Botol indrawi warnaana

Botol sénsor pikeun barudak: anjeun tiasa ngadamel nyalira

Botol sénsor mangrupikeun sumber anu idéal pikeun ngahudangkeun panasaran barudak leutik sareng ngarangsang indra, khususna paningali sareng pangrungu. Éta gampang pisan sareng murah pikeun didamel. Orok bakal resep sareng aranjeunna sareng anu langkung sepuh tiasa ngabantosan anjeun nyiapkeunana.

Karanjang harta karun: senang jeung stimulasi pikeun orok

Karinjang harta karun mangrupikeun gim éksplorasi anu nawiskeun sababaraha rupa rangsangan pikeun orok anjeun pikeun ningkatkeun kamekaran indera aranjeunna. Éta ngeunaan nyiapkeun karinjang sareng objék sapopoé, bénten sareng cocooan tradisional, sareng nawiskeun ka orok supados anjeunna tiasa maén sacara bébas sok aya dina pengawasan anjeun.

Mary

Indung kuring hoyong ka murangkalih abdi

Urang sadayana teras-terasan naha urang téh jinis indung anu urang pikahoyong, ieu mangrupikeun gambaran pribadi ngeunaan jenis indung anu kuring pikahoyong pikeun murangkalih kuring

premanisme sareng bunuh diri

Kumaha ngadidik kolot ngeunaan premanisme

Penting pikeun terang sacara jero masalah naon waé pikeun terang kumaha ngungkulanana. Dinten ieu kami ngajelaskeun sakedik ngeunaan premanisme sareng pentingna sadar kana hal éta.

Kulawarga nyortir cocooan

Pentingna ngajar nilai gawé ka barudak

Dina Poé Buruh, urang hoyong émut pentingna ngajar barudak pikeun ngahargaan padamelan. Salaku tambahan, anjeun bakal mendakan tip kanggo aranjeunna diajar kolaborasi di bumi.

Orok Alive dina Kaulinan Leutik

Kami tepang sareng bonéka lucu ieu anu leres-leres nyarioskeun, nyambat sareng nangis. Urang kedah ngurus éta janten janten saé.

maca ka barudak

Naha anjeun kedah maca carita barudak anjeun wengi-wengi?

Rasa resep maca mangrupikeun salah sahiji kado anu pangsaéna pikeun urang tiasa pasihkeun ka barudak urang. Sareng kumaha cara anu langkung saé tibatan ngalaksanakeunana dina waktos maca kulawarga? Pilarian kunaon anjeun kedah maca carita barudak anjeun dina wengi.

Dinten bumi

Nilai pikeun ditanamkeun ka barudak dina Poé Bumi

 Salah sahiji nilai paling penting anu urang kedah sisipkeun ka barudak urang nyaéta cinta sareng hormat ka planét anu urang hirup. Kusabab kitu, dina Bumi Bumi, kami masihan anjeun sababaraha ideu pikeun ngeunteung sareng barudak ngeunaan miara planét.

Jukut seger

Kenalkeun lahan salaku kulawarga

Bumi Bumi mangrupikeun dinten pikeun kasadaran dina ngurus planét. Milarian cara pikeun mere ilham ka barudak anjeun pikeun jaga pisan.

Barudak ngalakukeun itungan matematika

Naon sababaraha kapinteran?

Numutkeun tiori sababaraha kapinteran psikolog Howard Gardner, kecerdasan unggal jalma mangrupikeun 8 kapinteran anu aya hubunganana sareng kamampuan sareng kapasitas anu béda. Terang anu mana 8 kapinteran ieu sareng akibat utama tiori ieu dina bidang pendidikan.

Maca carita nyaring

Pedagogi carita, pentingna kontéks

Carita parantos ngajarkeun pikeun ngajarkeun hiji hal, urang ngajelaskeun naha kontéks penting pikeun leres-leres pesen na. Carita anu pangsaéna nyaéta carita anu cocog sareng kulawarga anjeun.

téhnik pikeun Cope jeung agrésif

Téhnik pikeun nyegah panyerang budak

Agresi mangrupikeun tingkah laku anu diajar sareng untungna éta tiasa dimodifikasi. Pilarian anu nyababkeun agresi budak leutik sareng téhnik pikeun nyegah sareng ngarobihna.

beca baheula

Cocooan karesep na

Bisa jadi anak anjeun gaduh seueur cocooan, énggal sareng ngagurilap, tapi anjeunna ngan ukur hoyong ulin sato boneka, mobil atanapi beca anu parantos sepuh, kotor bahkan rusak. Dinten ieu kami ngajelaskeun naha cocooan ieu henteu tiasa diganti pikeun anak anjeun.

tips pikeun ngadorong maca di barudak

Tips pikeun ngadorong maca di barudak

Maca sareng barudak bungsu ngagaduhan sababaraha kaunggulan dina tingkat pendidikan, émosional sareng kulawarga. Diajar tips pikeun ngadorong maca pikeun barudak ti leuleutik.

