Pekak di barudak

Pekak di barudak

Pekak di barudak manifests dirina ti saprak aranjeunna orok ka barudak anu parantos dikembangkeun. Pariksa sacara rinci upami anjeun tiasa kéngingkeunana.

nempatkeun orok 1 bulan heubeul saré

Beuteung anak kuring siga cai

Naha beuteung orok anjeun sapertos cai sareng anjeun hariwang? Anjeun kedah terang yén éta mangrupikeun hal anu sering pisan sareng ieu mangrupikeun panyabab anu mungkin.

Putra abdi skizofrenia

Putra abdi skizofrenia

Pendakan sadaya gejala sareng naséhat anu tiasa timbul upami anak anjeun schizophrenic. Tindak lanjut mimiti penting pisan

Putra abdi henteu ageung

Naha putra abdi henteu ageung

Upami anak anjeun henteu tumuh dina tingkat anu sami sareng murangkalih yuswa na, anjeun kedah angkat ka kantor pediatrik, sanaos angger pisan.

Orok napas bau

Naha sungut orok kuring bau bau?

Naha sungut orok kuring bau bau? Aya sababaraha alesan kunaon ieu tiasa kajantenan sabab éta dinten ayeuna urang nalungtik sababaraha hal

Orok abdi muriang

Naha orok abdi muriang

Pendakan sadayana anu tiasa nyababkeun orok anjeun muriang, antara naon anu kedah dilakukeun sareng kumaha cara ngubaranana.

Suku anak kuring nyeri

Naha suku putra kuring nyeri?

Pilarian terang naon akibat na anu memicu nalika suku budak anjeun nyeri. Di dieu urang bakal masihan anjeun pedoman anu pangsaéna.

Anak kuring ngabaseuhan ranjang

Kunaon putra abdi ngabaseuhan ranjang?

Upami anak anjeun ngasuh ranjang sareng anjeun prihatin naon anu janten panyababna, kami bakal nyaritakeun naon sababna masalah paling umum pikeun masalah ieu.

Anak kuring gancang napas gancang

Naha anak kuring napas gancang teuing

Upami anak anjeun engapan gancang pisan sareng éta mangrupikeun hal anu matak pikahariwangeun anjeun, anjeun kedah nganalisis naha éta mangrupikeun hal anu normal nalika ngeunaan orok atanapi upami aya anu sanés.

barudak ngabahekeun

Barudak kuring ngabahekeun kuring

Upami anjeun ngaraos yén murangkalih anjeun ngabahekeun anjeun sareng anjeun indung anu goréng pikeun éta, tinggalkeun pamikiran ieu. Mangrupikeun prosés diajar sareng adaptasi.

nyeri haté

Naha putri abdi ngarusak diri?

Upami putri anjeun nganyenyeri dirina, anjeunna bakal ngalaman kaayaan anu sesah pisan, anu anjeunna henteu sanggup nahan, sareng anjeunna peryogi sadayana dukungan anjeun.

Naha nonoman kuring ngegel kuku na?

Naha nonoman kuring ngegel kuku na?

Upami anak anom anjeun ngegel kukuna, anjeun kedah terang yén anjeun tiasa mendakan kumaha ngaleungitkeun kabiasaan anu langkung seueur ieu, ku cinta sareng sabar.

Dahar barudak dina usum panas

Dahar barudak dina usum panas

Tips ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajaga diét anu leres pikeun barudak nalika usum panas, waktos perobihan anu mangaruhan gizi.

lengkungan deui

Orok abdi lengkungan deui

Kadang-kadang ceurik orok dibarengan ku gerakan, kalebet nangkub na tonggong Tong hariwang, éta umum di seueur orok.

Kasakit Behçet

Kasakit Behçet di murangkalih

Kasakit Behçet mangrupikeun kalainan peradangan anu asalna teu dipikaterang. Pilarian terang naha barudak ogé tiasa sangsara.

orok ngulisik

Orok kuring bajing

Upami anjeun gera sabab orok anjeun bajing. Entong hariwang. Éta lumrah pikeun bulan kahiji pikeun ngalakukeun éta, dugi ka aranjeunna tiasa ngalereskeun teuteup aranjeunna.

jangkung leutik-umur-umur

Anak kuring leutik umur na

Sababaraha kali panginten anjeun heran naha anak anjeun leutik pikeun umurna, ieu dibandingkeun sareng babaturanana. Sakumaha leresna?

