Kumaha carana ngasakan susu susu

Nalika ngébréhkeun susu ibu, penting pisan pikeun nyingkahan metode anu tiasa ngarusak komposisi sareng nilai tina tuangeun khusus ieu.

kutu di kebon

Kumaha ngaleungitkeun kutu di kebon

Kutu di kebon tiasa janten masalah anu matak hésé pikeun sakumna kulawarga. Diajar sareng tip kami pikeun terang kumaha ngabasmi aranjeunna.

barudak-albinos

Nyababkeun sareng akibat tina albinisme

Naha anjeun ningali barudak éta anu rambutna bodas sareng kulit bodas? Di dieu urang carioskeun sabab sareng akibat tina albinisme, kaayaan anu henteu pati terkenal.

Kumaha Anger Nganyenyeri Ka Barudak

Serangan ambek ngalibetkeun réaksi dina uteuk, sareng sakujur awak. Kami ngawartosan anjeun sababaraha akibat fisik sareng méntal upami anjeun henteu ngendalikeun émosina ieu.

Epilepsi barudak

Naon rebutan febrile

Kolot kedah meta sakumaha tenang sabisa nalika nyanghareupan serangan sapertos kitu, sanaos janten waktos anu sesah pikeun aranjeunna.

buuk kriting di budak lalaki

Ngurus rambut keriting di murangkalih

Rambut kriting dina barudak anu urang resep, éta masihan aranjeunna kapribadian sareng karakter anu ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun pisan. Diajar kumaha anjeun kedah ngurus éta.

Pizza séhat

Naon kulawarga host?

Kulawarga asuh ngawas sareng miara kapentingan barudak samentawis dugi ka mendakan tempat sareng kulawarga anu pasti sareng permanén.

Ajar barudak anjeun ngokolakeun kebon kahijina

Kalayan kasabaran sareng sumanget anjeun tiasa ngajar murangkalih anjeun ngokolakeun kebon kahijina. Upami pikeun anjeun éta dunya anu teu dikenal, kami bakal nyaritakeun naon anu paling penting.

ngabuahan

Dimana pembuahan lumangsung

Kami bakal ngajawab anjeun dimana pembuahan lumangsung, iraha wayah anu pangsaéna, prosés, mékanisme, waktos saatos hubungan sareng patarosan anu sanés.

Ngabantosan sareng Miara Budak Leueur

Upami murangkalih anjeun teras-terasan capé sareng kakurangan énergi, anjeun kedah angkat ka dokter kumargi mungkin pisan anjeunna katerasan ku lemes.

saatos curettage a

Naon anu ngurus saatos curettage a

Saatos curettage a, awéwé éta kudu beristirahat sakedik kusabab pangaruh émosional anu tiasa disababkeun sareng sababaraha perawatan awak.

COVID-19

Naon perdamaian kulawarga?

Rukun kulawarga, babasan anu diberkahan. Ngepaskeun kahirupan pribadi, kulawarga sareng padamelan mangrupikeun hak kawarganagaraan, kaayaan pikeun kasetaraan.

barudak antibiotik

Kumaha cara masihan ubar ka murangkalih

Anjeun kedah gaduh seueur strategi supados tiasa masihan ubar pikeun murangkalih anjeun. Pendakan cara sareng cara kumaha anjeun tiasa masihan ka anjeunna tanpa masalah.

Gaya rambut panjang pikeun barudak

Seueur murangkalih hoyong nganggo buuk panjang. Kulawarga anjeun tiasa satuju atanapi henteu, tapi anu penting anjeunna ngaraos bagja sareng diajar ngurus anjeunna.

awéwé-kalayan-jarawat-dina-dahi

Masalah jarawat di nonoman

Munculna jarawat mangrupikeun trauma anu nyata pikeun seueur nonoman sareng nonoman ayeuna, ningali harga diri dirusak.

Budak anu déprési kabeurangan sareng setrés.

Konci pikeun ngadeteksi nyiksa budak

Kami ngabédakeun sababaraha jinis panyiksa budak, sareng kusabab éta béda-béda tingkah laku budak leutik, tapi kami nunjukkeun sababaraha indikator ieu,

bayi

Fase bobo dina orok

Dina kasus orok, bobo penting sareng penting kusabab fungsi réstoratif anu dipibanda pikeun awak éta sorangan.

