mojang kénca

Panasaran ngeunaan barudak kénca

Dinten ayeuna 13 Agustus mangrupikeun Poé Internasional Kénca. Ngamangpaatkeun dinten ieu kami nyaritakeun panasaran ngeunaan barudak kénca.

salam barudak

Kumaha cara ngajar murangkalih salam

Salam nyaéta kaparigelan sosial anu ngagaduhan fungsina di masarakat. Dinten ieu kami nyaritakeun kumaha ngajar murangkalih pikeun ngucapkeun salam batur.

kaulinan kosa kata

Kaulinan kecap pikeun murangkalih

Kosakata penting pisan dina diajar barudak. Kami ngawartosan anjeun kaulinan kecap pikeun murangkalih pikeun ningkatkeun kosa kecapna.

barudak jawab

Ajar barudak anjeun pikeun tanggung jawab

Tanggung jawab mangrupikeun salah sahiji nilai anu paling penting pikeun dipupuk dina barudak. Kami ngawartosan anjeun kumaha cara ngajar barudak anjeun pikeun tanggung jawab.

Rapi kamar budak awéwé.

Ajar budak anjeun supaya tertib

Ngajar murangkalih anjeun janten tertib bakal ngabantosan anjeun supaya tetep rapih sareng teratur sareng ngajantenkeun gaya hirup ka hareup anu langkung stabil sareng kirang kacau.

hukuman psikologi di barudak

Pikeun netepkeun wates teu kedah ngahukum

Upami anjeun mikir yén pikeun nempatkeun wates pikeun murangkalih anjeun kedah ngahukum aranjeunna, naha éta bener pilihan pendidikan anu saé? Kami mupus mamang ieu pikeun anjeun.

gadis surly

Barudak kasar atanapi teu cinta

Cinta teu gaduh hiji basa. Dinten ieu kami nyarioskeun perkawis barudak anu henteu marahmay atanapi henteu cinta, kumaha urang kedah ngubaran aranjeunna sareng naon anu tiasa disababkeun.

cocooan barudak autis

Dolanan pikeun barudak autis

Naon anu kedah dipasihkeun ka anak autis? Kami nyaritakeun mana anu cocooan anu pangsaéna pikeun barudak autis sahingga ngabantosan anjeun dina pilihan anjeun.

barudak ngagorowok

Jerit ka barudak, kumaha pangaruhna

Sababaraha kolot ngagaduhan anu ngagorowok normal, tapi anjeun terang kumaha ngagorowok mangaruhan barudak? Nah dinten ieu urang nyarioskeun akibat na.

kulawarga nonton tv babarengan

Tipi tiasa janten alat diajar

Naha saur anjeun yén sadaya waktos anu disayogikeun ku barudak di payuneun layar diséépkeun? Dipaké ogé, éta tiasa janten alat diajar anu saé.

ngarangsang nyarios putra

Kumaha ngabantosan anak anjeun nyarios

Unggal murangkalih gaduh tingkat diajar pidato masing-masing. Dinten ieu kami ngawartosan anjeun kumaha ngabantosan murangkalih anjeun nyarios pikeun ngarangsang pembelajaranana.

ngajar ngorondang

Kumaha cara ngajar orok ngorondang

Aya barudak anu diajar ngorondang mimiti sareng anu sanésna langkung lami. Dinten ayeuna urang nyarioskeun kumaha cara ngajar orok ngorondang.

Budak nunjukkeun rupa anu reuwas sareng gugup saatos ngabohong.

Kumaha terang yén anak anjeun ngabohong ka anjeun

Barudak murni kasucian, utamina dina taun-taun mimiti hirupna. Kana waktosna aranjeunna robih, mekar, nyerep sareng niron polah sareng tingkah laku anu Tanda Tangtu tiasa ngabantosan nalika murangkalih bohong.

ajak maca barudak

Kumaha motivasi budak pikeun maca

Kabiasaan anu saé anu urang tiasa ngajarkeun murangkalih urang nyaéta dunya maca. Kami ngawartosan anjeun kumaha memotivasi budak pikeun maca.

carita cinta baraya

Nilai lanceuk

Henteu janten masalah kumaha anjeun gaduh perdebatan sareng lanceuk anjeun, éta mangrupikeun salah sahiji kabeungharan anu paling hébat dina kahirupan urang. Pendakan sareng kami nilai nyata anu ngagaduhan sadérék dina kahirupan.

orok anu leumpang

Orok anjeun mimiti leumpang!

