tanda barudak kado

20 tanda anak anjeun kado

Naha anjeun gaduh mamang yén anak anjeun ngagaduhan kamampuan luhur? Entong sono 20 tanda yén anak anjeun kado.

Indung ngobrol sareng nunjukkeun dukunganna pikeun putrina anu sangsara.

Paménta-diri indung anu kaleuleuwihi

Awéwé sareng indung ti mimiti jaman parantos maénkeun peran anu penting pisan. Peranna utamina nyaéta penjaga bumi sareng indung ngalangkungan sareng nungtut tanggung jawabna. Anjeun hoyong ngalakukeun sadayana kalayan sampurna, nanging anjeun kedah utusan sareng santai kusabab anjeun tiasa pencét handapeun batu.

Grup WhatsApp pikeun kolot

Grup WhatsApp kolot sakola

Ayeuna ampir sadaya kelas gaduh grup WhatsApp bapak sareng ibu-ibu. Éta henteu tiasa dibantah yén éta mangrupikeun alat anu manpaat anu ngamungkinkeun urang janten Tip pikeun nyiptakeun sareng ngamangpaatkeun kelompok WhatsApp pikeun sepuh sareng nyegah aranjeunna janten ngimpina nyata.

tutorials di sakola

Naha anjeun henteu resep ka guru murangkalih anjeun?

Anjeun panginten henteu resep ka guru anak anjeun, tapi naha éta kajantenan? Naha anjeun kedah nganyatakeun rasa teu ngarareunah anjeun di payuneun murangkalih anjeun atanapi naha langkung saé tetep éta bentuk?

rumaja ambek

Naha anjeun ngagorowok teuing?

Naha anjeun ngagorowok di bumi atanapi ka murangkalih anjeun? Seueur kolot anu menerkeun ngagorowok, tapi kaseueuran waktos aranjeunna henteu leres-leres.

pangaruh anak pygmalion

Pangaruh Pygmalion di barudak

Naha anjeun terang yén ngaliwatan ekspektasi urang tiasa ngarobih tingkah paripolah batur? Pilarian terang pangaruh épigmalion di murangkalih.

Pindah ti imah ka kota mangrupikeun parobihan anu penting pikeun budak.

Saatos ngalih, sakola anyar!

Kolot nyandak kaputusan pikeun angkat ti kota sareng ngarobih sakola budakna, kusabab damel, kaséhatan, standar hirup, kontak sareng kulawarga atanapi réréncangan ... Pikeun murangkalih, pindah sareng ngaganti sakola mangrupikeun hal anu sengit anu kedah diolah, asimilasi sareng ngartos kalayan bantosan sepuhna.

Maénkeun sonten salaku kulawarga di imah

Abdi sok jalmi jahat

Naha anjeun rumaos anjeun kadang-kadang 'jalma jahat' dina pilem? Anjeun teu kedah ngaraos perasaan sapertos kitu, sabab anu penting nyaéta anjeun masihan pendidikan anu hadé ka murangkalih anjeun.

Barudak ngadamel karajinan

8 Karajinan iteuk Popsicle

8 karajinan nganggo és és krim, bahan anu gampang didaptarkeun sareng anjeun tiasa ngadamel proyék anu saé sareng barudak anjeun

Budak awéwé ngerjakeun PR

4 karajinan kanggo sakola deui

4 karajinan anu pikaresepeun pikeun nyiapkeun deui ka sakola sareng murangkalih. Sababaraha ideu saderhana pikeun ngatur méja budak leutik

jalma anu nuju nostalgia pikeun sayang kosong

5 tanda sindrom sayang kosong

Naha anjeun ngalangkungan sindrom sayang kosong? Naha anjeun henteu terang persis? 5 tanda ieu nunjukkeun yén anjeun ngagaduhan ...

Orok nguseup ti indungna bari ningali ka anjeunna dina cara santai.

Peuting hudang dina nyusuan

Duanana orok boh murangkalih anu disusuan ku indungna tiasa sering ngahudangkeun wengi anu ogé mangaruhan sésa indungna. Nalika bobo sareng nyusuan, murangkalih parantos sababaraha waktos ngahudangkeun wengi, nyuhungkeun tuang, ngahubungi indungna sareng murag kana dadana.