Barudak sareng perawatan sato

Dinten ieu kami nganjang ka klinik Pangajaran sarta Palatihan Atikan Dokter Kaulinan pikeun nyandak anak anjing Nenuco, anu gering. Naon anu pikaresepeun pikeun video ieu Little Toys!

ngadidik tanpa ngagorowok

Tip pikeun ngadidik tanpa ngagorowok

Urang sadayana tiasa kaleungitan ambek urang dina hiji waktos, tapi urang henteu kedah ngalakukeun éta salaku bentuk pendidikan. Ngadidik tanpa ngagorowok langkung épéktip. Pilarian terang kumaha!

Waktos mandi sareng murangkalih

Kami diajar kumaha pentingna sareng pikaresepeun mandi sadidinten sareng boneka Nenuco kami, anu gaduh waktos anu saé pikeun ngempel sareng maénkeun cocooan dirina.

asal muasal easter bunny

Kunaon kelenci endog nalika Paska?

Dimana adat nyumputkeun endog nalika Paska? Sareng kumaha kelinci nyandak aranjeunna? Kami nyaritakeun asal muasal karuhun tina tradisi ieu.

Émosi budak

Entong ngahibur kuring ku "Henteu kunanaon."

Kadang-kadang urang murag sareng muncul teu katatu, tapi dina waktos anu sanés, kulit urang rusak atanapi émosina urang garut. Angin puyuh diantarana ngalangkungan orok urang anu kedah disahkeun sareng dirangkul supados murangkalih urang tuwuh séhat sacara émosional.

nalika aranjeunna ngawangun kenangan di murangkalih

Iraha barudak mimiti ngawangun kenangan

Otak barudak sapertos bolu, tapi ku sababaraha alesan urang teu gaduh kenangan nalika alit. Pilarian terang nalika kenangan barudak mimiti kabentuk sareng kunaon.

Indung negeskeun putrina

Korsi sareng juru pikir?

Korsi sareng sudut pamikiran mangrupikeun dua sumber anu seueur dianggo pikeun menerkeun tingkah laku anu teu dihoyongkeun dina murangkalih barudak. Naon waé diwangunna? Naha aranjeunna cocog pikeun sagala umur? Diajar ngeunaan stratégi alternatif pikeun dua padika ieu, dumasarkeun kana pendidikan émosional.

Nenuco gering sareng utah

Kami masihan dua Nenucos urang camilan, tapi saurang janten gering teras miceun botolna, janten urang kedah nyandakna ka dokter pikeun ngubaranana, pikaresepeun pisan!

premanisme

Putra abdi anu premanisme di kelas

Sakumaha éndahna panginten anak-anak urang, urang janten hiji dinten mendakan yén babaturan sakelas nuju dibuli. Pilarian terang didieu kumaha kaayaan kaayaan.

Dwibahasa sareng karagaman

Urang nyarioskeun ngeunaan bilingualism, naon éta, kumaha carana murangkalih orok anjeun janten dwibasa sareng pentingna ngawangun masarakat anu beragam.

budak lalaki jeung budak awéwé intél

Salaku budak lalaki atanapi awéwé?

Naha penting pikeun ngadidik dina sasaruaan? Kami ngawartosan anjeun karusakan anu masihan peran jénder tiasa dilakukeun pikeun barudak anjeun sareng kamekaranana.

8m, awéwé hamil

Kakuatan awéwé dina keibuan

Indung ningkatkeun kakuatan awéwé. Kakuatan awéwé janten hébat ku kaibuan sabab ayeuna éta gaduh dua arah: ka arah putri urang, cinta sareng ngangkat aranjeunna, sareng ka diri urang sorangan, janten indungna, anu mikanyaah sareng paduli aranjeunna, awéwé anu ngagaduhan nilai sareng ideu yén anjeunna hirup sareng ngabela.

