Pimples dina leungeun barudak

Pimples dina leungeun barudak

Pimples dina leungeun barudak mangrupa manifestasi uncomfortable. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan naon anu lumangsung, baca tip kami.

Petechiae di barudak

Petechiae di barudak

Naha anjeun terang naon petechiae di barudak? Kami nyarioskeun ka anjeun panyababna, kitu ogé gejala sareng sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan éta.

Bahaya mayonnaise nalika kakandungan

Mayonnaise nalika kakandungan

Naha anjeun tiasa tuang mayonis nalika kakandungan? Éta mangrupikeun salah sahiji patarosan anu paling sering ditaroskeun sareng urang badé ngabéréskeunana gancang-gancang.

Kumaha pakéan bayi dina usum panas

Kumaha pakéan bayi dina usum panas

Naha anjeun hoyong terang kumaha pakéan orok dina usum panas supados aranjeunna henteu panas teuing? Urang ninggalkeun anjeun sababaraha tips hébat.

Sabot orok dibobok

Sabot orok dibobok

Kumaha carana terang lamun orok geus boneka? Éta tiasa sesah tapi ku tip anu dijelaskeun urang tiasa gampang ngenalkeunana.

Gejala stroke panas di orok

Naha anjeun terang naon gejala sunstroke di orok? Di dieu kami ngabejaan ka maneh kumaha ngakuan aranjeunna sangkan anjeun bisa nyegah eta kajadian ka orok Anjeun.

Naon kadaharan orok umur 6 bulan?

Naon kadaharan orok umur 6 bulan?

Lamun perlu nyaho kumaha carana nyoco orok 6-bulan-lami, kami bakal ngabejaan Anjeun kadaharan pangalusna sarta maranéhanana anu dilarang.

Landau refleks

Naha anjeun terang naon refleks Landau dina orok? Di dieu urang ngajelaskeun kumaha tés ieu dilakukeun sareng alesan kunaon éta henteu jalan.

Chamomile nalika kakandungan

Chamomile nalika kakandungan

Chamomile nalika kakandungan tiasa gaduh seueur épék mangpaat, sabab éta santai sareng gaduh pangaruh pencernaan.

rasa logam nalika kakandungan

rasa logam nalika kakandungan

Rasa logam nalika kakandungan tiasa nyiptakeun ngarareunah. Pikeun langkung seueur ngeunaan naha éta lumangsung di dieu kami nunjukkeun sacara rinci.

eureun nyusuan

Kumaha carana ngeureunkeun breastfeeding

Stopping breastfeeding mangrupakeun kaputusan pohara penting sarta pribadi. Anjeun kedah salawasna ngalakukeun éta kalayan hormat supados henteu ngarugikeun orok.

Sabaraha lami susu naék

Sabaraha lami susu naék

Pikeun sadaya ibu-ibu anu hoyong nyusuan, kami netelakeun sabaraha lami ASI naék saatos ngalahirkeun.

sayuran orok 6 bulan

Sayuran pikeun orok umur 6 bulan

Upami anjeun henteu terang naon sayuran anu dipasihkeun ka orok umur 6 bulan, kami bakal nyarioskeun ka anjeun anu genep anu pangsaéna pikeun aranjeunna.

Naon hartosna plasénta anterior?

Naon hartina plasénta anterior

Upami anjeun ragu naon plasénta anterior, di dieu kami bakal netelakeun sadayana mamang anjeun ngeunaan naon hartosna sareng upami éta ngagaduhan épék ngarugikeun.

Sabaraha lami lalaki tumuwuh?

Sabaraha lami lalaki tumuwuh?

Upami anjeun heran kumaha yuswa lalaki dewasa, kami bakal netelakeun sadayana fakta sareng kaayaan pikeun tiasa ngitung éta.

Pangukuran Apiretal

Pangukuran Apiretal

Upami anjeun hoyong konsultasi gancang atanapi anjeun henteu terang kumaha cara ngokolakeun ubar ieu, kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha ukuran Apiretal.

Nyeri ovarium tanpa haid

Nyeri ovarium tanpa haid

Nyeri ovarium tanpa haid mangrupikeun alesan pikeun prihatin sareng kateupastian pikeun seueur awéwé. Panggihan naon alesanana.

Naon anu janten celiac?

Janten celiac hartosna anjeun kakurangan tina panyakit anu disebut panyakit celiac, nyaéta intoleransi kana protéin dina sereal, gluten.

remedies imah pikeun kabebeng

Umpan kanggo bumi kabebeng

Naha anjeun peryogi sababaraha pangobatan bumi pikeun kabebeng? Teras ulah sono anu paling damel sareng anu pasti anjeun gaduh di bumi.