Kami mendakan koper Baby Toys

https://www.youtube.com/watch?v=aqCg0FuolPo&t=35s&pbjreload=10 !Hola chicas! ¿ Que tal el verano? Seguro que muy entretenidas con vuestros Conocemos todos los juguetes y complementos que trae nuestra muñeca en su maleta ¡que divertido! Podempos conocer nuevos juguetes y accsorios para bebés.

momo

Momo: memeres séksual ku jaringan sosial ngalangkungan kaulinan  

Mimiti éta lauk paus biru, tantangan anu janten viral di bulan April 2017. "Kaulinan" anu diwangun ku ngungkulan sababaraha serangkaian tantangan sapertos motong diri di elMomo mangrupikeun bentuk memeres nonoman ngalangkungan jaringan sosial. Cyberbullying anu nyumput dina kaayaan game tantangan.

tristeza

Tanda ngalalaworakeun budak

Percanten atanapi henteu, aya rébuan murangkalih di unggal nagara anu sangsara tina kaayaan lalawora kusabab kolotna atanapi pangasuh utama na.

milarian

10 aturan tech pikeun rumaja anjeun

Upami anjeun ngagaduhan putra lalaki rumaja, anjeunna kedah ngagaduhan aturan téknologi supados anjeunna diajar ngamanpaatkeun alat-alat ieu.

indung damel

Tips pikeun damel di bumi sareng murangkalih anu alit

Aya ibu sareng bapak anu unggal waktos angkat énjing-énjing ngarepkeun aranjeunna tiasa cicing di bumi sareng nyéépkeun waktos langkung seueur sareng kulawarga. Henteu kedah sabar Upami anjeun damel ti bumi sareng gaduh budak leutik, maka tong sono kana tips ieu pikeun méréskeun sadidinten anjeun.

terang ovulasi

Kumaha ngitung ovulasi

Upami anjeun milari nyandung terang nalika anjeun ngaluarkeun ovulasi penting pisan. Pilarian kumaha ngitung ovulasi.

Bapa sareng indung ngawangun haté ku panangan dina beuteung anu hamil

Gagasan pikeun ngagaduhan kenangan éndah kakandungan

Nalika uji kakandungan positip dipendakan, undur mundur pasti bakal dimimitian. Wanoja hamil mimiti ngarti yén bulan-bulan gancang-gancang Kakandungan mangrupikeun tahap anu unik sareng khusus dimana sababaraha kenangan tiasa didamel pikeun marios sareng ngémutan deui iraha anjeun hoyong.

tapa barudak

Mangpaat tapa dina barudak

Aya sababaraha manpaat semedi pikeun pikiran sareng awak. Hayu urang tingali naon manpaat semedi pikeun barudak.

Indung sareng putri seuri

Anjeun anu PANGSAÉNA sareng cekap pikeun murangkalih anjeun

Langkung ti cekap ... anjeun naon anu kedah dibahagiakeun ku barudak anjeun. Aranjeunna meryogikeun anjeun kasampurnaan sareng kasampurnaan anjeun, kalayan masalah anjeun ... Naha anjeun pikir anjeun henteu cekap pikeun murangkalih anjeun? Sing saha waé bakal langkung saé anjeun? TEU AYA ANU. Anjeun PENTING dina kahirupan aranjeunna.

Nalika reuneuh, anjeunna némpél beuteungna siga anu ngarareunah.

Pangubaran pikeun merangan sembelit nalika kakandungan

Nalika kakandungan sababaraha kaayaan tiasa némbongan atanapi ningkat, sapertos kabebeng. Kaayaan ieu tiasa ngahasilkeun Sembelit mangrupikeun salah teu raoseun anu tiasa timbul nalika kakandungan, janten langkung merenah pikeun ngajaga diri sacara fisik supados raos langkung saé.

Ieu mangrupikeun 3 keluhan utama murangkalih ngeunaan sakola

Aya anu kirang kanggo murangkalih ngamimitian kelas deui. Usum panas réngsé sareng éta nunjukkeun dina suasana. Nalika murangkalih di sakola Moal lami deui murangkalih deui ka sakola, sareng ieu tiasa janten 3 keluhan anu paling sering anjeun nguping sapanjang taun ajaran ... deui!