tutuwuhan antara batu

Kumaha ngajar murangkalih anjeun ngahargaan alam

Pikeun ngalestarikeun dunya tempat urang hirup, penting pisan urang ngadidik barudak sareng barudak urang pikeun ngahargaan alam. Kami masihan anjeun sababaraha ideu supados urang sadayana tiasa diajar ngajaga lingkungan urang.

alam

Kumaha cara ngasupan alam di bumi anjeun

Dina raraga ngeureunkeun sambungan tina lingkungan alam anu ngarugikeun pamekaran barudak di daérah perkotaan, kami nyarankeun sababaraha ideu pikeun kalebet alam di bumi anjeun.

lukisan orok

Rangsangan indrawi sareng manpaatna kana kamampuan orok

Naha anjeun kantos naros naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun kamekaran sareng kamampuan orok anjeun? Kami ngajelaskeun prosés anu ngabandungan orok kana rangsangan indrawi, sahingga anjeun tiasa ngahontal kamekaran optimal kamampuanana.

Barudak sareng sato

Kami seneng-seneng maén dina Piaraan Parade ieu sareng sareng anak anjing kami anu gaduh waktos anu saé maén sareng mandi di pancuran na.

Urang pura-pura janten dokter gigi

Dina video lucu Little Toys ieu, urang maénkeun kalayan plastisin janten dokter gigi, urang gaduh waktos anu saé, urang ampir teu sieun angkat!

Kabébasan dina barudak

Peppa sareng George Babi resep luncat dina laangan, aranjeunna gaduh waktos anu saé! Sareng pikaresepeun pikeun maén sacara bébas sanaos anjeun kedah merhatoskeun Ibu sareng Pa Babi.

carita animasi

Carita hirup berkat kanyataan anu ditambih

Di Ibu-ibu Dinten, urang bakal ngébréhkeun dua carita anu hirup kusabab kanyataan anu ditambih. 'Babaturan' sareng 'Valentina!' Aranjeunna bakal kaget anjeun sareng murangkalih anjeun bakal ngaraos resep pisan.

ngobrol sareng murangkalih

Pilihan dina atikan barudak

Ngadidik murangkalih henteu gampang, tapi pikeun aranjeunna janten langkung kooperatif sareng teu aya perjoangan kakuatan, pilihan henteu tiasa kakurangan.

kumaha ngamimitian kabiasaan diajar buku

Kumaha ngamimitian kabiasaan diajar

Kumaha ngamimitian kabiasaan diajar, supados murangkalih di bumi tiasa ngerjakeun sagala mata pelajaran Panggihan téhnik anu béda sareng Madreshoy.

Kulawarga babi ngadatangan nini-nini

Kulawarga Babi ngadatangan kebon Embah Babi sareng sasarengan sareng aranjeunna mendakan sadaya sato. Peppa sareng George resep pisan mandi di kolam!

Balik sakola sareng Peppa Babi

Peppa Babi deui sakola sareng mopohokeun ngalaksanakeun tugas anu dikirim ku Madame Gazelle. Naon bakal kajadian? Entong sono pidéo Little Toys ieu pikeun milarian terang ...

Wanoja hamil

Kabebasan indung

Naon kajadian lamun kuring mutuskeun nyusuan sareng bakti nyalira sacara éksklusif pikeun kolot? Sareng upami kuring henteu ngalakukeun éta? Naha réfléksi ngeunaan kabébasan ibu kedah?

Urang pendak sareng gajah bola Playskool

Kami diajar warna ngalangkungan bal-bal anu dilempagkeun ku gajah ramah ieu ka kami. Éta ogé ngabantosan urang pikeun ngapalkeun sareng ningkatkeun katerampilan motor.

Ngajalajah Pelangi Grimm

Kami terang cocooan anu luar biasa ieu anu dianggo ku Montessori Metodologi sareng kami diajar sababaraha kamungkinan maén anu dipibanda.

Kami terang robot Bee Bot

Kami diajar maén sareng robot barudak leutik ieu anu ngabantosan barudak leutik supaya langkung caket kana dunya robotik sareng program

Diajar nilai silaturahim ngalangkungan maén

Silaturahmi mangrupikeun nilai anu penting pisan pikeun urang tiasa ngajar murangkalih urang ngalangkungan kaulinan sareng karakter karesepna. Urang maénkeun Pinypon pikeun diajar!

Orok abdi hoyong némpél sadayana

Orok hoyong némpél sagala anu aranjeunna tingali. Naha kuring ngijinkeun? Naha kuring nitah aranjeunna henteu ngalakukeun éta? Naha aranjeunna henteu ngupingkeun kuring?