Racun PFAS tina susu

PFAS: racun dina ASI

Upami anjeun kantos nguping atanapi maca ngeunaan panilitian daérah Seattle panganyarna ngeunaan racun dina ASI (PFAS), anjeun pasti ...

sayuran pikeun orok

Sayuran pikeun orok umur 6 bulan

Sayuran anu pangsaéna pikeun orok umur 6 bulan nyaéta anu gampang dicerna sareng anu paling saeutik résiko alergi sareng intoleransi.

mana asalna mukus

Naha anjeun terang ti mana lendir asalna sareng kunaon? Di dieu kami ngabejaan Anjeun naon produksi kaleuleuwihan mukus bisa jadi alatan.

Ngahindarkeun insomnia kakandungan

insomnia nalika kakandungan

Naha anjeun hoyong terang naon sababna sareng kumaha cara ngaleungitkeun insomnia nalika kakandungan? Urang nembongkeun Rahasia pangalusna.

Iraha méré cai orok

Iraha orok tiasa nginum cai?

Iraha orok tiasa nginum cai mangrupikeun patarosan anu umum di antawis sepuh énggal, ogé patarosan sanés anu aya hubunganana sareng tuangeun.

Mangpaat cau pikeun barudak

Mangpaat cau pikeun barudak

Naha anjeun terang mangpaat cau pikeun murangkalih? Kami nyarioskeun ka anjeun ngeunaan kauntungan anu ageung buah sapertos kieu pikeun diet anjeun.

Kumaha Ngajarkeun Sepak Bola ka Barudak

Kumaha Ngajarkeun Sepak Bola ka Barudak

Upami anjeun resep maén olahraga sareng murangkalih anjeun, kami nyarankeun dina bagian ieu kumaha ngajarkeun maén bal ka murangkalih, kalayan téknik anu sederhana sareng praktis.

Nalika ngagunakeun pompa payudara

Nalika ngagunakeun pompa payudara

Pompa payudara mangrupikeun alat anu fungsional pisan pikeun ibu-ibu anu hoyong ngaluarkeun ASI tina buah dadana. Tapi iraha nganggo pompa payudara?

popok lawon

Kumaha carana ngumbah popok lawon?

Lamun anjeun ngaganti popok disposable pikeun popok lawon hartina anjeun bakal boga sababaraha baju tambahan pikeun nyeuseuh, saeutik deui gawé, tapi v ...

Naon ari kalung nyusuan

Naon ari kalung nyusuan

Kerah asuhan dikandung sareng dirancang pikeun orok ngahibur diri nalika nyoco. Panggihan mangpaatna.

Kumaha botol warmer jalan

Kumaha botol warmer jalan

Upami anjeun gaduh mamang ngeunaan kumaha pemanasan botol tiasa dianggo, di dieu kami nunjukkeun utilitasna, fungsina sareng cara nangananana.

Ngojay keur budak leutik

Olahraga barudak pangalusna

Entong luput olahraga barudak anu pangsaéna anu budak leutik anjeun tiasa ngamimitian latihan sareng kéngingkeun kauntungan anu ageung.

Naon trombosit

Naon trombosit

Platélét mangrupikeun komponén anu aya dina sistem getih urang. Panggihan kumaha aranjeunna tiasa dianggo dina awak urang.

Ajak anak dirawat di rumah sakit

Kumaha ajak anak dirawat di rumah sakit

Pikeun ngadorong budak anu dirawat di rumah sakit, anjeun kedah ngabantosan anjeunna ngungkabkeun naon anu dirasakeun sareng nyiptakeun lingkungan anu ngabagéakeun dina kaayaan éta.

Umbi Montgomery

Umbi Montgomery

Panggihan naon umbi Montgomery sareng kunaon aranjeunna kaluar nalika kakandungan awéwé. Anjeun bakal manggihan yén maranéhna boga fungsi penting.

Kakandungan jeung anjing

Kakandungan jeung anjing

Nalika kakandungan, mamang tiasa timbul, kalebet tiasa ngurus sababaraha jinis piaraan atanapi anjing. Di dieu urang ngajawab sakabéh ieu.

Perdarahan perdarahan

Perdarahan perdarahan

Panggihan sadaya gejala anu nyababkeun perdarahan implantasi sareng kumaha anjeun tiasa ngabédakeunana tina kareseban.

Naon kawajiban bapa ka anakna?

Naon kawajiban bapa ka anakna?

Bapa atawa indung urang boga runtuyan kawajiban saperti kawasa jeung miara anak urang. Teu aya tes anu langkung efektif ...

Kumaha miceun pimples

Kumaha miceun pimples

Panggihan sagala téhnik nu bisa Anjeun pake pikeun miceun pimples. Anjeun kedah ngalakukeun éta kalayan aman ku nuturkeun léngkah-léngkah anu kami tunjukkeun ka anjeun.

