC ka kuring …… ..
    Tapi ayeuna kuring ningali yén sagala rupa anu ku kuring disababkeun sabab kuring hamil, Anjeunna ogé masihan kuring kontroversial pikeun ngatur kuring sabab kuring henteu adil anu aya dina 31 Maret pikeun 5 April sareng kuring mimiti ngaluarkeun getih dina 13 April sapanjang April. XNUMX. Kuat pisan dina beuteung kuring indit ka IMSS sareng aranjeunna ngirimkeun kuring pikeun ngadamel ULTRZOUND JEUNG NTRAVAGINAL éta aya dimana aranjeunna ngawartosan yén kuring yakin yén kuring hamil sareng anu kedah ngajantenkeun kuring mimiti pikeun anu salajengna. Dinten ... GEUS DIBERI…
    Janten upami kuring hamil sareng aranjeunna nyarios ka kuring yén éta parantos janten kehamilan anggota ……………… Ngantosan Kuarantin kuring ngagaduhan hubungan sareng pamajikan kuring tapi ti saprak kuring henteu ngagaduhan masa kuring, kuring henteu ngagaduhan getih saeutik. DINA Dinten anu terakhir hiji dinten tapi unggal bulan kuring kéngingkeun uji nyandung sareng éta négatip ………….
    TAPI AING BOGA GAGAL
    Kusabab di buruan kuring aya anu bodas kaluar sakumaha kuring leks, éta saeutik sakumaha kuring nunjukkeun sababaraha kaméra kuring henteu terang naha ...
    ANJEUN SUSUSNA HUSUS LALAKI Kusabab ieu kuring hayang jadi indung éta kakandungan munggaran kuring sareng urang ngarepkeun pikeun ngagaduhan BB……geu_simpatica@hotmail.com
    Ieu email abdi dina kasus batur tiasa ngabantosan kuring sareng ragu kuring
    HATUR NUHUN JEUNG SALAMU SADAYANA SADAYANA SADAYEUNA KAYA NYAMPURKEUN DINA DEUI DIRI SADAYANA AYA SUDAH SAKÉNG ......... Hatur nuhun

  152.   Mary cenahna

    halo kabeneran kuring pikasieuneun saprak 1 minggu satengah katukang kuring indit ka ultrasound sareng ogé aya kantung tapi cikal masih teu katingali dok kuring ngawartosan abdi ngantosan dugi ka minggu 8 kusabab waktos éta kuring ngan 5 Umur minggu kuring sieun ieu Orok ka-2 kuring tapi kuring parantos ngalangkungan curettage sareng kanyataanna sedih kuring terang kuring ngan kedah ngantosan tapi aya hal anu sanés anu ngantep kuring nyalira sateuacan masihan kuring sabaraha kuring nyandak 2 x -sinar dina molars sareng perawatan pikeun nyeri éta kuring nyandak sibutramine sareng tungtungna seueur hal…. Abdi ngarep pisan Mugi aya anu tiasa ngabantosan abdi ... hatur nuhun pisan

  153.   katiisan cenahna

    halo patarosan kuring ieu di handap, kuring ngalaman curettage dina 16 Agustus, antosan sapuluh kanggo hubungan intim sakumaha gym kuring ngawartosan kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil.

  154.   yadira cenahna

    Katresna Kuring nyaritakeun yén kuring parantos ngalaman kakandungan 2 sapertos kieu: 1 jam 19 sareng anu sanésna umur 24 taun sareng kuring sumpah ka Gusti yén kuring henteu hoyong nyobian deui kuring sieun pisan, pasangan kuring sakarat bakal ngagaduhan orok tapi The kaleresan, kuring bahkan henteu hoyong mikir ngeunaan éta ... ayeuna kuring umur 28 komo kuring henteu malah ksada, meureun éta kusabab sami; upami aya anu terang ngeunaan studi anu diperyogikeun pikeun terang naha éta kusabab genetika atanapi anu sapertos kitu, punten pasang di dieu kuring janji bakal marios koméntar anjeun HATUR NUHUN KA ALLOH KAMI TEU SORENG, aya seueur urang anu gaduh masalah anu sami sareng éta kedahna aya solusina.

  155.   ana cenahna

    Halo, kuring umur 28 taun, kuring ngalaman ieu sareng unggal kuring émut ngajantenkeun kuring sedih, mimitina kuring ngalaman kakandungan anembryonic teras trisonomi 21 ieu ngajantenkeun kuring sieun pisan henteu tiasa ngagaduhan murangkalih Mugi aya anu ngagaduhan aranjeunna sareng loba kakuatan kuring kudu !!!!

  156.   malory cenahna

    Halo, sareng kuring parantos maca seueur perkawis urang anu ngalaman kakandungan, sareng kuring mikir yén cara anu pangsaéna pikeun ngabantuan diri nyaéta nyieun daptar tés anu parantos kami laksanakeun sahingga urang tiasa ngabandingkeun sareng anu sanés sareng terang upami urang kaleungitan salah sahiji atanapi anu urang henteu terang, kusabab kuring parantos ngalaman 3 kakandungan anémbryonic sareng anu leres nyaéta hiji dinten kuring hoyong mendakan jalan kaluar masalah kuring mugia urang silih bantosan

  157.   Monica cenahna

    Hai, kuring yuswa 22 taun sareng hamil 7 minggu tapi dokter ngawartosan yén éta kakandungan anembryonic sareng kuring kedah ngagaduhan curettage tapi dugi ka ayeuna aranjeunna henteu tiasa ngalakukeun éta kusabab kuring henteu pendarahan sareng Kuring sieun pisan kuring tiasa ngalakukeun atanapi kumaha kuring tiasa supados kuring henteu ngagaduhan curettage.

  158.   Reina cenahna

    Penting pisan pikeun terang sakedik khususna ngeunaan naon anu kakandungan juniper, sacara pribadi kuring ngalaman pangalaman ngeunaan hal éta sareng éta sesah pisan kumargi anjeun ngabayangkeun yén anjeun moal tiasa nyandung kahirupan anu sanés naha hal-hal ieu kajantenan, upami anjeun parantos gaduh murangkalih sateuacanna ., hal anu teu jelas pikeun kuring, nyaéta upami kasalahan tiasa ditepikeun ku lalaki atanapi awéwé? Nya, naon peran masing-masing dina ieu?

  159.   mariela cenahna

    Halo, kuring umur 41 taun, kuring sedih ngeunaan naon anu kajantenan kuring, kakandungan embrio, kuring henteu kantos nguping aya jalma anu kajantenan di lingkungan kuring, hasil tés masihan kuring positip, sareng kumaha janten indung anu berkah kuring ngawartoskeun ka sadayana ... kuring resep pisan ... éta 7 minggu ilusi ... tapi kuring terang Gusti terang naha ieu ... pikeun sadaya awéwé anu aya dina kaayaan ieu kuring bébéja aranjeunna ulah nurunkeun panangan, ka teraskeun usaha ... janten indung mangrupikeun hal anu paling éndah di dunya….! kabeneran…

  160.   nerine cenahna

    Kuring ngalaman dua kakandungan anembryonic berturut-turut saatos gaduh masa kuring hamil deui sareng éta kakandungan anembryonic anu sanés ... mamang kuring nyaéta kuring parantos gaduh dua murangkalih sateuacan ieu sareng jalma anu sami ... .. sareng kuring hoyong terang naon ari anu kamungkinan panyabab kanggo ieu hatur nuhun pisan

  161.   Nancy cenahna

    Halo, kuring nembé kakandungan embrio, anu kuring henteu pernah kantos nguping dina kahirupan kuring, éta nyeri pisan pikeun kuring sareng kulawarga kusabab kami parantos ngarencanakeun sadayana pikeun orok, kuring gaduh 3 murangkalih, malahan kami ngarepkeun ka dinya, tapi Nya, urang percaya pisan ka Gusti sareng urang tiasa ngartos yén ieu anu kuduna.

  162.   johanny cenahna

    halo dina momen ieu kuring pikir kuring gaduh jenis kakandungan ieu sareng kuring gaduh sabulan satengah sareng sonogram nunjukkeun dua kantong tapi kosong, dokter abdi nyarios yén éta kanggo waktos anu singget. Abdi hoyong pendapat anjeun ogé, punten

  163.   sandra milena hernandez barrero cenahna

    Halo, kuring henteu terang yén kasus-kasus ieu biasa pisan kuring ngalaman kakandungan anembryonic 6 minggu 5 dinten, kantung kakandungan abdi henteu kunanaon, henteu aya anu cilaka, anu nyababkeun angkat ka ruang gawat darurat sareng milarian terang ngeunaan kakandungan ieu tanpa hiji cikal bakal sabab kuring noda hiji hal anu lemes pisan sareng Aranjeunna nyandak kamandang tapi aya anu nyebatkeun kuring yén kuring hamil yén kuring henteu ngagaduhan degradasi anu kuring ngantosan jam 9 minggu aya bb anu aranjeunna nyandak waktos pikeun ngabentuk kuring pisan bingung Kuring parantos nangis pisan kuring kasieunan meureun nyobian kahirupan bb x punten kuring peryogi sora dorongan

  164.   mary gonzales saavedra cenahna

    Halo ka sadayana jalma anu maca Ibu-ibu dinten ayeuna, anjeun terang kuring kakandungan anembryonic dina bulan Méi aranjeunna ngajantenkeun kuring curettage, 7 minggu, éta kakandungan kaopat kuring saatos 13 taun, kulawarga kuring resep pisan sahenteuna salaki kuring sareng murangkalih kuring tapi béja anu pikasediheun sumping yén kuring anémbryonic, dokter kandungan kuring ngawartoskeun kuring yén kuring tiasa hamil tapi kuring kedah nginum dosis asam folat sadidinten. Abdi parantos 45 taun. Naha aya anu tiasaeun upami kuring tiasa meunang reuneuh? Kuring ngantosan teras waleran anjeun punten.

  165.   jhenys cenahna

    Halo …… .. Abdi yuswa 34 taun, 6 taun ka pengker kuring ngalaman kakandungan anembryonic saatos ngantosan salami waktos ieu kuring mutuskeun milarian orok deui, dua bulan ka pengker kuring ngalakukeun 'tés sareng éta positip deui kuring bungah. sabab kuring panginten éta ngan ukur kajantenan sakali Sareng kakandungan ieu bakal normal, saminggu ka pengker kuring gaduh ultrasound sareng éta kakandungan kembar tapi dina dua émbrion éta aranjeunna henteu mendakan keteg jajantung. Abdi hoyong terang upami nalika kuring nyobian deui ieu bakal kajadian deui ka kuring ???? ogé upami éta masalah genetik sareng upami aya kamungkinan ngagaduhan orok normal. Sareng naon pancegahan anu kedah dipimilik ku kuring? Hatur nuhun

  166.   Eliza cenahna

    Abdi nikah genep bulan ka pengker, salaki kuring nyungkeun budak, sareng saatos tilu bulan kuring bébéja yén urang tiasa ngagaduhan orok, kuring nyandak tés sareng kuring hamil, rencana nyieun ilusi anu hébat, kami indit ka dokter sareng nalika kuring ngalakukeun ultrasound teu aya orok, jam 8 minggu kuring mimiti getihan pisan sareng aranjeunna ngalakukeun curettage, éta mangrupikeun pangalaman anu sesah.

  167.   Cynthia cenahna

    Hai, kumaha damang? Abdi hamil 8 minggu sareng dinten ayeuna kuring badé ngayakeun ultrasound tapi ngan ukur kantung kandungan na émbran kuring teu katingali sareng dokter kuring nyarios yén éta tiasa janten kakandungan anembryonic tapi kuring gaduh mamang, kaleresan hoyong terang upami gejalana Éta sami sareng kakandungan normal sabab payudara kuring parantos tumuh sareng kuring seueul sareng kuring utah, naha sadayana normal ???

  168.   so0cko0rriiTo0 Radilla gonzalez cenahna

    Halo, ampir 3 bulan ka pengker kuring kakandungan kosong dugi ka ayeuna kuring mendakan nami asli kakandungan anu sakuduna mah, salaki sareng kuring bungah pisan, urang parantos ngagaduhan orok umur 2 taun, kuring masih henteu ngartos sababna ogé upami éta kalepatan abdi atanapi anjeunna atanapi anu duanana ti dokter nyarankeun kuring ngantosan 6 bulan kanggo hamil deui tapi kuring sieun hal anu sami bakal kajadian deui, naha perlu dilakukeun perlakuan salaki kuring sareng kuring atanapi naon anu kedah dilakukeun dina kasus ieu ?????

  169.   eléna hampang cenahna

    Halo, kuring enteng, kuring nembé ngalangkungan éta sareng nyéépkeun pisan sacara fisik sareng moral, kuring ngan ukur hoyong terang naha ieu kajantenan kusabab kuring dirawat?

  170.   yudith cenahna

    Halo budak awéwé, kuring bakal nyaritakeun yén kuring ngalaman kakandungan anembryonic dina Oktober 2009 sareng saatos 6 bulan numutkeun kuring penyembuhan deui di 2010 hal anu sami kajantenan sareng saleresna mah kuring parantos depresi teuing wanda kuring dina taneuh , dokter kuring mastikeun kuring k disababkeun ku spérma lalaki éta sareng ayeuna upami anjeunna ngintun kuring ngalakukeun studi ka duanana pikeun terang sababna
    Kuring ngan ukur hoyong iman yén Gusti bakal ngajadikeun kuring kaajaiban janten indung

  171.   barina cenahna

    halo .. wilujeng dinten
    Abdi ngarep pisan, kuring gaduh ilusi anu hébat pikeun ngagaduhan orok, sareng kuring ngalaman tilu kakandungan sigana anembryonic, dokter henteu kantos ngawartosan éta, tapi tina naon anu kuring baca, éta kumaha anu parantos, kuring ngusir tiluanana gampang , anjeunna henteu acan peryogi kabutuhan curettage, dr, nyarankeun kuring nganjang ka spesialis ubar réproduktif, kuring ti propinsi sareng teu aya spesialis sapertos kitu ... Abdi hoyong terang naon anu kuring tiasa laksanakeun ... hatur nuhun anjeun

  172.   Elizabeth cenahna

    Halo, punten Abdi peryogi anjeun ngajawab kuring, kuring nembe hamil sareng kusabab sababaraha masalah kuring kedah ngalakukeun curettage, pikeun hiji waktos kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring 10 dinten saatos aborsi, ayeuna saminggu parantos kalangkung sareng kuring gaduh sakedik nyeri & seueul. Abdi hoyong terang kumaha kamungkinan yén kuring hamil sareng kumaha kuring tiasa méréskeun sadayana, upami kuring hamil kuring hoyong gaduh orok langkung ti naon waé di dunya.

  173.   Paola cenahna

    Halo, dina kasus kuring kuring ngagaduhan curettage saprak kakandungan kuring émbrionik, ieu dilakukeun dina 4 Juni.
    Dinten ayeuna, 20 Oktober, kuring hamil 9 minggu.

    Abdi hoyong terang naha éta tiasa kajadian deui ka kuring ti saprak anembryonated ...

    Hatur nuhun.

  174.   olga jacqueline muñoz perez cenahna

    Halo Kuring umur 37 taun sareng kuring bakal ngalaman kasedihan gaduh kakandungan embrio, éta niup sareng nyeri pisan nalika kuring terang kuring nangis pisan, dokter kandungan nampi kuring kamandang anu sanés salami 14 dinten kanggo mastikeun diagnosis sahingga ngalakukeun curettage mangrupikeun putra kadua kuring sareng kami bungah pisan sareng ngan ukur panglipur kuring dina waktos ieu dipasihkeun ku putra 9 taun salaki kuring sareng salaki kuring saprak anjeunna ngawartosan yén Gusti terang naon anu anjeunna lakukeun sareng urang tiasa cobian deui sabab kuring kedah kuat.
    Dinten ayeuna kuring ngan ukur ngantosan hasil kamandang salajengna sareng kanyeri langkung tibatan fisik jiwa tina curettage.

  175.   kembang karina antonio cenahna

    Halo, kuring karina, kuring ogé lulus ngaliwatan kakandungan alam ieu sareng upami anjeun ngaraos yén kahirupan parantos réngsé pikeun anjeun dina waktos anu langkung seueur nalika anjeun gaduh cahaya saatos sadayana ieu, ahli psikologi kuring ngintunkeun kuring séwang-séwangan pikeun diajar ngeunaan éta BÉKÉ HÉÉNÉ DAN HATUR NUHUN. KURING NYAUTA TAPI SUDAH SADANGÉNÉNÉNÉNÉNÉN TÉTÉNÉT TAPI AYA TEU PERCAYA INI TETAPI SUDAH SAKUDA GAMPANG TIASA tilu bulan kuring masih kénéh sieun sareng teu tiasa hilap naon anu kajantenan kuring tapi alloh terang naha anjeun ngalakukeun. , Kuring ngirimkeun ka hiji nagara, tong nguciwakeun deui kuring terang éta sesah tapi henteu mungkin kuring ngirim salam ka sadayana muga-muga gusti berkah.

  176.   Joana cenahna

    Halo babaturan, nyatana nyeri pisan kaleungitan orok anu munggaran anjeun, hal anu sami kajadian ka anjeun, kuring kakandungan embrio, tapi ayeuna kuring diwartosan panyabab anu nyababkeun jinis kakandungan ieu kuring langkung tenang, anu ngan ukur hiji hal anu tetep Éta tetep nyaéta pengunduran diri, abdi ngagaduhan seueur iman ka Gusti sareng ngarep-ngarep ngandung orok anu séhat ... babaturan anu tenang, Gusti bakal mberkahi urang deui ku mahluk anu anyar .... Abdi ogé ngantosan éta kajantenan ... hee

  177.   seeyla cenahna

    Kuring ogé ngalaman hal anu sami, éta sedih pisan tapi sadayana lancar

  178.   Jessica cenahna

    Halo, 3 bulan ka pengker, kuring ngagaduhan awéwé hamil anu ngandung embrio. Kuring hamil deui, patarosan kuring, naha hal anu sami tiasa terjadi ka kuring? Umur kuring 6 minggu.

  179.   karina garcia grove cenahna

    Abdi kaleungitan kakandungan 4 bulan ka pengker pikeun kuring éta sesah terang yén kuring henteu ngagaduhan nanaon ampir yén kuring henteu cageur sareng kuring sieun éta bakal kajadian deui Kuring ngantosan giliran 6 bulan anu disarankeun ku dokter pikeun tiasa mesen kumaha kuring ngalakukeun supaya teu sieun kuring datang deui, bantosan abdi, demen, inpormasi lengkep, Abdi ti Kolombia, Cali, Valle del Cauca.

  180.   Valeria cenahna

    Upami urang waé anu terang naon anu dirasa awéwé nalika kaleungitan orok, éta mangrupikeun pangalaman anu paling parah anu tiasa dilalui awéwé, ngan ukur anu parantos cicing, anu terang ngeunaan nyeri pait ieu, janten matak kaleungitan kaleungitan orok nalika kakandungan ....

    Luar biasa yén sapertos aya awéwé anu henteu hoyong ngagaduhan murangkalih, di sisi sanés koin aya awéwé anu ngarepkeun sadidintenna ngagaduhan malaikat alit di sisi aranjeunna, tapi ngan ukur Gusti anu terang kunaon anjeunna ngalakukeun hal-hal jalan eta. Pangalaman kuring mangrupikeun hal anu ngareuwaskeun, kuring nikah sareng cinta hirup kuring, kuring awéwé anu paling bagja di dunya, aranjeunna nyéépkeun tilu taun sareng urang mimiti ngarencanakeun kalayan seueur cinta ka orok urang, tapi kami henteu bakal ngabayangkeun naon anu parantos direncanakeun ku Gusti urang, bahkan kuring émut dinten éta, ningali tés kakandungan positip, kuring gumbira, kuring henteu terang kumaha nyaritakeun ka salaki kuring, émosi anu kuring rasakeun, sadayana cinta sareng kabagjaan, kuring nyiapkeun katuangan, anjeunna sumping sareng kuring henteu tiasa nolak dorongan pikeun ngawartosan anjeunna sareng ka anjeunna kuring nyarios, cinta kami hamil ningali rarayna anu bagja mangrupikeun hal anu paling éndah ....

    Sagalana jalan pisan, seueul kuring, utah kuring, sadayana …… ujug-ujug kuring lirén ngarareunah tapi aranjeunna nyarios yén éta musna saatos bulan katilu sareng kuring ampir ngahontal bulan ka-3, janten kuring pikir éta normal, dugi ka ngagaduhan kanggo Pemeriksaan kuring, nalika aranjeunna ngadamel ultrasound éta mangrupikeun hal anu ngareuwaskeun, ningali orok ngambang sareng dokter nyarios ka kami, yén aranjeunna punten tapi yén kami kaleungitan orok, salaki kuring sareng kuring kaget, kami cicing di kantor nangis, kuring henteu terang Naon anu kudu dipikirkeun, kuring ngurus diri sorangan, sagalana saé pisan, éta mangrupikeun pangalaman anu paling parah dina kahirupan kuring, nyeri anu paling kuat anu kuring kantos salami, pikeun kuring anjeunna parantos manusa kalayan haténa, dokter nyarios yén haténa tinggaleun diteunggeulan, kuring henteu percanten, nalika kuring émut hiji, cai panon kaluar, éta sababna kuring terang sagala rupa anu karasa ku awéwé-awéwé anu ngalaman, sabab kuring terang yén parasaan sami atanapi parah. Dokter ngawartosan yén kuring gaduh dua minggu ngantosan naha orok sumping nyalira, upami kuring henteu ngagaduhan curettage, kuring kedah angkat damel dua minggu sareng orok abdi anu maot, pikareueuseun terang yén anjeunna masih aya tapi maot, éta Sesuatu anu kuring henteu terang kumaha ngajelaskeunana, tapi dua minggu éta kalaluar sareng masa kuring henteu kantos sumping, janten tanggal périodean diprogram, pikeun tanggal éta hiji-hijina hal anu kuring pikahoyong nyaéta operasi kusabab éta mangrupikeun syahid pikeun nyandak orok abdi anu maot di jero kuring, kuring yuswa ampir 3 bulan, kuring percanten ka dokter kuring sareng nyungkeun ka Gusti pikeun ngajantenkeun naon anu kedah kajantenan …………
    TERUSKAN… ..
    Valeria_al78@yahoo.com.mx

  181.   Valeria cenahna

    8 bulan ka hareup kuring ngagaduhan orok anu geulis, anjeunna idéntik sareng bapakna, anjeunna ngurus kuring kalayan alus, kuring henteu kantos lirén nyandak multivitamin prenatal, kami sukur ka Gusti anu parantos masihan kasempetan pikeun ngagaduhan orok anu saé éta, nalika orok abdi yuswa 18 bulan, kuring cicing hamil deui, bagja sareng dina minggu ka 6, kuring mendakan yén kuring kakandungan anembryonic sareng saatos 3 dinten datang ka kuring sacara alami, sanaos waktos ieu kuring sedih, tapi kuring tetep hoyong gaduh deui orok sareng kuring moal nyerah, kuring terang yén Gusti hébat sareng bakal masihan kuring kasempetan pikeun ngagaduhan anu sanés, éta ngan ukur masalah kasabaran sareng nalungtik naha kajadianana, kuring parantos seueur nalungtik dina halaman internét sareng aranjeunna nyaritakeun seueur kakandungan anembryonic kalayan kualitas ovum sareng spérma, janten ivestigue Kusabab kualitas ovum sareng spérma kirang, tétéla sadayana aya hubunganana sareng tuangeun, maka ayeuna kuring sacara pribadi, pikeun sagala anu kuring milari sareng naon Kuring parantos ningali, kuring ngarepkeun éta tiasa dianggo pikeun kuring, kuring nyandak minyak primér magrib, m Ultivitaminico sareng kuring nyobian tuang salaku séhat, salaki kuring nyandak Andean maca sareng ngan ukur Gusti anu ngucapkeun kecap panungtung, maka kuring bakal nyaritakeun naon anu bakal kajantenan, parantos sabulan anu kajantenan kuring jadi dina dua bulan deui kuring bakal nyobian ...

