Diajar dumasar-masalah

Diajar dumasar masalah mangrupikeun padika anu muridna protagonis. Budak lalaki atanapi awéwé kedah ngalaksanakeun panilitian.

éksprési awak

Naon bahasa tubuh?

Ekspresi awak ngarujuk kana éksprési manusa ngalangkungan awakna, sadar atanapi teu sadar.

Naon diajar dumasar-proyék

Pembelajaran berbasis proyék (PBL) mangrupikeun stratégi metodologis. Éta dumasarkeun kana milarian, milih, ngabahas, ngalarapkeun, ngabenerkeun, latihan.

Kung Fu pikeun murangkalih

Kung Fu mangrupikeun seni beladiri anu paling lengkep sareng terkenal, upami putra atanapi putri anjeun langkung ti 4 taun sareng hoyong latihan, ajak aranjeunna!

Lapisan ozon ngajelaskeun ka barudak

Urang kedah ngajelaskeun ka barudak naon anu aya hubunganana sareng lapisan ozon, pentingna, masalah, sareng naon anu tiasa urang lakukeun pikeun nutup liangna.

sosialisasi

Naon ari sosialisasi?

 Sosialisasi mangrupikeun prosés adaptasi sosial, dimana jalma-jalma kedah hirup babarengan dina norma sareng nilai-nilai anu tangtu.

buku rumaja

7 buku rumaja anu kedah aya

Kami nawiskeun pilihan buku pikeun nonoman, anu paling sering dibaca sareng anu paling dipikaresep ayeuna sareng generasi.

Diajar kolaborasi

Naon anu diajar kolaborasi

Pembelajaran kolaboratif mangrupikeun alat anu épéktip pikeun mempermudah komunikasi, kerjasama sareng kaasup murid.

literasi

Pentingna melek dina budak

Kalayan aksés kana literasi nalika budak, tahap anyar kahirupan budak dimimitian, hiji aspék penting pikeun kamekaran séhat na.

Kacerdasan intrapersonal

Naon kecerdasan intrapersonal?

Kecerdasan intrapersonal dihartikeun salaku salah sahiji kamampuan méntal karakter urang sareng masihan kami kamampuan pikeun berinteraksi

téhnik diajar

Naha sadayana téhnik diajar sami?

Téhnik diajar mangrupikeun metode pengajaran sareng sumber pikeun maham sareng ngasimilasi élmu, nilai, atanapi kéngingkeun katerampilan sareng kamampuan.

pamikiran kritis

Kaulinan mikir kritis

Upami anjeun hoyong ningkatkeun pamikiran kritis pikeun murangkalih ieu tilu gim anu saé pikeun ngahontal éta, tong éléh jéntré!

masalah di resés sakola

Pemberontakan dina umur saumuran

Upami anjeun ngagaduhan putra atanapi putri antara umur 9 sareng 13 taun sareng anjeun mimiti perhatoskeun sikap pemberontak, anjeun kedah terang naon anu urang carioskeun salajengna ...

Kaulinan pendidikan pikeun umur 5 taun

Ti umur 5 taun, barudak ngaraos otonom, aranjeunna hoyong berinteraksi sareng réréncanganna, sareng aranjeunna resep nyandak tantangan. Kaulinan atikan aya di dieu!

Orok abdi ngagores raray

Aya murangkalih anu ngagaru raray kolot atanapi dulur-dulurna. Éta mangrupikeun hal anu umum sareng khas pikeun prosés pangwangunan. Kumaha ngajar aranjeunna pikeun ngontrol diri?

Nyerna

Naon pencernaan

Pencernaan mangrupikeun bagian mendasar tina kasalametan manusa. Pendakan kumaha kajadian anu matak pikaresepeun dina jero awak urang.

Tip nyusu

Naon refleks primitif

Refleks Primitif, primér, atanapi kuno mangrupakeun runtuyan gerakan naluri anu sadayana orok ngadamel salaku réspon kana input indrawi.

trik sulap pikeun barudak

3 trik sulap pikeun murangkalih

Dina Mothers On kami parantos ngajantenkeun anjeun sakedik pilihan tina tilu trik sulap pikeun murangkalih supados aranjeunna diajar ngaraosan dunya kreativitas alit ieu.

