Bubuka pikeun tuangeun

Ngasuh orok dina 6 bulan

Sacara umum, dina 6 bulan tahap anyar anu penting pisan dina kahirupan orok dimimitian, bubuka ...

Budak hudang dina rutinitas usum panas anyar.

Naha ngajaga waktos usum panas nguntungkeun barudak?

Nalika parobihan ti usum salju dugi ka usum panas sumping, debat dimimitian ngeunaan anu langkung saé atanapi naha salah sahijina kedah ditetepkeun sapertos kitu. Kalayan waktos usum panas, barudak bakal gaduh hiji jam deui pikeun luang sareng padamelan.

barudak silaturahim

Nilai babaturan di indung

Kami ngajelaskeun pentingna ngajaga babaturan anjeun salami tahap keibuan, aranjeunna pituduh anjeun, perusahaan pangsaéna nalika teu aya lampu.

kolotna pahlawan

Sareng anjeun, dina Poe Rama

Ari bapa mangrupikeun dinten anu istimewa dimana sadaya murangkalih ngahaturkeun nuhun ka bapakna pikeun padamelan anu dilakukeun dina kahirupan aranjeunna. Kumaha anjeun ngarayakeun dinten ieu?

Ari bapa

Naha Poé Rama dirayakeun

Sapertos unggal 19 Maret, dinten ayeuna Bapa nuju dirayakeun di Spanyol sapertos di nagara-nagara sanés….

Bapa sareng putri mikaresep sapoé di pantai babarengan.

Pangaruh bapa ka putri

Éta salawasna nekenkeun yén hubungan ibu sareng murangkalihna henteu diragukeun caket sareng diperyogikeun, nanging, nalika waktosna sumping, hubungan Pangaruh anu dipasihkeun ku bapakna sareng putrina penting dina éta nandaan paripolah anu bakal datang sareng jalma sanés sareng pangaruh kana tinimbangan anjeun sorangan.

ngimpina di indung

Bédana nightmares sareng night terror

Kadang-kadang urang sesah ngabédakeun antara impian buruk sareng gangguan sapertos wengi pikasieuneun, dinten ieu kami ngajelaskeun bédana antara aranjeunna sareng masihan anjeun pedoman pikeun ngatur éta.

atikan kulawarga

Milarian kasaimbangan dina parenting

Penting pikeun milarian kasaimbangan kulawarga dina ngagedékeun murangkalih, boh bapa sareng indung kedah ngalaksanakeun bagianna sareng jalan anu sami!

Budak awéwé bobo nyalira dina ranjangna nangkél sato boneka na.

5 mitos ngeunaan bobo budak leutik

Umum pikeun kolot pikeun nyobaan milari padika anu pangsaéna pikeun murangkalihna gampang bobo sareng mastikeun bobo anu berkualitas. Sakumaha aturan umum, aya seueur mitos ngeunaan bobo barudak anu sanés saratus persén leres, ogé teu ngagaduhan pangaruh anu sami pikeun sadaya murangkalih.

indung ku cinta ka orokna

Kanggo anjeun, anu terang jalan kuring

Upami anjeun indung, anjeun bakal terang yén keibuan parantos leres-leres ngarobih kahirupan anjeun, sabab ayeuna murangkalih anjeun ... nyaangan jalan sareng haté anjeun.

kado baptisan

Gagasan pikeun masihan nalika ngabaptis

Naha anjeun diulem kana baptisan sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dipasihkeun? Entong Panik! Kami masihan anjeun sababaraha ideu anu saé pikeun masihan nalika baptisan.

ngeureunkeun kekerasan gender

Awéwé jeung nyiksa; pangaruh pendidikan sexist

Pendidikan sexis mangrupikeun anu ngabédakeun alesan jinis atanapi jinis. Kami ngawartosan anjeun ngeunaan hubunganana sareng naékna tingkat kekerasan gender sareng pentingna murangkalih anjeun tumuh dina pendidikan anu ngadukung kabébasan sareng persamaan.

Panéwak ngimpi

Cageur idéntitas anjeun saatos keibuan

Jadi indung ngarobih anjeun, aya tanggel waler anyar, anjeun kedah adaptasi. Kami ngajelaskeun naha perlu pikeun anjeun kéngingkeun idéntitas anjeun sareng nyanghareupan parobihan.

carita cinta baraya

Nilai lanceuk

Henteu janten masalah kumaha anjeun gaduh perdebatan sareng lanceuk anjeun, éta mangrupikeun salah sahiji kabeungharan anu paling hébat dina kahirupan urang. Pendakan sareng kami nilai nyata anu ngagaduhan sadérék dina kahirupan.

Dua saderek jalan silih carioskeun kapercayaan sareng silih silihandelkeun.