    Ucup komo rangkulan anu kuat, sakuat tanaga
    entong nyerah
    Valeria

  182.   Adriana Gomez cenahna

    Kuring bingung pisan sareng ieu di handap nalika dokter khusus kana ultrasound nyatakeun endometrium pusat biasa kandel 11.6 mm di handapeun, tanpa gambar anu cocog sareng kakandungan anu langkung ageung tibatan atanapi sami sareng 4 minggu, ieu nunjukkeun naon hartosna

  183.   Haydee kippes cenahna

    Halo, kuring umur 33 taun, ieu kakandungan kadua kuring.
    Pikeun mendakan kamari yén kuring gaduh kantung tapi tanpa cikal, kuring sedih pisan
    Tingkat HCG naék sareng kanyataanna kuring henteu ngartos naon-naon deui.
    Upami teu aya kakandungan, kuring hoyong ngeureunkeun ieu kusabab anjeun ngantosan kuring
    Raheut pisan.

  184.   waos cenahna

    Hai, abdi umur 41, kuring gaduh putra umur 14 taun sareng aranjeunna nembé mendakan kuring kakandungan anénbronér dina 7 minggu sareng kami sedih ayeuna kuring henteu terang naha kuring tiasa ngagaduhan kakandungan anu langkung saé ... halaman ieu ngadorong pisan ... anjeun terang ... kuring ngan ukur nyungkeun kasempetan ka Gusti deui ... janten indung .. ogé sadaya awéwé anu hoyong ngagaduhan orok dina yuswa ieu .. .. doakeun kuring… cium…

  185.   kembang karina antonio cenahna

    HELLO KARI TI COLOMBIA NGADILAKAKEUN IMAN SADAYANA SILANG 2 TAHUN SIEUN NYANDO SAYA NYAHO NU SAKITNA TAPI NGASILKEUN KITU KANYANGKEUN AKAN JEUNG TANGGAL JEUNG SIEUN NGandung Tapi TUHAN SANGAT-SINGAT JEUNG TUHAN SUDI SIRI TILU TILU BULAN Kuring SUSI MOHON TIGA BULAN LEGS JEUNG SADayana NGALENGKEPAN KANGSA PANGSAÉNA BISA NANGGALKEUN KA ANJEUN KAHIRUPAN JEUNG AWEWEUN NYAHO NU ANJEUN HIRUP DI Jero ANJEUN TEU NYAHO NU GAMPANG RASA ANJANG NYAITEUH NYA NYA, NYOBA TEU ANJEUN ANJEUN. LUCK bakal kajantenan ka anjeun yén ALLAH ngaberkahan anjeun

  186.   yeuh cenahna

    Halo, kuring ogé kakandungan anembryonic, 10 dinten ka pengker kuring ngagaduhan curettage, sareng kuring hoyong terang sabaraha lami kuring kedah ngantosan deui damel sareng ogé sabaraha lami kuring kedah ngantosan pikeun ngahurungkeun deui hubungan séks, kuring parantos maca éta ti 10 dugi ka 15 dinten tapi kuring hoyong mastikeun….

  187.   Virginia cenahna

    Hai, abdi ogé sareng enba anu panas teuing, kuring parantos gaduh 3 budak lalaki dina kahirupan kuring, kuring ngaraos sapertos na sareng kuring ogé henteu kéngingkeun sasmita, anu nganyenyeri, hatur nuhun

  188.   herida rodriguez cenahna

    saé sareng kaleungitan mamang yén kuring ngalaman sakedik tapi hoyong terang naha awéwé anu ngalaman kaleungitan ieu kaleungitan tiasa inuman

  189.   lir cenahna

    halo, sabulan katukang kuring kakandungan sareng endog anembryonic, éta mangrupikeun rasa kuciwa anu paling ageung dina kahirupan kuring kusabab kami bungah pisan dina waktos ieu, kuring ngalaman depresi anu kuat kusabab naon anu kajantenan kuring, sareng ngagaduhan momen anu paling parah sareng pasangan kuring, my The genicologist ngawartoskeun kuring yén kuring kedah ngantosan 3 bulan kanggo tiasa hamil deui sareng ngamimitian nyandak asam folat 3mg. Abdi hoyong pisan sareng sieun dina waktos anu sami yén kuring parantos reuneuh tapi éta tetep saé ngantosan sareng sabar sahingga kaayaan janten saé kuring ngan ukur hoyong ngawartosan seueur awéwé yén hal anu sami parantos kajantenan ka aranjeunna, seueur tina kakuatan yén hal kajadian pikeun hal sareng sapertos Meureun éta langkung saé éta kajadian sapertos kitu sabab meureun anjeunna tiasa kaluar sareng sababaraha masalah, seueur ciuman sareng kakuatan pikeun sadayana

  190.   Auris cenahna

    Hai! Sapertos anjeun, kuring nembé ngalaman kakandungan anembryonic dideteksi dina 8 minggu, aranjeunna nempatkeun pél pikeun kuring pikeun muka biang rahim salami 2 dinten teras aranjeunna ngalakukeun curettage, mimitina kuring henteu gaduh seueur noda tapi dina dinten ka-5 kuring ngusir sababaraha curd sareng mimiti getihan ku langkung intensitas, kuring ogé nampilkeun nyeri anu kuat sareng peradangan dina beuteung sareng tonggong kuring, sareng ieu parantos saminggu satengah katukang sareng kuring hariwang, patarosan kuring nyaéta: sabaraha lami kuring bakal ngaluarkeun getih ieu sareng ieu nyeri sareng peradangan? tulungan abdi punteun

  191.   Budak leutik cenahna

    Halo, kuring umur 26 taun, kakandungan munggaran kuring kuring leungit dina 17 minggu kusabab formasi goréng dina janin, éta mangrupikeun curettage anu diinduksi sareng saatos tilu dinten aranjeunna ngulang deui ka kuring kusabab sésa-sésa plaséntal, saatos curettage aranjeunna dikirim ka candak asam folat sareng antosan sataun satengah Kanggo cobian deui, dua bulan ka pengker kuring hamil sareng jam 8 minggu di gema munggaran medium ngawartosan yén kuring anembryonated, saatos curettage kuring ditingalkeun seueur nyeri panggul , yén kuring kedah ngalakukeun sababaraha studi, kuring nampi rekomendasi ti lembaga anu saé dina topik ieu, hatur nuhun ………….

  192.   Budak leutik cenahna

    Halo, kuring umur 26 taun, kakandungan munggaran kuring kuring leungit dina 17 minggu kusabab formasi goréng dina janin, éta mangrupikeun curettage anu diinduksi sareng saatos tilu dinten aranjeunna ngulang deui ka kuring kusabab sésa-sésa plaséntal, saatos curettage aranjeunna dikirim ka candak asam folat sareng antosan sataun satengah Kanggo cobian deui, dua bulan ka pengker kuring hamil sareng jam 8 minggu di gema anu munggaran média ngawartosan yén kuring émbrionik, saatos curettage kuring ditingal ku seueur nyeri panggul, yén kuring kedah ngalakukeun sababaraha studi, kuring nampi rekomendasi ti lembaga anu saé dina topik ieu, hatur nuhun….

  193.   Zuli cenahna

    Kuring masihan anjeun solusi pikeun awéwé anu parantos ngalaman kakandungan anembryonic .. milari Yesus Kristus Jurusalamet urang nampi anjeunna dina kahirupan anjeun yén anjeunna bakal ngalakukeun mujijat sakumaha anu anjeunna dilakukeun dina kuring .. Kristus hirup sareng anjeunna ngan hiji anu tiasa konsol anjeun sareng bantosan milari éta sareng anjeun bakal ningali berkah anu bakal datang dina kahirupan anjeun. Al Masih cinta pisan anu anjeunna tilar dunya dina kayu salib pikeun anjeun sareng kuring .. Gusti ngaberkahan anjeun …………….

  194.   Ngan ukur cenahna

    Héi sadayana, kuring hamil genep minggu sareng kamandangna henteu ngadeteksi émbrion ... Abdi hoyong terang naha masih aya kamungkinan éta kakandungan normal sareng sanés anémbryonic ... kuring sedih pisan kuring hoyong gaduh ieu!

  195.   karlina cenahna

    Kuring gaduh 8 minggu umur kakandungan, tapi dina basa Inggris hasilna yén saurang anu anggota sareng anu sanésna sanés, kuring terang yén biasana awak anu kaanggotaan nganyatakeun anjeunna kusabab taun ka tukang kuring ngalaman karugian. Abdi hoyong terang naon résiko orok abdi ngajalankeun AND naon anu abdi tiasa ngalakukeun pikeun ngahontal éta

  196.   rosita cenahna

    Halo, kuring hariwang pisan dina bulan Pébruari kuring hamil sareng kuring resep pisan ngeunaan orok munggaran kuring sareng éta kakandungan anembryonic sareng kuring sangsara pisan, ku teu ati-ati kuring hamil deui sareng kuring reuwas éta kakandungan hamil anu sanés deui. Patarosan kuring naha kuring badé tiasa ngagaduhan murangkalih atanapi henteu?

  197.   muriel cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan kakandungan jenis éta, kuring parantos gaduh dua murangkalih, tapi kuring yuswa 6 minggu. Abdi hoyong terang naha éta tiasa kabentuk dina langkung seueur waktos atanapi upami éta pasti kakandungan tanpa orok ...

  198.   APONEXITE cenahna

    OLA Abdi umur 16 taun Abdi gaduh kakandungan tapi henteu aya orok aranjeunna kedah ngagaduhan hukum, ieu henteu ngaraheutan kuring teuing sareng ayeuna kuring nyobian pikeun nyandung kusabab budak kuring nyaéta budak di dieu sareng kusabab kitu kuring Masihan ka anjeunna naon waé anu gaduh hak pikeun ngaleungitkeun kahirupan dirina sareng kuring ngarep-ngarep KE KE bakal datang upami parantos kahontal.

  199.   rosy cenahna

    Halo budak awéwé, sapertos anjeun, kuring ngalaman 2 kakandungan anembryonic, kaleresan kuring sedih pisan sabab éta mangrupikeun impian kuring anu paling hébat pikeun janten indung. Patarosan abdi upami sadaya kakandungan abdi bakal sami atanapi naon anu disarankeun pikeun kuring pikeun kakandungan normal…. Ucup, aduh

  200.   danisss cenahna

    Halo…. Nami abdi Daniela
    2 dinten ka pengker aranjeunna ngawartosan yén kuring kakandungan embrio sareng yén aranjeunna kedah ngalakukeun curettage atanapi nyeuseuh dina rahim anu bakal nganyenyeri pisan ...

  201.   LARA cenahna

    Salam, opat bulan kapengker kuring parantos kakandungan tina gaya ieu sareng karaos parah pisan kumargi sadaya ilusi anu kuring gaduh babari anu mimiti, kuring dua bulan anu kapengker sareng nalika kuring ngalakukeun kalakuan anu unik sareng anjeun ngamimitian ku ngahampura. Aranjeunna ngajantenkeun hiji aborsi pikeun ngahindarkeun inféksi .. Ngan sanggeus bulan kuring ngungkulan éta jeung éta naha kuring ayeuna pikeun ngabahas kuring ngeunaan mata pelajaran, kuring ngarasa éta hiji-hijina awéwé anu bisa kajadian ieu. Tapi éta ngajantenkeun kuring saé terang yén kuring sanés ngan hiji-hijina.

  202.   caah cenahna

    Hai, kuring umur 21 taun, kuring nyandak metode suntik salami 5 taun, teras kuring mutuskeun ngagantungkeun aranjeunna saatos 8 bulan, kuring ngalakukeun sababaraha tés sareng kuring kaluar, kuring hamil, tétéla kuring henteu kunanaon dugi ka hiji dinten kuring mimiti pendarahan Kuring indit ka dokter sareng aranjeunna ngawartoskeun kuring yén teu aya embrio anu dititénan Aranjeunna kagungan kuring dina panineungan sareng énjingna aranjeunna ngaleupaskeun kuring saatos 2 dinten kuring ngamimitian pendarahan deui kuring angkat ka dokter deui sareng kuring nyarios ka diri kuring yén kuring ngagaduhan anémbryonic kakandungan, kaleresan kuring kuciwa pisan xk kuring parantos ngagaduhan ilusi, pasangan kuring sareng kuring Kami mutuskeun pikeun ngalakukeun curettage.
    Kuring ningali ieu langkung umum tibatan anu kuring pikir
    Abdi hoyong reuneuh deui tapi kuring sieun hal anu sami kajadian deui ka kuring

  203.   Carolina cenahna

    Halo, 3 bulan ka pengker kuring ngalaman curettage sareng ayeuna kuring reuneuh deui, numutkeun ka dokter kuring, kuring umur 6 minggu sareng cikal teu katingali, ngan ukur kantung anu ukuranna 15mim. Patarosan abdi ... Ieu bakal janten anu sanés reuneuh ku endog cikal? Punten waler kuring, kuring gugup pisan, dokter nitah kuring ngantosan 1 minggu deui tapi anjeunna henteu masihan seueur harepan.

  204.   Karen cenahna

    Hai budak awéwé, kuring karén.
    Kuring reuneuh sareng dokter kandungan kuring numutkeun kana ultrasound, ngawartoskeun kuring yén kuring tiasa kakandungan anembryonic. Kuring kedah gaduh ultrasound anu sanés dua minggu ka hareup pikeun mastikeun. Nanging kuring ngartos yén kersa Allah sampurna dina kahirupan urang. Upami kitu, kuring ngagaduhan cikal, kuring bakal senang tangtosna, tapi upami henteu, ogé hatur nuhun ka ALLAH sabab éta ogé kersa-Na, Anjeunna henteu masihan kami beban beurat anu teu tiasa urang bawa, sareng ngémutan yén unggal orok anu dilahirkeun Sanés nalika urang hoyong atanapi ngarencanakeunana, henteu paduli kumaha ngitungna, upami henteu nalika éta tujuanana Gusti. Janten tenang sareng nyuhungkeun ka Gusti pikeun ngalakukeun kersa-Na dina masing-masing urang.

    1.    Kris cenahna

      Halo Karen, kuring nembé maca naon anu anjeun terbitkeun dina halaman ieu sareng koméntar anjeun sigana suksés pisan kumargi kuring parantos maca seueur kasaksian anu diserat di dieu tapi teu aya anu nyarioskeun kersa Gusti, kuring ngarep yén anjeun ayeuna ogé aya naon ogé wartos anjeun. Sareng kuring sering ngaidentipikasi anjeun sabab kasus kuring upami kakandungan kuring didiagnosis salaku anembryonic, ayeuna 6 bulan parantos kuring badé ngamimitian nyobian deui sareng anjeun nyarios kuring ngarepkeun ka Gusti yén éta aya dina rencana na anu bakal aya waktos salajengna kanggo kuring tapi kalayan berkah tina konsepsi anu suksés. Kuring ngirimkeun anjeun rangkulan ageung sareng sarébu berkah.

  205.   Diana Carolina Garcia Forero cenahna

    Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring milari hal dina wéb sareng kuring ngaraos gampang pisan sareng ogé tulisan sareng gampang kahartos.

  206.   Pachy cenahna

    Halo, kuring nyaritakeun yén kuring parantos ngalaman dua kakandungan anembryonic berturut-turut, lima dinten ka pengker kuring ngagaduhan curettage terakhir, sanaos dokter abdi nyarios yén kuring tiasa kakandungan anu bahagia, kuring rumaos moal ngahontal éta ... sareng éta nyababkeun kuring kasieunan mikir ngaliwat hal anu sarua deui.

  207.   elideth cenahna

    Kuring kakandungan anembryonic salami ampir sasih ieu, sareng kuring parantos hubungan intim dina minggu kamari, naha ieu bakal mangaruhan sanitasi rahim anu saé pikeun kakandungan anu énggal?

    1.    si cenahna

      halo muhun Abdi hoyong nyaritakeun naon anu kajantenan kuring ..! Kuring ngalaman rugi 10 bulan ka pengker sareng kuring terang yén éta henteu sami sareng kasus aranjeunna anu kuring kantos baca dina halaman ieu, tapi kuring henteu acan sanggup ngungkulan karugian kuring, sanaos umur 15 taun, orok kuring dunya kuring, éta sadayana pikeun kuring, kuring kaleungitan anjeunna Dina 2 bulan, bapa ngéléhkeun kuring sareng kuring sangsara pisan, anjeunna malah ngajantenkeun abdi milih antara anjeunna atanapi pun anak sareng kuring milih orok, nalika kuring kaleungitan anjeunna dumadakan getih kuring mimiti turun sareng kuring angkat ka kamar mandi sareng ngusir anjeunna kuring nyalira. Dinten-dinten sateuacana kuring gaduh bintik coklat alit sareng kuring henteu angkat ka dokter kumargi panginten normal .. di rumah sakit aranjeunna ngubaran kuring parah, kuring nangis sareng sangsara sareng réréncangan sareng kulawarga nyarios ka kuring "sadayana kajadian pikeun hiji hal, éta pikeun anu pangsaéna" tapi teu aya anu terang kasangsaraan indung, kuring masih ngalaman kajadian anu kajantenan, hatur nuhun ka anu maca koméntar kuring ...

  208.   sthefani cenahna

    Elideth kaleresan tina naon anu kuring baca anjeun kedah ngantosan 6 sasih kanggo sapinuhna cageur, kuring nyarankeun anjeun angkat ka dokter ...

  209.   Silvia cenahna

    HELLO 9 BULAN SAKADEU AYA KURING 5 MULI SAKITNA JIEUNAN SIA LEGACY SAKITU SUSU AING KUDU NGANGGO ANJEUN KADUA KAMI NGALAMI JEUNG SANGGIHNA DIHarepkeun Kusabab kuring gaduh Budak 3 XNUMX MULI SAKITNA MULAI. Asam FOLIK SALAM Kuring ngajantenkeun Tés Kakandungan Sareng Datangna POSITIF SANGKAT GAMPANG TAPI WAKTU WAKTU SAMA MATI SIEUN JADI BISA TEU HAYANG NGADIKKEUN EKONOMI PIKIRNA

  210.   nery cenahna

    Halo babaturan, kuring ogé ngaliwat ka 3 bulan ka pengker ieu aranjeunna mendakan kuring yén teu aya orok sareng kaleresan kuring ngarasa sedih pisan sabab éta orok munggaran kuring sareng kuring bungah pisan, salaki kuring sareng kuring, kuring parantos ngarencanakeun nyobian deui Kusabab 6 bulan parantos kalangkung. saur dokter tapi kuring ogé sieun kajadian anu sami kajadian ka kuring. Mugi sareng Gusti masihan kuring kabagjaan janten indung !!! Upami aya anu terang kana perlakuan atanapi naon waé kuring ngarepkeun sareng henteu kabagi yén Gusti Allah bakal ngajual sadayana

  211.   yadis cenahna

    Halo sadayana, dinten ayeuna kuring di bumi istirahat tina gelar anu dipraktekkeun pikeun kakandungan anembryonic, dinten dokter ngawartosan yén pendarahan kuring kusabab kanyataan yén kuring ngalaman kakandungan jenis éta, kuring langsung nyambung kana internét ka milari hartosna, kuring ngan ukur hoyong ngabéjaan yén lamun ayeuna urang henteu ngagaduhan harta janten indung éta sabab Gusti parantos kitu, kuring bakal yakin yén hal-hal kajantenan. upami urang hoyong nyobian kakandungan anu anyar ngantosan dugi rahim kami cageur sahenteuna 6 bulan nginum vitamin sareng khususna asam folat: tuang saé, prakna studi umum sareng keukeuh ku sadayana cinta urang pikeun saleresna ngagaduhan anak anu séhat.

  212.   faraas francys cenahna

    Halo, anjeun terang kuring hariwang pisan tujuh taun ka pengker aranjeunna ngiket kuring, ayeuna kuring ngalakukeun kamandang sareng kuring kéngingkeun sacon kehamilan sareng lima minggu kuring ngalakukeun uji kakandungan JEUNG NEGATIF ​​kuring henteu ngagaduhan susunan, éta henteu sadayana lima sababaraha taun ka pengker kuring lakonan hal anu sami sareng kuring ngalakukeun éta sareng alat anu langkung canggih sareng aranjeunna nyarios ka kuring sadayana anu normal, hartosna, kuring henteu hamil pisan, bejakeun kunaon ieu kajantenan, éta kusabab aranjeunna alat lami, bejakeun ka kuring

  213.   mil cenahna

    Abdi hoyong terang naha perlu ngamankeun pangobatan alhfun janten hamil deui saatos kakandungan

  214.   julia cenahna

    HELLO NAMA JEUNG JULIA JEUNG GEUS 20 TAUN KURING NANJANG PITatanya ... Kusabab sabaraha kuring kudu mayar meh bisa ampir hiji atawa dua budak ... Alesan naha kuring ngomong ieu kusabab kuring parantos. HAMIL I KURING 17 TAHUN JEUNG KA HADIAH TEU NGALANGKAT Kusabab Dokter ngawartosan yén orok éta aya dina bak kuring sareng kuring parantos dua bulan kakandungan sareng éta mangrupikeun kaajaiban anu kuring henteu maot teras anjeunna diajar yén kuring henteu tiasa kéngingkeun. HAMIL HANYA SADAYANA HUBUNGAN Leres Sanés kuring kedah mayar seueur artos kanggo nyandung sareng anu leresna nyaéta kahoyong hébat abdi anu janten indung pikeun ngaraos yén éta nyeri nalika masihan cahaya sareng langkung seueur nalika gerak di jero ... AVRA PROGRAM anu tiasa ngabantosan kuring mayar sadayana pengeluaran sareng kuring mayar éta artos deui bulan sareng bulan. Upami aya anu ngartos kuring naon anu kuring jalankeun puntenkeun ka kuring naon anu kuring tiasa dipasihkeun sareng muga-muga gusti berkah ...