Orok abdi konéng

Orok abdi konéng

Nalika orok anjeun konéng anjeunna ngagaduhan penyakit kuning sareng meryogikeun sababaraha perawatan khusus, dina hal ieu kami bakal nyaritakeun naon éta sareng kunaon.

putra hypochondriac

Putra abdi hipokondriak

Hirup sareng murangkalih hipokondri henteu gampang. Sareng sanés kaayaan kanggo anjeunna. Hypochondriacs overestimate naon anu aranjeunna rasakeun.

putra pura-pura

Anak kuring pura-pura gering

Upami anak anjeun pura-pura gering, aranjeunna ampir bakal terang sababna. Janten anu pangsaéna pikeun ngobrol sareng anjeunna sareng urusan anu dianggap masalah.

anak panonpoé

Naon photoprotection anak?

Penting pikeun kolot anu terang sepanjang waktos yén nyéépkeun waktos teuing dina panonpoe henteu saé pikeun kulit barudak

Nyeri deui barudak

Tonggong anak kuring nyeri

Nyeri deui barudak biasana disababkeun ku cilaka olahraga sareng pukulan judi, sanaos penting pikeun meunteun sabab anu sanés.

meningitis kumat

Meningitis naon deui?

Kami parantos terang pentingna meningitis sareng kéngingkeunana, tapi naon anu urang terang nalika éta ngulang?

beurat orok sareng ukuran

Putra abdi leumpang dina cangkéng

Upami murangkalih anjeun mimiti leumpang sareng ngalakukeun kitu dina cangkéng, tong hariwang, éta nyaéta idiopathic toe leumpang, sareng éta lumangsung sacara simetris.

Jaga seksualitas anjeun salaku indung

Pentingna ngurus seksualitas anjeun salaku indung

Naha anjeun terang yén ngurus seksualitas anjeun salaku indung ngagaduhan seueur manpaat pikeun anjeun sareng jalma-jalma di sakuriling anjeun? Kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun.

Barudak sareng hemofilia di sakola

Miara Budak Leutik Jeung Hemofilia di Sakola

Hemofilia mangrupikeun panyakit kronis anu tiasa nimbulkeun résiko dina kasus mogok atanapi kajadian anu teu disangka-sangka. Kumaha ngurus murangkalih anu hemofilia di sakola? Kami berdedikasi pikeun terang

Roti kota gampang

Roti dina tuangeun barudak

Roti gandum sapinuhna anu paling séhat pikeun awak sareng kedah ditawarkeun ka murangkalih kalayan sedeng

resep anu bergizi

5 resep bergizi pikeun postpartum

Kami masihan anjeun 5 resep anu bergizi sareng beunghar anu bakal ngabantosan anjeun pikeun kéngingkeun sosok anjeun deui, nalika anjeun bakal tuang saé, sareng ogé praktis pisan!

putra ngéléhkeun indung

Putra autis kuring pencét kuring

Upami anak autis anjeun pencét anjeun, anjeun kedah tetep tenang, kumaha waé kaayaan goréngna. Terang sababaraha alat anu tiasa anjeun anggo

Anak kuring henteu kaleungitan waos na

Anak kuring henteu kaleungitan waos na

Éta tiasa waé kajadian yén anak anjeun henteu kaleungitan huntu susu na. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, kami bakal ngabéréskeun kumaha anjeun meta.

Barudak sareng bunderan poék

Naha anak kuring bunderan poék?

Barudak ogé tiasa sangsara ku bunderan anu ngaganggu. Pilarian terang kunaon éta kajantenan sareng pangubaran anu tiasa meruhkeun gejalana

Displasia hip

Displasia hip di murangkalih

Displasia hip disababkeun ku perkembangan abnormal tina sendi pinggul. Pilarian sabab anu tiasa disababkeun sareng pangobatan.

autis

Naon Sindrom Savant

Sindrom Savant mangrupikeun kaayaan patologis dimana jalma-jalma anu ngagaduhan gangguan méntal ngagaduhan kamampuan anu héran.

gangguan saré

9 gangguan bobo paling umum

Kami bakal ngubaran 9 gangguan bobo paling umum dina populasi umum. Aya ogé kamungkinan janten bias umur dimana aranjeunna paling umum.