Upami orok anjeun mimiti jalan, normal pikeun anjeun ngaraos bagja sareng bungah, tapi hariwang ogé tiasa dimimitian ...

Indung ku orok anu bagja

Waktos mikir ... pikeun kolot

Bapa sareng ibu ogé peryogi waktos kanggo mikir ... pikeun nyambungkeun sareng sambungkeun sareng diri sorangan ... Penting pikeun parenting anu hadé!

pendidikan pilar

Tihang atikan barudak

Dinten ayeuna tanggal 24 Januari, Dinten Pendidikan Internasional. Ngamangpaatkeun dinten ayeuna urang bakal nyarioskeun pilar pendidikan pikeun murangkalih.

kaulinan waktos

Sabaraha lami barudak kedah maén

Barudak kedah maénkeun pikeun pamekaran anu saé. Di dieu urang tinggalkeun anjeun sabaraha lami barudak kedah maénkeun numutkeun yuswa na.

ngadidik nilai barudak

Pentingna ngadidik nilai-nilai

Ngadidik langkung seueur tibatan diajar sareng ngapalkeun pelajaran. Dinten ieu kami nunjukkeun pentingna ngadidik nilai-nilai sareng kumaha cara ngahontalna.

Ngerjakeun HAM di bumi

Penting pikeun kolot anu ngadidik murangkalihna ti leuleutik dina nilai-nilai anu ngajantenkeun ciri-ciri insan mulya anu empati sareng ngabantosan nalika ngagarap hak asasi manusa sareng murangkalih kedah mimitian ti bumi ku tindakan sapopoé ti kolot, carita kalayan moral sareng conto dipindahkeun ka dunya anjeun.

Budak leutik cacad

Pangasupan murangkalih cacat

Inklusi mangrupikeun padika anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun budak kana masarakat jamak, tanpa labél anu ngabédakeun aranjeunna kusabab kaistimewaanana

Indung sareng putri maénkeun carita sareng nonton.

Naha lumrah pikeun anak kuring henteu maén nyalira?

Seueur sepuh anu milari momen anu nyalira atanapi sesah sesah sesah sareng budak di imah, utamina upami henteu maén nyalira. Budak anu milari rencang pikeun Anak kedah maénkeun sareng kolotna, nanging perlu pikeun ngamajukeun otonomi sareng memotivasi anjeunna kanggo maén nyalira.

Budak lieur ku maén ku ubin warna anu béda.

6 kagiatan pikeun ningkatkeun memori barudak

Memori henteu ngan ukur penting pikeun émut kana matéri ulikan, éta ogé penting pikeun kahirupan sapopoe. Nalika murangkalih ageung, kamampuan na nyayogikeun sareng Émutan murangkalih penting pikeun diajar sadidinten di sakola sareng di bumi. Penting pikeun ngamajukeun mémori sareng kagiatan sareng gim.

Barudak maénkeun, kalayan baju seragamna anu béda, di sakola.

Henteu ka rok sakola wajib di Galicia

  Sababaraha dinten ka pengker proposal ku grup En Marea di Galicia disatujuan sapuk yén ngalarang kawajiban nganggo rok di sakola Usul anu henteu wajib nganggo rok pikeun mojang awéwé di pusat pendidikan pikeun taun 2018-1019 disatujuan di Galicia.

tipi kulawarga

Barudak alit sareng televisi

Tiasa waé hiji poé anjeun bakal nganggo tipi salaku babysitter ... Ti jaman ka jaman éta normal, tapi kudu ati-ati nganggo teuing ... barudak anjeun peryogi anjeun!

overprotection

Saatos overprotection

Aya bédana antara mayungan sareng ngalindungan teuing. Pilarian bédana sareng akibat tina teuing ngalindungan barudak.