Milarian kelompok pangrojong

Milarian Grup Pendukung

Grup pendukung penting pisan pikeun ngungkulan kaayaan khusus. Di dieu anjeun bakal mendakan tip pikeun milarian grup pangrojong anjeun

hal ngan indung ngarti

Kolot di bumi mangrupikeun komitmen 24/7/365

Sanés ibu anu damel sanés ibu 24/24. Tapi aranjeunna tiasa kaluar ti bumi salami waktos. Upami anjeun cicing di ibu ibu, anjeun bakal terang yén parenting di bumi mangrupakeun komitmen 7/365/XNUMX ... sareng éta henteu sakumaha nilaina kuduna!

bullying

Kumaha carana nungkulan premanisme halus

Pelecehan halus sering dibarengan ku 'olok-olok waé'. Kecap ieu sering diucapkeun ku réréncangan, batur sapagawean atanapi bahkan ku Bullying bullying tiasa kajadian ka murangkalih anjeun di sakola atanapi ka anjeun damel. Perlu dipikaterang dina éta pikeun ngeureunkeunana gancang-gancang.

pasangan ngantosan photoshoot bersalin

Nalika orok henteu sumping

Milarian kakandungan tiasa ngahasilkeun kahariwang, setrés sareng teu sabar. Kami masihan anjeun sababaraha tips nalika orok henteu sumping.

orok anu ngegel kukuna

Bantosan murangkalih anjeun lirén ngegel kuku na

Aya seueur murangkalih anu ngegel kuku ... Upami anjeun ngagaduhan putra atanapi putri anu henteu, ulah ambek sabab sakitar 50% murangkalih antara 10 sareng 18 Ngegel kuku na nyaéta kabiasaan goréng anu ngagaduhan budak. Ieu kumaha anjeun tiasa merjuangkeun babarengan sareng murangkalih anjeun anu ngatasi ngegel kuku.

Naon anu kudu dilakukeun pikeun ngurus incu anu geregeteun

Nini-nini ulah ngadisiplin anak incu sami sareng kolot ka budakna. Nyatana, aranjeunna sorangan sadar yén pendidikan anu aranjeunna pasihkeun Kadang-kadang nini-nini tiasa ngaraos teu daya teu upaya dina ngurus incu, khususna nalika aranjeunna moody. Kalayan konci ieu, sadayana bakal langkung gampil.

Barudak ulin sareng dapur saeutik

Kumaha cara ngadamel dapur cocooan

Kumaha cara ngadamel dapur cocooan DIY, sareng sababaraha léngkah saderhana sareng bahan daur ulang anjeun tiasa nyiptakeun cocooan khusus ieu

Suhu di imah sareng orok

7 pro sareng kontra janten indung cicing di bumi

Dugi ka teu lami, awéwé cicing di bumi pikeun ngurus murangkalihna. Untungna, ayeuna, ieu tiasa janten kaputusan anu anjeun ambil. Naha anjeun awéwé sareng indung sareng anjeun mutuskeun mutuskeun cicing di bumi pikeun ngurus murangkalih sareng bumi anjeun? Entong sono kana 7 pro sareng kontra ieu ngalaksanakeunana.

Indung sareng putri nyanghareupan seuri.

Frasa anu teu aya waktos pikeun indung

Naon indung anu teu acan ngajawab atanapi ngageroan sababaraha kalimat anu lucu atanapi penting pikeun putrana? Salaku patarosan: "Naon anu tiasa didahar?" "Nya, tuang". Perkara teu kumaha Naséhat sareng kalimat pangaturan indung henteu lulus saringan umur sareng biasana diulang deui iraha waé dina kahirupan barudak.

kabagjaan anak

Kahadéan nular

  Kahadéan mangrupikeun hal anu tiasa janten bawaan dina haté tapi butuh diajar supaya tiasa ngawasaan kahadéan atanapi kahadéan ieu diri. Kahadéan sareng kahadéan penting pikeun barudak diajar hubungan anu leres sareng anu sanés. Anjeun tiasa ngajarkeunana!

nini-nini ngora

Nini-nini ngora ayeuna

Ayeuna aya seueur jalmi anu kolot ngora sareng anu ayeuna parantos janten nini-nini bari ogé ngora. Aya jalma anu terang Janten nini-nini mangrupikeun pangalaman anu saé, tapi naha anjeun tiasa janten nini-nini ngora? Naon kaprihatinan sareng manpaat anu dipibanda ku aranjeunna?

Nyusuan

Nyusu, hadiah pikeun kahirupan

Nyusu ngagaduhan seueur manpaat pikeun kamekaran orok, éta tiasa dianggap salaku kado anu pangsaéna anu bakal ditampi dina hirupna

Orok nyusuan bari nyekelan leungeun indungna.

