Displasia hip

Displasia hip di murangkalih

Displasia hip disababkeun ku perkembangan abnormal tina sendi pinggul. Pilarian sabab anu tiasa disababkeun sareng pangobatan.

autis

Naon Sindrom Savant

Sindrom Savant mangrupikeun kaayaan patologis dimana jalma-jalma anu ngagaduhan gangguan méntal ngagaduhan kamampuan anu héran.

gangguan saré

9 gangguan bobo paling umum

Kami bakal ngubaran 9 gangguan bobo paling umum dina populasi umum. Aya ogé kamungkinan janten bias umur dimana aranjeunna paling umum.

Gaya rambut asli pikeun budak awéwé

Gaya rambut asli pikeun budak awéwé

Kami gaduh lima gaya rambut asli pikeun budak awéwé kalayan rambut pondok sareng panjang. Aranjeunna bakal resep éta sabab sok hoyong katingali geulis sareng flirty.

Mangpaat pistachios pikeun barudak

Mangpaat pistachios pikeun barudak

Pistachios mangrupikeun salah sahiji kadaharan anu paling nguntungkeun pikeun diét saha waé sareng khususon barudak, mendakan kaunggulanana.

pimples ubar bumi

Obat bumi pikeun miceun jarawat

Aya bahan anu anjeun gaduh di bumi anu anjeun tiasa nyiapkeun ubar bumi pikeun ngaleungitkeun jarawat. Naha anjeun hoyong terang kumaha?

seuri orok

Kabersihan tangan dina orok

Dina tulisan ieu kami nyarioskeun pentingna kabersihan pikeun tangan orok, janten kami masihan anjeun pitunjuk ngeunaan cara ngumbah éta.

Pangubaran pikeun dermatitis

Pangubaran pikeun dermatitis

Dermatitis mangrupikeun salah sahiji masalah kulit anu mangaruhan seueur jalma di dunya. Masalah ieu mangaruhan pisan ...

STDs asimtomatik, éta mungkin?

STDs, panyakit anu ditularkeun séksual, dina seueur kasus teu aya gejala. Ieu ngandung harti yén jalma anu kaserang ku éta henteu terang aranjeunna ngagaduhan.

Mutilasi kelamin awéwé: masalah sosial

Mutilasi Genital Awéwé mangrupikeun tindakan kekerasan anu seueur anu disiksa ku seueur budak awéwé sareng awéwé. Usaha ngalawan integritas fisik sareng psikologisna.

Anak Phimosis

Naon phimosis sareng kumaha ngubaranana

Naon phimosis sareng kumaha cara sadar gejala sareng pangobatanana. Di dieu urang carioskeun sadayana ngeunaan robahan ieu anu dialami ku sababaraha murangkalih.

Nyikat waos

Tartar di murangkalih

Tartar orok timbul tina akumulasi baktéri dina huntu anu disababkeun ku kabersihan huntu anu goréng.

Pentingna cairan amniotik

Cairan amniotik penting pisan pikeun ngembangkeun fétus. Kami ngawartosan anjeun naha sareng naon fungsina.

Naha aya kusta budak leutik?

Naha aya kusta budak leutik?

Kusta masih kénéh aya panyakit anu masih kénéh nyebar di sababaraha nagara. Mangrupikeun kaayaan anu biasana mangaruhan daérah anu goréng.

Dahar séhat dina trimester kadua kakandungan

Dianjurkeun diet nalika kakandungan

Tahap kakandungan sinonim sareng ngurus diri sareng ngajaga diét anu disarankeun. Anjeun kedah nempatkeun sagala cinta anjeun dina ngajaga pola dahar anu séhat sareng saimbang.

Puree kangkung

6 resep sareng kangkung

Kami masihan anjeun resep anu gampang pisan sareng teu tahan ku kangkung. Sababaraha kamuflase sayuran ieu sareng anu sanés ningkatkeun warna na. Candak perhatosan anu saé!

Dahar botol

Botol orok disterilkeun tiis

Botol sterilisasi tiis mangrupikeun salah sahiji cara anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngajaga orok anjeun séhat. Kami ngajelaskeun naon diwangunna.

Resep puree pikeun orok ti 1 taun

Resep puree pikeun orok ti 1 taun

Ti taun umur orok, urang bakal neraskeun masak puree anu beunghar ieu supados aranjeunna tiasa ngarengsekeun tuangeunana, tapi nganggo bahan énggal.

Pangaruh négatip kopi nalika kakandungan

Sababaraha tungtunan nunjukkeun yén kopi tiasa dikonsumsi saderhana pisan nalika kakandungan. Kami ngawartosan anjeun pangaruh négatip sahingga anjeun tiasa mutuskeun.

Tip kaamanan pikeun kumpulan Natal

Kami masihan anjeun sababaraha saran kaamanan pikeun rapat sareng réréncangan, dulur sareng kulawarga, tapi éta sadayana kedah ngurus diri sareng ngurus diri.

orok tuang

Klasifikasi gangguan dahar nalika budak

Gangguan tuangeun murangkalih sareng murangkalih parantos diklasifikasikeun kana sababaraha kelas, sareng kelas leutik. Kami ngawartosan anjeun kira-kira naon ari aranjeunna.

