Gejala stroke panas di orok

Naha anjeun terang naon gejala sunstroke di orok? Di dieu kami ngabejaan ka maneh kumaha ngakuan aranjeunna sangkan anjeun bisa nyegah eta kajadian ka orok Anjeun.

Naon kadaharan orok umur 6 bulan?

Naon kadaharan orok umur 6 bulan?

Lamun perlu nyaho kumaha carana nyoco orok 6-bulan-lami, kami bakal ngabejaan Anjeun kadaharan pangalusna sarta maranéhanana anu dilarang.

Landau refleks

Naha anjeun terang naon refleks Landau dina orok? Di dieu urang ngajelaskeun kumaha tés ieu dilakukeun sareng alesan kunaon éta henteu jalan.

Ngaran awéwé Jepang

Naha anjeun terang nami awéwé Jepang? Di dieu urang ngobrol ngeunaan sawatara di antarana pikeun dijadikeun inspirasi lamun Anjeun keur pilari ngaran orok.

diapers pangalusna

diapers pangalusna pikeun orok

Upami anjeun masih henteu terang popok anu pangsaéna pikeun orok anjeun, tong hariwang, dina ieu publikasi kami bakal nunjukkeun sababaraha di antarana.

Naon nyebutkeun Métode Estivill

gejala autisme di barudak

Naha anjeun terang kumaha autisme tiasa dideteksi dina orok? Di dieu kami masihan anjeun konci pikeun tiasa gaduh diagnosis awal.

eureun nyusuan

Kumaha carana ngeureunkeun breastfeeding

Stopping breastfeeding mangrupakeun kaputusan pohara penting sarta pribadi. Anjeun kedah salawasna ngalakukeun éta kalayan hormat supados henteu ngarugikeun orok.

Trik nyabut popok

Trik nyabut popok

Trik ieu pikeun nyabut popok bakal ngabantosan anjeun nalika ngajar barudak ka kamar mandi, kalayan kasabaran sareng katekunan aranjeunna bakal suksés.

motong kuku orok

Iraha rék motong kuku orok

Nalika motong kuku orok urang tanpa résiko motong kulit hipu maranéhanana nyaéta hiji hal anu kabeh kolot anyar heran.

sayuran pikeun orok

Sayuran pikeun orok umur 6 bulan

Sayuran anu pangsaéna pikeun orok umur 6 bulan nyaéta anu gampang dicerna sareng anu paling saeutik résiko alergi sareng intoleransi.

Naha boga anak ngan hiji?

Naha anjeun gaduh murangkalih sareng anjeun nganggap teu gaduh deui? Ngabogaan ngan hiji anak mangrupakeun kaputusan pribadi nu faktor béda campur.

nyeri burit orok

Orok nyeri handap: naon nu kudu

Pikeun ngubaran sareng nyegah nyeri handapeun orok, kabersihan kedah ekstrim, ngajaga kulit garing sareng nganggo moisturizer khusus.

Kumaha ngagugulung orok

Naha anjeun terang kumaha ngagoncangkeun orok? Di dieu kami ngabejaan Anjeun konci pikeun nenangkeun orok sacara efektif supados anjeunna tiasa bobo dina cara anu séhat.

orok kuring ceurik sadinten

Naha orok anjeun ceurik sadinten sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun deui? Hayu urang tingali sababaraha tip pikeun bersantai orok anjeun nalika anjeunna ceurik.

naon collecho

naon collecho

Upami Anjeun gaduh mamang ngeunaan co-sare, didieu kami ngajukeun sababaraha waleran kana mamang anjeun. Panggihan naha éta ngagaduhan kauntungan atanapi kontraindikasi.

Iraha méré cai orok

Iraha orok tiasa nginum cai?

Iraha orok tiasa nginum cai mangrupikeun patarosan anu umum di antawis sepuh énggal, ogé patarosan sanés anu aya hubunganana sareng tuangeun.

bawa orok ka taman

Nalika nyandak orok ka taman

Nyandak orok ka taman mangpaat pisan boh dina tingkat émosional, ogé dina tingkat psikomotor sareng sosial, pikeun indung sareng orok.

