Karajinan pikeun barudak jeung kertas

karajinan kertas

Karajinan jeung kagiatan pangbasajanna nyieun waktu bari urang ngalakukeun eta senang jeung sayah boh déwasa boh barudak. Karajinan nganggo kertas atanapi kardus biasana mangrupikeun kagiatan anu paling dasar anu tiasa urang laksanakeun. Kami henteu kedah mésér bahan ageung pikeun ngalaksanakeun karajinan ieu sareng anu alit.

Hayu urang tingali sababaraha gagasan karajinan kertas pikeun barudak keur senang di imah. Anggo tulisan ieu pikeun mere ilham budak janten kreatif. Pikeun kalolobaan karajinan ieu Anjeun bakal peryogi gunting jeung lem salaku bahan penting, sareng gumantung kana kagiatan anjeun panginten peryogi anu sanés. 

Karajinan kertas keur budak

Dina séri ieu karajinan kertas urang bakal ningali kumaha gampang nyieun sato geulis, elemen hebat pisan alam jeung percobaan fun séjén anu bakal ngahibur barudak leutik di imah. Karajinan kertas ngamungkinkeun barudak pikeun museurkeun luhureun sakabeh kaahlian maranéhna pikeun motong, jeung sajabana kayaning tracing, anyaman jeung kertas tilepan. Janten upami anjeun milari kagiatan sederhana anu tiasa anjeun lakukeun sareng budak leutik anjeun, janten attentive atanapi attentive.

Kukupu kertas

kukupu kertas

Kukupu ieu basajan pisan nyieunna, jadi mangrupa aktivitas cocog pikeun barudak umur sagalamalah keur preschoolers. 

Bahan anu anjeun peryogikeun:

  • Kartu warna
  • Pensil atawa spidol pikeun ngagambar
  • gunting
  • Lem
  • potongan wol

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun:

  • Pikeun ngamimitian karajinan ieu, boga anak anjeun atanapi sawawa ngagambar hiji atawa dua kukupu dina unggal sapotong kertas konstruksi. Anjeun ngan kudu ngagambar jangjang. Jangjangna digambar sacara misah, nyaéta jangjang luhur sareng handap, anu terakhir langkung alit.
  • Motong jangjang kukupu.
  • Jieun akordion tilep dina sakabéh jangjang. Coba tetep tilep leutik tur rata.
  • Candak jangjang luhur jeung handap narilep, sarta lem aranjeunna handap tengah. Squeeze bagian gabung pikeun mastikeun jangjang na napel ogé.
  • Motong sapotong leutik tina benang jeung dasi eta sabudeureun tengah jangjang, dimana anjeun glued jangjang. Sisihkeun dua tungtung benang supados katingali sapertos anteneu kukupu.
  • Sacara saksama nyebarkeun tilep jangjang kukupu, sareng kukupu anjeun parantos siap.
  • Upami anjeun ngadamel sababaraha kukupu, anjeun tiasa ngagabung sareng benang atanapi pita anu sanés, pikeun ngahias kamar sapertos garland.

kertas rejeki cookies

Ieu kids kertas rejeki cookies nu jadi gampang nyieun. Cookies Fortune sacara tradisional dianggo pikeun ngagungkeun Taun Anyar Cina, tapi anjeun tiasa ngadamelna iraha waé anjeun resep. Keur kitu, hal anu penting nu nyieun daptar pesen motivational pikeun ngawengku aranjeunna dina cookies nu putra anjeun atanapi putri ngajadikeun. Anjeun tiasa naroskeun bantosan ka murangkalih supados sadaya padamelan aya dina tim, sareng langkung senang. Cookies ieu mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun ngamotivasi barudak kalawan penguatan positif ngaliwatan pesen aranjeunna ngandung.

Bahan anu anjeun peryogikeun:

  • Kertas bermola
  • Gelas
  • A pensil atawa spidol
  • gunting
  • Lem
  • Daptar frasa motivational anjeun

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun:

  • Sakali anjeun geus milih kertas nu Anjeun hoyong pake, nempatkeun kaca dina bagian tina kertas nu teu dihias jeung tarik bunderan kalayan bantuan kaca, jadi Anjeun bisa ngagambar bunderan sampurna ukuranana sarua.
  • Potong bunderan anu tos digambar.
  • Potong pesen motivasi, teras tempelkeun dina unggal bunderan.
  • Melu unggal bunderan dina satengah, tapi ulah wrinkle aranjeunna. Sakali anjeun boga satengah buleudan, melu aranjeunna dina satengah deui rada ambéh maranéhanana rada kabuka.
  • Lem jero satengah bunderan babarengan ambéh tilepan tetep dina tempatna.
  • Aranjeunna réngsé! Janten éta waktuna pikeun ngadistribusikaeun aranjeunna pikeun terang naon rejeki anu ngantosan anjeun.

kertas katumbiri

kardus warnaan

Karajinan ieu gampang pisan sareng gancang dilakukeun., Ku kituna bisa jadi hiji proyék sampurna latihan jeung gunting.

Bahan anu anjeun peryogikeun:

  • Karton warna katumbiri, ditambah hiji kardus bodas
  • Kapas
  • gunting
  • Lem
  • Pensil atanapi spidol

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun:

  • Tarik awan dina kardus bodas sareng potong.
  • Potong strip unggal warna katumbiri
  • Lem unggal strip warna handapeun awan, saolah-olah hujan katumbiri.
  • Tempelkeun bola kapas kana méga supados katingalina sapertos méga nyata.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.