  215.   lenoska cenahna

    Halo, kuring ogé ngalaman curettage saminggu ka tukang, kuring kakandungan 8 minggu, tapi éta ngan ukur kantong tanpa panyakit jantung sareng kuring hoyong terang naha bapak orok kuring nganggo narkoba, éta aya hubunganana sareng kunaon orok kuring henteu henteu ngahontal latihanana, hatur nuhun

    1.    bir cenahna

      Kuring kakandungan embrio, salaki kuring parantos ngaroko ganja ... henteu terang naha anjeunna kedah ningali, salam

  216.   fernanda cenahna

    Ola
    Nya, kuring ngan ukur resep pisan kana hal éta
    Sareng kuring hoyong terang naon pil anu disarankeun ku dokter
    pikeun jenis kakandungan ieu ...
    Kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan kuring, kuring bakal ngahargaan pisan

  217.   araceli perez cenahna

    Hello Abdi yuswa 27 taun sareng saminggu ka pengker aranjeunna masihan kuring warta goréng yén kuring kakandungan anembryonic sareng éta kuat pisan pikeun kuring saprak éta kakandungan kadua kuring sareng ditunggu-tunggu sareng pinuh ilusi, langsung énjingna kuring latihan. curettage sareng nyobian nyandak éta kalayan optimis tapi dina waktos ieu kuring ngaraos prustasi pisan sareng kuring mikir yén kuring moal gaduh deui kakuatan pikeun bungah deui muga-muga sareng déprési ieu bakal lulus kuring pas. Dugi ka dinten ayeuna kuring pikir éta salah sahiji ti saeutik tapi kuring ningali yén éta henteu sapertos kitu, dorongan pikeun sadayana anu sami

  218.   Alexx cenahna

    Hai, abdi Alexx, kuring ngalaman 3 curettage sareng kuring parah pisan, kuring parantos nikah 6 taun sareng urang teu acan tiasa gaduh 1 orok, anu pangpayunna upami aya embrio tapi deg-degan jantungna teu kadenge sareng anu terakhir 2 anembryonic, kuring nekat, anu medikos parantos ngawartosan yén meureun kuring terang masalah genetik, punten, saha anu tiasa ngabantosan kuring, kuring badé cerai sareng abdi bogoh ka salaki sareng kuring nyarios yén anjeunna ogé bogoh ka kuring, tapi kuring henteu tiasa ngajauhkeun anjeunna di sisi kuring. Kami studi praktikado sareng urang duaan ogé saé, ngan ukur peryogi kajian genetik

    1.    rosy cenahna

      halo ami aranjeunna ngintun kuring ngalakukeun sababaraha studi anu aya hubunganana sareng kurangna projesterone sareng tiasa diubaran konsultasi sareng dokter anjeun

  219.   belen cenahna

    Dina 18 taun kuring kakandungan munggaran kuring tapi éta anembryonic, aranjeunna kedah ngalakukeun curettage. Ayeuna kuring yuswa 19 taun sareng hamil, dina 5 minggu kuring indit ngalaman ultrasound sabab kuring ngalaman nyeri beuteung tapi kuring teu ngalaman perdarahan, aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén Kakandungan bakal saé, aranjeunna ngareset ultrasound heunceut salami 15 dinten, hanjakalna kuring henteu ngalaksanakeunana kusabab masalah kauangan. Ayeuna kuring umur 3 bulan sareng kuring masih ngalaman nyeri tapi aranjeunna henteu kuat atanapi henteu kaayaanana. Abdi hoyong terang upami nyeri kusabab kamungkinan éta kakandungan anembryonic? atanapi naha nyeri

  220.   Laura cenahna

    Hai Abdi Laura. Sabulan sareng 13 dinten ka pengker kuring ngagaduhan curettage, kuring kakandungan ieu hal anu paling parah nyaéta sataun sareng 8 bulan ka pengker kuring kaleungitan kakandungan ampir 7 bulan, kusabab kapal kuring ditutupan tanpa terang sareng kuring henteu tiasa neraskeun ngalirkeun getih atanapi Henteu kunanaon sareng kuring henteu dewasa, aranjeunna ngajantenkeun kuring darurat darurat sareng lahir dini tapi henteu ngagaduhan organ, maot 4 dinten saatos lahir. Ieu mangrupikeun hal anu nyeri pisan anu kuring henteu miharep ka musuh anu paling parah kuring ...... kuring sieun pisan teu tiasa nampi indung anu unggal dinten anu kalangkung kuring masihan pisan ka kuring anu kuring sieun pisan kuring hoyong janten indung, abdi hoyong ngaraosan, hoyong sareng éta hiji-hijina hal anu kuring pikahoyong dina kahirupan ieu.

  221.   Andrea cenahna

    Halo Kuring umur 23 taun sababaraha bulan kapengker kuring kakandungan anembryonic dua bulan saatos ngalakukeun pangobatan kuring mimiti haid tapi ku seueur kontraksi sareng ku seueur nyeri dokter ngantunkeun kuring ngalakukeun kamandang tapi anjeunna henteu ngawartosan nanaon. ngeunaan naha ieu tiasa masihan kuring pilihan ?? Naha aya sésa-sésa? atanapi éta hal anu sami kajadian deui? Kuring hariwang pisan ngeunaan kaséhatan kuring sabab kuring masih ngalaman nyeri sakedik
    Gracias

  222.   lizbet beo gonzales cenahna

    Genep bulan ka pengker kuring hamil. Abdi angkat ka dokter pikeun ngalakukeun ultrasound sareng anjeunna ngawartoskeun yén teu aya émbrion. Kuring ampir maot kusabab hal anu sami kajadian ka kuring sateuacanna, kuring trauma. Kuring ngagaduhan seueur ilusi janten hiji indung komo ngarobih gynecologist kuring sabab kuring boga harepan yén dr kuring salah, tapi éta henteu sapertos kitu, tapi dokter kandungan kuring ayeuna ngajelaskeun ka kuring kumaha kaayaan na sareng kuring tenang, ayeuna kuring gaduh perlakuan nyalira sareng salaki kuring urang kedah neraskeun, janten salaki kuring kedah kéngingkeun spérmatogram …………… sareng miharep éta anu dipikahoyong ku Gusti …….

  223.   lampu amelia cenahna

    Hai, abdi Luz Amelia sareng kuring terang naon anu nuju dialaman, kuring nembé ngalaman sapertos anjeun. Kuring mendakan 2 dinten ka pengker yén kuring kakandungan éta sareng nganyenyeri jiwa kuring, kuring parantos umur 4 bulan, kamari kuring ngagaduhan curettage sareng salaki kuring henteu hoyong deui nyobian sadayana awéwé anu ngalangkungan ieu, entong nyerah, lampu anu dipikacinta

    1.    Alma cenahna

      Tingali, kuring gaduh dua kakandungan janten kuring teu ngagaduhan murangkalih sareng kuring parantos nyerah tapi salaki kuring henteu ngawartosan kuring nyobian deui tapi kuring gaduh minimal 6 bulan, sareng hiji henteu nyerah di dinya henteu kantos sareng kirang upami aya kamungkinan gaduh anak geulis 😉

  224.   Danna cenahna

    HELLO KE TAL DI 29 MEI SADANGKU HUBUNGAN JEUNG Mitra Kuring Dinten 30 Kuring nyandak POS POS Dinten kira-kira 14 SDS NU SÉSA SÉÉNÉNÉN DINA LAPSE 72 HRS Kuring Ngantosan Peraturan Kuring Dina Dinten 18 NU TUNGTU TEU SADAYANA SADAYA Diputuskeun pikeun ngadamel uji getih sareng éta posipip kuring indit ka ahli biologi sareng anjeunna ngawartosan kuring leres-leres kuring gaduh 4 minggu tapi teu tiasa ningali EMBRYO HANYA SAQUITO JEUNG éta bakal balik deui dina 14 dinten bakal éta kuring tiasa BARI NGandung?

  225.   Joana cenahna

    Kitu ogé, kuring ngagaduhan kakandungan anembryonic. Abdi hoyong terang kumaha épéksi suntikan oksitosin, kumargi misoprostol henteu jalan, naha kurettase langkung saé?

    1.    Alma cenahna

      Tina pangalaman kuring langkung saé curettage langkung saé, épéktip sareng tanpa konsekuensi, sabab upami anjeun nyandak Pél sareng suntikan, kami henteu terang kumaha awak anjeun bakal bereaksi sareng anjeun tiasa teras-terasan getih sakumaha anu kajantenan kuring dina dua waktos kakandungan anémobratis kuring, duanana masihan kuring ubar 1 ergotrate sareng Dina 2 cytotec, 2 waktos éta parah pisan, kuring masih nyandak curettage sahingga anjeun rekomiendo curettage Mugi anjeun séhat kumargi catetan na salam 1 bulan 🙂

  226.   ngaleutikan cenahna

    Halo, kuring ogé ngalaman kakandungan dina cikal kuring ngagaduhan curettage sareng sadayana saé ogé ngantosan periode normal kuring teu nanaon tapi kuring ningali éta peryogi lami. Abdi gaduh dua orok anu saé kuring yuswa dua bulan nalika aranjeunna dideteksi masalah ieu kuring randa salaki kuring maot sareng bakal ku Gusti Anjeunna miharep ieu kusabab ngan anjeunna boga kado méré kahirupan sareng nyandak aranjeunna jauh. Upami éta sakedik nyeri kusabab éta sapertos kakandungan tapi Gusti ngan ukur ngahemat ayeuna, baheula sareng pikahareupeun. Kami moal ngagaduhan dendam ngalawan Gusti sabab Anjeunna terang iraha urang butuh Putra sareng anjeunna bakal ngintunkeun ka kami dina waktos anu pas. Kuring ngagaduhan seueur kakuatan kumargi kuring urang Kristen sareng Gusti parantos masihan cinta ka kuring sareng langkung ti éta, éta henteu ngaleungitkeun kuring sabab anjeunna mangrupikeun bapak panyipta kami sareng kami nganyenyeri anjeunna naon anu kami lalar liwat-anjeun henteu percanten ka Gusti-Anjeun Berkah sadayana sareng gaduh iman anu hébat ka anjeunna naroskeun anjeunna ku cinta sareng pangorbanan yén anjeunna bakal ngabulkeun pamundut anjeun.

  227.   Belen cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan kakandungan anti-émbrionis 8 minggu sareng aranjeunna hoyong kuring ngantosan 2 minggu deui upami émbrion némbongan, naha ieu tiasa kajantenan ??? Punten walon ka aranjeunna sabab kuring henteu ngagaduhan murangkalih kusabab bagian sesar anu kuring lahir di mana putri kuring umur 11 bulan lahir sareng éta sadayana pikeun kuring…. Naha kuring kedah tetep ngonsumsi kontraséptip bisi bener? ' nuhun Abdi yuswa 25 taun

    1.    Monica cenahna

      Halo, kuring ogé kakandungan anembryonic sareng dokter ngawartosan hal anu sami sareng anjeun, ngantosan dua minggu deui kanggo tiasa mariksa naha émbranna némbongan. Janten upami tiasa dimunculkeunana, tapi dina kamungkinan minimal.

  228.   GANGSA cenahna

    HELLO Dinten aranjeunna nyandak ULTRASOUND JEUNG sigana kuring 5 minggu hamil tapi ngan ukur karetna anu nyatet tapi EMBRYO henteu nyatet. Sabaraha lami kuring terang upami kakandungan abdi kakandungan? Nuhun Pikeun Balesan Anjeun

    1.    Sol cenahna

      Kuring ngalangkungan hal anu sami tapi mutuskeun ngantosan, kusabab kuring bungah pisan sareng sigana teu mungkin teu ngagaduhan émbrio tapi henteu pernah katingali dina ultrasound ... sareng upami tungtungna henteu kajantenan sareng kuring ngusir nyalira, kuring teu kedah curettage ... Sigana mah dina 7 minggu éta parantos ngagebeg haté tapi kuring bébéja, kuring mutuskeun ngantosan bisi katémbong kuring ngusir éta saatos ampir 3 bulan (Aranjeunna Nyebatkeun ORGANISME TOLAK Sateuacan 3 Bulan Upami GEUS DIANGGALkeun)

  229.   sayang cenahna

    halo kuring ogé kakandungan anembryonic sareng dokter ngawartosan kuring ngantosan 2 minggu deui teu nanaon sareng kuring indit gaduh ultrasound disangka kuring hamil 12 minggu sareng teu aya nanaon sareng éta mangaruhan. Kuring diintervensi sareng dokter kandungan nyarios ka kuring yén kuring ngan kedah cageur sahenteuna 6 atanapi sataun.

  230.   Alma cenahna

    HALO !! Kuring mawa 2 kakandungan aneombratis ka sadayana, anu 2 waktos éta sapertos 3 bulan, aranjeunna nyarios ka kuring, kuring bakal ngantosan naha éta némbongan, tapi période terakhir kuring nyaéta dina Januari sareng dina Méi kuring bakal tetep ngantosan, ngantosan sareng maka teu aya anu ngamimitian Ngaluarkeun getih sakedik m nyababkeun aborsi atanapi diusir ku sababaraha pil sitoték anu kuring henteu nyarankeun pikeun anjeun sahenteuna, kusabab éta nyeri musho, sajaba ti éta kuring indit ka asuransi salami langkung ti 2 minggu ku perdarahan anu loba éta henteu lirén sareng saur kuring éta spastillas ti saprak munggaran upami kuring curettage tapi henteu nyeri sapertos kieu, kuring hoyong naroskeun sababaraha mojang ti aki k upami aranjeunna parantos ngahontal kakandungan normal sareng parantos orokna

  231.   MARLENY cenahna

    Halo, tah, tingali, upami héran sabaraha awéwé ieu kajantenan ka kami, sabab kuring resep sadayana, panginten éta hiji-hijina sareng éta kejutan sabab kuring ngantosan terang naha éta kakandungan anembryonic kusabab ngeunaan saminggu ka pengker kuring gaduh USG anu sami Sadayana anu anjeun ngan ukur ningali karung tapi sanés orok sareng dokter ngan ukur nyarios ngantosan sakitar 2 minggu tapi jujur ​​kuring henteu hoyong ilusi naon waé anu bisa dilakukeun mujizat. antosan sareng antosan sareng waktos siga anu salamina ... Putra kadua kuring sabab anu kahiji umurna 4 taun, éta bakal sabab waktos parantos lami nyandung ????

  232.   Rosario cenahna

    Nami abdi Rosario, kuring leres-leres reuwas ku seueur kasus, sabab kaleresan kuring henteu pernah nyangka yén kuring bakal aya dina kaayaan ieu, kumargi kuring ngan ukur curettage, dugi ka ayeuna kuring nyangka yén kuring anu ngalanggarnana, sabab henteu tetep sésana sakumaha anu diresepkeun ku dokter kuring, tapi nalika kuring ngalakukeun ultrasound dina 6 minggu émbrion henteu dititénan, sareng dokter ngawartosan yén kantung kuning telur bentukna teu gaduh cikal, patarosan kuring, kedah ditingali di tahap ieu? Kuring ogé nyaritakeun yén nalika waktuna ngusir anjeunna kuring ngalaman kontraksi nyeri sareng dina waktos 2 jam kuring ngusir sadayana sareng nalika aranjeunna ngalakukeun curettage ampir teu aya nanaon. Pangalaman anu awon. Sigana kuring moal nyobian nyandung deui. Nanging, pikeun anu nyobian, kuring miharep éta hasilna kalayan pitulung Gusti.

  233.   Iclea cenahna

    Ku MARLENY dina 3 Agustus 2011 jam 6:38 pm punten wartoskeun .. Kumaha kabarna? Naon anu ceuk dokter ka anjeun? Upami anjeun tiasa ningali cikalna ??? Abdi ngantosan waleran anjeun, hatur nuhun pisan

  234.   katly cenahna

    Abdi peryogi bantosan saur kuring gaduh pasualan anu sami sareng anu sanés kumargi numutkeun ka akun éta bakal aya antara 5 dugi 6 minggu sareng ultrasound kuring nyarios yén éta henteu katingalina sapertos 3 minggu sareng dina uji getih kuantitatif kuring nyatakeun yén kuring gaduh 2 minggu noce yén dokter kuring ngalirkeun. Anjeunna nyarios yén éta mangrupikeun kakandungan anu henteu bakal ngembangkeun deui sareng anjeunna hoyong kuring gaduh aborsi tapi kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun atanapi ngantosan atanapi ngalakukeun éta kusabab kuring seueur tina nyeri beuteung kuring

  235.   Monica cenahna

    Halo kuring kakandungan émbrionik dua taun ka pengker sareng ayeuna kuring reuneuh kuring indit ka ultrasound munggaran sareng sadayana saé saé tapi kuring gaduh pendarahan sakedik kuring angkat ka ultrasound anu sanés sareng dokter ngawartosan yén kuring ngalaman kakandungan embrio tapi kuring gaduh mamang, waktos sateuacana aranjeunna ngaluarkeun batang Katuhu sareng waktos ieu numutkeun ultrasound orok aya di beulah katuhu, kaleresanna, kuring bingung pisan, kuring miharep koméntar, hatur nuhun

  236.   Justine cenahna

    Hai, kuring umur 32 taun, ieu mangrupikeun kakandungan katilu kuring anu terakhir nyaéta kakandungan anembryonic, salaki kuring sareng kuring hoyong pisan orok ieu, sesah pisan pikeun ngalakukeunana, kuring sieun pisan mikir yén Kuring moal tiasa gaduh deui bbs, ahli gynecologist ngirim ujian khusus sareng kuring hartosna an = ahli hématologi sareng ahli genetika tapi kuring sieun pisan, kuring henteu tiasa gaduh deui bbs ??? 🙁

  237.   alejandra cenahna

    Nya, kuring ngalaman kakandungan embrio 5 bulan ka pengker .. dina momen ieu sareng kirang ti saminggu katukang kuring terang yén kuring hamil deui, tapi waktos ieu bakal janten kakandungan sareng kembar ... kuring sieun hal anu sami bakal kajadian deui kuring yuswa 19 taun sareng .. Dina waktos ultrasound, teu aya embrio anu ditingali dina kantung kantung, anu aranjeunna ngawartoskeun ka kuring tiasa kusabab umur kehamilan anu handap (anu aranjeunna henteu nunjukkeun kusabab henteu pas kalayan amenorrhea) tapi kasieunan kuring tetep bakal balik deui .. patarosan kuring upami ieu diulang .. naha studi genetik kuring sareng pasangan kuring dilanjutkeun? ¿? Atanapi bakal kuring anu gaduh masalah ... ngémutan yén éta sok pasangan anu sami?
    Hatur nuhun pisan kana rohangan .. dugi ka ayeuna kuring henteu mendakan inpormasi ngeunaan ieu!

  238.   alejandra cenahna

    halo .. ogé kuring kakandungan jenis ieu 5 bulan kamari dina minggu 10 kuring ngalaman curettage. Dinten ayeuna kuring ngagaduhan 7 minggu amenorrhea kuring ngalaman ultrasound komo embrio henteu katingali kumargi katingalina kembar…. Kuring parantos bébéja yén éta kusabab umur beuteung anu handap .. kumargi ieu henteu pas sareng amenorrhea, sieun kuring éta hal anu sami bakal kajadian deui ka kuring ... dina momen ieu aranjeunna masihan kuring istirahat x Abdi sareng kaleungitan .. Abdi henteu deui Éta nyeri atanapi kuring teu nanaon anu matak héran, éta sapertos sadayana tenang .. tapi hal anu sami tiasa kajadian ka kuring dua kali berturut? Maka gumantung kana kumaha sadayana bakal payun ... kedahna kuring lakukeun sababaraha studi genetik gabungan ka preja kuring atanapi masalah kuring? (ngemutan éta sami dina dua waktos)
    Nuhun kana rohangan .. Kuring ngaraos mangpaat pisan .. sareng kuring ngarepkeun jawaban! Ucup !!

  239.   Alexis cenahna

    MUNGKIN AYA KAMUNGKEUN NGandung bari ngandung tina 17 dugi ka 19 MINGGU? Punten jawab kuring

  240.   icleac cenahna

    Hello sadayana. Éstu éra yén teu aya anu resep ngajawab salah sahiji patarosan anu ditepikeun di dieu.
    Alexis, ngeunaan patarosan anjeun upami tiasa. Pasti anjeun henteu angkat ka minggu katujuh atanapi kadalapan sareng éta sababna anjeun henteu sadar yén teu aya deui anu kedah dilakukeun. Sareng kadang awak peryogi waktos anu lami pikeun ngadeteksi yén éta mangrupikeun produk anu kosong sareng éta sababna henteu ngaleungitkeunana. Kuring parantos ngalaman dua kakandungan anembryonic. Anu mimiti ngagaduhan langkung ti tilu bulan dina diri kuring sareng kuring henteu merhatoskeun, panginten sadayana henteu kunanaon. Abdi ngalaman pendarahan sakedik, kuring angkat ka dr. Sareng di dinya aranjeunna mendakan kuring yén minggu ka tukang tas éta paéh didamel sapertos pembekuan getih, kuring ngagaduhan aborsi spontan teras aranjeunna ngabersihkeun ku aspirasi. Umurna 28 taun. Abdi ayeuna 36. Ultrasound post-bawok munggaran dilakukeun antara minggu ka 4 sareng ka 5 sareng ngan kantung kehamilan anu kaluar tanpa embrio. Aranjeunna masihan kuring 8 dinten deui pikeun ultrasound anu sanés sareng kantung parantos tumuh sacara teu teratur, éta henteu buleud tapi panjang amorf kalayan dibagi anu anéh di tengah. Masih teu aya embrio. Kuring gaduh ultrasound anu sanés dina minggu katujuh sareng teu aya émbrion. Abdi yuswa 8 minggu sareng énjing kuring ngagaduhan kurungan. Mantel kuring dikurilingan sareng ukuran 2 cm sareng anjeun teu tiasa ningali émbrion. Insya Allah sareng sadayana lancar dina curettage abdi énjing. Ieu kadua kalina ku masalah anu sami sareng kuring yuswa 36 taun. Sing saha anu gaduh mamang, hal anu paling séhat nyaéta ngawartosan dirina ogé sareng nalungtik sareng punten gancang angkat ka dokter pikeun nyingkirkeun sadaya mamang sareng henteu teras-terasan miceunan waktos.

  241.   manisan peralta cenahna

    Halo abdi umur 19 sareng gaduh kakandungan anembryonic, kuring ngarasa sedih pisan sareng kuring parantos kakandungan munggaran kuring, kalayan sagala hal anu kuring baca kuring sadar yén ieu sering pisan tapi dina waktos anu sasarengan mangaruhan pisan, kuring kaleungitan 2 ekografiaz Kusabab kuring ngagaduhan 8 Zemanaz kakandungan sareng aranjeunna ngadeteksi kakandungan anembryonic, punten kieizera zaber zi ezto éta bakal mangaruhan kuring dina jangka panjang zi kuring bakal tiasa hamil deui waleran kuring sareng tb ngawartosan kumaha kuring dina curettage. hatur nuhun

  242.   Priscilla cenahna

    Halo, kumaha kabarna? Nami abdi Priscilla sareng kuring yuswa 30 taun ... Kuring ngalaman 3 kakandungan anembryonic; dina dua kasempetan kuring dioperasi sareng anu katilu sareng anu terakhir spontan. Sadayana rumit pisan kumargi kuring hoyong janten indung. Sababaraha bulan ka pengker kuring mimiti ngaraos parah sareng kuring nyandak tés sareng kuring hamil. Kuring kedah nyarios yén henteu ku kabagjaan, éta mangrupikeun waktos anu sieun anjeun langkung kuat anu sami kajadian. Kuring ngalakukeun kamandang jam 7 minggu sareng henteu hoyong ningali layar ... abdi ngupingkeun haté anjeun !!!!
    Dinten ayeuna kuring hamil 11 minggu sareng unggal dinten sareng unggal waktos kuring ngahaturkeun nuhun ka Gusti pikeun kado anu saé ieu anu anjeunna kirimkeun ka kuring, mamangna masih kénéh aya…. Leres, henteu kunanaon? Naha aya kajadian? Kuring ngan ukur terang yén kuring yakin yén sadayana bakal hasil ogé.
    Kuring miharep anjeun gaduh seueur katenangan dina haté anjeun dina waktos anu sesah ieu, saur kuring yén perasaan anu sami ngahijikeun urang sadayana. Kudu Iman …… TUHAN NYAHO Dinten JEUNG Waktos SIA BASAJI BAYI CANTIK…. Kanggo ayeuna, kuring henteu ngagaduhan waktos anu saé, seueur utah sareng lieur …… tapi kuring bakal nyéépkeun sajuta kali kanggo hirup pangalaman anu saé ieu.
    Ucup sareng kaasih ka masing-masing anjeun.
    Priskilla Orellana

    1.    keyla cenahna

      halo priskilla ... nami abdi keyla Kuring ngan ukur hoyong ngabagjakeun anjeun ka orok anu di jalan sareng kahoyong berkah ... Abdi ngaliwat hal anu sami éta kakandungan munggaran kuring sareng énjing kuring badé ngadamel curettage ... kuring miharep anjeun sadayana ayaan di dunya sareng kuring bakal nyungkeun ka Gusti supados sadayana lancar dina kakandungan anjeun ………… cdt….

    2.    Mei cenahna

      Wilujeng! Abdi yuswa 34 sareng éta kakandungan munggaran kuring, éta lirén naék dina minggu kaopat atanapi kalima, kuring ngantosan awak kuring badé kaluar sareng kuring badé gélo, kuring henteu terang naha bakal tiasa ngagaduhan anak engké. Kuring miharep anjeun anu pangsaéna supaya orok anjeun dilahirkeun séhat sareng geulis!