Barudak ngumbah piring

Bagan tugas pikeun murangkalih

Pikeun ngamajukeun otonomi sareng kamandirian barudak, penting pikeun aranjeunna ngalaksanakeun sababaraha tugas anu saluyu sareng umur di bumi

Lukisan murangkalih

Harti warna dina gambar barudak

Warna anu dianggo ku barudak dina gambar barudak tiasa ngabantosan anjeun ngartos kumaha kapribadian anak anjeun numutkeun karesepna.

Indung neunggeulan putrana kusabab kalakuanana goréng.

Naon anu henteu kedah dilakukeun nalika nyarékan budak

Budak ngagaduhan tingkah paripolah anu tangtu anu janten kolotna kedah ditegur sareng dimodifikasi. Mendingan budak normal sareng ieu dimaksudkeun pikeun ningkatkeun murangkalih peryogi watesan sareng aturan. Nalika anjeun memarahi anjeun dididik, tapi dina koherénsi sareng tanpa karusakan fisik atanapi émosional.

Pemberdayaan awéwé

Balikna hormat dina atikan

Seueur murangkalih ageung di lingkungan dimana hormat katingali ku henteuna, dimana sawawa saling ngobrol ...

barudak salah kalakuan

Tips nalika murangkalih anjeun salah laku

Nalika murangkalih salah laku urang tiasa kaleungitan kasabaran sareng henteu kéngingkeun hasilna. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha tip nalika barudak anjeun salah laku.

Kegiatan luar sareng barudak

https://www.youtube.com/watch?v=Ent5m5UsiA0&t=107s ¡Hola mamás! ¿ Que tal lleváis la entrada del otoño? Nosotras volvemos a proponeros actividades con La familia Pig se va de excursión nocturna a ver las estrellas ¡conseguirán ver alguna estrella fugaz y pedirle un deseo?

Budak ngareret koperna nyalira ngalangkungan bandara.

Pantun koper barudak nganggo roda

Sababaraha taun ka pengker teu dipikiran yén budak leutik gampang mawa koper perjalananana sorangan ku roda. Hayu urang ngobrol ngeunaan anu anyar. Anak tiasa nganggo koper barudak dina roda sareng diajar kamampuan sosial, otonomi sareng tanggung jawab anu tangtu.

trik barudak bobo

Trik barudak sina bobo heula

Waktu saré tiasa janten odyssey nyata pikeun sababaraha kolot. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha trik supados barudak bobo langsung.

6 taun

6 taun, umur parobihan

6 taun dianggap krisis nonoman budak. Pilarian terang naon perobihanna sareng tips pikeun barudak umur 6 taun.

panasaran karek lahir

Panasaran dilahirkeun

Orok pikaresepeun, pikaresepeun, sareng pinuh ku panasaran. Entong sono ieu panasaran lahir anyar anu mungkin anjeun henteu terang.

Impian mojang janten perang anu nyanghareupan sato galak.

Katresna ogé tiasa maénkeun srikandi

Inohong budak awéwé di masarakat, sanaos ngagaduhan posisi anu langkung saé, tetep jauh tina budak dina sababaraha titik, tanda permanén nalika lingkungan sareng masarakat anu caket kedah ngusahakeun masihan kabébasan langkung kabébasan sareng henteu nekenkeun kalungguhan gender euweuh watesan.

Budak leutik maén

Naon Kaulinan Heuristik?

Di sakola binih, kagiatan anu dirancang pikeun pamekaran murangkalih numutkeun umur na dilaksanakeun, salah sahiji anu pang épisiénna nyaéta kaulinan heuristik

kolotna toksik

Karakteristik kolot toksik

Gaya kolot anu anjeun pilih bakal mangaruhan anak anjeun salami hirupna. Entong sono kana ciri kolot anu toksik.

trik matematik barudak

Trik ngajar matématika barudak

Matematika: Anjeun tiasa benci atanapi anjeun resep. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha trik pikeun ngajar matématika barudak di bumi.

digawé barudak non-kekerasan

Gawe sareng barudak tanpa kekerasan

Dinten ayeuna 2 Oktober mangrupikeun Poé Internasional Kekerasan. Kami ngantepkeun anjeun sababaraha kagiatan pikeun damel sareng barudak dina non-kekerasan.

