Karajinan pikeun barudak ti 6 dugi ka 12 taun

Karajinan pikeun barudak ti 6 dugi ka 12 taun

Ngalakukeun karajinan sareng murangkalih mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng aranjeunna. Nalika aranjeunna ngalakukeun padamelan manual, aranjeunna tiasa ngembangkeun sadayana kaahlian fisik sareng indrawi. Salaku tambahan, aranjeunna ngalaksanakeun kréatipitas sareng kapinteran, kaahlian penting pikeun ngembangkeun loba kagiatan dina sagala rupa widang kahirupan sapopoe.

Ayeuna bulan-bulan tiis datang, éta waktuna pikeun ngahibur soré nyiptakeun karajinan sareng budak leutik di bumi. Ogé, karajinan mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajarkeun aranjeunna ngadaur ulang sareng nilai ngagunakeun deui barang anu henteu dianggo deui. Jadina salian ti ngaluangkeun waktu jeung kulawarga, anjeun bakal tiasa ngajarkeun aranjeunna palajaran anu pohara berharga sapertos lingkungan sareng nilai-nilaina.

Karajinan pikeun budak lalaki sareng awéwé umur 6 dugi ka 12 taun

Antara umur 6 jeung 12, barudak kudu ngalakukeun kagiatan leuwih kompleks nu ngalibetkeun kaahlian sejen tur kasusah. Dugi ka umur éta, kalayan ngalukis sababaraha gambar, batu atanapi potongan, aranjeunna tiasa ngarasa sugema. Tapi ti umur nu tangtu, perlu pikeun nyieun tantangan pikeun barudak. Sangkan salian méakkeun soré karajinan, bener ngarasakeun eta na meunang hasil bisa wareg jeung.

Pilihanna henteu terbatas, tingali bumi anjeun, goah, kabinét sareng ngantepkeun imajinasi anjeun. Di sisi séjén, hayu barudak ngalamar teh karajinan Anjeun badé kumaha. Yakin kitu aranjeunna gaduh gagasan pisan aslina tur senang. Tapi upami anjeun peryogi inspirasi pikeun ngamimitian, perhatikeun ideu karajinan ieu pikeun murangkalih umur 6-12.

Hiji kotak kalayan pasta dasi

kotak DIY

Lukisan hiasan sok ngabagéakeun, sabab mawa kabagjaan sareng orisinalitas ka unggal sudut bumi. Dina hal ieu, anjeun peryogi sababaraha bahan sapertos kardus atanapi kanvas pikeun nyiptakeun lukisan. Anjeun ogé peryogi dasi busur pasta, upami aranjeunna bodas aranjeunna tiasa dicét sareng upami aranjeunna didamel tina pasta salad éta henteu peryogi. A lem panas saeutik atawa silicone jeung loba imajinasi bakal ngalakukeun sésana.

Mangkuk warna-warni pisan

mangkok DIY

Pikeun nyiptakeun mangkok anu asli sareng warni ieu anjeun ngan ukur peryogi balon sareng manik atanapi kancing warna. Kahiji maneh kudu inflate balon saeutik. Teundeun eta dina wadah tur mimitian gluing tombol atawa manik plastik dina beungeut cai, dugi ka ngahontal ukuran nu dipikahoyong pikeun mangkuk Anjeun. Anjeun tiasa nganggo silikon panas pikeun nempelkeun tombol, tapi anjeun kudu ati-ati jeung barudak sabab rada bahaya. Sakali lem atawa silikon sagemblengna tiis, anjeun ngan kudu tusukan balon jeung taliti nyabut eta.

Modél témpél

Témpél modél nawiskeun kamungkinan anu teu terbatas, janten salah sahiji suplai karajinan anu pangsaéna di bumi. Gampang dicekel, produk murah anu tiasa dipendakan dimana waé sareng henteu toksik atanapi bahaya pikeun murangkalih. Pikeun nanganan némpelkeun modeling anjeun ngan kudu milih proyék, aranjeunna tiasa anting jeung asesoris, pendants nyieun elemen hiasan pikeun imah atawa mangkok pikeun nempatkeun jewels.

Potong sapotong némpelkeun modeling, nempatkeun bungkus plastik dina beungeut cai jeung enteng baseuh ramo Anjeun. Mimitian bentuk némpelkeun saeutik-saeutik, sabab dipanaskeun éta bakal langkung gampang dibentuk. Manteng ku roller plastik nepi ka anjeun meunang ketebalan nu dipikahoyong gumantung kana objék rék nyieun. PPikeun nyieun piring pikeun permata, Anjeun kudu nempatkeun pasta dina dasar mangkok sarta ngantep eta garing salila kira 24 jam.

Nalika némpelkeun modél garing, anjeun ngan ukur kedah cet sareng ngahias anu dipikahoyong. Barudak bakal resep nyiptakeun seueur hal sareng nalika aranjeunna ngagantungkeun modél liat, aranjeunna bakal tiasa nyiptakeun hal-hal anu saé. Hayu aranjeunna ngajajah kreativitas maranéhanana, imajinasi maranéhanana tur mantuan aranjeunna pikeun ngaronjatkeun sagala abilities maranéhanana. Anjeun bakal kaget naon anu aranjeunna sanggup, sanajan dina umur ngora.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.