Kumaha nguatkeun hubungan antara duduluran

Penting pisan yén duduluran ngagaduhan hubungan anu saé, tapi éta henteu gampang kajantenan. Kadua kolot sareng kulawarga tiasa nempatkeun Kulawarga tiasa ningkatkeun hubungan antara duduluran anu ngiringan aranjeunna, mamatahan aranjeunna, tanpa ngabandingkeun aranjeunna tapi kalayan bangga kana jasa masing-masing.

Indung damel

Mangpaat gaduh indung damel

Janten indung anu damel tiasa ngajantenkeun anjeun rumaos salah, tapi anjeun kedah terang yén éta ngagaduhan manpaat ageung pikeun kamekaran barudak anjeun

Budak awéwé kalayan aura cahaya indigo.

Barudak Indigo

Parapsychologist Nancy A. Tappe dingaranan ku kecap indigo, ngarujuk kana warna, éta barudak anu gaduh kapribadian anu tangtu dumasar kana aura na, barudak Indigo mangrupikeun mahluk khusus anu ngabantosan sagala rupa janten langkung saé.

Jarawat orok

Masalah kulit orok umum

Kulit orok lemes pisan sareng sering pisan nampilkeun sababaraha masalah. Seueur diantara aranjeunna ...

Indung sareng orok

Mitos sareng bebeneran ngeunaan murangkalih

Aya sababaraha rupa mitos ngeunaan sagala rupa anu aya di sakuriling indung sareng asuh budak. Seueur diantara aranjeunna palsu sareng di dieu urang marios sababaraha diantarana

Kolot énggal

Sieun umum kolot anyar

Janten bapa atanapi indung henteu gampang, utamina nalika anjeun bapak énggal sareng anjeun kedah nyanghareupan anu bénten ...

Karajinan karnaval pikeun murangkalih

5 karajinan karnaval pikeun barudak

Kami nunjukkeun anjeun 5 karajinan Karnaval anu saderhana sareng saderhana, pikeun nyéépkeun siang kréatip anu hadé sareng anu alit di bumi

Budak leutik komunikasi ngaliwatan telepon sélulér sareng babaturanna.

Ngajaga karusiahan nonoman

Kaseueuran kolot kasieunan budakna ngahontal umur nonoman. Pikeun sakulawarga perobihanana gedé pisan. Peryogi perlu pikeun ngahargaan sareng ngajaga karusiahan nonoman sareng ngabantosan anjeunna dina prosés milarian idéntitasna.

Awéwé ngora bagja, saatos nampi balon anu bentukna haté salaku kado.

Valentine ngalungkeun panahna

Poé Valentine boga hartos anu béda pikeun jalma, tapi moto utami na nyaéta cinta sareng démo na. Hayu urang terang langkung seueur perkawis éta. Poé Valentine dirayakeun ku cara anu langkung umum, sanaos kanyataan yén cinta kedah hatur sareng sohor unggal dinten.

Awéwé anu damel di bumi nganggo komputer sareng ngurus tugas-tugas anu sanés.

Awéwé sareng rébuan rupa na

Henteu aya warta yén awéwé parantos sareng mangrupikeun tokoh konci dina masarakat. Di jaman kuno éta ampir teu mungkin pikeun nonjol salaku propésional atanapi nampi Wanoja kalayan kakuatan sareng kawani na tiasa ngalaan seueur aspek dina kahirupan sadidinten sareng ngalaksanakeunana kalayan sumanget pisan sareng dédikasi.

Awéwé hamil nyiapkeun jus

3 resep jus buah séhat pikeun ibu hamil

Kakandungan mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun ngamimitian ngurus diri, megatkeun sababaraha kabiasaan henteu séhat, sareng ngenalkeun kabiasaan anu hadé. Hurung ...

Indung konsol dirina sareng dulur kusabab maotna putrana.

Duka pati putra

Teu aya anu langkung parah tibatan salamet budak. Ngaliwat pupusna jalma anu paling dipicinta mangrupikeun pangalaman anu pikasieuneun pikeun indung. Hayu urang tingali kumaha nyanghareupan éta. Ngalangkungan kasedih anu pikahoyong ku indung anu kaleungitan anakna nyaéta kaayaan anu pantes kakuatan mental, propésional sareng pitulung kulawarga nuturkeun strategi anu tangtu.

orok geulis sareng panon biru

Ngaran mojang trendi

Ngaran mojang modél cocog pikeun anjeun pikeun milih nami anu sampurna pikeun putri anjeun! Pendakan sababaraha diantarana dina daptar ieu anu kami parantos siapkeun pikeun anjeun.

geulis babe haneut ku topi

Ngaran mojang anéh

Upami anjeun reuneuh ku budak awéwé sareng anjeun resep nami anu anéh tapi éta geulis, maka ... Entong kantun nami-nami awéwé anu anéh ieu!

photoshoot orok dina sayang

Ngaran mojang Spanyol

Ngaran mojang Spanyol beuki loba tren, sareng teu anéh! Aranjeunna geulis, anu mana anu anjeun paling resep? 35 ideu unik!

orok awéwé imut

Ngaran mojang geulis

Upami anjeun mikirkeun namina budak awéwé anjeun tapi anjeun ngagaduhan seueur masalah ... Entong sono 35 ngaran mojang geulis ieu kalayan hartos na!

sabaraha hargana orok

Sakumaha seueur biaya kanggo murangkalih?