Nyusuan nyerah sadaya kanyaah indung

Nyusu henteu ngan ukur nguntungkeun pikeun orok, nyayogikeun sadaya nutrisi, vitamin, antibodi anu diperyogikeun sareng ngalindungan anjeunna tina nyusuan budak ogé nyésakeun éta kaputusan duanana. Nyusu mangrupikeun tuangeun sareng pasihan asih, panangtayungan sareng nguatkeun hubungan antara indung sareng budak.

babari introvert sareng bagja

Tips pikeun ngasuh budak introvert

Sadaya kolot hoyong murangkalihna janten bageur sareng cocog sareng masarakat. Aranjeunna ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan barudakna. Anak anu panganteur sanés anak anu isin. Upami anjeun hoyong ngangkat anjeunna leres anjeun mimiti kedah ngartos anjeunna teras hormat karesepna.

hukuman psikologi di barudak

Entong kasalahan mikir yén ngadisiplin hartosna ngahukum

Aya seueur kolot anu teu dihaja yakin yén ngadisiplin barudakna sinonim sareng ngahukum, padahal kanyataanana hukuman henteu ngadidik aranjeunna. Upami anjeun mikir yén ngahukum éta sinonim sareng ngadidik atanapi ngadisiplin barudak, anjeun kalintang salahna! Hukuman henteu ngadidik sareng ngan ukur ngahasilkeun hoream.

Buyut sareng putu dina sapédah leumpang di kebon.

Embah; Kuring miharep anjeun salawasna sareng kuring

Surat kanggo akina Buyut anu dipikacinta, kuring, sakumaha hartosna, gadis tina béntang, incu awewe kahiji anjeun. Anjeun nelepon kuring éta kusabab unggal-unggal kuring badé ngadatangan anjeun, Nini-nini mangrupakeun kolot kadua, sareng dina dintenna aranjeunna pantes, ku kumawula sareng kamurahanana, serat anu tulus tina kecap incu.

nini-nini anu kalakuan kolot

Nini-nini ngajabat salaku kolot

Jaman parantos robih, sareng ayeuna kalungguhan nini-nini sareng kolotna aya hubunganana. Dina Dinten Buyut hayu urang hatur nuhun kana padamelan anjeun.

indung damel

Naha penting pikeun nyusun beurang dina murangkalih

Pikeun barudak ngaraos aman sareng aman di bumi, aranjeunna moal aya aturan, watesan sareng rutinitas. Kabiasaan sareng struktur sadidinten pikeun Barudak kedah nyusun dinten pikeun ngaraos aman sahingga terang naon anu kedah dilakukeun sepanjang waktos. Aranjeunna bakal ngaraos aman sareng aman.

maskot karakter

Entong ninggali piaraan anjeun

Mangsa usum panas sareng anjeun panginten hoyong liburan di kulawarga, tapi naha piaraan anjeun ngaganggu anjeun sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng éta? Éta sanés alesan. Aya seueur pilihan. Naha anjeun gaduh piaraan sareng ngaganggu anjeun pikeun liburan? Milarian pilihan tapi ULAH NYAUT. Ieu mangrupikeun bagian tina kulawarga anjeun. Anjeunna peryogi anjeun!

orok bagja

Eureun masalah kalakuan barudak anjeun ku hiji peringatan

Naha anjeun kantos néwak diri nyarioskeun hal anu sami ka murangkalih anjeun teras-terasan? Ngulang urutan anu sami dugi ka tungtungna kaleungitan Pikeun ngeureunkeun masalah paripolah barudak anjeun anjeun ngan ukur kedah masihan peringatan nganggo strategi pendidikan ieu. Gawé!

Kolot sareng énggal

5 alesan maca majalah mitoha

Majalah khusus pikeun kakandungan, indung atanapi pendidikan, ngabantosan anjeun dina tantangan parenting, kami masihan anjeun 5 alesan pikeun maca éta

Budak awéwé ngagolér dina jukut

Perhatian anu positip ngirangan masalah tingkah laku di murangkalih

Ngagaduhan hubungan anu séhat sareng positip sareng murangkalih penting pisan ku seueur alesan, kalebet disiplin pikeun jalan. Nalika anjeun dina hubungan Upami anjeun leres-leres hoyong barudak anjeun ngirangan masalah paripolahna, maka anjeun kedah nguatkeun perhatian positip anu anjeun pasihan.

orok anu nangis

Abdi janten bosen anjeun!