Budak awéwé maén di luar rohangan, anjeunna ngaraos senang sareng aman.

Kasadaran ngeunaan non-kekerasan di barudak

Masalah kekerasan mangrupikeun masalah anu mangaruhan urang sadayana. Penting pikeun ngagawekeun sareng ngadidik murangkalih ti alit ti pengkereun rasa polah tanpa nganyenyeri Pagawéan kolot sareng guru nyaéta ngadidik budak dina ngahargaan batur. Éta merenah pikeun ngajantenkeun anjeunna sadar ngeunaan non-kekerasan sareng nyayogikeun anjeunna alat.

tanda basa barudak pireu

Diajar Barudak Banda Diajar

Bahasa diperyogikeun pikeun pamekaran psikologi, kognitif sareng sosial. Urang ngajar murangkalih kumaha diajar basa isyarat.

Impian mojang janten fotografer kasohor.

Ku profesi kuring hoyong janten ...

Ayeuna jumlah profési sareng kagiatan anu bakal dilaksanakeun parantos ningkat sacara signifikan. Pasti pikeun perséntase populasi, ngeunaan Barudak ngagaduhan cita-cita kasempetan kerja ka hareup. Kolot sareng guru kedah muka jalan pikeun aranjeunna sareng masihan aranjeunna alat pikeun pilihan aranjeunna.

tanda barudak kado

20 tanda anak anjeun kado

Naha anjeun gaduh mamang yén anak anjeun ngagaduhan kamampuan luhur? Entong sono 20 tanda yén anak anjeun kado.

Barudak ngalayang langlayangan

Kumaha terang upami anak anjeun extrovert

Aya kolot anu henteu terang naha budakna extroverts atanapi introvert, dinten ayeuna anjeun bakal terang naha anak anjeun extrovert sareng naon anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun kamampuanana.

Kumaha cara ngadamel lipstik

https://www.youtube.com/watch?v=wRYBROvOi-A&t=8s ¡Hola mamás! Seguro que muchas ya habréis experimentado la curiosidad que el maquillaje despierta en Con este didáctico juego aprendemos a elaborar nuestro propio pintalabios jugando a ser pequeños científicos ¡que divertido!

pangaruh anak pygmalion

Pangaruh Pygmalion di barudak

Naha anjeun terang yén ngaliwatan ekspektasi urang tiasa ngarobih tingkah paripolah batur? Pilarian terang pangaruh épigmalion di murangkalih.

Bapa ngambung orokna

Ibu, ti mana orokna asalna?

'Ma, orok asalna ti mana?' Janten siapkeun upami anak anjeun anu teu disangka-sangka ngadadak anjeun hiji dinten ku patarosan ieu ...

Budak awéwé ngerjakeun PR budak leutik nyalira.

Nyingkahan perjuangan anu langgeng sareng PR

  Taun demi taun barudak sareng kolot kudu nyanghareupan tonggong pancén anu ditumpukeun di sakola. Di bumi, kolot kedah diajar deui sababaraha mata pelajaran. Perjuangan kolot sareng barudak tetep nalika nyanghareupan waktos kanggo padamelan, kusabab kaleuleuwihan, salah paham, kacapean, demotivasi.

padamelan kanggo murangkalih

Pekerjaan bumi numutkeun umur barudak anjeun

Sabaraha yuswa murangkalih anjeun? Gumantung kana sabaraha umur na, aranjeunna bakal tiasa ngalakukeun sababaraha tugas atanapi anu sanés! Pilarian terang naon anu tiasa aranjeunna kolaborasi sareng anu dilakukeun ti AYEUNA.

Barudak ngalakukeun kagiatan anu biasa.