Kumaha Ngajarkeun Dua Basa ka Orok

Naha anjeun terang kumaha ngajarkeun dua basa ka orok anjeun? Di dieu kami ngabejaan Anjeun konci pikeun anak anjeun tumuwuh nepi mastering dua basa.

Nalika ngagunakeun pompa payudara

Nalika ngagunakeun pompa payudara

Pompa payudara mangrupikeun alat anu fungsional pisan pikeun ibu-ibu anu hoyong ngaluarkeun ASI tina buah dadana. Tapi iraha nganggo pompa payudara?

Hiasan kamar orok asli

Naha anjeun terang rusiah hiasan pikeun kamar orok anjeun? Turutan tips basajan ieu pikeun nyieun atmosfir paling husus.

Kumaha nyandak gambar orok di imah

Naha anjeun terang kumaha nyandak poto orok anjeun sacara profésional? Di dieu kami masihan anjeun sababaraha trik pikeun nyandak poto kualitas tanpa ninggalkeun bumi.

Naon lanugo fétal

Naon lanugo fétal

Panggihan naon lanugo fétus jeung ku kituna anjeun bisa neuleuman naha eta ngabentuk jeung kumaha eta behaves dina kulit hipu orok anjeun.

Naon kontraksi

Naon kontraksi

Panggihan kumaha kontraksi lumangsung salila gestation indung hamil. Anjeun tiasa nangtukeun mun anjeun bisa balik kana kuli

Naon anu dilakukeun ku orok umur 3 bulan

Naon anu dilakukeun ku orok umur 3 bulan

Kumaha éta sareng naon anu dilakukeun ku orok umur 3 bulan, kami bakal ngajelaskeun sacara rinci dina blog urang. Anjeun bakal resep terang sadayana anu anjeun tiasa laksanakeun sareng ngahontal.

Knit booties orok

Kumaha knit booties orok

Kalayan léngkah-léngkah ieu anjeun tiasa nyiptakeun booties orok kalayan gampang, nganggo kait crochet, jahitan dasar sareng ngan ukur sababaraha menit waktos.

Kumaha carana miceun snot ti orok

Kumaha carana miceun snot ti orok

Tiis pisan bangor, utamana lamun orok boga aranjeunna. Di dieu kami ngajukeun téknik pikeun terang kumaha miceun snot sacara efektif.

Naon tiasa tuang orok 5 bulan

Naon tiasa tuang orok 5 bulan

Panggihan naon anu tiasa tuang orok umur 5 bulan. Aranjeunna bakal mimitian ku buah sareng serealna sareng pikeun ieu anjeun bakal tiasa ngartos langkung saé kumaha nawiskeun ka aranjeunna.

Babaran

Kumaha pangiriman

Buruh dibagi kana tilu fase, dilatasi, periode expulsive, sareng pangiriman. Di antawisna, orok bakal sumping ka dunya.

Iraha ngagentos orok ka kamarna

Iraha ngagentos orok ka kamarna

Upami anjeun nyandak kaputusan pikeun ngarobih orok ka kamar na, didieu kami nyaritakeun iraha, kumaha sareng kunaon anjeun kedah ngalakukeun éta.

Iraha ngagaleuh baju orok

Iraha ngamimitian balanja baju orok

Ngamimitian mésér baju kanggo orok mangrupikeun pangalaman paling éndah nalika kakandungan. Tapi iraha waktuna anu saé pikeun ngamimitian?

Naon Plagiocephaly di Orok

Naon Plagiocephaly di Orok

Pendakan alesan anu nyababkeun plagiocephaly dina orok sareng naon pangobatan anu anjeun kedah jantenkeun supaya tangkorak na henteu cacad.

Kumaha ngabantosan orok ku alergi

Kumaha ngabantosan orok ku alergi

Pilarian terang kumaha ngabantosan orok ku alergi sareng naon sababna anu nyababkeun éta sareng kumaha réaksina dina skala anu ageung.