Sering kali kolot kedah narik napas panjang nalika murangkalihna teu leres sabab upami henteu, aranjeunna sanggup nyarioskeun hal anu paling nganyenyeri. Kecap tiasa ngagaduhan kakuatan anu hébat dina kaayaan émosional barudak, aya sababaraha hal anu kedah diémutan ngeunaan ieu.

Gadis rumaja mikir

Budak: asak sanés hartosna precocity

Éta mangrupikeun hal anu béda: kematangan sareng precocity, sareng kami henteu tiasa ngalieurkeun aranjeunna sabab nalika déwasa kami janten panduan pikeun budak awéwé sareng budak lalaki rumaja

mamang meupeuskeun cai

8 Keraguan ngeunaan cai pecah

Sabudeureunna pecah cai aya sababaraha mitos sareng takwa. Milarian perkawis 8 patarosan ngeunaan meupeuskeun cai nalika kakandungan.

Poster jual

7 tips pikeun penjualan éfisién

Penjualan usum panas anu sampurna pikeun mésér hal-hal anu diperyogikeun pikeun kulawarga. Kalayan tips ieu anjeun bakal kéngingkeun seueur diskon.

Kolot sareng orokna dina ranjang

Kadatangan orok dina usum panas

Janten sepuh nalika usum panas mangaruhan pasangan. Pilihan luang sareng orok kedah dipanggihan sareng nyanghareupan kacapean sareng suasana haté dina nyanghareupan perawatan aranjeunna.

kumaha kalakuan barudak kacilakaan rumah tangga

Kacilakaan rumah tangga: kumaha polah

Kadang-kadang urang moal tiasa nyingkahan kacilakaan rumah tangga. Pikeun kasus-kasus ieu, milarian terang kumaha kalakuan kacilakaan domestik budak leutik.

Titik orok Mongolia

Naon tempat orok Mongolia?

Sababaraha orok dilahirkeun sareng bintik-bintik kebiruan dina tonggong handap, nyaéta tempat Mongol. Pilarian terang naon anu kalebetna.

kulawarga tuang di réstoran

Nyaéta Jumaah kulawarga pizza wengi?

Naha anjeun ngagaduhan dinten atanapi langkung ti hiji dinten saminggu dimana anjeun tuang parah di bumi? Dahar tuangeun henteu séhat sigana pikaresepeun, tapi pangsaéna tiasa dijauhan.

Karajinan nganggo wol

5 karajinan nganggo wol pikeun barudak

Wol mangrupikeun bahan anu murah pisan, janten sampurna pikeun ngalaksanakeun proyek sareng murangkalih. Di dieu anjeun bakal mendakan 5 ideu karajinan nganggo wol

janten indung ayeuna

Nampi kanyataan dina ngasuh kolot

Penting pisan anjeun nampi réalitas kolot sareng anjeun terang yén henteu sadayana éndah pisan. Janten bapa sesah sareng langkung saé anjeun nampi éta gancang-gancang.

kasalahan postpartum

Kasalahan umum nalika postpartum

Postpartum mangrupikeun waktos anu sesah pikeun awéwé. Pilarian terang naon kasalahan anu paling umum dina waktos postpartum sahingga anjeun tiasa nyingkahanana.

najong orok

Tepak orok, naon maksadna?

Ngaraos ditajong orok mangrupikeun pangalaman anu unik, teu hilap sareng pikaresepeun. Pilarian terang naon hartosna ditajong orok.

pagawean imah

Pekerjaan bumi saé kanggo murangkalih

Naha anjeun peryogi alesan pikeun ngalibetkeun barudak dina padamelan bumi? Dina tulisan ieu kami ngawartosan anjeun naha éta nguntungkeun pikeun kamekaran anjeun.

Sumpah budak

Tulungan, budak leutik kuring sumpah!

Dina nyanghareupan sumpah, tetep tenang sareng nunjukkeun anu paling teu dipikaresep. Ku henteu kéngingkeun pangaruh anu dipikahoyong, aranjeunna kaleungitan alesan pikeun mahluk.

tips indung novice

Tip praktis pikeun kolot anyar

Barudak henteu nyandak manual dina pananganna, tapi aranjeunna ngagaduhan seueur mamang sareng sieun. Kami masihan anjeun kiat praktis pikeun kolot anyar.