Peran bidan dina ngalahirkeun

Bidan mangrupikeun ahli kaséhatan anu paling pas pikeun ngabantosan pangiriman normal. Peranna nyaéta mindahkeun kapercayaan ka awéwé nalika ngalahirkeun.

bantosan barudak leutik tuang buah

Resep Natal pikeun didamel salaku kulawarga

Natal ieu sareng langkung seueur waktos di bumi, urang bakal gaduh langkung seueur waktos kanggo ngadamel resep Natal salaku kulawarga, sareng murangkalih bakal ngabantosan urang nyiapkeunana.

ovulasi

Naon ovulasi?

Ovulasi mangrupikeun momen anu ngalangkungan parobahan hormonal ovarium ngaleupaskeun ovum ngalangkungan tabung fallopian.

tés kakandungan positip

Tes anu kakandungan

Naon tés kakandungan sareng kumaha cara dianggo sareng maca. Naha anjeun gaduh tés kakandungan anu positip? Naha garisna surem? Pilarian terang upami anjeun reuneuh.

Dahar dina usum salju

Dahar barudak dina usum salju

Salila usum salju, diét barudak kedah sakedik bénten-bénten pikeun ningkatkeun pertahanan ngalawan kamungkinan virus sareng panyakit.

mitos-bayi

Mitos anu hébat pikeun orok anu lahir

Aya mitos anu hébat ngeunaan orok anu dilahirkeun. Sakumaha seueur bebeneran anu aya di aranjeunna? Dinten ieu kami marios sababaraha kanggo milarian terang.

Mangpaat jogét flamenco pikeun murangkalih

Menari flamenco pikeun murangkalih seueur manpaatna. Sababaraha ngabagi aranjeunna sareng jogét anu sanés, sareng sababaraha deui langkung khusus. Kami ngawartosan mana anu mana.

krim waluh

Dinner séhat sareng gancang

Dahar peuting kedah saageung mungkin sahingga nyerna henteu beurat teuing sareng murangkalih tiasa bobo tanpa aya masalah.

Kumaha cara ngajar murangkalih bobo gancang

Barudak anu bobo saé nyaéta anak anu langkung bahagia. Ngajarkeun aranjeunna bobo gancang mangrupikeun istirahat pikeun aranjeunna sareng pikeun anjeun ogé. Kami ngawartosan anjeun kumaha ngalakukeunana.

Rahasia pikeun orok bobo

Kumaha bobo gancang orok

Teu aya tongkat sulap pikeun ngabobokeun orok gancang-gancang, tapi kami masihan anjeun sababaraha saran, trik sareng aplikasi anu bakal ngabantosan anjeun.

Susu sapi dina dahareun orok

Susu sapi mangrupikeun salah sahiji tuangeun penting anu teu tiasa leungit tina pola dahar orok atanapi murangkalih.

Kaunggulan tina bolos tali

Kaunggulan tina bolos tali

Luncat tali mangrupikeun latihan anu épéktip upami anjeun milari ngirangan beurat awak, salaku tambahan, praktékna nyayogikeun seueur manpaat kaséhatan.

Naon ari kolot?

Rear dina panangan mangrupikeun cara anu pangkolotna pikeun ngabandungan orok, nyaéta sacara harfiah nyepeng alit dina panangan anjeun. Kami ngawartosan kaunggulan na.

Kung Fu pikeun murangkalih

Kung Fu mangrupikeun seni beladiri anu paling lengkep sareng terkenal, upami putra atanapi putri anjeun langkung ti 4 taun sareng hoyong latihan, ajak aranjeunna!

Naon metodeu kontraséptip

Métode kontraséptip nyaéta metode anu nyegah endog tina dibuahan ku spérma. Kami ngawartosan anjeun sabaraha jinisna.

Biseksualitas Dijelaskeun ka Barudak

Dinten ieu anjeun tiasa ngajelaskeun ka murangkalih anjeun naon anu dimaksud biseksualitas, idéntitas séksual, anu sapertos batur, henteu dipilih sareng ngagaduhan prasangka.

meconium

Naon meconium?

Meconium mangrupikeun zat hideung anu héjo héjo, diwangun ku sél paéh sareng sékrési tina lambung sareng ati

Sindrom Kleefstra

Naon Sindrom Kleefstra?

17 Séptémber mangrupikeun Hari Internasional Kleefstra Syndrome, panyakit genetik anu jarang pisan.

Lapisan ozon ngajelaskeun ka barudak

Urang kedah ngajelaskeun ka barudak naon anu aya hubunganana sareng lapisan ozon, pentingna, masalah, sareng naon anu tiasa urang lakukeun pikeun nutup liangna.

Naon anu kudu dilakukeun lamun anak kuring diganggu

Béda jinis premanisme

Teu ditarima pisan yén ayeuna, aya budak anu ngalaman jenis karusakan ieu, sacara fisik boh mental.

cystic fibrosis di murangkalih

Fibrosis kistik dina murangkalih

Cystic fibrosis mangrupikeun panyakit paru-paru anu kronis sareng diwariskeun, ieu mangrupikeun gejala sareng pangobatan di murangkalih sareng nonoman.

