Gagasan kostum murangkalih pikeun karnaval 2021

Sanaos karnaval ieu acara massal henteu badé dirayakeun, urang di bumi, atanapi ku bunderan anu pang caketna, urang tiasa ngalakukeun éta barudak urang gaduh waktos anu saé ganti baju. Sareng éta dimana aya kostum pikeun murangkalih aya kabagjaan, seuri sareng humor anu saé, sareng kami moal nyerah.

Kami ngajukeun serangkaian kostum anu atos atos aya biasana lalaki, keur budak lalaki, tapi henteu éksklusif pikeun aranjeunna. Éta putri anjeun badé dangdan salaku Batman, teras naha henteu payun? Atanapi sabalikna, naha budak moal tiasa dangdan sapertos Alice di Wonderland? Ide na nyaéta aranjeunna senang-senang dina kaamanan anu lengkep.

Superheroes barudak sareng penjahat kostum

Barudak ampir sok dipilih kostum superhero, da seuseueurna mah lalaki. Janten anjeun gaduh daptar panjang kanggo dipilih, dimimitian ku sadayana Marvel: Thor, Iron Man, Hulk, atanapi anu langkung kirang dikenal sapertos Ant Man or Dr. Strange. Salah sahiji pilihan anu dipikaresep ku sababaraha barudak nyaéta kostum penjahat, sareng aranjeunna ogé biasana tokoh lalaki: Loki, Tangkorak Beureum, Thanos sareng anu sanésna kirang ayeuna.

Ieu penjahat jagoan sareng pahlawan super di pabrik Marvel, tapi tong hilap éta aya batur anu kirang dikenal sahingga kostum langkung asli. Éta, contona, Flash Gordon, The Phantom sareng The Spirit. Teu hésé pisan ngadamel kostum ieu, sanaos anjeun bakal mayar langkung seueur pikeun mendakanana parantos didamel. Sareng pikeun penjahat, kumaha ngeunaan master Samudera, Joker, atanapi kostum Lex Luthor pikeun anak anjeun?

Sanaos upami putra anjeun leres-leres hoyong iklanMangrupikeun kostum pahlawan super Spanyol, aya anjeun ngagaduhan Superlópez, langkung senang tibatan Superman. Sareng damel, yén murangkalih anjeun terang tokohna sareng langkung resep kana éta, anjeun tiasa gaduh waktos anu saé nonton pilem. Kostum Superlópez mangrupikeun adaptasi, tapi ku kumis, Superman anu langkung klasik.

Kostum klasik pikeun murangkalih

Utamana lamun barudak masih keneh ngora, aranjeunna biasana milih kostum tokoh carita. Dina hal éta urang tiasa nyamur aranjeunna, gampang pisan sapertos kurcaci Salju Bodas, salaku pangeran naga pembunuh naga, hatter edan Alice atanapi Peter Pan. Sadayana lumayan gampang adaptasi sareng hal-hal anu biasana di sakuliling bumi.

Garis anu cukup klasik anu resep ku barudak nyaéta pakéan salaku sato karesep anjeun. Éta tiasa janten anjing, ucing, zébra, hiu ... di dieu anjeun bakal ngagaduhan seueur pilihan kanggo mésér éta siap-siap. Tapi kami ogé nyarankeun anjeun ngamangpaatkeun masker, sareng makeup raray pikeun ngajantenkeun langkung asli.

Sareng anak naon anu henteu acan ngaliwat tahapan robot atanapi dinosaurus? Pikaseurieun sabab ieu mangrupikeun pilihan anu paling dipilih ku barudak di antara 4 sareng 5 taun. Pikeun duanana, anjeun tiasa milih kostum paleontologist, endog dinosaurus, robot, rokét luar angkasa ... sareng seueur deui anu tiasa dipikirkeun.

Kostum pikeun sagala umur

Aya kostum anu henteu murni pikeun murangkalih, atanapi kanggo murangkalih, tapi nalika aranjeunna nganggo éta khusus aslina. Urang usulkeun contona kostum ilmuwan gélo, gampang pisan dilakukeun di bumi, sareng seueur ragamna, sareng kalayan sagala rupa asesoris: gelas, tabung uji, pinset ... sareng sagala anu tiasa dipikirkeun.

Kostum anu sanés anu dipikaresep ku barudak anu langkung ageung nyaéta tukang beca. Pikeun ieu, kaos oblong bodas anu anjeunna tiasa ngahias dirina, rompi kulit atanapi jaket, bandana dina sirahna, rupa anu goréng sareng rajah ganjil bakal nyukupan. Anjeun tiasa ngalengkepan nganggo kacamata hideung sareng kumis.

Sareng anak naon anu henteu hoyong janten bajak laut sajati? Film pilem Pirates of the Caribbean mangrupikeun inspirasi. Aya sababaraha modél anu anjeun tiasa nuturkeun. Meureun anak anjeun resep dandan sakumaha gangster, garong bank, detektif, perwira pulisi atanapi naon waé profési anjeun paling resep. Anu penting nyaéta anjeunna raoseun dina kostum, gaduh waktos anu saé, sareng ngajantenkeun karnaval ieu janten tanggal anu pikaresepeun, sanaos kami henteu tiasa ngagungkeunana sapertos taun-taun sanés. Tapi éta bakal datang deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.