Ngagaduhan murangkalih mangrupikeun kaputusan anu paling penting dina kahirupan anjeun. Kami ngantepkeun anjeun analisa sabaraha biaya pikeun ngagaduhan anak sakitar.

pangkeng rumaja abu-abu

Ajak PR di nonoman

Penting pikeun barudak rumaja anjeun damel padamelan di bumi, éta masihan aranjeunna tanggung jawab sareng padamelan anu saé! Ieu anu tiasa aranjeunna laksanakeun.

tujuan parenting

Resolusi taun anyar pikeun kolot

Resolusi Taun Anyar robih gumantung kana kaayaan urang. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha resolusi Taun Anyar anu saé pikeun kolot.

Kulawarga jalan babarengan.

Resolusi kulawarga pikeun taun énggal

Saatos pamitan taun, tahap anyar dimimitian. Dua belas bulan dimimitian, anu biasana diémutan pikeun sababaraha tujuan. Resolusi anu masing-masing Dina awal taun énggal aranjeunna ngémutan résolusi, sababaraha jinis kulawarga, anu aranjeunna cobian minuhan.

Kabin dina salju pikeun pendak sareng rerencangan sareng ngarénghap Hawa Taun Anyar.

Gagasan pikeun mapag Taun Anyar anu pikaresepeun

Hawa Taun Anyar mangrupikeun wengi terakhir taun sareng masing-masing jalma tiasa mutuskeun kumaha ngagungkeunana, di tempat anu aranjeunna paling resep sareng jalma anu aranjeunna paling resep., Sareng pikaresepeun, istiméwa sareng teu ati-ati.

Ceurik énggal

5 alesan kunaon orok ceurik

Ceurik mangrupikeun hiji-hijina metode éksprési anu dipiboga ku orok. Diperkirakeun yén bayi anu nembé nyéépkeun sakitar ...

Budak awéwé ngabungkus hadiah dina dinten natal.

Jelaskeun ka barudak arti Natal

Natal mangrupikeun waktos anu ditetepkeun dina kalénder sareng biasana pikaresepeun khususna anu pangleutikna di bumi. Pikeun kolot éta pikaresepeun pikeun ngirimkeun Natal mangrupikeun waktos anu gaduh versi anu béda pikeun masing-masing kulawarga, nanging protagonisna mangrupikeun murangkalih sareng aranjeunna tiasa dijelaskeun hartosna na.

Méja Natal Hawa, kalayan liang kosong pikeun jalma anu dipikacinta.

Hawa Natal: Kumaha carana mikaresep upami sadayana henteu nuju tuang

Liburan Natal mangrupikeun dinten-dinten kabahagiaan anu ditimpa ku jalma-jalma. Nanging, aya jalma anu hirup aranjeunna kalayan langkung nyeri. Dina tanggal ieu terasrasakeun Hawa Natal tanpa aya anu méja tiasa sesah pisan sareng disarankeun nuturkeun pitunjuk anu tangtu pikeun ngatasi éta.

Naha aman pikeun nginum téh nalika kakandungan?

Liburan méntal kolot

Liburan méntal kolot peryogi pisan pikeun aranjeunna pikeun miara kaséhatan méntalna, tapi kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta?

kulawarga bahagia

7 kabiasaan kulawarga bahagia

Kabagjaan mangrupikeun cara ningali kahirupan anu tiasa digarap. Kami ngajarkeun anjeun 7 kabiasaan kulawarga anu bahagia pikeun ningkatkeun hirup babarengan anjeun.

Déprési dina préténder

Upami anjeun ngagaduhan murangkalih pra-umur, anjeun kedah waspada kana déprési, sabab gejalana tiasa lieur sareng hormon normal na burst.

Budak leutik cacad

Pangasupan murangkalih cacat

Inklusi mangrupikeun padika anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun budak kana masarakat jamak, tanpa labél anu ngabédakeun aranjeunna kusabab kaistimewaanana

Kalénder Advent

Gagasan Aktivitas Kalénder Advent

Kalénder Advent henteu kedah ngan ukur ngeunaan permén. Kami ngajukeun sababaraha alternatif pikeun ngeusian kalénder anjeun sareng kagiatan kulawarga.

orok kabersihan

Kabersihan orok anu énggal

Lahirna alit sareng lemes. Kami masihan anjeun kiat kabersihan orok anu énggal kanggo masihan anjeun perawatan anu paling saé.

