Alat musik buatan imah

Alat musik buatan imah pikeun barudak

Anjeun tiasa nyiptakeun alat musik buatan imah ku cara anu saderhana, kalayan bahan anu anjeun gaduh di bumi sareng héran barudak anjeun ku ideu ieu.

kuku corak

Gagasan kuku bermola

Kuku anu dicét pikeun déwasa parantos turun dina sajarah sareng ayeuna éta budak awéwé ogé nganggo gambar barudakna dina mode.

Karajinan Natal pikeun ngalakukeun sareng barudak

Karajinan Natal pikeun ngahias bumi

Ngadamel karajinan Natal pikeun ngahias bumi mangrupikeun cara anu kreatif, saderhana sareng pikaresepeun pikeun nyéépkeun waktos anu teu hilap sareng murangkalih.

Karajinan nganggo cangkir endog

Karajinan karton pikeun budak leutik

Kalayan karajinan kardus ieu anjeun bakal nyéépkeun waktos-waktos anu pikaresepeun sareng murangkalih sareng aranjeunna bakal diajar terang naon ari kréativitas.

Kantong snack DIY

Kumaha cara ngadamel kantong camilan

Diajar kumaha ngadamel kantong snack pikeun murangkalih kalayan cara anu saderhana, kalayan sakedik matéri sareng tanpa gaduh pengetahuan anu hébat pikeun ngaput.

lukisan raray pikeun murangkalih

Ideu ngalukis raray pikeun murangkalih

Pikeun pésta anu pikaresepeun sareng aslina, anjeun henteu kedah sono ngalukis raray pikeun murangkalih. Éta mangrupikeun ideu yén sadaya murangkalih resep sareng éta spektakuler.

Karajinan pikeun 4 taun

Dua ideu karajinan anu sampurna pikeun digawekeun ku barudak antara umur 4 sareng 5 taun. Kagiatan anu sampurna pikeun ngembangkeun kamampuan budak.

Hiasan panto Natal

Gagasan pikeun ngahias panto nalika Natal

Ngahias panto nalika Natal bakal janten cara anu pikaresepeun pikeun nyéépkeun waktos sareng murangkalih anjeun, tong sono ideu éndah ieu anu bakal dipuja ku barudak

Karajinan karnaval pikeun murangkalih

5 karajinan karnaval pikeun barudak

Kami nunjukkeun anjeun 5 karajinan Karnaval anu saderhana sareng saderhana, pikeun nyéépkeun siang kréatip anu hadé sareng anu alit di bumi

Barudak ngadamel karajinan

8 Karajinan iteuk Popsicle

8 karajinan nganggo és és krim, bahan anu gampang didaptarkeun sareng anjeun tiasa ngadamel proyék anu saé sareng barudak anjeun

Budak awéwé ngerjakeun PR

4 karajinan kanggo sakola deui

4 karajinan anu pikaresepeun pikeun nyiapkeun deui ka sakola sareng murangkalih. Sababaraha ideu saderhana pikeun ngatur méja budak leutik

Barudak ulin sareng dapur saeutik

Kumaha cara ngadamel dapur cocooan

Kumaha cara ngadamel dapur cocooan DIY, sareng sababaraha léngkah saderhana sareng bahan daur ulang anjeun tiasa nyiptakeun cocooan khusus ieu

Karajinan nganggo wol

5 karajinan nganggo wol pikeun barudak

Wol mangrupikeun bahan anu murah pisan, janten sampurna pikeun ngalaksanakeun proyek sareng murangkalih. Di dieu anjeun bakal mendakan 5 ideu karajinan nganggo wol

Manisan sareng plastisin

Dinten ieu kami nuju maén salaku tukang masak sareng diajar ngadamel manisan liat kalayan video pikaresepeun Little Toys ieu, tong sono!

Karajinan pikeun méja

Karajinan Gampang Ngatur Meja Barudak

Karajinan pikeun meja barudak. Gagasan anu gampang sareng pikaresepeun pikeun nyiptakeun panitia pikeun méja barudak. Aranjeunna bakal ngagaduhan sadayana di tangan sareng leres disimpen.

