Susu sapi dina dahareun orok

Susu sapi mangrupikeun salah sahiji tuangeun penting anu teu tiasa leungit tina pola dahar orok atanapi murangkalih.

Kaunggulan tina bolos tali

Kaunggulan tina bolos tali

Luncat tali mangrupikeun latihan anu épéktip upami anjeun milari ngirangan beurat awak, salaku tambahan, praktékna nyayogikeun seueur manpaat kaséhatan.

Naon ari kolot?

Rear dina panangan mangrupikeun cara anu pangkolotna pikeun ngabandungan orok, nyaéta sacara harfiah nyepeng alit dina panangan anjeun. Kami ngawartosan kaunggulan na.

Kung Fu pikeun murangkalih

Kung Fu mangrupikeun seni beladiri anu paling lengkep sareng terkenal, upami putra atanapi putri anjeun langkung ti 4 taun sareng hoyong latihan, ajak aranjeunna!

Naon metodeu kontraséptip

Métode kontraséptip nyaéta metode anu nyegah endog tina dibuahan ku spérma. Kami ngawartosan anjeun sabaraha jinisna.

Biseksualitas Dijelaskeun ka Barudak

Dinten ieu anjeun tiasa ngajelaskeun ka murangkalih anjeun naon anu dimaksud biseksualitas, idéntitas séksual, anu sapertos batur, henteu dipilih sareng ngagaduhan prasangka.

meconium

Naon meconium?

Meconium mangrupikeun zat hideung anu héjo héjo, diwangun ku sél paéh sareng sékrési tina lambung sareng ati

Sindrom Kleefstra

Naon Sindrom Kleefstra?

17 Séptémber mangrupikeun Hari Internasional Kleefstra Syndrome, panyakit genetik anu jarang pisan.

Lapisan ozon ngajelaskeun ka barudak

Urang kedah ngajelaskeun ka barudak naon anu aya hubunganana sareng lapisan ozon, pentingna, masalah, sareng naon anu tiasa urang lakukeun pikeun nutup liangna.

Naon anu kudu dilakukeun lamun anak kuring diganggu

Béda jinis premanisme

Teu ditarima pisan yén ayeuna, aya budak anu ngalaman jenis karusakan ieu, sacara fisik boh mental.

cystic fibrosis di murangkalih

Fibrosis kistik dina murangkalih

Cystic fibrosis mangrupikeun panyakit paru-paru anu kronis sareng diwariskeun, ieu mangrupikeun gejala sareng pangobatan di murangkalih sareng nonoman.

Kacerdasan intrapersonal

Naon kecerdasan intrapersonal?

Kecerdasan intrapersonal dihartikeun salaku salah sahiji kamampuan méntal karakter urang sareng masihan kami kamampuan pikeun berinteraksi

Kacangan salaku sumber lemak séhat

Kacangan dina kadaharan orok

Kacangan beunghar ku seueur nutrisi tapi ieu henteu hartosna yén kolot nyandak pancegahan anu tangtu sareng murangkalihna.

hubungan duduluran toksik

Hubungan duduluran toksik

Hanjakalna, aya hubungan toksik antara duduluran. Kami masihan anjeun sababaraha pitunjuk pikeun ngadeteksi aranjeunna sareng nyalurkeun tautan kalayan cara anu séhat.

Gejala Déngue

Gejala Dengue di Barudak

Ieu mangrupikeun gejala Dengue di murangkalih, panyakit tepa sareng virus anu beuki aya di langkung seueur nagara.

Dengue

Dengue di Spanyol, naha urang hariwang?

Dengue di Spanyol mangrupikeun panyakit virus anu ditularkeun ngaliwatan gigitan reungit Aedes, anu dina sababaraha taun ka pengker parantos nimbulkeun hariwang.

panas reuneuh

Kumaha pangaruh panas ka ibu hamil?

Parobihan hormonal dina ibu hamil ngajantenkeun anjeun langkung panas. Kami masihan anjeun sababaraha tips supados gelombang panas langkung kabebeng.

Naon perlakuan infertilitas imun?

Kasuburan imun nyababkeun sakitar 20% kasus subur tina kanyahoan asal usulna. Kami ngajelaskeun naon éta sareng pangobatan anu paling umum.