    3.    Pam87 cenahna

      Halo Priscila !!, maca pangalaman anjeun masihan kuring ngarep-ngarep, kuring ogé ngalaman 2 kakandungan embrio, kuring parantos nikah 4 taun sareng urang ngarepkeun janten haté urang anu kolot ... kuring sieun ngaliwat hal anu sami tapi kami hoyong tetep nyobian, abdi hoyong anjeun carioskeun kumaha kakandungan anjeun, kuring maca sadayana milari saha waé anu bakal nyarios yén saatos ngalangkungan kaayaan anu awon ieu, kuring tungtungna parantos suksés sareng ngahontal kakandungan normal ... nyium ka sadayana

  243.   xochitl lopez espinoza cenahna

    Kuring ngalaman rugi 11 bulan ka pengker, kuring hamil 2 bulan, aranjeunna ngan ukur nyebatkeun yén budakna henteu ngagaduhan wirahma jantung, teras gynecologist anu sanés ningali kuring sareng ngawartosan yén kuring ngan ukur ngawangun massa saminggu kamari, aranjeunna ngayakeun tinjauan sareng aranjeunna ngawartoskeun kuring yén serviks The radang. Abdi hoyong terang upami kuring ngagaduhan kamungkinan tiasa ngagaduhan kakandungan séhat tanpa masalah résiko sareng sabaraha lami kuring kedah ngantosan tiasa balik?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Xotchitl!

      Ayeuna anjeun terang masalahna, mungkin waé ku perhatosan médis sareng dina kontrol anjeun tiasa kakandungan anu aman deui, éta mangrupikeun hal anu kedah dicarioskeun ku dokter. Kuring miharep anjeun meunang éta gancang; )

      Wasalam

  244.   keyla cenahna

    Héi anu di dinya..
    Ayeuna kuring ngalaman kaayaan sapertos kieu ... hésé pisan terang yén anjeun reuneuh sareng anjeun henteu ... umur kuring 2 bulan satengah ... sareng aranjeunna bakal janten kurungan….

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Keyla,

      Hapunten pisan kana kaayaan anjeun, éta pasti sesah Kuring miharep sadayana lancar ogé énjing sareng anjeun tiasa gancang ngagaduhan kakandungan pikeun dinikmati. Sabar sareng seueur kawani!

      Wasalam

  245.   MELY cenahna

    SELAMAT GUSTI BERKASNA KABEH KABEH. Kuring kedah terang yén kuring ngagaduhan kakandungan épékrési Abdi gaduh 7 minggu anu mimiti ÉkroRasi dina 2 minggu sareng kuring henteu ningali tulisan éta teras dina minggu ka 7 sareng éta sami kuring sieun kéngingkeun légasi sareng éta ogé bentukna Teuing perkawis urang sedih ku salaki kuring éta sababna kuring 25 taun langkung lami sareng kumaha cara na nyaéta duaan sareng BB anjeun sareng langkung-langkung upami éta hoyong sareng kanyataan anu pangheulana ... Déwa pasukan ... ageung. =)

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Mely,

      Hapunten pisan kakandungan anembryonic anjeun ... Sabar sareng seueur dorongan, pastina anjeun bakal gancang kéngingkeun orok anu anjeun pikahoyong pisan; )

      Wasalam

  246.   mujijat cenahna

    Halo, kuring resep mendakan rohangan dimana urang sadayana ngagaduhan anu sami, éta kajantenan kuring 8 bulan ka pengker sareng nalika kuring terang panginten kuring ngan ukur kajadian ka kuring, kuring sieun pisan, ogé kalayan rutinitas kuring kuring parantos ngungkulanana tapi kuring masih gaduh mamang Upami éta bakal kajantenan kuring deui atanapi naon anu bakal akibat na atanapi naha éta kajantenan kuring? Salam kanggo sadayana sareng Gusti mberkahi anjeun

  247.   KARI cenahna

    Abdi sami kajadian ka kuring tilu bulan ka pengker ayeuna kuring hoyong hamil deui tapi kuring sieun pisan ti saprak mimitran kuring kajadian sami nalika kuring sareng jalma anu sanés dua taun katukang, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun ku aranjeunna. AING TEU NYAHO MANÉHNA ATAWA SALAH

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Kari!

      Mimiti, luangkeun waktos anjeun, rilekskeun duanana sareng anjeun anu parantos ngalangkungan hal anu sami sareng pastina bakal sesah pikeun anjeunna. Milarian bantosan médis, panginten aranjeunna tiasa mendakan alesan pikeun ieu sareng éta tiasa dicegah ku sababaraha perlakuan atanapi tindak lanjut anu dipersonalisasi.

      Wasalam

  248.   janét cenahna

    Hal anu sami anu kajantenan kuring dina bulan Pébruari taun ieu aranjeunna ngajantenkeun kuring bersih Abdi ngurus kuring salami tilu bulan kalayan suntikan kumargi aranjeunna ngawartosan yén kuring kedah ngantosan ayeuna kuring nyobian hamil deui sareng parantos 4 bulan kuring coba sareng sia tapi kuring yakin Gusti Anjeunna bakal ngaberkahan kuring sanaos kaleresan kuring sieun yén hal anu sami bakal kajadian deui ka kuring

  249.   carla cenahna

    Punten, naha aya anu tiasa ngabantosan abdi, kuring henteu terang kunaon, iraha waé kuring hamil, kuring mendakanana janten kakandungan fustro embrio, 3 kali kuring kaleungitan kusabab kasus anu sami, punten, kuring peryogi bantosan, kuring hoyong terang naha ieu kajantenan ka kuring, hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Carla!

      Hapunten pisan kanggo naon anu anjeun alami, masalahna hésé pisan. Upami éta parantos kajantenan ka anjeun 3 kali, dokter kedah ngalakukeun tés pikeun milarian terang naha ieu kajantenan sareng anjeun tiasa mendakan solusina. Kuring miharep sadayana janten saé sareng gancang anjeun tiasa ngaraosan kakandungan anu saé.

      Wasalam

  250.   Veronica cenahna

    halo ayeuna kuring bakal ngalaman hal anu sama pisan kuring resep pisan sataun katukang kuring ngalaman kaluron sareng ayeuna kuring bungah kuring henteu ngartos kuring ngira yén ti mimiti dinten aya kahirupan tapi kuring henteu sedih pisan tapi ayeuna kuring langkung ngartos

  251.   Nabiela cenahna

    Hai kumaha kabarna?
    Abdi umur 24 taun, 2 murangkalih, kuring hamil sapertos anjeun, tanggal 05 Séptémber kuring mimiti pendarahan sareng aranjeunna ngalakukeun curettage dina 06, kuring ngarasa lemah pisan ku seueur kasieunan, sabab kuring henteu terang naha aranjeunna bakal masihan kuring kuli nyeri sakumaha kakandungan kuring anu sanés, kuring ngagaduhan kontraksi anu sami, aranjeunna ngabius kuring sareng aranjeunna ngalakukeun Curettage, Alhamdulillah abdi henteu kunanaon. Abdi masih teu ngartos naha teu aya orok, naha éta? Kumaha upami kuring tiasa hamil deui? Pasangan kuring langkung sepuh pikeun kuring. Kuring henteu terang naha éta ogé mangaruhan ... éta nyeri pisan kuring kaleungitan anjeunna kusabab kuring rencanana sapertos teu kantos sateuacanna, anjeunna parantos ngagaduhan nami dina tungtungna, saur anjeun ngartos kuring ... Mugi-mugi aya jawaban, salam ka sadayana sareng dorongan. Alhamdulillah urang damang !!

  252.   Perlindungan cenahna

    Halo, kuring henteu terang naon anu kajantenan nalika kakandungan kuring, kuring parantos kaleungitan 2, salah sahiji 11 minggu anu upami kuring nguping denyut jantung anjeun dina 8 minggu sareng dina 11 minggu aranjeunna ngajantenkeun kuring curettage, ngantep sataun kalangkung, kuring janten hamil deui The ahli gynecologist ngulinkeun kuring sareng ngawartoskeun kuring yén kuring anom pisan ngantosan dugi ka abdi dewasa sareng saatos tilu dinten kuring ngalaman aborsi, kakandungan ieu kuring kedah nginum obat kanggo tiasa ngahontal éta, kuring mimiti ngurus diri, 6 bulan lulus sareng dina pangawasan kuring hamil tapi kami pisan prihatin yén dokter kandungan ngadamel kuring tes heunceut sareng titik 2-minggu muncul sareng aranjeunna ngalaksanakeun tés getih kuantitatif sareng éta masihan hasil kakandungan 6 minggu sareng nyarios ngantosan sakedik langkung lami kanggo ningali naha éta tumuh, urang hariwang pisan yén éta henteu dua tés kabeneran, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring pikeun netelakeun keraguan kuring?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Amparo

      Kaleresan kuring henteu tiasa ngawartosan anjeun persis naha béda-béda ieu muncul, éta mangrupikeun hal anu kedah dianalisis ku dokter kandungan anjeun kalayan tenang. Kuring anggap aranjeunna henteu acan ngalakukeun tés pikeun milarian terang kunaon aborsi timbul. Kuring miharep éta henteu kajantenan deui sareng anjeun waktos ayeuna anjeun tiasa ngaraoskeun kakandungan anu sepi, tapi upami éta kajadian, émut yén tina kaluron katilu, dokter wajib ngalakukeun tés pikeun mendakan alesan aborsi (di Spanyol, di nagara batur kuring henteu terang).

      Salam sareng sing sadayana lancar

  253.   Roxana cenahna

    Halo… Umur kuring 26 taun sareng dina kakandungan kadua tétéla teu aya embrio. Kuring gaduh curettage sareng saminggu éta parantos kalangkung sareng kuring masih kénéh rugi, sakedik pisan, tapi tungtungna leungit, naha aya anu terang naha éta normal? hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Roxana

      Upami karugian sakedik anjeun henteu kedah hariwang, panginten anjeun parantos ngagabung kana tanggal anu parantos ditangtoskeun ku anjeun. Sanaos kitu, upami anjeun ningali éta tahan sakitar 4 dinten deui, anjeun tiasa angkat ka dokter pikeun mastikeun yén sadayana saé lancar.

      Wasalam

      1.    Roxana cenahna

        Hatur nuhun kana waleranna, kuring rada tenang sareng tangtosna kuring bakal konsultasi sareng dokter kandungan, hatur nuhun pisan

  254.   Carmen cenahna

    Halo, kuring hamil 6 minggu dina minggu ka 4 kuring ngamimitian pendarahan coklat, kuring langsung indit ka dokter gigi sareng anjeunna ngalakukeun ultrasound anjeunna ngawartoskeun kuring yén teu aya 2 orok anu kuring ngarepkeun tapi 3, sababaraha kembar sareng hiji deui, kuring terang ti ultrasound munggaran anu langkung ti 1 tapi henteu pernah ngabayangkeun 3, ngan orok anu tiasa nguping deg-degan nyalira sareng kembar henteu, dokter sanés ngawartosan yén ieu mangrupikeun hasil tina kakandungan anemik, kuring neraskeun pendarahan sanaos éta sakedik, kuring istirahat Mutlak salami 14 dinten sareng nginum geslutin, dactil ob, vitamin biasa kuring sareng antibiotik pikeun saluran kemih patarosan kuring nyaéta: naha perdarahanna saé sabab éta hartosna kuring miceun kembar anu henteu kahontal? Sakumaha seueur pangaruhna ka orok anu katingalina saé? Kaleresan kuring maot kasieunan dina unggal perdarahan panginten anu paling parah sareng kuring terang éta henteu ngabantosan tapi kuring henteu tiasa ngabantosan éta, hatur nuhun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai carmen

      Kaleresan aya kasus ieu jarang sareng ngan dokter kandungan anjeun anu parantos ningali anjeun sareng terang kaayaan anjeun bakal tiasa ngawartosan anjeun upami perdarahan kembar bakal mangaruhan orok anu sanés atanapi henteu. Upami anjeunna parantos nitah anjeun ngajaga istirahat anu mutlak, dengekeun anjeunna dina kaayaan naon waé, nyungkeun bantosan upami diperyogikeun, panginten istirahat bakal nyegah kakandungan anembryonic mangaruhan orok anu sanés.

      Salam, sing sadayana janten jalan anu saé sareng ucapan salamet nalika kakandungan; )

      1.    Gaby Salazar cenahna

        Halo, kuring ngalangkungan hal anu sami sababaraha bulan ka pengker, éta kakandungan munggaran kuring sareng kuring bungah pisan, aranjeunna ngalakukeun curettage sareng kuring pulih sakedik-sakedik, salaki kuring sareng kuring bungah pisan sareng anu leres nyaéta kami bakal resep nyobian deui tapi kuring sieun Upami éta kajantenan deui, kuring hoyong salah sahiji anu masihan kuring nasihat, kuring bakal ngahargaan pisan, hatur nuhun.

        1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

          Naséhat anu pangsaéna pikeun urang tiasa pasihkeun nyaéta sing kuat sareng sabar. Kami terang yén éta karugian anu hésé pisan tapi aya awéwé anu parantos ngagaduhan orokna saatos ngalaman 2 atanapi 3 aborsi, sareng upami aranjeunna sanggup, anjeun ogé tiasa. Entong sieun, seueur kawani!.

  255.   Carmen cenahna

    Saé:
    Abdi peryogi bantosan!!!!! Kuring ngalaman curettage sabulan katukang sareng kuring ngalakukeun hubungan séks dina 15 dinten ka payun !!!!! sareng kuring teu acan kéngingkeun ménu kuring ...… ..Patanya kuring naha kuring tiasa hamil?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai carmen,

      Upami éjakulasi henteu kajantenan di luar, leres, aya kamungkinan kakandungan.

      Wasalam

  256.   Nu cenahna

    Hai! Nami abdi Quela, kuring yuswa 28 taun sareng kuring hoyong, upami tiasa, sing saha anu terang ngeunaan masalah kuring masihan pendapat ngeunaan hal éta.

    Sakedik langkung sabulan katukang kuring hamil ti IVF. Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring ngalaman panerapan kasuburan ieu sareng anu kaleresan kuring ngarasa bungah pisan nalika 15 dinten saatos émprési embrio aranjeunna masihan kuring béja yén kuring hamil. Nanging, sakitar 5 minggu hormon kakandungan turun sareng kuring didiagnosa kakandungan non-évolusionér anu kuring henteu terang naha éta sami sareng anembryonic. Éta ampir saminggu ti saprak éta warta sareng aranjeunna ngawaskeun kuring ngalangkungan tés sareng ultrasounds pikeun mastikeun yén hormon turun kana tingkat anu teu kakandungan. Tanpa ngalangkungan deui, dinten ayeuna kuring ngagaduhan analisis terakhir sareng kuring ngantosan hasilna.

    Dokter positip pisan, kusabab aranjeunna ngartos yén anu paling penting nyaéta kuring parantos tiasa hamil ti usaha munggaran sareng aranjeunna ngawartosan yén éta sanés masalah fisik kuring tapi éta émbran ngan saukur henteu alus-alus. kualitas anu kedahna kusabab aranjeunna terang yén dina prosés stimulasi hormonal sareng ovarium aya henteu saimbangna hormonal leutik anu nyababkeun émbrion ngan ngagaduhan kualitas sedeng; Malah dina dinten mindahkeun cikal, biologis ngawartoskeun salaki kuring sareng kuring yén upami aya waktos salajengna perlu nyaluyukeun dosis hormonal. Kuring ngarti yén ieu tiasa lumangsung utamina sabab kuring terang yén ku ovarium polikistik kuring kadang hésé pisan ngendalikeun ovulasi.

    Patalina sareng naon anu kuring bébéja kuring henteu ragu, tapi sanaos kuring kedah nyarios yén kuring henteu ngagaduhan jinis pendarahan sareng kuring henteu terang naha ieu normal atanapi henteu. Dina hiji sisi, dokter ngawartosan yén perdarahan henteu kedah sering-sering pikeun ngaleupaskeun émbran tina awak, utamina nalika éta alit sareng, di sisi anu sanésna, unggal-unggal kuring kedah ngariksa getih pikeun parios turunna pasti dina tekanan getih. hormon kakandungan (dinten anu terakhir) perawat naros ka kuring naha kuring parantos ngaluarkeun getih, anu kuring ngajawab henteu. Naha cikal bakal kurang leuwih opat minggu dileungitkeun tanpa perdarahan sareng turunna definitif dina hormon kakandungan cekap terang yén awak parantos ngaleungitkeun éta?

    Hatur nuhun! Salam!

    ps: Hapunten kuring henteu tiasa nekenkeun kecap-kecapna tapi kuring cicing di luar negeri sareng keyboard komputer henteu kéngingkeun éta!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Quela,

      Aya waktos nalika awak tiasa nyerep sél-sél éta anu janten embrio. Aya studi ngeunaan jalma anu kénca, contona, seueur diantara aranjeunna dina awal kakandungan dibarengan ku orok anu bakal datang, tapi anu ieu ngaleungit tanpa aya gejala. Sakumaha anjeun parantos ngajelaskeun ogé, keguguran timbul kusabab kurang kualitasna, ieu tiasa kajantenan di awéwé mana waé sareng ayeuna lumayan sering, sahingga aranjeunna bahkan henteu biasana ngalakukeun tés pikeun terang persis naon anu aborsi dugi ka aranjeunna gaduh lumangsung 3 sakaligus.

      Kami ngahampura pisan kana karugian éta, ti Ibu-ibu dinten ayeuna kami masihan anjeun seueur dorongan pikeun nyobaan deui sareng urang ngarepkeun anjeun bakal gancang suksés; )

      Wasalam

  257.   karolina cenahna

    Halo, hal anu sami kajadian ka kuring nalika kakandungan anembryonic sareng kuring kalintang depresi tapi kuring gélo ngeunaan seueur jalmi anu hal anu sami kajadian ka anjeunna. nyatana kuring gaduh sababaraha kolega anu ieu kajantenan anjeunna salami taun ieu sareng ayeuna kuring ningali halaman ieu kuring ningali aya seueur deui. Abdi hoyong terang naha ieu kajantenan bahkan ayeuna upami sakedik pisan ditingali sateuacanna. di sisi anu sanésna, ayeuna, dokter kuring ngawartosan yén mingguan anjeunna ngalakukeun 4 dugi ka 6 curettage. Naon anu mangaruhan panyabab anjeun?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Karolina,

      Leres pisan aborsi spontan parantos ningkat pisan, bahkan dianggap normal nalika lumangsung sakali atanapi dua kali, janten dugi ka katilu kalina aranjeunna henteu ngalakukeun tés pikeun terang alesan anu leres ...

      Alesan pikeun ieu henteu dipikaterang, sanaos sacara pribadi kuring mikir seueur alesan sapertos diét anu goréng, kontaminasi anu kaleuleuwihan, setrés komo nyiksa kontraséptip ti alit, tapi ieu mangrupikeun hal anu pribadi, kuring henteu acan ningali studi anu nunjukkeun hal konkret.

      Salam sareng pas anjeun kéngingkeun orok anjeun; )

  258.   Marisol cenahna

    Halo, kuring parantos ngarep-ngarep kakandungan 6 bulan ka pengker saatos diusir (spontan sateuacan 3 bulan) Abdi henteu kedah curettage, alhamdulillah ... kuring untung sadayana… saatos dua bulan kuring mimiti milarian orok. Abdi pertama kalina… naha kuring bakal hamil? Ayeuna kuring kedah sumping dina 2 dinten sareng kuring ngalaman coklat kaluarna 2 dinten ka pengker hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo marisol,

      Tangtosna anjeun tiasa hamil deui, kaluron ayeuna dianggap normal sanaos kajadian dua kali, anu katilu kalina parantos langka sareng aranjeunna mimiti ngalakukeun tés pikeun milarian terang naon sababna. Entong liren nyobian sareng di luhur sadayana ulah setrés 😉

      Salam sareng mugia orok anu dipikahoyong anjeun sumping enggal!

      1.    Marisol cenahna

        Hatur nuhun pisan pikeun ngajawab sareng ngadorong kuring ... sadayana nyarios ka kuring yén kuring naros naha kuring hahaaaaa ... sareng upami anu saleresna mah kuring ngalaman waktos anu goréng ku leungitna bibi kuring sareng damel damel kuring kaluar, tapi ogé, kuring miharep hiji poé, salam

  259.   Fauzan cenahna

    Halo, kuring hoyong naroskeun hal-hal ieu: Kuring gaduh budak lalaki anu umurna ampir 5 taun sareng sababaraha dinten ka pengker kuring terang yén kuring hamil. Kuring bungah pisan dina 7 minggu, aranjeunna nyarios ka kuring yén éta mangrupikeun kakandung sareng kusabab pendarahan konstan aranjeunna kedah ngalakukeun curettage ..... Kuring nembé terang yén kuring gaduh toksoplasma sareng dugi ka ageung anu nyababkeun malformasi janin ... kuring sieun kumargi aranjeunna nyarioskeun yén kuring tiasa ngagaduhan anak énggal tapi ku masalah ujug-ujug buta pireu sareng sagala rupa masalah ... éta bakal tiasa diubaran atanapi langkung disayogikeun henteu janten indung deui ... sareng patarosan anu terakhir kuring hoyong terang yén saatos curettage, jam sabaraha kuring hubungan seksual sareng salaki kuring ... hatur nuhun pisan mugia anjeun bakal ngajawab kuring…

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Vanessa,

      Entong hariwang ngeunaan toksoplasmosis, éta aya ubarna sareng pas réngsé éta anjeun bakal kebal, sapertos cacar air, anu pas anjeun lulus anjeun moal kéngingkeun deui. Teras anjeun tiasa hamil deui tanpa sieun éta mangaruhan orok anjeun; )

      Ngeunaan hubungan saatos curettage, biasana saatos 15 dinten aranjeunna parantos tiasa dipiboga.

      Salam sareng mugia orok anu dipikahoyong anjeun sumping enggal!

  260.   Mahalét cenahna

    Abdi hamil 9 minggu, kuring nembé ngalaman ultrasound dimana hanjakalna émbrion henteu diapresiasi, sareng henteu ngan ukur, ngan ukur kantung kehamilan, kuring asa parah sabab panginten bakal ngagaduhan orok kadua, kami bungah pisan. Aranjeunna masihan kuring saminggu deui pikeun ngalakukeun ultrasound, upami teu aya émbrion, aranjeunna kedah ngalakukeun curettage. Kuring cangcaya ngeunaan sabab-sabab kaabngan kromosom, kumaha terang yén éta moal kajadian deui. Kuring miharep yén awéwé anu ngalaman pangalaman goréng ieu boga kasempetan pikeun nyandung pas pisan. Abdi ngahargaan inpormasi dina rohangan ieu, salian ti tiasa ngutarakeun perasaan kuring.

  261.   Mahalét cenahna

    Kuring hudang ku pendarahan sareng sumping di ruang gynecology darurat, di dinya aranjeunna mastikeun kakandungan anémbryonic 10 minggu kuring sareng aranjeunna ngalakukeun MVA. Kuring parantos kaluar, pasangan kuring sareng kuring sedih, kusabab ilusi anu saé pisan. Mugi Gusti maparin salami urang sareng murangkalih.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Surak ti Ibu dinten ayeuna! Kami arepkeun anjeun tiasa kéngingkeun orok anu anjeun pikahoyong geura :)

  262.   rosemary cenahna

    Kuring parantos gaduh 2 pangalaman goréng, anu pangpayunna nyaéta dina Méi nalika kuring ngalaman aborsi spontan, tapi kuring ngagaduhan émbrionik, ahli gynecologists ngawartosan yén aranjeunna sabab alami ibu-ibu mimitina, saatos dua bulan kuring hamil deui kuring éta bungah pisan nalika kakandungan kuring, nalika kuring indit Dina ultrasound munggaran kuring aranjeunna ngawartoskeun kuring yén kuring kakandungan anembryonic, aranjeunna parantos ngalakukeun curettage tapi kuring ngarasa sedih pisan, anjeun bakal ngartos kuring sareng patarosan kuring naha kuring bakal hamil deui sareng gaduh abdi orok. Hatur nuhun x maca pangalaman kuring, salam ka sadayana sareng semoga kabeneran

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Rosmery,

      Karunya kasus anu sapertos anjeun sering pisan, sanaos "untungna" éta dianggap normal. Sanaos sadayana, éta mangrupikeun hal anu nyeri sareng langkung seueur nalika anjeun terang yén aya embrio, tapi nalika éta kajadian éta kusabab éta ngagaduhan masalah sareng awak nyalira ngusir na.