Kumaha adaptasi topéng dewasa pikeun barudak?

Upami anjeun henteu ngagaduhan topéng murangkalih, kami hoyong nunjukkeun anjeun kumaha adaptasi topéng sawawa pikeun murangkalih sareng masihan anjeun sababaraha saran ngeunaan cara ngagunakeunana.

Kumaha cara ngajar barudak tuang

Ngajar barudak tuang nyaéta ngajarkeun ngamajukeun otonomi, mandiri sareng supaya aranjeunna terang kumaha ngungkulan dina kaayaan naon waé.

Barudak dina sapédah: kaamanan jalan

Barudak dina sapédah kedah ngahargaan aturan anu tangtu ngeunaan kaamanan jalan. Nganggo helm, gaduh kendaraan nganggo lampu mangrupikeun barang anu penting.

pangiriman prématur

Pagawean prématur: gejala sareng akibat

Kanggo indung anu pikahareupeun, saé anjeunna yén anjeunna terang kumaha diagnosa naon gejala kalahiran prématur. Diajar terang kumaha terang pikeun ngabédakeun aranjeunna.

Gejala meningitis di murangkalih

Ngenalkeun gejala meningitis dina murangkalih sareng murangkalih penting pisan supados tiasa diubaran dina waktosna sareng nyingkahan résiko penting.

Naon jinis meningitis aya?

Naon jinis meningitis aya? Élmu nunjukkeun yén aya seueur galur sareng éta sababna penting pikeun énggal pikeun terang sadayana ngeunaan meningits.

Pangeluaran hiji orok per taun

Sakumaha biayana gaduh orok di Spanyol

Sakumaha biaya pikeun ngagaduhan orok mangrupikeun kanyataan yén urang kedah nyanghareupan nalika ngamimitian petualangan urang. Pilarian terang kumaha jarak data éta.

Olahraga dina kurungan

Tips pikeun nuturkeun nalika dikurung

Naha anjeun hoyong ngungkulan langkung saé sareng kurungan? Maka anjeun moal sono sadaya tip ieu anu kami nawiskeun. Anjeun bakal ningali sadayana béda!

diteukteukan buuk barudak di bumi

Kumaha motong rambut barudak di bumi

Motong rambut barudak di imah sigana sapertos tugas saderhana dina pandangan heula, panginten éta, sareng éta bakal janten. Di dieu urang ngajukeun téhnik anu pangsaéna.

Hemofilia dina ibu hamil

Hemofilia nyaéta gangguan getih anu nyababkeun perdarahan parah. Kelainan anu mangaruhan kana waktu nyandung.

Kumaha ngurus murangkalih anu gering

Upami anak anjeun gering anjeun bakal mimiti terang, anjeunna bakal ngurus éta. Kami masihan anjeun sababaraha tips pikeun ngurus anjeunna sareng langkung-langkung nalika dikurung.

pediatrician

Naon titik anu paling ngabareuhan barudak?

Nalika anjeun nyandak murangkalih anjeun ka dokter murangkalih budak, anjeunna ngaraos simpul limfa. Ieu mangrupikeun pamariksaan rutin, tapi penting pisan. Kami ngajelaskeun naha.

miceun kutu di imah

Kumaha carana miceun kutu di bumi

Ngaleungitkeun kutu anu nyebatkeun sanés tugas anu saderhana pisan. Panggihan kumaha ngeureunkeun bala ieu anu tiasa nyerang bumi urang.

Barudak sareng pendidikan virtual

Naha barudak keuna kana coronavirus?

Memang leres yén coronavirus mangaruhan barudak kana tingkat anu langkung alit, tapi ieu henteu hartosna yén aranjeunna leres-leres kebal kana Covid-19.

mojang motor olahraga

Naon olahraga anu pangsaéna pikeun barudak?

Olahraga sareng murangkalih kedah janten pasangan anu teu tiasa dipisahkeun, tapi kamuflase sakumaha pikaresepeun. Kami ngarékoméndasikeun olahraga anu paling pas numutkeun umur sareng selera na.