Manias di budak lalaki jeung awéwé

Manias di budak lalaki sareng budak awéwé sering, bahkan perlu dina prosés épolusi, kusabab komponén ngabebaskeun tina kahariwang. Aranjeunna masihan kaamanan,

Gagasan pikeun tuang kulawarga anu séhat

Gagasan pikeun tuang kulawarga anu séhat

Sok aya ideu anu saé pikeun tuangeun kulawarga anu séhat. Naha anjeun hoyong terang sababaraha piring anu lezat sareng séhat? Kuring nyaritakeun ngeunaan aranjeunna.

résiko endog beku

Résiko endog katirisan

Seueur anu nyarioskeun ngeunaan telat ka indung sanaos sakedik ngeunaan résiko endog katirisan. Sanaos aranjeunna minimal, langkung saé terang aranjeunna. Anjeun hoyong terang langkung seueur?

endog

Endog dina dahareun orok

Mangrupikeun katuangan konci pikeun tuangeun barudak naon waé kusabab sumbangan gizi lumayan pikeun awakna.

rumaja hate

Mangpaat Ngadangukeun Aktip sareng Nonoman

Ngupingkeun aktip nyaéta ngupingkeun nonoman, ngartos kumaha perasaanna sareng nunjukkeun yén anjeun nguping sareng ngartos anjeunna. Kami ngabantosan anjeun pikeun ngalaksanakeunana.

ngojay dina nonoman

Mangpaat ngojay di nonoman

Ngojay di para nonoman, sapertos olahraga naon waé, kagolong kana tahap anu penting pikeun kamekaranana. Ajar aranjeunna pikeun terang manpaatna.

Mangpaat ngojay di ibu hamil

Ngojay mangrupikeun olahraga kalayan kauntungan fisik sareng psikologis anu gedé pisan pikeun ibu hamil. Kami ngawartosan anjeun sababaraha diantarana, sapertos kabébasan gerak.

Bakti diri pikeun ngurus murangkalih anjeun

Naon cinta anu teu aya saratna?

Kanyaah indung diartikeun cinta anu teu aya saratna sabab éta perasaan sareng tindakan hoyong kahadéan anakna, pikeun sareng saluhureun sagala hal.

Hubungan goréng sareng tuangeun

Kumaha carana ngatur napsu barudak

Pendidikan ku sepuh mangrupikeun konci pikeun mastikeun yén budakna henteu anéh kana produk anu henteu séhat sareng ngabahayakeun pikeun awak.

Naon beurat idéal pikeun barudak

Persentil ngamungkinkeun terang kana kurva tumuhna supados terang naon beurat idéal pikeun murangkalih. Naha anjeun hoyong diajar maca tabel?

Barudak faking panyakit

Nyeri sirah di barudak

Henteu normal pikeun budak nyeri sirah, janten upami kajadian ieu kajantenan kedah ditalungtik.

Bak mandi tiup pikeun orok

Bak mandi tiup pikeun orok

Bak mandi tiup pikeun orok mangrupikeun mésér anu pangsaéna upami anjeun biasana sering ngumbara atanapi upami di bumi anjeun henteu ngagaduhan tempat bak bak anu langkung ageung.

Kumaha carana ngasakan susu susu

Nalika ngébréhkeun susu ibu, penting pisan pikeun nyingkahan metode anu tiasa ngarusak komposisi sareng nilai tina tuangeun khusus ieu.

kutu di kebon

Kumaha ngaleungitkeun kutu di kebon

Kutu di kebon tiasa janten masalah anu matak hésé pikeun sakumna kulawarga. Diajar sareng tip kami pikeun terang kumaha ngabasmi aranjeunna.

barudak-albinos

Nyababkeun sareng akibat tina albinisme

Naha anjeun ningali barudak éta anu rambutna bodas sareng kulit bodas? Di dieu urang carioskeun sabab sareng akibat tina albinisme, kaayaan anu henteu pati terkenal.

Kumaha Anger Nganyenyeri Ka Barudak

Serangan ambek ngalibetkeun réaksi dina uteuk, sareng sakujur awak. Kami ngawartosan anjeun sababaraha akibat fisik sareng méntal upami anjeun henteu ngendalikeun émosina ieu.