      Tangtosna anjeun tiasa hamil deui sareng anjeun bakal ngagaduhan orok. Upami aborsi katilu kajantenan (anu kami ngarepkeun henteu bakal kajadian), tanyakeun ka dokter anjeun pikeun ngalakukeun tés pikeun milari sababna, sabab dina kasus éta henteu bakal normal deui.

      Ti Ibu dinten ayeuna kami ngiringan seueur dorongan sareng urang ngarepkeun anjeun bakal gancang ngagaduhan orok,
      Wasalam

  263.   rosana cenahna

    Abdi ngagaduhan 6 minggu kehamilan sareng aranjeunna ngalakukeun ultrasound dimana kantung kosong nembongan ... .. Kuring ngarasa sedih pisan, aya anu ngagaduhan kasus k saatos aya émbran .. pasihkeun harepan

  264.   harepan cenahna

    Halo, dua dinten ka pengker aranjeunna ngadamel kuring curettage sabab nalika kakandungan kuring teu aya embrio kuring ngarasa sedih pisan sareng ngawartosan kuring kusabab getih anu cocog, kakandungan anembryonic ogé tiasa kajantenan. naha kajadian éta

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Esperanza,

      Hésé ngalangkungan hal sapertos ieu sareng ngan dokter anu ngalaksanakeun tés anu tiasa nyaritakeun kunaon éta kajantenan. Hanjakalna, aranjeunna ngan satuju ngalaksanakeun tés ieu nalika ieu lumangsung pikeun katilu kalina berturut-turut sabab dina dua kali munggaran aranjeunna nganggap "normal" ... Sanaos kitu, anjeun tiasa negeskeun yén aranjeunna mendakan sababna kakandungan anembryonic.

      Ti Ibu dinten ayeuna kami ngiringan seueur dorongan sareng kami ngarep orok anjeun gancang sumping!

  265.   Yolanda cenahna

    Halo Abdi hoyong ngabagi pangalaman ieu sareng naséhat naon anu tiasa anjeun pasihkeun? Kuring ngamimitian dina bulan Oktober tanggal 1 Agustus kuring mimiti noda sakedik coklat sareng ngagaduhan colic parah kuring angkat ka rumah sakit sareng aranjeunna nyarios yén éta mangrupikeun ancaman tina aborsi sareng aranjeunna ngaku kuring Teras kuring ngagaduhan dua saringan, gema heunceut, getih sareng tés cikiih, dokter ngawartosan yén éta mangrupikeun kakandungan anembryonic, aranjeunna ngalakukeun curettage tina kakandungan 5 minggu, tapi babaturan kuring ngawartosan naha kuring hayu aranjeunna ngalakukeun éta ka kuring, ampir sok dokter nyéépkeun langkung seueur waktos dina 8 minggu dilakukeun ultrasound sabab éta nalika parantos aya detak jantung, ieu pisan kuring sieun kusabab dokter ngan ukur nyebatkeun yén éta kakandungan anembryonic sareng aranjeunna kapaksa latihan curettage ,,, henteu aya deui Gejala bintik perdarahan sareng kram parantos lemes pisan. Abdi leres-leres kaluar pisan. Kuring henteu terang naha éta hal anu leres anu kedah dilakukeun atanapi henteu? Naon anu anjeun tiasa mamatahan ka kuring ???

  266.   Paulina cenahna

    Halo, sababaraha dinten ka pengker kuring ngamimitian ku pendarahan coklat sakedik, kuring angkat ka ruang gawat darurat sareng bidan henteu ngaraoskeun deg-degan orok, anu sakuduna umur 12 minggu, maka aranjeunna ngarujuk ka dokter kandungan sareng ngalakukeun intravaginal ultrasound sareng salaku kasimpulan Anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén orok parantos hancur sareng éta henteu janten bentukna saé, yén éta parantos ngandung kakandungan. Patarosan abdi upami cikal bakal ditingali dina ultrasound munggaran anu kuring dilakukeun nalika 6 minggu kakandungan sareng aya ketukan, naha mungkin éta mangrupikeun kakandungan cikal? Sareng tiasa cikal bakal bubar sareng kunaon?
    Wasalam

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Paulina,

      Hanjakalna enya, cikal bakal ngaleungit sareng ieu biasana kajadian nalika aya masalah, éta hérang sareng awak ngaleungitkeun sacara alami. Ieu dianggap "normal" ku dokter nalika lumangsung nepi ka dua kali, anu katilu kalina aranjeunna katingali anéh sareng mimiti ngalakukeun tés.

      Ti Ibu dinten ayeuna urang masihan anjeun seueur dorongan sareng urang ngarepkeun anjeun gancang-gancang kéngingkeun orok anjeun

  267.   daiana cenahna

    Halo, taun kamari kuring kakandungan non-émbrionik sareng ayeuna kuring telat 7m dinten, kuring tiasa hamil, kuring tiasa nyandak résiko anu sami atanapi aya langkung seueur kamungkinan anu katingali orok abdi, punten jawab

  268.   Maria Jose cenahna

    Halo, abdi hoyong ngabagi pangalaman kuring sareng awéwé sanés anu nasibna teu ngaraoskeun kakandungan anembryonic. Abdi yuswa 31 taun, putri umur 10 taun sareng di awal taun ieu saatos milarian putra lalaki ampir 6 bulan kuring hamil, saatos séri mingguan ultrasounds sareng kusabab kuring ngamimitian karugian dokter kandungan kuring didiagnosis kakandungan anembryonic, alhamdulillah awak kuring ngusir kantung kehamilan sacara alami tanpa kedah dibéré curettage. Saatos kaleungitan aranjeunna disarankan kuring henteu hamil deui yén kuring kedah ngantosan sahenteuna 6 bulan, janten saatos waktos éta kami nyobian deui sareng kuring hamil. Minggu kamari kalayan 6 minggu kehamilan kuring ngagaduhan kamandang anu cikalna teu katingali, kamari soré dokter abdi ngalakukeun kamandang intravaginal dimana anjeunna didiagnosis kuring yén éta deui kakandungan anembryonic, anjeun tiasa ngabayangkeun hanjelu kuring. Abdi hoyong terang kumaha kaayaan kuring? Naon studi anu kedah abdi atanapi salaki lakukeun pikeun minuhan kahoyong urang janten kolot deui? Ahli gynecologist kuring bakal ngarujuk kuring ka ahli hématologi sabab anjeunna nunjukkeun yén éta tiasa sababaraha jenis trombofilia, naha éta tiasa? naon deui éta tiasa? Jelas kuring masih ngantosan karugian alami sapertos dina kasus munggaran kuring. Hatur nuhun pisan sareng abdi ngantosan jawaban

  269.   Angie cenahna

    halo mary di bulan februari kuring kakandungan etopik dimana anjeunna kaleungitan tabung katuhu na, 18 dinten kapengker kuring terang yén kuring hamil kuring ngalakukeun uji béta gonus unggal-unggal kuring ngalakukeun éta tapi nalika gema transvaginal henteu kaluar Kantong gestasional kamana waé, sababaraha dinten ka pengker kuring diusir anu coklat .... Abdi hoyong masihan anjeun konsép anjeun dina hal ieu kuring asa pisan

  270.   Denis cenahna

    Halo ka sadaya budak awéwé .. kaleresan kuring sedih, lieur sareng rumasa salah .. yuswa 22 taun sareng ngalahirkeun orok umur 7 bulan sareng babaranana di bagian caesar, 2 dinten ka pengker kuring latihan curettage sabab kuring reuneuh kuring resep 4 minggu sareng éta kakandungan anembryonic. Aranjeunna bakal heran naha kuring ngarasa kaliru .. sabab sabab orok kuring leutik pisan malahan sareng kuring henteu hoyong hamil gancang-gancang sareng nalika kuring katingali dina hasil tés getih sareng kuring nyarios yén kuring henteu keria .. Teras kuring nyungkeun hampura ti anu percanten yén éta mangrupikeun bb abdi dina jero beuteung kuring sareng kuring ngawartosan anjeunna yén kuring bogoh ka anjeunna sareng yén kuring ngarepkeun anjeunna, Kuring resep anjeunna, jalang pikeun sikap kuring, sareng yén Kuidaria d anjeunna babarengan sareng adi awéwéna. Sareng medikamento dokter nyarios yén kuring bakal gaduh ultra pikeun ningali orok kuring sareng kunaon runtah .. anu héran yén kuring yebe nyaéta aranjeunna nyarios yén éta sanés avia bb tapi karung kosong murni sareng kuring nyarios yén kuring kedah curettage gancang ... langkung tiheula sabab henteu kuring ngartos pisan naon anu aranjeunna nyarioskeun kuring keria ami bb sareng henteu keria qm icieran curettage panginten Meureun aranjeunna henteu ningali anjeunna kusabab anjeunna pekeño.. aranjeunna nyebatkeun curettage sareng asta orita kuring raoseun, henteu raos nanaon..tapi patarosan kuring di dieu nyaéta ... kuring hamil sakitar 4 minggu upami ngantosan 1 atanapi 2 minggu deui kuring ningali cikal na? .. Mugi kuring ngajawab .. salam ka sadayana sareng semoga sukses dina stan nyobian !!!!!!

    1.    Liz cenahna

      Halo sadayana, kuring nembé ngalangkungan ieu ngan ukur sababaraha dinten sareng asa pikareueuseun, kuring diusir sacara alami, anjeun henteu terang, kami parantos bungah pisan kusabab anak awéwé bungsu kuring umur 6 taun ………… .. sareng kuring dokter ngawartosan kuring enya kuring tiasa hamil deui ngan kusabab kuring kedah ngantosan 5 bulan sareng mimiti nginum seueur asam folat sareng henteu hubungan senggang dugi rahimna bersih.

  271.   Cangkang cangkang cenahna

    Hai! Abdi hamil 7 minggu kalayan tanggal LMP kuring sareng éta kakandungan munggaran kuring. Dugi ka ayeuna, kakandungan kuring parantos normal dugi ka ngagaduhan kamandang transvaginal pikeun evaluasi kakandungan kuring. Dina gema teu aya émbrion, ngan ukur kantung kehamilan, dokter parantos ngawartosan abdi ngantosan dalapan dinten kanggo ngalakukeun kamandang deui sareng mastikeun yén éta kakandungan aneembryonic ... anjeunna ngawartosan yén pangobatan pikeun ieu kurettage sareng kaleresan kuring kasieunan pisan Ku ieu, kuring henteu terang kumaha nyeri na komplikasi naon anu tiasa dipilampah di hareup. Patarosan abdi: naha pantes ngantosan 8 dinten deui pikeun mastikeun diagnosis ieu? Kusabab kitu, naha éta ayana kista 4,5 cm anu ogé katingali dina kamandangna? Kuring ngantosan waleran anjeun sareng kuring bakal ngahargaan pisan ... Hatur nuhun

  272.   magi cenahna

    Halo'? Dinten ayeuna kuring gaduh ultrasound kadua kuring sareng cikal na teu katingali ... kuduna éta bakal 7 minggu, kuring henteu terang éta sabab kuring henteu émut pisan haid panungtungan. Kuring kedah ngantosan saminggu deui sareng ngalakukeun ultrasound anu sanés, kuring parantos gaduh putri anu yuswa ampir sapuluh taun. Abdi hoyong terang upami kuring ngagaduhan kamungkinan ngalakukeun kamandang sareng ieu émbrio ... Kuring parantos maca sababaraha tulisan anu tiasa kajantenan waktos ieu kirang? ???

  273.   Caro cenahna

    Halo, patarosan abdi sapertos kieu, kuring parantos ngalaman kakandungan 2 anu teu dihoyongkeun sareng kuring ngagaduhan curettage dina bulan Pébruari 2010 teras dina bulan Pébruari 2011 kuring terang deui yén kuring hamil sareng tétéla janten kakandungan anembryonic janten kuring kedah latihan curettage deui dinten ayeuna kuring reuneuh, éta orok anu dipikahoyong pisan, tapi kuring sieun éta bakal janten kakandungan anembryonic deui, kumaha mungkin ieu?

  274.   Elizabeth cenahna

    Halo, kuring kakandungan embrio tapi kuring gaduh dua volcitas, éta bakal ngagaduhan kamungkinan salah sahiji ti dua gaduh orok atanapi pastina henteu aya orok anu kuring hoyong tingali

  275.   Salju cenahna

    Halo, kuring umur 19 taun sareng hamil 6 minggu. Kuring ngalakukeun ultrasound dinten ayeuna sareng aranjeunna ngawartoskeun kuring yén cikal bakal teu katingali, kuring kedah angkat minggu payun (éta bakal 7 minggu) kanggo ngalakukeun kamandang anu sanés. Abdi nyeri pisan dina beuteung kuring, kacapean (kuring bobo langkung ti 13 jam berturut ... jarang kuring) tapi kuring henteu pendarahan ... tina naon anu kuring baca kuring sieun yén aranjeunna bakal ngawartosan yén éta anembryonic, sareng kabogoh kuring kami kasasar ... kami panginten nempatkeun upami éta budak awéwé harmoni sareng upami éta budak anu dipicinta. tapi ku ieu kuring teror ..

  276.   Sol cenahna

    Héi Salju..tingali kuring kakandungan émbrionik sareng kuring ngusir ampir 3 bulan, kuring henteu kedah curettage, dina gema kuring émbran henteu pernah katingali, aranjeunna nyarios yén dina 7 minggu anjeun tiasa ningali kuring gaduh seueur iman. .. ayeuna kuring reuneuh deui maka 6 bulan d milarian sareng kuring gaduh kasieunan tapi iman dina waktos anu sami meureun sadayana henteu kunanaon ... ngan ukur gejala kuring nyaéta nyeri dada sanés deui .... anjeun upami anjeun ngagaduhan anu sanés gejala kitu meureun sadayana henteu kunanaon dina nasib anjeun !!

    1.    Salju cenahna

      Halo Sun, hapunten pisan pikeun kakandungan anu kaleungitan, sareng kuring resep sareng ngabagjakeun anjeun ka orok anu anyar, neneda ka Gusti, anjeunna bakal ngabantosan anjeun, sadayana bakal sampurna, sareng orok ieu bakal janten berkah dina kahirupan aranjeunna. minggu hareup kuring ngalakukeun kamandang (parantos umur 7 minggu) sareng ngawartosan kumaha jalanna, kuring badé giliran dinten Salasa 🙁 Abdi sieun ... tapi tungtungna upami kedahna, Gusti bakal nangan ieu kami tong mutuskeun ... Mugi-mugi kuring tiasa ngagaduhan orok kumargi Ti saprak kuring terang perkawis kakandungan (dina 5 minggu) nyaéta, 1 minggu ka tukang kuring terang ngeunaan kakandungan. Kuring parantos murag asih ka budak leutik ieu anu Mugi aya dina beuteung.

      Abdi ngarep anjeun anu pangsaéna sareng orok anjeun, mangrupikeun berkah anu dipasihan ku Gusti.
      wilujeng tepang pisan
      Wilujeng lebaran: i)

  277.   angie mallet cenahna

    Abdi hoyong terang sabaraha anu kedah diurus saatos dirawat ???

  278.   sol cenahna

    Hatur nuhun Salju, kuring nyaritakeun yén dinten Salasa dina kamandang urang ningali titik atanapi kalangkang sareng dokumén ngawartosan yén ieu téh kantong kuning telur! Kuring kedah ngulang deui dina 15 dinten (7 minggu) sabab kamandang masihan kuring yuswa 5 .... Abdi gaduh seueur iman sabab dina kakandungan anembryonic teu aya anu ningali ucapan salamet anu saé pikeun kakandungan anjeun sareng kuring ngarepkeun haté kuring yén sagala rupa jalan anu saé pikeun iman sareng sholat looooong… .teras ngawartosan abdi taun énggal 2012 !!!

  279.   Adriana cenahna

    Halo .. Abdi gaduh budak awéwé umur 6 taun ti pasangan kuring anu lami ... Abdi ayeuna hamil, ogé, dianggap dua minggu ka tukang kuring indit ka gune..ym kuring ngédit yén éta panginten kakandungan hamil dina 4 Januari abdi gaduh janji deui .. Sareng aduh dokter moal nyaritakeun salaki kuring sareng kuring upami aya orok atanapi henteu ... sareng anjeunna kedah ngalakukeun aspirasi ... kaleresan upami kuring alit sedih sareng éta kami milari éta sareng éta diarepkeun ... tapi kumaha kuring henteu ngan ukur hiji-hiji mojang awéwé anu sanés ... sareng kuring sadar yén éta umum pisan ... Kuring miharep yén sadayana henteu kunanaon ... sareng kuring miharep anjeun taun anu saé ...

  280.   JABATAN cenahna

    Kuring gaduh MVA dina 10 minggu kakandungan kuring, aranjeunna ngalakukeun ultrasounds sareng aranjeunna ngawartoskeun kuring éta kakandungan anembryonic, tapi kuring gaduh ultrasound swasta dina 8 minggu sareng dokter kandungan nunjukkeun kuring yén haténa ngageleger sareng ngawartosan yén anjeunna ngalaman ancaman aborsi, janten kuring henteu ngartos naha nalika kuring gaduh MVA aranjeunna ngawartoskeun kuring éta kakandungan anembryonic sareng naha gynecolo nunjukkeun kuring yén haténa ngageleger upami dianggap yén jenis kakandungan ieu ngan ukur kantung

  281.   Sol cenahna

    halo jalma !!! Kuring hoyong ngawartosan anjeun yén kuring rada senang sabab tétéla sadayana bakal damang dina kakandungan ieu saatos émbrion ... urang henteu acan ningalikeun éta tapi ditopang ogé ... dugi ka 8 minggu urang moal ningali deui, saur aranjeunna. ... urang ngan ukur ningali sakedik point nyaéta kantong konéng ... Blesssss !!!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Wilujeng! 😀

  282.   sol cenahna

    hatur nuhun, kami henteu acan bungah pisan

  283.   sol cenahna

    ahh netelakeun kuring anu sami anu nyerat sateuacanna salaku Marisol

  284.   tapi cenahna

    Halo .. Abdi nembé terang kamari kuring parantos kakandungan 12 minggu tapi éta anembryonic 🙁 Kuring ngarasa sedih pisan kusabab pasangan kuring sareng kuring parantos ngalaman seueur ilusi ngagaduhan orok .. gyne nyerat kanggo kuring pikeun curettage. patarosan kuring nyaéta sabaraha lami kuring kedah curettage? Abdi budak umur, kuring 17 taun sareng kuring henteu resep kolot kuring terang ngeunaan ieu 🙁

  285.   Sol cenahna

    Halo, hapunten pisan, tingali, kuring ngalaman hiji sareng ayeuna kuring reuneuh deui…. Kuring bakal nyarios yén gancang anjeun gaduh curettage sabab tiasa ngabahayakeun Kuring nembé ngusir ampir dua belas minggu (3 bulan)… kabeneran !!

  286.   tapi cenahna

    tapi kuring geutih sapertos abdi nuju haid .. naha normal? Naha éta kambuh deui parantos kaluar?

  287.   tapi cenahna

    tapi kuring geutih sapertos abdi nuju haid .. naha normal? Naha éta kambuh deui parantos kaluar? atanapi éta anu goréng ..

  288.   sol cenahna

    Janten upami éta tiasa, anjeun kedah angkat ka dokter! pendarahan datang ka kuring, nasib alus !!

  289.   sol cenahna

    henteu, éta salah, tong sieun, tapi upami konsultasi ka dokter

  290.   bety cenahna

    Halo, ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring aya di dieu kusabab kuring hoyong nyaritakeun ngeunaan kasus kuring, kuring umur 22 taun sareng kuring kakandungan anembryonic, genep bulan ka pengker, sareng ayeuna kuring hoyong reuneuh deui tapi kuring sieun éta hal anu sami bakal kajadian ka kuring kusabab kuring énggal, sareng kuring parantos ngurus diri nganggo pél, abdi parantos 7 taun sareng pasangan kuring

  291.   Andrea cenahna

    Halo babaturan, anjeun terang kuring sedih pisan sareng nekat dina bulan Agustus 2011 kuring kakandungan embryonic aranjeunna ngalakukeun curettage Abdi hoyong maot Kuring bungah pisan ngeunaan orok kuring teu ngarti nanaon sareng dinten Januari 2012 kuring reuneuh deui kuring gaduh 7 minggu sareng deui éta enembryonic naha ieu kajantenan kuring ngagaduhan Barudak sanés sareng aranjeunna séhat kuring henteu ngagaduhan masalah sareng aranjeunna sabab ayeuna upami kuring hoyong maot babarengan sareng orok abdi, punten bantosan kuring.

  292.   Antonia cenahna

    Halo ... nami abdi Antonia, aranjeunna didiagnosis kuring kakandungan 5 minggu, aranjeunna ngajelaskeun ka kuring yén teu aya embrio dina hampru, sareng aranjeunna masihan waktos saminggu deui upami teu aya tanda-tanda kahirupan , aranjeunna kedah ngalakukeun curettage ... ngalakukeun, antosan sababaraha dinten atanapi teu aya harepan ...

  293.   Elena cenahna

    Sobat Antonia:
    Kuring ogé ngalaman kakandungan anembionic, tapi kuring mendakan dina minggu ka-10 kakandungan, kuring nolak ngagaduhan curettage atanapi curettage sareng sabab alam wijaksana minggu payun awak kuring ngusir éta ... kuring leres-leres nyarankeun anjeun ngantosan di sahenteuna 3 minggu deui, sabab orok masih leutik teuing pikeun henteu katingali dina ultrasound, supados henteu ku jalan buru-buru anjeun ngalakukeun kasalahan sareng ngalakukeun aborsi anu diinduksi.

    1.    Carolina cenahna

      halo kaleresan kuring bingung pisan, ps kakandungan kuring ogé anembryonated, kuring henteu hoyong curettage, sareng kuring hoyong éta spontan, tapi aranjeunna parantos ngawartosan yén bahaya pisan pikeun kuring ngantosan ngaleungitkeunana, naha leres? Upami anjeun terang nanaon tentang ieu, kuring miharep anjeun carioskeun. Atanapi upami anjeun terang sababaraha pil anu ngabantosan kuring ngusirna, kuring bakal hatur nuhun.

  294.   mayra. cenahna

    Elena:

    Kuring ngalangkungan hal anu sami sareng anjeun tapi kuring sadar yén kakandungan kuring anembryonic saminggu katukang sareng dugi ka ayeuna kuring henteu acan angkat ka dokter pikeun curettage, sareng ti dinten Kemis kamari kuring mimiti ngaluarkeun getih salaku aturan normal, mimiti Minggu isuk Sawatara sumping ka kuring sapertos perdarahan, éta ngalungkeun gumpalan sareng éta moal ngeureunkeun perdarahan, kuring ogé ngalaman seueur kram. Hal anu sami kajadian ka kuring dina Senén, sareng dinten ieu pendarahan normal ... naon anu kuring tiasa lakukeun? naha kuring kedah angkat ka dokter?
    Naha anjeun henteu ngagaduhan curettage? anjeun teu ngagaduhan komplikasi? 🙁

    1.    Elena cenahna

      Mayra:
      Kuring bakal nyaritakeun yén kuring mimiti noda coklat sareng ti saprak éta bintik-bintik kuring indit, janten beuki beureum, hiji wengi kuring aya kontraksi, pusing, kuring utah sareng ngaleungitkeun sadayana kantung embrio sareng gumpalan dina wengi anu sami ... Abdi bobo dipan, ditekuk ... henteu kuring indit ka bobo ... ogé, salaki kuring ngawartosan yén upami kuring muriang, sanajan éta minimal, éta kusabab éta inféksi sareng kuring kedah lumpat ka darurat kamar sabab bakal aya sésa-sésa ... Kuring ngalakukeun ultrasound transvaginal anu negeskeun yén kuring leres-leres ngaluarkeun sagala rupa. Aranjeunna henteu ngalakukeun curettage ... kuring henteu komplikasi.

