Pijet beuteung

Pijet beuteung

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun sababaraha jinis pijet supados murangkalih henteu kaganggu nalika ngajaga gas sareng colic.

Pelat kai pikeun barudak

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun sababaraha piring kai anu matak pikeun anu leutik. Dina bentuk rupa sato, waktos tuangeun bakal pikaresepeun pisan.

Asak masak kanggo murangkalih

Asak masak pikeun murangkalih

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun sababaraha piring anu didamel di dapur supados barudak tiasa gampil tuang ku cara anu lucu sareng lucu.

Ménu orok

Menu mingguan pikeun orok ti 9 bulan (Minggu 1)

Naha anjeun henteu terang naon anu kedah dipasak pikeun orok anjeun? Di Ibu dinten ayeuna kami masihan anjeun ménu mingguan diadaptasi pikeun orok anjeun kalayan ngenalkeun progresif katuangan énggal.

Suppositori dina Orok

Supositoria, leres atanapi lepat?

Dina tulisan ieu kami nyarioskeun ngeunaan prakték sering aplikasi tina supositoria antara orok, netelakeun naha éta nguntungkeun atanapi ngabahayakeun.

Ngasuh orok: peran daging

Barudak urang yuswa ageung sareng éta sababna urang kedah ati-ati pisan diétna pikeun mastikeun yén aranjeunna sadayana ngagaduhan ...

Model bibs pikeun didahar

Bibs ayeuna mangrupikeun barang desainer. Aranjeunna henteu deui anduk polos Palasik sareng plastik anu ...

Menu mingguan pikeun barudak sakola

Pasti anjeun bakal ngagaduhan salah sahiji murangkalih anjeun di sakola sareng anjeun kedah leres-leres mikirkeun naon anu kedah tuangeun aranjeunna (duanana di ...

Naon mastitis?

Nalika nyusuan, seueur ibu anu ngalaman masalah dina payu, anu tiasa diubaran sareng Mastitis. Anu…