Cinta ditingalikeun, henteu dipaksa. Ngarecah beungkeutan antara indung sareng budak.

kantétan

Dinten ieu kami ngaluncurkeun réfléksi ngeunaan hubungan sareng perasaan anu dipimilik ku indung ka budakna, sabalikna. Aya sababaraha kasus dimana cinta éta henteu dibales ku salah sahiji pihak. Éta hésé teu dipikaharti pikeun sésana, tapi kadang perlu de-dramatisasi kaayaan, pikeun nyingkahan kejahatan anu langkung ageung.

Unggal jinis cinta mah béda sareng masing-masing inpormasi lampiran nyiptakeun hubungan. Sakali kabentuk, anjeun kedah ngurusna, upami rusak, éta bakal mangaruhan kadua bagian, dina hiji cara atanapi cara anu sanés.

Ikatan antara ibu sareng murangkalih

Kami parantos parantos nyarioskeun dina kabeungkeut hubungan anu urang bentukkeun sareng murangkalih urang. Mimiti ti jaman prenatal teras ti saprak lahir. JEUNGéta penting henteu ngan ukur nyiptakeun beungkeut, upami henteu nguatkeun deui na hariwang ngeunaan éta janten kantétan anu séhat sareng aman. Anjeunna kedah yakin yén anjeunna bakal gaduh sadayana cinta anjeun tanpa sesek napas anjeunna, tapi tanpa karaos kurangna dukungan ti anjeun.

Masalah anu aya dina panangtayungan budak: ngajar saha aranjeunna anu tiasa dipercaya

Urang terang yén gampang pisan nyarios dina tiori sareng yén ikatan kantétan langkung rumit tibatan anu kedah dipiharep. Nanging, henteu sesah ngartos yén lamun ngalangkungan salah sahiji tina dua ekstrim, anjeun duaan bakal dirugikeun.

Ngarecah beungkeut kantétan

Ngarecah tautan ieu panginten janten seueur kaayaan, seuseueurna traumatis. Urang tiasa nyarios duanana panolakan indung ka budakna, sareng panolakan putra indungna.

Hiji putra tiasa langkung cinta ka indungna tibatan batur di dunya, tapi anjeunna peryogi rohangan pribadi, ogé perawatan séhat. Saleresna, anjeun moal tiasa malire putra anjeun teras nungtut supados anjeunna ngahargaan anjeun, Kuring ngahargaan anjeun jeung cinta anjeun. Atanapi anjeun teu tiasa ngarepkeun éta teu ngagaduhan sesela pikeun karusakan anu anjeun lakukeun. Kusabab anaking mangrupakeun mahluk defenseless, gumantung ka batur hirupAranjeunna tanggung jawab kolotna, duanana. Aranjeunna hoyong duanana sareng duanana peryogi, Sanaos aranjeunna tiasa salamet tanpa aranjeunna, éta salawasna ngagaduhan akibat.

kaparigelan barudak

Normalna, kaayaan sapertos kieu anu ngakibatkeun ngarecahna tautan ditingkatkeun ku kalemahan tautan. Gagantelkeun anu kuat sareng aman moal gampang pegat. Ieu ngan ukur tiasa dilakukeun upami tautan na bentukna goréng.

Salah sahiji cara pikeun ngaleuleuskeun beungkeutan nyaéta ngagaduhan jinis épéktur anu melang. Ieu mangrupikeun salah sahiji dua partai hoyong pisan kaasih batur sareng ngalakukeun naon-naon pikeun nyenangkeun anjeunna. Sanaos profil ieu biasana langkung umum di ibu-ibu ka murangkalihna, tibalik ogé kajantenan.

Nguatkeun beungkeut

Éta sigana henteu masuk akal, tapi mungkin waé nempatkeun rohangan di antara keduanya mangrupikeun jalan kaluar pikeun nguatkeun hubungan éta. Hésé cinta batur anu keur sesek napas anjeun. Nanging, kumaha gampangna pikeun babarengan sareng anu anjeun sono.

cara pikeun nguatkeun hubungan

Upami aya kirang minat ti salah sahiji pihak, langkung saé urang nyobian de-dramatisasi kaayaan saloba-gancangna. Tautan éta sigana moal kapok deui. Upami rusak ku kaayaan kieu, jalma anu ngagaduhan minat pikeun nguatkeunana, henteu kedah nguping yén éta mangrupikeun hal anu teu wajar. Anjeun teu kedah teras-terasan mikiran nyeri kaayaan anu ditanggung ku anjeun. Anu anjeun peryogikeun nyaéta kabur, cageur sareng diajar yén teu aya anu maot pikeun saha waé, sanaos hésé dipercaya.

Kumaha carana bagja ku hubungan anu rusak

Anjeun kedah mikir yén urang lahir nyalira, urang maot nyalira. Éta mangrupikeun pelajaran penting pikeun diajar dina kahirupan upami urang hoyong ngahontal kabagjaan. Urang kedah henteu milari éta ka jalma sanés, upami sanés dina diri urang sorangan. Leres pisan seuri anak anjeun bakal ngabahagiakeun anjeun, sapertos anak anjeun bakal bahagia upami anjeun mikeun anjeunna sababaraha cookies atanapi tuangeun anu dipikaresepna. Nanging, éta henteu kedah dugi ka titik dimana sadaya kabagjaan anjeun dumasar kana imut anu atanapi cookies éta.

Beuki tihang kabagjaan anjeun, beuki hésé pikeun ngarobihna. Upami anjeun putra atanapi putri, anu indung atanapi bapakna parantos nolak atanapi ngaleungitkeun, anjeun kedah mikir yén pasti aya jalma séjén anu minuhan kabutuhan pikeun sayang. Anjeun panginten henteu ngagaduhan salah sahiji sepuh anjeun, atanapi henteu saurang ogé, tapi anjeun moal kakurangan jalma anu ngurus anjeun nalika anjeun peryogi. Entong mikiran naon anu kakurangan, pikirkeun naon anu anjeun gaduh.

indung bagja

Upami anjeun indung atanapi bapak anu anakna nolak anjeunna, anjeun terang yén anak anjeun gumantung ka anjeun nalika lahir. Tapi anjeun henteu kedah hilap yén anjeun ogé jalma. Anjeun moal ngan ukur ngalakukeun éta pikeun kapentingan anjeun sorangan, tapi ogé pikeun anak anjeun. Hirup ku sareng pikeun anjeunna nganyenyeri anjeun duaan. Éta tiasa kajantenan yén anjeun moal terang kumaha deui bagja tanpa seuri éta sareng anak anjeun tungtungna ngamanipulasi anjeun pikeun salawasna jalan-jalan na. Upami anjeun henteu nunjukkeun anjeunna yén anjeun ogé ngagaduhan perasaan sareng jalma, anjeunna moal terang. Ieu tiasa nyababkeun pegatna tautan, tapi sanés tungtung dunya.

Anak anjeun tiasa ambek atanapi bahkan kaleungitan anjeunna, tapi anjeun bakal ngahanca diri. Someday, salaku bapa (atanapi indung upami anjeun putri), anjeun panginten sadar kumaha anjeun henteu merhatoskeun anjeun. Éta panginten kasép pikeun meunangkeun deui hubungan éta, tapi anjeun henteu kedah ngaraos salah. Anjeun bakal diajar pelajaran anjeun, sareng meureun ieu bakal ngakibatkeun kabagjaan anu ngan gumantung ka diri anjeun sareng anu saluyu sareng tindakan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pepi cenahna

    Naon depresi!!!!! Teu heran jalma ayeuna teu hayang boga budak. Kumaha hese jeung kumaha depresi.