Diajar bagikeun sumping ka TK

Babagi henteu gampang pikeun murangkalih alit. Mangrupikeun cara sosialisasi anu kedah anjeun diajar sakedik-sakedik. Di bumi, upami anjeunna ngagaduhan dulur-dulurna atanapi sareng rerencangan, Nalika murangkalih sumping di binih anjeunna kedah diajar berinteraksi sareng barudak sanésna dina cara anu langkung konstan sahingga damel di rorompok sareng ngabagi.

balik deui ka sakola

Balik sakola badé dimimitian

Balik ka sakola badé dimimitian ... sareng éta hartosna normalitas sareng rutinitas! Anjeun kedah transisi ayeuna, éta bakal langkung gampil!

Basa nuju ngerjakeun PR sareng putrana

Ujian Make-Up Séptémber: Waktos Crunch

Séptémber caket dieu sareng sababaraha murangkalih kedah nyanghareupan ujian mekap gancang-gancang. Dina usum panas éta Tips pikeun ngabantosan budak anjeun nyiapkeun ujian make-up Séptémber salami dinten-dinten terakhir liburan ieu.

Kami mendakan koper Baby Toys

https://www.youtube.com/watch?v=aqCg0FuolPo&t=35s&pbjreload=10 !Hola chicas! ¿ Que tal el verano? Seguro que muy entretenidas con vuestros Conocemos todos los juguetes y complementos que trae nuestra muñeca en su maleta ¡que divertido! Podempos conocer nuevos juguetes y accsorios para bebés.

Budak dugi ka TK

Mangpaat sareng Kalemahan Sakola Binih pikeun Barudak 0-3 Taun

Mimiti taun ajaran caket sareng sababaraha sepuh bakal ngémutan naha milih sakola pabinihan atanapi henteu. Ieu mangrupikeun kaputusan anu penting. Terang ngeunaan pro sareng kontra sakola binih tina umur 0 dugi ka 3 taun kanggo nyandak kaputusan anu saluyu sareng nilai sareng gaya hirup anjeun.

Ngadidik déwasa anu tanggung jawab sareng standar ieu di budak

Urang hirup di dunya anu beuki robih, dimana barudak tumuh langkung permisipitas sareng kirang otoriter, tapi nyatana duanana ekstrim sabab Barudak kedah janten jalma dewasa anu tanggel waler, tapi éta ngan ukur bakal kahontal upami anjeun ngadidik aranjeunna ku aturan nalika budak.

Hubungan romantis munggaran Preadolescence sareng rumaja mangrupikeun waktos pikeun ngamimitian hubungan romantis anu munggaran sareng mimiti ékspérimén dina dunya cinta sareng seksualitas. Hubungan munggaran ieu tiasa setrés pisan, khususna pikeun jalma ngora anu henteu acan siap pikeun nanganan jinis émosina ieu. Pikeun nungkulan hal ieu, penting pikeun ngobrol sareng murangkalih ngeunaan hubungan, ngadorong aranjeunna pikeun henteu pipilueun teuing atanapi ngahesekeun kahirupan sareng, anu paling penting, ngabantosan aranjeunna ngembangkeun kamampuan sosial sareng diajar ngatur émosina pikeun nyingkahan drama sareng konflik anu teu perlu.

Ajar anak anjeun janten pangacara, sanés janten saksi premanisme

Hanjakalna dinten ayeuna, aya seueur kasus bulliyng di sakola dimana barudak janten tukang ngaganggu, korban anu sanés sareng Bullying mangrupikeun urusan sadayana, janten sepuh kedah ngajar janten bek sareng sanés ngan ukur saksian. Saksi-saksi kasalahanana sapertos anu ngaganggu.

Budak bagja

Kumaha ngamajukeun kabagjaan di murangkalih

Kabagjaan mangrupikeun salah sahiji émosina dasar pikeun manusa. Éta ni'mat komunikasi, ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi momen anu saé dinten ka dinten sareng ngahasilkeun Urang kedah ngamajukeun kabagjaan dina murangkalih urang salami budak leutik, ngabantosan aranjeunna pikeun mikawanohna, terang kumaha ngaturna, resep sareng ngabagi éta ka batur.