Manisan sareng plastisin

Dinten ieu kami nuju maén salaku tukang masak sareng diajar ngadamel manisan liat kalayan video pikaresepeun Little Toys ieu, tong sono!

Bapa sareng putra ngahiji payuneun ageung pisan

Beban manusa dina kalungguhanana salaku bapak

Pikeun lalaki, janten bapak tiasa janten peran anu sesah pikeun disanghareupan. Tugas miara sareng ngagedekeun mahluk gumantung tiasa ngaregepkeun sareng nyingsieunan anjeun. Parobihan kahirupan sareng aspek-aspek sanésna kedah diasimilasi sareng dibagi ka anu tiasa ngabantosan sareng ngartos. Terang naon anu ngajantenkeun kolot sapertos kieu.

Nini-nini

Embah detoks, naha perlu?

Aya kolot anu milih murangkalihna henteu sering ningali nini-nini, tapi solusina sanés ieu upami aya masalah, nyaéta milarian kasaimbangan pendidikan.

awéwé leuweung

Naha kuring leres-leres hoyong janten indung?

Awéwé éta tiasa mutuskeun dina indungna sareng di luhur sadayana pastikeun ngeunaan naon anu ngabahagiakeunana. Jadi indung ngarobih sagala rupa. Anjeun kedah mikir upami leres éta jalan sareng ngautamakeun aspek-aspek dina kahirupan. Nanging sareng sanaos tekanan sosial, putusan akhir anjeun sadayana. Diajar ngeunaan aspék anu bakal ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun.

indung ngalamun

Kasepian sareng tampikan ti indung anu nyusu

Nalika anjeun indung, anjeun nganggap pendapat batur, tapi anu sanés milik anjeun sareng anak anjeun, sapertos nyusu. Masarakat sareng lingkungan anjeun sumping pikeun nangtoskeun anjeun sareng henteu ngadukung anjeun. Perasaan katiisan sareng tampikan tiasa nyerang anjeun sanaos kayakinan anjeun. Kuring ngajak anjeun mendakan kumaha pangaruhna ka indung.

sieun di murangkalih

Rencana nyingkahan konflik

Upami anjeun hoyong nyingkahan konflik di bumi anjeun, maka anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngarencanakeun numutkeun kapribadian sareng minat barudak anjeun.

nyatakeun susu indung

Konci pikeun ngaluarkeun susu indung

Upami anjeun nyusuan, sigana bakal aya dina sababaraha waktos anjeun kedah ngedahkeun susu. Pendakan téknik anu béda anu tiasa anjeun anggo sareng kumaha cara ngalakukeun éta sacara optimal.

kolot leumpang

Kolot kedah janten jalan pikeun kadua sepuhna

Pagawean parenting kedah janten latihan hormat pikeun nyaluyukeun norma sareng nilai ka budak. Nuturkeun jalur babarengan pikeun budak nguatkeun hubungan sareng nyiptakeun langkung seueur kaamanan pikeun budak. Dihandap ieu anjeun bakal terang pedoman pikeun ngagaduhan hubungan anu séhat pikeun kapentingan budak leutik sareng inti kulawarga.

kolot dina sési kelompok pangrojong

Pentingna kelompok pendukung

Upami anjeun pikir anjeun ngagaduhan masalah parenting sareng murangkalih anjeun, maka anjeun tiasa nimbangkeun bade ngadukung kelompok pikeun ningkatkeun kaayaan anjeun.

Mumnesia: amnesia ibu-ibu

Naha anjeun gaduh poho deui atanapi kurang konsentrasi kumargi anjeun janten indung? Entong hariwang! Anjeun gaduh mumia: amnesia ibu.

Nyoko.

Kulawarga henteu lahir, éta didamel

Entong kalebet kana kasalahan mikir yén sagala beungkeutan mangrupikeun biologis, cinta mangrupikeun hal anu anjeun tanam unggal dinten. Di dieu anjeun bakal diajar cara nunjukkeun kanyaah anjeun ku cara anu paling nguntungkeun pikeun murangkalih anjeun.

Barudak anu gaduh telepon sélulér

Kumaha carana milih hapé kanggo murangkalih?

