Kakandungan jeung anjing

Kakandungan jeung anjing

Seueur awéwé mutuskeun pikeun ngalakukeunana jalan ka indung sareng dina waktos anu sami sareng piaraan di bumi. Mamang tiasa timbul nalika urang henteu terang upami éta ngabahayakeun pikeun kaséhatan Anjeun atanapi yén orok gaduh anjing atanapi ucing di bumi nalika kakandungan.

Hiji awéwé kudu boga langkung jaga nalika kakandungan anjeun jeung ayana sato di imah teu kudu jadi hiji impediment bari nyokot pakait ukuran kaamanan Saniter. Pikeun terang sadayana pancegahan ieu, penting pikeun neraskeun maca naon pro sareng kontra.

Nalika piaraan urang mangrupikeun perusahaan anu pangsaéna

Sato naon waé anu marengan urang di bumi sareng khususna anjing tiasa janten perusahaan anu pangsaéna. Ieu tiasa janten perhatian hébat, nalika anjeunna geus ngarasakeun aranjeunna kalayan loba cinta pikeun taun sarta ayeuna eta henteu dipikawanoh naha ngalakukeun tanpa aranjeunna.

Nalika dipikanyaho yén kakandungan aya sareng anjeun gaduh sababaraha jinis piaraan, éta penting ngabejaan dokter kandungan Anjeun atanapi spesialis naon waé anu ngalaksanakeun tindak lanjut. Ku cara kieu, tés anu diperyogikeun bakal dilaksanakeun, kalebet a ujian pikeun toxoplasmosis.

Dina tés ieu bakal diverifikasi upami anjeun parantos lulus toksoplasmosis sarta runtuyan ukuran jeung tungtunan bakal dibikeun. Ieu bakal kaasup a kabersihan sareng nutrisi anu leres sapanjang kakandungan ku kituna teu aya resiko nanaon.

Kakandungan jeung anjing

Naon résiko anu tiasa ditingali ku anjing nalika kakandungan?

Biasana yén kateupastian gaduh sato di bumi tiasa janten résiko. Sacara umum, teu kedah hariwang atanapi kedah ngajauhan anjing lamun runtuyan sarat geus patepung.

A anjing kudu périodik ninggalkeun imah pikeun ngagentos dirina jeung ngarasakeun nu leumpang di jalan. Anjeun pernah nyaho naon éta bisa noel jeung mawa imah, janten sato anu diurus sareng dikadalikeun ku pamariksaan Pangajaran sarta Palatihan Atikan bakal salawasna dikontrol langkung saé. Anjeun kudu boga anjing divaksinasi sadaya vaksin anu tiasa ngabantosan anjeun séhat.

Wanoja hamil kedah ngumbah leungeunna unggal waktos nyabak sato, khususna upami anjeunna badé ngadamel tuangeun naon waé. Dina cara anu sami, anjeun kedah henteu nyabak atanapi ngamanipulasi barang-barang anjeun sareng upami anjeun kedah nyabak, éta kedah nganggo sarung tangan teras ngumbah leungeun anjeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
4 alesan kunaon anjeun kedah piaraan di bumi

Anjing kudu salawasna beresih jeung ulah nepi ka keuna atawa deukeut kana dahareun. Éta henteu nyarios yén hal-hal négatip sok kajantenan, tapi naon waé anu tiasa dihindari salaku ukuran kaamanan bakal langkung saé.

sato ieu salawasna bagian tina ngirimkeun sababaraha jenis parasit, sanajan teu bahaya. Hiji awéwé hamil bisa jadi teu ngaréaksikeun ogé kana naon bisa dikirimkeun ka dirina, jadi manehna kudu ngalakukeun leuwih loba ukuran precautionary. Henteu saé éta keuna sungut sato, atawa nyokot najisna sumawona diletak ku maranéhna.

Kakandungan jeung anjing

Anjeun kedah langkung ati-ati sareng ucing

Sababaraha kulawarga tiasa gaduh piaraan. Aya kulawarga anu babagi ucing jeung anjing sareng di dieu pangukuran kedah sami, tapi kalayan sababaraha pengecualian.

Ucing bisa ngirimkeun toxoplasmosis, kasakit nu bisa ngabalukarkeun loba masalah dina ngembangkeun orok. Pikeun ieu, awéwé kedah gaduh analisa dina awal kakandunganana pikeun ningali naha anjeunna positip. Dina loba kasus anjeun geus boga antibodi, ngarah bisa ditangtayungan.

Dina kasus ucing Anjeun kudu mawa aranjeunna ka vet a pikeun dipigawé tés konfirmasi tina toxoplasmosis. Upami ucing tés négatip, éta henteu kaluar ti bumi, sareng henteu tuang daging atah, henteu kedah hariwang. Upami teu kitu, Anjeun kudu nyandak ukuran ekstrim dina perawatan maranéhanana, utamana dina nanganan kotak litter maranéhanana sarta excrement.

Sato piaraan sanésna ogé tiasa janten pembawa sababaraha jinis kuman sapertos salmonella. Aya dina sato sapertos oray, kuya atawa kadalKu alatan éta, ngabersihkeun kandang atanapi habitatna kedah dilakukeun kalayan sarung tangan sareng kabersihan anu saé. Nanging, ieu mangrupikeun ukuran penting anu kedah diperhatoskeun, upami aya sababaraha masalah timbul. Sato anu dijaga sareng higienis tiasa disimpen di bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)