Awéwé anu imut payuneun laut, dipoto ku rakana, anu nembé masihan saé kembang.

Alesan pikeun kabagjaan abdi nyaéta anjeun

Salaku manusa, ngahargaan sareng ngahargaan naon anu aya di sakitar atanapi sateuacan panon tiasa nyababkeun langkung anteng nampi momen-momen anu dihirupkeun sareng ngartos Ngaraos saé nyalira, sareng lingkungan, ngahargaan kahadéan dina kahirupan sareng henteu kasieun janten, ditarjamahkeun dina kabébasan, kabagjaan sareng kabagjaan.

Naha anjeun hoyong terang naon anu resep dibaca ku nonoman?

Alesan ngadamel kontrak paripolah

Kontrak tingkah laku mangrupikeun pilihan anu saé pikeun barudak saumuran sareng nonoman ngagaduhan kabiasaan anu langkung saé sareng ngeunaan Ngadamel kontrak paripolah sareng pra-nonoman mangrupikeun strategi modifikasi tingkah laku anu saé. Aranjeunna bakal termotivasi pikeun ngalakukeunana!

Dua budak nyekel leungeun bari imut.

Pentingna babaturan di budak

Pikeun barudak pikeun ngawangun silaturahim sareng murangkalih anu sanés mangrupikeun salah sahiji pancén pamekaran utama di PAUD. Babaturan, mimitian ti Babaturan perlu dina kahirupan jalma ti mimiti budak. Silaturahmi kedah séhat sareng séhat janten suksés!

ngungkulan barudak isin

Naha henteu kunanaon mendisiplin anak batur?

Tiasa waé hiji dinten nalika aya di taman anjeun parantos mikir ngeunaan méré teguran ka anak batur kusabab aranjeunna henteu hadé ka anak anjeun. Tapi naha anjeun kantos ngaraos perluna ngadisiplin budak batur? Naha leres pikeun anjeun ngalaksanakeunana atanapi éta langkung saé pikeun anjeun henteu nyaram?

Naha anjeun hoyong terang kumaha ngamajukeun kamekaran seksualitas anak anu séhat?

Alesan pikeun kabiasaan seksual teu pantes di barudak

Barudak tiasa ngagaduhan kabiasaan séks anu teu pantes kusabab rupa-rupa alesan, tapi perlu pikeun nginpokeun ka diri anjeun nyalira sateuacan dikhawatirkeun. Aya kaseueuran nalika budak ngagaduhan tingkah laku séksual anu teu pantes. Dina kaseueuran kasus éta kusabab kabodoan, tapi anjeun kedah terang naon anu kajantenan.

Bacaan mojang

PR di usum panas, leres atanapi henteu? Dilema abadi kolot

Usum panas parantos sumping sareng usum liburan barudak. Ieu waktos anu pas pikeun nimbangkeun dilema anu langgeng: PR di usum panas, enya atanapi henteu? Aya Dina usum panas barudak gaduh seueur dinten liburan. Naha aranjeunna ngamangpaatkeun usum panas pikeun ngerjakeun PR sareng henteu kaleungitan rutin atanapi ngaraos waktos luang?

maca ka barudak

Kumaha carana ningkatkeun lancarna maca barudak anjeun

Maca dasar dina kahirupan saha waé, barudak diajar maca dina umur dini ampir alami. Sanés ide anu saé pikeun neken aranjeunna atanapi Barudak kedah lancar maca janten ngartos téksna anu saé, anu penting pikeun sagala bidang kahirupan.

cara pendidikan anu béda

Métode pedogogical alternatip

Pendidikan tradisional gagal, sareng metode pédagogik alternatip parantos jalan dina tempatna. Pilarian terang naon éta.

Indung ku budak buta

Ngasuh budak anu pireu

Ayeuna kolot budak buta budi nyanghareupan sababaraha kasusah sareng tantangan anu aranjeunna kedah atos unggal dinten.

Manisan sareng plastisin

Dinten ieu kami nuju maén salaku tukang masak sareng diajar ngadamel manisan liat kalayan video pikaresepeun Little Toys ieu, tong sono!