Kumaha carana miceun snot ti orok

Kumaha carana miceun snot ti orok

Tiis pisan bangor, utamana lamun orok boga aranjeunna. Di dieu kami ngajukeun téknik pikeun terang kumaha miceun snot sacara efektif.

Mastodynia

Naon mastodynia

Aya awéwé anu ngalaman nyeri dina breasts maranéhanana dina poé nu tangtu. Ieu disebut mastodynia sarta kami bakal ngabahas kumaha carana ngubaran eta.

Awéwé breastfeeding anak di sisi walungan, kembang dina sirah nya, pakéan, orok, alam

Kumaha carana ngadamel langkung susu

Ngaronjatkeun jumlah sareng lilana nyoco mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ningkatkeun produksi ASI. Hayu urang tingali kumaha ngalakukeunana babarengan.

Naon tiasa tuang orok 5 bulan

Naon tiasa tuang orok 5 bulan

Panggihan naon anu tiasa tuang orok umur 5 bulan. Aranjeunna bakal mimitian ku buah sareng serealna sareng pikeun ieu anjeun bakal tiasa ngartos langkung saé kumaha nawiskeun ka aranjeunna.

Sabaraha lami waktosna

Sabaraha lami periodena?

Sabaraha lami periodena? Urang ngobrol ngeunaan siklus biasa, anu henteu teratur sareng sadayana anu anjeun hoyong terang ngeunaan sadayana.

Kumaha nyoco orok dina botol

Kumaha nyoco orok dina botol

Naha anjeun terang kumaha botol orok? Panggihan léngkah sareng tip anu pangsaéna pikeun ngaraosan salah sahiji momen anu pangsaéna

Dermatitis dina puting

Dermatitis dina puting

Upami anjeun indung anyar sareng kakurangan tina dermatitis puting, kami nyarankeun pangobatan pangsaéna pikeun ngubaranana sareng naha éta kajadian.

Jahitan dina ovarium

Jahitan dina ovarium

Naha anjeun salah sahiji awéwé anu kaserang tusukan dina ovarium? Anjeun tiasa maca didieu sadayana alesan anu nyababkeunana sareng kumaha ngungkulanana

Masalah sareng panyakit anu nyumputkeun nguap anu kaleuleuwihi

Kunaon putri abdi nguih seueur?

Naha kuring kedah prihatin upami putri kuring nguih pisan? Kami nyarioskeun nguap anu kaleuleuwihi sareng masalah anu tiasa diterangkeun.

Naha buuk putri abdi henteu tumuh

Naha buuk putri abdi henteu tumuh

Sedengkeun sababaraha orok dilahirkeun kalayan seueur rambut, anu sanésna lahir sareng teras-terasan teu nganggo rambut naon waé. Pilarian terang naha rambut awéwé anjeun henteu naék.

Gaya rambut gampang

Naha anjeun terang kumaha ngadamel gaya rambut anu gampang pikeun putri anjeun? Ngajar budak awéwé pikeun jaga gambarna penting supaya aranjeunna masihan gambar modéren sareng rapih.

Prolaps rahim

Detasmen uterus atanapi prolaps rahim

Naha anjeun terang naon detasmen uterus? Naha anjeun terang gejalana atanapi sabab na? Sadaya ieu sareng langkung seueur mangrupikeun naon anu parantos kami siapkeun pikeun anjeun.

Naon anu kedah didahar ku budak anu birit?

Naon eupan budak anu diaré

Naon anu kedah di tuang ku budak anu diaré nyaéta hal anu dipikahoyong ku sadaya kolot nalika murangkalihna murangkalih.

Pentingna sarapan

Naha sarapan penting pikeun barudak

Sarapan mangrupikeun salah sahiji tuangeun anu paling penting pikeun barudak, janten éta kedah ngeusian, séhat, lengkep sareng seueur ngandung gisi.

Kumaha ngabantosan orok ku alergi

Kumaha ngabantosan orok ku alergi

Pilarian terang kumaha ngabantosan orok ku alergi sareng naon sababna anu nyababkeun éta sareng kumaha réaksina dina skala anu ageung.

Pekak di barudak

Pekak di barudak

Pekak di barudak manifests dirina ti saprak aranjeunna orok ka barudak anu parantos dikembangkeun. Pariksa sacara rinci upami anjeun tiasa kéngingkeunana.

Beuteung orok kuring siga cai

Beuteung anak kuring siga cai

Naha beuteung orok anjeun sapertos cai sareng anjeun hariwang? Anjeun kedah terang yén éta mangrupikeun hal anu sering pisan sareng ieu mangrupikeun panyabab anu mungkin.

Putra abdi skizofrenia

Putra abdi skizofrenia

Pendakan sadaya gejala sareng naséhat anu tiasa timbul upami anak anjeun schizophrenic. Tindak lanjut mimiti penting pisan