Kapang tina tummy Anjeun. Émut berharga pikeun kakandungan anjeun

Kakandungan beuteung kapang

Gambar ngalangkungan nyambungconarte.com

Kakandungan mangrupikeun waktos anu saé sareng unik anu dipikahoyong ku unggal indung. Kusabab kitu urang nyandak poto anu teu kaétang, nyimpen ultrasound atanapi nyimpen buku harian. Tapi upami anjeun hoyong mémori anu unik, Naha anjeun henteu nyobian cet beuteung?

Aya sababaraha cara anu langkung saé pikeun ngaabadiankeun kakandungan anjeun tibatan ku cara matak matak Gut. Unggal beuteung unik janten anjeun moal mendakan kapang anu sami sareng anjeun sareng anjeun bakal ngagaduhan souvenir lengkep pribadi tina tahap anu saé ieu. Salaku tambahan, engké anjeun tiasa cet na sareng ngajantenkeun unsur hiasan aslina pikeun bumi anjeun.

Kumaha carana ngadamel kapang tina tummy anjeun?

Kapang beuteung

Di pasar aya alat khusus sareng sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nyetak. Tapi ogé anjeun tiasa ngalakukeun éta sorangan sareng langkung ékonomis. Anjeun kedah angkat ka apoték sareng mésér perban plester. Sakitar opat atanapi lima gulungan biasana cekap. Anjeun tiasa ogé nyieun di papier-mâché, tapi hayu urang ngalangkungan sababaraha léngkah.

Idéalna nyaéta ngadamel kapang nalika kakandungan anjeun cukup maju, supados peujit langkung katingali. Tapi anjeun ogé tiasa milih ngadamel kapang dina waktos anu sanés kanggo gaduh urutan kumaha beuteung anjeun robih. Sedengkeun pikeun bentuk kapang, anjeun tiasa ngan ukur tina beuteung, kalebet payudara, taktak tunggal atanapi duanana. Éta terserah anjeun.

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta bersihkeun beuteung sareng garingkeun pisan sateuacan ngamimitian. Maka anjeun kedah oleskeun ku minyak orok supados bahan anu badé dianggo langkung gampil dicabut sakali garing.

Sakumaha anu kuring kantos saurna, aya dua téhnik pikeun ngadamel kapang, nganggo moyok atanapi nganggo papier-mâché.

Kumaha carana ngadamel kapang moyok

kapang kakandungan

Anjeun tiasa mésér perban moyok anu kuring nyebatkeun tadi di apoték. Anjeun ngan ukur kedah motong potongan, baseuh sareng nerapkeun kana beuteung. Upami anjeun henteu mendakan perban ieu, anjeun tiasa mésér moyok waé sareng kasaésan. Anjeun kedah nempatkeun lapisan moyok teras lapisan kasa. Janten, sababaraha lapisan dugi ka kéngingkeun kandel anu dipikahoyong. Sakali anjeun parantos réngsé, sabar sakedik sareng ngantosan kapang na janten garing.

Nalika éta parantos garing dina sadaya sisina, waktosna kanggo ngaleungitkeun éta sareng némpél éta nganggo amplas atanapi gunting ngalangkungan pasisian sareng anjeun badé siap ngahias.

Kumaha cara ngadamel kapang papier-mâché

Kertas mache didamel ku cara ngabubarkeun lem dina bagian anu sami cai haneut sareng nambihan potongan koran. Sateuacan ngamimitian anjeun kedah bungkus awak anjeun kana bungkus plastik sahingga campuran henteu nempel dina kulit anjeun, langkung gampang dibongkar.

Teras anjeun ningali nambihan lapisan papier-mâché dugi ka kéngingkeun kandel anu dipikahoyong, biasana sakitar 4 atanapi 5 lapisan cekap. Sakali garing, anjeun tiasa unmold dinya na, sakumaha dina téhnik saméméhna, keusik sareng motong sisina pikeun nyampurnakeun aranjeunna.

Kalayan duanana téhnik anjeun bakal kéngingkeun hasil anu saé. Pilihanna gumantung kana anu anjeun paling resep atanapi bahan anu anjeun gaduh dina ujung jari.

Hiasan kapang

Hiasan ngaku kemungkinan tanpa wates. Aya seueur ideu sareng teknik, tapi Kuring yakin anjeun tiasa mikir anu béda.  Anjeun tiasa ngalukisna dina warna karesep anjeun, ngadamel gambar anu anjeun resep, supaya jalma-jalma anu cicing dina mangsa kakandungan nandatanganan éta atanapi ngantosan orok anjeun lahir sareng ngabasmi sidik leungeun sareng suku na supados tumuhna katingali dina kapang beuteung anjeun. Pilihanna terserah anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.