Beuteung orok kuring siga cai

Beuteung anak kuring siga cai

Naha beuteung orok anjeun sapertos cai sareng anjeun hariwang? Anjeun kedah terang yén éta mangrupikeun hal anu sering pisan sareng ieu mangrupikeun panyabab anu mungkin.

Orok abdi henteu bobo

Naha orok mah boro bobo

Upami orok anjeun henteu seueur bobo, anjeunna panginten peryogi sababaraha parobihan dina rutinitas bobo na pikeun ngatur ngatur bobo na.

Orok abdi muriang

Naha orok abdi muriang

Pendakan sadayana anu tiasa nyababkeun orok anjeun muriang, antara naon anu kedah dilakukeun sareng kumaha cara ngubaranana.

kembar

Kembar kuring henteu tumuh

Upami anjeun pikir kembar anjeun henteu tumuh, ngobrol sareng dokter pediatrik. Anjeunna bakal ngawartosan anjeun upami tumuhna cekap atanapi henteu.

bayi

Kembar déwasa

Langkung ti 60% kembar lahir sateuacan 37 minggu, nyaéta sipatna kembar dini. Ieu nyandak sababaraha résiko, kami bakal nyaritakeun ngeunaan éta.

lengkungan deui

Orok abdi lengkungan deui

Kadang-kadang ceurik orok dibarengan ku gerakan, kalebet nangkub na tonggong Tong hariwang, éta umum di seueur orok.

orok ngulisik

Orok kuring bajing

Upami anjeun gera sabab orok anjeun bajing. Entong hariwang. Éta lumrah pikeun bulan kahiji pikeun ngalakukeun éta, dugi ka aranjeunna tiasa ngalereskeun teuteup aranjeunna.

beurat sareng ukuran orok

Orok abdi henteu ngala buuk

Naha saur anjeun orok anjeun henteu ngala buuk? Sabenerna, éta henteu biasana kaayaan anu matak pikasieuneun. Kami ngajelaskeun naha rambutna janten lambat pisan.

Orok abdi konéng

Orok abdi konéng

Nalika orok anjeun konéng anjeunna ngagaduhan penyakit kuning sareng meryogikeun sababaraha perawatan khusus, dina hal ieu kami bakal nyaritakeun naon éta sareng kunaon.

beurat orok sareng ukuran

Putra abdi leumpang dina cangkéng

Upami murangkalih anjeun mimiti leumpang sareng ngalakukeun kitu dina cangkéng, tong hariwang, éta nyaéta idiopathic toe leumpang, sareng éta lumangsung sacara simetris.

Displasia hip

Displasia hip di murangkalih

Displasia hip disababkeun ku perkembangan abnormal tina sendi pinggul. Pilarian sabab anu tiasa disababkeun sareng pangobatan.

tenang colic orok

Kumaha nenangkeun kolik orok

Kolik orok mangrupikeun masalah anu matak hariwang ku seueur sepuh. Kami masihan anjeun kiat pangsaéna supaya anjeun tiasa nerapkeun sareng ningkatkeun karaharjaan

Iraha orok nginum cai

Iraha orok nginum cai

Nyaho iraha orok nginum cai penting pisan pikeun ngenalkeun kadaharan anu padet atanapi cair kana diét anu henteu saheulaanan.

Kumaha carana ngajar orok ulah ngagorowok

Kumaha carana ngajar orok ulah ngagorowok

Kami terang yén ngendalikeun kaayaan henteu gampang pisan nalika budak mimiti ngagorowok, kami nawiskeun naséhat anu pangsaéna supados aranjeunna henteu ngalaksanakeunana.

Purees orok hipu

Naon mitoha?

Bersalin henteu langkung ti cara kolot ngobrol nalika ngobrol sareng murangkalihna.

Dahar botol

Botol orok disterilkeun tiis

Botol sterilisasi tiis mangrupikeun salah sahiji cara anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngajaga orok anjeun séhat. Kami ngajelaskeun naon diwangunna.

ngarayap

Naha ngorondang penting dina orok?

Crawling ngagaduhan akibat anu penting dina motor, intelektual sareng émosional pikeun orok. Kami nyaritakeun ngeunaan kauntungan ieu sareng kumaha memotivasi anjeun.