Budak awéwé maén kotak

Karajinan kulawarga gampang: kotak harta karun

Kalayan ideu kotak harta karun ieu, anjeun bakal ngagaduhan wengi kulawarga anu pikaresepeun. Ngalakukeun karajinan sareng murangkalih mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngadorong kreativitasna.

tutuwuhan antara batu

Kumaha ngajar murangkalih anjeun ngahargaan alam

Pikeun ngalestarikeun dunya tempat urang hirup, penting pisan urang ngadidik barudak sareng barudak urang pikeun ngahargaan alam. Kami masihan anjeun sababaraha ideu supados urang sadayana tiasa diajar ngajaga lingkungan urang.

karajinan sareng murangkalih cét dina panangan

Karajinan sareng barudak

Karajinan sareng murangkalih ngadorong kreativitas sareng imajinasi. Ngalakukeun kagiatan pikeun bersantai sareng barudak leutik di bumi.

kueh amis

Kumaha cara ngadamel kuéh amis

Kue amis sok mangrupikeun pilihan anu saé pikeun kado, janten, teu aya anu langkung saé tibatan diajar ngadamel na ngajantenkeun katingalina spektakuler!

manpaat ngawarnaan

Mangpaat ngawarnaan barudak

Ngawarnaan pisan nguntungkeun pikeun barudak ti saprak aranjeunna tiasa nahan warna sareng cet. Naha anjeun hoyong terang anu penting pisan?

Lambaran ngawarnaan Natal

Lambaran ngawarnaan Natal

Dina tulisan ieu kami ngantepkeun anjeun sababaraha lambar ngawarnaan dimana barudak tiasa senang-senang ngawarnaan liburan Natal ieu.

Kaca ngawarnaan Natal

Gambar Natal anu pangsaéna pikeun warna ku barudak anjeun. Percaya unduh gambar Santa Claus, reindeer, tangkal Natal, bal ... Unduh!

Karajinan Natal pikeun barudak

Karajinan Natal

Dina tulisan ieu kami ngadamel kompilasi karajinan anu tiasa anjeun mendakan sacara online dina acara Natal anu bakal datang.

Karajinan Lebaran pikeun murangkalih

Karajinan: karakter Lebaran has

Dina Lebaran umum pikeun mendakan labu, tukang sihir, mumia sareng ucing hideung, janten dinten ieu kami nampilkeunana ka anjeun dina bentuk karajinan anu ngagulung kertas.

adonan uyah buatan sendiri

Adonan uyah warnaan

Dina tulisan ieu kami bakal ngajarkeun kumaha ngadamel adonan uyah sahingga barudak alit tiasa ngadamel karajinan nyalira di bumi.

Karajinan Lebaran pikeun murangkalih

Karajinan Lebaran

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun séri karajinan karajinan anu pikaresepeun pisan pikeun nyéépkeun soré anu pikaresepeun sareng murangkalih pikeun mikaresep Lebaran.

nyetak daun

Nyetak daun

Dina tulisan ieu kami bade nunjukkeun kumaha ngadamel pola anu saé sareng daun tangkal alami.

Karajinan cocooan boling

Karajinan barudak: buruan boling

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun cocooan bowling anu pikaresepeun pikeun murangkalih supados aranjeunna tiasa senang-senang dina cara saderhana sareng didamel ku panangan nyalira.

kaos luntur

Kaos oblong hippie

Dina tulisan ieu kami badé ngajarkeun anjeun kumaha pikeun ngalelepkeun kaos gaya hippie supados anu alit tiasa diajar.

Ngahias tangkal Natal

Tangkal Natal kalayan bahan daur ulang

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun ngadamel tangkal Natal sareng bahan daur ulang, ideu pikeun tanggal ieu sareng tiasa senang sareng murangkalih urang.

Tetengger barudak

Ngadamel tetengger pikeun buku barudak dina bentuk monster pisan saderhana, sareng anjeun tiasa sacara gampil ngamimitian karajinan sareng anak anjeun.

Surat pikeun Majusi

Natal parantos réngsé, tapi urang masih gaduh Tilu Jalma Anu Wicaksana, anu sumping pikeun ngadatangan kami subuh dina 6 ...

Ngadamel tangkal Natal Origami

Sababaraha minggu ka pengker, kami nyaritakeun ngeunaan seueur manpaat anu dibawa ku Origami. Pikeun nerapkeun manpaat ieu, ...

Janggot Santa !!!

Waktos Natal kirang sareng kirang na barudak resep pisan liburan ieu. Upami anjeun ngarencanakeun nyamar ...