Gagasan tuangeun séhat pikeun murangkalih

Pikeun tuangeun janten séhat, bergizi sareng pikaresepeun urang kedah terang naon anu didahar ku barudak dinten éta. Kami masihan anjeun ideu pikeun ngareuwaskeun aranjeunna.

Cervix: ciri sareng fungsi

Cervix mangrupikeun bagian tina rahim sareng minuhan fungsi penting, sapertos ngadukung fétus nalika kakandungan, sareng anu sanésna.

Terapi musik di murangkalih cacad

Naon anu disebrang dina lateral barudak

Dinten ieu kami nuju nyarioskeun pasualan-lateralitas barudak sareng kasusah anu tiasa dilakukeun dina diajar aranjeunna. Kami ogé nunjukkeun kumaha cara ngadeteksi na.

pink ngalawan virus

Rosa ngalawan virus

Entong sono dokumén anu saé ieu anu nyarioskeun tentang virus sareng Coronavirus. Inpormasi dina bentuk carita anu penting pikeun sadayana.

Kumaha salamet kurungan sareng nonoman

Upami hirup sareng nonoman tiasa rumit, langkung-langkung dina kurungan, tanpa tiasa kaluar. Kami masihan anjeun sababaraha saran ahli pikeun ngabantosan anjeun.

cai dina orok

Iraha masihan cai orok

Cai mangrupikeun unsur anu penting pikeun kahirupan urang sareng asupan orok na tiasa ngagaduhan akibat anu serius upami urang henteu terang nepi ka sabaraha umur kanggo nyayogikeunana.

Panasaran nalika kakandungan

Naha aya dinten nalika orok abdi ngalih kirang?

Aya dinten nalika anjeun perhatoskeun yén orok anjeun kirang gerak, éta panginten kusabab anjeunna langkung santai, sabab babaran caket atanapi kusabab alesan anu sanés. Kami ngajelaskeun anu mana.

naon curettage a

Naon curettage a?

Curettage mangrupikeun prosedur operasi minor anu diwangun ku ngabersihkeun jaringan anu panginten janten napel dina tembok rahim.

Orok énggal

Kumaha pakéan anu énggal?

Salah sahiji patarosan anu hébat anu timbul nalika urang badé ngalahirkeun nyaéta kumaha cara pakéan bayi urang. Kami masihan anjeun sababaraha saran.

ceurik colic

Pepermin pikeun nenangkeun kolik orok

Upami orok anjeun gaduh colic, peppermint tiasa ngabantosan anjeunna sakedik, tapi émut nyarios ka dokter pediatrik anjeun heula pikeun ningali naha éta saé

pistachio

Contraindications of pistachios

Dinten ieu dirayakeun dinten dunya pistachio, salah sahiji kacang anu pang populerna sareng dikonsumsi di dunya berkat sipat anu hadé.

Naha orok ngimpi?

Naha Orok Ngimpi? Ieu patarosan anu rumit pisan. Urang terang yén aranjeunna bobo sareng kagiatan otak nalika bobo parantos lumangsung dina tahap fétus.

Sindrom Asperger anu dibahas ku sadayana

Greta Thunberg, awéwé ngora Swédia anu mingpin protés ngalawan perubahan iklim, ku sindrom Asperger, parantos ngapopulerkeun karusuhan éta, naha saé atanapi henteu?

Kumaha carana abdi tiasa hamil gancang

Nyaho dinten anu subur anjeun atanapi ningkatkeun pola tuang anjeun tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun kasuburan anjeun sahingga hamil langkung gancang.

Inféksi kiih nalika kakandungan

Inféksi kiih nalika kakandungan

Nalika kakandungan, perobihan lumangsung dina awak anu ngabantosan ngahasilkeun inféksi cikiih. Anjeun kedah angkat ka dokter pikeun perawatan anu pas.

orok tiis

Tip pikeun nenangkeun batuk orok

Upami anjeun ngagaduhan orok anu batuk sareng anjeunna umurna kirang ti dua taun, anjeun kedah terang sababaraha pangobatan di bumi pikeun nenangkeun anjeunna sareng meringankeun gejalana.

orok lega tina colic

Kumaha ngabantosan orok colicky

Upami orok anjeun gaduh colic sareng anjeun henteu terang kumaha ngabantosan anjeunna, tong sono tip ieu pikeun nyobaan meredihkeun rasa teu nyaman na sareng ngajantenkeun anjeunna langkung raos.