      Naha anjeun yakin yén anjeun henteu miceun kantung cikal? sabaraha minggu anjeun hamil? Upami éta kirang ti 6, sigana kantung bakal ngaleyurkeun sasarengan gumpalan. Naha anjeun kantos ngalaman muriang sakedik?

      1.    GABRIELA cenahna

        HELLO ELENA KUMAHA lami anjeun nyepetkeun 2 minggu saacan kuring mimiti STAIN MARON AS Upami ngeunaan 5 tetes janten unggal dinten kuring kantos nyandak 2 minggu janten kuring hoyong terang kumaha panjangna stain anjeun ditempokeun sareng DOKTOR CYTA SUPPOSED MINGGU. Kuring Ngeunaan 9 MINGGU TAPI TI MINGGU 7 DOKTOR NYAOSKEUN ANU AYA KAMAMPIRAN ANJEUNG MATI KAMUNGKULAN TEU KUDU LEGRATE AYA SIA BISA NINGALI NANGTU NANGSA ANJEUN STAIN BRICK MASIH TEU GETIH

  295.   IVON cenahna

    HELLO NAMI JEUNG IVON 4 BULAN SAKOLA AYA KAMUNGKASAN ANEMBRIONIK SIA GAMPANGKEUN NGALAKSAKAN LEGASI GÉNÉOLOLOGIS NGOMONGKEUN KUDU NUNGGU 6 BASA NU NGOBAT DEUI TAPI AYEUNA DEUI KASILIHAN BISA SADAPÉNG BISA SADAPÉNG BISA SADAPÉNG ANJEUN BISA SADAPÉNG ANJEUN BISA SANGGIH BISA SADAPÉNG BISA SADUASA BISA SADAPÉNG BISA SADUASA BISA SADAPÉNG ANJEUN BISA SANGGAP SADUASA BISA SADAYANA BISA SADAYA SADAYANA GAMPANG GAMPANG. TEU KONSULASI NAON

    1.    Elena cenahna

      Ivan:
      Kuring bakal nyaritakeun yén kuring parantos diinpormasi cukup sareng upami aya kamungkinan kakandungan anjeun anembryonic deui tapi aranjeunna kamungkinan jauh. Batur ngawartosan kuring pikeun iman yén éta moal kajadian deui, tapi kuring sapertos anjeun, kuring ogé hamil saatos kakandungan anembryonic sareng kaluron sareng kuring ogé sieun pisan sabab énjingna éta bakal janten ultrasound munggaran kuring kakandungan ieu jam 8 minggu ... kuring teu ngarepkeun anjeun terang ... tapi ngan ukur Gusti anu bakal terang naon anu anjeunna lakukeun sareng naha kajadian-kajadian éta.
      Hal anu pikaresepeun pisan anu kuring baca nyaéta kakandungan anembryonic ieu lumangsung kusabab pola tuang anu goréng (junk food sareng sakedik nutrisi) anu ngajantenkeun endog atanapi spérma henteu ngagaduhan komposisi nutrisi anu saé ... sareng anjeun terang saur kuring éta tiasa saé alesan kusabab salaki kuring sareng kuring teu acan tuang saé mangtaun-taun.
      Kuring miharep anjeun tuah sareng mugia kakandungan ieu saé pisan ... Coba mun iman, kuring ngarti yén kadang hésé ... tapi urang ngan ukur iman.
      Mugia Gusti sareng urang.

    2.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Mimiti, ucapan salamet kana kakandungan anu énggal. Isu kakandungan anembryonic tiasa kajantenan langkung sering, upami éta kajantenan deui, pastina aranjeunna moal ngalakukeun tés naon waé, tapi upami anu katilu kajantenan ka anjeun, anjeun ngagaduhan hak pikeun nungtut aranjeunna ngalakukeun éta pikeun terang kunaon ieu kajantenan ka anjeun. Kami arepkeun waktos ieu sadayana janten saé, nasib anu saé!

  296.   mayra. cenahna

    Elena:

    Abdi hamil 9 minggu tapi anu leresna kuring henteu merhatoskeun kantung embrio parantos kaluar .. ngan ukur seueur getih, pusing, utah sareng colic anu kuat .. Abdi teu acan muriang .. dinten ayeuna mah ampir teu ngaluarkeun getih nyaéta sakedik pisan .. naon saur anjeun?

    1.    Elena cenahna

      Mayra:
      Anjeun tétéla henteu acan ngaleungitkeun sadayana, tapi kanyataan yén anjeun henteu muriang anu saé. Bisi wae, kuring nyarankeun yén anjeun milari ultrasound transvaginal pikeun ningali alesan kunaon anjeun ayeuna ngatur sakedik sakedik ... seueur anu kedah dipiceun sareng terang upami anjeun parantos ngaleungitkeun sadayana ... kuring ngarepkeun anjeun untung.

    2.    Gambar placeholder Carmen Rojas cenahna

      Halo, nami abdi Carmen Rojas sareng kuring ngaliwat hal anu sami 15 dinten ka pengker kuring ngagaduhan kurungan 8 minggu 5 dinten kakandungan anembryonic sareng kuring mimiti ngaraos gejala anu sami sareng anjeun, pasangan kuring sareng kuring mutuskeun angkat. gynecologist anu sanés sareng Ngalakukeun ultrasound kami mendakan yén kuring ngagaduhan résidu sareng dalapan dinten saatosna kuring ngagaduhan curettage kadua, dinten ayeuna kuring 8 dinten deui tina curettage kadua ieu sareng kuring ngaraos langkung saé sacara fisik; Isukan kuring gaduh kasét pikeun ningali naha sadayana saé lancar sareng nolak anémia ... kuring ngaraos parah pisan sacara émosional sareng kuring ngan ukur nyuhunkeun ka Gusti pikeun masihan kami kakuatan pikeun ngasimilasi naon anu urang parantos alami sareng teraskeun. Anjeunna henteu pernah salah sareng panginten anjeunna ngagaduhan anu langkung saé pikeun urang, nalika aranjeunna masihan berita anu kuring raoseun hoyong paeh tapi dinten éta kuring sadar yén kuring henteu ngan ukur hiji anu kuring raoskeun rada langkung saé ......……. salam sareng gusti mugia sadayana

  297.   sol cenahna

    ayeuna siiiiiiiii urang ningali orok urang sareng urang ngupingkeun haté na supados budak awéwé sadayana tiasa iman pisan ... kuring 2 bulan satengah suksés !!!!!!!!

  298.   bulan biru cenahna

    Hai, kuring hariwang 11 taun ka pengker kuring kakandungan anembryonic sareng dina 6 bulan kuring hamil sareng ngagaduhan orok, anak awéwé kuring yuswa 8 taun nalika kuring hamil tapi waktos anu sanésna kakandungan anembryonic sareng ayeuna anjeunna yuswa 10 taun sepuh. Kuring hamil sareng kuring bahagia sareng dina waktos anu sami pisan sieun éta bakal janten kakandungan embrio. Abdi hoyong terang naha ieu kajantenan sareng naon saur anjeun?

  299.   Elisabeth cenahna

    Halo, kuring téh Elisabeth sareng kuring yuswa 30 taun, éta kakandungan kadua kuring sareng sigana bakal anembryonic, bisi isukan kuring gaduh kamandang kadua di tempat anu sanés kumargi anu sateuacanna ngan ukur karung anu katingali, anu leres mah kalintang sieun ku pamanggih yén aranjeunna ngajantenkeun kuring Kurban anu kuring ngadoa ka Gusti yén menstruasi kuring sumping sareng sadayana sirna lengkep, kuring henteu tiasa lirén nangis. Wengi-wengi kuring hésé bobo sareng anu pangpentingna nyaéta kuring masih ngagaduhan gejala kakandungan. Nyeri, kuring nampi yén kuring kedah kaleungitan tapi ku sagala hal anu kuring baca ayeuna kuring langkung sieun tibatan kantos-lami deui éta tiasa nginféksi anjeun sareng anu sanés. Abdi peryogi dorongan anjeun sareng awéwé Kristen do'a kanggo kasihatan abdi. hatur nuhun ..... salam !!

  300.   Elisabeth cenahna

    Abdi hoyong upami aya anu maca ieu punten kirimkeun ka kuring undangan per rupina, kuring nampi éta sabab kuring kedah nyarios sareng anu parantos atanapi kedah kajadian anu sami, Punten kuring peryogi dorongan kuring sieun pisan !!!

    1.    GABRIELLA cenahna

      Salam ka kuring dina 15 dinten kuring kedah mastikeun naha éta EMBRYO ditingali atanapi henteu anu kuring sasarengan sieun sabab kuring sieun ku légasi tapi éta anu hoyong ALLAH tapi kuring bakal resep ogé anjeun ngan ukur datang ka kuring.

  301.   Elisabeth cenahna

    Nuhun parantos ngawaler, sakedap kuring badé kamandang di tempat sanés ngan ukur pikeun mastikeun naon anu kuring parantos terang sareng ngantosan éta datang ka kuring, kuring sieun pisan ... salam Gaby !!!

    1.    GABRIELA cenahna

      HELLO ELIZABETH kumaha anjeun}

  302.   fabian cenahna

    Hai, Abdi Fabiana. Abdi yuswa 34 taun sareng hamil 5 minggu. Kuring ampir munggaran waktu saprak kuring gaduh putri anu langkung lami ti 14 taun sareng kuring tiasa kaleungitan pangalaman. Kuring milari kamandang anyar-anyar ieu sareng diwartosan yén éta mangrupikeun kakandungan embrio tapi tingkat gonadotropin tetep ningkat. Naha ieu tiasa ?? Naha éta kakandungan embrio atanapi henteu? Langkung saé upami kuring ningali dokter anu sanés anu langkung pangalaman ??. Sae pisan halaman anjeun. Esperon ngabales kuring gancang-gancang sareng hatur nuhun parantos ngupingkeun kuring.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Éta moal salah pikeun konsultasi sareng dokter anu sanésna, sahenteuna pikeun ngaluarkeun kamungkinan yén aranjeunna ngalakukeun kasalahan. Untung!

  303.   sol cenahna

    Halo Fabiana, kuring ngagaduhan embrio sareng hormon naék ... ayeuna kuring ngarepkeun orok, alhamdulillah, kuring bakal aya 6 bulan kusabab aranjeunna henteu ngubaran kuring iman pisan, nasib!

  304.   sol cenahna

    Halo FABIANA, kuring ogé ngagaduhan embrio sareng upami hormon naék normal, janten tiasa, tapi ati-ati! 5 minggu ieu geuwat pisan ayeuna kuring ngarepkeun orok sareng jam 5 minggu ngan ukur titik anu katingali anu kantun konengna untung !!

  305.   Abdi resep pisan cenahna

    Héi sadayana, kuring ngalaman kakandungan anembryonic 12 minggu, tilu dinten ka pengker aranjeunna ngaganggu kakandungan kuring, ku pil sittéksaks sareng éta nyeri pisan, kuring ngagaduhan 9 jam kontraksi, utah sareng diaré, nyeri na teu kaampeuh, tapi nalika kuring diusir eta teh Nyeri ngaleungit, sareng ayeuna kuring hanjelu kusabab éta kakandungan munggaran kuring, pasangan kuring sareng kuring bungah pisan, sacara psikologis kuring parantos parah pisan, sareng ayeuna hijina hal anu kuring hoyongkeun nyaéta hamil deui, tapi kuring hariwang kusabab butuh waktu kuring dua taun hamil, abdi henteu terang naha kuring kedah nuturkeun perlakuan médis….

    1.    Carolina cenahna

      Halo, naha anjeun tiasa nyarioskeun kuring persis sabaraha pél sitoték anu anjeun anggo? Kuring ogé kakandungan embrio sareng kuring henteu hoyong curettage.

      1.    pilarf cenahna

        Punten entong nginum Pél CYTOTEC éta tiasa nyababkeun anjeun maot sareng henteu ngagaduhan murangkalih deui!

  306.   GABRIELA cenahna

    Kuring sedih kuring ngan ukur ngarepkeun aborsi spontan sareng henteu kedah ngirimkeun ka hukum

  307.   GABRIELA cenahna

    Halo, kuring sami, naon anu parantos nyerat ka anjeun kuring indit ka dokter dina dinten Jumaah anjeunna ngawartosan anjeun parantos ngadukeun sareng kuring ngawartosan anjeunna henteu ngawartosan kuring hayu urang ngajantenkeun ULTRASOUND Tukang ningali naon anu kajantenan di anjeun Uterus Kuring Gugup Gugup Kusabab Kuring Henteu Pasti Henteu Aya Anu Tiasa Kuring Ngucap Hatur nuhun Séhat Aya Babu Anjeun sareng Abdi Q ... Abdi Ngalih ka Layar Sareng Aya Babakan 11 Mingguan Anu Geulis. Ngantosan Kuring Kusabab Kuring SIEUN LEGACY JEUNG SILINGKEUN ATAWA kaget ANJEUNG BAYI AYEUNA SAYA NINGALI NU NUNGGUL NUNGGUL KITU

    1.    jasna cenahna

      Halo, Gabriela, kuring ngabagjakeun anjeun pikeun orok anjeun, aranjeunna kedah ngalaksanakeun curettage sabab kantongna parantos cacad sareng kuring tiasa tumpah, kuring henteu gaduh nasib anu sami, sanaos kuring ngantosan, tapi kersa Gusti kersa Gusti sareng moal ngalawan éta Kami tiasa ngadukung anu paling untung sareng kuring ngarepkeun nguping tina kakandungan anjeun BERJAYA

  308.   Andrea cenahna

    Hola
    Abdi hoyong ngawartosan anjeun yén kuring hamil sareng ieu ngabingungkeun pisan pikeun kuring kumargi numutkeun ka dokter kuring hamil 8 minggu sareng ngan ukur kantong anu katingali tapi henteu orok. Tapi kuring nyandak tés kakandungan tanggal 28 Januari anu négatip teras dina 21 Pébruari, kuring ngahasilkeun hasil anu positip, patarosan kuring nyaéta dinten ayeuna kuring ngagaduhan ultrasound munggaran kuring, kuring henteu ningali orok normal atanapi sigana Éta sami hal kajadian ka kuring yén kuring henteu ngagaduhan orok. Kuring bingung pisan kana sagala rupa kuring saprak éta orok anu munggaran sareng kuring bungah pisan

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Biasana orok kedahna ditingali tapi masih alit pisan sareng kadang sesah. Naséhat kuring nyaéta anjeun angkat ka dokter anu sanés sareng gaduh kamandang transvaginal, anu ku cara ieu katingalina langkung saé dina minggu-minggu mimiti kakandungan. Untung!

    2.    GABRIELA cenahna

      Ngantosan sakedik deui kuring mah nyariosna sami sareng abdi sareng babu abdi saurna.

  309.   Andrea cenahna

    Halo, nami abdi Andrea sareng kuring hoyong masihan koméntar kana kasus kuring dina 5 taun kuring parantos hamil 3 kali tapi 3 kali kuring ngalaman aborsi anembryonic, anjeun tiasa ngawartosan jinis tés naon anu kedah kuring lakukeun sareng ahli genetika atanapi solusi naon Abdi tiasa gaduh bisi kuring. hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Saatos 3 kakandungan sapertos kieu, dokter kedah ngalaksanakeun tés pikeun terang kunaon ieu kajantenan ka anjeun, ngeunaan jinis tés, aranjeunna bakal terang naon anu kedah dilakukeun. Saatos nalungtik anjeun, aranjeunna panginten tiasa ngawartosan anjeun naha ieu kajantenan ka anjeun sareng solusi. Untung!

  310.   jasna cenahna

    Halo, kuring bakal nyaritakeun yén kuring angkat ka janjian saminggu engké sareng jam 9 minggu, kuring angkat ka dokter anu sanés sareng anjeunna ngawartosan hal anu sami pisan dina dinten Jumaah 02/03/2012 kuring ngagaduhan curettage sabab teu tiasa ngantosan deui éta nempatkeun kaséhatan kuring dina résiko. Bener nyeri langkung émosional tibatan fiskal mangrupikeun hal anu saderhana sareng henteu nyerieun sacara émosional éta parantos pencét pisan kuring tapi milari inpormasi Kuring sadar yén henteu kantos aya orok, hartosna henteu aya anu maot kusabab teu aya sareng anu ngajantenkeun kuring langkung tenang, aranjeunna ngarepkeun sadayana sing nasib anu maju sareng ka hareup

    1.    GABRIELA cenahna

      Abdi terang kumaha parasaan anjeun sabab kuring ngarasa sami nalika kuring panginten kuring kantos kaleungitan orok .. Hapunten kaleungitan anjeun sareng Gusti Allah terang naha anjeunna ngalakukeun hal-hal.

  311.   Susan cenahna

    HALO; Aranjeunna ngajantenkeun kuring hukum pikeun kakandungan EMBRYONARY. Abdi hoyong terang naon rupa tés pikeun ngalaksanakeun masihan kuring sababaraha studi atanapi perlakuan sabab kuring hoyong gaduh orok anu séhat.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Ieu hiji hal anu dokter anu terang kasus anu anjeun pasti sareng nyarankeun anu paling pas pikeun anjeun kedah ngawartosan anjeun. Untung!

  312.   Carolina karya cenahna

    SELAMUR SADAYANA SAYA NYAFTARKEUN KASUSURNA SANGSA 2 TAUN SUDAYA Cobian ngagaduhan orok sareng teu acan sanggup dina taun 2010 kuring ngagaduhan babandingan 7 minggu dina taun 2011 sami sareng kuring sareng ayeuna di 2012 dina 06 Maret aranjeunna ngadamel kuring LEGACI Pikeun 11 MINGGU PRUPNANCY EMBREDY IEU JADI PALING PALSU Pikeun Kuring Kusabab budak kuring umur 13 taun sareng salaki kuring sareng kursus kuring langkung hebat pisan sareng babari éta kuring ngartos anjeun sabab anjeun rumaos kakurangan anu hébat tapi kadang-kadang nyababkeun kapercayaan hébat. DULU JEUNG TEU KALUAR IMAN GYNECOLOGIST SANGKURNA JEUNG KITU KITU KANGGO SALAH JEUNG SALIRA ANJEUN KAHAYANG TUHAN MUNGKUL AYA TEU KALANGKANG HARAPAN NGADIEU JEUNG BAYI SADAYA DIPIKASAKAN DIRI SADAYANA JEUNG SUSUS NYUSUNNA NGARTI ANJEUN. BISA KANG NGARANGKANG SIKIT NU Hal-hal anu TEU BERUNTUNG KA SADAYANA

  313.   María cenahna

    Halo, kuring yuswa 21 taun sareng kuring 6 minggu saatos kakandungan anembryonic munggaran kuring. Dokumén ngawartoskeun kuring yén kuring kedah ngantosan dugi ka minggu katujuh pikeun milarian terang naha cikalna aya atanapi henteu. Abdi gaduh perasaan yén ngan ukur aya karung. Patarosan abdi, naha derajat nyeri ??? Atanapi upami jaketna hungkul, naha nyeri ogé ??? Sareng kumaha aranjeunna ngarusak ??? Naha kuring kedah istirahat? Atanapi éta gancang. ?? Nuhun !! Kuring ngarepkeun réspon anjeun.

    1.    jasna cenahna

      Halo Maria, cobian ngantosan dugi ka salapan minggu, milarian pendapat anu kadua, urang kedah nyéépkeun sadaya kamungkinan supados henteu ngaraos salah, janten urang tetep langkung tenang, curettage gancang sareng henteu nyeri, aranjeunna tumaros ka kuring dina operasi kamar upami urang kedah beristirahat. sabab sanaos gancang waé aranjeunna ngaluarkeun naon-naon anu aya di jero anjeun sareng éta hipu upami anjeun tetep istirahat anjeun sakumaha gancang anjeun siap milarian orok anu untung salajengna

    2.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Kaseueuran awéwé satuju yén curettage nyalira langkung nyeri tibatan nyeri moral anu disababkeun ku kedah ngalangkungan éta ... Éta mangrupikeun hal anu gancang, dina dinten anu sami anjeun tiasa balik ka bumi sareng aranjeunna bakal ngawartosan naon anu tiasa dilakukeun sareng anu henteu, umumna anjeun kedah ngantosan sakitar 15 dinten kanggo ngalakukeun hubungan séks. Tapi tetep, henteu panik, dina minggu 6 bakal hésé ningali cikal na meureun dina minggu 7 anjeun bakal tiasa ningali éta, ogé mungkin anjeun ngusir ku nyalira, tanpa peryogi curettage. Naon waé éta, kabeneran!

  314.   Catherine cenahna

    Halo abdi 21 taun sareng salaki kuring kami mutuskeun ngagaduhan orok, kuring ngantepkeun pél sareng kabeneran kuring hamil bulan anu sami (Januari) tapi minggu kamari kuring mimiti noda coklat sareng aranjeunna ngulinkeun kuring dina Senén kuring yuswa ampir 8 minggu sareng kuring ngan ukur ningali kantung kantung kuring tanpa embrio sahingga Dr. ngawartoskeun kuring yén kuring tiasa ngantosan awak kuring ngaleungitkeun atanapi gaduh curettage, kaleresan kuring langkung resep ngantosan tapi kuring pendarahan sakitar 8 dinten. Sabaraha lami kedah ngaleungitkeun sacara alami? Naha curettage aman? Abdi mendakan pisan invasif

    1.    Carolina cenahna

      Halo, kuring béjakeun yén kami dina kaayaan anu sami, muhun kuring gaduh sababaraha minggu deui hamil, sareng titik kuring ogé coklat kadang-kadang ku benang getih, kamari panginten kuring badé ngamimitian ku pendarahan janten kuring ngaleungitkeun getih sareng ayeuna Ku tetes sareng sadayana sapertos jaman dina dinten kahiji tapi pikeun nasib buruk kuring, éta parantos panas, aya sakedik anu kuring getihan, kuring hoyong urang kontak upami ningali aya kajadian salah sahiji tiasa ngabimbing anu sanés sabaraha lami anjeunna ngawartoskeun ka dokter naon anu anjeun ngarepkeun?

  315.   JIMENA cenahna

    HELLO, DINA 1 JANUARI, kuring NGADILIKKEUN LEGACY Kusabab kuring KAMUNGKASAN EMBRYONIC, TAPI DALAM LEGASI ANJEUNNA MIKIRKEUN UTERUS kuring, JEUNG ANJEUN JADI LAPAROTOMI EKSPORATORI, BENERNA ANJEUN BABY KADUA SAUNGGALAN SAÉNG ANU. Damel, kaleresan kuring TEU SANGKAT, PIKIR HENTEUT KAPENGAHAN SADAYANA JEUNG AING NGORÉBONG LOBA, JEUNG KÉÉÉÉÉÉÉNÉ BÉJAR JADI BUBUKA, NGÉNGKEUN JEUNG SANGKURNA SAHA 10 BULAN, DOKTOR NYAOSA AKAN NUNGGULAN 6 JEUNG SATUSA TAUN, TAPI AKAN GAGAL, ​​HAYANG BAYI

  316.   Catherine cenahna

    Halo, kuring bakal nyaritakeun yén kuring parantos ngaluarkeun getih salami dua minggu sareng kamari kamari kuring dimimitian ku kontraksi anu kuat sareng dinten ieu kuring parantos ngaleungitkeun seueur getih tapi dina seueur gumpalan kandel dokter kuring nyarios yén éta bakal kajadian tapi anjeunna ogé ngawartosan yén kumargi teu aya embrio teu aya résiko katépaan sabab ngan ukur témbok rahim anu ngalegaan sareng aya kantung anu henteu ngahasilkeun résiko. Ayeuna kuring bakal ngantosan pendarahan lirén ngadamel gema sareng ngawartosan anjeun upami kuring mupus sadayana.