Pendidikan barudak buta-buta

Pendidikan barudak buta-buta

Barudak pireu ngagaduhan sababaraha cacad anu nyababkeun aya watesan anu hébat dina rasa paningal sareng pangrungu. Pendidikan anjeun paling penting.

ngarangsang panasaran ka barudak

Kumaha ngarangsang panasaran ka barudak

Panasaran di murangkalih téh hoyong terang, mendakan sareng mendakan hal-hal. Anjeun kedah terang kumaha mendakan naon manpaatna sareng kumaha ningkatkeunna.

rumaja ambek

Kumaha bernegosiasi sareng putra rumaja

Negosiasi sareng nonoman henteu gampang. Kami ngawartosan sababaraha téknik negosiasi anu tiasa manpaat pikeun anjeun, tapi anu utami nyaéta kapercayaan anu anjeun saling percanten.

mendakan cinta

Anjeun teu tiasa maksa cinta

Ngajarkeun murangkalih anjeun yén nalika aranjeunna déwasa upami aranjeunna terang kumaha mikaresep hirup aranjeunna bakal tiasa mendakan cinta, tanpa milari éta! Aranjeunna ngan ukur kedah ngaraosanana.

Kumaha Anger Nganyenyeri Ka Barudak

Serangan ambek ngalibetkeun réaksi dina uteuk, sareng sakujur awak. Kami ngawartosan anjeun sababaraha akibat fisik sareng méntal upami anjeun henteu ngendalikeun émosina ieu.

Ajar barudak anjeun ngokolakeun kebon kahijina

Kalayan kasabaran sareng sumanget anjeun tiasa ngajar murangkalih anjeun ngokolakeun kebon kahijina. Upami pikeun anjeun éta dunya anu teu dikenal, kami bakal nyaritakeun naon anu paling penting.

Kumaha cara milih cocooan kanggo orok

Kami hoyong masihan anjeun sababaraha tip pikeun milih cocooan pikeun orok, anu pangpayunna nyaéta terang kumaha memotivasi aranjeunna. Unggal orok ngagaduhan kapribadian sareng fase na.

ngarangsang uteuk budak

Kumaha ngarangsang otak budak

Aya sababaraha cara sareng cara anu teu kaétang pikeun ngarangsang otak budak, di dieu urang parantos nyusun poin anu paling penting.

barudak antibiotik

Kumaha cara masihan ubar ka murangkalih

Anjeun kedah gaduh seueur strategi supados tiasa masihan ubar pikeun murangkalih anjeun. Pendakan cara sareng cara kumaha anjeun tiasa masihan ka anjeunna tanpa masalah.

péér

Didik di bumi tanpa kaleungitan tiis anjeun

Ayeuna aya seueur kulawarga anu kedah ngadidik murangkalihna di bumi ... Kumaha carana aranjeunna tiasa ngalaksanakeunana tanpa kaleungitan kalem sareng murangkalih diajar hadé?

kasadaran fonologis

Naon kasadaran fonologi?

Kasadaran fonologis ngalebetkeun yén kamampuan anu urang kedah kéngingkeun ti saprak urang diajar nyarios, terang kumaha terang basa urang.

cocooan pikeun umur 6 taun

Hadiah pikeun budak umur 6 taun

Hadiah pikeun barudak umur 6 taun mangrupikeun cara épolusi anu sanés pikeun ngembangkeun kamekaranana. Méré cocooan anu sampurna bakal ngabantosan prosés ieu.

ngadamel liat

Resep Clay Clraft No-Panggang

Entong sono kana resep anu gampang ieu sahingga anjeun tiasa ngadamel artisan liat tanpa dibakar, anjeun sareng murangkalih bakal resep pisan ku ieu!

kreativitas anak

Kaulinan logika pikeun murangkalih

Ngalangkungan kaulinan logika, budak bungsu kéngingkeun paham ngeunaan susuratan, sériasi sareng klasifikasi. Ieu konci pikeun kamekaranana.