Nalika huntu kaluar

Nalika huntu kaluar

Dina kaseueuran kasus, huntu bitu antara umur 6 sareng 10 bulan. Sanaos tiasa maju atanapi ditunda dugi ka taun kahiji.

Pamakéan bantal dina orok

Ahli di sawah mamatahan iraha waé pikeun nyingkahan bantal ka murangkalih dugi ka anjeunna parantos sepuh.

lullaby pikeun orok

Nalika Orok Ngawitan Senyum

Imut orok anu pangpayunna kalayan niat biasana lumangsung sakitar sasih mimiti hirup sareng disebat seuri sosial.

kamar orok

Gym Orok: Naha Éta Saé Alus?

Ibu-ibu sareng bapak nyarankeun toko gim orok. Ieu cara anu pangsaéna pikeun merangsang budak sareng tumuh maén sareng diajar.

Rahasia pikeun orok bobo

Kumaha bobo gancang orok

Teu aya tongkat sulap pikeun ngabobokeun orok gancang-gancang, tapi kami masihan anjeun sababaraha saran, trik sareng aplikasi anu bakal ngabantosan anjeun.

Naon ari kolot?

Rear dina panangan mangrupikeun cara anu pangkolotna pikeun ngabandungan orok, nyaéta sacara harfiah nyepeng alit dina panangan anjeun. Kami ngawartosan kaunggulan na.

meconium

Naon meconium?

Meconium mangrupikeun zat hideung anu héjo héjo, diwangun ku sél paéh sareng sékrési tina lambung sareng ati

Nyusu vs botol

Lactation kumulatif

Nyusuan kumulatif mangrupikeun ijin anu bakal sami sareng sadaya jam anu dipiboga ku kolot ku hak nyusu.

Iraha orok nginum cai

Naon fungsi huntu orok

Hatur nuhun kana penampilan huntu susu, anu alit tiasa ngalih tina pola diet cair ka anu padet.

Naon anu diperyogikeun ku bayi

Naon anu diperyogikeun ku bayi

Upami anjeun pas janten indung pikeun kahiji kalina, anjeun resep terang naon anu diperyogikeun ku bayi. Dasar sareng kabutuhan pikeun dinten munggaran anjeun.

Tip nyusu

Naon refleks primitif

Refleks Primitif, primér, atanapi kuno mangrupakeun runtuyan gerakan naluri anu sadayana orok ngadamel salaku réspon kana input indrawi.

pesawat orok

Iinditan dina pesawat sareng murangkalih

Upami anjeun ngagaduhan orok sareng anjeun kedah ngumbara nganggo pesawat ku sababaraha alesan, anjeun tiasa ngalaksanakeunana tanpa aya masalah sareng tanpa hariwang teuing.

kelir orok

Nalika orok ngamimitian nyarios

Salah sahiji mamang munggaran anu biasana dipiboga ku kolotna tentang orokna nyaéta nalika anjeunna bakal badé nyarios sareng ucapkeun kecap kahijina.

hawa

Pamakéan AC dina orok

Upami anjeun ngagaduhan orok anjeun kedah terang kumaha ngagunakeunana leres-leres sabab orok baru lahir sénsitip pisan kana parobahan suhu anu ngadadak

Kumaha cara milih cocooan kanggo orok

Kami hoyong masihan anjeun sababaraha tip pikeun milih cocooan pikeun orok, anu pangpayunna nyaéta terang kumaha memotivasi aranjeunna. Unggal orok ngagaduhan kapribadian sareng fase na.

Bangku konéng di murangkalih

Kumaha ngarobih popok orok

Sateuacan anjeun ngagentos popok murangkalih anjeun, langkung saé anjeun ngagaduhan méja atanapi tempat anu aman pikeun ngantunkeun orok.