Budak awéwé babarengan

Diajar ngabagi

Naha urang kedah ngajarkeun aranjeunna pikeun ngabagi? Upami urang henteu, naha anjeunna bakal égois? Naha urang hoyong kamurahan lahir ka anjeunna atanapi ngajantenkeun éta imposisi atikan?

Kaulinan mancing

Pakem Pancing Peppa Babi

Dina pidéo Little Toys ieu kami bakal diajar maén sareng alat mancing Peppa Babi sareng pancing anu pikaresepeun pisan.

Ngadidik ngalawan kekerasan gender mungkin sareng diperyogikeun

Jinis akibat pendidikan numutkeun umur

Perkara teu sabaraha umur barudak anjeun, anjeun sok dina waktosna pikeun ngadidik aranjeunna ngalangkungan akibat sareng sanés ngalantarankeun hukuman. Pilarian terang kumaha.

Video cocooan Playmobil

Aman ti Playmobil 1,2,3

Entong sono pidéo cocooan ieu dina basa Spanyol anu urang buka dina Safari sareng bonéka PLAYMOBIL.

orok nonton tv

Hindarkeun tipi ka orok di handapeun 18 bulan

Pilarian terang kunaon anjeun kedah nyegah anak anjeun dina 18 bulan ti nonton televisi. Naha henteu mangrupakeun ide anu hadé pikeun aranjeunna nyéépkeun waktos di payuneun layar?

Video Peppa Babi

Peppa Babi nuju boling

Gabung sareng Peppa Babi dina video kaulinan anyar ieu dimana urang angkat ka boling pikeun marios nomer sareng ngabina silaturahmi sareng babaturanana. Dupi anjeun sumping?

anak ku kasieun

Perawatan sénsitip sareng budak lalaki

Naha budak lalaki ngagaduhan pendidikan anu béda dina cara ngabina ngeunaan budak awéwé? Upami kitu, naha anjeun kedah gaduh perawatan tambahan anu langkung sénsitip?

barudak kreativitas bawaan

Naon sareng naon henteu maén gratis

Penting pisan pikeun ngabédakeun naon sareng naon anu henteu dimaénkeun gratis di murangkalih, ngan ku cara ieu tiasa tumuh imajinasi sareng kreativitasna dihormat.

bulistir kulawarga

Dangukeun barudak kalayan ati-ati

Pikeun ngahubung sareng barudak perlu diajar ngadangukeun aranjeunna kalayan haté. Tapi pikeun ngalakukeun ieu, anjeun mimitina kudu sadar diri.

kolotna helikopter

Naon gaya kolotna helikopter

Upami anjeun kantos nguping istilah 'kolot helikopter' tapi henteu terang naon éta, mungkin waktuna parantos sumping nalika anjeun terang sakedik deui.

maca ka barudak

Carita ngarobih otak barudak

Carita, maca ... robih uteuk barudak. Maca perlu dina kahirupan unggal jalma tapi penting pisan dina kahirupan barudak.

kulawarga ngupingkeun aktip

Pangajaran moral di barudak

Ngajarkeun moral budak penting pisan, tapi kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta supaya aranjeunna janten internal sareng janten jalma anu tanggung jawab kana kalakuan na?

rumaja diajar

Kumaha motivasi budak ngora anjeun pikeun diajar

Para nonoman pikeun diajar kedah ngaraos yén éta saé pikeun aranjeunna sareng éta sababna aranjeunna henteu kedah pikir yén éta mangrupikeun hal anu matak pikaboseneun atanapi aranjeunna henteu hoyong ngalaksanakeunana.

Kolot lalaunan, kolot alon

 Kolot lalaunan mangrupikeun gerakan sosial anu ngamajukeun perluna "memperlambat laju masarakat ayeuna." Kami ngajak anjeun muhasabah deui.

Budak anu tunduh

Tip penting pikeun ngatur tantrums

Upami anak anjeun kasurupan sareng anjeun henteu terang kumaha ngendalikeunana, baca tip ieu pikeun milarian sahenteuna hiji cara pikeun ngartos budak leutik anjeun sareng kéngingkeunana.

Pentingna empati ka barudak

Dina tulisan ieu kami badé nyarioskeun pentingna empati pikeun barudak sareng sababaraha tungtunan anu nuturkeun pikeun ngadorong éta dina aranjeunna.

Sindrom Williams

Sindrom Williams

Dina tulisan ieu kami bade masihan inpormasi ngeunaan salah sahiji sindrom anu kurang kajadian dina barudak, sindrom Williams.