cocooan pikeun umur 3 taun

Hadiah pikeun budak umur 3 taun

Hadiah pikeun budak umur 3 taun langkung istiméwa. Di dieu evolusi psikomotor sareng kognitifna maju pisan sareng anjeun kedah terang kumaha milih.

seni ngupingkeun

Ajar barudak anjeun seni ngupingkeun

Ajar barudak anjeun seni ngupingkeun sareng pentingna dina hubungan antarpribadi. Anjeun kedah janten conto anu pangsaéna pikeun aranjeunna sepanjang waktos!

rumaja

Rumaja: padoman ngeunaan karusiahan anjeun

Budak ngora anjeun panginten hoyong langkung privasi dina hirupna, tapi iraha anjeun kedah ngantepkeun sareng iraha anjeun henteu kedah? Kami masihan anjeun sababaraha padoman.

Ucup ka murangkalih

Naha saé nyium barudak?

Méré ciuman ka barudak mangrupikeun hal anu bawaan anu kaluar ti urang kusabab urang resep sareng urang masihan cinta urang. Pilarian terang upami masihan seueur ciuman mangrupikeun pilihan anu saé.

gagah

Wani atawa wani ngajar barudak

Wani sareng kawani kedah diajarkeun ka murangkalih supados suksés dina kahirupan. Éta langkung penting tibatan anu anjeun pikirkeun!

Gagasan tuangeun séhat pikeun murangkalih

Pikeun tuangeun janten séhat, bergizi sareng pikaresepeun urang kedah terang naon anu didahar ku barudak dinten éta. Kami masihan anjeun ideu pikeun ngareuwaskeun aranjeunna.

karakter orok

Tret watek alus di barudak

Karakter anu hadé pikeun barudak henteu diciptakeun nyalira ... aranjeunna peryogi panutan salaku kolot sareng guru pikeun niron sareng ngainternalisasina.

nak maén

Dolanan kanggo murangkalih 8 bulan

Kami ngajukeun pilihan cocooan pikeun barudak umur 8 bulan supados aranjeunna tiasa berinteraksi sareng aranjeunna ku cara praktis sareng ngembangkeun indra.

Poé Teater Dunya: Kualitas barudak anu dipiara

Barudak henteu ngalakukeun téater, ogé henteu diajar téater, tapi langkung saéna aranjeunna maén dina nyiptakeun, nyiptakeun. Aranjeunna diajar ilubiung, nyarios sareng ngupingkeun, dina kecap: kolaborasi.

Kaunggulan catur pikeun barudak

Catur ka murangkalih ningkatkeun ingetan, konsentrasi, kréativitas, logika, ngamajukeun kayakinan sareng kontrol. Sareng masih ngagaduhan kaunggulan langkung seueur.

Terapi musik di murangkalih cacad

Naon anu disebrang dina lateral barudak

Dinten ieu kami nuju nyarioskeun pasualan-lateralitas barudak sareng kasusah anu tiasa dilakukeun dina diajar aranjeunna. Kami ogé nunjukkeun kumaha cara ngadeteksi na.

Rahasia pikeun orok bobo

Rahasia pikeun orok bobo

Aya rusiah pikeun orok bobo, urang tiasa waé ngagunakeun taktik anu pangsaéna, supados tiasa bobo leres. Di dieu kami nunjukkeun yén mana anu pangsaéna.

Bobo sareng murangkalih

Bobo sareng orok, naon anu anjeun kedah terang?

Kami henteu terang naha bobo sareng orok mangrupikeun hal anu diperyogikeun atanapi henteu pikeun épolusi na. Di dieu urang ngajelaskeun ka anjeun naon jinis akibat ieu pikeun kolot sareng budak.

sistem réproduktif awéwé

Bagéan sistem réproduktif awéwé

Sistem réproduktif awéwé mangrupikeun bagian anu penting pikeun tiasa masihan kahirupan sareng turunan ka manusa. Di dieu urang ngajelaskeun naon bagian na.

Sakumaha orok bobo?

Sakumaha orok bobo?