Naon anu diperyogikeun ku bayi

Kumaha cara nahan orok anu énggal

Naluri anjeun, sareng ramana, bakal masihan anjeun panangan anu saé pikeun nyepeng budak anyar dina panangan anjeun kalayan percaya diri. Tapi, henteu nganyenyeri ngagaduhan konsép anu jelas.

anak mesem

Kumaha nyeuseuh baju orok

Baju orok kedah dikumbah nyalira tina baju normal anu sanésna, sahenteuna dugi ka orok yuswa genep bulan.

buah

Kumaha carana nyegah orok cekek

Upami anjeun bapak atanapi indung, anjeun kedah jaga anak anjeun sepanjang waktos kumargi pengawasan sakedik tiasa ditumpes ku cara fatal.

nak maén

Dolanan kanggo murangkalih 8 bulan

Kami ngajukeun pilihan cocooan pikeun barudak umur 8 bulan supados aranjeunna tiasa berinteraksi sareng aranjeunna ku cara praktis sareng ngembangkeun indra.

cai dina orok

Iraha masihan cai orok

Cai mangrupikeun unsur anu penting pikeun kahirupan urang sareng asupan orok na tiasa ngagaduhan akibat anu serius upami urang henteu terang nepi ka sabaraha umur kanggo nyayogikeunana.

Iraha anjeun badé ngaraosan orok anjeun?

Iraha anjeun badé ngaraosan orok anjeun?

Ngaraoskeun orok anjeun anu munggaran nyaéta sensasi anu unik sareng pikaresepeun. Pilarian terang iraha pertama kalina anjeun tiasa ngaraosan dina jero beuteung anjeun.

Orok énggal

Kumaha pakéan anu énggal?

Salah sahiji patarosan anu hébat anu timbul nalika urang badé ngalahirkeun nyaéta kumaha cara pakéan bayi urang. Kami masihan anjeun sababaraha saran.

Sakumaha orok bobo?

Sakumaha orok bobo?

Orok anu dilahirkeun sacara praktis 24 jam sapoé. Orok masih peryogi waktos kanggo nyaluyukeun siang sareng wengi komo ka lingkunganana.

Naha orok ngimpi?

Naha Orok Ngimpi? Ieu patarosan anu rumit pisan. Urang terang yén aranjeunna bobo sareng kagiatan otak nalika bobo parantos lumangsung dina tahap fétus.

Kaulinan orok pikeun senang pisan sadayana

Nalika orok linggih

Anu normal sareng anu paling umum nyaéta orok nyobian badé angkat tina yuswa tilu bulan, sanaos anjeun pasti terang, unggal murangkalihna béda-béda.

Kumaha ngajelaskeun pentingna nangis ka murangkalih

Kumaha nenangkeun orok rewel

Upami anjeun ngagaduhan orok anu teu tenang, kami badé masihan anjeun kiat supados anjeun tiasa nenangkeun anjeunna sareng anjeun duaan tenang, tong sono detil na!

Iraha orok mimiti ningali

Iraha orok mimiti ningali

Visi orok nalika aranjeunna dilahirkeun terbatas pisan. Aranjeunna tiasa ningali tapi aranjeunna henteu ngalakukeunana leres, éta bakal leres dugi yuswa salapan bulan.

Méja ngarobih orok

Gagasan kado pikeun bayi anyar lahir

Nalika orok datang ka dunya, éta mangrupikeun halangan kabagjaan pikeun kolotna nyalira sareng pikeun sadaya kulawarga sareng réréncangan anu caket.

Kado orok

Kado orok

Upami anjeun milari kado pikeun orok, tong hilap tip ieu anu bakal ngabantosan anjeun milih kado anu paling pas pikeun orok.

Lahir alami di bumi

Lahir alami di bumi

Sababaraha indung ka hareup mutuskeun pikeun nyoko kana ukuran ngalahirkeun di bumi ku alesan khusus, aranjeunna langkung resep ngagaduhan lingkungan anu haneut sareng akrab.

popok4

Jinis popok orok

Ayeuna aya seueur jinis popok gumantung kana bahan anu didamelna atanapi kabutuhan anu sakedik atanapi orok.

orok

Perawatan anu anyar lahir

Aya seueur kaperawatan anu dibutuhkeun ku bayi, ti mimiti nyoco dirina nepi ka kabersihan unggal dinten

Janten donor endog sareng spérma pikeun ngabantuan batur ngamimitian kulawarga

Dasar-dasar panggunaan pacifier

Naha orok nganggo pacifier? Sanaos henteu sadayana orok nganggo éta, seuseueurna seueur. Kami ngawartosan anjeun naha éta nguntungkeun dina sababaraha kasus.