Gaya rambut asli pikeun budak awéwé

Gaya rambut asli pikeun budak awéwé

Kami gaduh lima gaya rambut asli pikeun budak awéwé kalayan rambut pondok sareng panjang. Aranjeunna bakal resep éta sabab sok hoyong katingali geulis sareng flirty.

Mangpaat pistachios pikeun barudak

Mangpaat pistachios pikeun barudak

Pistachios mangrupikeun salah sahiji kadaharan anu paling nguntungkeun pikeun diét saha waé sareng khususon barudak, mendakan kaunggulanana.

pimples ubar bumi

Obat bumi pikeun miceun jarawat

Aya bahan anu anjeun gaduh di bumi anu anjeun tiasa nyiapkeun ubar bumi pikeun ngaleungitkeun jarawat. Naha anjeun hoyong terang kumaha?

seuri orok

Kabersihan tangan dina orok

Dina tulisan ieu kami nyarioskeun pentingna kabersihan pikeun tangan orok, janten kami masihan anjeun pitunjuk ngeunaan cara ngumbah éta.

Pangubaran pikeun dermatitis

Pangubaran pikeun dermatitis

Dermatitis mangrupikeun salah sahiji masalah kulit anu mangaruhan seueur jalma di dunya. Masalah ieu mangaruhan pisan ...

STDs asimtomatik, éta mungkin?

STDs, panyakit anu ditularkeun séksual, dina seueur kasus teu aya gejala. Ieu ngandung harti yén jalma anu kaserang ku éta henteu terang aranjeunna ngagaduhan.

Mutilasi kelamin awéwé: masalah sosial

Mutilasi Genital Awéwé mangrupikeun tindakan kekerasan anu seueur anu disiksa ku seueur budak awéwé sareng awéwé. Usaha ngalawan integritas fisik sareng psikologisna.

Anak Phimosis

Naon phimosis sareng kumaha ngubaranana

Naon phimosis sareng kumaha cara sadar gejala sareng pangobatanana. Di dieu urang carioskeun sadayana ngeunaan robahan ieu anu dialami ku sababaraha murangkalih.

Nyikat waos

Tartar di murangkalih

Tartar orok timbul tina akumulasi baktéri dina huntu anu disababkeun ku kabersihan huntu anu goréng.

Pentingna cairan amniotik

Cairan amniotik penting pisan pikeun ngembangkeun fétus. Kami ngawartosan anjeun naha sareng naon fungsina.

Naha aya kusta budak leutik?

Naha aya kusta budak leutik?

Kusta masih kénéh aya panyakit anu masih kénéh nyebar di sababaraha nagara. Mangrupikeun kaayaan anu biasana mangaruhan daérah anu goréng.

Dahar séhat dina trimester kadua kakandungan

Dianjurkeun diet nalika kakandungan

Tahap kakandungan sinonim sareng ngurus diri sareng ngajaga diét anu disarankeun. Anjeun kedah nempatkeun sagala cinta anjeun dina ngajaga pola dahar anu séhat sareng saimbang.

Puree kangkung

6 resep sareng kangkung

Kami masihan anjeun resep anu gampang pisan sareng teu tahan ku kangkung. Sababaraha kamuflase sayuran ieu sareng anu sanés ningkatkeun warna na. Candak perhatosan anu saé!

Dahar botol

Botol orok disterilkeun tiis

Botol sterilisasi tiis mangrupikeun salah sahiji cara anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngajaga orok anjeun séhat. Kami ngajelaskeun naon diwangunna.

Resep puree pikeun orok ti 1 taun

Resep puree pikeun orok ti 1 taun

Ti taun umur orok, urang bakal neraskeun masak puree anu beunghar ieu supados aranjeunna tiasa ngarengsekeun tuangeunana, tapi nganggo bahan énggal.

Pangaruh négatip kopi nalika kakandungan

Sababaraha tungtunan nunjukkeun yén kopi tiasa dikonsumsi saderhana pisan nalika kakandungan. Kami ngawartosan anjeun pangaruh négatip sahingga anjeun tiasa mutuskeun.

Tip kaamanan pikeun kumpulan Natal

Kami masihan anjeun sababaraha saran kaamanan pikeun rapat sareng réréncangan, dulur sareng kulawarga, tapi éta sadayana kedah ngurus diri sareng ngurus diri.