Orok anu dilahirkeun sacara praktis 24 jam sapoé. Orok masih peryogi waktos kanggo nyaluyukeun siang sareng wengi komo ka lingkunganana.

Kaulinan orok pikeun senang pisan sadayana

Nalika orok linggih

Anu normal sareng anu paling umum nyaéta orok nyobian badé angkat tina yuswa tilu bulan, sanaos anjeun pasti terang, unggal murangkalihna béda-béda.

Gaduh ucing saé kanggo kulawarga

Gaduh ucing saé kanggo kulawarga

Gaduh ucing di bumi salaku piaraan ngagaduhan manpaat kaséhatan anu hébat. Sanaos sigana henteu sapertos kitu, urang tiasa ngurilingan diri ku gerakan anu pikasieuneun sareng purr na

Sabaraha yuswa budak awéwé tumuh?

Sabaraha yuswa budak awéwé tumuh?

Mangrupikeun salah sahiji mamang anu urang teraskeun. Éta kantos dikaitkeun, dina yuswa budak awéwé tumuh, éta henteu diragukeun perdebatan anu hébat

kelir

Kaulinan pikeun diajar warna

Orok nalika dilahirkeun henteu tiasa ngabedakeun warna sareng umurna dugi ka 18 bulan nalika mimiti ngabédakeunana

melek budak leutik

Lembar kerja diajar maca

Diajar maca rada petualangan dina tahap diajar. Sababaraha barudak panginten sesah ngalaksanakeun inisiatif ieu, ieu kami ngabantosan anjeun nganggo kartu indéks.

prosés diajar

Masalah barudak hadiah

Istilah kado dipaké pikeun ngarujuk ka jalma-jalma anu ngagaduhan intél langkung luhur tibatan rata-rata batur.

Pangwangunan orok umur 5 bulan

Pangwangunan orok umur 5 bulan

Tahap umur 5 bulan mangrupikeun jaman alit sanés anu anjeun henteu kedah sono nalika anak anjeun tumuh, aranjeunna maju dina kamampuanana.

kreativitas anak

Peran kreativitas dina budak

Peran kreativitas di jaman budak penting pisan pikeun ngamajukeun kamekaran anu hadé pikeun sadaya murangkalih ... kréativitas tiasa diajar!

Badut dina TV

Badut dina TV

Los Payasos de la Tele mangrupikeun perusahaan sirkus show anu parantos ngiringan seueur urang Spanyol abad ka tukang dina kamekaran urang.

Kumaha kasabaran sareng murangkalih

Ngasuh murangkalih sanés tugas anu saderhana sareng gampang sareng aya kalan-kalan anjeun kedah nyayogikeun diri ku seueur kasabaran supados henteu tungtungna nunggang Kristus.

Kaulinan pikeun ngagarap Hak Anak

PBB mikawanoh Hak Anak, anu tiasa diringkeskeun yén budak ngagaduhan hak janten murangkalih. Kami ngajarkeun anjeun kumaha damel ku maénkeun nilai-nilai ieu.

gosip awéwé

Henteu ngritik ka ibu-ibu sanés

Indung awéwé awéwé ku sabab kitu urang gaduh seueur kamiripan. Penting pikeun urang sadar kana hal ieu pikeun ngadukung diri tibatan ngancurkeun diri.

huff

Naon ari egoncentrism anak?

Egosentrisitas budak leutik lumangsung sakitar dua atanapi tilu taun yuswa sareng kusabab éta, budak dipercaya janten puseur sagala hal.

Lies di barudak

Kumaha cara mendakan kabohongan barudak

Nalika murangkalih ageung, aranjeunna kéngingkeun katerampilan anu ngabantosan aranjeunna pikeun nalar ideu na langkung saé, ku sabab éta aranjeunna ngagaduhan kamampuan ngabohong.

Terapi musik di murangkalih cacad

Terapi musik di murangkalih cacad

Mangrupikeun terapi dumasar kana panggunaan musik pikeun digunakeun pikeun nguntungkeun kaséhatan méntal sareng fisik barudak cacat.

orok ninggali pacifier

Ngaleupaskeun pacifier laun

Upami anjeun hoyong orok anjeun laun diajar nempatkeun dot, lakukeun pageuh tapi sacara alami. Kami ngawartosan anjeun kumaha ...