Kacerdasan intrapersonal

Naon kecerdasan intrapersonal?

Kecerdasan intrapersonal dihartikeun salaku salah sahiji kamampuan méntal karakter urang sareng masihan kami kamampuan pikeun berinteraksi

Kacangan salaku sumber lemak séhat

Kacangan dina kadaharan orok

Kacangan beunghar ku seueur nutrisi tapi ieu henteu hartosna yén kolot nyandak pancegahan anu tangtu sareng murangkalihna.

hubungan duduluran toksik

Hubungan duduluran toksik

Hanjakalna, aya hubungan toksik antara duduluran. Kami masihan anjeun sababaraha pitunjuk pikeun ngadeteksi aranjeunna sareng nyalurkeun tautan kalayan cara anu séhat.

Gejala Déngue

Gejala Dengue di Barudak

Ieu mangrupikeun gejala Dengue di murangkalih, panyakit tepa sareng virus anu beuki aya di langkung seueur nagara.

Dengue

Dengue di Spanyol, naha urang hariwang?

Dengue di Spanyol mangrupikeun panyakit virus anu ditularkeun ngaliwatan gigitan reungit Aedes, anu dina sababaraha taun ka pengker parantos nimbulkeun hariwang.

panas reuneuh

Kumaha pangaruh panas ka ibu hamil?

Parobihan hormonal dina ibu hamil ngajantenkeun anjeun langkung panas. Kami masihan anjeun sababaraha tips supados gelombang panas langkung kabebeng.

Naon perlakuan infertilitas imun?

Kasuburan imun nyababkeun sakitar 20% kasus subur tina kanyahoan asal usulna. Kami ngajelaskeun naon éta sareng pangobatan anu paling umum.

Manias di budak lalaki jeung awéwé

Manias di budak lalaki sareng budak awéwé sering, bahkan perlu dina prosés épolusi, kusabab komponén ngabebaskeun tina kahariwang. Aranjeunna masihan kaamanan,

Gagasan pikeun tuang kulawarga anu séhat

Gagasan pikeun tuang kulawarga anu séhat

Sok aya ideu anu saé pikeun tuangeun kulawarga anu séhat. Naha anjeun hoyong terang sababaraha piring anu lezat sareng séhat? Kuring nyaritakeun ngeunaan aranjeunna.

résiko endog beku

Résiko endog katirisan

Seueur anu nyarioskeun ngeunaan telat ka indung sanaos sakedik ngeunaan résiko endog katirisan. Sanaos aranjeunna minimal, langkung saé terang aranjeunna. Anjeun hoyong terang langkung seueur?

endog

Endog dina dahareun orok

Mangrupikeun katuangan konci pikeun tuangeun barudak naon waé kusabab sumbangan gizi lumayan pikeun awakna.

rumaja hate

Mangpaat Ngadangukeun Aktip sareng Nonoman

Ngupingkeun aktip nyaéta ngupingkeun nonoman, ngartos kumaha perasaanna sareng nunjukkeun yén anjeun nguping sareng ngartos anjeunna. Kami ngabantosan anjeun pikeun ngalaksanakeunana.

ngojay dina nonoman

Mangpaat ngojay di nonoman

Ngojay di para nonoman, sapertos olahraga naon waé, kagolong kana tahap anu penting pikeun kamekaranana. Ajar aranjeunna pikeun terang manpaatna.

Mangpaat ngojay di ibu hamil

Ngojay mangrupikeun olahraga kalayan kauntungan fisik sareng psikologis anu gedé pisan pikeun ibu hamil. Kami ngawartosan anjeun sababaraha diantarana, sapertos kabébasan gerak.

Bakti diri pikeun ngurus murangkalih anjeun

Naon cinta anu teu aya saratna?

Kanyaah indung diartikeun cinta anu teu aya saratna sabab éta perasaan sareng tindakan hoyong kahadéan anakna, pikeun sareng saluhureun sagala hal.

Hubungan goréng sareng tuangeun

Kumaha carana ngatur napsu barudak

Pendidikan ku sepuh mangrupikeun konci pikeun mastikeun yén budakna henteu anéh kana produk anu henteu séhat sareng ngabahayakeun pikeun awak.

Naon beurat idéal pikeun barudak

Persentil ngamungkinkeun terang kana kurva tumuhna supados terang naon beurat idéal pikeun murangkalih. Naha anjeun hoyong diajar maca tabel?

Barudak faking panyakit

Nyeri sirah di barudak

Henteu normal pikeun budak nyeri sirah, janten upami kajadian ieu kajantenan kedah ditalungtik.

Bak mandi tiup pikeun orok

Bak mandi tiup pikeun orok

Bak mandi tiup pikeun orok mangrupikeun mésér anu pangsaéna upami anjeun biasana sering ngumbara atanapi upami di bumi anjeun henteu ngagaduhan tempat bak bak anu langkung ageung.