  317.   Catherine cenahna

    Warta anu saé, dinten ayeuna kuring ngalakukeun kamandang sareng nunjukkeun yén rahim kuring bersih, aborsi lengkep, janten kuring henteu kedah curettage. Dokter kuring ngawartosan kuring nyarankeun yén ngantosan tilu bulan kanggo nyobian deui tapi kusabab éta lumrah, anjeun tiasa ngantosan période kahiji sareng nyobian.

  318.   yosselin cenahna

    Halo, kumaha kabarna? Kuring dideteksi kakandungan anabrionik! Kuring sadar nalika kuring gaduh ultrasound transvaginal sareng aranjeunna ngawartosan yén kuring hamil sabulan sareng saminggu tapi teu aya embrio sapertos kitu aranjeunna ngawartosan kuring ngantosan dua minggu deui saatos kuring ngalaman sababaraha pendarahan teras sareng intensitas anu langkung ageung nalika haid maka kuring sadar tibatan aborsi spontan. Tapi patarosan kuring nyaéta nalika kakandungan anambrionic ieu aya hubunganana sareng nginum obat pil dinten énjing, nyaéta kuring hubungan sélulér sareng pélna ngan ukur tiasa diterapkeun saatos 3 dinten, nyaéta 72 jam, tapi kuring nyandak dina dinten kalima , teras dina The 4 dinten kuring gaduh diskusi anu kuat kuring pohara kesel sareng dinten anu sami kuring ngamimitian ku kasaimbangan kuring sareng éta dimana kuring indit ka dokter pikeun ngalakukeun ultrasound sareng éta diagnosis na, kuring henteu terang naha éta kusabab pil atanapi kumaha kuring maca x endog atanapi spérma lemah =)

  319.   Catherine cenahna

    Yosselin, pél tiasa nyababkeun kaluron tina kakandungan, tapi janten anembryonated mangrupikeun cacat murni genetik tapi sanés sepuhna tapi tina zigot (spérma atanapi endog) sareng awak anjeun mendakan masalah éta sababna mimiti ngaleungitkeun, janten naon waé anu anjeun lakukeun atanapi bahkan nginum pil upami reuneuh anjeun anembryonic dianggap aborsi boh spontan atanapi ditahan

  320.   poe cenahna

    HELLO GURLS Kuring Nyarioskeun Kuring Anu Ngalangkungan 6 Bulan Anu Sasarengan Kuring Ngandung Kandungan Anu Dibangkitkeun Sareng Kuring Leungitkeun Upami Aborsi SPONTANIUM PISAN PISAN TAPI Sanés LEGACI SAYA NGADAPIKAN ABORI SPONTANIUM AYEUNA JEUNG Oge SADAYANA SADAYANA GOLONGAN BARENG AYEUNA SELEPAS 6 BULAN SAYA NYAMI DEUI AYA BULAN TAPI BENERNA JEUNG KANGGO SANGKIT sabab kuring sieun yén sarua bakal kajadian kuring, kuring hoyong terang upami saha waé anu ngagaduhan ti kakandungan TANPA EMBRYO Janten TUJUAN BAYI TANPA MASALAH HATUR NUHUN SIA NUNGGU JAWABNA

  321.   Mary cenahna

    Aranjeunna kakawartoskeun ka kuring yén kuring ngagaduhan kakandungan émbrionik. Umur kuring 10 minggu sareng teu aya émbrion atanapi detak jantung. Patarosan kuring nyaéta lamun kuring kedah ngantosan sakedik deui atanapi ngalakukeun pangobatan, naon anu ceuk dokter ka kuring? Atanapi tiasa konsultasi sareng dokter kandungan?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Anjeun tiasa konsultasi ka anu sanés upami aranjeunna parantos ngalakukeun kasalahan, tapi kamungkinan anjeun tungtungna bakal kedah ngalaman perlakuan anu aranjeunna kirimkeun ka anjeun, dina 10 minggu anjeun kedahna parantos ningali émbrion. Wilujeng tuah sareng wilujeng!

  322.   ANA cenahna

    Abdi resep yén kami dijalankeun AMI SUSEDIED ​​kuring dina JUNI 2010 kuring 1 sareng sareng kuring ngagaduhan 1 kakandungan sareng aranjeunna ngan ukur masihan kuring karep pikeun nyobaan deui kuring ngarepkeun.

  323.   si cenahna

    Halo dinten ayeuna kuring dideteksi kakandungan anembryonic isukan aranjeunna lulus, kuring sedih pisan, tapi ieu kakandungan kadua kuring kusabab putra abdi parantos yuswa opat taun, anjeunna mangrupikeun orok anu séhat pisan sareng nalika kakandungan éta sadayana normal pisan anjeunna janten panyumputan kuring Kuring nyobian pikeun henteu nganyatakeun nyeri ieu anu kuring aya di payuneun anjeunna tapi kuring ngahaturkeun nuhun ka TUHAN pikeun ngagaduhan anjeunna sareng kuring sareng mikanyaah anjeunna sareng xq TUHAN terang kumaha anjeunna ngalakukeun hal-hal, kuring nyungkeun anjeunna mikeun kuring sareng salaki pikeun ngatasi ieu kasedih sareng engke diberkahan urang deui ku putra anu sanés Sareng énjing di rohangan operasi ALLAH ieu sareng abdi sareng sadayana lancar ... ..

    1.    Tendo Akane cenahna

      Anjeun terang kuring henteu terang anjeun tapi hal anu sami anu anjeun kaitung ngan ukur kajantenan ka kuring kecuali yén kuring ngagaduhan aborsi anu spontan kuring masih sareng pendarahan tapi nalika sadayana janten normal éta pisan anu henteu penting nalika anjeun henteu terang naon anu dilakukeun 'T kajadian sareng langkung seueur sabab éta anu mimiti budak kuring nyaéta ngalengkepan opat séhat Sacara siap pisan sareng beresih sareng anjeunna, kuring henteu leres-leres aya kompromi anu teu aya salami kakandungan atanapi nalika anjeunna datang ka dunya anu kuring ngan ukur tiasa terang. TIDAK PERNAH DIPIKI JEUNG SABAB KA HADIAHNA HAYANG JAGA KAMI JEUNG BIMBINGKEUN KAMI JEUNG AYA ANJEUN BAKAL DITANGGUNG JEUNG KANGGO PISAN SANGAT ...

  324.   lawon cenahna

    HELLO GIRLS !!!!!! Abdi yuswa 21 taun sareng dina April 2011 kuring geulis tina BB Kahiji kuring tapi aranjeunna ngawartosan kuring yén éta mangrupikeun kakandungan éménsialia sareng dina agustus kuring bakal hamil sareng kaayaan anu sami dibalikan deui ayeuna kuring gaduh 8 bulan anu paling seueur dicarioskeun ku aranjeunna, kuring KUDU XNUMX BULANG KURANG DARU DOKTOR KURING ENTA SATU TAHUN QI KUDU DITUNGGU JEUNG UterUS DIPANGGIH JEUNG NGALANGKITAN SIKIRAN RAMBUT ANU DINA MATRIX, TEU BISA MUXO QI KEMBALI KA DOK JEUNG NYAJEUH JEUNG KASAHA Q ABORI KONSÉKTIF Abdi gaduh MATRZ PISI PISI ANJEUN JEUNG AD Q TAMBAH SÉBAT SADAYANA SADAYANA NU NGALANGKEUN CITASI INI ... ADALAH TUHAN DITUNGGU JEUNG, MAKAN BN, TEU SALAH, NGALAMAT KALUARNA LIQUEFIED DENGAN WALNUT , AMARAN, SUMPAH, GRANOLA MANG MAKA SANG NUTRA TEU SELF-MÉTEMATÉNA MÉHÉSÉNÉNÉNÉNÉN Ti DIET ANJEUN ANJEUN ANJEUN MÉRÉTÉMASI JEUNG PERCAYA KA TUHAN ANJEUN MÉNÉHKEUN KAMI JADI IBU. Éta nyeri anu ageung pisan anu kajantenan ka anjeun, ngareuwaskeun ningali sabaraha awéwé anu ngalir ngaliwatan kutipan ieu unggal dinten sareng sabaraha awéwé anu henteu ngawartosan BB aranjeunna kuring bakal masihan sadayana kuring ngagaduhan X gaduh sakedik malaikat XQ putra. SELALU AYA GAMPANG RESMI Q Q OX PISA SUSAH PISAN NANGTUNG SADAYANA !!!!!! SARI SADAYANA HIRUP ANJEUN HARAPKEUN KAPAIAN PANGSAÉNA KURING SADAYANA JEUNG KITU NINGALI Q ALLAH JEUNG KAGIATAN BAGUS Q WE ALL WAIT IN Hirup urang ... Abdi parantos ngabéjaan anjeun nalika kuring nyobian énggal-énggal sareng upami kuring masihan KISSES !!!!!! KA SADAYANA Q ALLAH BERKASIH KA ANJEUN ANGELITO Q URANG SADAYANA NUNGGU

  325.   Liliana cenahna

    Dina umur 28 taun kuring ngarasa awéwé pangbagéa di dunya anu yakin yén kuring bakal janten indung ... Kuring ngalaman ultrasound saatos heunceut dina 3 minggu sareng sadayana tétéla henteu kunanaon sareng 8 minggu kuring ngagaduhan ultrasound anu sanés sareng éta masihan kuring Warta anu pikareueuseun ieu. Kuring ngarasa yén dunya kuring leungit, kuring ngarasa maot bareng jeung orok, 'Teu sangka kuring bakal disalahkeun atanapi pasangan kuring tapi sanés kitu. Kuring bébéja ka sadaya awéwé anu ngalaman kaayaan anu sami pikeun iman pisan sareng Gusti Allah bakal ngabantosan urang kusabab prosés ieu hésé pikeun awéwé sareng lalaki pikeun ngaasimilasi. ANIMOO !!

  326.   karla yadira cenahna

    HELLO AMI ITU kajadian kuring dua kali sareng bebeneran parantos raoseun pisan sareng duka batur anu parantos ngalangkungan anu sami sareng kuring tiasa nyarios upami ieu ngagaduhan solusi atanapi anu langkung saé henteu nyobian éta deui

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Hésé pisan ngalangkungan hal sapertos kieu tapi numutkeun ka dokter normal pikeun éta kajadian bahkan dua kali, katilu kalina aranjeunna mimiti ningali anéh sareng éta nalika anjeun kedah nyandak tés ningali naha éta kajantenan ka anjeun. Wani sareng kabeneran!

  327.   Jessica cenahna

    Halo ka kuring, éta ogé kajantenan kuring, ayeuna dina 5 Méi kuring mendakan yén kuring hamil pikeun kadua kalina ti saprak mimiti kakandungan tapi kuring kaleungitan, ayeuna mah béda deui kuring bungah, dokter nyarankeun kuring pikeun ngalakukeun kamandangna dina 8 minggu kamari. Tuh sareng hanjakalna kuring mendakan yén kuring kakandungan embrio ... éta nyeri pisan. Abdi sieun nyobian deui, naha éta hal anu sami bakal kajantenan deui anu katilu kalina?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres, éta tiasa kajantenan deui sareng upami éta kajadian, dokter bakal diperyogikeun pikeun ngalakukeun tés ningali naha éta kajantenan. Untung!

  328.   Mary cenahna

    Halo, kuring hariwang pisan sabab sababaraha bulan ka pengker kuring parantos tunda dua minggu, kuring ngagaduhan tes sareng éta positip deui sareng minggu payun kuring ngagaduhan ultrasound dimana kuring henteu ningali nanaon sareng aranjeunna ngawartosan yén kuring 9. Umur minggu, saatos sabulan éta sareng Dokter sanésna sareng aranjeunna ngawartosan yén kuring yuswa 5 minggu, kusabab numutkeun kuring kuring parantos umur 3 bulan, kuring ngadamel kuantifikasi sareng aranjeunna ngawartosan yén lamun kuring ngan ukur 5 minggu lami, minggu payun aranjeunna nempatkeun kuring sareng kuring ngalakukeun ultrasound anu sanés sareng éta henteu katingali Henteu nanaon, ngan ukur kantung kehamilan, aranjeunna ngalakukeun jumlah sareng ningkat deui, kaluar yén kuring gaduh 6 minggu, aranjeunna nempatkeun kuring 2 minggu ka hareup tapi kuring indit minggu hareup kusabab kuring pendarahan, maka aranjeunna ngintun kuring ka kurungan, anu ceuk dokter sanés yén henteu, éta mangrupikeun ancaman aborsi sareng anu sanés nyarios ogé, kusabab énjingna kuring angkat deui, sareng sadayana ilusi kuring rusak tapi anu sanésna Dokter ngahadiran kuring sareng ngawartosan kuring ngantosan 2 minggu deui pikeun ngalakukeun ultrasound intravaginal sareng anu aya diistirahat kanggo perdarahan sabab seueur ...
    na ogé, nepi ka ayeuna teu aya anu nyaritakeun naon anu lumangsung; pikeun dinten Saptu kuring kedah ngiringan ultrasound intravaginal sareng mudah-mudahan masihan kuring warta anu saé, sabab anjeun henteu terang sabaraha kuring ngarep-ngarep anak orok ...

    Abdi henteu terang naon anu kedah dipilampah, langkungna kuring bahkan henteu terang naon anu kedah dipikirkeun ... saleresna kuring jadi leutik haté, tapi dina waktos anu sami kuring neneda ka Gusti Allah supados sadayana janten saé !!!!
    Naon anu kuring lakukeun ... .. bantosan abdi…. Abdi nyandak pendapat !!!!!
    Kuring miharep anjeun henteu bosen sareng sadaya téks di luhur, tapi kuring hariwang pisan: ´ (

    Hatur nuhun!!!!!

    1.    FANIA cenahna

      Nya, kuring dina kaayaan anu sami sareng anjeun, ngantosan, diajar, sareng ngantosan langkung seueur, kuring hoyong mamatahan anjeun ulah asa-asa, tapi mustahil.

      Kuring ngan ukur tiasa nyaritakeun yén Diosito ngalakukeun hal-hal pikeun hiji hal, sanaos urang henteu ngartos ku cara éta. Dina kasus kuring, kuring henteu milarian orok kuring, éta kejutan hamil, tapi nalika kuring terang, éta mangrupikeun ilusi badag. Sareng mangrupakeun kasusah pikeun janten sapertos kieu, tanpa dokter ngawartosan anjeun anu anjeun badé nguping. Abdi pendarahan, abdi nyuntik nyalira. Tapi ogé, kuring mamatahan anjeun ngantosan, aya harepan yén orok urang bakal angkat sababaraha dinten sanggeusna.

  329.   KADUNG cenahna

    CHIKAS BAGUS KAUL DINA Dinten Sateuacana NGALAKSIKAN SAKING AWAL SAKITNA KAMUNGKASAN ANJEUN ANJEUN, JEUNG NU TEH NGAGOROKKEUN KOK ANJEUN CHIKAS YANG BISA NGABUBUR JEUNG LEUWIH JEUNG Kuring, Babarengan jeung Mitra Kuring, Kami Baheula Ngomong Babaturan. Aranjeunna ngawartosan kuring ayeuna, kuring terang sareng kuring dina karantina sareng saatos karantina kuring kedah nyandak perlakuan khusus pikeun tiasa konsép deui, tapi upami anjeun ngagaduhan hubungan saatos mimiti anjeun, kuring terang yén anjeun parantos janten kanker. ATAWA Anjeun BISA MUTU SEMEN JEUNG MOSOSITÉL LALAKI, KASÉNGANAN PANGSAÉNA NUNGGUNG SABAB SATABABAN NGABARAKAKEUN JEUNG SABADEU KUDU HUBUNGAN, PISANNA BANYAR JANGJI SEX ... PISANÉÉNA SÉNÉNA SANGKA SANGKA SING AYA AKU BISA MENDANG KA ANJEUNG BAYI »DINA PANANGAN ... ALLAH terang kunaon Anjeunna ngalakukeun hal

    1.    Pangalusna cenahna

      Halo Duka, kuring leres-leres ngartos anjeun, 11 dinten ka pengker kuring ngalangkungan curettage sareng kuring leres-leres ngalaman saminggu kanyeri sareng seueur kasedihan, dinten ayeuna kuring angkat ka bumi, berkat dukungan kulawarga kuring kuring nangtung, saur kuring nuju ngalangkungan kasedihan kuring sapertos éta, kedah émut kana kalimat anu kaponakan kuring masihan kuring "nyeri henteu tiasa dilawan, sangsara opsional", janten kuring ngadorong, ka luhur sareng ka hareup, éta mangrupikeun pangalaman anu dipasihan ku Gusti urang janten langkung saé dina kahirupan. -Kiwari, éta kumaha kuring ningali éta- Gusti nempatkeun kami tés sareng ngabantosan urang pikeun kaluar tina éta, teras-terasan sareng ajaran sareng diajar ... mugia Gusti maparin terang ka anjeun sareng anjeun geuwat pulih sacara fisik, tapi anu paling penting dina émosional.

  330.   TAMBIH DEUI cenahna

    Kamari pamajikan kuring ngalaksanakeun prosedur, alhamdulillah sareng dokter anu ngumbara 40 kilométer jam 2 énjing pamajikan abdi sareng abdi, kusabab teu aya dokter anu jaga kusabab aranjeunna nyungkeun kenaikan gaji sareng aranjeunna henteu damel wengi kalayan résiko kasihatan seueur jalmi sapertos pamajikan kuring, nuhun anu teu terhingga ka Gusti sareng ka Dokter ieu pamajikan kuring pulih ampir ajaib, kuring ngarasa sedih pisan ngeunaan kanyataan yén kami hoyong orok, tapi kuring maca seueur carita anu sanés sareng kuring ngaidentipikasi sareng aranjeunna sadayana .aya hirup bakal aya harepan; HATUR NUHUN PISAN!

  331.   Liliana cenahna

    Tong sedih !! ka urang sadayana ... anu kedah dilakukeun awéwé anu parantos gaduh langkung ti dua kakandungan anembryonic nyaéta ngalakukeun tés TOXOPLASM, punten, tés ieu penting pisan kumargi éta mangrupikeun panyabab anu paling umum tina kakandungan anembryonic. Nalika kuring nyerat sababaraha garis deui, hal anu sami kajantenan kuring, aranjeunna ngalakukeun MVA (aspirasi uterus manual atanapi curettage) sareng upami éta nyeri teuing. Sareng saatos sabulan kuring parantos ngalaksanakeun prosedur ieu, waktos abdi sumping sareng kuring henteu ngantep pendarahan x 13 dinten dimana aranjeunna ngalakukeun infinities tes milarian anu nyababkeun perdarahan anu kaleuleusan sareng aranjeunna kedah ngalakukeun MVA anu sanés kumargi aya sésa-sésa Sababaraha dinten saatos MVA terakhir kuring sareng kuring leres-leres ngarasa sedih, nyeri pisan. hatur nuhun Gusti maparin berkah

  332.   Laura cenahna

    Halo budak awéwé 2 dinten ka pengker kuring ngagaduhan curettage pikeun kakandungan anembryonic sareng 1 minggu ka pengker urang ngimpi kadatangan orok urang, dinten ayeuna kuring ngaraoskeun kumaha orok kuring tiasa dicabut tina awak kuring sareng mikir yén aya rébuan awéwé anu henteu hoyong kadatangan orok sareng urang bakal maot ngan ukur gaduh hiji déwa anu terang kunaon anjeunna ngalakukeun hal-hal ayeuna kuring ngan ukur nyungkeun kakuatan pikeun ngahontal pengunduran diri ti karugian kami. Kuring ngartos anjeun budak awéwé sareng mugia anjeun bakal untung dina usaha anjeun salajengna

  333.   Rocco cenahna

    Halo, sabaraha lilana kakandungan anembryonic tahan, sateuacan janten kaguguran? Jam 5.6 minggu Kuring ngalakukeun kamandang nalika tés getih positip sareng aranjeunna ngawartosan yén éta terlalu dini pikeun ditingali, yén éta bakal datang deui dina 15 dinten, tapi kami hoyong ngantosan sakedik deui, ayeuna kuring gaduh antara 10 sareng 11 minggu, tapi kuring sieun balik sareng teu aya anu kaluar 🙁 dokter, anu sanés dokter kuring, ngajantenkeun kuring jelas sareng ngawartosan yén kuring henteu ngagaduhan matriks, tapi anjeunna henteu masihan koméntar anu matak ngeri, ceuk kuring ogé sanés hoyong naroskeun anjeunna naon-naon, sabab anjeunna sanés dokter biasa kuring, tapi ayeuna kuring gaduh janji dugi ka payun. sasih pikeun tiasa ngabahasna sareng dokter kuring sareng kuring masih sieun ngalakukeun kamandang 🙁 kuring ngarep aranjeunna tiasa ngajawab patarosan kuring,

    Slds !! 😀

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Alesan naha aranjeunna masihan anjeun janjian engké kusabab aya kamungkinan éta masih kénéh mimiti ningali émbrio sareng panginten engké bakal katingali. Upami éta ditingali, sadayana bakal nuturkeun jalan normalna, tapi upami henteu, upami anjeun henteu acan ngusir nyalira, aranjeunna kedah ngalakukeun curettage. Kusabab kitu entong tinggalkeun, gancang anjeun langkung saé, kuring terang éta pikasieuneun tapi upami anjeun kedah nyanghareupan curettage éta bakal beuki hésé beuki lami. Untung sareng sadayana lancar 😉

  334.   sandi cenahna

    Halo dina April 2011 kuring kurang ti sabulan hamil, sareng dina ultrasound kantungna teu nunjukkeun émbrion, kuring henteu terang naon anu lumangsung salami kirang langkung 15 dinten aranjeunna ngajantenkeun tés getih pikeun ningali kanaékan BHCG anu kuring henteu terang naon éta. Kuring aya di 5000 sareng aranjeunna ngajantenkeun abdi énjing-énjing ningali upami éta naék, upami éta henteu angkat aranjeunna bakal masihan abdi gelar tapi jumlah ieu parantos ngalikeun ka 12000 ayeuna orok abdi 8 umur bulan sabab saatos teu aya, abdi leres-leres henteu ngartos naon anu kajantenan.

  335.   Ricardo cenahna

    Halo ... Kuring rada bingung ngeunaan masalah ieu, pasangan kuring sareng kuring parantos nyobian kakandungan, tapi parantos dua kali berturut-turut yén anu katelah kakandungan anembryonic lumangsung, dina dua waktos pamajikan kuring kedah ngalaman rahim curettage, pikeun ieu alesan urang mutuskeun pikeun ngurus diri ku alat, éta langkung ti sataun saatos "kakandungan" terakhir sareng urang mutuskeun pikeun miceun alat éta, tapi kami sieun éta bakal kajadian deui, dokter umum ngan ukur nyebatkeun yén éta normal sareng kaleresan mangrupikeun kaayaan anu rada frustasi sareng traumatis. Pamajikan kuring ngawartosan yén meureun éta kusabab spérma kuring henteu cocog pikeun éta, kaleresan upami kuring rada hariwang sareng hoyong terang naon tés anu tiasa kuring candak atanapi naon anu kuring tiasa laksanakeun, hatur nuhun.

    1.    Dunya Santiago cenahna

      Halo. Leres, kuring terang éta sora anéh sareng frustasi, tapi dugi ka 3 kakandungan tina jinis ieu dianggap normal, saatos anu katilu éta mimiti pikahariwangeun sareng perlu dilakukeun tés pikeun ningali naon anu lumangsung. Masalahna tiasa duanana anjeun sareng anjeunna, tapi éta sigana langkung seueur. Bersantai, cobian deui sareng, upami éta kajantenan deui, kuring mamatahan anjeun angkat ka dokter pikeun mariksa anjeun duaan. Salam sareng sing sagalana lancar!