Epilepsi barudak

Naon rebutan febrile

Kolot kedah meta sakumaha tenang sabisa nalika nyanghareupan serangan sapertos kitu, sanaos janten waktos anu sesah pikeun aranjeunna.

buuk kriting di budak lalaki

Ngurus rambut keriting di murangkalih

Rambut kriting dina barudak anu urang resep, éta masihan aranjeunna kapribadian sareng karakter anu ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun pisan. Diajar kumaha anjeun kedah ngurus éta.

Pizza séhat

Naon kulawarga host?

Kulawarga asuh ngawas sareng miara kapentingan barudak samentawis dugi ka mendakan tempat sareng kulawarga anu pasti sareng permanén.

Ajar barudak anjeun ngokolakeun kebon kahijina

Kalayan kasabaran sareng sumanget anjeun tiasa ngajar murangkalih anjeun ngokolakeun kebon kahijina. Upami pikeun anjeun éta dunya anu teu dikenal, kami bakal nyaritakeun naon anu paling penting.

ngabuahan

Dimana pembuahan lumangsung

Kami bakal ngajawab anjeun dimana pembuahan lumangsung, iraha wayah anu pangsaéna, prosés, mékanisme, waktos saatos hubungan sareng patarosan anu sanés.

Ngabantosan sareng Miara Budak Leueur

Upami murangkalih anjeun teras-terasan capé sareng kakurangan énergi, anjeun kedah angkat ka dokter kumargi mungkin pisan anjeunna katerasan ku lemes.

saatos curettage a

Naon anu ngurus saatos curettage a

Saatos curettage a, awéwé éta kudu beristirahat sakedik kusabab pangaruh émosional anu tiasa disababkeun sareng sababaraha perawatan awak.

COVID-19

Naon perdamaian kulawarga?

Rukun kulawarga, babasan anu diberkahan. Ngepaskeun kahirupan pribadi, kulawarga sareng padamelan mangrupikeun hak kawarganagaraan, kaayaan pikeun kasetaraan.

barudak antibiotik

Kumaha cara masihan ubar ka murangkalih

Anjeun kedah gaduh seueur strategi supados tiasa masihan ubar pikeun murangkalih anjeun. Pendakan cara sareng cara kumaha anjeun tiasa masihan ka anjeunna tanpa masalah.

Gaya rambut panjang pikeun barudak

Seueur murangkalih hoyong nganggo buuk panjang. Kulawarga anjeun tiasa satuju atanapi henteu, tapi anu penting anjeunna ngaraos bagja sareng diajar ngurus anjeunna.

awéwé-kalayan-jarawat-dina-dahi

Masalah jarawat di nonoman

Munculna jarawat mangrupikeun trauma anu nyata pikeun seueur nonoman sareng nonoman ayeuna, ningali harga diri dirusak.

Budak anu déprési kabeurangan sareng setrés.

Konci pikeun ngadeteksi nyiksa budak

Kami ngabédakeun sababaraha jinis panyiksa budak, sareng kusabab éta béda-béda tingkah laku budak leutik, tapi kami nunjukkeun sababaraha indikator ieu,

bayi

Fase bobo dina orok

Dina kasus orok, bobo penting sareng penting kusabab fungsi réstoratif anu dipibanda pikeun awak éta sorangan.

Kumaha adaptasi topéng dewasa pikeun barudak?

Upami anjeun henteu ngagaduhan topéng murangkalih, kami hoyong nunjukkeun anjeun kumaha adaptasi topéng sawawa pikeun murangkalih sareng masihan anjeun sababaraha saran ngeunaan cara ngagunakeunana.

Kumaha cara ngajar barudak tuang

Ngajar barudak tuang nyaéta ngajarkeun ngamajukeun otonomi, mandiri sareng supaya aranjeunna terang kumaha ngungkulan dina kaayaan naon waé.

Barudak dina sapédah: kaamanan jalan

Barudak dina sapédah kedah ngahargaan aturan anu tangtu ngeunaan kaamanan jalan. Nganggo helm, gaduh kendaraan nganggo lampu mangrupikeun barang anu penting.

pangiriman prématur

Pagawean prématur: gejala sareng akibat

Kanggo indung anu pikahareupeun, saé anjeunna yén anjeunna terang kumaha diagnosa naon gejala kalahiran prématur. Diajar terang kumaha terang pikeun ngabédakeun aranjeunna.

Gejala meningitis di murangkalih

Ngenalkeun gejala meningitis dina murangkalih sareng murangkalih penting pisan supados tiasa diubaran dina waktosna sareng nyingkahan résiko penting.