Nyusu vs botol orok

Nyusu vs botol, mana pilihan anu pangsaéna pikeun orok anjeun? Kami ngabantosan anjeun pikeun méréskeun patarosan umum ieu di antara ibu-ibu pikahareupeun.

pompa payu

Naon pompa payudara anu pangsaéna

Pompa payudara langkung praktis tibatan sigana. Dinten ieu kami nyaritakeun kumaha milih pompa payudara anu pangsaéna pikeun kabutuhan pribadi anjeun.

Urut orok

Pijet orok undak-usuk

Shantala mangrupikeun pijatan pikeun orok, téhnik hindu anu nyayogikeun sababaraha manpaat pikeun orok boh ka indung

Kukus kayu putih pikeun Orok

Kukus kayu putih pikeun Orok

Eucalyptus mangrupikeun pepelakan ubar anu sampurna pikeun mitigasi akibat tina selesma umum, boh déwasa anu ngagaduhan murangkalih alit

breastfeeding

Kaunggulan tina nyusuan

Mangpaat nyusuan seueur, pikeun indung sareng orok. Dinten ieu urang nyarioskeun naon manpaatna ieu.

Bubur heula orok

Bubur orok anjeun mimiti

Hidangan anu pangpayunna kanggo orok anjeun mangrupikeun waktos anu khusus, anu mangrupikeun awal tahapan énggal nalika ...

Séréal béas kanggo orok

Bubur lauk kanggo orok

Bubur lauk diwanohkeun kana diét orok sakitar 10 bulan, éta mangrupikeun katuangan anu seueur manpaatna, penting pisan pikeun kamekaranana

Orok maén

Naha orok anjeun dikeringan?

Dina usum panas sareng dina panas gelombang panas, perlu dipikanyaho naon gejala dehidrasi, khususna dina orok kusabab aranjeunna langkung rentan.

Bubur heula orok

Bubur ku susu indung

Dina sababaraha kasempetan kami parantos nyarioskeun seueur manpaat anu disayogikeun ku susu ibu pikeun orok. Nyatana, dinten ayeuna ...

Impian dina Orok

Orok ngimpina teuing

Sanaos ngimpina sigana siga hal anu déwasa, kaleresan orok ogé tiasa sangsara sabab ...

gorobag orok

Kumaha carana milih stroller

Aya sababaraha rupa strollers sareng sesah mutuskeun. Éta sababna dinten ayeuna urang nyarioskeun kumaha milih stroller orok numutkeun kabutuhan anjeun.

Naon anu kedah dilakukeun upami orok anjeun nolak botolna

Iraha ngaganti puting tina botol

Puting tina botol mangrupikeun unsur anu penting pisan pikeun nyoco orok, ku sabab éta, penting pisan pikeun ngarobihna pikeun adaptasi sareng kabutuhanna.

Taun kahiji orok

Kamekaran orok umur 12 bulan

Naha orok anjeun bakal umur 12 bulan? Wilujeng, budak alit anjeun parantos yuswa sataun! Bulan-bulan ieu teras-terasan ...

Kamekaran orok umur 8 bulan

Kamekaran orok umur 8 bulan

Budak leutik 8 bulan anjeun parantos henteu sieun, petualangan sareng panasaran, ogé pikaresepeun. Milikna…

Kamekaran orok umur 7 bulan

Kamekaran orok umur 7 bulan

Kumaha épolusi pangwangunan orok umur 7 bulan? Ieu mangrupikeun patarosan paling sering diantawis kolot anyar

Pangwangunan orok umur opat bulan

Kamekaran orok umur 4 bulan

Orok anjeun parantos umur 4 bulan sareng waktos parantos dikurilingan, anjeunna parantos lebet ka trimester kadua na ...