Upami anjeun mikir mésér telepon sélulér anu munggaran pikeun murangkalih anjeun, tong sono tip ieu ngeunaan telepon sélulér pikeun murangkalih. Pitunjuk dasar pikeun ngabantosan anjeun dina pilihan.

pilih carita anu pangsaéna

Kumaha milih carita barudak

Diantara seueur rupa-rupa sigana tiasa sesah milih carita pikeun budak anjeun. Pilarian terang kumaha milih carita barudak pikeun pencét pilihan anjeun.

Karajinan pikeun méja

Karajinan Gampang Ngatur Meja Barudak

Karajinan pikeun meja barudak. Gagasan anu gampang sareng pikaresepeun pikeun nyiptakeun panitia pikeun méja barudak. Aranjeunna bakal ngagaduhan sadayana di tangan sareng leres disimpen.

bandéra homo

Homophobia sareng transphobia diubaran ku pendidikan

Dinten sapertos ayeuna, dimana urang nyarioskeun ngeureunkeun homophobia sareng transphobia, penting pikeun pindah ka masarakat anu beragam, dimana urang sadayana ningali diri urang salaku jalma anu aya, henteu paduli kaayaan séks atanapi idéntitas.

Kumaha carana ngamajukeun panggunaan Internét dina barudak

Upami Internét dianggo leres tiasa janten alat anu saé pikeun kaulinan sareng diajar. Nanging, nyalahgunakeun Internét ngagaduhan seueur résiko sareng kakurangan, khususna pikeun budak leutik. Kusabab kitu salaku kolot urang kedah netepkeun sababaraha aturan panggunaan.

Kagiatan kulawarga

Luang kulawarga: Naha urang kedah ngamajukeunana

Luang mangrupikeun kagiatan anu pikaresepeun anu tujuanna pikeun ngaganggu urang tina rutin, bosen sareng hariwang. Penting pisan pikeun ngabagi waktos luang sareng kulawarga sareng milarian kagiatan anu pikaresepeun pikeun sadaya anggota inti kulawarga.

Pelangi wawuh

6 kagiatan pikeun ngarayakeun Poé Kulawarga

Ngagungkeun Dinten Kulawarga sareng kagiatan anu pikaresepeun ieu. Anjeun bakal tiasa nguatkeun hubungan kulawarga sareng anjeun bakal nyéépkeun dinten anu senang sareng kulawarga.

Barudak nyanyi

Ibu kuring hoyong janten seniman

Kumaha polah anjeun upami putra anjeun nyarios ka anjeun, Ibu, kuring hoyong janten seniman? Tiasa waé ieu kajantenan janten anjeun kedah siap-siap dina kaayaan ieu. Kami ngabantosan anjeun nganggo tips ieu.

tegur putra anjeun

Naha anjeun teu kedah sieun ngulang pola tingkah laku

Hal ieu sering pisan pikeun sieun ngulang deui kasalahan anu saur sepuh anjeun dilakukeun ku anjeun. Saatos maca tulisan ieu, anjeun bakal langkung ngartos naon pola perilaku diwangun sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ulah ngulang deui.

Hari Ibu

Nuhun Ibu

Surat Hari Ibu, dinten ieu urang hatur ka sadayana ibu ku serat anu khusus. Ngagungkeun dinten anu dipikacinta ieu khusus kanggo sadayana ibu-ibu.

Mary

Indung kuring hoyong ka murangkalih abdi

Urang sadayana teras-terasan naha urang téh jinis indung anu urang pikahoyong, ieu mangrupikeun gambaran pribadi ngeunaan jenis indung anu kuring pikahoyong pikeun murangkalih kuring

Budak ngarangkul indungna

Indung sampurna; Fiksi atanapi kanyataan?

Di masarakat ayeuna, konsép idéntitas indung anu teu aya hubunganana sareng kanyataan yén rébuan ibu ngalaman unggal dinten. Janten ibu anu sampurna janten tujuan seueur awéwé nyiptakeun perasaan éra sareng hanjelu. Kumaha carana ngungkulan parasaan éta sareng janten indung anu teu sampurna?

janten indung ayeuna

Janten indung ayeuna

Hari Ibu mangrupikeun dinten anu khusus pikeun ngeunteung naon anu janten indung ayeuna. Entong sono kana réfléksi urang.

Budak awéwé maén kotak

Karajinan kulawarga gampang: kotak harta karun

Kalayan ideu kotak harta karun ieu, anjeun bakal ngagaduhan wengi kulawarga anu pikaresepeun. Ngalakukeun karajinan sareng murangkalih mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngadorong kreativitasna.