Gejala stroke panas dina murangkalih

Langkung gancang anjeun ngadeteksi gejala stroke panas di murangkalih, gancang anjeun tiasa meta. Kami ngawartosan anjeun anu paling atra sareng pangubaran pikeun anjeun janten perhatosan.

Kabiasaan séhat di barudak

Kabiasaan séhat di barudak

Dorong kabiasaan séhat ieu ka murangkalih anjeun, supados aranjeunna tiasa nyoko kana adat istiadat anu bakal janten rutinitas sareng kauntungan pikeun pamekaranana.

Coklat nalika kakandungan, naha éta mangrupikeun pilihan anu saé?

Kumaha ngitung minggu kakandungan

Nyaho sabaraha minggu anjeun hamil nyaéta salah sahiji patarosan anu ageung pikeun awéwé hamil. Kami ngajukeun anjeun gerakan online atanapi sacara manual.

Brontophobia: nalika barudak sieun badai

Sieun badai, atanapi brotophobia, biasa di murangkalih, tapi éta henteu umum upami parah atanapi di nonoman. Kami masihan anjeun sababaraha tip pikeun ngabantosan aranjeunna.

waluh murni

Resep gampang: puree waluh

Nalika aranjeunna alit, cara anu pangsaéna pikeun masihan sayuran nyaéta ngaliwatan sup sareng krim sapertos puree waluh ieu.

Naon lanugo sareng kanggo naon?

Naon lanugo sareng kanggo naon?

Lanugo mangrupikeun rambut awak anu lemes sareng lemes anu nutupan kulit lemes orok, fungsina ngajaga kulitna salaku lapisan pelindung

vitamin D

Vitamin D sareng diet anu séhat

Vitamin D penting pisan pikeun barudak anu ngagedékeun, janten tuangeun ieu moal tiasa leungit tina diet kulawarga, tulangna bakal tumuh kuat!

Latihan pernapasan pikeun barudak

Latihan pernapasan pikeun barudak

Ngambekan anu saé pikeun barudak saderhana pisan sareng manpaat pikeun aranjeunna diajar énjing pikeun ngalaksanakeunana kalayan leres. Éta ngan ukur nuturkeun sababaraha léngkah saderhana.

Nyusu vs botol orok

Nyusu vs botol, mana pilihan anu pangsaéna pikeun orok anjeun? Kami ngabantosan anjeun pikeun méréskeun patarosan umum ieu di antara ibu-ibu pikahareupeun.

Awéwé nyusu

Kumaha alkohol négatip mangaruhan nyusu

Nginum alkohol nalika nyusuan ngagaduhan résiko anu penting pikeun orok anjeun, utamina salami tilu bulan kahiji. Teras anjeun tiasa mampuh ku sababaraha padoman.

Kutu ngegel dina murangkalih

Kutu ngegel dina murangkalih

Kutu mangrupikeun serangga leutik anu sakapeung sigana luar biasa pikeun mikir yén hal anu leutik tiasa ngegel sareng ngahasilkeun seueur peurih sareng nyeureud.

kabersihan gigi

Kabersihan gigi di murangkalih

Kabersihan gigi penting pisan pikeun murangkalih, janten sepuh kedah tumuh di jerona ti saprak alit, saruntuyan kabiasaan ngabersihkeun dina huntu.

orok tuang

Orok abdi henteu hoyong tuang

Upami anjeun parantos sadar yén orok anjeun henteu hoyong tuang, hal anu pangpayunna anjeun kedah maksakeun anjeunna ... Teras, kami masihan anjeun sababaraha tips!