  336.   Tendo Akane cenahna

    Punten, tapi ieu kajantenan ka batur: ANJEUN SADAYANA HEALTHY ANAK TANPA KOMPLIKASI ... KAMUNGKUTAN KADUA DITANGKUNG ... BISA DIJADI. BISA NUNGTUNG SAMA ATAWA SIA BISA NYEUNEUN CARING X YEN BENER AYA SIEUN KUDU JADI X SAMA DEUI ...

  337.   Viviana cenahna

    Hai, tilu taun ka pengker, hal anu sami kajadian ka kuring. Kuring kakandungan hamil, kaleresan sedih pisan kuring ngira yén moal bakal ngagaduhan anak deui. Abdi parantos gaduh budak awéwé umur 6 satengah taun. Kuring kedah ngalaman curettage. Saatos sataun satengah urang nyobian deui, urang parantos ngalaksanakeun studi genetik anu tétéla ogé ... dinten ayeuna urang ngagaduhan orok, anjeunna parantos yuswa 7 bulan Ornella. kakandungan normal kamandang munggaran anu aranjeunna lakukeun nyaéta hamil 5 minggu sareng aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén cikal bakal teu katingali; Deui kuring mikir yén dunya bakal turun ka kuring ... kami ngulang deui dina 12 minggu transvaginal sareng di dinya anjeunna parantos sadayana kabentuk

  338.   Angela cenahna

    🙁 Abdi dina kaayaan anu sami sareng anjeun, kakandungan munggaran kuring kembar, kuring ngan ukur tinggal hiji murangkalih, ayeuna anjeunna yuswa 6 taun, 7 bulan ka pengker kuring hamil sareng henteu sami. MATI EGG RETAINED, kuring ngalaman curettage . Ayeuna kuring hamil sakitar 5 minggu sareng kuring asa lieur pisan sareng sieun. Kencan munggaran kuring nyaéta minggu payun, mudah-mudahan sadayana henteu kunanaon. Abdi ngawartosan anjeun kumaha kaayaan kuring. ciuman saeutik.

  339.   Alicia cenahna

    Kusabab laporan semu sapertos kieu urang awéwé tetep teu sadar kana awak sareng émosi urang; pikeun indung, orok mangrupikeun orok, henteu paduli dinten kehamilan atanapi minggu atanapi bulan. Upami kuring ningali tulisan ieu dina jurnal médis kuring bakal ngartos, dokter nyarios fétus, embrio, sareng sajabana, tapi di tempat anu disangka ibu-ibu nyarios, ngawatesan basa kana téknis médis tanpa ngémutan bagian émosional anu unggal kakandungan ngumpulkeun kuring. . henteu ngan ukur biasa-biasa waé tapi ogé nyerang. Kaleungitan kakandungan anembryonic sareng teu leres dijelaskeun sareng dirawat tiasa balukarna serius pikeun indung, hubungan pasangan sareng seueur aspék sanés. Sekuel pang parahna anu kuring alami nyaéta panyakit anu pikasieuneun disebut déprési. Anjeun kedah maca sakedik deui sareng inpormasi, henteu cicing sareng bécék saderhana naon anu aranjeunna carioskeun sareng naséhat kuring ka sadaya ibu-ibu, sok nyungkeun pendapat anu kadua komo katilu, soak inpormasi, baca, dengekeun, diajar, henteu ari barang goréng sapertos kieu.

  340.   kadal cenahna

    halo
    Kuring gaduh kahoyong hébat pikeun sabulan sareng kuring ngagaduhan curettage, éta mangrupikeun enbaraz munggaran kuring. Saminggu saatos curettage kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring sareng ayeuna kuring gaduh debit bodas anu hoyong hoyong ieu kuring tiasa hamil Abdi hariwang kusabab masa abdi teu acan

  341.   ameng cenahna

    Kuring ngalaman dua kakandungan anembryonic kalayan jarak genep bulan silih léngkah panungtungan dua bulan ka pengker pasangan kuring sareng kuring hoyong gaduh orok tapi 10 taun ka pengker aranjeunna dioperasikeun sareng kuring ngan ukur ngagaduhan hiji indung telur janten kuring sieun yén kuring bakal moal tiasa hamil atanapi éta Hal anu sami kajadian ka kuring deui, kaleresan sedih pisan terang yén anjeun moal gaduh bb anjeun sareng anjeun kaleungitannana, kuring asa pisan, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun

  342.   Sandra cenahna

    Halo Abdi umur 16 taun sareng 15 dinten ka pengker kuring ngagaduhan curettage sareng sanaos umur kuring ngagaduhan orok sareng kuring ningali yén sababaraha gaduh kasuksésan hébat janten enbarazar sieun kuring éta kusabab umur kuring éta tiasa mangaruhan kuring upami aya anu tiasa ngabantosan kuring hatur nuhun

  343.   mayra cenahna

    Hai, abdi Mayra, kuring yuswa 19 taun, sataun katukang hal anu sami kajadian ka kuring sareng kuring sieun kaleungitan orok deui kusabab kuring sangsara pisan nalika didiagnosa

  344.   mayra cenahna

    Hai, abdi Mayra, kuring yuswa 19 taun, sataun katukang hal anu sami kajadian ka kuring sareng kuring sieun kaleungitan orok deui kusabab kuring sangsara pisan nalika didiagnosa

  345.   paty cenahna

    Halo dinten ieu kuring sedih pisan kuring hamil 7 minggu kuring ngagaduhan kamandang anu munggaran sareng cikal kuring teu katingali aranjeunna ngawartosan kuring ngantosan saminggu pikeun ningali naha bakal kaluar upami kuring henteu kedah ngantosan ngusir nyalira éta bakal kakandungan anembryonic kadua kuring nuturkeun anu séjén nyaéta sataun katukang. Kuring parantos gaduh 2 budak awéwé umur 5 sareng 3 taun tapi sanaos kuring sedih pisan sareng kuring henteu hoyong ngalangkungan ieu deui jadi kami mutuskeun yén kami moal nyobian deui.

  346.   jeimmy vanessa cenahna

    Abdi kakandungan embrio dina tanggal 26 Agustus, sedih pisan, kuring hoyong terang sabaraha lami kuring kedah ngantosan hamil deui

  347.   begona cenahna

    Nya, dina 2 taun kuring ngagaduhan x 3 kakandungan…. 3 anu dikandung dina bulan mimiti usaha ... .. anu kahiji (tanpa gejala kakandungan atanapi noda) aborsi tunda dieureunkeun dina minggu 5 sareng aranjeunna ngajantenkeun kuring curettage dina minggu ka 8…. Antosan dugi ka masa mimiti datang sareng hiji deui aturan x upami kuring mamatahan gyne kuring ... maka bulan payun hamil deui ... waktos ieu lumayan lancar! Abdi gaduh anak normal sareng geulis kalahiran normal sareng sadayana normal yén upami kuring perhatoskeun seueur seueul, pusing sareng utah nalika mimiti kakandungan (tanda dq lancar) …… sareng nalika sataun parantos ngancik kami parantos nyobian angkat ka lanceuk sareng hamil bulan kahiji sareng tanpa gejala deui… .. gulung goréng… .Kuring ngalaman spotting anu alit sareng kuring ngulinkeunana sareng oooo deui kana cara lami 2 taun ka pengker, aborsi anu ditunda parantos liren pisan sareng teu aya émbrionis ... Abdi hoyong tés sabab di dieu aya anu gagal… .. urang bakal ngalakukeun éta….

  348.   Hesiel cenahna

    Pas kuring terang ngeunaan kakandungan kuring sareng dokter kandungan nyaritakeun yén aya anu salah, anjeunna ngawartosan éta kakandungan anembryonic, tapi anu kuring henteu ngartos nyaéta upami anjeunna terang yén teu aya deui anu kedah dilakukeun sabab anjeunna nyarankeun yén Abdi ngantosan sababaraha bulan deui Kanggo ningali naha éta berhasil ngembangkeun éta, dugi ka ayeuna kuring rada lieur sareng sedih sigana mah éta kasalahan médis .. 🙁

  349.   DNP cenahna

    SALAM TODASSSSS tangtu anjeun bakal tiasa ngalahirkeun, ngan antosan sakedap sareng tong kaleungitan IMAN, tong ngagaduhan hubungan sahenteuna 45 dinten saatos dilakukeun, upami prosedur dilakukeun ka anjeun, tong kaleungitan iman anjeun. Anjeun gaduh umur.
    Sareng hiji hal anu kuring percanten ku kayakinan nyaéta yén sadayana atanapi paling anu kajantenan pikeun aranjeunna ngagaduhan inténsina janten ibu-ibu sareng ilusi sahingga TUHAN JEUNG kahirupan bakal masihan aranjeunna.
    ALLAH NGABERKAHAN ANJEUN.

  350.   Katherine cenahna

    Halo ... kuring ngaraos éra pisan nalika kuring terang yén kuring kakandungan embrio ... Abdi umur 5 minggu sareng pikeun kuring éta kuat pisan. Alhamdulillah kuring parantos gaduh dua murangkalih ... sareng urang sadayana ngarepkeun kakandungan anu katilu ieu ... sanaos kuring kedah ngantosan ngusir kantung sareng éta ... kuring sieun pisan yén hal anu sami bakal kajadian deui upami kuring nyandung deui ... mungkin Éta bakal kajadian deui ... bakal salaki kuring ngaroko teuing ... éta bakal jadi masalah ... punten Abdi peryogi anjeun carioskeun ka kuring. . Nyeri ieu anu kuring rasakeun ngéléhkeun kuring ....

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Halo Katherine, Hapunten pisan tina nyeri anu anjeun rasakeun ayeuna. Upami anjeun kantos ngalaman kakandungan émbrionik sakali, éta henteu hartosna anjeun kedah ngalangkungan éta deui. Saur salaki anjeun ngaroko mangrupikeun panyabab, sanaos ngaroko henteu saé pikeun kaséhatan saha waé. Upami anjeun ragu, tanyakeun ka dokter, anjeun bakal ningali yén sadayana bakal ningkat. Salam!

  351.   barina cenahna

    Mungkin tés kakandungan positip, maka aranjeunna ngalakukeun ultrasound sareng tétéla kakandungan anembryonic nembongan sareng sasasih saurna ultrasound dilakukeun dimana upami orok némbongan? ... mungkin ieu kajantenan atanapi aya hal anu anéh dina kaayaan ieu

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Halo Karina, tanpa ragu naon anu anjeun mendakan henteu normal pisan. Anjeun kedah angkat ka dokter pikeun nganalisis kaayaan, salam!

  352.   katherine tiis cenahna

    Halo, nami abdi Katty, kuring hamil 5 minggu, kusabab nyeri dina beuteung aranjeunna dikirim kuring gaduh ultrasound transvaginal, sareng anjeunna ngawartosan yén ayana kantung kehamilan anu leutik pisan katingali, tapi ayana cikal teu katingali, kuring Dokter Kandungan nyarios yén éta tiasa x naon anu janten kakandungan sababaraha minggu, yén aya kasus henteu sadayana awéwé, biasana kajadian yén cicing di 6 sareng 7 minggu panginten aya ayana cikal sareng deg-degan, kaleresan kuring henteu terang naon anu kedah dipikirkeun ieu anu kuring salah

  353.   Cecilia cenahna

    Halo, wilujeng siang, nami abdi Cecilia, kuring yuswa 25 taun. Dina yuswa 20 kuring kakandungan munggaran kuring, kuring nyandak tés jalma-jalma anu nuju di apoték sareng éta kumaha kuring terang saatos kuring indit ka dokter kandungan pikeun sababaraha rasa teu nyaman sareng anjeunna ngawartosan yén kuring ngagaduhan anembryonic kakandungan sareng aranjeunna ngalakukeun curettage. Dina akhir taun kamari sareng dina awal ieu kami terang deui yén kami hamil, kaleresan éta, kami bungah pisan sareng kuring indit ka dokter kandungan anu masihan kuring ubar pikeun nguatkeun kakandungan tapi tungtungna tétéla janten kakandungan anembryonic anu sanés sareng aranjeunna masihan kuring ubar pikeun ngaleungitkeun éta sanés kuring hoyong curettage anu sanés sababaraha dinten ka pengker kuring ngayakeun tés bumi anu nyarioskeun sabaraha lami anjeun sareng kaluar yén kuring hamil langkung ti 3 minggu Kuring mutuskeun pikeun ngalakukeun tés getih sareng éta positip ogé, parantos aya latar tukang anu kuring gaduh, kuring bahkan henteu hoyong éta. Koméntar ka salaki kuring supados henteu ngagumbirakeun ogé sareng kuring henteu hoyong angkat dokter kusabab kasieunan. Ngan ukur titik coklat anu némbongan deui sareng kuring ngalaman nyeri dina tingkat indung telur anu leres sareng kuring janji sareng dokter kanggo énjing tapi saleresna nyaéta kuring sieun pisan kuring henteu terang naha ieu kajantenan, kuring henteu hoyong mikir yén éta mangrupikeun anu sanés sareng Upami éta, naha éta kajantenan?

  354.   Luna cenahna

    Halo lulus x sami ayeuna, punten naon anu lumangsung upami anjeun tiasa ngagaduhan orok?

  355.   Ale cenahna

    halo

  356.   Tania cenahna

    Ola Abdi yuswa 23 taun. Sareng kuring parantos ngalaman dua aborsi anembryonic, anu terakhir ngan ukur sabulan katukang aranjeunna masihan kuring pilihan pikeun milih antara curettage sareng misoprostol. Kuring nyandak kaputusan pikeun milih misoprostol sareng alhamdulillah sadayana lancar ogé henteu ngagaduhan nyeri anu kuat Kuring ngan ukur resep ngalaman haid. Abdi hoyong terang naha ieu kajantenan ka kuring saatos dua taun tanpa ngurus diri sareng ngajaga hubungan sareng pasangan kuring. Sareng nalika kuring terang yén kuring tungtungna hamil, hal anu sami kajadian ka kuring salaku anu munggaran. Naha kusabab pasangan kuring yuswa 49 taun sareng teu gaduh deui yuswa gaduh murangkalih? Atanapi sadayana bakal kalepatan.
    Nuhun kana perhatosanana.

    1.    Moshita03 cenahna

      Halo Tania .. Kuring ogé parantos ngalaman dua kakandungan anembryonic anu parantos réngsé dina curettage jam 9 minggu .. éta mangrupikeun hal anu traumatis pisan ... saleresna mah, kuring ngarasa sedih pisan ... anu terakhir. Ieu dina bulan Nopémber 2016 ampir genep bulan ... Kuring mikir nyobian deui ... tapi kaleresan ngéléhkeun kuring. Sieun ... aranjeunna ngimpina ngimpina ... sareng parasaan campuran kana kahirupan? Salaki kuring ngusulkeun kuring milari bantosan psikologis sareng anu leres mah malahan anu ngajantenkeun kuring hoyong…. Nyeri pisan nyeratna .. bayangkeun kanyeri sareng kanyeri nalika nyaritakeun ka anu teu dikenal? Kuring ngan ukur ngarepkeun yén kasedihan ieu bakal hiji dinten ngantep kuring neraskeun hirup kuring ???

  357.   mely cenahna

    Halo budak awéwé, kajadian anu sami sareng kuring. Kuring parantos nyobian hamil saeutik telat. Jam 37 kuring hamil, éta kakandungan munggaran kuring sareng teu aya anu anembryonic, pangalaman anu nganyenyeri pisan kuring, aranjeunna ngajantenkeun kuring curettage dina 7 minggu. Dua satengah taun kalangkungan nyandung deui, kuring bungah pisan tapi dina waktos anu sami sieun kakandungan anu munggaran, kuring sieun éta bakal kajantenan deui, sareng éta kajadian. Kuring indit ka dokter dina minggu ka 5 sareng ultrasound henteu nunjukkeun nanaon. Dokter nyarios yén éta henteu acan katingali tapi sigana aya anu mimiti ngabentuk. Ilusi éta hébat. Saatos dua minggu kuring angkat ka ultrasound sareng dokumén. Cenah mah teu aya nanaon sareng waktos sareng ukuran kantongna henteu cocog. Pikeun ukuran sac, kakandungan masih 5 minggu sareng émbrion masih henteu katingali. Aranjeunna ngirim kuring studi cgh sareng hasilna mangrupikeun kakandungan anembryonic. Saatos dua kakandungan sapertos kieu, naha anjeun kaleungitan harepan?

    1.    Macarena cenahna

      Halo Mel, kami hampura yén anjeun ngalaman pangalaman éta. Rangkulan.

  358.   Gabriela cenahna

    Hai, nami abdi Gabriela, umur kuring 21 taun. Kuring ngalaman pangalaman kakandungan anembryonic taun kamari, éta sedih. tapi sagalana kajadian pikeun hal. ayeuna saatos 6 bulan pangalaman éta. Abdi hamil kuring 12 minggu. Nya, kuring ngan ukur kantos angkat ka gim, tapi aranjeunna nyarios yén kuring henteu ningali éta, kuring yuswa 5 minggu, teras ayeuna kuring henteu hoyong angkat kusabab sieun dicarioskeun éta kakandungan anu sami , tapi kuring parantos 12 minggu, kuring henteu ngalaman perdarahan. anomali sareng kuring miharep yén Gusti henteu sami sareng anu sanés. Naha tiasa upami éta kakandungan anembryonic, abdi bakal ngalaman pendarahan ??? ?

    1.    Macarena cenahna

      Halo, kuring ngan ukur ngarepkeun yén sadayana jalan pisan, sareng anjeun teu ngagaduhan masalah. Anjeun bakal ngawartosan kami.

  359.   mar sareng rodriguez cenahna

    Halo, patarosan kuring nyaéta hamil 7 minggu sareng kuring milih anu poek antara getih warna anu hampang.
    Tanggal 17 kuring di dokter sareng aranjeunna ngalaksanakeun touch sareng beuheung ditutup.
    Aranjeunna ngalakukeun tés béta sareng naék, aranjeunna ogé ngulinkeun kuring, nyaéta bin émbran anu ditanamkeun sareng ketukan 103 per menit tapi kuring tetep milih getih, dokter ngawartosan yén éta henteu kunanaon tapi dugi iraha kuring kedah sapertos kitu sareng lamun éta normal? Hatur nuhun

  360.   Martina cenahna

    Abdi umur 38 taun, éta kedahna 6 minggu sareng 4 dinten, tapi dina pamariksaan terakhir kuring 4 dinten ka pengker dokter nyarios ka kuring yén sigana kuring hamil sahenteuna saminggu, kusabab kantung masih kosong, kantung parantos ageung tapi embrio henteu acan kabentuk. Abdi prihatin pisan. Hiji-hijina gejala anu kuring kagungan nyaéta kacapean sareng ti jaman ka jaman lieur, kasusah bobo, tapi pikeun dua dinten kacapean kuring teu turun, kuring perhatoskeun éta parantos turun seueur, kuring henteu raoseun saatos linggih, henteuna gejala ieu ngaheureuykeun kuring . Abdi kedah angkat ka dokter dina waktos 10 dinten. Naha ieu kajantenan ka batur sareng ku akhir anu bahagia? Hatur nuhun

  361.   Norma cenahna

    Kuring nembé kakandungan émbrionik sareng alam parantos ngalaksanakeun padamelanna, iraha langkung merenah pikeun nyandak kontraséptip?

  362.   stacy cenahna

    hla kuring gaduh 7 minggu dinten Senén kuring angkat sareng dctr kuring sareng anjeunna ngalakukeun ultrasound sareng anjeunna ngawartosan yén ngan kantung ieu teu katingali émbrion anjeunna ngutus kuring ka hcr hitungan hormonal sareng kaluar yén kuring gaduh 3446.76 mlu dinten ayeuna kuring ngulang deui deui sareng Isukan kuring bakal ngartos hasilna. Sieun kuring nyaéta yén kuring ngagaduhan seueur colic sareng dinten Salasa kuring rada ngaluarkeun getih, éta ngan ukur minimal tapi dokter kuring masihan harepan ka saha anu bakal ngabantosan kuring, plisss.

  363.   Laura cenahna

    Halo, dua bulan ka pengker kuring kaleungitan kakandungan ampir 3 bulan. Sanaos seueur goréngna nyaéta ngalangkungan sagala rupa éta, karugian gancang, henteu nyeri pisan, butuh ampir tilu minggu pikeun pendarahan kuring paling beurat teras turun. Tilu dinten ka pengker pendarahan kuring dimimitian deui, sabulan saatos anu terakhir, kuring ngalaman karugian pembekuan ageung sareng kuring rada langkung nyeri tibatan normal, kabeneran kuring ampir henteu ngalaman nyeri upami waktos harita kuring ngaraos kontraksi anu ngajelaskeun naon anu anjeun badé gaduh. Kuring ngalakukeun kamandang dua minggu ka tukang sareng aranjeunna ngawartosan yén sadayana henteu kunanaon. Patarosan na, naha gumpalan abdi ayeuna sareng anu sanés normal? Hatur nuhun pisan, wilujeung sadayana. Laura

  364.   cafa2813 cenahna

    Halo, kuring ngalaman pangalaman kakandungan sapertos kieu tanggal 16 Agustus 2017 aranjeunna masihan kuring ameu sareng 14 dinten sateuacana kuring hubungan intim di awal kuring ngajagi diri teras henteu sareng sanaos réngsé dina dubur kuring kuring gaduh cangcaya upami kuring tiasa tingali kuring janten reuneuh saatos 3 dinten maka kuring ngagaduhan aturan kuring salami 12 dinten kuring ngalakukeun tés bumi sareng kuring ngagaduhan xfa positip, aya anu ngawartosan upami kuring tiasa ningali hamil

  365.   Mara cenahna

    Halo, kuring béjakeun ka anjeun 4 dinten ka pengker aranjeunna ngawartosan yén kuring ngagaduhan embrio sareng kuring henteu ngalakukeun curettage atanapi naon, tilu dinten ka pengker kuring berdarah tapi sakedik pisan sareng kuring henteu acan ngaluarkeun getih deui, kumaha kuring terang upami kantung kehamilan parantos parantos kaluar?

  366.   FlaKa cenahna

    Halo budak awéwé, kuring parantos ngalaman kakandungan 2 anembryonic, sareng kuring hoyong nyobian kanggo terakhir kalina kuring angkat ka gyne sareng anjeunna resep geslutin200mg, asam folat, kuring sieun éta moal jalan

  367.   Magda cenahna

    halo
    Ieu hariwang pisan
    Tanggal 24 Juli kuring ngalaman curettage kusabab kakandungan embrio sareng kaleresan kuring ngantunkeun kusabab kuring gaduh tilu murangkalih, kaleresan, kaopat sanés kasalahan tapi tanggung jawab anu hébat pisan.
    Salami dua minggu, kuring badé nganggo téh tambaga, disebatna di dieu, sareng kunaon aranjeunna nyarios yén kuring moal tiasa nempatkeun éta kusabab kuring hamil deui? Kaleresan kuring pisan hariwang sabab kuring ngalaman sataun anu pikeun awéwé kuring gampang diasimilasi sareng ayeuna ieu
    Kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring tapi dina waktos anu sanés anjeunna tungtungna di jero kuring, henteu ayeuna kalayan kakandungan ieu atanapi anu kuring leungit, kuring henteu sieun teuing kumargi kakandungan kuring sesah pisan dina hartos yén kuring bahkan henteu tiasa nangtung pikeun aranjeunna . Gejala anu masihan ka kuring ayeuna kuring parah pisan kasieunan pangbadagna nyaéta éta bakal kajadian deui, butuh dua bulan, mungkin éta tiasa kajantenan deui ka kuring
    Punten, abdi kalintang musnah