Budak awéwé sieun nutupan ceuli

Naha anjeun ambek ka murangkalih anjeun

Naha anjeun perhatoskeun kumaha sakapeung anjeun nyandak amarah sareng murangkalih anjeun? Anjeun panginten henteu pernah panginten ngeunaan ieu, tapi anjeun kedah ngarobih paripolah.

ngaran keur orok

Ngaran budak lalaki

Entong sono kana daptar nami budak ieu sahingga anjeun tiasa gaduh waktos anu langkung gampang pikeun milih nami kanggo orok anjeun. Naha anjeun parantos terang anu mana anu anjeun resep? Milarian ideu didieu!

krisis laktat

Krisis laktasi

Naha anjeun ngaraoskeun yén orok anjeun henteu parantos janten indung sapertos tiheula, anjeunna hoyong nyusuan teras-terasan sareng anjeun pikir éta henteu nyugemakeun anjeunna? Pilarian terang naon krisis lactation.

tipi kulawarga

Barudak alit sareng televisi

Tiasa waé hiji poé anjeun bakal nganggo tipi salaku babysitter ... Ti jaman ka jaman éta normal, tapi kudu ati-ati nganggo teuing ... barudak anjeun peryogi anjeun!

Orok déwasa néwak ramo indungna.

Miara orok prématur dina taun mimiti hirupna

Pagawean prématur lumangsung sateuacan minggu ka-37 kakandungan. Orok prématur peryogi séép perawatan khusus, di rumah sakit sareng pikeun taun Anu mimiti hirup orok prématur pikeun meunang pas anu hadé tina perawatan rumah sakit dugi ka bumi sareng diurus ku sepuhna.

ngaran budak awéwé

Ngaran mojang aslina

Panggihan daptar éksténsif nami aslina pikeun budak awéwé sahingga anjeun tiasa milih tina sababaraha rupa ideu pikeun sadaya rasa.

Popok pakai vs popok kaén

Ngaran budak awéwé

Milarian nami budak awéwé? Entong sono seléksi kami tina nami anu paling asri, asli, modis atanapi klasik pikeun budak awéwé sareng anu sanésna.

Budak awéwé teu nyaman dina sési publisitas.

Casting barudak: Kauntungan sareng karugian

Ayeuna, umum pikeun pendak sareng barudak anu ti orok kadesek ku sepuhna pikeun ilubiung dina casting barudak pikeun ngiklankeun produk. Kolot anu nganggap nyandak budakna ka casting barudak kedah ditaksir heula kaunggulan sareng karugian pikeun karaharjaan.

Basa maca carita wengi anu saé

Kauntungannana carita wengi anu saé

Maca carita wengi anu saé pikeun barudak sateuacan bobo nyayogikeun aranjeunna sababaraha kauntungan pikeun kamekaran émosional sareng kognitifna.

Orok bobo dina tempat tidur bayi dina sési poto anu nembé lahir

Kasalametan dina némbak poto anu énggal

Seueur ibu-ibu anu sababaraha dinten saatos kalahiran anakna mutuskeun nyandak anjeunna sési poto anu énggal. Bagéan artistik tina orok lahir dipikanyaho. Sesi poto anu anyar dilahirkeun didamel ngagaduhan mémori anu hadé pikeun orok, nanging sateuacan kaindahan anjeun kaamanan kedah diuasaan

merangan gejala ménopause

Merangan gejala ménopause

Menopause mangrupikeun prosés perobihan pikeun awéwé. Pilarian terang naon gejala ménopause sareng kumaha meranganana.

trik barudak bobo

Trik barudak sina bobo heula

Waktu saré tiasa janten odyssey nyata pikeun sababaraha kolot. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha trik supados barudak bobo langsung.

panasaran karek lahir

Panasaran dilahirkeun

Orok pikaresepeun, pikaresepeun, sareng pinuh ku panasaran. Entong sono ieu panasaran lahir anyar anu mungkin anjeun henteu terang.

kolotna toksik

Karakteristik kolot toksik

Gaya kolot anu anjeun pilih bakal mangaruhan anak anjeun salami hirupna. Entong sono kana ciri kolot anu toksik.

Indung sareng putri seuri dina hujan.

Pentingna seuri ka kolot

Kolot mangrupikeun pilar tempat murangkalih murangkalih. Sagala ajaran, tindakan, tingkah laku, kaputusan ti bapa mangaruhan sareng hartosna pikeun Imut bapa atanapi indung ka anakna mangrupikeun tingkah polah anu teu dipikaresep sareng pesen anu dorongan sareng pangartos. Seuri nganyatakeun ditampa sareng cinta.