Pentingna sarapan di barudak

Pentingna sarapan di barudak

Pentingna tuang sarapan di murangkalih parantos dibarengan ku gaya hirup séhat. Konsumsi rutin na tiasa ngabantosan ningkatkeun kamekaran intelektual anjeun.

awéwé postpartum

7 tips praktis pikeun postpartum

Upami anjeun parantos ngalahirkeun, anjeun dina tahap postpartum ... anjeun bakal ngalaman waktos anu sesah, tapi kiat-kiat praktis ieu bakal berguna saatos babaran.

Barudak olahraga sareng bursitis

Bursitis di murangkalih

Naha anak anjeun pameget olahraga? Nengetan tulisan ieu janten perhatosan sahingga nyingkahan bursitis, peradangan anu umum pisan dina sendi.

Balanitis di murangkalih

Balanitis di murangkalih

Balanitis mangrupikeun inféksi anu tiasa didamel ku barudak. Éta diwangun ku peradangan bagian akhir tina sirit ku nyeri, teu ngarareunah sareng beureum.

Poliomyelitis di murangkalih

Poliomyelitis di murangkalih

Polio, atanapi sabab sacara colloqually called, polio, mangrupikeun panyakit anu katular pisan anu disababkeun ku ...

Blepharitis di murangkalih

Blepharitis di murangkalih

Mangrupikeun peradangan soca anu nyababkeun seueur iritasi, peurih sareng nyeureud. Penampilanna diwujudkeun ku kulit bodas dina bulu panon.

Talasemia dina murangkalih

Anémia dina Orok

Seueur orok anu anémik salaku hasil tina kadar beusi anu handap dina getih. Ieu anu kuring terang…

Kutil nalika kakandungan

Kutil nalika kakandungan

Nalika kakandungan kulit awéwé tiasa kapangaruhan sareng tingkah polah na némbongan kutil anu henteu dipikahayang.

Cholelithiasis di barudak

Cholelithiasis di barudak

Ditunjuk salaku batu empedu. Mangrupikeun halangan anu dihasilkeun dina aliran empedu, éta mangrupikeun tabung anu ngalirna bili kana ati sareng daunna.

Kamekaran orok umur dua bulan

Indung anu anyar ogé kedah diasuh

Nalika orok lahir, sadaya panon aya dina orok, tapi indung anu anyar ogé peryogi bantosan, dukungan sosial sareng langkung ti éta, pikeun dijaga.

Metrorrhagia

Metrorrhagia: naon éta

Metrorrhagia nyaéta perdarahan heunceut anu lumangsung di luar jaman haid, antara periode anu béda. Sacara umum, anu ...

anémia rumaja

Anémia dina nonoman

Rumaja mangrupikeun jaman parobihan, anu tiasa nyababkeun anémia. Kami ngawartosan anjeun kumaha ngadeteksi anémia dina nonoman sareng kumaha cara ngubaranana.

jarawat ngora

Jarawat rumaja: solusi

Jarawat rumaja biasa pisan, tapi masih kénéh panyakit kulit. Kami ngawartosan naon sababna sareng pangobatanana.

orok nginum susu sapi

Susu sapi sareng lendir, aya hubunganana?

Mungkin nalika murangkalih anjeun gaduh pilsakan anjeun ulah masihan susu sapi kusabab anjeun mikir yén lamun masihan ka éta budak éta bakal langkung seueur, tapi ieu leres?

Campak nyaéta panyakit pernapasan anu ngahasilkeun bintik beureum.

Campak, panyakit anu kedah waspada

Naon anu tiasa dilakukeun pikeun nyegah campak? Milarian léngkah naon anu kudu dilakukeun pikeun nyegah barudak anjeun katerap tina panyakit pernapasan anu nular ieu.

Lahir sareng angioma dina irung.

Angioma di Orok

Angioma, atanapi tumor jinak dina orok, umum sareng henteu serius, tapi éta kedah dikontrol, sareng upami anjeun gaduh mamang atanapi parobihan, konsultasi ka dokter anjeun.

cystitis di barudak

Cystitis di barudak

Cystitis di barudak cukup umum. Kami ngawartosan anjeun naon gejalana, naon pangobatanana sareng kumaha carana tiasa dicegah.