Naon jinis meningitis aya?

Naon jinis meningitis aya? Élmu nunjukkeun yén aya seueur galur sareng éta sababna penting pikeun énggal pikeun terang sadayana ngeunaan meningits.

Pangeluaran hiji orok per taun

Sakumaha biayana gaduh orok di Spanyol

Sakumaha biaya pikeun ngagaduhan orok mangrupikeun kanyataan yén urang kedah nyanghareupan nalika ngamimitian petualangan urang. Pilarian terang kumaha jarak data éta.

Olahraga dina kurungan

Tips pikeun nuturkeun nalika dikurung

Naha anjeun hoyong ngungkulan langkung saé sareng kurungan? Maka anjeun moal sono sadaya tip ieu anu kami nawiskeun. Anjeun bakal ningali sadayana béda!

diteukteukan buuk barudak di bumi

Kumaha motong rambut barudak di bumi

Motong rambut barudak di imah sigana sapertos tugas saderhana dina pandangan heula, panginten éta, sareng éta bakal janten. Di dieu urang ngajukeun téhnik anu pangsaéna.

Hemofilia dina ibu hamil

Hemofilia nyaéta gangguan getih anu nyababkeun perdarahan parah. Kelainan anu mangaruhan kana waktu nyandung.

Kumaha ngurus murangkalih anu gering

Upami anak anjeun gering anjeun bakal mimiti terang, anjeunna bakal ngurus éta. Kami masihan anjeun sababaraha tips pikeun ngurus anjeunna sareng langkung-langkung nalika dikurung.

pediatrician

Naon titik anu paling ngabareuhan barudak?

Nalika anjeun nyandak murangkalih anjeun ka dokter murangkalih budak, anjeunna ngaraos simpul limfa. Ieu mangrupikeun pamariksaan rutin, tapi penting pisan. Kami ngajelaskeun naha.

miceun kutu di imah

Kumaha carana miceun kutu di bumi

Ngaleungitkeun kutu anu nyebatkeun sanés tugas anu saderhana pisan. Panggihan kumaha ngeureunkeun bala ieu anu tiasa nyerang bumi urang.

Barudak sareng pendidikan virtual

Naha barudak keuna kana coronavirus?

Memang leres yén coronavirus mangaruhan barudak kana tingkat anu langkung alit, tapi ieu henteu hartosna yén aranjeunna leres-leres kebal kana Covid-19.

mojang motor olahraga

Naon olahraga anu pangsaéna pikeun barudak?

Olahraga sareng murangkalih kedah janten pasangan anu teu tiasa dipisahkeun, tapi kamuflase sakumaha pikaresepeun. Kami ngarékoméndasikeun olahraga anu paling pas numutkeun umur sareng selera na.

Gagasan tuangeun séhat pikeun murangkalih

Pikeun tuangeun janten séhat, bergizi sareng pikaresepeun urang kedah terang naon anu didahar ku barudak dinten éta. Kami masihan anjeun ideu pikeun ngareuwaskeun aranjeunna.

Cervix: ciri sareng fungsi

Cervix mangrupikeun bagian tina rahim sareng minuhan fungsi penting, sapertos ngadukung fétus nalika kakandungan, sareng anu sanésna.

Terapi musik di murangkalih cacad

Naon anu disebrang dina lateral barudak

Dinten ieu kami nuju nyarioskeun pasualan-lateralitas barudak sareng kasusah anu tiasa dilakukeun dina diajar aranjeunna. Kami ogé nunjukkeun kumaha cara ngadeteksi na.

pink ngalawan virus

Rosa ngalawan virus

Entong sono dokumén anu saé ieu anu nyarioskeun tentang virus sareng Coronavirus. Inpormasi dina bentuk carita anu penting pikeun sadayana.

Kumaha salamet kurungan sareng nonoman

Upami hirup sareng nonoman tiasa rumit, langkung-langkung dina kurungan, tanpa tiasa kaluar. Kami masihan anjeun sababaraha saran ahli pikeun ngabantosan anjeun.

cai dina orok

Iraha masihan cai orok

Cai mangrupikeun unsur anu penting pikeun kahirupan urang sareng asupan orok na tiasa ngagaduhan akibat anu serius upami urang henteu terang nepi ka sabaraha umur kanggo nyayogikeunana.