Kunaon anak kuring miceun popok na

Kunaon anak kuring nyandak popok? Naha anjeun siap nempatkeun popok? Aya sababaraha indikator anu tiasa ngabantosan ngungkabkeun jawabanana.

Kabutuhan empati ti budak

Ngembangkeun empati dipikabutuh pikeun saha waé murangkalih sareng déwasa. Penting pikeun hirup babarengan anu saé diantara masarakat di masarakat.

Humility: pentingna ngajarkeun ka barudak

Humility: pentingna ngajarkeun ka barudak

Humility mangrupikeun kahadéan anu lahir tina nyalira, mangrupikeun kahadéan anu dialaman anu lahir tina sikep masing-masing, éta dirasa sareng dipikir kalayan jero anu langkung ageung.

séri rumaja

5 séri pangsaéna pikeun nonoman

Nonton séri mangrupikeun tantangan pikeun nungkulan nonoman sapertos momen filosofis sapertos kitu, aranjeunna ngabantosan aranjeunna ngartos jinis masarakat urang langkung saé.

frasa motivasi pikeun nonoman

17 frasa motivasi pikeun nonoman

Frasa anu motivasi pikeun nonoman tiasa janten bagian konci pikeun ngamimitian jalur anyar sareng netepkeun tujuan dina kahirupan aranjeunna, aranjeunna bakal ngabantosan aranjeunna langkung raos.

Peran nini-nini saatos ngalahirkeun

Peran nini-nini saatos ngalahirkeun

Peran nini-nini gaduh nilai anu saé sabab masihan naséhat anu berharga pisan. Peran aranjeunna penting pisan supados aranjeunna gaduh émutan anu resep ka aranjeunna.

Parobihan ti orok ka primér

Parobihan ti orok ka primér

Parobihan ti Orok ka Primér mangrupakeun tantangan anu hébat. Kanggo sababaraha kolot parobihan éta bakal henteu diperhatoskeun tapi anjeun kedah nyanghareupan parobihan ieu dina cara anu déwasa.

Ninggalkeun botolna

Iraha ngeureunkeun botolna

Aya barudak anu terang kumaha nginum tina gelas tapi aranjeunna tetep neraskeun sareng botolna. Aya sababaraha faktor anu tiasa diterapkeun pikeun ngaleungitkeunana sareng anjeun kedah mendakanana.

gagap

Latihan pikeun menerkeun gagap budak di bumi

Gagap mangrupikeun gangguan komunikasi sanés gangguan basa. Kami ngajelaskeun sababaraha latihan anu anjeun tiasa latihan sareng murangkalih anjeun di bumi pikeun ngabantosan anjeunna.

ambek ka barudak

Anger, masalah pikeun saréréa

Anger mangrupikeun émosi. Éta manifests dirina di sadaya jalma sareng khususna barudak. Diajar nganalisis sabab-musababna sareng kumaha ngungkulanana.

frasa positip barudak

Frasa positip pikeun barudak

Kecap ngagaduhan seueur beurat sareng kakuatan dina diri urang, sareng seueur deui pikeun anu alit. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha conto frasa positip pikeun murangkalih.

bosen barudak

Bosen budak: bosen teu goréng

Dina jaman téknologi anyar, sigana anu bosen goréng, nalika éta tibalik. Kami ngawartosan anjeun kaunggulan bosen di barudak.

dewan kaulinan barudak

Kaulinan dewan pikeun murangkalih

Barudak diajar langkung saé ku maén. Dinten ieu kami nyarioskeun ngeunaan kaulinan papan anu pangsaéna pikeun barudak sareng naon anu bakal aranjeunna pelajari sareng aranjeunna.

Embah sareng incu nginum susu

Ibu janten sepuh ogé

Ibu ogé yuswa ... unggal mahluk hirup umur sareng murangkalih kedah ngartos lumrahna siklus kahirupan supados aranjeunna henteu sieun ku jalanna waktos.