Karajinan pikeun murangkalih: gancang sareng gampang

Karajinan pikeun murangkalih: gancang sareng gampang

Anjeun teu tiasa ngabayangkeun kumaha mangpaatna karajinan barudak. Ngalakukeun hitungan gancang urang tiasa ningali éta ngembangkeun kreativitasna, ningkatkeun konsentrasi sareng kasabaran, sareng ningkatkeun harga diri, ngarah ngembangkeun kaayaan pamutahiran.

Barudak hoyong ngaraos mangpaat sareng kreatif sareng ngalakukeun karajinan bakal karaos kapuasan éta ningali yén aranjeunna parantos nyiptakeun hal anu asli ku aranjeunna leungeun sorangan. Kusabab kitu kami parantos nyusun karajinan karajinan anu gampang sareng gancang pikeun barudak, tiasa dilakukeun dina waktos anu terbatas atanapi pikeun murangkalih anu ngamimitian ngalaksanakeun léngkah munggaran kalayan tugas-tugas rekreasi ieu.

Karajinan gancang sareng gampang

Susunan iteuk pikeun murangkalih

kaulinan iteuk

Karajinan ieu éta gancang sareng gampang dilakukeun. Hiji-hijina komplikasi anu dipiboga nyaéta nyieun parahu kalayan bukaan na, janten kedah janten bagian tina déwasa.

Bahan:

  • Botol ageung susu formula sareng tutup plastik na
  • cet akrilik dina 6 warna anu béda. Kuring parantos nganggo biru, héjo, beureum, konéng, jeruk sareng pink.
  • cutter a
  • 6 batang és krim kai
  • lambar pikeun nyetak gambarna
  • patlot
  • sikat hiji

Barudak ngan ukur kedah ngecét gambar anu dicitak sareng iteuk kai tina és krim. Dewasa ngan kedah ngadamel liang pikeun nempatkeun iteuk kai kalayan warna anu saluyu. Karajinan ieu ngagaduhan panggunaan anu kadua nyaéta gim anu dirobihna. Sakali réngsé, barudak bakal maén pikeun nyieun bentuk kertas dicitak atanapi nempatkeun iteuk warna dina lawang tina warna saluyu na.

Karajinan diajar ngaitkeun tali sapatu

Karajinan diajar ngaitkeun tali sapatu

Tugas ieu Éta pikeun anu alit dilakukeun sabab saderhana maka aranjeunna tiasa diajar ngaitkeun tali sapatu.

Bahan:

  • Karton, ukuran anu urang resep ngadamel karajinan ieu.
  • Wol tina warna anu anjeun pikahoyong atanapi renda rupa.
  • Pamotong.

Dina kardus kami ngagambar sapatu, upami murangkalih henteu terang, déwasa tiasa ngagambar poto nganggo pensil sareng teras anu alit tiasa marios deui nganggo spidol. Liangna didamel sareng ari na dilebetkeun kana liang anu sami. Budak leutik tiasa senang-senang ngadamel sareng ngaleungitkeun tali.

Monster ku cangkir endog

Monster ku cangkir endog

Karajinan ieu saderhana pisan, éta pikaresepeun tur éta dilakukeun gancang pisan anjeun malah tiasa ngulang deui.

Bahan:

  • Karton cangkir endog
  • Kardus
  • gunting
  • Lem
  • Pamotong
  • Pananda warna anu urang paling resep pikeun cet awak monster
  • Panon karajinan, sadayana anu anjeun pikahoyong

Anjeun kedah motong dua liang dina cangkir endog kana dua bagian anu sami. Maka kami bakal ngagabung sareng aranjeunna pikeun ngawangun awak monster sareng kami bakal pencét aranjeunna. Urang bakal cet awakna resep urang sareng urang bakal nempatkeun fangs sareng panon. Gancang pisan sareng saderhana éta upami anjeun resep ideu anjeun tiasa ngadamel sato naon waé.

Bal indrawi anu pikaresepeun

Bal indrawi anu pikaresepeun

Kalayan karajinan ieu aranjeunna bakal tiasa ngadamel boneka indrawi. Aranjeunna bakal resep sabab hasilna mangrupakeun cocooan kapang anu bakal pikaresepeun pikeun kabaran.

Bahan:

  • Balon mantep
  • Tepung
  • Botol plastik kosong ageung
  • Pistol lem panas
  • Soca hiasan

Anjeun kedah nyobian ngeusian balon ku tipung. Pikeun ngalakukeun ieu, urang nempatkeun tipung dina botol teras ngadamel sungut botol pas sareng lawang balon anu kembung. Ku cara kieu urang bakal nempatkeun tipung langkung gampang. Kami miceun kaleuwihan hawa sareng ngabeungkeutkeun kana balon. Tungtungna urang ngahias balon ku gluing panon ku silikon panas sareng aranjeunna bakal tiasa ngaraosan bentuk indera na.

Tatarucingan buatan imah

Tatarucingan buatan imah

Bahan:

  • 1 karton ukuran-folio
  • 1 gambar anu digambar tangan atanapi dicitak
  • kelir
  • 1 lem
  • 1 spidol

Gampang pisan pikeun ngalakukeun tatarucingan ieu sareng cara sanésna pikeun nyiptakeun karajinan supados engké aranjeunna tiasa maénkeun kalayan naon anu parantos dilakukeun. Aranjeunna tiasa nyetak gambar sareng ngalukisna, atanapi ngagambar gambar nyalira dina karton. Upami gambarna dicitak, aranjeunna bakal nempel kana karton. Kalayan gambar anu ditangkep dina karton aranjeunna bakal ngorehan alit sareng ageung. Tujuanana nya éta pikeun nempatkeun sadayana potongan-potongan anu aranjeunna bentukkeun deui pikeun ngawangun teka-teki anu aranjeunna bentuk.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   :) cenahna

    Dicetak *