Panasaran nalika kakandungan

Naha aya dinten nalika orok abdi ngalih kirang?

Aya dinten nalika anjeun perhatoskeun yén orok anjeun kirang gerak, éta panginten kusabab anjeunna langkung santai, sabab babaran caket atanapi kusabab alesan anu sanés. Kami ngajelaskeun anu mana.

naon curettage a

Naon curettage a?

Curettage mangrupikeun prosedur operasi minor anu diwangun ku ngabersihkeun jaringan anu panginten janten napel dina tembok rahim.

Orok énggal

Kumaha pakéan anu énggal?

Salah sahiji patarosan anu hébat anu timbul nalika urang badé ngalahirkeun nyaéta kumaha cara pakéan bayi urang. Kami masihan anjeun sababaraha saran.

ceurik colic

Pepermin pikeun nenangkeun kolik orok

Upami orok anjeun gaduh colic, peppermint tiasa ngabantosan anjeunna sakedik, tapi émut nyarios ka dokter pediatrik anjeun heula pikeun ningali naha éta saé

pistachio

Contraindications of pistachios

Dinten ieu dirayakeun dinten dunya pistachio, salah sahiji kacang anu pang populerna sareng dikonsumsi di dunya berkat sipat anu hadé.

Naha orok ngimpi?

Naha Orok Ngimpi? Ieu patarosan anu rumit pisan. Urang terang yén aranjeunna bobo sareng kagiatan otak nalika bobo parantos lumangsung dina tahap fétus.

Sindrom Asperger anu dibahas ku sadayana

Greta Thunberg, awéwé ngora Swédia anu mingpin protés ngalawan perubahan iklim, ku sindrom Asperger, parantos ngapopulerkeun karusuhan éta, naha saé atanapi henteu?

Kumaha carana abdi tiasa hamil gancang

Nyaho dinten anu subur anjeun atanapi ningkatkeun pola tuang anjeun tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun kasuburan anjeun sahingga hamil langkung gancang.

Inféksi kiih nalika kakandungan

Inféksi kiih nalika kakandungan

Nalika kakandungan, perobihan lumangsung dina awak anu ngabantosan ngahasilkeun inféksi cikiih. Anjeun kedah angkat ka dokter pikeun perawatan anu pas.

orok tiis

Tip pikeun nenangkeun batuk orok

Upami anjeun ngagaduhan orok anu batuk sareng anjeunna umurna kirang ti dua taun, anjeun kedah terang sababaraha pangobatan di bumi pikeun nenangkeun anjeunna sareng meringankeun gejalana.

orok lega tina colic

Kumaha ngabantosan orok colicky

Upami orok anjeun gaduh colic sareng anjeun henteu terang kumaha ngabantosan anjeunna, tong sono tip ieu pikeun nyobaan meredihkeun rasa teu nyaman na sareng ngajantenkeun anjeunna langkung raos.

Gejala stroke panas dina murangkalih

Langkung gancang anjeun ngadeteksi gejala stroke panas di murangkalih, gancang anjeun tiasa meta. Kami ngawartosan anjeun anu paling atra sareng pangubaran pikeun anjeun janten perhatosan.

Kabiasaan séhat di barudak

Kabiasaan séhat di barudak

Dorong kabiasaan séhat ieu ka murangkalih anjeun, supados aranjeunna tiasa nyoko kana adat istiadat anu bakal janten rutinitas sareng kauntungan pikeun pamekaranana.

Coklat nalika kakandungan, naha éta mangrupikeun pilihan anu saé?

Kumaha ngitung minggu kakandungan

Nyaho sabaraha minggu anjeun hamil nyaéta salah sahiji patarosan anu ageung pikeun awéwé hamil. Kami ngajukeun anjeun gerakan online atanapi sacara manual.

Brontophobia: nalika barudak sieun badai

Sieun badai, atanapi brotophobia, biasa di murangkalih, tapi éta henteu umum upami parah atanapi di nonoman. Kami masihan anjeun sababaraha tip pikeun ngabantosan aranjeunna.

waluh murni

Resep gampang: puree waluh

Nalika aranjeunna alit, cara anu pangsaéna pikeun masihan sayuran nyaéta ngaliwatan sup sareng krim sapertos puree waluh ieu.